DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Azure Naplója

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Azure Naplója Empty
TémanyitásTárgy: Azure Naplója   Azure Naplója Icon_minitimeCsüt. Aug. 25, 2011 11:06 pm

Miután felvettem a Data Savers-be, elküldtek Shibuya-ba, egy gonosz digimont üldözni. Partnerem, Sunmon már az elején sürgetett, de mivel semmi jele se volt egy zavarnak, tulajdonképpen ráértem. Ám az emberekben feltűnést keltett Sunmon és iszkolnom kellett. Egy lány testvérpár is arra járt egy Moonmon-al, így ők is kezdtek lebukni. Apám kérésére eliszkoltam, ám nem hagyhattam ott őket: magammal ráncigáltam egy autó parkoló felhajtójára. Az idősebb lányt Ninának, a húgát Mayunak hívták, aki rögtön Sunmon-ra lett figyelmes. Az udvariasság kedvéért jó magam is bemutatkoztam és elmagyaráztam a jelenlegi munkám lényegét. Mayu felkapta Sunmon-t és molesztálni kezdte Very Happy Úgy tűnt, bírta a "kínzást", amiért Nina a bocsánatomat kérte.
Ám váratlanul az Ogremon - akit úgy tűnt, Nina ismeri - és BlackAgumon megmutatkozott. Sunmon és Moonmon adatait akarták, amit nem hagyhattunk. Minden erőnkkel harcoltunk, és segítséget is kértem az édesapámtól, aki néhány percet kért. Kezdett a helyzet rossz irányba fajulni, ám addigra apa és GeoGreymon megérkezett. Visszaváltozott Agumon-ná, és így eggyé váltak VictoryGreymon-ná. BlackGreymon szintén átalakult BlackWarGreymon-ná, és durván összeverekedtek. A harc közepette Sunmon is odament és megpróbált VictoryGreymon-nak segíteni, nem sok sikerrel. Ő hátat fordítva felkapott minket és kirepültünk a kocsiparkoló házból. A harc az égen folytatódott, ahol már Moonmon is besegített. Nagy nehezen legyőztük, legalábbis úgy tűnt: BlackWarGreymon aljas trükkel súlyosan megsebesítette apát és Agumon-t. Még utolsó erejével egy laptop-ot adott, amivel visszavittük a gonosz Greymon-t a Digitális Világba. VictoryGreymon egyetlen suhintással megölte Ogremon-t, aki tojássá változva a Kezdet Falujába tért. A családi idill kezdődött és apa egy fontos munkáról beszélt: a digimonok világában nincs minden rendben, káosz uralkodik. Természetesen magamra vállaltam a feladatot, amit Nina is végig akart vinni. Apa rábólintott a dologra, majd Agumon-t RizeGreymon-ná változtatva hazamentek. Mayu hazavitele előtt még beugrottunk a piacra, azután Nina otthonába tértünk. Nina anyja beleegyezett az esti maradásomhoz, aztán aludni tértünk. Másnap korán keltünk, nehogy fennakadást keltsünk a szüleikben. Mayu falazott, de csak egy alku árán Very Happy Nem sokára a pályaudvarra érkeztünk, a liftbe szálltunk és a -1. emeletnél kiszálltunk abból. 6 Trailmon sorakozott fel, de a legöregebbhez mentem. Elmondta bánatát: a régebbi fajtákat nem tisztelik annyira, mint az újakat. Felvidítottam azzal a gondolattal, hogy rajta utazhatunk, és Szélvésznek neveztem el Trailmon-t. Ninával beszálltunk rá, aki valóban villám gyorsan szállított. A vonatozás közepette Sunmon és az én örömömre továbbfejlődött Coronamon-ná. Nem sokkal utána Moonmon is Lunamon-ná alakult. Ezután Szélvész figyelmeztetésére erősen kapaszkodtunk, és átugrottunk a Digitális világába. A kacskaringós út után sikerült a fűbe rókáznom ^^" Összeszedve magamat továbbmentünk Nináékkal, mivel Agumon-ok falujába rendeltek. A lánnyal a testvériségről filozofáltunk, mivel úgy láttam, nem nagyon szívleli húgát, Mayu-t.
A horizonton láttuk, ahogy a falu ég, így gyors tempóba kezdtünk. Nyomozás közepette Coronamon rájött, hogy egy Meramon tehette. A szaglászás alatt egy csapóajtót talált, ami egy alagúthoz vezetett. Abban megtaláltuk Agumon-okat és Meramon-t. Tehát csapda volt. Tűzgolyókkal tüzelt ránk és mikor Coronamon elég közel volt, az oszlopnak pofozta. Haragra gyúlt a szívem és egy határozott mozdulattal lekevertem a gonosz digimonnak. A kezemen megjelent a legendás DigiLélek, amivel és a DigiVice-al Coronamon Firamon-ná fejlődött. Ebben az alakban méltó ellenfelére talál Meramon: taktika gyanánt a hátára mászva, a mancsai közé fogva kitört vele a felszínre, amit ugyebár mindenfele láng fedett. Eközben Lunamon végzett a Candlemon-okkal és kijött Ninával segíteni. Látván, hogy a víz elemű támadása lelomhasztja Meramon-t, számítottunk rá. A láng digimon gyengülése miatt Firamon végső támadása végzett vele, tojássá változva a Kezdet Falujába röppent. Az Agumon-ok hálálkodva jöttek ki az alagútból és sziklahordással segítettek eloltani a tüzet. Egy Kokomon is csatlakozott, aki egy szelídítőhöz tartozott. Steve Aizawa volt a neve és tulajdonképpen semmit se tudott még erről a helyről. Nina felvilágosítást adott neki. Együtt folytattuk az oltást, míg a falu meg nem menekült. ^^
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

Hozzászólások száma : 78

Azure Naplója Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azure Naplója   Azure Naplója Icon_minitimeCsüt. Aug. 25, 2011 11:30 pm

Első napló, szupi^^
Na, lássuk csak...kicsit összecsapott lett, de a lényegen ez nem változtat.Minden úgy történt, ahogy leírtad és elég hosszúra is sikeredett.Írás hibákat nem találtam, tetszett^^
JUTALMAD:500DP Very Happy
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Azure Naplója Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azure Naplója   Azure Naplója Icon_minitimeCsüt. Aug. 25, 2011 11:31 pm

Köszönöm szépen ^^"
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Azure Naplója Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azure Naplója   Azure Naplója Icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 12:21 am

Az ismerkedés továbbzajlott: nem csak Nina, de nekem is felvilágosítást kellett adnom, mi zajlik körülötte. Eközben Firamon a legkedvesebb énjét hozván Kokomon-al társalgott. A kicsike felugrott az oroszlán hátára, ám Lunamon nem ment közelebb "játszani", félt, hogy sáros lesz. Ám Nina szerint kellett találnunk egy alvóhelyet. Felajánlottam öreg barátunkat, Szélvészt, a Trailmon-t. Mivel biztosan aggódott értünk, visszafelé battyogtunk a vonat digimonhoz, Firamon pedig Kokomon-al a hátán repült el felettünk. Steve szerint kedves volt tőle, de az én részemről bennünket is nyugodt szívvel elvihetett vóna... A fiú ismét kérdezett: egy DigiVice-t felmutatott. Lunamon elmagyarázta a D-Ark használati utasítását, ám mivel nekem jóvel máshogy nézett ki és működött is, csak a DigiLélekről tudtam elmélkedni az újdonsült barátunknak. Mire visszaértünk a Trailmon-hoz, vidáman dudált egyet. Bemutattuk Steve-t, majd az ismerkedés következtében beszálltunk a vagonjába, ahol már Coronamon és Kokomon már rég aludtak. Mi is ugyanígy tettünk, s hamar elnyomott bennünket az álom.

Az álmomban egy várkastélyban járkáltam: a főteremben két ajtó nyílt elém egy vörös és egy kék. A mélyebb színűbe benyitva egy meghitt farkascsalád fészkelődött és a legszebbeket aludták. Ez a családomra emlékeztetett, mikor még nem voltunk annyira szanaszét. Mivel itt nem találtam meg azt, amit kerestem, átnyitottam a vörösbe. Az a várudvarra vezetett le, s amint leértem egy leláncolt digimont pillantottam meg, magát AncientGreymon-t, az igazi tűz harcosát. Nem tudtam pontosan, miért is hangoztatja az igazi szócskát. Hát mesélt róla: az igazi tüzet a bátorsággal jellemezte, míg a hamisat a gyávasággal. Greymon volt ezek szerint a megtestesült bátorság, akit egyesek elárultak. Mire válaszolhattam volna, rám ordított és az álom félbeszakadt. Amint magamhoz tértem, láttam, hogy a srácok is izzadtak a rémálmuk miatt. Ők ugyan nem Greymon-al találkoztak, hanem AncientKazemon-al és Mermaimon-al. Az elmélkedést Szélvész dudája zavarta meg és észrevettük, hogy teljes sebességgel haladunk a Zöld Zóna felé, így Nina zuhanyozni se tudott XD Coronamon a zónáról MadLeomon jutott eszébe, akiről úgy tudni, már réges-rég meghalt Bagramon uralkodása alatt, amikor a legendás Xros Heart ellenállt az elnyomásnak. Nina megkérdezte, hogy vannak-e hozzá hasonló digimonok. Szélvész még a 7 halál tábornokot is megemlítette, tehát Dorbickmon-t, NeoVamdemon-t, Zamielmon-t, Splashmon-t, Olegmon-t, Gravimon-t és Apollomon-t. Ezen megint elgondolkodtam: ha ennyi akadály vár ránk, hogy a csudában fogunk nyerni? Végül egy rossz hang szólt Trailmon-ból és lerobbantunk. Én és Coronamon rögtön kiszálltunk és mentünk tovább. A pusztában két Karatenmon-tól megtudtuk, hogy a zónák jelenleg átjárhatatlanok és a 10 harcost elfogták. Visszatérve a társaimhoz jelentettem a történteket, ám nem sokára megtámadott bennünket egy Cyclonemon. Coronamon Firamonná változva megrohamozta, míg Lunamon a Tear Shot-al bombázta. Látszólag könnyedén legyőztük, ám sötét erő körbevette a digimont és Megadramon-ná fejlődött. Ez az Ultimate szintű digimon jóval nagyobb erővel bírt, mint az előző alakja és hamar a földre kényszerített valamennyiünket. A segítség Raidramon képében érkezett meg, aki a kék villámmal megtámadta Megadramon-t. Így már volt elegendő erőnk a sárkány elleni harcban. Még Kokomon is beszállt az ütközetbe, tudatában annak, hogy mekkora veszélynek teszi ki magát. Megadramon Firamon-t gúnyolta, amitől besokallt és fél szemére megvakította a digimont és véletlenül leszedte azt a zeppelint, ahonnan még Cyclonemon korából jött. Kokomon felmászván Megadramon-ra, az felrepült még Firamon-al is a hátán. A legrosszabbra kezdtünk gondolni, ám a kis digimon továbbfejlődött Lopmon-ná. Erősítést is kapott Steve-től a mini lándzsával. A végső csapást Lunamon, Firamon és Raidramon adta be és Megadramon tojássá változva a Kezdet Faluja felé repült. A digimonjaink a kemény harc után kiérdemeltek egy-két jó falatot.

