DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Shibuyai Folyó

Go down 
+4
Judy Sarnatrina
Daisuke Tategami
Kudou Taiki
Azure Crawler
8 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeHétf. Júl. 04, 2011 9:42 pm

A parton gyönyörű mezők és erdők húzódnak és tökéletes hely a csendes kikapcsolódásra.
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

Hozzászólások száma : 26

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 2:57 am

Miután a kis csapat kikötött a folyópart mentén, itt se jobbak a kilátások: egy csapatnyi normális és fekete Garurumon horda csapott össze egymással. Azonnal leszűritek, hogy a sima Garurumon-ok a DS-től, míg a Black-ek a DO-tól származnak. A vezetőik egy MetalGarurumon és egy BlackMetalGaururmon, akik ádáz harcot vívtak. Eközben egy csapatnyi DO kém - köztük Hamasaki Megumi fekete Greymon-jával - az egyik távoli épületre állítottak fel egy újabb olyan modern ágyú szerkezetet, amivel Lucemon-t hívták elő. Az összeszerelése még időbe telik, de ha valaki nem állítja meg, egy újabb istencsapás, Dexmon is megjelenik a halálisteni akárhány tonnájával és leszívja az ottani digimonok és emberek energiáit. Ám a DS Csörgőkígyó osztagának kapitánya, Magnus és az elitjei megérkeztek egy WarGreymon X-el, egy DoruGreymon-al és egy Wingdramon-al, akik az útban álló erőket, az újonnan megjelenő Devimon, Neodevimon és SkullSatamon hadat kezdték el szétverni. Az események egymásba akadtak, de az ágyú felépítése folyamatban van!
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 3:19 am

Az átjáróban még hallottam a rossz megjegyzéseket Happy-vel kapcsolatban. Magamba néztem, utána visszagondoltam azokra az időkre, amikor számtalan vad, de jóságos digimon halt meg a Data Savers-ért.
- Talán félreértettétek - mormoltam. - A feladatom, a Data Savers feladata, hogy a digimonokat megmentsék. Nem akartam, hogy értem haljon meg és ha a vírus is elterjed a testemben... én nem akarok vezető lenni, úgyhogy jobb, ha a megszokott dolgomat csinálom és azt teszem, amire Fujishima-sama kér...
Hamarosan átérkeztünk az emberi világba, a Shibuya folyó menti szakaszra. Ott is dúlt a háború és az egyik tornyon éppenséggel azt a szerkezetet akarták felállítani, ami idehívja Dexmon-t.
- Ki mit gondol a helyzetről? - kérdeztem. - Egyáltalán tud valaki valamit Dexmon-ról, a halálistenről?
- Aniki, egy háborúban nem szabat tétlenkedni - mondta Dorumon. - Ha engem kérdeztek, valakinek mindenképpen fel kéne mennie megállítani az idéző gép felhúzását. Jobb, ha olyan megy, aki tud repülni, akármennyire is bénák...
- Ez lenne az Arany Meteor, Grademon észjárása? - kérdezte Magnus Leonheart, az osztagának a kapitánya. - Kicsit megváltoztál, de örülök, hogy újra találkozhatunk.
- Magnus kapitány. - mondtam és a DS köszönését, a meghajlást tettem.
- Hagyjuk a fenébe az etikettet és térjünk a lényegre! - mormogta a WarGreymon-ja. - Még a DS se tudja legyőzni Dexmon-t, akármennyire is mekkora a szívünk.
- Igaz is - vakartam meg a fejét a kapitány. - Azok lennének alkalmasak odamenni, akik elég gyorsasággal és állóképességgel rendelkeznek. Szerintem ti is tudjátok, hogy a fizikálisan erősek maradjanak itt és verjék szét a BlackGarurumon falkát, valamint a Démon századot. A beosztást minél hamarabb beszéljétek meg! - azzal felmászott WarGreymon hátára és az elitjeivel ismét a Démon századot verték.
- Ötlet? - kérdeztem halkan és bizonytalanul, mert tényleg nem akartam vezető lenni.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 3:30 am

Mi is hallottuk a megjegyzéseket Azure-ra még úgy is, hogy a fülemen volt a fejhallgató. Dracomon felsóhajtott és megrázta a fejét, míg Reppamon elégedetlenül morgolódott.
- Hagyjátok már a csudába... - morogtam. - Most mi a fontosabb: megmenteni a DS-t vagy a vita?
Hamarosan Azure után mi is megérkeztünk a következő csatahelyszínre. Elborzasztott a látvány, bár nem először láttam háborút. Elég sok háborús filmet láttam - köztük talán az Utolsó Szamuráj vagy a Pearl Habor volt a legelrettentőbb - ám ez a krízis helyzet valós alapú volt, s annak megfelelőnek kellett gondolkodnunk. Dorumon szerint a leggyorsabbaknak és a repülni tudóknak kéne felrepülnie oda, hogy lekapcsolják a Dexmon-t előhívó eszközt és ezt a csörgőkígyü osztag vezére, Magnus is megerősítette.
- Jelentkezek a feladatra. - mondtam és morgolódva eltekintettem.
- Heheheh, szétkapom őket, mint majom a zsebórát! - csapott az öklébe Dracomon és kiugrott a Vice-ból. - Más nem jön? Ehem, nem akarok egyedül dicsőséget aratni...
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 3:43 am

Megérkeztünk a helyszínre, ahol már folyt a csetepaté egy csapat normális és fekete Garurumon közt, akiket egy normális MetalGarurumon és egy BlackMetalGarurumon vezetett. A fektékből lerít, hogy az DO-sok, míg a normálisak DS tagok.
Odamentünk Magnus Leonhearthez, ahhoz a bizonyos DS kapitányhoz és a csapatához, akik elmondták a szitut. Közben csata kezdődött az elitek és az újonnan érkezett Rémálom Katonák között.
- Dem és én megyünk hatástalanítani az ágyút. - mondtam. - Mindig is szerette elpáholni a DO-s idiótákat, és ez szó szerint igaz. kíváncsi vagyok, hogy az a lotyó vezetőjük mire képes.
Bár nem becsülhettem alá olyasvalakit, akit még nem is ismerek, azért elég elszánt voltam ahhoz, hogy a terveimet véghez vigyem. Dem súgott valamit a fülembe, amitől kicsit elképedtem, aztán kiengedtem Tiriont.
- Nyissatok nekünk utat, és én elvonom a csaj és a bandája figyelmét a repülő bandról. Az ágyút meg rábízom Demre, mert ő ért az ilyenek kutyulásához. Tirion meg majd segít itt nektek.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 4:18 am

Miközben mentünk, Azure csak magába nézett és motyogott. Amint megérkeztünk a folyópart mentére, láttuk, mi a helyszet. Egy csapat sima és Fekete Garurumon harcolt egymással, amikez egy sima és BlackMetalGarurumon vezetett, és azok is egymással harcoltak. Odamentünk egy Magnus Leonheart nevű osztagvezetőhöz, aki elmondta, hogy valami Dexmon nevű Digimont idehívó ágyút készítenek, amit meg kell állítani! Bezzeg Azure bizonytalan volt, mert nem akart vezető lenni. Nem sértésből, de én sem szeretnék olyannak vezetőt, aki szerint csak egyedül kell harcolni minden ellen!
- Én itt maradok segíteni a Démon század és a BGarurumon banda ellen.
- Igen! - Szólt Pao is.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Hozzászólások száma : 104

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 6:06 am

//Előzmény: Digitális Világ-Sötét Kontinens//

A digivilágból egy átjáró nyílt a Shibuya folyó mellé, ahol miután átmentem, ott találtam a többieket, és egy fiatalembert: Magnus Leonheart-ot. A folyó másik oldalán két csapat harcolt egymással: Egy Garurumon csoport, élükön egy Weregarurumonnal ellenük pedig ugyanezek fekete kiadásban. Az egyik közeli épület tetején a DO-sok valamilyen ágyút építgettek, ami Dexmon megidézésére használható. Ahogyan kivettem a többiek beszédéből, ez nem volt valami jó hír, sőt. Judy és Daisuke elindult az ágyúhoz, mivel ők valamelyest gyorsak voltak és repülni is tudtak. Én úgy döntöttem, hogy lent maradok Lillyvel és segítek a Garurumonoknak.
-Antylamon, Gargomon, készen vagytok?-kérdeztem a két társam.
-Persze, számíthatsz ránk.
-Még szép!-válaszolták.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 7:15 am

Megérkeztünk az emberek világába, ahol a fólyonál egy Garurumon és BlackGarurumon horda csapott össze. A vezetőik MetalGarurumon és BlackMetalGarurumon voltak. A DS vezetője, Magnus Leonhart felvázolta a helyzetet. Az egyik épület tetején egy szerkezetet állítottak fel, amivel megidézhetnek két nagy erejű Digimont. Ha sikerül felállítani, és megidézik őket, elbuktunk. A tetőn megláttam egy régi "ismerőst", Megumit. A csajszi a tetőn állt és az összeállítási munkálatokat felügyelte. Az oldalán ott állt a partnere BlackGreymonnal.
- Hogy vagy, Agumon? - kérdeztem a legrégebbi partnerem.
- Remekül. Majd kicsattanok, miért? - kérdezett vissza. Előhívtam a 'Vice-ből és megmutattam neki az irányt, hogy merre figyeljen.
- Megumi, és a BlackGreymon. - bólintottam.
- Bármi történik, Megumi az enyém. Van még vele egy kis elszámolni valóm. És Agumonnak is. - mondtam a többieknek, majd elindultunk, hogy ismét megküdjünk a lánnyal.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 7:39 am

Ahogy megérkeztünk az emberek világába megláttam hogy egy-egy csapat sima és fekete Garurumon harcol egymással.
-Na menjünk segíteni a DS tagoknak! Gomamon Evolú...-indulta el barátom, de a szavába vágtam.
-Nem, te most itt maradsz! Pihenned kell, majd elintézzük BlackAgumon-al!-parancsoltam rá és visszahívtam a Vice-ba.
Megpillantottam hogy a többiek egy férfival beszélgetnek ezért én is odamentem. A férfiról kiderült hogy egy DS osztag kapitánya. Elmondta hogy meg kell semmisíteni a hívódik eszközt.
-Emberek én távol tartom a BlackGarurumon-okat, amíg ti elintézítek az ágyút!-konstans a többieknek, majd a partneremhez fordultam.-Kész vagy?
-Készebb nem is lehetnék! BlackAgumon Evolúció! DarkTyrannomon!-változott át a kis sárkány.
-Ez nagyon jó!-dicsértem meg és utasítottam a támadásra.-Próbáld meg lelőni őket Fire Blast-el!
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 10:53 pm

Miután nagyjából meglettek a beosztások, Magnus Azure-t és Shadow-t maga mellé osztotta, míg MetalGarurumon-hoz Lilly-t és Steve-t. Eközben Kevin, Daisuke, valamint Judy elindulnak a hatalmas épület felé, ám az útjukat egy SkullGreymon állja, amiről jó tudni, hogy egy átlagos Ultimate digimonnál jóval erősebb. Lenéz rájuk.
- Ezek ellenfelek lennének? - kérdezte. - Ilyeneket eszek reggelire! Na mindegy... Nem engedhetlek át benneteket, míg Dexmon-nagyúr ide nem érkezik! Dark Shot!
És az organikus rakétáját felétek lőtte, amitől az alattatok lévő puha föld feltürelmetlenkedett és a helyszín sokkalta egy temetőre emlékeztetett.

Eközben Magnus, Azure és Shadow a Démon századot rohanták le, de rögtön az elején megjelent a legfőbb vezérük, egy Murmukusmon. Ugyan még hátul maradt a harctól, de előre küldte a Devimon-okat Shadow-ra, a SkullSatamon-okat Azure-ra és a NeoDevimon-okat Magnus-ra. Szinte minden ellenség egyszerre támadta a kis csapatot.

Ezalatt Lilly és Steve a falkányi Garurumon-nak segített. A feketék vezére, BlackMetalGarurumon feléjük tartott, de a normálisak kapitánya bevédte a gyerekeket a Garuru Tomahawk-al. Black is ugyanezt tette és a két rakéta egymás által robbantak fel. MetalGarurumon a két gyerek felé fordult.
- Legyetek éberek és teljesítsétek feladatotokat! - mondta és Mód váltással ZeedGarurumon-ná fejlődött.
A BlackGarurumon-ok kezdték visszaszorítani a simákat, amint a két főnök ismét egymásnak ütköztek.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 11:06 pm

Magnus engem és Shadow-t jelölt ki arra, hogy az oldalán harcoljunk a démoni digimonokkal. Megtiszteltetésnek éreztem az apám barátja mellett küzdeni a rossz ellen. Neki jutottak a NeoDevimon-ok, Shadow-nak a Devimon-ok, míg nekem a SkullSatamon-ok falkája.
- Rendben, gyerünk Dorumon, Agumon! DigiLélek töltés! - mondtam és előhívván a szívem mélyén nyugvó erőt, átadtam a dupla DigiLelket.
- Dorumon, evolúció! Grademon!
- Agumon, evolúció! RizeGreymon!
A két partnerem farkasszemet nézett a dühöngő SkullSatamon-okkal, akik máris támadtak. Intettem RizeGreymon-nak, aki a revolver-re felkérte Grademon-t, így megúszták a támadást. A magasban a kiborg digimon egy határozott karlendítéssel elindította a harcost a tömeg felé, aki a Cross Blade-el sújtott le. RizeGreymon odébb repült és a Rising Destroyer-el csapott le a SkullSatamon-ok másik armadájára. Reméltük, hogy ez a harc hamar véget ér és segíthetünk a többieknek megakadályozni Dexmon megidézését.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 11:19 pm

Amint elindultunk Judy-val és Kevinnel az épület felé, egy SkullGreymon állta utunkat, aki a Dark Shot-al felrobbantotta alattunk a földet, s attól egy hatalmasat estünk. Idegesített ez az ostoba digimon, s mikor felkeltünk Dracomon-al, ő már addigra Coredramon lett.
- Gyorsan szét kell ütnünk, különben nagyobb gondunk is lesz, Strike Bomber! - azzal lecsapott a farkával SkullGreymon-ra.
Sejtettem, mire is készül: azt tervezte, hogy amíg az ellenfele eljátszadozik vele, Dem és Agumon elintézzék. Igen kockázatos volt ez a terv, de bízok Coredramon-ban, hiszen partnerek voltunk.
- Nos? - kérdeztem a srácokra nézvén. - Sietnünk kell, nemde?
Ugyan megőriztem hidegvéremet, ám a szívem mélyén féltettem a társamat. Nem is tudom, hogy juthatott eszébe ily merész húzással előállni, de ráhagytam a dolgot.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 12:57 am

- Jól van, kölyök, de a csajból maradjon egy kis szusz, mert el akarok vele egy kicsit játszadozni, mielőtt hidegre tesszük. - mondtam Kevnek.
- Csapjunk bele! - határozta el magát Dem. - Demilimon, evolúció! Demolatermon!
Felkapott engem a vállára és indultunk az ágyú felé. Demmel az volt a tervünk, hogy megfordítsuk az ágyú folyamatát, és a DO-sokat és a digimonjaikat beszippantsuk. Ezt nem kötöttük a csapat orrára, de aniről egyelőre nem tudnak, az nem fáj nekik.
Az utunkba állt egy SkullGreymon. Daisuke digimonja, Coredramon nem türtőztette magát, azonnal támadott, mint elterelő hadművelet. Tiriont ekkor hívtam elő.
- Ellátom a baját! Critical Crunch! - azzal Tirion neki ment hátulról. Így magár vonja addig a figyelmet, amíg Dem tölti az energiasugárágyút, hogy a legnagyobb és legerősebb lézersugárral beköszönjön SkullGreymonnak. Aztán amint lő, földön nyomot is hagy maga után lézersugár,amíg el nem találja az ellenséget.

Ha sikerül, és elintézzük rövid idő alatt, Tirint megkrem, hogy maradjon segítsen Kevinéknek, amíg én és Dem elmegyünk elterelni az ágyúépítő és idéző banda figyelmét. Úgy állunk elé, hogy a DO-sok lássanak. Demnek odasúgok valamit és Dem eltakarja a szemét.
Olyat teszek, amit egy lökött tinisrác csinál: megfordulok és letolom a nadrágomat addig, amíg csak a fenekemet mutatom meg nekik.
- Hé, népség! Ezt nyaljátok ki Harlám talpa helyett! Very Happy

Ha ne sikerül legyőzni SkullGreymont, Dem meghátrál és előveszi a Hidrokalapácsot és testközelbe kerül vele csatába.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 2:10 am

A BGarurumon-ok vezére meg akart támadni minket, de a normális megvédett minket, és mondta, teljesítsük a feladatokat.
- Rendben! Pao, Angyal, rajta!
- Labramon Digiváltozik... Seasarmon-ná! Tee Dia!
- Salamon Digiváltozik... Gatomon-ná! Neko Ütés!
- Két Digimonom Champion szintre fejlődve támadott a Black Garurumon-okra, akik már visszaszorították a normálisakat. Abban reménykedtem, hogy majd fordulni fog a kocka, de két BGarurumon leverte Pao-t!
- NE! - rémültem meg. Ekkor jelzett a 'vice-om, hogy valaki küldött valamit. Ez a valami 4 kártyácska volt. A leírás alapján Adatmásolás volt. A 'vice-omba megjelent használati utasítás alapján áthúztam egy kártyát.
- DigiKártya használat! Adatmásolás!(vagy hogy mondják a Digimon szelídítőkbenXP)
- Jég Ágyú! - kitört Pao és használta a BGarurumonok egyik támadását.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 4:07 am

Ahogy megindultunk a gépezet és Megumi felé egy SkullGreymon állta utunkat. Judy egy kéréssel fordult hozzánk, hogy hagyjunk neki is a csajból.
- Meglátjuk mit tehetünk. - mosolyogtam rá. A múltkori után Megumi nagyon a bögyömben volt, és tényleg volt vele elszámolni valóm. Előhívtam a DigiLelket, majd betöltöttem a DigiVice-omba.
- Agumon, Evolúcó! RizeGreymon! - így sokkal hatásosabb a harcban, mint Agumon alakjában.
- Trident Revolver! - Nem kíméltük SkullGreymont, akit előzőleg Daisuke partnere, egy Coredramon a farkával a földre, illetve a földbe kényszerített. Tudtuk mindannyian, hogy sokkal erősebb, mint mi hárman együtt véve.
- Sietnünk kell. Gulimon, állj készen, hogyha szükség lenne rád. Sosem lehet tudni. - kértem a másik partnerem.
- Rendben van. - válaszolt a DigiVice-ból. Felugrottam RizeGreymon hátára, amíg Judy lefoglalta a szerkezettel ügyködőket, én és RizeGreymon elindultunk, hogy Megumival megküzdjünk. Mikor távolságban voltunk, RizeGreymon megállt a levegőben, kiálltam a vállára, amelyik kéz maradt az átalakulás után is, majd a másikkel egy Trident Revolvert lőtt el Megumi feje mellett, amolyan jelzés képpen. Idiótán vigyorogva integettem a csajnak, mikor ránk nézett.
- Helló, emlékszel még ránk? - vetettem neki oda.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 6:54 am

Magnus csaparokra osztott minket. Engem és az egyik lányt maga mellé rendelt. Nagyon örültem neki hogy egy ilyen magasrangú vezér engem választott a feladatra.
-Köszönöm uram!-hálálkodtam, de erre nagyon nem volt idő, mert egy csapat Devimon közeledett.
-Fire Blast-el végesdifferencia fel őket!-utasítottam a partnerem, de ő támadás helyett a vállára rakott.-Ezt most miért?
-Itt biztonságosabb. Nem akarom hogy bajod essen!-nagyon örültem a törődésének, de az ördög Digimon-ok felénk tartottak.
-A légből támadólnak adj Fire Blast-et, a földieknek pedig Iron Tail-t!-adtam ki az utasítást és vártam a fejleményt.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 7:15 am

Lillyvel el is kezdtünk segíteni a Garurumonoknak és a vezér MetalGarurumonnak, aki időközben módváltással átfejlődött ZeedGarurumonná.
-Oké Antylamon, menjünk.-felugrottam a társam hátára, és úgy harcoltunk. Gargomon közben a Gargo Lézerrel sorozta a BGarurumonokat. Mi is, jobban mondva Antylamon is, velem a hátán, támadta az ellenfeleket a Bunny Blades-el. Úgy éreztem, hogy hátráltatom, úgyhogy leugrottam a hátáról és nekiestem egy közeli BGarurumonnak. Sajnos a rúgás, amivel próbálkoztam nem ért célt, és az célpontom szépen megkergetett. Én visítozva futkároztam körbe-körbe, hátam mögött egy állkapocs-csattogtató BlackGarurumonnal. Szerencsére Antylamon leütötte az üldözőmet. Odamentem a kifeküdt digimonhoz, és jól fejbevágtam.
-Nesze. Nem kellett volna kikezdened velem.-Antylamon csak a fejét vakarta. Persze nem volt idő a hülyéskedésre, úgyhogy bevetettük magunkat a tömegbe a két társammal.
-Előre, férfiak!-kiabáltam.
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 12:53 am

A harcokon a pokoli zűrzavar kezd úrrá lenni: Azure partnerei, RizeGreymon és Grademon tökéletes párost alakítottak, amikor kombinálták ereiket a SkullSatamon-ok ellen, s ezzel a rohammal megannyit pusztított el. Viszont az egyik még a botjára támaszkodott.
- Még nincs vége! - morogta és továbbfejlődött Beelzemon-ná! - Nehogy megzavarj a küzdelemmel!
A karmából néhány kis foszlányi sugarat lőtt a lány DigiVice-ára, amitől nem tudta előhívni Coronamon-t és vele együtt Apollomon-ná fejlődni. Shadow DarkTyrannomon vállán küzdöttek a Devimon-ok hadával, hol a Fire Blast-al a repülőket szedte le, a földieket az Iron Tail-el vágta a porba. Ugyan jól bírják a küzdelmet, de a Devimon-ok pótlása folyton folyvást jön és kezdhetnek félni, hogy a fekete Tyrannomon-nak nem marad ereje és visszaváltozik BlackAgumon-ná!

Eközben a SkullGreymon-al vívott harc keretében Daisuke tengerkék Coredramon-ja figyelem elterelésként a Strike Bomber-el sújtott a nálánál jóval erősebb vírus digimonra. Az mintha megérezte volna a csontjain az ütés erősségét, de miután RizeGreymon a Trident Revolver-el tüzelt, megszorította a farkát acélerős karmaival és könnyedséggel a fáknak hajította. Hamar észrevette Tirion, az Exveemon orvtámadását és megdöbbentő gyorsasággal kitért a Critical Crunch elől és a földnek fejelte a szintén Champion szintű digimont. Dem energiasugár ágyúja csupán SkullGreymon szarvát hasította, ami elegendő volt ahhoz, hogy rádöbbentse az élőholt Greymon-t, hogy Kevinék nyomába szegődjön. A fiú elhamarkodta a dolgot: SkullGreymon megszorongatta RizeGreymon mechanikus szárnyait és letépte őket, végül odahajította az építészek mellé. Közben észreveszitek, hogy az építésnek 4 fázisa van: 4 kart kell feltölteni adatokkal, hogy az működésbe lépjen, s a 2. lépés éppen akkor volt meg.

A Garurumon harc közben a tetőpontjára érkezett: Seasarmon az Ice Cannon-al nagyot küldött a feketék közé, amitől szétszéledtek. Viszont ez arra volt elegendő, hogy a vezér, BlackMetalGarurumon felfigyeljen és abbahagyta a Zeed'-el vívott bunyót. Leginkább Angyalra nézett és rögtön megérezte a jó koszt illatát.
- Hmmm... finom kis Gatomon... - nyalta a pofáját a mechanikus farkas digimon. - Végzek veled, mert ez a parancsom és akkor kajálhatok dögivel! Metal Wolf Claw!
És a szájából egy fekete sugárral lőtt Gatomon felé, bár ez inkább a földet érintette. A harctér hepehupás lett, ami kedvező egy csapdába csalni a gonosz Garurumon bandát. A jó digimonok ZeedGarurumon köré gyűltek, mialatt Antylamon és Gargomon a feketéket tartották hátra.
- Testvéreim, támadás! Zeed Cannon! - kiáltotta el magát ZeedGarurumon és a hátán lévő ágyúból a földet lőtte, hogy sáncot kreáljon.
- Igenis! Howling Blaster! - álltak haptákba a Garurumon-ok és a vezérükhöz hasonlóan próbálták még jobban felhúzni egy támfalat a két csapat között, amivel visszafoghatják a BlackGarurumon-okat.

A hozzászólást Kudou Taiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 16, 2012 1:10 am-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 1:02 am

A harc addig tökéletesen ment, míg az utolsó SkullSatamon továbbfejlődött Beelzemon-ná és letiltotta a Vice használatát, ezáltal még Apollomon-ná se tudhattam válni Coronamon-al.
- Fenébe, mást kell kitalálnunk. - morogtam. - RizeGreymon, támadd meg a Rising Destroyer-el! Grademon, te addig foglald le, amíg Greymon feltöltődött erővel!
- Rendben, Aniki! - biccentett az Arany Meteor és kardjait melléhez szegezve indult csatába a Mega digimon ellen.
- Még nem nyertem vissza teljesen az erőmet a korábbi Rising Destroyer miatt. Várnom kell még vagy 2 percet. - mondta komolyra fordítva a szót RizeGreymon és leszállt mellém a földre.
Reménykedtünk, hogy hamar visszatölt az ereje és ezzel a megsemmisítő csapással egyszerre végez Beelzemon-al.

Ha sikerül, Grademon elugrik, hogy helyet adjon RizeGreymon-nak, aki a Rising Destroyer-el óriásit sebezhet Beelzemon-on és az Arany Meteor könnyedén végezhet vele a Cross Blade-el.

Ha pedig még kell neki idő, Grademon távolabbra ugrik Beelzemon-tól és a Grade Slash-el ejt sebet a démoni digimonon.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 1:36 am

Látszólag jól jött be Coredramon terve, viszont nem számolt azzal, hogy SkullGreymon ilyen erős: hamar nekivágta a fának, amitől egy bukfencet írt le. Odarohantam, lehajoltam a fejéhez.
- Ez lett volna a csodás terved? - kérdeztem aggódó hanglejtésben, mégis gúnyosan.
- Fogd be! Le fogjuk győzni! - morogta és felkelt.
Felmásztam a hátára és felfelé indultunk. SkullGreymon éppenséggel RizeGreymon gépszárnyait tépte le és nekihajította az épület emeletének. Észrevettük, hogy 4 kart kell feltölteniük a bandának, hogy idehívhassák Dexmon-t. Előhívtam Reppamon-t is.
- Kerüljön bármibe, de ne hagyd, hogy felállítsák a gép karjait! - mondtam neki komolyan.
- Hmmm, nagyon sürgősre fogtad a tempót, Dai. - kuncogott Reppamon.
- Csak mert nem igazán akarnék egy Dexmon-al megküzdeni.
- Ebben az esetben... Flip Blade! - kiáltván el magát bukfenceket dobván a levegőben elindult a halálosnak tűnő táncával ellenfeleink felé.
Eközben Coredramon a Blue Flare Breath-el lőtte hátba SkullGreymon-t, hogy elcsalja őt a toronytól, ezáltal Kevin és Judy szabad utat kaphasson.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 2:04 am

Nem sikerült eljutnunk az ágyúhoz, mert SkullGreymon erősebb, mint gondoltuk. Ráadásul Tiriont földbe taszították. Szerencsére nem sérült meg egyelőre annyira komolyan, hogy a segítségéről lemondjunk.
- Ostoba! - ripakodott Dem. - Ezt elhamarkodtad! Előbb gondolkozz, aztán támadj!
- Miért, te jobban csinálnád? - ellenkezdett Tirion.
- Ne kezdjétek most! - szóltam rájuk, közben oda tekintettem az ágyú felé, ahol négy kart kell feltölteniük ahhoz, hogy megidézzék Dexmont, és kettőt már sikerült. - Ha gyorsan nem csinálunk valamit, idehívják a szörnyeteget, és akkor megnézhetjük magunkat, ha lever minket!
Daisuka kis csapata elterelő hadműveletet kezdett, és megpróbálják a dögöt elterelni messzire a toronytól, hogy mi Kevvel megállítsuk őket.
- Tirion, állj oda Daisuke csapatához segíteni!
- De miért küldesz el mindig? Nem is vagyok olyan gyenge!
- Mert ha hátulról nekitámadsz, elvonod megint magadra a figyelmet, és tuti, megint elrontod! De ha csatlakozol hozzájuk és Vee-Laserrel besegítesz nekik, akkor így az elterelő hadművelet megerősödik.
Tirion nem akart tovább ellenkezni és egy kerülő manőverrel már ott termett Daisuke és a digimonjai közé.
- Elnézés, beszállnék, a buliba! Vee-Laser!
Egyesítette a támadását a bajtársaiéval, a lehető legerősebbekkel.
Közben, ha nem szállt rám és Demre senki, a toronyhoz mentünk, hogy elkezdjük az elterelő hadműveletet. első nem lányos hadművelet: letoltam a nadrágomat é bemutatom a fenekem a DO-s társaságnak, és megvárom a reakciót.
- Hé, népség, ezt nyaljátok ki Harlám talpa helyett! Very Happy
Második hadművelet, ha minden szem a csinos kis fenekemre szegődik, Dem rakéták tucatjaival támad a DO-sokra, hogy elzavarja őket a karok közeléből. A csajt és a ronda kis BlackAgumonjt egyelőre Kevre bízom, bár jobban szerettem volna én magam agyonverni azt luvnyát, csak mert DO-s. Attól még megígértem, hogy az utolsó szusz árán leütöm, mint taxis a taxiórát. Harmadik hadművelet: Ha az akció és a figyelemelterelés Kevről sikerül, a működéshez kéz ágyú karjaihoz álltunk, hogy Dem megfordítsa a folyamatot. Ha a folyamatot nagy bánatunkra nem sikerül, akkor sajnos az ágyút azonnal el kell pusztítanunk.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 2:38 am

A jégágyú nagyon hatásos volt, így szétszéledtek a BGarurumonok. A vezérüknek azonban fájni kezdett a foga Angyalra, hogy megegye. Mikor egy fekete sugarat lőtt Angyalra, az félreugrott, így a földet találta el. A hely hepehupás lett, ami jó volt arra, hogy csapdába csaljuk a BGarurumon falkát. Miközben Steve Digimonjai tartották vissza a gonosz bandát, a jó banda próbálkozott egy Támfal felhúzásával, hogy visszafogják az ellenséget.
- Angyal, segíts a támfal felhúzásba! Pao, te hátulról kerísd be a BGarurumonokat egy Sekkantou-val!
- Oké! - Mondta Pao, aztán a BGarurumonok mögé ment, miközben Angyal a támfalnál segített. - Sekkantou! - Ha sikerül, akkor a BGarurumonok körben lesznek kerítve elől a támfal, hátul a Sekkantou által okozott tűzfal miatt. Közben Pao-nak nagyon vigyáznia kellett, nehogy megtámadják!
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 5:23 am

Úgy látszott, hogy a mérleg a mi oldalunkra billent. A BMetalGarurumon Angyalra mért támadásával a talajt felfodrozta, ami kiváló alkalom volt arra, hogy csapdába ejtsük az ellenfeleinket. Így is tettünk. Míg Lilly és Seasarmon falat vontak a BGarurumonok fölé, addig mi visszatartottunk őket, hogy ne próbáljanak kiszabadulni.
-Srácok, figyeljetek oda, hogy ne jöjjenek ki!-szóltam oda a partnereimnek, akik csak bólogatni tudtak, és harci készenlétben álltak, ha valami történne. Én reménykedtem, hogy nem fog semmi sem történni, hiszen nem bocsájtottam volna meg magamnak, ha valamelyik társamnak baja esik. Valószínűleg ezt az érzést ők is megérezték, hiszen hátra néztek rám és rámmosolyogtak. Ez egy kicsit megnyugtatott. Bíznom kellett a partnereimben, bármi áron.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 5:37 am

Ahogy tovább haladtunk SkullGreymon utánunk sietett és megragadta, majd letépte RizeGreymon egyik mechanikus szárnyát. Egy szárnnyal a kiborg digimon nem volt képes repülni, így rögtön zuhanni kezdtünk. RizeGreymon persze nem hagyta magát, egy Trident Revolver-rel a földre célzott, lehetőleg oda, ahol nincs senki, majd a lökés erejét kihasználva, felpattant és megpróbált a tetőn landolni, valahol Megumiék közelében.
- Megjöttünk. Kalandos volt, de így már nincs esélyed. - mondtam a csajnak, aki csak vicsorgott ránk, és a partnere, BlackGreymon sem örült teljesen annak, hogy lát minket.
- Valamit félbe hagytunk a múltkor, ha jól emlékszem. - mondta RizeGreymon. Látszólag meg sem kottyant neki, hogy hiányzik az egyik szárnya, ennél kilátástalanabb helyzetben is volt már.
- Eljöttünk, hogy - kezdtem, majd RizeGreymon fejezte be.- revansot vegyünk.
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 4:07 am

Shadow és DarkTyrannomon nem figyeltek kellőképp és egy feléjük zuhanó Devimon a Death Claw-al megszorongatta a fekete dinoszaurusz digimont és a földnek vágta. Úgy tűnt ez a horda vezére, hiszen jóval nagyobb volt a többi démon digimonnál.
- Vissza, ő az enyém - morogta.
- Parancsára! - mondták a Devimon-ok és elrepültek a helyszínről.
Látszólag meglepődött a főnökük a megfutamodáson, de úgy gondolta, hogy egyedül is elbír Shadow-al és DarkTyrannomon-al. A Death Hand segítségével lézersugarakkal lőtt a párocska felé, ami csak hajszálon múlt, hogy megölje a fekete Tyrannomon-t. Eközben Grademon közelharcba keveredett a Mega szintű Beelzemon-al. RizeGreymon ereje ugyan visszatért, de a Rising Destroyer-elől a démon lord digimon eltért, mivel még éppen idejében előhívta motorját, Behemoth-ot és arra ülvén csak az oldalát érte a csapás. Grademon Cross Blade-je viszont telibe találta, ami ugyan legyengítette, ám bőven akadt az erejéből.
- Nem mondtam le a jutalmamról. - mormolta Beelzemon. - Double Impact!
Azzal a fegyverével, Berenja-val a földre akarja kényszeríteni Grademon-t. Magnus kapitány WarGreymon X oldalán leverte a NeoDevimon-okat, de egy percig se késlekedett és rohant a támfal felhúzásához.

Ezalatt a felhőkarcoló legtetején Megumi nem kicsit lepődött meg Kevin és RizeGreymon felbukkanásán, no meg Judy kamaszsráchoz hasonló kis trükkjéhez. BlackGreymon tűkön ült.
- Rendben, a tiéd - mondta Megumi és elővette a DigiVice-át, amibe Digilelket töltött. - Egy morzsa se maradjon belőle!
- BlackGreymon evolúció, BlackWargreymon! - kiáltotta el magát a harcos digimon. - Nos, akkor fejezzük be a mi kis harcunkat! Terra Destroyer!
A kezeibe egy óriási fekete gömböt kreált, amit RizeGreymon-ra dobott. Ebben az alakjában nem volt annyira komolytalan, sőt inkább megfontolt és nyugodt. Reppamon a Flip Blade-el nekiszáguldott a gépnek, ám azt egy láthatatlan erőfal védte, miközben a mögött a DO-sok megállás nélkül építgették és töltötték a karokat. SkullGreymon nem kicsit volt elvadulva, amikor Tirion és Coredramon hátba támadták. Nekik akart szaladni, de ehelyett a védőmezőt sújtotta, s az elkezdett repedezni, bár alig láthatóan.

A támfal felépítéséhez WarGreymon X is becsatlakozott, így végül a BlackGarurumon-ok nem tudtak átjutni, de BlackMetalGarurumon igen! Simán átrepülte, aki most a felhőkarcoló felé ment, hogy meghiúsítsa a szelídítő csapat tervét!
Ajánlott tartalom

Shibuyai Folyó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuyai Folyó   Shibuyai Folyó Icon_minitime

Shibuyai Folyó
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Shibuyai Temető
» Shibuyai Kórház
» Shibuyai kollégiumok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Tokió - Shibuya :: Közép Shibuya-
Ugrás: