DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Hálózat síkság

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

Hozzászólások száma : 78

Hálózat síkság - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 2:27 am

Nagyon fáradt voltam, úgyhogy Azure és Coronamon mellé dőltem.Lunamon leszidott, amiért olyan lazán vetődtem bele a párna rengetegbe, de tettettem, hogy szunyókálok, így lassan abbahagyta a prédikációt.
Felriadtam Rairdramon morgására, mert azért még is csak aludtam egy keveset. Egy Woodmon támadt ránk, amivel egy Lynxmon szállt szembe.
-Hát ez meg ki?!-döbbentem le.-Na, várjunk...Ő Coronamon, de hogy, mondja el valaki!
-Magyarázkodásra most nincs idő, inkább pattanj fel a puha ágyikóból!-zsörtölődött Lunamon, majd megtámadta Woodmon-t a Tear Shot-tal, ami úgy látszott, hogy még tetszett is a Vad Digimonnak.
Felemelkedtem a párnák közül és odamentem a többiekhez.Volt velük egy idegen fiú is.
-Hali^^A nevem Nina, MedveBocs, hogy csak most mutatkoztam be^^"Lunamon nyírbáld meg a koronáját, Lunar Claw!
-Okééé.-mondta a Digimon és lesújtott a karmaival.
Vissza az elejére Go down
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Hozzászólások száma : 104

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 7:01 am

Ránk támadt egy nem éppen barátságos Woodmon, szóval úgy döntöttem, hogy leütjük.
-Oké Lopmon, Tinitornádó!
-Máris!-azzal elkezdett forogni, és a füleivel szépen ütögette az ellenséges Digimon testét.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2011 1:06 am

A lány bemutatkozott és ő egy Data Savers ügynöke volt majd egy másik lány is megérkezett akit Nina-nak hívtak.
-Szia Nina! Én Shadow Chromett vagyok.
Egy vad Woodmon jelent meg.Akit Steve megtámadott.
-Oké, Bukamon bubble blow!
-Rendben Shadow.
És a kis Digimon szorgosan fújni kezdte a buborékokat.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 13, 2011 2:37 am

Coronamon, vagyis most már Lynxmon egyetlen érintésére lángra gyújtotta Woodmon-t, Bukamon és Lunamon segítségével elkergették a korhadt digimont. Raidramon nagyot ásítva odalépett hozzánk.
- Sajnos az erőd közelében vagyunk, ahol az evolúció nem működik. - Mondta. - Szerencsére megtaláltad a bátorság tojását. Ti is, gyerekek... Ti is megtalálhatjátok a magatok tojását, ha erősen figyeltek!
Lynxmon felvilágított, majd visszaváltozott Coronamon-ná. A tojás beleszállt a DigiVice-omba. A kis oroszlán digimon vidáman ugrott az ölembe, mint egy kiscica. Ám mielőtt dönthettem volna, megint rám jött a fejfájás és valami azt súgta, ezt a feladatot a többiekre kell bíznom.
- Ne haragudjatok, de én nem megyek. - Mondtam. - Nekem AncientGreymon-t kell megtalálnom. Coronamon, menjünk.
A digimon búsan nézett Lunamon-ra, azután kisétáltunk a veremből, ahol Firamon-ná változtatva elrepültem vele a sötétedő égbolton.

//Folyt. köv: Keleti Síkság - Harci síkság//
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Szept. 15, 2011 1:27 am

Legyőztük a vad Woodmon-t. Majd a Raidramon azt mondta hogy megtalálhatjuk a tojásunkat.
-Én nem tudom te mit gondolsz Bukamon?
Én nem tudom. Nem tudok rólla hogy lenne tojásom.
Majd Azure elrepült Firamon-nal.
-Na most mit kezdünk?
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Szept. 15, 2011 4:39 am

-Megtalálhatom a tojásom?-néztem kérdően Raidramonra.-Nem teljesen értem mire gondolsz.
-Ha eljön az ideje megérted.-válaszolt komolyan a Digimon. Kíváncsi lettem, hogy mégis mi lehet ez a tojás, és mint az előbb Azure Coromonja is, Lopmon is új szintekre léphet. Apropó Azure, hirtelen nyoma veszett.
~Lányok...-gondoltam magamban. De igazából közben kétségbe is estem, mert Azure tűnt a legjártasabbnak a digidologban.
-De legalább te itt vagy nekem.-kaptam fel Lopmont a földről és elkezdtem ölelgetni és egyéb más dolgot, amit ő valószínűleg nem élvezett annyira. Ekkor valami furcsa energiát éreztem a távolból. Követtem Lopmonnal a kezeim közt. Úgy húzott maga felé, mint egy mágnes. Láthatóan Lopmon is érezte, és ő is kíváncsian mocorgott. Egyre beljebb haladtunk a labirintusban, egyre sötétebb is lett, de valamiért nem riadtam vissza. A tvolban megláttam egy fénycsóvát. Közelebb szaladtam, és akkor megláttam. Egy különös kis tárgy volt. Fekete színű, és egy külöleges villám alakú nyúlvány állt ki belőle.
-Ez a barátság tojása.-szólalt meg Lopmon. Megörültem. Mostmár értettem mire célzott Raidramon. A barátság erejére. Ekkor megjelent egy fura kis kütyü a kezemben. A tojás hirtelen belement ebbe a gépbe.
-Gondolom ez lehet a tárolója.-mondtam.-Azthiszem vissza kellene mennünk a többiekhez. De nemtudom merre induljunk. Azthiszem eltévedtünk...
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 1:10 am

Steve-et látszólag megviselte Azure "eltűnése" majd Lopmon-t felkapva elszaladt.
-Mit gondolsz pajti utánuk menjünk?
-Inkább ne kitudja mi van ott?
~Igaz! Mi van ha csőbe akarnak húzni? Ha ő Dave barátja?
-Na mindegy maradjunk!
Azzal leültem és velem együtt Bukamon is.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 3:07 am

Hihetetlen gyorsan tértünk vissza Flaremon-al a többiekhez. A bejárat előtt visszaváltozott Coronamon-ná, és lassan, halkan lemásztunk a srácokhoz.
- Ne haragudjatok, volt egy kis dolgom egyedül. - Mentegetőztem. - Remélem készen állunk, hogy elinduljunk AncientKazemon-t megmenteni!
- De hisz csak most jöttünk! Aludjunk!
Adtam a kis oroszlánnak egy enyhe tockost, hátha attól jobban megjön az esze.
- Nincs vesztegetni való időnk.
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 9:20 pm

Steve után mentem Lunamon-nal, miután legyőztük a Woodmon-t és ő elindult valahova.Egy ideig még követni tudtam, ám az egyik kanyarnál nyomát vesztettem.
-Na szép, most nincs meg Steve sem és a vissza utat sem találjuk.-mondtam, de azért még is csak keresni kezdtem a kiutat.-Wááh, ez reménytelen.Itt fogok megaszalódni és múmiává érni, ebben a labirintusban.
-Jaj, menj már, ki fogunk jutni én még nem adtam fel, úgyhogy Te sem fogod.-kelt ki magából Lunamon és gyorsan felráncigált a földről, ami igen furcsa volt, hiszen én jóval nagyobb voltam nála, bár meg kell hagyni, a kis beszéde újra erőt adott nekem, hogy talpra álljak.
-Rendben, amúgy is még ki kell szabadítanunk AncientMermaimon-t.-visszaköltözött belém a remény és ekkor a sötétségből, mintha csak felkapcsoltak volna valami lámpát, fény gyúlt a közelben, majd az egyre csak közeledett felénk.A végén már egy fényárban úszó tojást láttam Lunamon-nal, amire a "remény" jele volt rajta.A Digi-Tojás beleszállt a D-Ark-ba és egy öröm ujjongás keretében elindultam a Digimon Partneremmel a kijárat felé, vagy amerre gondoltuk, hogy arra megtaláljuk.
Egy ideje már gyalogoltunk az útvesztőben, amikor egy másik fénylő tojás elzúgott mellettünk.Követtem a szénfekete tojást, majd ennek köszönhetően rátaláltam a keresett barátomra.
-Steve!!!
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 9:26 pm

Észrevéve, hogy a többiek eltűntek, a felelősségérzet lett rajtam úrrá. Összenéztem Coronamon-al és egyszerre bólintottunk.
- DigiFegyver, energia! - Kiáltottam és a DigiVice fénye betelítette a digimont.
- Coronamon, tojás-evolúció! - És amint a tojás elérte őt, lángokba burkolózva Lynxmon-ná alakult. - Lynxmon, a bátorság tüze!
Gyorsan felmásztam a hiúz digimon hátára és keresgélni kezdtük a srácokat. Út közben Raidramon is csatlakozott hozzánk.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 11:45 pm

Hirtelen a sötétből előlépett Nina. Nagyon megörültem, hogy látom, mert már az őrület küszöbén álltam.
-Dejó, hogy itt vagy!-örvendeztem.-Szerinted merre menjünk?-kérdeztem a lánytól, hátha ő jobban ismeri ezt a labirintust. Ekkor ismét furcsa zajra lettem figyelmes.
-Szervusztok, emberpalánták.-lépdelt elő egy narancssárga, kék ragyákkal díszített kentaúr féle digimon. Előrántottam a D-Arkot:
-Centarumon, a kentaúr digimon. A felső teste egy emberéhez hasonlít, míg alul inkább egy ló. Támadásai a Szár Sugár és a Sugárhajtású Galopp.-olvastam le.
-Gondolom az ősi harcosokat keresitek, nemde?-nézett kérdően egy szemével a jövevény.-Ki kell, hogy ábrándítsalak titeket, mert úgysem fog menni a dolog! Ne is húzzuk az időt! Szolár Sugár!
Cantarumon mechanikus kezében elkezdett töltődni a fény, és kilőtte felénk. Alig tudtam előle kitérni.
-Azt hiszem, itt az ideje kipróbálni a Digitojást.-szólt Lopmon.
-Rendben! Digifegyver,energia!-kiálltottam.
-Lopmon, Tojásevolúció!-a tojás kijött a tartóból és Lopmon felé repült. Őt körülvette a fény, és az evolúció befejeztével egy újfajta digimon állt előttem.-Rabbitmon, a fénylő barátság!
-Hát ezt meg hogy...?-hőkölt hátra Centarumon.
-Intézzük el Lop..illetve Rabbitmon!
-Répabomba!
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeVas. Szept. 18, 2011 3:10 am

Amint haladtunk, észrevettük, hogy Steve harcol egy Centaurmonnal. Nem állhattam meg, hiszen pont előttünk volt az a generátor, ami korlátozta Lyxmon-t az igazi evolúcióban.
- Kapd el, Lynxmon! - Kiáltottam.
- Vad karom csapás! - A hiúz digimon egy erős vágással tönkretette a masinát, amiből elektromos áram tört ki, végül kifüstölt.
- Itt az idő. - Mondtam és erre visszaváltozott Coronamon-ná. - DigiLélek, teljes váltás!
A DigiVice-t a partnerem felé tartva fejlődött. Firamon-ként két lábra állt, teste masszívabb lett, sörénye hosszabbra nőtt.
- Flaremon!
Felmásztam a vállára és ellenkező irányba igyekeztünk. Lopmon, aki most Rabbitmon-ként volt jelen a répabombával célozta meg az ellenfelét. Flaremon besegített neki a Krizsma Bestiakirály Hullámmal.
- Bocsi a késésért. - Mondtam. - Volt egy kis... dolgom.
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeVas. Szept. 18, 2011 4:47 am

- Nos, fogalmam sincs-vontam vállat Steve kérdésére, majd minketten, Lopmon-nal és Lunamon-nal együtt egy idegen digimonra lettünk figyelmesek.Nem tetszett nekem a jövevény, baljós előérzetem támadt és végül igazam is lett.Centarumon ránk támadt a Solar Ray-vel, de mi szerencsésen kitértünk előle.
Ezután Lopmon egy Digi-Tojás segítségével Rabbitmon-ná fejlődött és nem sokkal kjásőbb Azure és Lynxmon is megérkezett.
- Rendben Lunamon, mi is segítsünk nekik.Digi-Fegyver, Energia!-kiáltottam, majd Lunamon antenna fülei agancsokká változtak, négy lábra ereszkedett és nagyobbra is nőtt, majd a fény abba maradtával egy Lunamon állt előttem, azonban teljesen más formában.
- Moosemon, a remény Fénye!
-Adj neki, Moosemon!
- Nem kímélem, Horn Blade!-kiálltotta a Digimon, majd éles szarvaival felöklelte Centarumon-t, ami nem kis teljesítménynek volt be mondható, tekintve, hogy az ellenséges Digimon valamicskével nagyobb volt a Digimon Társamnál.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeHétf. Szept. 19, 2011 3:48 am

Azure visszaért, de a többiek után ment.
-Hajj. Ha tudni akarjuk hogy kinek dolgoznak követnünk kell őket nem de?
-Meg vagy hibbanva? Csapdába csalnak.
-Te vagy megzakkanva Bukamon.....
Ekkor elakadtam mert hallottam valamit abból az irányból ahova a többiek mentek.
-Indulás!
Azzal felkaptam társam és elindultam.
Te őrült! Mi bajod? Nem éljük túl.
-Hallgass már!
A digimon elhallgatott és mentünk tovább. Mikor elértük a többieket észrevettem hogy egy Centarumon-al harcolnak.
-Na ezt magyarázzátok meg! Miért harcoltok ezzel a digimon-nal?
-Inkább segíts! Robbanó buborék.
Erre már halgatott mert bízott bennem és támadni kezdte a digimon-t nem sok sikerrel.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeHétf. Szept. 19, 2011 4:26 am

Azure és Shadow is megérkezett és Ninával együtt beszálltak a buliba. A támadásaink eltalálták Centarumont, de még volt benne egy kicsi életerő.
-Figyelj, Centarumon. Túlerőben vagyunk. Kérlek mondd el, hogy hol vannak az ősi harcosok, és akkor talán megkímélünk.-szóltam a legyengült Digimonoz.-Jesszus, ezt én mondtam?! Hogy miket ki nem hoz belőlem ez a világ...-jegyeztem meg halkan magamnak, de szerintem a síri csendben mindenki hallotta.
-Ne is álmodj róla!-kiáltott Centarumon.-Szolár sugár!
-Fülcsapás!-vágott a támadás és én közém Rabbitmon, és hatástalanította a sugarat.
-Hát jó, te akartad. Talán ha majd újra tojás leszel, meggondolod magad. Rabbitmon, Répa Bomba!
-Nesze, te áruló!-és a répabombáit kilőtte Centarumon felé.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeHétf. Szept. 19, 2011 7:53 am

A csapat teljesen összegyűlt és már Bukamon is segített Flaremon-nak, Rabbitmon-nak és Moosemon-nak a buborékokkal.
- Flaremon, meg tudnád tisztítani a lelkét a tisztító üvöltéssel? - Kérdeztem.
- Nem biztos, hogy...
A Szolár sugár miatt Flaremon-nak ideje se volt a támadás elkezdésére. A Centaurmon rohamától megvédve az oroszlán digimon telibe kapta a támadást. Noha az erőkülönbség a partnerem javára szolgált, megsínylődött a támadás során. Szó nélkül állt ott és lehunyva szemét mellém zuhant, a porba. Próbáltam felébreszteni, de sikertelenül jártam. Könnyek gyűltek a szemembe és Flaremon sörényébe fúrtam arcomat. Abban a pillanatban egy rózsaszín fény nyaláb villant fel mellettünk és maga AncientKazemon jelent meg és egyetlen karlendítéssel a tönkrement gépháznak repítette Centaurmon-t.
- AncientKazemon... - Suttogtam.
Szó nélkül odajött hozzám és mutatóujját Flaremon homlokára, amitől rögtön magához tért.
- Flaremon! - Kiáltottam és megöleltem a partneremet. Viszonozta a gesztust, s ránézett az ősi harcosra.
- AncientKazemon, a szeretet harcosa.
Bólintott, majd odalebegett Steve, a médiuma elé.
- Digimonok és társaik - Szólalt meg. - Köszönöm, hogy kiszabadítottatok abból a börtönből. De küldetéseteket még nem teljesítettétek. Baj van a Kezdet falujában: számtalan digimont vittek el és csupán néhány nyomot hagytak. Kérlek segítsetek, menjetek abba faluba: Gallantmon ott fog rátok várni.

És ezennel elkezdődik az event! AncientKazemon megmentésével a csapat rájött, hogy krízis helyzet alakult ki, amiért számtalan digimon palántát raboltak el, amiről Gallantmon, a Királyi lovagok egyike tud néhány információt!
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 20, 2011 2:39 am

Azure Flaremon-ja megvédte partnerét, de ettől ő nagyon megsérült.
Flaremon!
Mondta a partnerem és Flaremon-hoz sietett. Ahogy megpillantotta Azure-t mint aki szellemet látott felém fordult.
Ők velünk vannak.
-Tudom.
Ekkor megjelent egy óriási digimon aki legyőzte Centarumon-t. És elmondott egy fontos dolgot arról hogy baj van egy faluban.
-Mi megyünk Bukamon!
-Értem!
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 20, 2011 6:38 am

A támadások közepette hirtelen megjelent AncientKazemon. Felgyógyította a legyengült Flaremon, és elküldte a távolba Centarumon. Elémlebegett és elmesélte, mi történt a kezdet falujában.
-AncientKazemon, a szeretet harcosa...-álltam ott elámulva. Hirtelen feleszméltem. Rabbitmon közben visszaalakult Lopmonná és felugrott a hátamra.
-Rendben, irány a Kezdet Faluja!
-Steve!-szólt AncientKazemon.Közel jött hozzám és a fülembe súgta:-Jegyezd meg, Steve, a barátság egy idő után szeretetté változik. Most pedig induljatok ifjú harcosok. Sok szerencsét az utatok során.
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 21, 2011 3:13 am

Megjelent AncientKazemon és elintézte Centarumon-t. Ezután elmondta mi történt a Kezdet Falujában, amiről csak annyit tudtam, hogy a legyőzött Digimonok tojássá változásuk után oda érkeznek. Moosemon eközben odajött hozzám és alig ismertem fel Lunamon-t, csak akkor amikor visszaváltozott eredeti, Rookie formájába. Mindketten egymásra néztünk és beszéd nélkül is tudtuk, segíteni akarunk a kicsiknek. Ahogyan persze a többiek is.
-Menjünk és szabadítsuk ki a kis Digimonokat!- öklöztem a levegőbe.

//Folyt. Keleti Síkság-A Kezdet Faluja
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Szept. 22, 2011 1:08 am

-Na indulás Buka!
Ekkor barátomat egy óriási fény érte el és egy másik Digimon volt a helyén.
-Te ki vagy és hol van Bukamon?
-Ne én vagyok Bukamon csak elérkezett az evolúció. Most már Gomamon vagyok.
Meglepődtem hiszen még nem volt részem evolúcióban.
-Most már erősebb vagyok és úgy érzem szembeszállhatunk azokkal a gonosz Digimon-okkal.
-Ne is tétovázzunk! Indulás!
Felkaptam Gomamon-t és az útmutatása segítségével elindultunk A Kezdet Faluja felé.

Folyt. Keleti Síkság-A Kezdet Faluja
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hálózat síkság   Hálózat síkság - Page 4 Icon_minitime

Hálózat síkság
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Havas Síkság
» Harci Síkság

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Digitális világ :: Digitális mag-
Ugrás: