DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Kötltlen társalgás

Go down 
+7
Nina Alberona
Lilly Lake
Judy Sarnatrina
Daisuke Tategami
Kevin Howlett
Adrienn
Azure Crawler
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

Hozzászólások száma : 85

Kötltlen társalgás - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 10:37 am

Köszönöm^^

Ez az, szép volt!Very Happy

Na, jönne valaki az Erdő zónába játszani velem?Smile
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 6:30 pm

Én szívesen megyek Very Happy
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 8:02 am

Mi történt mesélőnkkel?

elaludt ma reggel?XD
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 8:56 am

Elnézést kérek, csak migrénem volt :S Azon nyomban folytatom
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 9:00 am

óóóúúh, a migrén az nem jóX(

javaslom a őszi margitvirágot 250 mg-ben. Kapszulaként kapható. És ne rágd meg a friss növény levelét, mert az nem tesz jót a szádnak!
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 9:02 am

Köszönöm a tanácsot Smile Mindenképpen ki fogom próbálni ^^
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2012 9:09 am

ROOOOOLF, MEEEEEREEE VAAAAGY?

Bocsi, de én tovább haladok, ha feltámadsz hamvaidból, gyere utánam pls!
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 5:11 am

Kedves Adam!
Igenis baj, hogy előbb írtál! Nem szeretjük, ha valaki hamarabb és többet ír a másik előtt. A sorrendet be kell tartani, még ha az esemény lassan megy!!!!! Várd meg szépen, amíg a többiek is írnak. Töröld ki kérlek a mostani reagodat. Csak gondoltam szólok neked, mielőtt az adminok fognak szólni érte egy figyelmeztetéssel.
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 10:00 am

Nos, végülis igaz, amit mondasz Judy. De közben igazat kell adnom Adam-nek is, hiszen nemigen módosítja a cselekvést a megjelenésével. Én inkább Azure véleményére támaszkodnék, hiszen ő itt a főnök vagy mi. És kérlek Judy, légy elnéző Adam-el, hiszen nem pontosan olyan oldalról jött, ahol így működnek a dolgok, rendszerek.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 10:23 am

Mindazonáltal, hogy a sorrendet valóban be kellene tartani nagyobb cselekvések között, Adam-et egyenlőre csak figyelmeztetem, mivel tényleg nem volt nagy szerepköre eddig. Legközelebb tessék ilyenkor betartani a sorrendet!
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 1:25 pm

Most meglepődtem. Judy: köszönöm, hogy szóltál, igazad lett, tényleg megkaptam a figyelmeztetést. Nem tudom, hogy azért-e, mert itt nyíltan jelezted, hogy ez neked nem tetszett, mindenesetre megkérnélek, hogy máskor levélben szólj, főleg ha csak nekem címzed az egész reagot. Egyből észreveszem én is, és még időben tudok korrigálni. Másrészt a figyelmeztetéssel is majdnem ugyan így jártam. Csevegőben kiosztott figyelmeztetés? Oké. Very Happy
Nekem tényleg szokatlan ez a merevség, megfordultam néhány oldalon, de ilyennel még nem találkoztam. Ami meglepett, az a reakció hevessége Judy részéről, és az eljárás módja, hogy ha nem nézek be ide, akkor sose tudom meg, hogy rólam volt szó, és még admini figyelmeztetést is kaptam - más kérdés, hogy ráadásul így még védeni sem tudtam magam. Kicsit egyoldalúnak éreztem ezt az egészet (és ráadásul sértőnek Judy írását). Mindenesetre köszönöm, hogy Daisuke szólt mellettem.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 8:14 pm

Sajnálom, hogy nem így szóltam, de most már lényegtelen. És miért baj, ha csevegőben osztok figyelmeztetőt? Rendben, legközelebb a közleményekben fogok, hogy neked "jobb" legyen. A merevséget pedig már elmagyaráztuk: egy játékos tehet erről.
És kérlek, ne várj minden oldaltól azt, amit te szeretnél. Nem minden adminisztrátor elnéző, mint jó néhányan. Ez a merevség is - ahogy már fentebb mondtam - a csaló oldallopók miatt van, amit igen nehéz lesz elereszteni, ahogy te várnád. Abban igazad volt, hogy sértőnek érezheted egy játékostárs írását, s bár mondjuk nem szóltam rá, de a "kiabálás" a netikett szabályzatába beletartozik, amit ugyan nem írtam le, de szerintem automatikusan elvárható mindenkitől. Másfelől tanúsítani kéne a tiszteletet a fórumozótársaid felé. Ennek kölcsönösnek kell lennie. Ha valamit nem értesz vagy nem tudsz elfogadni, PM-ben megbeszéljük. És ez mindenkire ugyanúgy vonatkozik!
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 8:58 pm

Azure: szerintem azért baj, amit már korábban is írtam. Ha éppen nem nézek be ide, hogy na, miről van szó, akkor nem tudom meg, hogy kaptam figyelmeztetést. Ennyi az egész. Látom és értem, hogy miért itt kaptam, ez rendben is van, de hogy még egy PM sem ment ki, semmi... ezen meglepődtem. De ezt már írtam is korábban.

Épp ez volt a problémám, hogy tudtommal senkit nem bántottam, mindig igyekszem jelezni, hogy nem vagyok biztos a dolgomban, írtam a plusz reagnál is, hogy szóljatok, ha gond. Szerintem ezek után elvárható, hogy ne kiabáljanak velem, és egy user ne kérje tőlem a reagom törlését. Tanácsolja - igen, segítsen. De ne szólítson fel a törlésére úgy, hogy aztán senki nem szól neki, hogy ez nem szabálykövető viselkedés, ráadásul mindezt pont nálatok. Pedig látod, csak annyit kellett írnom, hogy sértő volt a hsz számomra, és máris tudtad, hogy mire gondolok, annyira nyilvánvaló volt.

Félreértés ne essék, értem, hogy miért kaptam figyelmeztetést. De ha már a tiszteletadás szóba került: pontosan ezt hiányoltam.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 9:05 pm

Elnézést kérek, nem akartam senkit se megsérteni, legközelebb tapintatosabban próbálok szólni. Nos, ugyebár mondjuk kissé rossz napom volt, mert vérig sértették az egyik családtagomat...
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 9:07 pm

Mindenkinek vannak rossz napjai. Ahogy látom a reakcióból, talán én sem voltam teljesen okés. Részemről az elnézés megadva, spongyát rá.
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 4:12 am

Gyerekek, help kéne!

Kéne valami Digimon, ami Renamon méretű(mert meg akarom csinálni Lovag és Aranyróka X fúzióját), és Renamon azért nőies, és én nem nőiesre tervezemX(
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 4:35 am

Körülnéztem, hátha tudok én is segíteni. Mivel Lovag elég kék, ezért én ezt találtam a legjobbnak: Youkomon. Ő Ezüstróka Champion alakja is, csak akkor más néhány adat róla, és így hívják és így néz ki: Kyubimon. Bár elvileg belőle is létezik ezüst kiadás (angolol ugye silver) - hogy hűek legyünk Ezüstrókához -, amiben viszont kék, mint Youkomon. Very Happy

Mást ezen kívül én nem találtam. Remélem segítettem azért, legalább elindulni valamilyen vonalon.
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 5:49 am

Nekem Aranyróka van, az a gond, és Rookie-t nem lehet championnal keresztezni tudtommal:S
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 5:56 am

Bocsi, akkor valahol elkeveredtem - szokásom. Very Happy
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 5:57 am

És ha majd jövőben Dorugamon-t kereszteznéd Kyubimon-al vagy valami hasonlóval?
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 6:47 am

Igen.

Meg most Dorumont Renamonnal.
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 5:28 am

Ááá, sehogy sem tudok jót rajzolni(pedig kéne a Digixros-hoz)!:S

ja és Adam: az Xros nem olyan, mint a Veemon-Stingmon keverék:S

Van ötlete valakinek, hogy keresztezzem Renamont és Dorumont?
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 5:39 am

De, olyasmi. Az Xros-ban nincsenek szintek, ezért ott nem ír ilyesmiket. Veemon és Stingmon viszont DNA-evolúcióval változtak össze. Két champion együtt egy ultimate formát vett fel.
Nem ismerem sajnos az xros szabályzatot, de ha a két rookie szintű Lovagot és Aranyrókát akarod összeváltoztatni, akkor én még mindig a korábbi ajánlatomat mondom, bár nem ismerem a generalokra vonatkozó szabályokat.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 5:40 am

Hát egy-két inspiráció, hogyan tudhatnád felspécizni Xros-Up Dorumon-t: Renamon kesztyűit felvehetné. A mellkasán lévő fehér bundát "kinöveszthetné". A lábai szerintem legyenek olyanok, mint Renamon-é, így megkaphatná az ügyességét, de persze csak egy ötlet Wink
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 5:51 am

Adam Greendwood írta:
De, olyasmi. Az Xros-ban nincsenek szintek, ezért ott nem ír ilyesmiket. Veemon és Stingmon viszont DNA-evolúcióval változtak össze. Két champion együtt egy ultimate formát vett fel.
Nem ismerem sajnos az xros szabályzatot, de ha a két rookie szintű Lovagot és Aranyrókát akarod összeváltoztatni, akkor én még mindig a korábbi ajánlatomat mondom, bár nem ismerem a generalokra vonatkozó szabályokat.

Mondom, hogy a DNA evó és a DigiXros nem ugyanaz. Két rookie Digimonból nem lesz champion! És amit te ajánlottál, az nem DigiXros-os digimon, hanem Renamon sötét evolúciója.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 3 Icon_minitime

Kötltlen társalgás
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Általános :: Csevegő-
Ugrás: