DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Kötltlen társalgás

Go down 
+7
Nina Alberona
Lilly Lake
Judy Sarnatrina
Daisuke Tategami
Kevin Howlett
Adrienn
Azure Crawler
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

Kötltlen társalgás - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 9:34 pm

Köszönöm szépen a jutalmat! Smile
Vissza az elejére Go down
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 05, 2012 10:07 pm

Ha lehetséges, én szeretném vinni Judy Vice-át, rendben?
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 12:17 am

Ki lehet lépni egy alkalomból?

Mert már nevetséges, hogy Judy püföli a Tudósokat, erre számba sem veszik egyesek(nem mondok nevet), hanem a tudósok már majdnem megidézték Dexmont, pedig Dem is azt a ócskavasat(gépet) bütyköli/püföli! Ennyi erővel bukjunk csak el, mert engem már nem érdekel, hogy mi lesz!

És ennyi erővel már rég le lehetett volna győzni Skullgreymont, pedig nem is olyan erős ultban(bizonyíték a Digimon World Ds, ahol egy Digimonom volt Championban, 2 Rookie és legyőztem úgy), és az is már nevetséges, hogy olyan erős, mint egy Super Ultimate!

És senki ne mondja azt, hogy rosszul látom, mert tudok olvasni és látok is!

Nem érdekel, ha lecsesznek, vagy lebannolnak, akkor sem kéne így ki****ni a többiekkel csakhogy aztán bizonyos személyekből(itt sem mondok nevet) már szuperhős legyen, és ők kapják a legnagyobb jutalmat a többiek meg szinte semmit!

A hozzászólást Lilly Lake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 21, 2012 1:20 am-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 1:19 am

Nem várom el, hogy itt légy.

És tudod létezik a PM is, és ott lehet nekem "panaszkodni". Szóval akár abba is hagyhatod.

SkullGreymon-t pedig az animében 4 Champion se tudta leverni, nézd meg magad és ne mindig a játékokra építsd az egészet. Digimon és pokémon között van némi különbség...

Ha úgy gondolod, eleged van, nem várom el azt, hogy itt maradj csak mert volt problémád. Azért gondolkozz el. A mesélő post-ját még ma javítom, úgyhogy türtőztesd legközelebb az ilyesfajta hozzászólásokat.
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 3:33 am

Na de gyerekek!

Ugyan nekem kevesebb a beleszólásom a dologba, de látom mik folynak itt. Abban igaza van Lilly-nek, hogy a kedves mesélőnk tévedett dolgokban. Ezért engedéllyel át fogom venni a következő körben a mesélés jogát. A másik dolog: vannak olyan digimonok, akik némileg erősebbek a fajtársaiknak, szinttől függetlenül. Erre SkullGreymon a legjobb példa: az Adventure 16. részében, azaz a The Arrival of SkullGreymon-ban Tai újonnan átalakított digimonját a rivális Greymon, a társainak a Garurumon-ja, Birdramon-ja és Kabuterimon-ja se bírta leverni. A második szériában egy csapatnyi Meramon és DarkTyrannomon se bírta legyőzni, bár ez a legapróbb probléma. Én más vagyok, mint Taiki, szóval úgy fogom levezetni ezt az eventet, ahogy mindenkinek megfelel, így senkinek se kell elmennie.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 4:08 am

Elnézést kérek az írásért, csak kicsit felhúztam magam azt látva, hogy mesélőnk nem vett figyelembe bizonyos dolgokat.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 4:09 am

Mostantól ezért nem kell aggódnod Very Happy Lerendezem Very Happy
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 4:11 am

És a Skullgreymonos dologgal nem én értek egyet, hanem egy barátom, én csak odaírtam.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 4:14 am

Akkor ha megkérhetem, ő vállalja föl a véleményét, és ne veled küldje, mert ha rosszul jött volna ki a dolog, terajtad csattan az ostor.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 9:36 am

Lányok, fiúk!

Bár nekem tökmindegy a dolog, mert vannak, akik jobban ismerik az animét, és még az event kedvéért is lehet bonyolítani. Kinek nem inge, ne vegye magára. Azure, nem értem a kilengésedet, hogy miért háborogsz azon, hogy nem PM-be küldte, nyilvánosságban is lehet megmondani az őszintét. Mondjuk abban tényleg igaza van, hogy a mesélőnk kissé túlzásba esett, nem figyelte részletesen a történeteket, valamint nekem csak a stílusával volt bajom, mással nem. Ha úgy veszem, arra akart következtetni, hogy a mesélő szándékosan szivatja a többieket egy-két embert kivéve, hogy azok legyenek a nagy hősök. Itt MINDENKI hős és nem számít a rangi és a szinti fölény, azt mondom. Very Happy
Úgyhogy Azure, akár tetszik, akár nem, neked is, és nekem is be kell látnom, hogy néha hasznos nyilvánosságban véleményt mondani, és ráadásul Lilly semmi sértőt nem írt. Lilly, legközelebb azért tőled is elvárnám, ha előre tudnád, hogy írd le a véleményed, mert sajnos vannak, akik allergiásak erre a határozott stílusra. Csak azért nzem el neked, mert te nem sértegetsz és senkit se akarsz megbántani.

Daisuke, szerintem jó ötlet, ha inkább egy olyan kiváló admin, mint te, vezethetnéd. Én nem bíznám mesélőkre az eventet, csak a kisebb küldiket!
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 9:41 pm

Most már mindegy. Az ügy megoldva, úgyhogy szerintem nincs értelme hánytorgatni a múltat. Mellesleg köszönöm Judy a bókot. ^^
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 25, 2012 12:48 am

Meddig tart még az event? Jövő héten a pokémonhun is el fogjuk indítani az eventet.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 25, 2012 4:54 am

Előre még nem tudhatni, mert lassan haladunk. Minden esetre a jövő hétre szeretném lezárni.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 26, 2012 6:50 am

Azt szeretném megkérdezni hogy most akkor vége az eventnek? Egyébként azért nem írtam mindig mert Steve-re vártam.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 26, 2012 7:06 am

Nincs vége. És ez sajnos nem kifogás, hiszen bárki bármilyen sorrendben írhat, csak az adminokat kell bevárni.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 3:44 am

Elnézést mindenkitől, de vasárnap este, de legkésőbb hétfőn tudok postolni, mert vendégeink leszne mától.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 9:57 am

Legyetek szívesek a hiányzásokat ITT bejelenteni!
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 11:38 pm

Ez nem hiányzás, csak egy kis plusz Very Happy
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 28, 2012 11:40 pm

Attól még az előre leírt hiányzást ott kéne közölni Razz Nem dísznek van, hadd teljen az is Razz
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 6:52 am

Látom, hogy egy kört haladtatok előre. Előre szóltam, hogy csak hétfőn tudok írni, mert akkor lesz időm megint tartalmasan gép elé kerülni. Akkor mi a retkes f...ért szólok?! Direkt előre közöltem a kimaradást, elvileg azért vannak ezek a topic-ok. De mindegy, hétfőn írok majd postot...-.-
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 6:56 am

Mert mondjuk haladni szeretnénk az eventtel és nem szeretnénk úgy járni, mint a múltkorival és az le lett fújva az inaktivitás miatt. Sajnálom, de a hiányzáson kívül is haladunk az eventtel, maximum azok kárpótlást kapnak, akik okból nem bírtak/tudtak írni.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 7:22 am

Igen érdekes, hogy írtál, nem írsz hétfőig, mégis itt vagy. És nem is te vagy az egyetlen, aki ezt csinálja, mert vannak, akikre várunk, hogy írjanak, mégis csak feljönnek, és lelépne. akkor tessék már legalább 4 sort bedobni! A pokmonhunon se fogjuk ezt játszani, kérem, mert egyelőre KEVESEBB MINT EGY HÉT alatt szeretnénk azt levinni, nem egy hónap alatt, mint az első eventet. Ha nm tudsz nagyon ráérős lenni, semmi értelme annak, hogy részt vegyél.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 8:32 am

Igen, vendégek vannak, és csak így tudok feljönni, postolni nincs időm. De ha ezt tudom, legköezelebb inkább nem szólok, ugyanaz lesz úgyis.

És az, hogy fellépek, nem jelenti, hogy írni is tudok...-.-
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

Hozzászólások száma : 85

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 12:18 am

Nem baj, ha majd Event után írok? Mert event után lesz játékos!Very Happy
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 9:55 am

Nem gond Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 2 Icon_minitime

Kötltlen társalgás
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Általános :: Csevegő-
Ugrás: