| Kötltlen társalgás | |
|
+7Nina Alberona Lilly Lake Judy Sarnatrina Daisuke Tategami Kevin Howlett Adrienn Azure Crawler 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Randy Chrome General
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2012. Jan. 28.
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Kedd Jan. 31, 2012 10:37 am | |
| Köszönöm^^ Ez az, szép volt! Na, jönne valaki az Erdő zónába játszani velem? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Kedd Jan. 31, 2012 6:30 pm | |
| Én szívesen megyek |
|
| |
Randy Chrome General
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Pént. Feb. 03, 2012 8:02 am | |
| Mi történt mesélőnkkel?
elaludt ma reggel?XD | |
|
| |
Kudou Taiki Mesélő
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Pént. Feb. 03, 2012 8:56 am | |
| Elnézést kérek, csak migrénem volt :S Azon nyomban folytatom | |
|
| |
Randy Chrome General
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Pént. Feb. 03, 2012 9:00 am | |
| óóóúúh, a migrén az nem jóX(
javaslom a őszi margitvirágot 250 mg-ben. Kapszulaként kapható. És ne rágd meg a friss növény levelét, mert az nem tesz jót a szádnak! | |
|
| |
Kudou Taiki Mesélő
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Jan. 08.
| |
| |
Randy Chrome General
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Csüt. Márc. 01, 2012 9:09 am | |
| ROOOOOLF, MEEEEEREEE VAAAAGY?
Bocsi, de én tovább haladok, ha feltámadsz hamvaidból, gyere utánam pls! | |
|
| |
Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Szomb. Márc. 24, 2012 5:11 am | |
| Kedves Adam! Igenis baj, hogy előbb írtál! Nem szeretjük, ha valaki hamarabb és többet ír a másik előtt. A sorrendet be kell tartani, még ha az esemény lassan megy!!!!! Várd meg szépen, amíg a többiek is írnak. Töröld ki kérlek a mostani reagodat. Csak gondoltam szólok neked, mielőtt az adminok fognak szólni érte egy figyelmeztetéssel. | |
|
| |
Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Szomb. Márc. 24, 2012 10:00 am | |
| Nos, végülis igaz, amit mondasz Judy. De közben igazat kell adnom Adam-nek is, hiszen nemigen módosítja a cselekvést a megjelenésével. Én inkább Azure véleményére támaszkodnék, hiszen ő itt a főnök vagy mi. És kérlek Judy, légy elnéző Adam-el, hiszen nem pontosan olyan oldalról jött, ahol így működnek a dolgok, rendszerek. | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Szomb. Márc. 24, 2012 10:23 am | |
| Mindazonáltal, hogy a sorrendet valóban be kellene tartani nagyobb cselekvések között, Adam-et egyenlőre csak figyelmeztetem, mivel tényleg nem volt nagy szerepköre eddig. Legközelebb tessék ilyenkor betartani a sorrendet! | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
Hozzászólások száma : 43 Join date : 2012. Feb. 14.
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Szomb. Márc. 24, 2012 1:25 pm | |
| Most meglepődtem. Judy: köszönöm, hogy szóltál, igazad lett, tényleg megkaptam a figyelmeztetést. Nem tudom, hogy azért-e, mert itt nyíltan jelezted, hogy ez neked nem tetszett, mindenesetre megkérnélek, hogy máskor levélben szólj, főleg ha csak nekem címzed az egész reagot. Egyből észreveszem én is, és még időben tudok korrigálni. Másrészt a figyelmeztetéssel is majdnem ugyan így jártam. Csevegőben kiosztott figyelmeztetés? Oké. Nekem tényleg szokatlan ez a merevség, megfordultam néhány oldalon, de ilyennel még nem találkoztam. Ami meglepett, az a reakció hevessége Judy részéről, és az eljárás módja, hogy ha nem nézek be ide, akkor sose tudom meg, hogy rólam volt szó, és még admini figyelmeztetést is kaptam - más kérdés, hogy ráadásul így még védeni sem tudtam magam. Kicsit egyoldalúnak éreztem ezt az egészet (és ráadásul sértőnek Judy írását). Mindenesetre köszönöm, hogy Daisuke szólt mellettem. | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Szomb. Márc. 24, 2012 8:14 pm | |
| Sajnálom, hogy nem így szóltam, de most már lényegtelen. És miért baj, ha csevegőben osztok figyelmeztetőt? Rendben, legközelebb a közleményekben fogok, hogy neked "jobb" legyen. A merevséget pedig már elmagyaráztuk: egy játékos tehet erről. És kérlek, ne várj minden oldaltól azt, amit te szeretnél. Nem minden adminisztrátor elnéző, mint jó néhányan. Ez a merevség is - ahogy már fentebb mondtam - a csaló oldallopók miatt van, amit igen nehéz lesz elereszteni, ahogy te várnád. Abban igazad volt, hogy sértőnek érezheted egy játékostárs írását, s bár mondjuk nem szóltam rá, de a "kiabálás" a netikett szabályzatába beletartozik, amit ugyan nem írtam le, de szerintem automatikusan elvárható mindenkitől. Másfelől tanúsítani kéne a tiszteletet a fórumozótársaid felé. Ennek kölcsönösnek kell lennie. Ha valamit nem értesz vagy nem tudsz elfogadni, PM-ben megbeszéljük. És ez mindenkire ugyanúgy vonatkozik! | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Szomb. Márc. 24, 2012 8:58 pm | |
| Azure: szerintem azért baj, amit már korábban is írtam. Ha éppen nem nézek be ide, hogy na, miről van szó, akkor nem tudom meg, hogy kaptam figyelmeztetést. Ennyi az egész. Látom és értem, hogy miért itt kaptam, ez rendben is van, de hogy még egy PM sem ment ki, semmi... ezen meglepődtem. De ezt már írtam is korábban.
Épp ez volt a problémám, hogy tudtommal senkit nem bántottam, mindig igyekszem jelezni, hogy nem vagyok biztos a dolgomban, írtam a plusz reagnál is, hogy szóljatok, ha gond. Szerintem ezek után elvárható, hogy ne kiabáljanak velem, és egy user ne kérje tőlem a reagom törlését. Tanácsolja - igen, segítsen. De ne szólítson fel a törlésére úgy, hogy aztán senki nem szól neki, hogy ez nem szabálykövető viselkedés, ráadásul mindezt pont nálatok. Pedig látod, csak annyit kellett írnom, hogy sértő volt a hsz számomra, és máris tudtad, hogy mire gondolok, annyira nyilvánvaló volt.
Félreértés ne essék, értem, hogy miért kaptam figyelmeztetést. De ha már a tiszteletadás szóba került: pontosan ezt hiányoltam. | |
|
| |
Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Szomb. Márc. 24, 2012 9:05 pm | |
| Elnézést kérek, nem akartam senkit se megsérteni, legközelebb tapintatosabban próbálok szólni. Nos, ugyebár mondjuk kissé rossz napom volt, mert vérig sértették az egyik családtagomat... | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Szomb. Márc. 24, 2012 9:07 pm | |
| Mindenkinek vannak rossz napjai. Ahogy látom a reakcióból, talán én sem voltam teljesen okés. Részemről az elnézés megadva, spongyát rá. | |
|
| |
Randy Chrome General
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Vas. Márc. 25, 2012 4:12 am | |
| Gyerekek, help kéne!
Kéne valami Digimon, ami Renamon méretű(mert meg akarom csinálni Lovag és Aranyróka X fúzióját), és Renamon azért nőies, és én nem nőiesre tervezemX( | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Vas. Márc. 25, 2012 4:35 am | |
| Körülnéztem, hátha tudok én is segíteni. Mivel Lovag elég kék, ezért én ezt találtam a legjobbnak: Youkomon. Ő Ezüstróka Champion alakja is, csak akkor más néhány adat róla, és így hívják és így néz ki: Kyubimon. Bár elvileg belőle is létezik ezüst kiadás (angolol ugye silver) - hogy hűek legyünk Ezüstrókához -, amiben viszont kék, mint Youkomon. Mást ezen kívül én nem találtam. Remélem segítettem azért, legalább elindulni valamilyen vonalon. | |
|
| |
Randy Chrome General
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Vas. Márc. 25, 2012 5:49 am | |
| Nekem Aranyróka van, az a gond, és Rookie-t nem lehet championnal keresztezni tudtommal:S | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Vas. Márc. 25, 2012 5:56 am | |
| Bocsi, akkor valahol elkeveredtem - szokásom. | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Vas. Márc. 25, 2012 5:57 am | |
| És ha majd jövőben Dorugamon-t kereszteznéd Kyubimon-al vagy valami hasonlóval? | |
|
| |
Randy Chrome General
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Vas. Márc. 25, 2012 6:47 am | |
| Igen.
Meg most Dorumont Renamonnal. | |
|
| |
Randy Chrome General
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Kedd Márc. 27, 2012 5:28 am | |
| Ááá, sehogy sem tudok jót rajzolni(pedig kéne a Digixros-hoz)!:S
ja és Adam: az Xros nem olyan, mint a Veemon-Stingmon keverék:S
Van ötlete valakinek, hogy keresztezzem Renamont és Dorumont? | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Kedd Márc. 27, 2012 5:39 am | |
| De, olyasmi. Az Xros-ban nincsenek szintek, ezért ott nem ír ilyesmiket. Veemon és Stingmon viszont DNA-evolúcióval változtak össze. Két champion együtt egy ultimate formát vett fel. Nem ismerem sajnos az xros szabályzatot, de ha a két rookie szintű Lovagot és Aranyrókát akarod összeváltoztatni, akkor én még mindig a korábbi ajánlatomat mondom, bár nem ismerem a generalokra vonatkozó szabályokat. | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Kedd Márc. 27, 2012 5:40 am | |
| Hát egy-két inspiráció, hogyan tudhatnád felspécizni Xros-Up Dorumon-t: Renamon kesztyűit felvehetné. A mellkasán lévő fehér bundát "kinöveszthetné". A lábai szerintem legyenek olyanok, mint Renamon-é, így megkaphatná az ügyességét, de persze csak egy ötlet | |
|
| |
Randy Chrome General
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás Kedd Márc. 27, 2012 5:51 am | |
| - Adam Greendwood írta:
- De, olyasmi. Az Xros-ban nincsenek szintek, ezért ott nem ír ilyesmiket. Veemon és Stingmon viszont DNA-evolúcióval változtak össze. Két champion együtt egy ultimate formát vett fel.
Nem ismerem sajnos az xros szabályzatot, de ha a két rookie szintű Lovagot és Aranyrókát akarod összeváltoztatni, akkor én még mindig a korábbi ajánlatomat mondom, bár nem ismerem a generalokra vonatkozó szabályokat. Mondom, hogy a DNA evó és a DigiXros nem ugyanaz. Két rookie Digimonból nem lesz champion! És amit te ajánlottál, az nem DigiXros-os digimon, hanem Renamon sötét evolúciója. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kötltlen társalgás | |
| |
|
| |
| Kötltlen társalgás | |
|