Amint Raidramon a sivatagban vezetett, mesélt, hogy nem messze tartják fogságban AncientKazemon-t egy katakombában. Amint haladtunk, már a föld alatti bunkerekben jártunk. Itt lepihenhettünk, hiszen egy párnahegy fogadott. Nyugodt szívvel lepihentettünk, viszont ismét Greymon-al és a reményét vesztett bátorságomról, valamint a Dark Organization vezetőjével álmodtam. Az álmomat Firamon tette széppé: rámordult az ősi harcosra, a lánc kettészakadt és a digimon felröppenve kitisztította az égboltot, a vezér pedig a megmaradandó feketeségbe futott. Amint felébredtem, a Vice-om jelezvén találtam egy Tojást, amin a bátorság jele volt. Amint magamhoz vettem, a zsebemben megjelent a tojás tárolója, ami azonnal magába szívta azt. Miután ez megtörtént, egy újabb fiú bukkant fel a digimonjával, Shadow és Bukamon személyében. Ám az ismerkedést egy Woodmon szakította félbe, amely nagyot taszított Raidramon-on. A tojást használva Coronamon Lynxmon-ná változott és a srácok segítségével hamar elintéztük Woodmon-t. Ám úgy éreztem, meg kell találnom Greymon-t, úgyhogy Firamon-ra pattanva elmentünk a harci síkságra. Ott egy MetalPhantomon-al és egy SkullGreymon-al kellett szembenéznünk. A harc a legrosszabbra sikerült és Firamon majdnem meg is halt. Az utolsó szavainál is engem védett, ami erőt adott a nagyobb DigiLélek kreálásához. Firamon elérte az Ultimate alakját, Flaremon-t, így már dacolhattunk az ellenfél hatalmával. Ugyan nem végeztünk velük, de alapos leckét kaptak Flaremon-tól, végül visszatértünk a srácokhoz. Nem történt semmi váratlan a távollétünkben, úgyhogy Coronamon Lynxmon-ná alakulva megindult a generátor ellen. Az hamar felmondta a szolgálatot, úgyhogy felkapcsolhattunk a magasabb szintre és visszaváltozván Coronamon-ná, sikerült Flaremon-ná fejleszteni a partneremet. De így is nehézkes volt a küzdelem: Rabbitmon és Moosemon is a maximumot hozta ki magából egy Centaurmon elleni küzdelemben. Flaremon súlyos találatot kapott ellenfelétől és eszméletlenül a porba hullott. A legrosszabbra gondoltam már, de akkor megjelent AncientKazemon és érintésével meggyógyította a partneremet. Az elmondása szerint a Kezdet falujába kell mennünk, mivel számos kis digimont raboltak el. Nem hagyhattuk és ott számos más szelídítővel körbegyűltünk. Gallantmon, a lovagok egyike elmondta, mivel is állunk szemben. Viszont amint indulhattunk volna, egy vihar visszarepített bennünket az emberek világába...

Délután már Közép Shibuya folyómenti részénél voltunk és arra emlékeztünk, mennyi emlék fűzött ez a hely hozzá, hiszen itt találkoztunk először. Nem túl sokat nosztalgiázhattunk, mert egy kis Puttimon jelent meg előttünk, később a látszólagos gazdája, Gabriella személyében. Váratlanul egy Seadramon támadt ránk, tehát Coronamon Firamon-ként harcolnia kellett vele. A harc alatt megismertettem Gabriella-val a digimonok mivoltát. Rengeteg kérdést tett fel, amikre gyors és egyenes választ adtam. Mire a csata véget ért, Seadramon tojássá változva mellénk huppant. Már terveztük az utat a digivilágba, ám a lány minden nyom nélkül eltűnt. Steve is abban a pillanatban felbukkant, mire sötétedni kezdett. Másnap harc zajaira ébredtünk, és mivel érdekelt, a partneremmel odamentünk. Egy Dexdorugreymon és egy Grademon vívta a harcukat, és mivel a sárkány digimon rosszindulatú, gonosz digimon, Grademon-nak segítettünk. A harc végével a lovag minket is meg akart támadni, mivel nem bízott meg senkiben sem. Néhány percet töltöttünk ugyan együtt, de "hamar" a bizalmába férkőztem. Dexdorugreymon ismét felbukkanva továbbfejlődött Dexdorugoramon-ná. Flaremon se tudott dacolni a hatalmával és leestem a válláról. Végül Grademon mentett meg a zűrös helyzetből, s egyesített erővel ugyan nem semmisítették meg az ellenséget, de az elmenekült. A csata végén Grademon csatlakozni kívánt hozzánk és végül a magamévá tettem.

A vadász szabályzati könyvet elolvasván rájöttem, hogy csupán egy digimont használhatok a harc alatt, de cserélhetek. Közben egy nagy robbanást figyeltünk meg, és Grademon-al odasiettünk. Ott volt Steve is és egy fiú, no meg az Agumon-ja. Elmondása szerint Kevin Howlett volt, aki egy DO-s különítménnyel küzdött meg az evolúcióra képes partnerével. Felvilágosítottam a srácokat a helyzetről, de menekülnünk kellett, hiszen egy rajnyi Pteramon még az utcákon nyomozott. Grademon villámgyorsan bevitt bennünket egy sikátorba és vártunk, míg le nem csendesedik a helyzet. Kevin végül felvetette az ötletet, hogy menjünk el hozzájuk, míg le nem csendesedik ez a helyzet. Grademon ezért visszatért az eredeti formájába, Dorumon-ba. Amint indultunk volna, egy Paomon megjelent partnerével, Lilly Lake-el, akinek a barátnőjét elvileg elvitte a DO. Ezt se hagyhattuk annyiban és Dorumon Reptiledramon-ként már vitt is a Shibuki erdő felé. Út közben egy Gaiomon-al is meg kellett ütköznünk, egy nehéz harc árán, amiben megtanultam bízni a társaimban. Azután megtudtuk az elesett szamuráj kinlzetű WarGreymon-tól, hogy a DO elrabolta a Coredramon fivérek egyikét. A beszélgetést követően a Shibuki erdő szélére megérkeztünk, s megvártuk a többieket. Úgy festett, engem választottak meg vezetőnek, bár ettől megilletődtem. Reptiledramon elrepült a mezei részt megvizslatni, mi meg a tavas vidéket fedeztük fel. Elcsíptük a zöld Coredramon párbeszédét Lilly barátnőjével, Judy-val és a partnerével, egy ritka digimonnal. Csak remélni merjük, hogy nem lesz bajuk.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Azure Naplója Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azure Naplója   Azure Naplója Icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 5:35 am

Hmm... ahhoz képest, hogy szeptembertől decemberig való tartalom van benne, lehetne hosszabb egy kicsivel. 500 DP, 4 skill pont!
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Azure Naplója Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azure Naplója   Azure Naplója Icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 7:59 pm

A zöld Coredramon abbahagyta a dühöngést, miután a ritka digimon beszélt a fejével. Még akkor is ellenszenvet táplált az emberek iránt, de egy Gomamon kérésére beszélt is. A kihallgatás ideje alatt megtudtuk, hogy 3 órája a testvérét, a kék Coredramon-t és megannyi sárkány digimont raboltak el, s DigiVice-ba helyezték el. A digimon elmondása alapján Pierre, Wendigomon és Psychemon tették. Coronamon már feltüzelte magát, de még várnia kellett a harccal. Közben Judy megkérte Kamemon-t, hogy hívja össze az erdő minden digimonját, hogy segítsenek. Össze is gyűltek és tervüket előkészítették. Ám Saiba, a DO egyik híres tagja meg is érkezett Arkadimon-al. A fekete DigiVice-ában volt az a nagyjából 30 sárkány, amit elejtettek, köztük Coredramon fivére is. Reptiledramon épp idejében érkezett meg a helyszínre, s megsebesítette Arkadimon-t, majd Judy oldalán leszállt. A harc megkezdődött, s noha Judy kissé erőszakosan vette el Saiba-tól a 'Vice-át, a sárkányok hada kiszabadult, s oldalukon áthaladtak egy viharon, ami a digimonok világába vitte őket. Közben Harlám Baranski is megérkezett Astamon-al. Reptiledramon ideges volt, hiszen ez az ember tette tönkre a családi békéjét is. A digilélek megjelent a kezemen, amit kihasználva a partnerem továbbfejlődött Grademon-ná, s Astamon-al elkezdték a küzdelmet. Harlám-nak látszólag tetszett Arany Meteor, ami nem kicsit bosszantotta a tudatalattimat. Grademon megsebesült a harc ideje alatt. Coronamon maga akart megküzdeni vele, így nem hagyhattam ki a buliból: ismét előhívtam a digilelket, ezáltal a partnerem továbbfejlődhetett Flaremon-ná. Mivel Astamon a korábbi menetben már meggyengült, Harlám-ék vesztettek. Természetesen elmenekültek. Közben a harcba a többiek is kivették a magukét. Váratlanul megjelent egy BlackWargreymon X is, aki adatzsákmányolásért jött. Nekünk kellett megállítanunk, ami egy újabb kemény harc során sikerült is. Egy ismeretlen dolgát megsemmisítettünk a testén, amitől visszaváltozott X típusú WarGreymon-ná. Kiderült, hogy az a valami egy parazita volt és ennek segítségével irányították. Elnézést kért, majd Flaremon oldalán a felettünk köröző DO anyahajóját elpusztították. Amint visszatértek, WarGreymon elmondta, hogy a krízis mögött Parasimon állhat. Mielőtt elindult volna megkeresni, hálája jeléül a kegyeimre bízott egy tojást, amitől a Flaremon alakjából visszaváltozó Coronamon a 'Vice-ba került. A tojás hamarosan összetört, s egy Botamon született meg, ami pár pillanattal később továbbfejlődött Koromon-ná, s mamának szólított. Kissé zavarba jöttem. Kevin-nél és Steve-nél, de még Lilly-nél is kikelt egy-egy tojásból egy-egy digimon, amik egyhamar tovább is fejlődtek: Gigimon, Terriermon és Angyal, a Puttimon. Kiderült, hogy Lillymon főpartnere, Pao elérte Labramon, Rookie formáját is. Koromon nyugtalankodott, mert úgy hitte, veszélyben vagyok. Egy csapásra Agumon X lett, amely nem kicsit lepett meg. Annak ellenére, hogy Rookie digimon volt, egy normális Greymon-ra hasonlított. Mindenkit érdekelt, miért néz ki máshogy egy X digimon. Grademon - mivel ő maga is egy X volt - elmesélte azt a réges-régi történetet, amiért az X-ek megjelentek. Azután kaptam egy hívást a Data Savers főnökétől. A megbízásom "egyszerű" volt: elpusztítani a Parasimon-t, aki digimonokat fertőz meg. Kiküldött elénk gy GranLocomon-t, akire felszállva egyenesen a Digitális Világ legrosszabb részébe vitt...

...A pokol délibábjába. Eme helyeket kerülni akartam, mégis idetartottunk. Út közben egy Deltamon-al találkoztunk, aki harcolni akart velünk. GranLocomon nem ért rá hadakozni, s inkább tett egy-két ügyes manővert és elkerülte a végzetes találkozást. A menet alatt néhány szó erejéig Coronamon ismertette mindenkivel Parasimon valóját. Mire a végére ért, 'Locomon beragadt a mocsárba. Agumon és jómagam megpróbáltuk kiszabadítani, miközben Deltamon közeledett. Kevin és Gigimon magukra vállalták a harcot. A kis digimon a küzdelem alatt továbbfejlődött Guilmon-ná, majd Growlmon-ná. Steve-ék is támadásba lendültek, s Terriermon is elérte Champion formáját, ahogy Lilly Pao-ja is, így Labramon helyett Seasarmon nézett szembe Deltamon-al. Mi pedig közben tovább próbálkoztunk 'Locomon kihúzásában. Az erőlködés közben a digilélek megjelent nálam, amivel Agumon-t továbbfejleszthettem GeoGreymon-ná, aki ebben az alakban simán kiszabadította a gőzös digimont a forró mocsárból. Elismertem a partnerem munkáját, majd előhívtam Coronamon-t, akire felpattantam, miután Firamon-ná fejlődött. Kevin társa, Agumon először fejlődött RizeGreymon-ná és vele együtt indultak el a felettünk megjelenő kastély felé. Lilly és Steve inkább GranLocomon segítségét vették igénybe, így már négyen mentünk felfelé. Közben átugrottam RizeGreymon-ra és előreküldtem Firamon-t. De a tervem már most csődöt mondott, mert a paraziták és egy Infermon támadt meg bennünket. A korábbi a mechanikus Greymon-ra szállt és öklelgette. A lökésektől megbotlottam és zuhanni kezdtem. Firamon a mancsaival felém nyúlt, s megvédett a felém tartó parazitáktól. Ám ő maga nagy árat fizetett: mikor a láposba csapódtunk, Coronamon már haldoklott. Nem akartam elveszíteni, miközben a régi emlékeket idéztük elő. A kötelékünk elég erősnek bizonyult, hogy az első fellobbanó evolúciót végrehajthassuk, ezáltal Coronamon-al egyesültem. Ez erőt adott neki, így Apollomon-ná fejlődött, azaz fejlődtünk. Siettünk is megmenteni a többieket, elsősorban Lilly-éket. Ugyanis 'Locomon-ra Chrysalimon-ok ragadtak, s egy Diaboromon is feléjük tartott. Egyetlen ütés elegendő volt a mega digimon legyőzéséhez. Miután elmúlt a veszély, a kastély egyik pillérén foglaltunk helyet RizeGreymon-al. A paraziták ismét támadtak, s ugyan a felüket sikerült eloszlatnunk, Steve-t és Tururiemon-t ellepték. Szerencsére továbbfejlődött Antylamon-ná, a túláradó szeretet miatt. Közben RizeGreymon-t veszítettük el, aki feláldozta magát, hogy eltegye Infermon-t láb alól. Kevin a társát gyászolván nem vette észre, hogy hátba akarják támadni. Mi magunk védtük be, de a fájdalom velejárt. Miután a veszély elmúlt, mindnyájan RizeGreymon-t gyászoltuk egy perc erejéig, majd Guilmon előjött a helyébe, aki Kevin segítségével WarGrowlmon-ná fejlődött. Egy újabb támadóraj érkezett: Lilly észrevett egy eszméletlen digimont, akit már korábban láttunk, s Dem-nek hívták vagy valami hasonlónak. Mire felébredt, elmesélte nekünk, hogy a partnerét SkullSatamon rabolta el. Így egyesítettük erőinket és folytattuk az "ostromlást". Szétváltunk Apollomon-al, s előhívtam Grademon-t, aki a többiekkel együtt támadta a rohamozó Orkmon-okat. Közben hála az ősi harcosoknak, RizeGreymon megérkezett ugyan sérülve, de életben. Visszakerült a partnere, Kevin 'Vice-ába, Agumon-ként. Dem szétlőtte a sziklafalat az Orkmon-ok felett, így fellélegezhettünk, ám ő elvesztette minden erejét és még egy szinttel fejlődött vissza. Parasimon a legrosszabbkor bukkant fel és elrabolta Grademon-t! Nem hittem a szememnek, de GeoGreymon-om ösztönzött a harcra. A küzdelem ideje alatt megjelent a szeretet harcosa, AncientKazemon, aki kivételesen miattam jött idáig. Parasimon karmában megláttuk a fekete DigiVice-t, amit nyilván Harlám-tól kaphatott. Mire bármit is tehettünk volna, Grademon előtört belőle, s ahogy Dem, úgy ő is dühöngeni kezdett. RizeGreymon - aki a harc alatt fejlődött tovább - megpróbált ellene tenni valamit, ám nem árthatott neki. Grademon nem csak külsőleg, de lelkileg is kicserélődött. Dem Judy-nak hála visszatért és mindketten együtt működtek velünk. A többiek is segítettek, hogy közel kerülhessek eszét vesztett társamhoz. A tudatalattim és a valóság között váltakozott az eszem: egyszer az arany Grademon-t a lila verte, másodszorra még mindig próbáltuk megnyugtatni. A szép szavak és 'Kazemon digilelke elegendő volt ahhoz, hogy kiűzzük a gonoszt Grademon-ból, aki visszanyerte igazi énjét. Valójában nem tudta kifejezni érzéseit, de így már tudta, hogyan kell szeretnie és ez az érzés irántam volt a legerősebb. A harc ismét az Orkmon-ok és most SkullSatamon ellen is zajlott, akit Dem vett kezelésbe. A csetepaté ideje alatt két másik fiú és partnereik is beszálltak a mókába. A nagy kavarodás alatt SkullSatamon elnyelte egy Puppetmon erejét, így továbbfejlődhetett Apocalymon-ná. Vele csak akkor tudtunk mit tenni, miután Coronamon-al egyesültünk, s Apollomon-ként levertük Parasimon-t. A mélybe zuhant férget Apocalymon ölte meg. A végső harc ránk várt. Nagyon oda kellett figyelnünk: közben számos segítséget is kaptunk, mint például Happy-ét, a VictoryGreymon-ét. Egy kemény harc árán végül megöltük Apocalymon-t, viszont az utolsó karmolásával a Suttogó vírusát belénk fecskendezte. Happy föláldozta magát értünk és magával vitte a vírust, s tojásként visszatért a Kezdet falujába. A tudat, hogy nem tehettünk semmit és nem akartuk, hogy feláldozza magát, elszomorított. Mindenkit fölháborított eme monológ, de mit tudhattak a Data Savers belső dolgáról? Eközben hívást kaptunk a Csörgőkígyó osztag kapitányától Magnus-tól. Nagy háború dúlt a DS és DO között, ezért azon nyomban vissza kellett térnünk a valódi világba.

Amikor megérkeztünk, sokkoló látvány fogadott bennünket: Dexmon és Lucemon előhívását kezdték előkészíteni a DO-sok. Közben megannyi erő ütközött meg Shibuya folyójánál, így cselekednünk kellett. Judy és Daisuke, az új srác elvállalták, hogy elindulnak az időzítő gép felhúzását megakadályozni. Steve és Lilly kapták a BlackGarurumon-ok hadát, míg én és Shadow a Devimon-ok seregét. Kevin és a partnere mindenképpen ragaszkodtak Megumi-hoz és BlackGreymon-hoz, úgyhogy Judy-ékhoz csatlakozott. Ránk bízták a SkullSatamon-okat. Dorumon-t és Agumon-t továbbfejlesztettem Grademon-ná és RizeGreymon-ná, s összedolgoztak a sereggel szemben. Közben természetesen a srácok is tették a dolgukat. Mire úgy tűnt, az összeset sikerült levernünk, az utolsó fennmaradó továbbfejlődött Beelzemon-ná. Letiltotta a ’Vice-omon a fellobbanó töltés használatát, ezáltal nem tudtam Coronamon-al Apollomon-ná változni. A harc innentől fogva izzasztónak tűnt, de végül megbirkóztunk Beelzemon-al, aki gyáva módon elmenekült. Siettünk is fel az épület tetejére, hogy Kevin-éknek segítsünk. RizeGreymon-om és Grademon meg is adták neki. Megumi-t már a fiú majdnem lelökte, de BlackWargreymon már sietett is, hogy elvigye onnan. A kémfőnök ennek köszönhetően el tudott menni. Végül a Dexmon-t előhívó gépezetet el tudták pusztítani a többiek, de ott volt Lucemon is, akivel szintén foglalkoznunk kellett. Lemásztunk a toronyról. A vörös felhők gyülekeztek, ami Lucemon közeledtét jelentették. Ezért Coronamon-al Apollomon-ná váltunk és készültünk a bukott angyal megérkezésére. Hamarosan meg is jött, aki a MetalGreymon-okat pusztította el szó szerint, majd velünk kezdett el foglalkozni, mialatt Dexmon léptei tökéletesen hallható volt. Még megaformámban se tudtam legyőzni Lucemon-t, se úgy, hogy a többiek is segítettek. Könnyen a vízbe lökött és súlyosan megsebesített bennünket. A remény szertefoszlani látszott, de megjelent AncientDemolishogusmon, aki a távolban lévő Harlám bandáját akarta szétverni, mert az egy evolúció bontóval akarta felgyorsítani Dexmon érkezését, így DexDoruga és -Greymonok formájában tartott felénk a légió. Végül nagy harc árán levertük Lucemon-t a bukott formájában, de el is tűnt a helyszínről, de a had közben már ideért és az ősi harcost támadták. Grademon segíteni akart barátain. Megértettem érzéseit és talán ezért sikerült vele is létrehozni a fellobbanó töltést, amivel Alphamon-ná válhattunk. Odamentünk AncientDemolishogusmon-hoz és véletlenszerű tisztítótűzzel sikerült a gonosz hadat megtisztítani, így visszaváltoztak sima Dorugamon és DoruGreymon-okká. Mire felsóhajthattunk volna, Lucemon megjelent mega formájában és egy csapással kidöntötte a felhőkarcolót, így a csapatnak menekülnie kellett. Mire biztonságban voltunk, elkezdtük tervezgetni Lucemon megölésének útjait, majd közös erővel támadtuk a démont. Egyeseknek sikerült bejutnia a magba, ahol a lárva irányította magát a testet. Nagy nehézségek árán sikerült a többieknek, de maga a sárkány tombolni kezdett. A végső támadásunk pillanatában megjelent az ősi harcosok Greymon-ja és Garurumon-ja, akik segítettek a test elpusztításában. Győzelmet arattunk. A két harcos elismerését adta nekünk, valamint Greymon átadott egy tojást, ami Happy-é, a bátor digimoné volt, aki megmentett. Hamarosan meg is született, de aggódtam, mert nem emlékezhetett rám, tévedtem: szín tisztán emlékezett a csapatunkra. Miután Veemon-ná változott, elindultunk Sárkányföldére, hogy leszámolhassunk Dorbickmon-al. Ott kiderült egy Dorugamon által, nem találhatjuk meg őt, mert a DO bázisán tartózkodhat. Ezzel az információval visszatértünk a földre, pontosabban a DO téli bázisához, ahol fogcsikorgató hideg fogadott. RizeGreymon hátán indultam el, s utunkat a DO szövetségese, Dynasmon keresztezte. Dorumon-al Alphamon-ná változva megütköztünk vele. Kemény lovagnak bizonyult, nem vitás: három digimon bírta csak legyűrni. Dynasmon végül belátta, rossz lóra tett és visszatért Yggdrasil-hoz, hogy hibáját törlessze és szolgálja őt. Közben számos esemény zajlott le a bázison: kiderült, hogy Judy bent volt, s a srácokat, Daisuke-t és egy Randy nevezetű szőke fiút ki akarnak végezni egy lány által, Victoria-val és társával, UforceVeedramon-al. Miközben ők „elvoltak”, nekünk a Beelzemon-ná változott Astamon-al kellett foglalkoznunk, ám végül sikerült leverni, egy ideig. Odamentünk a srácokhoz, ahol éppen elnézést kért Victoria a csapattól. Beelzemon ismét felbukkant, de gondoskodtak róla Judy partnerei. Belülről kiengedték az összes elejtett digimont, így a bázison az őrület lett úrrá. Az önmegsemmisítőt aktiválták, miután szétváltam Alphamon-al és Happy hátára másztam, aki AeroVeedramon lett. Judy súlyosan megsebesült, akit társai menekítették ki. Mire elég messze értünk, a bázis a földdel volt egyenlő. Éppen akkor érkezett meg a DS kardhal osztagának helikopterei, akik elvitték a sebesült lányt, de persze minket is. A kapitány kijelentette, hogy a régi DS vezetőt legyőzte az újonnan felbukkant DO vezérhelyettes, Black Crusader, így új vezére lett a csapatunknak, aki nem volt más, mint Okami Kingu, Hayato Fujishima. Ezt már a Szürkefarkas osztagának bázisán tudhattuk meg. Az új vezető szinte egyidős volt velem, csupán néhány évvel lehetett idősebb nálam. Partnere egy Gabumon, aki nindzsaként szivárgott be a tömegbe. Mire lementünk a gyengélkedőhöz, Hayato és Isabelle beszélni kívánt velem Black Crusader-el kapcsolatban és a készenléti parancs miatt, így előreléptettek parancsnokká. Mire Isabelle távozott, Hayato elmesélte, mi baja lehet Judy-nak, amiért nem ébred fel. Egy vírus kiszakíthatta tudatának teljes mivoltát és egy digimon testében öltött új alakot, más szóval Judy digimon lett. Eme vírus egy digimon műve lehetett, ami kemény ellenfélnek tűnhet, ezért Okami Kingu nem akart elengedni, harcolni. Bebizonyítottam, igenis téved. Megküzdöttem vele és Gabumon-al egy harc keretében, ami a tetőkig hágott. Ugyan veszítettem, de végül engedett harcolni. Ám váratlanul felbukkant a mega szintű Arkadimon, aki társaimat a falnak lökte, s már nyúlt volna Hayato-hoz, ha nem vetem elé magamat. Arkadimon velem is beérte, s távozott. Elvesztettem az eszméletemet, amit később egy laborban nyertem vissza. Testem súlyosan megsebesült Arkadimon által, amit nem érezhettem meg, mikor öntudatlan voltam. A főprofesszorral váltottam néhány szót, miszerint én nem érzem át a digimonok szenvedését. Belém döfött abból a vírusból, amit Judy is bekaphatott és a világ elsötétül néhány percre. A bukottak városának utcáin egy Sparrowmon testében ébredeztem! El akartak kapni, de valahogy sikerült meg tanulnom repülni és elhagytam az égi várost. A hang a fejemben azt kívánta, az aranyerdőségbe menjek, tehát úgy tettem. Annak közepén futottam össze Spadamon-al, aki Vulcanusmon-hoz vezetett, ráadásul még Happy-t is ismerte! Vulcanusmon elkészítette nekem a Zanahoria ikerpisztolyokat és kérte, menjek a Dorumon-ok falujába. Megköszönvén a segítséget megkértem, hogy a társaimnak ne szóljanak arról, hogy Sparrowmon lettem. Felszállva hamarosan megérkeztem a faluba, ahol ki tudja, mivel állok szemben....
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Azure Naplója Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azure Naplója   Azure Naplója Icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 8:08 pm

500 DP + 5 tojás pont!
Ajánlott tartalom

Azure Naplója Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azure Naplója   Azure Naplója Icon_minitime

Azure Naplója
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Randy naplója
» Tategami Daisuke naplója
» Kevin naplója
» Steve Naplója
» Lilly Naplója

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Szelidítők útja :: Naplók-
Ugrás: