|
| Hálózat síkság | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Steve Aizawa Szelídítő
Hozzászólások száma : 104 Join date : 2011. Aug. 25. Age : 28
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Szomb. Aug. 27, 2011 12:24 am | |
| Kokomon elszomorodott, és sírni kezdett. Felvettem az ölembe. -Jólvan, semmi baj, biztos nem úgy gondolta.- simogattam meg a fejét. Ekkor egy hatalmas digimon huppant elénk. Aura és Coronamon harcba lendültek, akárcsak Nina és Lunamon. Én csak álltam ott, megmeredve és nem tudtam mozdulni. -Hajrá cica és nyuszi,koko!-kiabálta Kokomon.- Verjétek el a csúnya sárkányt, koko!-Kokomon amilyen kicsi volt, olyan harcias, de nem mertem harcolni vele, mert nem akartam,hogy baja essen. | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Szomb. Aug. 27, 2011 12:43 am | |
| Kokomon és Steve biztattak minket a harc közepette. Firamon belátta, hogy a tépázással nem megy, ezért inkább a földre tiporta Cyclonemon-t. - Fira Karom! - Bömbölte és a karmait lángnyelvek vonták be, amit ellenfelébe döfött. Az megdermedt és adatok halmazaiba állt. Firamon elégedetten eregetett tüzet az orrából, majd hátat fordított a "félholt" Cyclonemon-nak. - Sikerült? - Kérdeztem. Ám pár pillanattal később ledöbbentem: a digimont fekete aura vonta körbe és továbbfejlődött Megadramon-ná. - Ennyi telik belőled, te hülye macska? Sötét Oldalú Roham! - Üvöltötte és a karjából megannyi rakétát lövellt ki, ami földre kényszerítette Firamon-t. Ám ő talpra kelt és szárnyra kapott. - Sokkal erősebb, mint Meramon. - Mondtam. - Nehéz dolgunk lesz...
| |
| | | Nina Alberona Yggdrasil
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2011. Jul. 06. Age : 27 Tartózkodási hely : Digitális mag, Hálózati Síkság
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 12:02 am | |
| Már örültem, hogy Firamon elintézta a digimon-t, ám nem.Cyclonemon átalakult, ami nem volt a számunkra túl előnyös és Azure társa is szorult helyzetbe került. Valami arra ösztökélt, hogy elővegyem a kártyáimat.Kihalásztam a zsebemből őket, majd kiválasztottam egyet, amelyiken egy lándzsa volt látható.Ezután előkotortam a D-Ark-m és bizonytalanul, de áthúztam rajta a kártyát. -MiniLándzsa!-mondtam, majd Lunamon kezében valóban egy lándzsa jelent meg. -Ezt meg, hogy...Honnan szerezted azokat a kártyákat?! -Szélvész egyik ülése alatt, de ez most nem fontos.Adj annak a rosszmájú digimonnak! -Rendben, Lop-Ear Ripple!-Lunamon nem sokat teketóriázott, egy mindeneddiginél hatalmasabb vízgömböt lőtt Megadramon felé, ám az nem megsebezte, hanem magába zárta a digimon-t. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 3:51 am | |
| Nina egy kártya használatával óriási erőt ruházott Lunamon-ra, aki egy vízgömbbe tudta zárni Megadramon-t. - Te kis átkozott... - Bugyborékolt idegességében és megpróbálta a csapdát átlőni, némi sikerrel: annyi lyukat lőtt rá, amennyi a levegőhöz kellett, azután a farkával szabadult ki. Ott állt vizesen, levegőért kapkodva. - Kék Villám! - Kiáltotta el magát valaki és elektromos erő sújtott le Megadramon-ra és mivel a víz vezette az áramot, bekapott egy súlyos sérülést. A sziklán ott termett egy Raidramon, tökéletes harci pompájában. Úgy tűnt, segíteni akart. - Miért segítesz? - Kérdeztem. - Az apukád Agumon-jának jó barátja vagyok. - Jelentette ki. - Ők küldtek a segítség gyanánt. Firamon leszállt Raidramon mellé. - Elintézzük ezt a dögöt, Raidramon, Lunamon? - Mosolyodott el az oroszlán digimon. - Ahogy mondod, barátom. - Felelt rá Raidramon. | |
| | | Steve Aizawa Szelídítő
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 4:02 am | |
| Lunamon támadása sikeresen bezárta az ellenfelünket egy hatalmas vízgömbbe, ám az egy támadás sorozat után könnyedén kiszabadult. Ekkor megjelent egy Raidramon, aki segíteni akart. -Kokomon, jobb lesz ha arrébb vonulunk. Nem szeretném, ha bajod esne.- elbújtunk egy kő mögé, és onnan szurkoltunk a srácoknak: -Hajrá, Raidramon, Lunamon, Firamon!-kiáltottam el magam. -Hajrá, kutyus, nyuszi, cicus!-ismételte a szavaimat az ő "nyelvén" Kokomon. | |
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2011. Jul. 06. Age : 27 Tartózkodási hely : Digitális mag, Hálózati Síkság
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 7:57 am | |
| Egy RaiDramon jött segíteni nekünk, épp idejében.Lunamon is erőt vett magán, majd egy újabb támadásra, vagy inkább düh kitörésre készült, mivel meghallotta Kokomon és az én szurkolásomat is. -Jaaa, hajrá NyuszifülesXD-drukkoltam Lunamon-nak, akinek lassacskán elkezdek duzzadni a vérerek a homlokán. -Nem, vagyok, NYÚL!-MegaDramon Lunamon-t szemelte ki következő célpontjaként, ám rossz időben volt, rossz helyen és szépen benyelte Lunamon lándzsájának ütését, egyenesen arra az okos fejére. XD | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 8:05 am | |
| Még Firamon is kezdett kiakadni Kokomon gyermeteg beszédén. - Oroszlán vagyok, te nyúl-fagylalt! - Hangoztatta, amin elkuncogtam magamat. - Tényleg olyan vagy, mint egy nagyra nőtt cica-mica! Ismerd be! - Hékás, az ő oldalára állsz? Hát már nem én vagyok a partnered? - Kicsit emlékeztetsz magadra, Coronamon-ként: gyerekes és könnyű felhergelni... Firamon felmordult és miután Lunamon adott Megadramon-nak egy észveszejtő Luna-tockost, a digimonom is megtette azt, egy Fira Karom kíséretében. - Huh, Lunamon, tényleg jó ezt a feszültséget levezetni. - Mondta Firamon és ásított egyet. - El is álmosodtam. - Ráér még a lóbőrt húzni. - Szólt Raidramon és ismét lecsapott Megadramon-ra a kék villámmal. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 8:16 pm | |
| A többi Digimonnak láthatóan nem tetszett Kokomon becézgetése, de nem adta fel. -Hajrá oroszlánka!! Hajrá kutyus!! Hajrá nemnyuszi!!-kiabálta, majd kiugrott a kezeim közül. Megijedtem. -Kokomon, azonnal gyere vissza!- kiabáltam utána, de ő csak hátra nézett és azt mondta: Kokomon segít Firamonnak,Lunamonnak és Raidramonnak.-duplán meglepődtem. Ez volt az első alkalom, hogy Kokomon értelmesen mondta ki a neveket és hogy ilyen bátorság bújjon meg egy ekkora lényben. -Rendben, én is segítek! Gyerünk!-szaladtam utána. Nem hagyhattam, hogy egyedül harcoljon. -Dupla Buborék!- kiáltotta csokinyuszi és két buborékot eresztett az ellenfelünkre. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 11:16 pm | |
| - Na ez már egy fokkal jobb volt.-mondta Lunamon, kezdett lenyugodni, főleg hogy Kokomon most először nem becézgette és hogy egy Tear Shot-tal is eltalálta MegaDramon-t.- -De akkor már én sem maradok k a buliból, heheh...-azzal felkaptam egy nagyobbacska követ és egy baseballozót megszégyenítő mozdulattal képen dobtam a Digimon-t.-Ezt neked! | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 11:30 pm | |
| Kokomon és Steve is beszállt a buliba, aminek csak örülhettem, ám nem sokáig: a Megadramon megelégelvén a helyzetet felkapta a apró digimont és felrepült vele. - Firamon, menj utána! - Utasítottam, amit rögtön véghez is vitt. - Azt hiszed, hogy legyőzhetsz, "oroszlánka"? - Gúnyolódott Megadramon és egyet belelőtt Firamon-ba. Az feldühödve ugrott a fejének és a Fira Karommal fél szemre megvakította a dögöt. Nagyot ordítva lövöldözött össze-vissza, eltalálva azt a zeppelint, ahonnan jött. Az kigyulladt és felrobbant. Most már csak Kokomon ügyességében bízhattunk és reménykedhettünk. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Vas. Aug. 28, 2011 11:47 pm | |
| -Kokomon!!!-kiabáltam, mikor Megadramon felrepült Kokomonnal. Még idejében elkaptam a lény farkát, és együtt repültünk felfelé. -Szállj le rólam, te féreg!- ordított rám Megadramon, és elkezdte rázni a farkát. Elkiabáltam magam, mert már elég magasan voltunk ahoz, hogy ha lezuhanok, kiskanállal sem tudnak felszedni. -Kokomon, akkor is megmentelek!!!- mondtam Kokomonnak. Ekkor a D-Ark elkezdett fényleni. -Evolution.-hallatszott a gépből. Kokomon elkezdett fényleni. -Kokomon, evolúció!-fülei megnyúltak, a teste is megnőtt. Az evolúció befejeztével már nem ő volt a sárkány kezében.-Lopmon!-nagyon megörültem! Kokomon átalakult Lopmonná! -Gyerünk, Lopmon, intézzük el! -Rendben! Tinitornádó!-Lopmon elkezdett pörögni a tengelye körül, ettől kiszabadult Megadramon karmai közül és szépen megsorozta a fejét. Én is segíteni akartam, és mivel nem volt más lehetőség, beleharaptam Megadramon farkába. Nem volt valami kellemes íze, de hatásos volt, mert ettől, Lopmon Tinitornádójától és a meglepődöttségtől a sárkány elvesztette az egyensúlyát, és lezuhant a földre. Gyorsan leugrottam róla mikor már biztonságos volt, és Lopmont is elkaptam. Ekkor megjelent előttem 4 kártya a semmiből. Kettő egy kis lándzsát ábrázolt, pont olyat, mint amilyet Nina is használt. Tudtam mit kell tennem. -Oké, Lopmon, kapsz egy kis erősítést.-az egyik Lándzsát áthúztam a D-Arkon, ami aztán Lopmon kezébe került. -Nesze, csúnya sárkány!Tinitornádó a lá Lopmon!-Lopmon a lándzsával a kezében kezdett el pörögni, és megsorozta Megadramont. A támadástól kezdett adatokra szakadni. -Oké, srácok, most már ti is jöhettek!-szóltam hátra Ninának és Azure-nak. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Hétf. Aug. 29, 2011 12:08 am | |
| -Szép, ő is átalakul^^-mondtam magamnak, amikor Kokomon-t fény vette körül, majd két hosszú füle nőtt, talán hosszabb is, mint Lunamon-é, karjai is nőttek, lábakkal egyetemben, de a csoki színe megmaradt.előkaptam a D-Ark-t,, íváncsi voltam Kokomon új alakjára. -Lopmon.Bestia, Állat Digimon, támadásai a Tiny Twister és a Blazing Ice/Fire. Lopmon Terriemon "ikertestvére", bár viselkedésükben, személyiségükben és formájukban is eltérnek egymástól.-mire a DigiVice elmormolta az infórációt, Lopmon és Steve már a földre kényszerítették MegaDramon-t. -Oké Lunamon, most adj neki, ne kíméld!-A Nyúlfülü Digimon egy erőteljes Tear Shot-ot lőtt MegaDramon felé. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Hétf. Aug. 29, 2011 12:16 am | |
| Örültünk, hogy Kokomon végre "felnőtt" Lopmon-ná, ám a harcra kellett figyelnünk. - Te se maradj ki a jóból, Firamon! - Láng merülés! - Kiáltotta az oroszlán digimon és egész testét tűz borította el, és áttépte Megadramon mellkasát, amitől megbénult. Raidramon elüvöltötte magát és a mozdulatlan bestia felé futott. - Villám penge! - Mondta és egy villámcsapás keretében homlokon szúrta Megadramon-t. Az szó nélkül elterült és tojássá változott, és a Kezdet faluja felé szállt. - Na végre. - Sóhajtottam. - Na végre! - Kiáltotta Coronamon, aki még Firamon-ként huppant le mellém. - Azure, éhes vagyok... Megráztam a fejemet és a táskámból elővettem egy-két szem sütit, amit a partnerem jóízűen elfogyasztott. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Hétf. Aug. 29, 2011 12:38 am | |
| -Szép volt, Lopmon.-kaptam fel a társam, majd elkezdtem vele pörögni. Néhány kör után leraktam. Lopmon észrevette, hogy Firamon kapott egy kis sütit. A gyomra hatalmasat kordult. -Gazdi, adnál egy kis ételt?-fordult felém. Előkotortam egy szendvicset a táskámból és odadtam Lopmonnak. -Tessék, megérdemled.-tettem hozzá. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Hétf. Aug. 29, 2011 2:35 am | |
| -Tessék, jó étvágyat!-adtam oda Lunamon egy rizsgombócot, majd a másik kezemben lévőt szépen befaltam.-Tudom, hogy a kedvenced. -Köszi.-mondta, azzal elvette a gombócot és velem ellentétben, szépen lassan elmajszolta.Miután elpusztította a rizsgombócot nem vártam meg, amíg újabbat kért, amúgy is volt egy olyan érzésem, hogy túl büszke ahhoz, ezért egy másikat nyomtam a kezébe.Ketten megettünk 6-t, ami fejenként 3-3-t jelent, ehhez azért nem kell "húúú de nagy" matematikai tudás. -Na?És most merre? | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Hétf. Aug. 29, 2011 2:55 am | |
| Az ebédeltetés után jómagam is vártam a teendőket. - A zónákhoz nem tudunk eljutni. - Mondtam. - A legendás harcosok hollétéről tudsz valamit, Raidramon? - Természetesen. - Felelte. - A legközelebbi harcost, AncientKazemon-t nem messze tartják egy katakombákban. Mindenesetre előbb egy óvóhelyet kell találnunk. - Azzal felugrott a sziklára. - Kövessetek, ha meg akarjátok őket menteni! Bíztam benne, hiszen Agumon jó barátja volt, így követtem a sivatagba, ahol a szél erősen fújt. Baljós érzés fogott el és megint a fejembe hallottam AncientGreymon üvöltését. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Hétf. Aug. 29, 2011 6:59 am | |
| Raidramon említést tett AncientKazemonról. -AncientKazemon..-suttogtam magamban, mikor eszembe jutott az álmom. Lopmon a nyakamba ugrott. Valószínűleg megérezte, hogy nem vagyok teljesen biztos a dsolgomban. -Nem lesz semmi baj.-jelentette ki. Bíztam benne, hogy igaza lesz. Követtük Raidramont egy szeles sivatagba. Ez valahogy egy kicsit megnyugtatott, hisz AncientKazemon a szél ősi harcosa volt, de a homok valahogy nem illett a képbe. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Kedd Aug. 30, 2011 2:11 am | |
| Követtük RaiDramon-t egy sivatagba, ami eléggé lelombozott, főleg, amikor arra gondoltam, hogy akkora ez a sivatag, mint a tenger, és a tengerről pedig Mermaimon jutott eszembe.Ekkor már pedig újra csak azon gondolkodtam, hogy mit mondott nekem az ősi harcos. -Valami baj van?-kérdezte Lunamon. -Nem semmi, minden rendben.-vágtam rá sablonosan.Nem volt kedvem most kiönteni a lelkem a digimonnak. -Pedig látom, hogy valami nem tetszik. -Hát persze, ez a sok homok az oka.-rúgtam bele a sivatag porába, majd a szél visszafújva felém, megízleltette azt velem.-Pfhúj. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Kedd Aug. 30, 2011 2:20 am | |
| Raidramon pár pillanat múlva megállt és ásni kezdett. A homokot eltolva egy csapóajtót pillanthattunk meg, amit kinyitott és bemászott. Követtük Coronamon-al a példáját. A föld alatti helyekkel ellentétben ez ragyogott a fényben. Fogalmam sem volt, miként szűrődött be ennyi fény ebbe a "benti világi" helységbe. Minden esetre voltak ott homokbuckák, amikre párnákat és pokrócokat terítettek be. Raidramon elfoglalta a helyét a legmagasabb pontján a pihi helynek. Coronamon játékosan ugrott egy fejest a párnák közé és egy "párnaangyalt" formázott. Elmosolyodtam, s lehuppantam mellé. Igazán jól esett egy kis pihenés a harc után. De akkor ismét meghallottam AncientGreymon üvöltését és elnyomott a rossz álom. | |
| | | Shadow Chromett Szelídítő
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Aug. 28.
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Kedd Aug. 30, 2011 6:17 pm | |
| -Shadow! Shadow kelj fel!-szólongatott valaki. -Mi az Anya? Már is reggel van?-kérdeztem mert azt hittem hogy ez az egész Digimon izé csak álom volt. De ekkor Bukamon buborékokat fújt az arcomba , így hát nagy nehezen kikászálódtam a barlangból. A hátam nagyon fájt és elég álmos voltam. De inkább a tájat figyeltem.Mindenfelé csata nyomok. -Hát ez se egy trópusi tengerpart. -Én is tudom , de hát elbújni jó lesz. És ekkor egy csapóajtót vettem észre.Bemásztam s egy ember és két Digimon aludt ott. -Megvárjuk még felébrednek!-suttogtam Bukamon-nak. -Rendben , Shadow.-hangzott a válasz szintén suttogva. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Kedd Aug. 30, 2011 6:56 pm | |
| Az álmomban nem a várkastélyban voltam, hanem egy sötét hegy legeslegtetején egy olajfával, ami lángokban állt. - AncientGreymon tette volna? - Kérdeztem magamtól. - Nem, ő sose tenne ilyet. - Pedig hidd el, ő tette, haragjában. - Mondta egy gonosznak tűnő hang. A homályból egy magas férfi lépett elő egy lánccal a kezében, bár annak a vége még a sötétségben volt. - Maga ki a fene? És mi az a lánc? - Én? Én a Dark Organization vezére vagyok. - Felelt őszintén. - És ez a lánc? A bátorságodat tartom, megbéklyózva. Ekkor meghúzta a láncot és AncientGreymon kilépett a homályból, fél tébolyultan. Megijedve rádöbbentem: nem vagyok elég bátor, hogy megmentsem ezt a világot. De tudtam mi rá a megoldás. Mögülem megjelent Firamon és ráüvöltött AncientGreymon-ra. A lánc kettészakadt és a legendás digimon felrepült az égbe, amit fehérré tett. A főnök döbbenten állt, majd elmosolyodott, és elfutott a megmaradt feketeségbe.
Az álomból lassan ébredtem. A gondolatok csak cikáztak a fejemben. ~ Most már megértettem: a bátorság a kulcs, hogy megmentsem őket... ~ Ekkor a DigiVice felragyogott és a barlang másik zugát betelítette. Egy tojás lebegett felém, amint a vitézség szimbóluma volt. A zsebemben egy másik kis szerkezet jelent meg. Ez lehetett a tojástároló. - Raidramon, ez... - Igen, ez a tied. - Mondta. - Apád bízta rám, hogy adjam át, ha megjön az az idő. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Kedd Aug. 30, 2011 9:14 pm | |
| Az alvó lány felébredt és mint aki szellemet látott.Majd elsietett a barlang másik részébe.Egy tojás volt ott.Majd az egyik Digimon-nak szólt.Én pedig megragadtam az alkalmat és bemutatkoztam. -Szia a nevem Shadow Chromett! Majd Bukamon mutatkozott be a Digimonoknak. -Sziasztok!Én Bukamon vagyok és eez a fiú a partnerem. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Szer. Aug. 31, 2011 1:26 am | |
| Valamiért nem tudtam aludni, úgyhogy kimentem szétnézni. Nem volt valami érdekfeszítő látvány a sivatagot bámulni, de bevallom, féltem lemenni abba az alagútba. Aztán végre rászántam magam. Odalent Azure egy tojást "dédelgetett", és közben megjelent egy másik fiú is. Shadownak hívták. Valószínűleg ő is ugyanúgy össze volt zavarodva, mint én. -Szia, én Steve Aizawa vagyok, örvendek a találkozásnak.-nyújtottam kezet felé. Lopmon odament Bukamonhoz és köszöntötte. -Hello, én Lopmon vagyok.-azzal odanyújtotta az egyik fülét Bukamonnak. | |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Szer. Aug. 31, 2011 2:18 am | |
| Megjelent egy új fiú Steve. -Örvendek , Steve! Egy Lopmon volt a Digimon-ja.Aki odament Bukamon-hoz és fület nyújtott neki.Bukamon nem nagyon tudta mit csináljon , de aztán két kézzel végül is megrázta Lopmon kezét.
| |
| Tárgy: Re: Hálózat síkság Szer. Aug. 31, 2011 4:25 am | |
| A tojást felkaptam, bár nem tudtam, mit kéne tenne velem. Egy új fiú társult hozzánk, akit Shadow-nak hívtak, a társa pedig Bukamon. - Azure Crawler, személyesen. A Data Savers ügynöke vagyok. - Mutatkoztam be. - Coronamon vagyok, örvendek! Raidramon morgására lettem figyelmes és a barlang másik részéből egy Woodmon lépett elő, ami nagyot taszított a villám digimonon. Nem mertem megmozdulni, annyira lesokkolt ez a féktelen harag. - Azure, mire vársz? Változtass Firamonná! - Szólított meg a partnerem. Ám egy digilélket nem tudtam létrehozni. - Emlékezz az álmodra! - Folytatta. - Meg kell mentened a bátorságod! Használd a tojás hatalmát és mond, hogy digifegyver energia! Ledöbbentett, hogy Coronamon tudott az álmomról: ezek szerint ő is ezt álmodta. Ekkor minden félelmem elszállt. - A bátorságunk közös, Coronamon! Digifegyver energia! - Kiáltottam és a tojás felragyogott, ami a társam felé repült. - Coronamon, tojás-evolúció! - Ekkor a tojás eggyé vált vele: attól lángba borult a teste, négy lábra egyenesedett, fülei meghosszabbodtak. - Lynxmon, a lángoló bátorság! - Kiáltotta, mikor az evolúció végbe ment. - Lyxnmon, a hiúz digimon. Tojás forma, vakcina. Támadásai az üvöltés hullám és a vad karom csapás. - Olvastam le a DigiVice-ról. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hálózat síkság | |
| |
| | | | Hálózat síkság | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |