DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Shibuyai Folyó

Go down 
+4
Judy Sarnatrina
Daisuke Tategami
Kudou Taiki
Azure Crawler
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

Shibuyai Folyó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 9:30 am

Astamon a Chip-el együtt adataira foszlott és visszakerült Harlám Vice-ába, aki megmutatta hogy még mi itt pepecseltünk ők felégették Shibuya-t, majd előhívta Lucemon-t.
-Ti csak hitvány árulók vagytok!-ordibáltam a szörnynek.-Gyere ide támadj rám!
-Ezt inkább ne kockáztasd meg!-szólt rám Ikkakumon.
-Rendben de akkor támadjátok a szárnyait!-szabtam a feltételeket és vártam a támadás következményeit.
Vissza az elejére Go down
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 9:51 am

Hallottuk, hogy a többieknek sikerült legyőzniük Astamon-t, aki adatfolyammá válva Harlám DigiVice-ába került. Az összegyűjtött adatokat egy-két szörnyű kép után az ég felé lőtte. Lucemon szimbóluma felvillant, s megjelent az árnyékúr formájában. A DO helyettesvezetője, valamint a gyalogai. Mit is várhattunk a férgek fővezérétől? No hát nem ez volt a legfontosabb. Daisuke, Reppamon és Magnus elmondása alapján a karmaiban lévő mag maga az agya, tehát anélkül elveszíti a gondolkodásával együtt az önkontrollt is. AncientDemolishogusmon-al egyetértettünk, miszerint nekünk kell elterelni a démonúr figyelmét.
- És a lehető leghamarabb be kell jutni a magba és megölni a benne lakozó lárvát! - egészítette ki Alphamon, majd a DigiVice-ot feltartotta. - RizeGreymon, szükségem lesz a segítségedre!
A szerkezetből kiugrott a mi partnerünk, aki kissé meglepődött Lucemon láttán.
- De ronda! - jelentette ki. - Mikor lettél lovag, Arany Meteor?!
- Most nem ez a fontos, barátom. Nyerj nekem és AncientDemolishogusmon-nak elegendő időt ahhoz, hogy elterelés gyanánt lyukat égessünk a magba!
- Bízd ide! - vágott a mellkasára a szabad öklével. - Közösen átlyukasszuk azt a vacak golyót!
- Csak higgadtan és megfontoltan! Érzed, milyen rosszindulatú a DigiCore-jának a szaga? Ő nem olyan ellenfél, mint a korábbiak. Talán még Apocalymon-nál is keményebb dió! - Alphamon mindenképpen ráakarta vezetni arra, hogy ne menjen neki fizikálisan.
RizeGreymon egy pillanatig pislogott, majd féloldalasan elmosolyodott és maga elé emelte a revolverét.
- Ne aggódj, bajtársam! Nyerek neked és a legendás AncientDemolishogusmon-nak annyi időt, amennyit csak tudok! Aztán ne fogjátok vissza magatokat! - itt megengedett magának egy bizalmas kacsintást.
Bólintottunk Alphamon-al és intve neki, előrerepült. Elszántabb formáját hozta, mint valaha. A barátaiért és értünk küzdött, no meg persze az otthonáért. Már csak az hiányzott volna, hogy "Zionért!"-et kiáltson, mint a Mátrix forradalmakban.
- Démoni Lucemon, nem hagyhatom, hogy ezt tedd az ártatlanokkal! Rising Destroyer! - RizeGreymon lehunyván a szemét a mellkasából hátba lőtte Lucemon-t, így magára vonta a figyelmét.
- Gyerünk, AncientDemolishogusmon. - mondta Alphamon és az égbe emelte a kezét. - Seiken Idézés! - az égből villám ereszkedett le, ami a királyi lovag kinyújtott kezébe pattant. - Seiken Gradalpha! - és a hatalmas mennyiségű energianyalábot Lucemon gömbje felé lőtte, iszonyatos energiabefektetéssel.

A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 28, 2012 10:56 am-kor.
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 10:29 am

Coredramon, Reppamon, Pao, valamint Angyal távolról sorozták meg Lucemon-t. Az még a csapás érkezte előtt a farkát felemelvén védekezik, ám Angyal Heaven's Charm-ja összesítette a társainknak a csapásat, így kissé megszédítette a démont, nyilván a tisztítóereje miatt.
- Nincs számotokra esély, ez a vég kezdete! Tide of...- nem tudta elkezdeni a támadást, mivel RizeGreymon hátba támadta a Rising Destroyer-el.
Ezzel magára vonta a figyelmét és most a Tide of Despair-el lepörkölte a mechanikus dinoszaurusz digimont. Alphamon-nak és AncientDemolishogusmon-nak így elegendő ideje maradt támadásaikat egyesítvén egy mély vágást ejteni a mag felszínén, melynek mélyén már lehetett látni a Lucemon-lárvát.
- Meghaltok! - sipákolta az és közben az árnysárkány is bömbölt. - Annihilation Maelstrom!Most Lucemon a hátán megjelenő démoni szimbólumokból hét sugárral támadta meg a csapatot, úgyhogy egy hatalmas szurdok alakult ki közte és a társaság között. Így csupán a nagyot ugró és repülő harcosok voltak képesek megközelíteni. A Dorugamon-ok és DoruGreymon-ok szóltak:
- Segítsünk Alphamon és AncientDemolishogusmon-nagyúron! Power Metal! - itt a kisebbek vasgolyókkal bombázták meg Lucemon-t, s az egyik fejbe kólintván a hátára esett. - Bloody Tower! - a DoruGreymon-ok Lucemon szárnyát felnyársalván nagy nehezen felemelték az égbe, majd leejtették.
Az árnysárkány digimon nagyot kacagott, s a sebes szárnyait begyógyította.
- Amíg ez az agy él, legyőzhetetlen vagyok! - mondta. - Most hát ideje meghalnotok! Dimension Slasher! - óriásiakat karmolt a Dorugamon-okra és DoruGreymon-okra, így számtalan társuk vagy visszaváltoztak Dorimon-okká, vagy megsemmisültek és a tojások a földre huppantak.

A tervünk lényegében bejött, mert Coredramon, Reppamon, Pao és Angyal egyesítették erejüket és néhány pillanat erejéig megfékezték Lucemon-t. A démonúr már támadt volna, ám RizeGreymon megelőzte Már szemmel láthattuk a lárvát, ahogy gúnyt űz belőlünk. A Tide of Despair-el a földre kényszerítette RizeGreymon-t, ám a két lovag digimonnak sikerült lyukat égetnie a mag héjára. A Dourgamon- és Greymon had se habozott és közös erővel hátráltatták ellenfelünket. Lucemon viszont csak kacagott rajtunk és a véleménye szerint hiábavaló dacolnunk a hatalmával. Egy sornyi bajtársat visszaváltoztatásra kényszerített, vagy kárhozatra juttatván tojássá változtak. Coredramon az öklébe csapott.
- Hogy merészeli?! - morgolódott.
- Higgadj meg, testvér! - nyugtatta meg Reppamon.
- Coredramon, pihenj egy kicsit, míg nem gyógyúlnak meg a sebeid. - mondtam és visszahívtam a 'Vice-ba. - Reload, Strikedramon!
- Mibe lehetek a segítségedre, Daisuke-kun? - kérdezte udvariasan a harcos sárkány digimon.
- Segíts Lucemon legyőzésében! Számtalan digimon vére a karmain szárad!
- Ez esetben pusztuljon a démon! Strike Claw! - itt a karmait használván nagy csapásokat mért Lucemon pofájára, hogy ezzel a földre terítse.
- Én se habozok, Daisuke! Wind Scythe! - Reppamon megrázta a kasza-szerű farkát és láthatatlan tűkkel szórta meg Lucemon érzékeny pontjait, ezáltal akarta megbénítani.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 11:09 am

A terv lényegében bevált, hisz nagyot kapott, bár még a földre tudta kényszeríteni Azure Rizegreymon-ját, aki elvonta a figyelmét, amíg AncientDemolishogusmon és Alphamon csináltak egy mély vágást a magon, ráadásul a Dorugamon-ok és a Dorugreymonok is ártottak neki. De Lucemon csak kacagott rajtunk mondván, hogy hiába harcolunk az ereje ellen, és egy csomó bajtársat visszaváltoztatott vagy tojássá semmisítette.
- Aljas! Angyal, újból a Heaven's Charm-ot! Pao, használd Dorugreymon egyik támadását és egyesítsd Angyal támadásával! - javasoltam nekik, majd áthúztam az utolsó adatmásolás kártyát, hiszen még volt pár az említettből.
- Heaven's Charm!
- Metál Meteor! - egyesíttették a két támadást, amit Lucemon magjára küldtek, hogy jobban szét legyen szedve.

A hozzászólást Lilly Lake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 28, 2012 10:54 pm-kor.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 9:55 pm

A többiek máris nekimentek, mi csak késéssel indultunk el. AncientDemolishogmusmon és Alphamon tették, amit kellet, végül nem ők voltak a nagy figyelemelterelés, mégis sikerült a magon egy mély vágást okozniuk. Dorugamonok és DoruGreymonok is segítettek nekik, hálából, amiért meg lettek tisztítva. Azonban hiába, köztük sokan áldozatává váltak Lucemon támadásának.
Dem és Tirion egyesítették az Energiasugárágyút és a Vee-Lasert, és a lövéseikkel segítettek a Doru'-knak. Dem figyelmeztetett, hogy a magon már megvan a vágás, inkbb arra koncentráljanak. Elég figyelemelterelés már megvolt, hogy a magban rejlő ocsmányságot elpusztítsuk.
- Átugorjuk a szakadékot és igyekszünk közelebb kerülni a döghöz, mert ilyen távolságban még nem tudnánk belelőni a magba, de akár a bajtársainknak is sérülést okozhatunk. Tirionnal csak mi megyünk oda, Judy, jobb ha itt maradsz, mert nem akarom, hogy bajod essen.
- Féltelek titeket. - mondtam.
- Ne aggódj, vigyázunk magunkra és megoldjuk a baját ennek a fekete rondaságnak. - próbált biztatni Tirion.
-Rendben, de vigyázzatok magatokra! Ha nem tértek vissza élve, megfojtalak!
Dem és Tirion elvigyorodtak, én is megeresztettem egy mosolyt. a két partnerem rohantak, átugorták a szakadékot egy nagy lendülettel. Észrevétlenül közeledtek Lucemonhoz és a sérült magjához.
- Tirion, te hiszel a vallásban? - kérdezte Dem, mikor már készült az Energiasugárágyúhoz.
- Miért kérdezed, Demy bácsi? - kérdezte Tirion, aki meg az ágyúlövedéket akarta egyesíteni Vee-Laserrel.
- Mert ha nem, akkor ideje lesz bíznod magadban és imádkozni az égijeinkhez, hogy sikerüljön eltalálni a kis férget odabent.
Hallották, hogy a többi ember hogy utasítgatja a partnereiket, és nem értették, hogy ez mirt van így. Ők nem Pokémonok, hogy parancsolgassanak nekik. Judy sose utasítgatta őket, csak megbeszélte velük a dolgokat. Ez felett hamar túltettek, és már becélozták a mag vágását, ahová bele akartak lőni. A létező legerősebb Energiasugárágyút és Vee-Lasert egyesítették, és lőttek.
AnceintDemolishogmusmon már előre látta, hogy a csapat ár teszi a dogát, és folytatta a vágás után a figyelemelterelést. A hatalmas kalapácsával képen vágta Lucemont, és hogy megzavarja, a kezéből egy szikragömböt küldött ellenfél szeméhez, ami robbant egy fényvillanással, ami pár perces vakságot is okozhat.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Hozzászólások száma : 104

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 11:26 pm

Az elterelés hatásosnak bizonyult: RizeGreymon, Alphamon és AncientDemolishogmusmon sikeresen vágást ejtettek a sárkány kezében lévő gömbön, amely a bestia agyát tartalmazta. Ám Lucemon sem hagyta annyiban, és egy hatalmas szakadékot vágott a csapatunk elé. A többiek támadásba lendültek, úgy hogy itt volt az ideje, hogy mi is menjünk. Már indultam volna, mikor a két társam elém állt.
-Nem, Steve, te nem jöhetsz.-mondta a nagyobb nyúl.
-Dehogyisnem! Nem fogom hagyni, hogy egyedül menjetek a harcba!-vágtam vissza.
-Sajnálom, de én sem hagyhatom, hogy bajod essen. És amúgy is, mégis hogyan akarsz átjutni azon?-mutatott Antylamon a szakadék felé.-Gargomont is nekem kell átvinnem, és nem bírlak el kettőtöket, sőt, őt sem lesz könnyű átvinni.
-Héj, nem vagyok annyira dagadt.-tette a csípőjére a "kezeit" a kisebb társam. Ezen kicsit elmosolyodtam.
-Rendben, akkor maradok, de kérlek vigyázzatok magatokra.-szóltam oda nekik.
-Meglesz.-mondták egyszerre. Egymásra bólintottak, majd Gargomon felugrott Antylamon hátára, és együtt ugrották át a szakadékot. A szilárd talajon egy újabbat ugrottak, majd támadtak.
-A világunkért, a többiekért és Steve-ért!-kiabálták, majd a mozdulatokat a sebesült mag belsejébe irányították.
-Arm Bomber!
-Gargo Laser!
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 4:13 am

Az első támadás vihara egy vágást tett a fekete magon, viszont ennek megvolt a maga áldozata: RizeGreymon-t Lucemon elfújta, mint a legyet és zuhant. Még az érkezés előtt visszanyerte erejét és leszállt a földre. A "Doru-légió" támadása egy időre feltartotta a démont, ám az könnyedén begyógyította a szárnyain lévő sebeket és a Dimension Slasher-el elsöpört valamennyiüket, amitől vagy Dorimon-ok lettek, vagy tojásokká változtak. Elfogott bennünket az indulat, de meg kellett őriznünk a nyugalmunkat.
- Átkozott... - morogtam egyszerre Alphamon-al.
RizeGreymon felszállt és mellénk igyekezett. A Trident Revolver-el segített be a srácoknak a sebhely tágításában. Mi pedig cikázva követtük Dem-et és Tirion-t, majd a Digitalize of Soul-al nyújtottuk még tovább a hasadást, így remélhetőleg be tudhattak jutni.
- Engedj előre! - kérlelte RizeGreymon. - Ezt lerendezem!
- Parancsolj. - bólintott Alphamon.
- Rising Destroyer! - kiáltott, s ismét erőt gyűjtött ebbe a mindent eltörlő csapásba.
A mellkasán felragyogott a kék "kristály" és a tisztítótűzzel próbált utat nyitni a társaságnak. Miután végzett, erőtlenül visszaváltozott Agumon-ná és Alphamon kezeibe hanyatlott.
- Milyen voltam? - kérdezte nyögdécselve.
- Jobb társat nem is kívánhat magának a digimon. - mosolyodtunk el és éberen figyeltünk, mi fog történni, miközben őt is a DigiVice-ba helyeztük.
Ha sikerült elég nagyra tágítani a hasadást, Dem-ék mögött megindulunk, fedezvén őket a lárva csapdáitól.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 4:43 am

Pao és Angyal a támadásaikat egyesítették és ráküldték a magra. Az még makacsul "tartotta" magát. Hanem Dem és Tirion energiasugárágyújának és a Vee-Laser-nek kezdte megadni magát. Antylamon és Gargomon Arm Bomber-je, valamint a Gargo Laser kezdte már egy MetalGreymon méretére széthúzni a sebet. Strikedramon és Reppamon még a vihar előtt támadtak, így ez is besegített a csapatnak. Eközben Lucemon idegesen felhördült, mikor AncientDemolishogusmon a kalapácsával pofán akarta vágni. Karmával eltartotta magától a fegyvert, és utána gyorsan elhajolt az energiagömb elől. A villanása így is egy időre elvakította az árnysárkányt, aki még a Annihilation Maelstrom-al megsebesítette az ősi harcost. Mialatt Alphamon a Digitalize of Soul-al tett még további kárt a magban, RizeGreymon a Rising Destroyer használatával már-már egy MetalSeadramon-nak való méretre szakította azt. A lárva még így is csak röhögcsélt.
- Nem juttok ide be! - kárörvendett, miközben a "Doru-k" egyesített támadással bombázták a hatalmas testet.
Tide of Despair-el távol tartotta magától a légiót, akik hátrébb repültek, így a közelébe se tudtak jutni. WarGreymon X a Great Tornado-val fúrta továbbra is a lyukat, és mikor leállt, odaszólt Alphamon-nak és Dem-éknek, valamint a többi szövetséges digimonnak:
- Társaim, bízzátok rám a magfúrást, valamennyiünknek be kell jutnia és megölni azt a dögöt!
- Hiábavaló, WarGreymon! - kuncogott Lucemon és a karmába fogta és összeroppantani készült.

A támadássorozat alatt a sérülés sokkal nagyobbra nyílt, így esély akadt arra, hogy valaki bejusson oda és eltegye láb alól a férget. WarGreymon X továbbra is a magot fúrta, de Lucemon elkapta. Strikedramon nemtetszően morgott és farkával ellendítette magát a talajtól. Strike Fang-el ráakaszkodott az X digimont fogva tartó Lucemon karmaira és nem is eresztette. Reppamon is a Flip Blade-el állba támadta a démonlord digimont, hogy a hátára essen. Reménykedtünk, hogy így bárkinek is, de sikerül befelé indulnia a magba. Reppamon elszántan ment neki a nálánál sokkal hatalmasabb Lucemon-nak, ahogy Strikedramon is.
- Srácok, kérlek legyetek óvatosak! - ez a kijelentés még magamat is meglepte.
Eközben Coredramon csak morgott a 'Vice-ban, amiért nem küzdhetett. Tudtam, hogy ő a legerősebb és legtapasztaltabb a csapatban, ám nem hagyhattam így, sebesülten küzdeni a gonosszal.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 5:06 am

Egészen jól alakult a dolog, és WarGreymonék is betettek a dologba a seb kifúrása közben, ám Lucemon elkapta, és szorongatni kezdte. Tudtam, és még Demék is, hogy Wargreymon ara biztatná őket, hogy ne vele foglalkozzanak, hanem a lárvát pusztítsák el. Én semmit se tehettem távolságból, csak szorítottam a két digimonomnak.
Dem elmerengett, hogy mi legyen. Aztán elrugaszkodott a maghoz, hogy bemenjen megsemmisíteni a lárvát.
- Segíts WarGreymonnak, Tirion, én bemegyek a kis féreggel végezni!
- Te most hősködni próbálsz?
- Itt mindannyian hősök vagyunk, de csak mi vagyunk közelebb hozzá, és csak én tudom a nagy test támadásait kettőnk közül kivédeni Szikrapajzzsal, valamennyire és bejutni. Ne félj, Judy mindkettőnket látni fog élve.
Tirion, hogy bajtársáról elterelje a figyelmét, Vee-Laserrel bombázni kezdte a Lucemon szemét és a karmát, amiben szorította WarGreymont.
Dem, ha sikerül neki, bejut a magba, és szembenéz a lárvával.
- Ideje elpusztulnod, megromlott kis féreg, méghozzá örökre, hogy még újjá se fogsz megszületni. Energiasugárágyú! - máris lőni kezdett.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 5:45 am

Megrémültem, mikor Lucemon elakpta a magfúráson lévő Wargreymon X-et, és szorongatni kezdte, miután lett egy akkora lyuk a magon, hogy valaki bejusson. Demolatron már azon volt, hogy bejusson.
- Utána megyek! - Itt Pao elkezdett szaladni.
- Pao, ne! - mentem volna utána, de Angyal visszatartott, hogy ne essen bajom.

Pao rohant ahogy bírt, és a romokat használta arra, hogy a maghoz jusson. Ha sikerült neki, beugrott Dem mellé.
- Segítek Demolatron! Pokol tűz! - majd lőni kezdett ő is. Ha nem sikerült neki, akkor a magba próbált kárt tenni egy sorozat Pokoltűzzel, hogy más is bejusson oda.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Jan. 30, 2012 1:18 am

Az események csak úgy peregtek, mint a homok az órában. Lucemon kinézete teljesen megváltozott és most inkább hasonlított egy lárvára, mint önmagára, de az ereje mintha igencsak megnőtt volna. Minden szövetséges digimon próbált bejutni a belsejébe, hogy onnan robbantsák szét ezt az egész rémálmot.
- Gyerünk srácok, ti is induljatok, mit álltok még itt?! - kérdeztem a partnereimtől, akik még az előző Lucemon szárnyait pusztítottak, és nem bírták felvenni a tempót az események gyors történésével.
- Atomic Blaster - bőgte el magát WarGrowlmon, és a mellkasán elhelyezett két ágyúcsőből lőtte ki energia sugarait, remélve, hogy célrt érnek. Eközben RizeGreymon egy igazi Trident Revolver záport zúdított Lucemonre, így elősegítva a bejutást.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Jan. 30, 2012 3:56 am

Partnereim csak álltak és várták a sült galambot miközben Lucemon szakadékot robbantott közénk( Laughing ). A többiek pedig lyukat vágtak a szörny kezén.
-A lárva ha azt elpusztítjuk vége van!-kiáltott fel társam, de észrevettük hogy egy WarGreymon dolgozik az ügyön.
-Ne baj! Ha bele lövünk segíthetünk neki! De nem ér el odáig a lövedék...Megvan DarkTyrannomon menj előre és gyorsítsd fel a lövedéket Fire Blast-el!-a dinoszaurusz átugrotta a szakadékot és intett hogy mehet.
-WarGreymon, vigyázz!-figyelmeztette még utóljára és kilőtte a Harpoon Torpedo-t, amit DarkTyrannomon megerősített a tüzével...
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Jan. 30, 2012 4:53 am

A többiek is mind támadásba lendültek a hatalmas sárkány ellen. Ám mindenki külön-külön támadott, és semmi egység nem volt köztük. Végül Dem és Cerberumon bejutottak a magba, de Lucemon elkapta WarGreymont, és összeakarta roppantani!
-Gargomon, segíts Wargreymonnak! Antylamon, te pedig Demnek és Cerberumonnak! De kérlek, vigyázzatok magatokra!-kiabáltam a szilárd talajról a két, szinte levegőben lebegő partneremnek, mikor azok odaértek Lucemonhoz. Tették, amit tenni kellett. Gargomon a Nyuszi Öklözéssel sorozta meg a sárkány kezét, amelyben a pórul járt szövetségesünk volt. Közben Antylamon közeledett a burok felé, és a benne rejtőző Dem és Cerberumon felé, akik már támadták is a férget. A társam sem tétlenkedett: besegített a két bajtársnak a Bunny Blades-el.
-Megjött az erősítés.-majd belevágta a fejszét a féregbe.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Jan. 30, 2012 5:20 am

A magon sikerült még nagyobb sebet ejteni. RizeGreymon szó nélkül igyekezett valamennyi társával testvérének, WarGreymon-nak segíteni. Mi pedig Dem-ék után mentünk, hogy elpusztítsuk a lárvát. Közben hátulról fedeztük őket a Digitalize of Soul-al, nehogy elkapjon bennünket a féreg valamelyik csapdája és persze, ne ránk záródjon a mag kérge.
- Hátulról fedezünk benneteket! De vigyázzatok, nehogy hozzáérjetek fizikálisan a lárvához, különben nagyobb baj is történhet! - figyelmeztette őket Alphamon, miközben tette a dolgát.
Ezalatt RizeGreymon elszántan igyekezett fajtársát megmenteni a többiekkel. Nem igazán tűrte azt, hogy a testvérért - mert számára minden Greymon a testvére, még az ősi példány is - bántsák.
- Pusztulj, te ocsmány féreg! - kiáltotta el magát. - Trident Revoler!
A karján lévő puskával erőteljeseket lőtt, aminek segítségével Lucemon lehetőleg elereszti WarGreymon-t.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Jan. 30, 2012 5:32 am

A csapatnyi digimon behatolván a magba a lárvát kezdték el pusztítani. Az a belső mechanizmusával próbálta megölni az ott tartózkodó "hívatlan látogatókat". Szerencsére ott volt Alphamon is, aki a Digitalize of Soul-al fedezte be a többieket, így közel tudtak jutni a bestia agyához. Az ott tartózkodók egyesítették ereiket egyetlen támadásba és egy szempillantás alatt végeztek a lárvával. A gömbből kimenekülvén látták, hogy a test agy nélkül tombol. DarkTyrannomon, Strikedramon, Reppamon, a két RizeGreymon, Wargrowlmon, Ikkakumon, Gargomon mind a testet támadták. WarGreymon így kitudott szabadulni, mialatt a többiek kimenekültek a magból. Már csak a test elpusztítása maradt hátra, hogy véget vessenek a harcnak és ebbe a Doru-légió is becsatlakozott: minden erejükkel tüzelték a démont.

WarGreymon kiszabadult a szorításból, amikor a magban nyugvó lárvát elpusztították. Az ott levők gyorsan kimenekültek. Lucemon agyatlan teste most tomboló állapotában volt, s össze-vissza pusztított.
- Coredramon, készen állsz? - kérdeztem a 'Vice-ban pihenőtől.
- Mi az, hogy?! Engedj ki ebből a vacakból! - lelkesedett.
Reppamon helyére most őt szólítottam, akinek a hátára ugorván készen álltunk, hogy végezzünk a démonlorddal. Strikedramon is odalépett alánk és biccentett egyet, majd ha a többiek készen álltak, a Strike Fang-el támad, ahogy Coredramon a Blue Flare Breath-el.
- Kérlek adjatok bele mindent, mert a ma ismert világunk a harc tétje!
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Jan. 30, 2012 5:42 am

Demékhez csatlakozott még több Digimon is, köztük Alphamon is, aki biztos azért tudott jönni, mert talán AncientDemolishogmusmon addig egyedül némi külső segítséggel elboldogul Lucemon testével.
Együttes erővel sikerült végleg elpusztítani a lárvát,és már csak az immár zombivá vált testet kell elpusztítani. WarGreymon kiszabadult. AncientDemolishogmusmon minden erejét felhasználva a Végső Plazmasugárágyúval és Ultimate Sacra Light-al támadt.
Dem kitört a magból, hogy csatlakozzon Tirionhoz segíteni az Acéllovag Istennek, és újra egyesítették a Vee-Lasert és az Energiasugárágyút, és teljes erővel lőtték a test fejét.
Én a távolból láttam mindkét digimonomat, és szorítottam nekik, és bizakodtam feléjük. Ennyivel tudtam nekik segíteni.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeHétf. Jan. 30, 2012 5:57 am

Végre sikerült elpusztítani a lárvát, így már csak a testével kellett harcolni. Pao gyorsan kijutott a magból, majd a test felé lőtt egy sorozat Pokol tüzet.
- Heavem's Charm és Égi Nyíl! - Angyal egyesítette a két támadását, és úgy csapott le a testre.
- Pokol Tűz és Styx Gyilkos! - Pao egymás után használta két támadását. Én is csak imádkoztam, hogy sikerüljön elpusztítani a testet, és hogy ne jöjjön Harlám és a csapata meglepetésszerű támadást végrehajtani rajtunk.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 3:35 am

A terv sikerült és belülről végleg felszámoltuk az ellenséges digimont, majd rögtön elindultunk kifelé, de olyan látvány fogadott, amire nem számítottunk. A test agy nélkül tombol, és szinte csak a legelemibb ösztönei működnek.
- Ez nem lesz jó így. - mondta WarGrowlmon, majd RizeGreymon mellé ugrott.
- Kombináljuk a támadásainkat, hogy legyőzhessük vagy legalábbis beleadjunk a legyőzésébe egy kicsit. - RizeGreymon bólintott, majd előre tartotta a fegyverét, ami elé WarGrowlmon is odacélzott az ágyúival. Mikor a Trident Revolver elsült, szinte vele egy időben WarGrowlmon Atomic Blastere is támadásba lendült. A RizeGreymon támadásából származó három narancssárga lövedék most nem egyesült, hanem a WarGrowlmon által indított támadás körül forgott, és együtt haladtak, míg be nem csapódtak a sárkány testébe.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 4:30 am

Lucemon agya megsemmisült és teste zombi módra pusztítani kezdett.
-Fiúk...-kezdtem, de Ikkakumon hirtelen fellőtt egy rakétát.-Mit csinálsz?
-Segítséget hívok!-válaszolt, de még én se tudtam kit vagy mit hívott.
-Na mindegy próbáljátok leszögezni a lábát a hevített torpedóval!-utasítottam őket és rögtön támadni kezdtek...
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 5:33 am

Digivilág. A kívülállóknak csak egy egyszerű szót jelent, ám nekünk és a társainknak teljesen mást. Ezért harcolunk és ez ad nekünk ambíciót, hogy csakis előre nézzünk az utunkon, és felszegett fejjel folytassuk azt. A társaink nagyon ügyesen harcoltak, minden erejüket beleadták, hogy legyőzzék a veszélyes sárkányt. Sikerült is nekik, bár nem teljesen. A sötét burokban lévő lárvát a behatoló digimonok elpusztították, így a démoni lény agy nélkül maradt.
-Nagyon ügyesek voltatok, gratulálok!-kiáltottam nekik, mikor elhagyták a magot, hogy a test legyőzésében segédkezzenek. Antylamon mellettem ért földet, de ment is vissza, hogy segítsen a többi társának a lény legyőzésében, és végleg lezárjuk ezt az ügyet.
-Bunny Blades!-kiáltotta el magát, majd a fejszéivel támadta Lucemont, aki csak ordítozva csapkodott mindenfelé. Mivel az agya elpusztult, csak egy ösztönlény volt, de még így is eléggé nehéz ellenfél, így nem becsülhettük alá.
-Gargo Lézer!-fordítottam a fejem a másik partnerem felé, aki szintén segédkezett a test elpusztításában, mint a többiek partnerei. Büszke voltam rá, hogy társuknak választottak engem, és így a sorsunk összefonódott. Elmosolyodtam, majd felnéztem, és szurkoltam a partnereimnek és mindenki partnerének, hogy sikerüljön a csata, és ne maradjon más a sárkányból, csak egy adathalmaz.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 8:57 am

A többieket sikerült hátulról fedezni, így ők el tudták pusztítani a lárvát. Kimenekültünk a magból: a hatalmas test ösztönösen pusztított, amire a többiek támadásba lendültek.
- Most, hogy az agy halott - kezdtem. - A test még mindig tombol! - fejezte be Alphamon és ismét végrehajtotta a Seiken előidézését, ami a kezünkbe pattant. - Seiken Gradalpha!
A hatalmas sugarat az agyatlan sárkánylordra lőttük. RizeGreymon a szárnyaiba erőt passzírozott, majd odarepült mellénk.
- A világunk, a fajtánk nevében, Rising Destroyer! - bődült el a mechanikus sárkánydigimon és a mellkasából egy hatalmas sugarat lőtt.
Nos, most elmondhatni, hogy milliónyi életért küzdöttünk és a DS tagjaiért. Bár azon is megdöbbentem, hogy Alphamon részévé váltam, mégis arra kellett összpontosítanunk, hogy megvédjük az ártatlant és a gonoszt elpusztítsuk.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 9:11 am

A csapat támadásai lezajlottak: Coredramon Blue Flare Breath-je és Strikedramon Strike Fang-je egyesülve állba ütötte a tomboló digimont. Ez nem volt elég: a Dorugamon-ok a Power Metal-al még a hátára is lökték azt. Dem, Tirion és AncientDemolishogusmon egyesítvén erejüket a következő hullámban támadtak. Így tett Pao és Angyal is: dupla támadásaikat vegyítve, Kevin RizeGreymon-jának a Trident Revolver-e és WarGrowlmon Atomic Blaster-e egymáséval párosult. Lucemon agyatlan sárkány teste nem tudott elmenekülni, mivel Ikkakumon és DarkTyrannomon a lábait a földnek szegezték. Antylamon, Gargomon, Alphamon és a másik RizeGreymon egy végső, megsemmisítő rohamot indított Lucemon ellen, amit még a DoruGreymon-ok és a kiszabadult WarGreymon X kombinációs csapása végleg elpusztította a démont. A magból váratlanul két sugár tört elő: egy vörös és egy kék, amik a csapat mellé irányultak. A tűz és a fény harcosai, AncientGreymon és AncientGarurumon jelentek meg, s Trident Gaia-t az Absolute Zero-val kombinálták. Ezek szó szerint porrá égették a démonlord testét, amiből még egy byte-nyi adat se maradt. A két megjelenő ősi harcos a többiek felé fordultak.
- Gyermekeim, szép munka volt - mondta csöndesen AncientGreymon és körbenézett.

Örömmel bejelenthetem, hogy az event lezárult! Néhány pillanat múlva az értékelés általam fel lesz rakva!

A végső tartalékereinket beleadtuk ebbe a megsemmisítő rohamba. A pusztulás ideje alatt két ősi harcos, AncientGreymon és Garurumon is csatlakozott a társulathoz, így végleg megöltük a démont. Döbbenten néztem a két harcosra, miközben Coredramon-ra a földre ereszkedtünk és ő Strikedramon-al egyetemben visszaváltoztak Dracomon-ná és Monodramon-ná. Mindketten nagyon kimerültek, úgyhogy visszahívtam őket a 'Vice-ba.
- Végre vége... - sóhajtott fel megkönnyebbülten Reppamon.
- Igen - értett egyet Monodramon. - Bár még lesz elég dolgunk így is...
- Maradjatok csendben, a két ősi áll most előttünk! - mondta tűkön ülve Dracomon, hiszen még sose látta a tíz legendás harcosok két képviselőjét.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 10:03 am

Végre valahára végpontot tettünk a mindent veszélyeztet dögnek, úgyhogy a DO-ok csakis vesztes helyzetbe kerültek a győztes helyzetből. Saiba, aki a környéken maradt kémkedni, a vesztesség frusztrációja miatt idegrohamot kapott, és bőgni kezdett. Másfelől rettegett Harlám és a vezérük haragjától.
Dem és Tirion megúszták a dolgot, és ahogy meglett nekem ígérve, visszatértek élve hozzám, é mindkettő visszavette Rookie formáját. Tirion azonnal a 'Vice-ba ment pihenni.
Az ősi istenek hálásak voltak nekünk, még AncientDemolishogmusmon is elégedett volt.
- Szép munka volt, Demolatron. Most hoy vége a borzalomnak, már nincs szükségetek rám. Ha megbocsátasz, én visszatérek a birodalmamba pihenni egyet, hogy újra őrizhessem friss erővel a Metal Emperior alakváló diginépét. Vigyázz az emberedre és a bajtársaidra.
Eme szóval búcsúzott és szellemként tűnt el a digivilágba.
- Na most mit csináljunk? - kérdezte Dem, miután állt egy darabig csendben.
- Megyünk, megkeressük Harlámot és a digitársát, és jól s*ggbe rugdossuk őket. - kacsintottam a Demilimonnak.
- Veled tartok!
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 10:25 am

A végjáték...oltári volt! A sok támadás, legtöbbjük kombinált végleg kicsinálták Lucemont, majd két fénysugárból AncientGreymon és AncientGarurumon jelent meg, akik egy-egy végső támadást intéztek Lucemon ellen, mire a démonlord végleg megsemmisült.
- Szép volt sárcok. - dícsértem meg a partnereim és mindenki mást is. RizeGreymon és WarGrowlmon erejüket vesztve huppantak a hátsójukkal a betonra és menet közben mindketten Agumon-ná és Guilmon-ná alakultak vissza.
- Ez nem volt egyszerű. - Agumon felém fordult. - Hol az a sok kaja, amit ígértél? - erre Guilmon is felkapta a fejét, és ő is kérdőn nézett rám. Elmosolyodtam, de megráztam a fejem.
- Srácok...javíthatatlanok vagytok. De megérdemlitek. - anyának küldtem egy SMS-t, hogy csináljon kaját, sokan leszünk, majd feltettem a többieknek is a kérdést, hogy ki akar egy jót flamózni.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 10:33 am

A sok legtöbb kombinált támadás végleg megölt az agyhalott testet, valamit AncientGreymon és AncientGarurumon, két legendás harcos is megjelent és elérték, hogy Lucemon végleg megsemmisüljön.
- Ez az, szép volt!^^ - dicsértem meg Paot és Angyalt, akik közben rookie-ként tértek vissza, és boldogan öleltem meg mindkettőjüket. Ja meg a többieket is dicsértem
- Ez volt a kötelességünk.^^ - mondta Angyal. Mikor Kevin kérdezte, ki jön Flamózni, finoman csendre intettem a két ősi harcos miatt.
- Csak azt tettük, amit kellett AncientGreymon. - mondtam neki tiszteletteljesen. Ekkor váratlan meglepetés ért. A 'Vice-om csipogott, mint az őrült, és mikor kapcsoltam volna ki, Pao belekerült a szerkezetbe, és a kezembe egy zöld tojás jelent meg. Nem rég jöhetett létre, legalábbis olyan fényes volt a héja.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó - Page 4 Icon_minitime

Shibuyai Folyó
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Shibuyai Temető
» Shibuyai Kórház
» Shibuyai kollégiumok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Tokió - Shibuya :: Közép Shibuya-
Ugrás: