|
| Shibuyai Folyó | |
|
+4Judy Sarnatrina Daisuke Tategami Kudou Taiki Azure Crawler 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 17, 2012 4:16 am | |
| RizeGreymon Rising Destroyer-e ugyan feltöltött, de csak súrolta Beelzemon-t, mert motorra pattanva elkerülte azt. Grademon támadása is nagyot sebzett rajta, ám a démoni digimon máris visszaválaszolt a Double Impact-el. - Trident Revolver! - RizeGreymon a lövésével akarta magára vonni Beelzemon haragját. Miután ez megvolt, felrepült a mechanikus szárnyainak segítségével. - Rize, próbáld magadon tartani, míg Grademon nem tudja teljesen eltalálni! - szóltam oda. - Ha, készen állsz, lesújtok rá a Grade Slash-el. - mondta Grademon RizeGreymon-nak. Az egyet biccentett és további lövésekkel vonta magára a figyelmet, remélvén, hogy ez be fog válni. Természetesen hittem a srácokban, ám valamilyen módon segíteni akartam rajtuk, de azt csak Apollomon-ként tehettem volna meg. | |
| | | Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 17, 2012 4:22 am | |
| Exveemon, azaz Tirion megjelenésére csak bólintottam. SkullGreymon-t feldühítette az orvtámadásunk, de ahelyett, hogy Coredramon-ékat taszította volna a mélybe, nekiment a védőfalnak, ami kezdett felrepedni. Eszembe jutott egy ötlet. - Judy, megkérnéd Tirion-t, hogy segítsen a tervben? Coredramon, járjatok túl SkullGreymon csöppnyi kis eszén, ha érted a célzást - kacsintottam egyet. - Szóval azt akarod, hogy a bőrünket kockáztatva töressük át ezzel a csontkollekcióval a falat? Ez az én Daisuke-m! Tirion, kérlek segíts nekünk, Daisuke tudja, mit csinál! Blue Flare Breath! Majd ismét letámadta a kék lángokkal, miközben Reppamon szünet nélkül rombolta a falat a Flip Blade-el. | |
| | | Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 17, 2012 7:09 am | |
| Tirion s Coredramon elérték, hogy SKullGreymon nekimegy a védőfalnak dühében, amin én és Dem még nem tudtunk átjutni. Tirion kezdte sejteni, hogy mi van és mit kell most csinálni, csak sajnos Coredramonék már ellőtték előre. - Ez az! Két legyet ütünk egy csapásra... hé, húgyagyú! Hány intelligenciahányadost áldoztál el azért, hogy az agyad ilyen picike legyen, s az izmod nagyobbak legyenek? Amit magára és Daisuke digimonjára tereli figyelmét, csúnyán beint neki, és majd, amikor jön a támadás, félreugrik, és a támadás a védőfalat éri. És ezt teszi folyamatosan, de azért odafigyel másokra és magára is. Ha sikerül elpusztítani védőfalat, én és Dem bemegy, és Dem rakétákkal kikergeti a DO-s tudósokat. Sőt, nem kegyelmez nekik, szándékosan akarta őket még megsebesíteni. - Mennyi fog a folyamatfordítás, Dem? - Gyerekjáték lesz, a fél életemet ilyesmivel töltöttem még odahaza. Dem elkezdett pötyögtetni a számítógépes vezérlőn, hogy megpróbálja elérni, hogy az ágyú ne idézzen elő, hanem szippantson be Dexmon világába. Ha ezt nem lehet megoldani mindkettőnk nagy bánatára, Dem kénytelen-kelletlen előveszi a hidrokalapácsát, és szétzúzza a karokat é az össze gépezetet, amíg be nem kapcsol az önmegsemmisítő folyamat. | |
| | | Lilly Lake Szelídítő
Hozzászólások száma : 101 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 33
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 17, 2012 7:22 am | |
| Sikerült a támfalat megcsinálni, viszont BlackMetalGarurumon átrepült felette, egyenesen az ágyú felé, hogy emgakadályozza a megsemmisítést! - NE! - Pao és Angyal itt elkezdett a gonosz Digimon után szaladni, majd ha sikerül, Pao egy ökleléssel a földre küldi, majd egy Sekkantou-val körbekeríti, hogy ne tudjon kimozdulni, mivel ez a támadás vírusra hat a legjobban. - BlackMetalGarurumon, figyelj jól! Harlám és a DO-sok csak kihasználnak téged, ahogy a többieket is! Téged is meg fognak ölni, mikor már nem kellesz nekik! Miért nem gondolsz azokra, akiket szeretsz?! A DO-sok őket is el fogják pusztítani, ha tovább segítesz nekik! - Szerinted érdekli őket, hogy megússzátok-e Dexmon megidézését?! NEM! Ha elpusztultok, az adataitokat fel fogják használni egy másik ágyúhoz! Térj már észre, és vedd észre, hogy mit teszel azokkal, akiket védened kellene tőlük!- úgy tűnik Pao és Angyal a fekete Digimon lelkére próbált beszélni. Ha sikerül, valószínűleg a DO-sok ellen fordul BMetalGarurumon. Ha nem sikerülne és kitörve a tűzfalból Pao-ékra támadna, Pao és Angyal együtt dolgozva egy Tee-Diát és egy Neko rúgást ad neki. | |
| | | Steve Aizawa Szelídítő
Hozzászólások száma : 104 Join date : 2011. Aug. 25. Age : 28
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 17, 2012 8:21 am | |
| A tervünk bejött. Az Angyal és Pao segítségével felvont fal sikeresen megakadályozta, hogy a BGarturumonok előretörjenek. De sajnos BMetalGarurumon , szintjéből adódó képességei révén átrepült a fal fölött, és elindult megakadályozni az ágyú elleni merényletet. Szerencsére Lilly gyorsan kapcsolt, és leterítette Paoval a magas épület felé tartó digimont. A lány két társa próbálta lebeszélni BMetalGarurumon-t, hogy ne segítsen a DO-soknak, hiszen azok csak kihasználják. Mi is odasiettünk hozzájuk, és próbáltunk segíteni. -Hidd el, igazat mondanak.-helyeseltem. -És amúgy is, megtudnád magadnak bocsájtani, hogy segítettél a szeretteid elpusztításában?-kapcsolódott be Antylamon is. -Kérlek, gondold meg a dolgot. Remélem helyesen választasz.-mondta Gargomon is. Éreztem valamit a földön fekvő digimon szívében. A szeretet apró lángját. Egy csöppnyi kis fénysugarat, ami talán elég lesz ahhoz, hogy jó útra térjen. Összekulcsoltam az ujjaimat, mintha imádkoznék. -Kérlek téged AncientKazemon, szeretet harcosa, hallgasd meg a szavaim. Ennek a digimonnak a te szeretetedre lenne szüksége. Kérlek téged, ha tudsz, küldj az DigiLelkedből, hogy ezt a digimont megtisztítsa.-a mondandóm befelyezésével vártam, hogy mi történik. | |
| | | Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szer. Jan. 18, 2012 8:35 am | |
| Megumi meg volt lepődve, hogy lát minket. - Sikerült meglepnünk, reméljük a további meglepetések előnye a mienk. - szúrkálódtam, de Megumi nem hagyta magát. BlackGreymon-t egy szempillantás alatt BlackWarGreymon-ná változtatta. - Remek, legalább egyenlőek az erőviszonyok. - acsargott RizeGreymon, majd elkerülte BlackWarGreymon támadását és egy Trident Revolver-rel támadt vissza rá. Amíg BlackWarGreymon és RizeGreymon lefoglalják egymást én Megumira támadok remélve, hogy ezzel meglepem őt. Nem csak a partnere fog itt szenvedni, hanem ő maga is. Nem szép dolog egy lányt megütni, az tény, de ha a lány kezd bele, és nem mellesleg velejéig romlott, aki el akarja pusztítani a világot, akkor nincsenek mentségek. Egy bal egyenessel kezdek neki.
Eközben RizeGreymon megpróbálja elkapni BlackWarGreymon nyakát az ép karjával, majd egy Solid Strike-al próbálja lenyomni a fekete színű, gonosz digimont. Ezután a farkával még rá egy erős csapást, majd elrugaszkodik és egy Trident Revolver-t ereszt meg ellenfele felé. | |
| | | Shadow Chromett Szelídítő
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Aug. 28.
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 19, 2012 12:36 am | |
| Kicsit el méláztam és egy repülő Devimon eltalálta DarkTyrannomon-t és majdnem "véget vetett" társamnak. Én kapaszkodtam ahogy tudtam, de leestem a Digimon válláról. -Áááá!-kiáltottam fel és a társam felém fordult.-Te csak foglalkozz Devimon-al! Hozok segítséget. A Dinoszaurusz bólintott és Iron Tail-el próbálta eltalálni ellenfelét. Közben elővettem a Vice-t és előhívtam Gomamon-t, aki rögtön magasabb fokozatra váltott: -Gomamon Evolúció! Ikkakumon!-és amint átváltozott fellőtt egy torpedót a levegőbe. Valószínű hogy segítséget hívott. -Barátom célozd be Devimon-t!-utasítottam, de ő ehelyett inkább DarkTyrannomon-ra lőtt. Ő azonban Iron Tail-el Devimon felé irányította és megspékelte egy Fire Blast-el. | |
| | | Kudou Taiki Mesélő
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 19, 2012 2:52 am | |
| Beelzemon Double Impact-ja felsült, hála RizeGreymon Trident Revolver-ének. A démon nagyúr digimon Behemoth hátán nekirontott a hatalmas kiborg digimonnak, s maga alá gyűrte. - A magad fajta fémhulladék bele se szóljon a felnőtt dolgába! - ripakodott Beelzemon és RizeGreymon kivégzésére készült. - Tudd meg, milyen ha zsinóron rángatnak! Heartbreak Shot! - és már fegyverét fel is töltötte, hogy megölje a maga alatt fekvő féleszméletlen digimont. Ezalatt DarkTyrannomon megpróbálta az Iron Tail-el lecsapni a vezér Devimon-t, de az mindig elrepült előle és visszavágott neki a Death Claw-al. Gomamon Ikkakumon-ként a Harpoon Torpedo-val lőtt társa felé, aki az Iron Tail-el elcsapta a lövedéket Devimon felé. Mivel a szarva ilyenkor robbanni szokott, ezt ő és DarkTyrannomon is megsínylette. - Még korántsem végeztem veletek. - morogta Devimon és módváltással (vagy nevezhető csúszó evolúciónak is) továbbfejlődött MarineDevimon-ná. - Evil Wing! - szárnyaival lesújtott a két Champion digimonra, s az erős forgószél felkapta őket, bár nem túl magasra.
Megumi gúnyosan elmosolyodott és ránézett BlackWarGreymon-ra. RizeGreymon támadása elől szó szerint elsiklik és hátulról fogja közre, s a mélybe taszítja, mert közben felfelé rángatta. A Black Tornado-val hátba találja a kiborg Greymon-t, miközben gúnyosan nevet. Dem arra se számíthatott, hogy a tudósok egy falkányi Dobermon-t zúdítanak rá és rögtön nekiugrottak. Coredramon és Tirion csele eddig nagyon jól haladt és SkullGreymon nem csak a pajzsot, hanem még a szarvát is törte.
BlackMetalGarurumon-ra nem nagyon hatott se a digimon társainak a beszéde, se Steve és Lilly esedezése. - Mire lenne szükségem szeretetre?! - horkant föl repülés közben. - Senki se szeret, én akkor mit viszonozzak? Ha Dexmon megérkezik, legalább lesz értelme az életemnek! Ekkor Steve "imádsága" meghallgatott és AncientKazemon meghallgatta és teletöltötte a szívét odaadással, bár ez ahhoz vezetett, hogy visszaváltoztassa őt Tsunomon-ná. WarGreymon a kezeibe vette, mert a Garurumon-nok rögtön szét akarták tépni, mert ugyanannak gondolták, aki pár pillanattal ezelőtt volt. A BlackGarurumon-ok is leálltak a hadakozással és sima Garurumon-ok lettek, akik csatlakoztak a DS farkas osztagához. Most már annyi a teendő, hogy Daisuke-éknek segítsetek. | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 19, 2012 8:37 am | |
| RizeGreymon ugyan magára vonta a figyelmet, de Beelzemon a Behemoth-al maga alá gyűrte, amit eléggé megsínylett. Grademon-nak intve azt terveztem, hogy egy vágással tegye tönkre a motort és tegye fegyvertelenné Beelzemon-t. - Nos, legalább ezzel tartozom RizeGreymon-nak - kacsintott egyet a harcos és támadásba lendült. A kiborg sárkány nem igen tűrte, hogy fémkupacnak hívják és elbődült. - Én legalább nem árulom el a fajtársaimat! AncientGreymon igazi tüzének a híve vagyok és kész vagyok meghalni a mesteremért! Meglepett RizeGreymon monológja, de ahogy visszaemlékeztem az ősi Greymon-ról álmodott dolgokról, lélekben mellette álltam. Közben reméltem, hogy Beelzemon nem fogja észrevenni Grademon tervezgetését és sikerül neki elpusztítania Behemoth-ot és a Berenjena-t, a géppuskáját. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 19, 2012 8:54 am | |
| Coredramon és Tirion eddig remekeltek és SkullGreymon-nak még a szarva is beletört a legutóbbi koccanásba! A kék sárkány digimonom ünnepélyesen felordított, bár még korai volt az öröm. Eközben elégedettségemben Hideaki Takatori Blazing Blue Flare című számát hallgattam, ami szerintem nagyon is illett az én kis csapatomhoz. Ugyanis Reppamon kegyetlenül ütötte-vágta a Dobermon-okat a Wind-Scythe által kiküldött láthatatlan pengékkel, majd ismét a Flip Blade-el rohanta le azokat, illetve a pajzsot. - Hé, Daisuke! Ha megnyalod valakinek a könyökét, miközben nem figyel oda, akkor nem fogja megérezni! - viccelődött Coredramon és tényleg megnyalta SkullGreymon könyökét, de rögtön azután el is repült onnan. - Ne csak kóstolgasd, hanem bánjatok el vele! Ne kíméljétek! - kiáltottam oda neki. Coredramon megvonta a vállát, majd rácsimpaszkodott SkullGreymon szarvára és azzal próbálta a pajzs felé "irányítani" a csontkollekciót. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 19, 2012 9:40 am | |
| A pajzs szépen át lett törve, de úgy, hogy még SkullGreymon zarva is letört. Így már nem is volt annyira erős, mint hitte volna magáról. Amíg Coredramon vele törődött, Tirion a hasát és a fejét kezdte bombázni Vee-Laserrel. Demet nem kellett félteni, amikor rátámadtak a Dobermonok, egyből nekik esett. Hol lebombázta őket rakétával, hol hidrokalapáccsal vágott kegyetlenül a fejükre, néha Hidrokalapácsvetéssel elcsapta őket tisztességesen. - Na ti se vagytok, az a fajták, akik rohannak az eldobott bot után. Gyertek, kutyulik, kóstoljátok meg az Energiasugárágyúm töltekéleit! Dem lefoglalta a kutya digimonokat, a pajzs áttörésével besunnyogtam a dokik közé, és már jobb horgot, majd egy bal egyenes rúgást intéztem két DO-snak. A két leütött flött felvettem Jackie Chan-féle harc beállást, és nagy nyugodtan a előretartott tenyerem ujjaival intettem nekik. - Remélem, tanultatok valamennyit küzdősportokból, dilidokik. Digimonok nélkül, csak én ellenetek, emberies küzdelemben. Reménykedem benne, hogy amazok digmonok nélkül túl gyávák lennének ahhoz, hogy i merjenek állni ellenem, és otthagyják a munkájukat, amit félbehagytak. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 19, 2012 10:11 am | |
| BlackMetalGarurumon-ra nem nagyon hatott a beszédünk, és miután azt mondta, hogy minek viszonozza, amikor senki sem szereti és hogy Dexmon eljövetelével legalább az életének lesz értelme, valami erőnek köszönhetően Tsunomon-ná fejlődött vissza. Mielőtt a sima Garurumonok széttépték volna szegényt, WarGreymon a kezébe vette, hogy megóvja. Ekkor a fekete színű Garurumonok simává változtak át, így csatlakoztak hozzánk! - Ez az!^^ - örvendtem. - Pao, Angyal, menjünk a pajzsot és azt a gépet szétverni! - mondtam két Digimonomnak, majd indultunk. Közben Pao távolságival támadott: - Tee-Dia! - majd a Szent Nyilakkal meglőtte SkullGreymon-t, hogy az ütközzön a pajzssal. | |
| | | Steve Aizawa Szelídítő
Hozzászólások száma : 104 Join date : 2011. Aug. 25. Age : 28
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Pént. Jan. 20, 2012 4:08 am | |
| Az imám meghallgatásra került: AncientKazemon digilelke megtisztította a BGarurumonokat, BMetalGarurumont pedig Tsunomonná alakította vissza. -Köszönöm.-suttogtam magam elé, majd megláttam a távolban viaskodó Daisuke-t és SkullGreymon-t. Intettem a társaimnak, Antylamonnak és Gargomonnak, hogy jöjjenek, segítsünk nekik. Ők értették, hogy mit akarok, majd szaladtunk a harcoló felekhez Lilly mögött, aki támadásba is lendült. -Bunny Blades!-idézte meg a fejszéit a nagyobb nyuszi, és úgy támadott a csontkollekcióra. -Gargo Laser!-segített be neki Gargomon is, majd végül én is befutottam. Igazából ennek a digimonnak nem mertem nekimenni a Steve pörgőrúgással, hisz hatalmas volt, a fejét nem találtam volna el. -Megérkezett a felmentősereg!-intettem Daisuke-nak mosolyogva, mikor odaértem mellé. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Pént. Jan. 20, 2012 11:29 am | |
| Nem állt jól a szénánk. BlackWarGreymon kerütl fölénybe és RizeGreymon az egyik szárnya híján biztos, hogy a földbe csapódik. Amilyen gyorsan csak tud megfordul és egy Trident Revolver támadással próbálja eltalálni BlackWarGreymont, akár közelít hozzá, akár nem. Feltápászkodik, lehetőleg minnél gyorsabban, majd ép karjával megpróbálja elkapni az ellenfele karját, és megpörgetni, majd hozzávágni valamelyik épület falának, majd egy újabb Trident Revolver-t küld rá, remélve, hogy eltalálja. Felkészül a következő támadásra, amit meg is kezd, ha BlackWarGreymon visszatér a csata térre és egy Solid Strike-al köszönti, majd a farkával a földbe passzírozza ellenfelét, és egy ismételt Solid Strike-kal támadja. - Nem menekülsz innen! - kiáltja, majd ismét megragadva az egyik karját megpróbálja eltávolítani BlackWarGreymon testéről, így előnyt szerezve magának. Ez akár sikerül, akár nem egy óriási rúgást intéz BlackWarGreymon gyomorszája tájékára, majd amíg az repül, újabb Trident Revolver-t indít meg felé. | |
| | | Kudou Taiki Mesélő
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Pént. Jan. 20, 2012 8:56 pm | |
| RizeGreymon monológja eléggé feldühítette Beelzemon-t, ám ő maga nem vette észre az Arany Meteor halk támadását, mellyel ronccsá tette Behemoth-ot és kettéhasította Bereneja-t. Két tűz közé kerülvén nem tehetett mást, minthogy elmeneküljön. - Ezt nem fogom elfelejteni... - morogta és elillant egy villámcsapás ideje alatt. Shadow-ék nem vették figyelembe azt, hogy MarineDevimon keresztülhúzta a számításaikat, mert csupán egy árnykép volt. A cél egyszerű és világos volt: hadveszteség nélkül feltartani a DS-t Dexmon felhozataláig. Ezt a menetet döntetlennek minősíthetjük, ám nekik is sietniük kell, hogy segítsenek a társaiknak!
Steve és Lilly felmentőserege azon nyomban útnak indult, de rossz ötlet volt fejjel nekirohanni SkullGreymon-nak! Az észrevette végül, hogy csak átverik ezekkel a trükkökkel, tombolni kezdett. A szarváról szerencsétlen Coredramon-t még akkor se tudta lerázni, úgyhogy ez a jelenet valóban úgy nézett ki, mint egy rodeó. Magnus is hamar megérkezett, de WarGreymon X-et BlackWarGreymon ellen indította. Ám a mega digimon látta, hogy társa, RizeGreymon dühből harcol: Trident Revolver támadásai még csak érinteni se tudták riválisát. A Solid Strike-al csupán megpofozta, s amint a farkát lendítette, BlackWarGreymon könnyedén a két kezeibe szorította és úgy vágta a földnek. RizeGreymon ezek után megpróbálja letépni a karját, ám a Dramon Killer-el kiszabadítja magát és elrepül a rúgás elől. A Bátor pajzsot elővette a hátáról és azzal védte ki a legközelebbi Trident Revolver zuhatagot. WarGreymon X ezt nem tűrte és odaszáguldott RizeGreymon-hoz. - Erős és bátor vagy, de tudod, nem erőszakból kell támadnod - magyarázta. - Amikor én az a vad SkullGreymon voltam, pont így harcoltam, ahogy te. El kell fojtanod a benned lakozó indulatot. Ez az, amit el kell érned! A mondanivalója után közelharcba bocsátkozott "fekete testvérével" és voltaképpen szkandert játszottak kissé nagyobb tét érdekében. WarGreymon megpróbálta úgy elrángatni riválisát, hogy RizeGreymon el tudjon vele bánni. Dem ezalatt kiütött néhány Dobermon-t, de még így is jöttek több tucatjával, akik Reppamon-t akarták leteríteni. A tudósokat Judy vette kezelésbe, akik elég gügyén harcoltak, úgyhogy se perc alatt eszméletlenül kidőltek és Dem végre hozzáláthatott a gép bütyköléséhez. Már a harmadik kar felét tudták feltölteni adatokkal, ám a leállítása is igen veszélyes feladat lesz, hiszen könnyedén elnyelheti őt a szippantó erő, elveszi az adatait és Dexmon megérkezhet!
| |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 21, 2012 1:59 am | |
| A tervünk sikerült és Beelzemon Bereneja-ja és Behemoth megsemmisült. A társaim maguk közt egy gyors baráti kézfogást csináltak, majd RizeGreymon hátára mászva elindultunk az épület felé. A csapattársaink egy SkullGreymon-al és egy BlackWarGreymon-al küzdöttek, miközben Judy már a szerkezetet bütykölő tudósokat kente el. Dem már a géppel kezdett el foglalkozni, ámbár féltem attól, hogy egy baleset folytán beszippantja őt és Dexmon-nak a részévé válik. - Kérlek légy óvatos! - szóltam oda. - Nem akarom, hogy te is meghalj, mint Happy... Itt elfordultam: nem akartam még egy digimon életét veszélyeztetni csupán a szervezetünkért. Ezt még az édesapám verte belém, ám a legtöbb tag is így gondolkodott, s természetesen Magnus is. - Nem akarjuk, hogy a DS jövőjéért digimonok haljanak meg. Ha kell, a szervezet meghal a digimonok életének érdekében, de semmiképp se tűrhetjük el - ahogy a hős, bátor Happy-ét se - mások feláldozását, csakhogy a Data Savers élhessen - jelentette ki a Csörgőkígyó osztag kapitánya. RizeGreymon-nak intettem és leszálltunk Judy-ék mellett, míg Grademon-t WarGreymon és Kevin partnere mellé küldtem segítség gyanánt. Ha RizeGreymon (Keviné) támad, akkor a harcos digimon egyesíti vele az erejét a Cross Blade-el. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 21, 2012 3:38 am | |
| //Mivel Lilly nem igen ért egyet abban, hogy egy csapatnyi Champion digimon nem bír el SkullGreymon-al, megadom rá az okot ^^"//
SkullGreymon még mindig nem adta meg magát a csapatunknak, amin kissé meglepődtem. - Hány élete van ennek a dögnek?! - idegeskedtem. - Khihihi, mit gondoltál, emberi húscafat? - röhögött SkullGreymon. - A DO tesz ezzel erőssé - azzal a mellkasára nézett. Egy kis furcsa chip-et fedeztünk fel. Tehát ez lehetett az oka, hogy a csontkollekció ennyire erős. Coredramon már nem nagyon bírta és elengedte a szarvát, s Tirion mellé röppent. - Ennek aztán van vér a csontjaiban! - kiáltott fel. - Tudtad-e, hogy a csalás főbenjáró bűn? - Türtőztesd ezeket most. - korholtam le. - Srácok, van valakinek ötlete, miként tudnánk elpaterolni innét? Lelökni? Tönkretenni a chip-et? - itt leginkább az újonnan érkezettekre néztem, hiszen elég ügyesek lehettek, ha ennyire gyorsan végeztek a falkányi BlackGarurumon-al és a vezetőjükkel. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 21, 2012 7:38 am | |
| Egy WarGreymon X ment oda RizeGreymon-hoz egy újabb sikertelen akció után, és próbálta jobb belátásra bírni. - Nem dühből küzdök, csak ha nem használom ki az erőmet, BlackWarGreymon simán lenyomott volna. Csoda, hogy eddig kibírtam. Sokkal erősebb, mint én vagyok. - magyarázta el RizeGreymon, hogy miért volt olyan, amilyen, és miért használta ki az agresszivitását. Mielőtt WarGreymon X válaszolhatott volna, Azure Grademonja landolt mellettünk, jelezve, hogy jött segíteni. - Örülök, hogy látlak. - mondta RizeGreymon Grademonnak, majd amikor BlackWarGreymon megjelent, akkor egy újabb Trident Revolver-rel támad a fekete digimonra. - Mostmár elhiszed, hogy eléggé szívós ez a gonosz? - mondta RizeGreymon WarGreymon X-nek.
Eközben én Megumi ellen folytattam a harcomat és folyamatosan soroztam a nőt, kényszerítettem az épület tetejéne széle felé, majd úgy gondoltam, hogy bele taszítom a mélybe. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 21, 2012 9:56 am | |
| A dokik olyanok voltak, akiket meg is reggeliznék fél fogamra. Dem még foglalatoskodott a Dobermonokkal, akiket tisztességesen támadott Rakétákkal, Hidrokalapcsvetéssel és Energiasugárágyúval. Az utóbbi ellen ezeknek a dögöknek csak akkor van esélyük, ha nem térnek el előle. Demnek támadt egy ötlete. elrugaszkodott és nem messze Skullgreymontól kitárta a karját, és szólt a Dobermonoknak. - Hé, ebek! Ide, ide! Itt metáls*ggem kóstolóra! Hogy megerősítse szavait, megrázta a hátsófelét a kutya digimonoknak. Ha sikerül így magára terelnie az összeset, a Dobermonok mind felé tartanak, és majd az utolsó pillanatban ugrik el, így amazok tucatszámában mind SkullGreymonra támadnak véletlen. Dem jól végezve dolgát csatlakozott hozzám, és nekilátott a gépezetnek, hogy megpróbálja a folyamatot visszafordítani. Tirion úgy vélte, nincs rá már szükség SkullGreymon ellen, és visszatért hozzánk. Én és ő fedeztük Demet. Nemsokára Azure-ék is csatlakoztak hozzánk. Nem volt könnyű a visszaállítás, és úgy vettük észre, hogy Dexmon lassn körvonalazni látszik. Kifutunk az időből, csak is egy módon lehetett véget vetni a mocskos DO-sok terveinek... - Nincs más választásunk, meg kell semmisítenünk ezt a gépezetet és az egész kócerájt, csak így menthetjük meg a világot. - szögezte le Dem. - Hogy akarod megsemmisíteni ezt, amikor nincs is rajta önmegsemmisítő gomb? - kérdezte Tirion. - A maga módján. - mondtam, és igazam is volt. Dem nem hiába dolgozott sokig a Metal Empire kutatói és gépezetei közt, egy-két pötyögtetés, és komoly pusztító vírus került a rendszerbe. Hogy Dem tiszta munkát végezzen, szétlőtte a karokat, hogy nagyobb kárt is okozzon. - Gyerünk, pucoljunk innen, mert mindjárt felrobban! | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 21, 2012 10:13 am | |
| Hiba volt megtámadni SkullGreymont, mert felfogta(hogy lehet neki agy nélkül?), hogy átverték, így rodeóba kezdett szegény Coredramon-al. És ki is derült, hogy valami chippel erőssé tette magát! Nem elég erős Ultimate-ban?? Daisuke megkérdezte, hogy mit kezdjünk most. eszembe jutott valami. - Olyan kéne, aki tud áramot vagy vizet lőni! Ha valamelyik éri a chipet, tán az rövidzárlatot kap! - mondtam, hiszen elektromos a chip. - Sekkantou! - egy tűzfallal igyekezett Pao körbekeríteni SGreymont, amíg kitalálunk valamit. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 21, 2012 10:22 pm | |
| Devimon MarineDevimon-á változott, ám kiderült hogy csak egy árnykép. -Jól átvertek ezek a b*rmok. DarkTyrannomon, Ikkakumon gyertek...!-"rendeltem" magamhoz őket, de Ikkakumon a szavamba vágott. -Őőő...a mi társunk? Te vagy BlackAgumon? Bocsáss meg nekem!-hebegte a fóka Digimon szinte síró szemekkel. -Ennek most nincs itt az ideje! Segítenünk kell a többieknek!-mondtam társaimnak és szaladni kezdtem a többiek felé. Mikor odaértünk egy fiú megkérdezte hogy hogy iktassuk ki a chip-et. Az egyik lány azt tanácsolta hogy okozzunk rövid zárlatot. Megnéztem a szerkeztet és két elektromos mezőt gerjesztő erőforrást vettem észre. -És mi lenne ha az elektromos mezőt közel hoznánk egymáshoz! Ezáltal taszítanák egymást. Ehez a legjobb egy repülni tudó Digimon lenne!-fejtettem ki ötletemet és vártam a választ.
| |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 21, 2012 11:53 pm | |
| //Mivel átvettem a mesélői szerepet, a sorrend kicsit megváltozik és Azure fog utoljára írni!//
Grademon és RizeGreymon egyszerre lőttek a Cross Blade-el és a Trident Revolver-el. Ez végre eltalálta a mega digimont. WarGreymon X hümmögött. - Nem volt rossz, testvér - ismerte el. - De kérlek majd ne kövesd el a hibámat és láss tiszta fejjel! Befejezvén a Great Tornado-val áttörte BlackWarGreymon hasán lévő páncélt, s a hátára esett. Eközben Megumi-t Kevin próbálta a mélybe taszítani, ám a kémnő füttyentve egyet a partnere odasuhant és a hátára vette. - Örültem a találkozásnak - kuncogott. - Legközelebb nem lesz ekkora szerencséd, Howlett sarjadék! - s elmenekültek. Eközben Dem SkullGreymon-ra csalta a Dobermon-okat, akik véletlen folytán szétrágták a chip-et, úgyhogy a srácoknak nem kellett aggódniuk a rövidzárlattal, mialatt Pao a Sekkantou-val is lövöldözte. A hatalmas robot digimon szétlőtte a karokat, mire a többiek elmenekültek a közeléből. A gépet ugyan sikerült elpusztítani, de akadt még nagyobb gond is: Lucemon. Ő még mindig szabad lábon van és DS tagokat öl a partnereikkel együtt. Mire a csapat lemenekült a toronyról, Magnus tájékoztat arról, hogy Lucemon éppen erre tart és még Dexmon-al is kell majd kezdeni valamit. - A halál istene ugyan messze van innét, de gyorsan közlekedik. Lucemon befolyása már ráterjedt a környezetre: itt is bevöröslött az égbolt, s viharfelhők gyülekeztek.
A terveink sikerültek és Dem elpusztította a gépet. Coredramon hátán elmenekültem, reménykedve, hogy a többiek is ugyanígy tesznek. Lent már Magnus várt WarGreymon-al és tájékoztat a jövőbeli dolgokról. Lucemon közeledik és hamarosan itt is lesz. - Akkor nemigen tétovázhatunk - mondtam komolyra fordítva a szót. - Lucemon-al hamar el kell bánnunk, utána a Halál istenét kell kezelésbe vennünk. - Igaz is! De úgy hallottam Lucemon hasonlít SkullGreymon-ra: átlagnál erősebb - mondta Coredramon, miközben visszafejlődött Dracomon-ná. A levegőben érezni lehetett Lucemon gonosz szándékait és jól tudtuk, milyen kemény harc elé nézünk. - Vigyázzunk egymásra... - mormoltam. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Vas. Jan. 22, 2012 5:54 am | |
| Dem egyenesen a SGreymonra terelte a Dobermonokat, akik megrágták a chipet. Csoda, hogy nem ették meg azt a csontvázatXD Eztán szétrobbant a gép, ezzel megsemmisítve azt. De nem örülhetünk, mert Lucemon még mindig szabadon van. Mire leértünk a toronyról, Magnus elmondta, hogy Lucemon éppen erre tart, és Dexmonnal is kell kezdeni valamit. - Nem lehet Dexmont bezárni egy 'vice-ba? - tudom, hülye kérdés volt, de egy próbát megért. Közben elvöröslött az ég, és viharfelhők keletkeztek. - Jön. - Mondta Pao. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Vas. Jan. 22, 2012 7:56 am | |
| Elhúztuk a csíkot, mire felrobbant a gép, azonban Tirionnak volt ideje arra, hogy a BlackWarGreymon hátán menekülő Megumi képébe lőjön egyet csak úgy. - Nesze neked, k**va. - szólt utána. Amikor a csapathoz értünk, leszálltam Dem válláról, és végighallgattam, hogy mi a szitu. Lucemon még mindig támadja a DS-eket, és még Dexmon is látszólag úton van alehető legnehezebben, mivel az őt idéző gépet megsemmisítettük, ergó, félig sikerült kapu keletkezett ezzel. Az ég színváltozása is erről árulkodott. - A portot, amin átjön Dexmon, meg kell semmisítenünk. - mondtam. - Legalábbis negatív mágneses energia kell ehhez a folyamathoz. Dem Energiasugárágyúját rá kell kötni egy generátorra, ami adja neki az ellenkező polarizált erőt. Csakis ezze akadályozhatjuk meg, hogy idejöjjön Dexmon. Ami Lucemont illeti, vele legesélyesebb Azure-ék Mátrix evoval, de nem árt neki némi segítség. - Judy, nem biztos, hogy képes leszek magamba ölteni negatív polaritás. - mondta Dem. - Én ágyúm az ellenkezőjéből készíti a lézersugarat, de ha két ellenkező mágneses erő kerül belém, még nekem is bajom eshet tőle. De próba szerencse! Akkor is vállalom a feladatot... ide a generátorral sürgősen! | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Hétf. Jan. 23, 2012 2:35 am | |
| A chip-et szétrágták a Dobermon-ok, akiket egy robot Digimon csalt oda, de nem volt semmi okunk az örömre mert Lucemon erre tartott és a folyamatot sem sikerült megállítanunk. Ezért Dexmon is erre tartott. A többiek felé fordultam: -Tudom hogy nem bíztok bennem, mivel új vagyok! De most halgassatok meg! Valószínű hogy Lucemon és Dexmon azon az elven vannak hogy csak egy korlátlan hatalommal bíró uralkodó lehet a Digi világban! Tehát ha minden jól megy össze tudjuk őket ugrasztani.-vázoltam fel a tervet. -És hogy élethűbb legyen mi is eljátszhatnánk hogy harcolunk értük!-próbált ötletet adni az időközben Gomamon-á visszaalakult Digimon. -Ez se rossz ötlet! Mit szóltok? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó | |
| |
| | | | Shibuyai Folyó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |