| Hiányzások bejelentése | |
|
+3Shadow Chromett Adrienn Azure Crawler 7 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Hiányzások bejelentése Hétf. Aug. 29, 2011 5:19 am | |
| Itt írjátok meg a jövőbeli, vagy netán múltbéli mulasztásaitokat. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Kedd Szept. 06, 2011 10:52 pm | |
| Egy ideig nem voltam, mivel sok volt a tanulni való így, az év elején |
|
| |
Adrienn Tag
Hozzászólások száma : 75 Join date : 2011. Jul. 10. Tartózkodási hely : Sötét Kontinens (Azon belül no public)
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Csüt. Szept. 08, 2011 4:02 am | |
| Bocsánat, hogy nem voltam! A szüleim nem engedik meg, hogy hétköznap is gépezzek, ha kinyít a könyvtár valószínüleg mindig tudok majd irni! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Csüt. Szept. 08, 2011 4:13 am | |
| Én se tudtam lenni, mert beteg voltam! Pótlom a hiányzást! |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Kedd Szept. 13, 2011 2:06 am | |
| Visszatértem: sajnálom, de iskolakezdéskor beteg voltam és gőzerővel tanultam. | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Hétf. Szept. 26, 2011 6:53 pm | |
| Sajnos a hiányzásom miatt az eventet kénytelen vagyok halasztani. Elnézést kérek a játékosoktól! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Kedd Szept. 27, 2011 8:25 pm | |
| Én is az elnézésetek kérem, hogy ennyire inaktívvá váltam. Mostantól igyekszek fent lenni. |
|
| |
Shadow Chromett Szelídítő
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Aug. 28.
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Pént. Nov. 04, 2011 9:45 pm | |
| Elnézést hogy nem voltam most már valószínű hogy leszek. Ha valaki esetleg játszana a társaságomban akkor írjon nekem pm-et! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Hétf. Nov. 14, 2011 2:36 am | |
| Sajnálom, de egy jó darabig nem tudok majd lenni a dolgozatok miatt. Hiányzásaimat majd pótolom! ^^ |
|
| |
Adrienn Tag
Hozzászólások száma : 75 Join date : 2011. Jul. 10. Tartózkodási hely : Sötét Kontinens (Azon belül no public)
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Hétf. Jan. 02, 2012 10:04 pm | |
| Lehet hogy egy ideig nem tudok majd lenni, mivel elkaptam egy csúnya betegséget >< | |
|
| |
Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Vas. Jan. 29, 2012 2:06 am | |
| | |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Kedd Jan. 31, 2012 4:42 am | |
| Nos ez mindenhova szól. Egy ideig nem leszek fent, mert mostanában a barátaimmal nem jövök ki és gyakrabban megbetegszek :/. Nem tudom, pontosan, hogy mit csináljak és a neten is, azért vagyok fent, hogy találjak valamit a problémáimra. Szóval egy jó ideig nem leszek sehol. PokémonHUN-ra nem tudok bejelentkezni, ezért írok is ide, mert ott várnak rám. Ha valaki majd megírná nekem, hogy ott mi az e-mail-em megköszönném. | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
Hozzászólások száma : 43 Join date : 2012. Feb. 14.
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Szomb. Ápr. 28, 2012 9:40 am | |
| Sziasztok! Mondanám, hogy nincs időm játszani, de ez csak olyan szempontból igaz, hogy egy pörgős, nap-nap után írós kalandban nem tudok most részt venni, ezért ebből a szempontból hibernálom magam. Igyekszem viszont azért fel-felnézni, és... nem tudom... csinálni valamit. | |
|
| |
Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Szer. Május 30, 2012 5:49 am | |
| Bocsánatot kérek, amiért 1-2 hétig hanyagoltam a játékot, de nagyon készültem a vizsgámra. Örömmel jelentem be, hogy mai naptól fogva hivatalos szakmunkás lettem, vagyis animációs rajzoló! | |
|
| |
Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése Szer. Júl. 04, 2012 7:17 pm | |
| A probléma mindig a legrosszabbkor üt ki, legalábbis az ember így gondolná. Jelenleg tüdőgyulladásban szenvedek, tehát nem igazán tudok eventet levezetni, így Azure-ra bízom az én karakterem irányítását is, mert legalább 2 hétig biztos, hogy pihennem kell.
//Akinek még kétségei támadtak, hogy én a húgom multikaraktere vagyok, meg tud nézni fb-n...// | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hiányzások bejelentése | |
| |
|
| |
| Hiányzások bejelentése | |
|