DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Hiányzások bejelentése

Go down 
+3
Shadow Chromett
Adrienn
Azure Crawler
7 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Hiányzások bejelentése Empty
TémanyitásTárgy: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 5:19 am

Itt írjátok meg a jövőbeli, vagy netán múltbéli mulasztásaitokat.
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeKedd Szept. 06, 2011 10:52 pm

Egy ideig nem voltam, mivel sok volt a tanulni való így, az év elején Rolling Eyes
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeCsüt. Szept. 08, 2011 4:02 am

Bocsánat, hogy nem voltam! A szüleim nem engedik meg, hogy hétköznap is gépezzek, ha kinyít a könyvtár valószínüleg mindig tudok majd irni!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeCsüt. Szept. 08, 2011 4:13 am

Én se tudtam lenni, mert beteg voltam! Pótlom a hiányzást!
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeKedd Szept. 13, 2011 2:06 am

Visszatértem: sajnálom, de iskolakezdéskor beteg voltam és gőzerővel tanultam.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeHétf. Szept. 26, 2011 6:53 pm

Sajnos a hiányzásom miatt az eventet kénytelen vagyok halasztani. Elnézést kérek a játékosoktól!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeKedd Szept. 27, 2011 8:25 pm

Én is az elnézésetek kérem, hogy ennyire inaktívvá váltam. Mostantól igyekszek fent lenni.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimePént. Nov. 04, 2011 9:45 pm

Elnézést hogy nem voltam most már valószínű hogy leszek. Ha valaki esetleg játszana a társaságomban akkor írjon nekem pm-et!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeHétf. Nov. 14, 2011 2:36 am

Sajnálom, de egy jó darabig nem tudok majd lenni a dolgozatok miatt.
Hiányzásaimat majd pótolom! ^^
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeHétf. Jan. 02, 2012 10:04 pm

Lehet hogy egy ideig nem tudok majd lenni, mivel elkaptam egy csúnya betegséget ><
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeVas. Jan. 29, 2012 2:06 am

Hétfőn írok majd
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 4:42 am

Nos ez mindenhova szól. Egy ideig nem leszek fent, mert mostanában a barátaimmal nem jövök ki és gyakrabban megbetegszek :/. Nem tudom, pontosan, hogy mit csináljak és a neten is, azért vagyok fent, hogy találjak valamit a problémáimra. Szóval egy jó ideig nem leszek sehol. PokémonHUN-ra nem tudok bejelentkezni, ezért írok is ide, mert ott várnak rám. Ha valaki majd megírná nekem, hogy ott mi az e-mail-em megköszönném.
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 9:40 am

Sziasztok!

Mondanám, hogy nincs időm játszani, de ez csak olyan szempontból igaz, hogy egy pörgős, nap-nap után írós kalandban nem tudok most részt venni, ezért ebből a szempontból hibernálom magam. Igyekszem viszont azért fel-felnézni, és... nem tudom... csinálni valamit. Very Happy
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeSzer. Május 30, 2012 5:49 am

Bocsánatot kérek, amiért 1-2 hétig hanyagoltam a játékot, de nagyon készültem a vizsgámra. Örömmel jelentem be, hogy mai naptól fogva hivatalos szakmunkás lettem, vagyis animációs rajzoló! Very Happy
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 7:17 pm

A probléma mindig a legrosszabbkor üt ki, legalábbis az ember így gondolná. Jelenleg tüdőgyulladásban szenvedek, tehát nem igazán tudok eventet levezetni, így Azure-ra bízom az én karakterem irányítását is, mert legalább 2 hétig biztos, hogy pihennem kell.

//Akinek még kétségei támadtak, hogy én a húgom multikaraktere vagyok, meg tud nézni fb-n...//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások bejelentése   Hiányzások bejelentése Icon_minitime

Hiányzások bejelentése
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Általános :: Hírek és Kérdések-
Ugrás: