Randy Chrome General
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2012. Jan. 28.
| Tárgy: Randy naplója Szomb. Május 05, 2012 9:28 am | |
| Helló! Gondolom érdekelne, hogy mi történt eddig velem. Na mesélem is! Előtörténet:Egy Hárem Barack nevű fickó rá akart venni minket, hogy programozzunk be valami gépet, amivel Digimon nevű lényeket kaphatnak el, apám ezt ellenezte, mire ránk küldte a katonáit meg az eltorzult dobermanjait! Szegény apát elkapták, és azt tervezgetik vele, hogy kimossák az agyát! Láttam, hogy valakinek vészjelzést ad le, miközben én, Phil és Fred rohantunk ahogy bírta a lábunk, amíg előttünk tornádó nem jelent meg. Igen ám, de mikor fordultunk meg, láttuk, hogy be vagyunk kerítve, mert tornádó előttünk, katonák utánunk. Mikor már pánikoltam, hogy végünk, mikor felkapott minket a tornádó, ami elől menekültek a katonák és mutáns kutyáik(amiről később kiderült, hogy Dobermonok voltak^^"). Látnotok kellet volna, ahogy Phil sápítozott meg Fred zöldült, mert én nem láttam!XD A következő percben üres szobában voltunk, ahol valaki miután megkérdezte a nevünket, olyan kütyüket kaptunk, mint amilyen egy lánynál volt, akinek a Hollóembere harcolt egy buta Ogre-val, aki nem Shrek volt, az biztos! Később egy John nevű férfi üdvözölt minket a Laborba. Kiderült, hogy apa tudott ezekről a Digimonokról, és mikor leadta a védszjelzést, tornádót küldtek, hogy megmentsenek minket, és elmagyarázta, hogy Digimon Szelídítők lettünk, pontosabban Generálok, akiknek feladata az, hogy segítsenek a többi Szelídítőnek a rend megtartásába, és a Dark Organization nevű gonosz banda elleni harcban. A DO-sok ugyanis le akarják igázni rabszolgáknak a Digimonokat! De mikor teleportáltak engem, egy erdő felett marha magason voltam, és zuhanni kezdtem! Visítottam is, hogy ki ment meg. Digivilág ---> Zónák ---> Erdei Zóna:Miközben zuhantam és visítottam, elkapott engem egy Dorugoramon, becenevén Lovag, amit kihasznált egy gazember, és elvette minden erejét, így miután belecsapódtam a sárba, márcsak Dorimon-ként láttam viszont. Gyötört a bűntudat, mert ha nem zuhanok, nem történik ez meg Lovaggal, akiről kiderült, hogy a Digivilág hőse, hisz sokszor segített a Digimonoknak. Lovag aztán csatlakozott hozzám és a partnerem lett, ezután szintén zuhanás formájában jelent meg egy másik srác, Rolf és Digimonja, Mopmon, akiből csak 50 példány van. Júj!X( Ekkor ránk támadt az erdő egyik Védője, Stingmon, aki nagyon pipa volt, mert azt hitte, hogy mi raboltuk el a társát, és szerelmét(fújX(), Lilamont. Egy kics csetepaté után szerencsére meg tudtuk vele értetni, hogy nem mi voltunk, és hála egy Stingmon által elkapott fekete Agumonnak(aki később kismalac visítás közepette futott el) kiderült, hogy egy Youkomon volt. Na szóval Stingmon-nak segítve haladtunk a rókáné barlangja felé, közben ilyen kis Demimeramonok próbáltak visszatartani minket. Nem sokkal később megjelent a gonosz róka, aki egy Fireball erejére elszívta Lilamon erejét. A mocskos prémkabát! viszont mivel olyan ászul okos vagyok, szépben a sűrű bozótost, amibe beleugortam a fireball-ok elől használtam ki arra, hogy mögéje lopózzak, és a csúzlimmal eltörjem a csengőket a sálján, ezzel megtörve a hipnózist Lilamon felől. Viszont rókakoma feleségének nem tetszett, és egy lángkerékkel kicsinált volna minket, ha Lilamon és Stingmon nem győzi le. ekkor derült ki, hogy Kyubimon volt eredetileg, de valami gonosz megszálltam, mint abban az ördögűzőben azt a kislányt, de már újból jó oldalon volt. ekkor egy világos gömb esett jóképű kobakomról. Kiderült, hogy szétszórt volt Lovag támadója, mert a göm Lovag erejének egy darabja volt, így mikor Lovag megérintette, Dorumonná fejlődött akárcsak Rolf Mopmon-ja, aki Hazeldramon volt és úgy nézett ki, mint egy őshüllő vagy mi fene. Ekkor eszembe jutott, hátha Stingmon és Lilamon látta, ki támadott Lovagra. De mikor fordultam feléjük megkérdezni, láttam, hogy Lilamon épp megpuszilta az elpirult Stingmont, miközben ölelték egymást, mire elkékültem ettől az érzelmi megnyilvánulástól. Ne nézzetek már így, már mondtam, hogy fiú vagyok! Mikor Rolf barátom megkérdezte, hogy van-e Lovagnak fogalma arról, hogy ki támadta meg, megemlítete, hogy a támadó hangja gépies volt. azt hittem egy Robot a Transformers-ből gyerekek, de nem az volt, hanem valamilyen robot Digimon lehetett a Cyberföld-ről, így elhatároztuk, hogy odamegyünk. Búcsú Rolftól, irány Cyberföld! Digivilág ---> Zónák ---> Cyberföld(Kiborgkirályság):Mikor ideértünk olyan rossz szituban kerültünk, hogy nem hittem már el: egy Judy nevű lány Digionját elrabolták, és az a Hárem barack egy tévéképű keresztül csak úgy kijelentette, hogy Judy magától adta oda! Mérgembe odamentem volna, hogy szétverjem Háremet a tévéképűn keresztül, de Lovag visszatartott, így az eltűnhetett. Nagyon füstölgött a fejem, de nem sokáig, mert valami Splashmon ellen ment a csata éppen. Valami srác meg gonosznak nézhetett, pedig velük voltam, csak én gyorsan cselekszem! A lány elcsalogatta az olvasztóüzemhez azt a ronda bájgúnárt. akiből ronda rondaság lett. FÚJ! Na szóval, mi is rohantunk az olvasztóüzem felé, és segíteni akartunk, de egy vén Cyberdramon leokított minket, mert hogy a lánynak van terve. Elnézést, hogy én is ember vagyok!-.- Na szóval, amíg Judy beosont az üzembe, hogy Mr ronda vízre úszítson valami Digizoid-ot, egy Allom X-es kiadás ránk támadt, de látszott rajta, hogy gonosz, mert kiderült, hogy a DO-soknak dolgozik, és hogy ki akarja nyírni Judy-t, meg a "korcs" Digimonjait. A gyík be akarta mesélni nekünk, hogy az a Dem nevű Digimon már gonosz és hogy megöli a gazdáját, ha meg próbálja megmenteni, mert önszántából odaadta nekik. Ha-Ha, persze... Na szóval egy harc után, Allomon elmenekült a franciába. Ezután folyni kezdett a magma, amitől menekülni kellett te olyan gyorsan, mint a sicc, de szerencsére egy sima Allomon-nak hála mi is megmenekültünk a bajtól. Na, Bemutatkozás után megmentettünk egy vadásztól egy Aranysárga Renamon-t, Aranyrókát, aki csatlakozott hozzánk, így már trióban voltunk! Hurrá! Aztán beszippantott minket egy Kapu a DO-sok bázisára, ahol Judy Demolatron-ja volt. LEHET ÉRTÉKELNI! | |
|