DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Shadow Chromett Előtörténete

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

Shadow Chromett Előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Shadow Chromett Előtörténete   Shadow Chromett Előtörténete Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 12:50 am

Név:Shadow Chromett
Kor:12
Nemed:Fiú
Beállítottság:Változó
Születési dátum, hely:1998.10.22,USA (Los Angeles)
Lakhely:Japán (Shibuya)
Kinézet:Körülbelül 155 cm magas , kék szemű , fekete hajú srác.
Jellem:Barátságos , utálja a bátyját , szeret csajozni , veszélyes mindenkire aki a bátyját védi.
Felszerelés:1db D-Ark Digivice(teljesen hófehér) , étel , ital , gyógyszer.
DigiVice típusa:D-Ark Digivice
Egyéb:Horoszkóp:mérleg

Előtörténet:1998. Október 22.-én születtem az Angyalok városában , Los Angeles-ben.Az édesapám programozó volt , míg édesanyám a helyi kórházban volt sebész. Egyetlen bátyám volt , aki bizony mindig kis gyerekként kezelt engem. Leginkább az vallott rám hogy én voltam az osztály legszerencsétlenebb diákja. A lányokkal voltam a legnagyobb bajba mert mikor már sínen voltam mindig eltoltam valamivel. És amúgy sem volt valami jó hogy egy sikeres nagy testvér árnyékában kellett élnem akinek remek baráti köre és egy szép barátnője is volt. Egy este a testvérem szobája üres volt ezért bementem és bekapcsoltam a gépét. Gondoltam biztos találok valami olyat amivel zsarolhatom.
-Ez érdekes. Programokat ír?
Találtam egy bizonyos Digiworld Hacker programot éppen el akartam indítani , de ekkor azonban benyitott a bátyám. Majd kiugrott a szívem annyira megijedtem és volt is okom rá.
-Mit keresel a szobámba?
-Semmit!
-Semmi közöd hozzá hogy mi van a gépemen. Húzzál kifelé innen!
Azzal kiszaladtam , de a tesóm azt mondta hogy ha még egyszer bemegyek a szobájába elmondja apuéknak. Így hát elkezdtem azon gondolkozni mit csináljak bosszútáljak vagy hagyam a fenébe , de úgy döntöttem hogy másnap bemegyek hozzá a munkahelyére és bocsánatot kérek. De azért a biztonság kedvéért én is írtam egy pár programot éjszaka hogy versenyre hívhassam ki. El is mentem a recepciós bekísért és ő maga is döbbenten látta hogy egy nagy oroszlán szerű , két lábú lény áll a bátyám irodájában. Ekkor a bátyám el kiáltotta magát:-Gyerünk Leomon üsd le végre Bukamon-t.
Észrevettem egy kis barna fókaszerű akármit. Ami hirtelen buborékot fújt a másikra.
-Ne fáradj Bukamon , úgysem győzhetsz.
És megpróbálta leütni a kis fókát de az mindig elugrott előle. Így hát Leomon már nagyon besokallt , de még mindig nem volt képes eltalálni.
-Dehogynem. Hisz megtaláltam a partnerem!
Ekkor egy fehér-kék szerkezetet találtam a kezemben. Véletlenül megnyomtam egy gombot rajta. És a gép megszólt:-Leomon , bajnok szint.
-Idefigyelj földi fiú! Az én nevem Bukamon. Én vagyok mostantól a partnered. Mostantól én mindig segíteni fogok neked és megvédelek téged.
Ez sokkolt engem elvégre hogyan tudna engem egy ilyen kis "szörnyecske". Azzal oda szaladtam és felkaptam Bukamon-t és szaladtam vele ahogy csak bírtam. Mikor már öt perce futottunk visszanéztem , de inkább ne néztem volna mert Leomon még mindig mögöttünk volt. De ekkor a bátyám rákiáltott:-Hagyd őket Leomon , úgyis tudom hová megy!
Ekkor megálltunk és Bukamon elkezdte magyarázni miről van szó:-Én egy különleges fajba tartozom amit úgy hívnak hogy Digimon és digitálisan lettünk létrehozva. Egy Digivilág nevű helyről jöttünk....
Ekkor közbevágtam:-Digivilág? Szóval ezt Hack-elte fel Dave(a bátyám). Ez a Leomon is Digimon?
-Igen Leomon is egy Digimon ő is a Digivilágból jött.
-És ez az izé?
Azzal odamutattam neki a szerkezetet.
-Ez a Digivice. Ilyet csak olyanok kaphatnak akiket Digimon szelidítőnek választottak. Egyébként ez a D-ark verzió.
Haza szaladtam és beültem a gép elé és kutatni kezdtem. Kiderült hogy ilyet már mások is tapasztaltak ilyet legtöbben Shibuya-ban. Így hát megkértem apámat hogy hagy repüljek oda. Ekkor azt kérdezte:
-Minek kell neked Japánba menni?
Kitálaltam neki a Digimon-ról. Így már nagy nehezen hosszas győzködés után elengedett. Én pedig megesküdtem hogy nem hagyom hogy a bátyám megszerezze Bukamon-t , bármi is vele a célja.
Később apám felhívott hogy baj van mert a testvérem megtudta hogy hová mentem és utánnam indult. Bukamon megemlítette hogy tud egy megfelelő helyet ahol elbújhatunk. Mivel bármi jobb mint hogy Dave megtaláljon ezért beleegyeztem. Bukamon vezetett én meg mentem utána. Így szép lassan elértünk egy ronda rozsdás liftbe. Ekkor kicsit megtorpantam , de aztán a Digimon-om unszolására beléptem és a liftajtó bezárult. Elindultunk lefelé. Mikor leértünk egy állomáson találtam magam és egy öreg alvó "vonat" állt előttem. Bukamon felébresztette és elmagyarázta hogy én a partnere vagyok és hogy a Digivilága megyünk. Nagyon megijedtem elvégre oda Dave is be tud jutni , de a kis fóka megnyugtatott hogy bejutni nem tud , csak megfigyelni tudja a területet. Leomon-t is a Fekete piacon vette és Bukamon-ra is ezért volt szükség hogy rávegye Trailmon-t hogy beengedje őt. Megnyugodtam és felszálltam Trailmon-ra Bukamon-al együtt és elindultunk. A vonat azt kiáltotta:-A következő megálló a Hálózat síkság.
Megérkeztünk , a leszállás után elindultunk hogy keresünk egy helyet ahol letáborozhatunk éjszakára egy elhagyott barlangban végül is megvacsoráztunk és Bukamon elaludt. Én még sokáig felvoltam és gondolkodtam hogy mit tegyek , de aztán én is elbóbiskoltam.

Név:Bukamon
Forma:In-Traning
Család:Mély mentők(bocs ha rosszul fordítottam)
Típus:Adat

Evolúciói:Bukamon---->Gomamon------>Ikkakumon------>Zudomon--------->Vikemon

A hozzászólást Shadow Chromett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2011 6:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Shadow Chromett Előtörténete   Shadow Chromett Előtörténete Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 2:13 am

Szia Shadooow^^
Hol is kezdjem?Kezdjük először is a pozitív kommentekkel.A történet maga jó lett elég hosszúra is sikeredett és nem találtam benne írási hibákat.VISZONT, ami a csőrömet böki az az, hogy hogyan kerül a képbe a drága nagy tesó.Na mindegy nem nagyon zavar, hogy ott van, de ha van valami magyarázat rá, akkor kíváncsian meghallgatom/elolvasom^^
Nem is húzom tovább az időt ELFOGADOM
Csinálj adatlapot és jó játékot^^
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Shadow Chromett Előtörténete   Shadow Chromett Előtörténete Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 2:27 am

Pont ez benne az érdekes hogy ezt maga a karakter sem tudja.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Shadow Chromett Előtörténete   Shadow Chromett Előtörténete Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 2:49 am

Nekem más a véleményem: sajnos rengeteg hibát találtam benne, annak ellenére, hogy nem volt rossz a sztori. Kissé összecsapott lett, ráadásul nem tettél a pontok, vesszők mögé egy szóközt és ez nem kicsit frusztrál. A harmadik, hogy magában az előtörténetben túlzottak a space-k száma, és szinte az egész történet a párbeszédekkel megy el. A magam részemről ezt ELUTASÍTOM! Javítsd ki, azután jelentkezz, ha kijavítottad!
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Shadow Chromett Előtörténete   Shadow Chromett Előtörténete Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 6:52 pm

No látom elég sokat javítottál: ennek nagyon örülök ^^ A történetedet ELFOGADOM! Írj adatlapot, azután jó játékot! ^^
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Shadow Chromett Előtörténete   Shadow Chromett Előtörténete Icon_minitime

Shadow Chromett Előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Shadow Chromett
» Adrienn Előtörténete
» Azure Crawler előtörténete
» Nina Alberona Előtörténete

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Szelidítők útja :: Előtörténetek-
Ugrás: