|
| Shibuyai Folyó | |
|
+4Judy Sarnatrina Daisuke Tategami Kudou Taiki Azure Crawler 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Steve Aizawa Szelídítő
Hozzászólások száma : 104 Join date : 2011. Aug. 25. Age : 28
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Hétf. Jan. 23, 2012 5:38 am | |
| /Elnézést, hogy nem tudtam írni, csak nem jutottam géphez :S/
Néhány pillanat alatt sok dolog történt. Dobermonok támadták meg SkullGreymont, akiket Judy uszított a csonkollekcióra. A kutyadigimonok sikeresen elpusztították a SkullGreymont erősítő chipet, így az ereje nem nőtt meg, de még így is elég erős volt számunkra, annak ellenére is, hogy Pao támadta őt. -Be kell segítenünk, srácok! Gargomon, segíts Paonak a Gargo Lézerrel, hogy hátha távolról sikerül kiütni. Antylamon, te is támadj a Bunny Blades-el a lábaira, hátha szétesik.-bár igazából én sem voltam benne biztos, hogy sikerülhet. Igaz, hogy Antylamon és SkullGreymon egy szinten voltak, de az ellenfelünk erősebnek tűnt, akárhogyan is néztem. A társaim tették a dolgukat, hiszen megsorozták az óriási digimont, aki tűrte a támadásokat. Reméltem, hogy bejön a terven, és talán sikerül legyőzni. | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Hétf. Jan. 23, 2012 6:46 am | |
| Sikerült elpusztítani a gépet, majd lemenekültünk az épület tetejéről a mélybe. Magnus tájékoztatott bennünket a jövőben történő dolgokról, miszerint Lucemon hamarosan megérkezik, ahogy Dexmon is. Lilly azt ajánlotta, hogy zárjuk be a halál istenét egyikünk 'vice-ába. - Ennek a harcnak akkor lesz vége, ha Dexmon és Lucemon elpusztul. - mondta Coronamon és átvette RizeGreymon helyét, mert addigra Beelzemon "átka" elszállt a DigiVice-omból. - Dexmon mellesleg arról híres, hogy mindent elpusztít. Nem véletlenül pecsételte le egy ősöm a Digitális magban. - egészítette ki Grademon. - Egy Alphamon volt. Judy-ék rám bízták Lucemon-t, ha már Apollomon-ná tudtam válni Coronamon-al. - Rendben. De ti is vigyázzatok, ha még Dexmon nincs is itt. - mondtam Judy-nak. Éreztük mi is, hogy a bukott angyal már a sarkon lehet, és felkészültünk a társaimmal. Mátrix evolúcióval Coronamon-al egyesülve Apollomon-ná változtam és készen álltunk a mindent eldöntő harcra. | |
| | | Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Hétf. Jan. 23, 2012 8:33 am | |
| Lucemon fel is bukkant, viszont az ott összegyűlő DS tagokra támadt a Lost Paradise-al. Néhány MetalGreymon próbálta feltartóztatni a Giga Destroyer-el, viszont a bukott angyal könnyedén vette az akadályt és egyesével "felkapta" őket és a földhöz vágott valamennyit, úgyhogy azok visszaváltoztak Agumon-okká. Még így is tartották a helyzetüket, ám Lucemon a Death or Alive-al végzett velük és tojásokká változtak. - Nem volt nagy kihívás ennyi pondrót elintézni... - morogta és a tojásokat elpusztította. - Dexmon, mire elérkezel, én már végzek... Magnus nemigen tűrte ezt a mészárlást és egy hatalmas DigiLelket kreált, s ragyogás közepette felerősítette WarGreymon X-et. Az értette, mit kell tennie, úgyhogy a vízből kinyert gömböt, a Poseidon Force-ot ráhajította Lucemon-ra. Az kitartotta karját és kettéhasította a gömböt. Eközben a távolban már érezni lehetett Dexmon "lépteit".
Felháborodtam, mikor az elpusztult Agumon-ok tojásait Lucemon eltiporta. Egy újabb generáció veszett oda ezzel az aljas húzással. Dracomon dühösen felordított és azonnal átalakult Coredramon-ná. A hátára pattantam és vártam a fejleményeket. WarGreymon X bátran megtámadta ellenfelünket, de az Ultimate szintű digimon még így is nagy legény volt, egymagában. - Apollomon, Grademon. Muszáj megállítani ezt a szörnyet! - acsargott Coredramon és a bukott angyal mögé került és ha a többiek készen álltak, akkor ő is támadt a Blue Flare Breath-el. - Srácok, ha van valami ötletetek, most szóljatok! - mondtam. - Lilly? Steve? Kevin? Judy? - kissé összezavaródva fordultam a barátaimhoz, hátha kifundáltak valamit. | |
| | | Lilly Lake Szelídítő
Hozzászólások száma : 101 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 33
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Hétf. Jan. 23, 2012 9:22 am | |
| Láttam, hogy megjelenik Lucemon, aki bukott angyalhoz hasonlított. Teljesen elszörnyedtem, mikor egy Csapat Metalgreymon-t tojássá változtatott, de azokat is eltiporta. - Nem tudom! Azt sem tudom, hogy kéne Lucemont legyőzni! - Ekkor SGreymon, akiről megfeledkeztünk, és valahogy túlélte a robbanást, akkorra erővel a földhöz vágta Pao-t és Angyalt, hogy azok Rookie szintre estek vissza! - Jaj ne! Pao, Angyal! - ekkor fényleni kezdett valami a kezembe, a 'viceo-m kijelzőjén pedig ez volt írva: "Ultimate Evolúció". Nem haboztam. - Digi-Lélek töltés! - kiáltottam, miközben betöltöttem a 'vice-omban az adathalmazt, majd Paoék felé irányítottam. - Labramon, Dupla Digivolúció! - Salamon, Dupla Digivolúció! - kiáltották egyszerre a Digimonjaim, majd Champion szintre léptek. De itt nem állt meg a fejlődés! Mialatt Pao-t a zöld spirál mellé váratlanul lángok, Angyalt a spirállal együtt rózsaszín fény vette körbe. Pao Seasarmon alakján a farok már nem dús volt, hanem vékony, a hegyén valami szúró eszköz, a karmai mellé plusz karmok nőttek, megvékonyodott és megizmosodott, a sörény és a szarv eltűnt, helyette a két vállán plusz "fejek" jelentek meg. Angyal Gatomon alakja emberi formát öltött, a macska kesztyű lejött róla, de csak az egyiken lett kesztyű, miközben a ruhája sem volt szimetrikus, mert egyik lábát teljesen takarta, és cipőben végződött, a másikat nem, azon csizma lett. Közben angyalszárnyak nőttek rajta, majd egy szárnyas sisak és egy sál jelent meg rajta. Amikor vége volt az Evolúciónak, Pao hején valami félelmet és tiszteletet keltő Cerberushoz hasonló lény, Angyal helyén meg egy szép angyalnő állt. - Cerberumon, a Pokol Őrkutyája! - Angewomon! - Ez volt szóval az Ultimate alak! Pao ijesztően SGreymonra nézett. Nem csodáltam, ha remegett a csontváz minden csontja! - Most elnyered méltó büntetésed alvilági söpredék! Pokol tűz! - itt a szájából tűzvörös, lángból álló sugarat lőtt SGreymon-ra. - Várj, segítek Pao! Égi Nyíl! - Itt Angyal egy fénylő nyilat lőtt SGreymonra. Nem tudom, hogy Steve Digimonjainak támadásai, vagy az én Digimonjaimnak támadása miatt-e, de SGreymon üvöltött egyet fájdalmában. De jó lenne már, ha legyőznénk, mert Dexmonra és Lucemonra kell most kocentrálni! | |
| | | Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Hétf. Jan. 23, 2012 9:47 pm | |
| Grademonnal sikerült legyőzni BlackWarGreymon-t és épp mikor Megumival is sikerült volna lerendeznem a dolgokat, akkor ütött be a mennykő. WarGreymon X bíztatott minket, de az az álnok nőszemély elmenekült. Ismét. Végül megjelent Lucemon, aki nem is totojázott, rögtön felkapott pár WarGreymont és rettentő gyorsan intézte el őket. Agumonná változtak vissza. Valamit morgott Dexmonról. - Ez nagyon nem lesz így jó. - jegyeztem meg RizeGreymon-nak és Grademonnak, akik még ott álltak mellettem. Visszatértünk a többiekhez és azon kezdtünk gondolkodni, hogy mit lehetne tenni ez ellen a szörnyeteg ellen. - Elvehetnénk a látását, illetve meg kéne sebesíteni a lábait és a szárnyait, hogy ne legyen képes mozogni. - ez egy hosszadalmas akció lesz, hisz rengeteg szárnya van, de megéri, szerintem, bár remélem van valakinek jobb ötlete is ennél. | |
| | | Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 24, 2012 3:52 am | |
| Nagyon nem volt ez jó. Megjelent az az átkozott bukott angyal digimon, aki összeütközött a MetalGreymonokkal, akiket szó szerint két képesség egyszeres használatával elintézte mindet. Dexmon vészesen közeledett. - Meg kell leckéztetni ezt a nyavalyást! - hörgött Tirion. - Akkor segítsünk a többieknek elintézni. - javasoltam. - Dem, akkor mindenki érdekében tedd a dolgod, és küld vissza a negatív polaritású lövéssel Dexmont a helyére, ahová való! Már jött is a mágneses generátor, amit Dem ágyújára lett kötve. Amint ez megvolt, Dem máris tölteni kezdte az energiát az ágyújába, miközben a negatív polaritással (ami a generátorból töltődött belé) próbálta vegyíteni, ami nem volt könnyű. Felpattantam Tirion hátára, és már mentünk mindannyian Demet kivéve Lucemon felé. - Tirion, próbáld a szárnyait eltalálni, repülés nélkül nem sok esélye van kitérni előlünk. - Meglesz, Judy! Vee-Laser! A sárkánydigimon pontosan Lucemon szárnyára célzott, és lőtt. Ahogy Dexmon közeledését hallani lehetett, Demt kissé megviseltté vált a töltés közben, viszont elég nagy, szikrázó energiát gyűjtött össze, hogy a dimenziók közti kaput becélozza, hogy a negatív energiával be is zárja azt Dexmon orra előtt. És lőtt! | |
| | | Steve Aizawa Szelídítő
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 24, 2012 4:45 am | |
| Mi még mindig SkullGreymonnal szenvedtünk, egyenlőre sikertelenül. Közben megjelent Lucemon, és elintézett néhány Agumon, sőt, még a tojásaikat is elpusztította! A jelek szerint Dexmon egyre közeledett, de sajnos minket akadályozott az előttünk álló csontkollekció. Szerencsére Lilly társai elérték az Ultimate szintet, így nagyobb volt az esélyünk elsöpörni az útból az ellenfelünket. -Srácok, segítsetek Paonak én Angyalnak!-kiabáltam oda a két társamnak, akik bólintással jelezték, hogy egyetértenek az ötlettel. Antylamon megerősítette kezeit, és felkészült a Kar Bombázóra. Vele együtt Gargomon bemérte a célpontot, majd kilőtte a Gargo Lasert. A támadások pontosan a homlokán találták el SkullGreymont, aki kissé meghőkölt a beérkező négy támadástól. Mostmár csak reménykedhettünk, hogy kifekszik. Összekulcsoltam a két kezemen a középső és a mutatóujjamat, így jelezve, hogy szorítok a digimonoknak. | |
| | | Shadow Chromett Szelídítő
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Aug. 28.
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 24, 2012 4:58 am | |
| SkullGreymon váratlanul visszatért és mivel láttam hogy nem figyelnek rám inkább a csontvázzal próbákoztam. -Kezdjünk egy laza Harpoon Torpedo-val és erősítsük meg Fire Blast-el! Próbáljátok meg a csontjai közé irányítani!-utasítottam társaimnak. -Most bezúzom a csontjait! Készülj fel SkullGreymon!-kiáltott és nekiállt támadni. DarkTyrannomon úgyszintén. Mikor a lövedék elindult ő tűzzel segített be a támadásba. A lövedék az ellenség felé tartott. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 24, 2012 8:11 am | |
| Lucemon felbukkant, miközben SkullGreymon is megtámadt bennünket. Lilly-ék lefoglalták a csontkollekciót, míg mi Judy-val, Tirion-al, Kevin-el, RizeGreymon-al, valamint Daisuke-vel és Coredramon-al azon fáradoztunk, hogy a bukott angyalt leszedjük az égboltról. Nem voltam egyedül felháborodva, amikor egy tucatnyi tojást porrá tört. Grademon villámsebességgel Tirion-ék mellett volt és ő is támadott a Grade Slash-el. Mi magunk a Sol Blaster-t alkalmaztuk, hogy a napkoronából távolról sebesítsük meg Lucemon-t. Fogalmunk se volt, igazából mennyire fogunk bírni vele, de meg kellett kockáztatnunk ezt a harcot, máskülönben nagyobb bajok is jöhetnek. Eközben Dem-ben is bíztunk, hogy tud valamit kezdeni a géppel és megakadályozhatja Dexmon azonnali betoppanását. Közben mi tagadás, rettegtem. Lucemon egy olyan digimon, aki még a kisebbeknek, nemhogy a hozzánk hasonló Apollomon-nak sem hagy kegyelmet, de ez a srácokra is ugyanúgy vonatkozott. - Valami azt súgja, hogy vigyáznunk kell a Death or Alive támadásával. - mondtam. - Lehetetlenség a fényt a testvérével, a sötétséggel egyesíteni, de Lucemon-nak sikerült. - fejezte be a mondatomat Apollomon. Miután a srácok távolsági támadást végrehajtottak, közelről, a Phoebus Blow-al próbálunk közelről fizikai sérülést okozni Lucemon-nak, hogy meggyengüljön. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 24, 2012 9:01 am | |
| SkullGreymon orvtámadása nemigen jött össze: a srácok együttes rohama megállította a szörnyeteget. A túlerővel ő sem tudott mit kezdeni, ám akkor megjelent Harlám Astamon-ja, de ő maga nem volt ott! A Maverick-el DarkTyrannomon-t és Cerberusmon-t sebesítette meg, míg SkullGreymon a Dark Shot-al Gargomon-t és Antylamon-t lőtte le. Ezalatt Tirion, RizeGreymon, Grademon, Coredramon és Apollomon együttes támadása ugyan betalált, ám Lucemon beszippantotta magába és egy lökéshullámban kilökte. A napisten digimon Phebous Blow-ja pofon vágta, így egy égett sebhely maradt ott. - Szóval ennyit bírna a híres napkerék halál tábornok rokona? - kérdezte és kuncogott. - Most én jövök! Villámütésekkel sújtott Apollomon-ra, végül fellőtte az ég felé. Követte a levegőben, majd leszorítva a testrészeit, a föld felé zuhantak. A legutolsó pillanatban elengedte az oroszlán digimont, aki a közeli tóba zuhant. Eközben Dem-nek sikerült beállítani az ágyúját, hogy Dexmon-t elküldhesse a sunyiba, bár idő híján volt, mert Lucemon Judy-ékat kezdte el "piszkálni" a Grand Cross-al, ami a környező épületeket pusztította. A csapat nem is veszi észre a távolban Harlám Baranski-t,aki a gyalogaival egy evolúció bontóval valami nagyon rosszat készülnek tenni Dexmon érdekében.
Az együttes támadás se bírta kiütni Lucemon-t, aki a Paradise Lost-al ezek után a mélybe taszította Apollomon-t. Nagyon nem jó így. Ha ő nem bír el vele, mit fogunk mi tenni? Mégis úgy éreztük Coredramon-al, hogy mindent meg kell tenni a démonúr ellen. - Reppamon! - szólítottam a másik partneremet. Az fürgén mellettünk termett és az ő hátára átugrottam. Összenéztem Coredramon-al, aki tudta, mit is kell tennie. Értően bólintott és támadt. - Kérlek szépen segítsetek! - kiáltotta el magát Coredramon és hátulról lefogta Lucemon-t. A saját épségét veszélyezte azzal, hogy odament. Természetesen addig fogta le Lucemon-t, amíg a srácok ismét erőre kapnak és képesek egy végső csapással legyőzni a bukott angyalt. Reppamon-t megállja parancsoltam, viszont ellenkezett a parancsomnak. - Nem tehetem - mondta. - A világotok és a miénk is ettől a harctól függ el! Apollomon már elmondta! Flip Blade! | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 24, 2012 10:40 am | |
| Hirtelen megjelent Astamon Harlám nélkül besegíteni a csontváznak, és megsebesítette Cerberumont! De azt nem viselte meg Ultimate alakban, hanem dühösen morgott a vele egy szintű Digimonra. - Hol van Harlám te áruló?! Talán jobban félti a saját bőrét, mint a tiedét?! Styx Gyilkos! - ezzel a támadással ha sikerül, ketté vágja Astamon fegyverét, az Arany Salmon-t(nem Salamon a neve Wikipedia szerint), majd beleharap a karjába és a földhöz vágja. Ha nem sikerül, megpróbálja megsebezni, majd egy Pokkoltüzet lő rá. Közben Angyal SkullGreymon-nal fog elfoglalva: - Heaven's Charm! - itt egy fénysugarat lőtt SGreymonra. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 24, 2012 2:41 pm | |
| Lucemon nagyon csúnyán elintézi Apollomont és a végén egy tóba dobta a Mega szintű Digimont, amiben Azure is ott volt. - Na jól van, ezt már mi sem hagyjuk! Guilmon, gyere elő te is, mert kell a segítséged. - A másik partnerem rögtön ki is ugrott a "Vice-ból, majd belekezdett egy jó adag DigiLelket töltöttem számára a szerkezetbe. - Guilmon, evolúció! WarGrowlmon! - ahogy átalakult, rögtön neki álltam kiosztani, hogy kinek mi a feladata. - Ez a terület már hivatalosan is háborús övezetnek számít, de komolyra fordítva a szót, RizeGreymon, te menj fel és támogasd Judyékat, amíg el nem készülnek. A lényeg, hogy folyamatosan lődd Lucemont a Trident Revolver-rel, WarGrowlmon, te pedig itt maradsz lent és innen próbálod elterelni a figyelmét annak az a gonosznak. A legjobb, ha a szárnyait próbálod becélozni Atomic Blasterrel, mert ha azok nincsenek, nem fog tudni repülni. - remélem, hogy minden rendben lesz, mert ha nem, akkor teljesen fölösleges volt itt minden, és később sem lesz alkalmunk vissza vágni, mert Lucemon és Dexmon hótziher, hogy elpusztítják a világot. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Kedd Jan. 24, 2012 9:42 pm | |
| Demnek sikerült elpusztítania a portált, így megakadályozta, hogy Dexmon átjöjjön. Épp időben, mert Lucemon megtámadta a kis csapatomat, és félő volt, hogy a partnere és Tirion áldozatul esnek. Nem szüntette meg a csatlakozást a generátorral, mert az ellenségnek is adott ebből a mesterségesen felerősített lézersugárból, vagyis Lucemont és a nemrég felbukkanó Astamont támadta meg vele. - Mocskos retardált férgek! Ha bántani meritek Judyt, magam gyilkollak le mindannyitokat! A lövöldözés alatt a távolban meglátta Harlámot és a kis csapatát, akik egy gépezetet nagyon rossz dologra készülnek. Épp ez volt a szerencséje, hogy megkóstoltatta Astmonnal és Lucemonnal az elviselhetetlen felturbózott ágyújának erejét, ami csak addig hatásos, amíg össze van kötve a generátorral. Figyelmeztetni a többieket meg nem volt ideje, viszont kétségbe esett, hogy akkor mi lesz, mert egyre rosszabbra fordult a helyzet. Ekkor Dem előtt egy hatalmas, királyi paladin-szerű robotdigimon szelleme jelent meg. A fajszármazása ismerős volt, viszont akkora volt a mérete, hogy az emelete épületek eltörpültek mellette. Kezében egy nagyon hosszú, vastag lándzsaszerű kalapácsot tartott, amit jogarnak is bizonyulhatott. Dem nagyon megdöbbent rajta. - Mi folyik itt? Te meg ki vagy? - Ne félj tőlem, Demolatron. - mondta a hatalmas digimon Isten. - Én a Cyber Knight szintű AncientDemolishugmosmon vagyok, az Acéllovag Isten, a Metal Emperior egyik legnagyobb uralkodója, a mi fajtánk legősibb tagja. Azért jöttem, hogy segítsek neked, a fajtám eddigi legnemesebb tagjának. - Mondd, népem ura! Mit tegyek? Kilátástalan a helyzet! Soha nem fogunk így győzni, ha folyton közbejön valami, én pedig nem tudok egyszerre több mindent tenni! - Őrizd meg a nyugalmadat, Demolatermon gyermekem. Neked most az a dolgod, hogy megvédd az embertársadat és digimontestvéreidet Lucemontól. Az elfajzott DO-sokat és Dexmont bízd rám. Harlámékkal el tudok bánni, Dexmontcak feltartani tudnám, ha mégiscsak sikerül portál nélkül átjutnia ide. Nincs olyan, hogy nem tudod, csak az, hogy mit teszel megfontolt ésszel. Most menj, tedd a dolgod! Mentsd meg őket! Dem úgy tett, ahogy az Acéllovag Isten mondta. Amíg ő Judyhor sietett segíteni lebontva a generátort magáról, az óriási isten szelleme pedig egy lépéssel ott termett Harlámék előtt, és határozott mozdulattal eléjük csapta a harci kalapácsának végét. - Becstelen emberi férgek, árulók gyalázatos népe, szívtelen saját világukat pusztító férgek! Viseljétek el méltó büntetéseteket, és boruljatok térdre, por nép! Ultimate Sacra Light! A kalapácsából erős villámok és szikrák kezdtek áradni Harlámra és a DO-sokra. A gépezetre nem kellett felhasználnia z erejét, egy újabb határozott mozdulattal a saját öklével szétcsapta. - Amíg a digimonok világa létezik, nekünk a világon Isteneinek joga van megvédeni.
Én és Tirion támadtunk, de aligha nem Tirionnak nem volt nagy esélye Lucemonnal szemben. Vee-Laserrel lőtt, de többet kellett kitérnie a Bukott Angyal támadásai elől. Épphogy egy támadás során majdnem otthagytuk a fogunkat, amikor Szikrapajzs keletkezett körénk (az össze többi bajtársunkra is vonatkozik). - Dem! - Igen, én, a portált sikerült megsemmisíteni és egyelőre megállítani Dexmont, de közben akadt még egy kis probléma... de majd ő azt lerendezi. - Ki? - kérdezte Tirion, de a körülnézésnél elakad a szava. Odanéztem, ahová ő, és kikerekedtek a szemeim. - Az a hegyomlás kicsoda, és mit csinál? - Nem hegyomlás, a népem legnagyobbika, AncientDemolishogmusmon, az Acélharcos isten, és azért jött, hogy nekünk segítsen. Jelenpillanatban épen a DO-soknak osztja a "pofonokat". - Király! Hajrá, óriáskonzerv! Dem fejbe kólintotta Tiriont. - Idióta, ne merészelj így beszélni az istenemről! - Na srácok, idefigyeljetek! - kezdtem. - Dem, segíts elterelni Lucemon figyelmét a többiekről, Tirion, te pedig folytasd a szárnya lebombázását. Demnek nem kellett többet mondani, már tette a dolgot. Hidokalapácsvetéssel fejbe ütötte Lucemont, aztán még rakétát is küldött a képébe, hogy magára terelje a figyelmét. - Ide gyere, hogy kitépkedjem a tollaidat a szárnyadról! Ha az támad, Dem Szikrapajzzsal kivédi, aztán bemos neki egyet. Tirion pdig hátulról kezdett lövöldözni rá. Reménykedtünk, hogy az AncientDemolishogmusmmon tényleg mindannyiunk utolsó reménye a győzelemre. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 26, 2012 3:11 am | |
| Még a közös támadásunk se jött be: Lucemon a Paradise Lost-al a tóba ütött bennünket. Nem mondom, hogy nem fájt az a támadás, s még Apollomon is eléggé megsínylette. Biztattam a partneremet az indulásra, s akkor sikerült is, mikor egy ismeretlen, ősi digimon jelent meg, aki segített Dem-nek. Kirepültünk a vízből. Annak felszínén láthattuk igazán, mennyire komoly sérülést szenvedtünk el: a bal vállunkról letört a páncél, s a hasunkra mért ütéstől felrepedezett a "védő öltözet". Dem is csatlakozott a Lucemon elleni harcba, aki a Grand Cross-al sújtott le hihetetlen erővel. Mire ez lezajlott, a srácokhoz fordultunk. - Támadjunk egyszerre! - vetette fel az ötletet Grademon. - Cross Blade! - Sol Blaster! - és mi is támadtunk még a megmaradó erőnkből, miközben mi is megláttuk Harlám-ot a távolban. - Az egy evolúció bontó! Dexmon-t szét akarják szedni DexDoruGreymon-okká?! Csupán ezt mertem lekövetkeztetni a jelenlegi dolgokból. Azt is észrevettük, hogy Astamon éppenséggel Lilly-éket támadta, ahogy SkullGreymon is. Szóval három felé kellett figyelnünk és igyekeznünk kellett, nehogy megöljék Cerberusmon-t és társait, valamint nehogy szétbonthassák a halál istenét DexDoruGreymon légióvá, s ezáltal se perc alatt itt lehet ő maga. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 26, 2012 3:54 am | |
| SkullGreymon nem kicsit dühöngött, amiért Astamon megjelent és beleütötte az orrát a "nagyfiú" dolgába. A két digimon még menet közben hárítani próbálták Dem hatalmas támadását, valamint Angyal és Pao-ét is, de azok túl hatalmasnak bizonyultak és az épületnek lökte őket. Egykettőre összeszedték magukat. - Ez mind nem történt volna, ha nem ütöd bele a mocskos kezedet! - sziszegte SkullGreymon. - A főnök parancsa. - felelte Astamon és fegyverét a csont digimon fejének szegezte. - És a törvényeink szerint... - és váratlanul fejbe lővén megölte és elnyelte az adatait. - Halálra vagy ítélve! Ekkor váratlanul Astamon módváltásba kezdett: farkasdémon-szerű fejére az előbb elpusztított SkullGreymon csontformája keletkezett, hátára rápasszolt a gerincoszlopával együtt a szárnya, valamint a farka, ami lelógva kunkorodott. Az Arany Salamonon megjelent SkullGreymon rakétája, apróbbakra bontva. A szabad kezén a hozzá hasonló kar emelkedett ki a sajátja mellett. - Astamon Death Mode! - kiáltotta el magát a DigiXros-ozva nevezhető digimon. - Mind halálra vagytok ítélve! Deadly Hellfire! - és a sima Hellfire-t egyesítette SkullGreymon Dark Shot-jával, s ezzel lilás színű lánggal felperzselte a Lilly-ék melletti erdőséget. Közben észreveszitek, hogy Astamon nyakában egy ugyanolyan erősítő chip lógott egy amulett formájában. Ezalatt AncientDemolishugosmon megjelent Harlám Baranski csapata előtt. Mielőtt lesújtott volna rájuk, néhány DexDorugamon és DexDoruGreymon ütötte hátba Cannonball-al és Metal Meteor-al. Ugyan nemigen hatott rá a támadássorozat, de ez az jelentette, hogy Harlám-ék félig-meddig sikerrel jártak. A közös támadás Lucemon ellen most sikerrel járt és a csapás miatt sok-sok tolla veszett oda. - Lucemon nagyúr, vonuljon vissza! Ha itt veszít, a fogát fogja itt hagyni! - közölte vele Harlám egy kommunikátoron keresztül. Mivel a bukott angyal nem az a makacs típus volt, utolsó szavakat intézett a társulathoz: - Ne higgyétek, hogy ennyivel vége a mókázásnak. Eljövök értetek és az enyémek lesztek! - azzal köddé válva eltűnt a helyszínről.
A harcért Judy-t, Azure-t, Kevin-t, Lilly-t 300 DP-vel jutalmazom minden használt digimonjait (WarGrowlmon-t 200-al, mivel az utolsó körökben lett használva)! Mivel Steve és Shadow nemigen voltak aktívak, ezért csak 150-et kapnak!
A közös támadás bejött és Lucemon megsebesült. Ám a megbízójától hívást kapott, miszerint vonuljon vissza. Így is tett, tehát egy-két problémával kevesebbet tudhattunk. Már csak Lilly-nek és az újonnan felbukkant Dem ősi rokonának kellett segítenünk. Mi Coredramon-al azon nyomban Astamon felé repültünk, s Reppamon a Wind Scythe-vel akarta összetörni a fegyverét. Coredramon a Blue Flare Breath-el akadályozta meg azt, hogy Lilly-t és társait érje a forróság, de a lökéshulláma és a forróság hatott a partneremre. Számos égési sérülést kapott be. Leszálltunk a csapat mellé. - Coredramon, vissza kell jönnöd! - dörgött a parancsom. - Nem tehetem! - ellenkezett. - A világ veszélyben van és nem kuksolhatok ilyen jó buli közepén! - Bolond vagy... ám legyen. De ne akadályozd a csapatot önkényesen! - fordítottam el a fejemet. - Köszönöm, Dai - hatódott meg. - Strike Bomber! - azzal nekiütközött Astamon-nak, és lent tartotta, amíg a srácok támadásba lendültek. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 26, 2012 5:41 am | |
| SGreymon bepipult, hogy Astamon beleszólt a dolgába. De az a szemét Astamon megölte SGreymon-t, hogy módot váltson, ráadásnak neki is erősítő Chip volt rajta amulettként! - Te szemét! - mondtam neki, és bár támadt volna, a mellettünk lévő erődrséget perzselte fel. - Tévedsz Astamon! Te fizetsz meg amiért elárultad a saját hazádat! - itt gyorsan elhasználtam egy Adatmásolás kártyát. - Pao, Most! - Deadly Hellfire! - használta Pao itt Astamon támadását(ha Ultimate), aközben Angyal a Heavem's Charm-ot használta. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 26, 2012 9:59 am | |
| Lucemon megsebesült, néhány szárnya súlyos sérüléseket szenvedett. Mivel láttam, hogy Judyéknak nincs szükségük segítségre, ellenben Astamon ellen, akinek sikerült elintéznie SkullGreymont, de nem azért tette, hogy segítsen, hanem, hogy módot válthasson. Astamon mondhatni egyesül SkullGreymonnal, és az ő nyakában is megláttunk egy olyan chip-et. Astamon Death Mode rettentő ellenfélnek számított. RizeGreymon-t és WarGrowlmon-t is ráállítottam a dologra, hogy verjék le Astamon-t és segítsék a többieket. RizeGreymon a Solid Strike-al támadt, míg WarGrowlmon a Duoble Edge-el próbálta levágni Astamon nyakából azt a fura chip-et. - WarGrowlmon, próbálj mögé kerülni Astamonnak, majd átfogni, úgy, hogy a karjait se tudja mozgatni, ha sikerül, akkor te, RizeGreymon egy Trident Revolver-rel lődd fejbe. - ez volt a legegyszerűbb módja annak, hogy kicsináljuk, és WarGrowlmon már el is indult, hogy megpróbálja alkapni Astamon-t elkapni, lehetőleg észrevétlen, amíg a többiek lefoglalják. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Csüt. Jan. 26, 2012 8:57 pm | |
| AncientDemolishogmusmont néhány DexDorugamon és DexDoruGreymon megtámadta, és bár kissé megsérült, nem jelentette azt, hogy Harláméknak könnyű dolguk lesz. - Szánalmas vagy Harlám. de majd én megtisztítom ezeket a digimonokat, hogy felszabadítsam őket a gonosz rabszolgaságából. Ősi digimon szellemek, segítsetek nekem felhasznált ártatlan digimonok megtisztításában Ahogy AncientKazemon tette a BlackGarurumonok érdekében, ő is ezt tette a DexDorugamonok és DexDoruGreymonok érdekében, ami bizonyára ahhoz vezethet, hogy valamennyivel kisebb szintre fog váltani. Lehet, hogy összejön, lehet, hogy nem. ~ Kérlek, nemes Demolatron, csak segíts a jónak és egyesítsd velük az erejüket. Együtt kell győznötök. Dem, amit sikerült annyira meggyengítenünk Lucemont, hogy visszavonuljon, meghallgatta őse telepatikus kérését hozzá. Talán ez erősítette fel annyira, hogy amikor SkullGremont elintézte Astamon, hogy az erejével erősebb legyen, valamint meglátta a nyakában fityegő erősítő chipet, máris tudta, mit kell tennünk. - Judy, ha rám hallgatsz, hagyd Kevinre egy kicsit a hősködést. Én elterelem a többiekkel a figyelmét, te pedig Vee-Laserrel, mivel részben elektromos, lebombázod róla a chipet. - Bízom a taktikádban, Dem. - bólintottam. - Ne ácsorogjunk itt, hanem tegyük a dolgunkat. Ebben még Tirion se talált kifogást. Csak úgy a vicc kedvéért betanított modorú úriemberként előre engedte Judyt és Demet. Az utóbbi Rakétával és Energiasugárágyúval bombázta Astamont. - Mindig is vágyálmom volt, hogy egyszer lezúzzunk a gazdáddal együtt, Astamon, és ezt úgy vedd, hogy ti ketten első sorban álltok a halállistánkon! - mondtam Astamonnak elég nyugodtan, csakhogy tisztában legyen azzal, hogy a jövőben még sok bajt fogunk hozni a fejükre a lehető legaljasabb módon. Tirion becélozta szemével a medálként funkcionáló chipet, és ezerrel lőni kezdte, ahogy kifért belőle. - A nyomorék akkora egy csaló, hogy még a legkönnyebb memóriajátékban se bírna tisztességesen győzni. - jegyezte meg magának. | |
| | | Shadow Chromett Szelídítő
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Aug. 28.
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Pént. Jan. 27, 2012 1:34 am | |
| Megjelent egy démon Digimon, egy bizonyos Astamon, aki valamilyen Harlám-nak volt a partnere. A Digimon ránk támadt, amiért SkullGreymon nagyon dühös lett. Ám Astamon a fegyverével legyőzte és az adatait magába szívva egyesült vele. Majd megpillantottunk egy ugyanolyn chip-et mint SkullGreymon-é. -Oda megyek és lefogom amíg legyőzitek!-mondta és futni kezdett Astamon felé. -Ne, ebbe belehalsz!-ordibáltam utána, de késő volt. Ekkor a kezemben megjelent 5 kártya. Ikkakumon tanácsára a "Bátorpajzsot" áthúztam a Vice-on. Ekkor a szerkezet felvillant és DarkTyrannomon kezében megjelent egy pajzs. -Ó, köszönöm Shadow!-mondta meglepődve, majd a pajzsot előre tartva futott tovább. Ha odaér Iron Tail-el szétzúzza a Chip-et és lefogja Astamon-t, a fegyverét pedig elrúgja. Ha azonban a démon megtámadja a pajzsal kivédi és Fire Blast-el támad a Chip-re és folytaja a terv többi részét. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Pént. Jan. 27, 2012 8:06 am | |
| A nagyobb veszélyt jelentő dolgok elmúltak: a domboldalon sorakozó ellenfelek Harlámmal az oldalukon elmentek, ám hátrahagyták Astamon, aki legyőzte egyik társát, SkullGreymon-t. Nem kissé lepődtem meg, mikor ezt tette, hiszen az egyik szövetségese volt. Mikor SGreymon adataira foszlott szét, egy pillanatig hatalmas fájdalmat éreztem, de hirtelen el is múlt, mikor az adatok Astamonhoz kerültek. Olyasmi érzés volt, mint amikor RizeGreymon lezuhant a mélybe, és mindenki azt hitte, hogy meghalt. A földre huppantam a fájdalom hullámtól, de a partnereim odasiettek, hogy felsegítsenek. Mióta közel kerültem AncientKazemonhoz, azóta át tudom venni az emberek és a digimonok érzéseit, legalábbis úgy tűnik. Közben Astamon módot váltott, és támadni készült volna, ha Dai partnere nem teperi le, és tartja a földön. A társaim rámnéztek, én pedig bólintottam. -Sajnálom Astamon, hogy a gonosz oldalán kell állnod.-mondtam a földön fekvő digimonnak, de úgy látszott, hogy nem hatottam a szívére, inkább csak idegesebbé tettem. Ekkor a két társam, Antylamon és Gargomon támadásba lendültek, hogy elpusztítsák az Astamon nyakában lógó chipet. Talán így megtisztulhat a gonoszság alól. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Pént. Jan. 27, 2012 9:15 pm | |
| Közös erővel sikerült legyőznünk Lucemon-t, legalábbis egy időre, mivel visszavonult. - Menekülj csak, te gyáva! - kiáltotta utána Grademon, miközben a kardjával suhintott egyet-kettőt. Nem ilyennek ismertem meg a partneremet, de hát háborúban mindent szabad. Minden esetre úgy éreztem, túl sokat voltam Apollomon testében, s szétváltunk. A partnerem úgy kimerült, hogy Sunmon-ná Coronamon helyett. Gyorsan begyűjtöttem a DigiVice-ba, utána Grademon vállára ültem és a srácok mellett tervezgettük a többit. Harlám ismét a szemünk előtt volt, ahogy Astamon - aki módváltással Death Astamon lett - is, s ismét a rossz szándékok hajtották a párost. Az ősi harcos még dacolhatott a néhány megjelenő DexDoruga- és Greymon hatalmával, ám félteni kezdtük. Ő is ugyanazt tervezte, amit AncientKazemon az imént: noha ez rengeteg energiájába kerülhet, ő mégis megkockáztatja a rossz lélek kiűzését. Grademon már tapasztalhatta eme tisztító lélek hatalmát, ami meg is mentette őt! - Aniki - hebegte. - Muszáj segítenem. Sejtettem, hogy ez lesz rá a válasza: mi tagadás, ő valóban egy nemes lovag volt. Nem véletlen, hiszen a legendás királyi lovagok ivadékának lehetett rangsorolni. Ennek tudatában volt, mégse fitogtatta erejét. Még csak akkor vettem észre, mennyire elszánt lovag. Nem állhattam az útjába, sőt inkább támogattam. Ekkor váratlanul kicsapódott belőlünk a hatalmas DigiLélek. Ez az erő hasonló volt ahhoz, amikor Coronamon-al Apollomon-ná változtunk. De ez lényegesen eltért tőle: nem a bátorságot, hanem a barátság és szeretet hatalmát éreztem rajta, ami mindkettőnket feltöltött. Tudtuk, mit kell tennünk. - Fellobbanó töltés! - kiáltottam és az erőt beletöltöttem a Vice-ba. - Grademon, evolúció! - és ekkor nagy fénylés tört a szemem elé, utána minden szürkeségbe borult. Hamarosan egy új nézet tárult elém, s bár ugyanazt láttam, az érzés sokkal másabb volt. - Alphamon! Ezek után tudtam, mit jelent: én és Grademon a királyi lovagok vezetőjének a testében egyesültünk. Álmomban se mertem, hogy ez megtörténhet! Össze se lehetett hasonlítani az Apollomon mélyén töltött időt. Ott a bátorság, s merészség lett rajtam úrrá, itt viszont az ambíciók fűztek a világ megmentésére. Talán azért lehetett, mert Grademon tudata eggyé vált az enyémmel. - Most már mi is egyek vagyunk, Aniki - mondta büszke hangnemben Alphamon. - Igen - nem tagadtam le az igazat. - Ám most segítsünk AncientDemolishogusmon-on, a lovag társadon! Hamar odarepültünk az ősi harcos mellé. Ránéztünk és bólintottunk. A DexDorugamon- és Greymon rajt addig megpróbáltuk távol tartani a lovagtárstól, amíg az erejét nem használva megtisztítja a gonoszt. Alphamon-al ismertük azt a támadást, ami ugyanígy működik. Kitartottuk mindkét kezünket és koncentráltunk. - Digitalize of the Soul! - és két zöld nyalábbal lőttünk a gonoszok hada felé annak reményében, hogy ez segíteni fog az ősi digimonnak és kevesebb energiát kell fektetnie a tisztításba. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Pént. Jan. 27, 2012 9:45 pm | |
| A csapat Death Astamon felé indultak, hogy leszakítsák a chip-et a nyakából. Pao az adatmásolással elérte, hogy a vírus digimon technikáját, a Deadly Hellfire-t alkalmazza rajta, mivel csak módot váltott, s az felér egy DigiXros-al. A támadása szépen megpörkölte a démonlordot, amit követően súlyosan megsérült, így a többieknek, Coredramon-nak a Strike Bomber-el a hasára mért egy masszív farokcsapást. Ez elegendő volt ahhoz, hogy megbénuljon, így WarGrowlmon hátulról lefoghatta a karjait. RizeGreymon, Angyal, Dem, Darktyrannomon, Tirion, Antylamon és Gargomon egyszerre támadtak. Egy kivégzős jelenetnek felelt meg ez. Mikor a hat csapás érni akarta Astamon-t, WarGrowlmon elhúzott onnan, nehogy őt érje azoknak az ereje. Astamon felordított, mikor kirobbant a mellkasán az amulett. Abból egy adatfolyam áradt ki, amivel a démonlord digimon egyesült, s Harlám fekete-lila 'Vice-ába került. Nemigen lepődött meg a királyi lovagok vezetőjének, Alphamon megjelenésén, inkább csak kuncogott. - Látom erősebb lettél, Arany Meteor, Crawler-lány... - mondta és a cigarettájából slukkolt egyet. AncientDemolishugosmon-nak és Alphamon-nak sikerült véletlenszerűen eggyé tennie a tisztító erejüket, így az éppen érkező DexDorugamon és DexDoruGreymon had átfejlődtek sima Dorugamon és DoruGreymon-okká. Ez nem kicsit lepte meg Harlám-ot, viszont még volt terve. - Akkor lássátok saját szemetekkel, szervezetünk mit tett meg az utóbbi 6 óra alatt... - a 'Vice kijelzőjét kivetítette a levegőbe, a csapat szeme elé. Shibuya szó szerint lángokban állt: a DS és DO erői voltaképpen megsemmisültek, tehát ez a végső harc fogja eldönteni a város és a Data Savers jövőjét. Mikor véget ért a "diavetítés", az elnyelt adatokat az ég felé irányította. Ott megjelent Lucemon szimbóluma és megjelent a démonlord, árnyékúr (mega) formájában. - Akkor lássuk DS vagy DO? - vetette föl utoljára a kérdést Harlám és a katonáival szó szerint köddé váltak. - Most megmutatom, miként csattan az utamban álló férgekre az ostorom! - bömbölte az árnysárkány. - Dimension Slasher! - karmával az előbbi épületet ledöntötte, úgyhogy a csapatnak menekülnie kell!
A hadi taktika hamar bejött és Astamon-t legyőztük. Viszont a chip-ből kiáramló adatfolyammal eggyé válva a gonosz hajlamú Harlám 'Vice-ába került. A begyűjtött adatokat az ég felé lőtte, ezáltal Lucemon megjelent a még ijesztőbb formájában. Még Coredramon is összerezzent Lucemon láttán. Egyetlen vágással ránk akarta dönteni a felhőkarcolót. - Fu... Futás! - kiáltotta Coredramon és ösztönösen menekült velem Reppamon fürgén követett bennünket ugyan, de a srácokra másodpercenként visszanézett, a jóllétükről érdeklődve. Mire úgy tűnt, hogy biztonságba vagyunk, Alphamon-ékhoz mentünk. - Lucemon ebben a formában még hatalmasabb, mint valaha! - mondta vészjóslóan Reppamon. - Az agya a gyengepontja, viszont... az a karmaiban rejlő magban rejlik. A lárva ott van benne. Ha az elpusztult... - itt megakadt a szava. - Elveszíti a gondolkodási készségét. - ezt Magnus és WarGreymon fejezték be, akik eddig a felhőkarcoló tetején harcoltak a kiáramló adatvihar ellen. - Tehát a gömböt kell elpusztítani és vége lesz - vontam le a következtetést. - Coredramon, maradj távol Lucemon-tól, és majd a srácokkal támadj egy vihar ideje alatt. Reppamon, te is tégy így! A két digimon bólintott, és közösen vártunk a többiekre, hogy megérkezzenek. Az imént megtisztult digimonok nagyja segíteni jöttek nekünk. Ők is leszálltak mellénk, hogy erőinket egyesítve támadjunk. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Pént. Jan. 27, 2012 10:19 pm | |
| Sikerült legyőzni Astamont, részben az Adatmásolásnak köszönhetően. Viszont eggyé válva a chipből kiáramoló adathalmazzal a gazdája, Harlám 'vice-jába került. A rohadék meg csak vigyorgott! De mintha nem lett volna elég, előhívta Lucemon-t, aki már Mega formában volt! Megrezzentem tőle, főleg, mikor egy vágással ránk akarta küldeni a felhőkarcolót! - Pao, Angyal, fussunk! - gyorsan Pao hátára ugrottam, majd elrohantunk(Angyal repülve) a Felhőkarcoló alól, majd miután biztonságban voltunk, Alphamon-ékhoz érkeztünk. Ott hallottam, hogy az agya a gyengepontja, amit a karmaiban rejlő magban rejti. Ha az ott lévő Lárva elpusztul, elveszti a gondolkodási készségét. - De hogy jutunk oda? Hiszen ha a közelében megyünk, megöl! - mondtam nekik. Daisuke-nak úgy tűnt van egy terve. - Pao, majd Pokol tűzzel sorozd meg, Angyal, te meg a Heaven's Charm-al! - rendben. - mondták egyszerre. Megvártuk a többieket, hogy megérkezzenek. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 28, 2012 12:07 am | |
| Legyőztük Astamont együttes erővel, azonban a chip és Astamon adatai bekerültek Harlám 'Vice-jába, és vetítést rendezett, majd előhívta Lucemont, és elkotródott a kis bandájával együtt. Mégha akkor is volt tervük, ugyanúgy be kellett látniuk, hogy azért a kis DO-s csapatnak így se volt már esélye, csak ha Lucemon mega formájában visszatér egy utolsó ütközésre. Ezen AncientDemolishogmusmon is meglepődött bizonyára Alphamonnal egyetemben. Lucemon ránk borított egy épületet, időben sikerült eltűnnünk onnan úg, hogy Dem felkapott és elsiettek Tirionnal együtt. - Úgy tűnik ez fog mindent eldönteni. - jegyeztem meg. - Ha itt és most veszítünk, Lucemon átveszi a hatalmat, és nem veszek arra mérget, hogy a DO-sokat is életben hagyja... persze ez jellemző rájuk! Harlám azt hiszi, hogy minden terve tök tökéletes, és arra nem számított, hogy a leghatalmasabb digimonoknak világratörés után nem lesz rájuk szükségük, és akkor... - itt nyakvágós kézmozdulatot tettem. - Igazad van Judy. - jegyezte meg Dem. - DO-sokért nem is lenne kár, mégse hagyhatjuk, hogy Lucemon győzzön! - Most mit tegyünk? - kérdezte Tirion. AncientDemolishogmusmon ekkor mindannyiunkhoz szólt kivétel nélkül és csak teepatikusan, hogy csak mi, a digimonjaink, Alphamon és a jelenlévő DS-sek hallhassák. - Én és Alphamon eltereljük a figyelmét, mert egyelőre csak mi tudjuk valahogyan feltartani. Ti pedig akkor próbáljatok közelebb jutni a benne rejlő magban élő lárvához, elpusztítani. Demmel és Tirionnal felsorakoztunk arra, hogy a digimonjaim egyesített erővel támadjanak. | |
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó Szomb. Jan. 28, 2012 12:37 am | |
| A támadásaink megtették a hatásukat: A démoni nagyúr, Astamon chipje elpusztult, majd a digimonnal együtt visszatért a gazdája, Harlám Vce-jába. De a csatának még nemvolt vége. Sőt, még csak most jött a java. A Dark Organizationos vezér a begyűjtött adatokat arra használta, hogy a nemrég legyőzött Lucemont visszahívja, ám most még erősebb formában. Az égen sorakozó felhők közül előtűnt egy hatalmas, sötét sárkány, mely kezeiben egy fekete gömböt tartott. A környező tájra ráomlott a hatalmas sötétség, szinte megduplázta a gravitációs erőt. A lény nem is tétovázott, a támadásával ledöntötte az alattunk lévő felhőkarcolót. -Jajjjajjjajjjajj.-sipákoltam, és úgy szedtem a lábamat, mint még soha. Az adrenalin nagyon dolgozott bennem, de az omladozó fal már majdnem elért. Szerencsére Antylamon elkapott, majd egy hatalmas ugrással lent teremtünk a többieknél. Pár pillanat múlva Gargomon is földet ért mellettünk, bár nem olyan ügyesen, mint Antylamon, így szegényke szépen pofára esett. Felsegítettem, majd hallgattuk a többiek beszélgetését. Mint kiderült, a lény agya a gömbben található, ezt kellene elpusztítanunk, így nagyobb esély lenne a szörnyeteg elpusztítására. Viszont ez veszélyes feladat volt, hiszen a gömb beszippanthat minket. Féltettem a partnereimet, hogy elveszítem őket, de ők a vállamra tették a kezüket, és mosolyogva néztek rám. -Nem kell aggódnod, vigyázunk magunkra.-mondta komolyan Antylamon. -Meg amúgy is, ez a dög nem győzheti le a hatalmas Gargomont!-viccelődött a kisebb nyúl digimon. Megöleltem mindkettőjüket, majd visszafordultam a többiekhez. AncientDemolishogmusmon telepatikusan üzent nekünk: a terve az volt, hogy ő és Alphamon elterelik Lucemon figyelmét, mi pedig addig próbáljuk elpusztítani a gömbben rejtőző lárvát. A két társammal együtt bólintottunk, majd vértuk, hogy mit lépnek a többiek. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shibuyai Folyó | |
| |
| | | | Shibuyai Folyó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |