DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Kötltlen társalgás

Go down 
+7
Nina Alberona
Lilly Lake
Judy Sarnatrina
Daisuke Tategami
Kevin Howlett
Adrienn
Azure Crawler
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

Hozzászólások száma : 43

Kötltlen társalgás - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 5:58 am

Randy Chrome írta:
Adam Greendwood írta:
De, olyasmi. Az Xros-ban nincsenek szintek, ezért ott nem ír ilyesmiket. Veemon és Stingmon viszont DNA-evolúcióval változtak össze. Két champion együtt egy ultimate formát vett fel.
Nem ismerem sajnos az xros szabályzatot, de ha a két rookie szintű Lovagot és Aranyrókát akarod összeváltoztatni, akkor én még mindig a korábbi ajánlatomat mondom, bár nem ismerem a generalokra vonatkozó szabályokat.

Mondom, hogy a DNA evó és a DigiXros nem ugyanaz. Két rookie Digimonból nem lesz champion! És amit te ajánlottál, az nem DigiXros-os digimon, hanem Renamon sötét evolúciója.

Bocsi, leesett, hogy nem elírástól nincs kérdőjel a mondatod végén. Very Happy
Szóval igen, igazad van.
Vissza az elejére Go down
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 5:59 am

A DigiXros az evolúció egyik formája, de mégse nevezhető annak. Hasonlít abban a Jogress/DNA evolúcióra, hogy digimonok kereszteződnek eggyé. Igen, de a DigiXros-kor az alap digimon nem lesz erősebb, hanem a vele Xros-ozott "társából" fegyvert alkot és ezzel a helyzeteket tudja kihasználni a felfejlesztett digimon. Közben több digimont is Xros-ozhat a General a korábban keresztezett digimonhoz, ezáltal több és több fegyvere lesz. De persze vannak magasabb formái is a DigiXros-nak (pl. Double Xros, Great Xros és Final Xros), s ezek teszik jóval erősebbé a digimonokat, és ettől fogva valamelyest hatékonyabb a Jogress/DNA evolúciónál.

Ebben különböznek, ha kérdeznétek. Wink
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Márc. 30, 2012 11:21 am

Találtam egy jópofa kis videót, gondoltam, hátha érdekel titeket is, megosztom: katt Smile
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

Hozzászólások száma : 85

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeSzer. Ápr. 04, 2012 12:03 am

ÁÁÁ, sehogy sem jön össze a Dorumon/Renamon DigiXros, pedig próbáltam, de sehogy nem jön össze a kép:S
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 07, 2012 11:00 pm

Nem szívesen teszem, de megkérhetnék valakit, hogy megrajzol nekem egy Dorumon/Renamon DigiXros-t? Mert nekem sehogy sem akar összejönni(de azért próbálkozok):S

A hozzászólást Randy Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 07, 2012 11:03 pm-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 07, 2012 11:03 pm

Hmmm, meglátom, mit tehetek ez ügyben ^^
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 07, 2012 11:05 pm

Köszi!^^ mert az alapterv megvan a fejembe, csak megrajzolni nem tudomXD
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2012 2:44 am

Itt is kívánok mindenkinek boldog húsvétot! A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok locsolandót. Smile
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 07, 2012 12:14 am

Valamelyik Admin-t megkérhetem, hogy értékeljék a naplómat, mert kész vagyok?Very Happy
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 07, 2012 11:03 am

Nálam is ugyan ez a helyzet, mint Randy-nél: kész a naplóm. Dainak szóltam anno, mert ezt beszéltük meg, de gondolom most nem ez a legnagyobb problémája. Smile
Csütörtöktől fogok tudni nagyjából visszatérni, addig nekem is ráér, csak ha már más szólt, gondoltam, én is jelzem.

És kis apróság, hátha valaki tudja a választ: ezen a képen a második sor sokkoló formájú digimonját hogy hívják? Very Happy
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeKedd Május 08, 2012 1:25 am

Az értékeléseteket megtalálhatjátok a naplóbejegyzésetek alatt. Adam, az ott Kokuwamon, akire gondoltál. Very Happy
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 11, 2012 10:05 pm

Ó, hogy már meg sem vagyok várva a kalandban, köszönöm. Én szerettem volna nálatok egy jót játszani, mert jó érzéssel gondolok a digimonok világára, de az állandó negatív visszajelzések szerint nem vagyok közétek való. Ráadásul én sem élvezem, amikor többször jelzem, hogy ez így nekem idegen, nem játszottam ilyen rendszerben még, mégis kiabálnak velem, és admini figyelmeztetést kapok, nem pedig segítséget. Lilly, a kérdésedre válaszolva: ha tudtam volna, hogy ez probléma, természetesen leírtam volna. Más kérdés, hogy direkt kérdeztem Azuret, akkor is, amikor kiszálltam egy időre a kalandból, és akkor is, amikor visszajöttem, hogy miként csináljam. Egyébként meg semmi kalandalakító szerepe nem volt a karakteremnek, ezen nem tudom, hogy mi zavart volna néhányotokat... vagy ahogy utólag mondtad: mindenkit. Ráadásul tudtommal veled még nem is játszottam - gondolom a multiddal igen.
Játszatok, érezzétek jól magatokat egymással, szívesen tennék így én is, de egy ilyen csapatnak ha akarnék sem tudnék a tagja lenni - és ahogy látom, ti sem szeretnétek, hogy az legyek, elvagytok magatok is. Akkor pedig azt hiszem, hogy nincs más hátra. Sziasztok!
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 11, 2012 10:16 pm

elnézést kérek, hogy össze voltam zavarodva, és hogy azt mondtam szerinted, hogy nem vagy idevalósi-.- Akkor nem jövök többet fel(úgy sem hiányoznák a léleknek sem), azt meg van oldva a probléma, ennyi!-.-
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 11, 2012 10:29 pm

Gyerekek! Hagyjátok föl a vitát! Lilly, megkértelek msn-en, hogy ne légy indulatos. Adam csupán jószándékúan játszani kívánt velünk. Ha gondjaitok támadnak, ne egymásnak ugorjatok, hanem privát keretek között megbeszéljük és akkor mindenkinek jobb lesz. Emiatt végképp nem lenne érdemes elhagyni egy szerepjátékot. Tudtommal már elég érettek vagytok ahhoz, hogy az effajta konfliktust kiküszöböljétek, de ha nem, akkor tévedtem. Nem tudom, hogy vagytok vele, de ez kicsit infantilis viselkedés. A közeljövőben - és itt mindenkinek mondom, kivétel nélkül - ha ilyen előfordul, figyelmeztetés nélkül bűntettem a konfliktus okozóját! Szeretném békében lerendezni az ügyeket és vezetni ezt az oldalt, de látszólag ez eddig nem sikerült.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 11, 2012 10:38 pm

Ezzel egyet kell érteni, és Lillynek legalább PM-ben kellett volna írni, és Adamnak is legalább lehetett volna ennyi esze. Mondjuk azért én sem voltam múltkor körültekintőbb... Lillynek azonban igaza van, hogy Adam tényleg zavarosan írt. Én se tudtam felfogni szinte belőle semmit.
Mindkettő hibázott a magam részéről. Lilly, PM-ben legközelebb, Adam te meg próblj végre írni érthetőbb hozzászólásokat a játékban, és akkor nem fog senki se támadni téged. Remélem, ezzel mindenki egyet ért.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 11, 2012 10:44 pm

Én már ott nem hiszem el, hogy a segítőkészséget miért nem adják meg egyeseknek? Néha ezen eltöprengek. Talán nincs elég türelme a játékosoknak? Ez egy nagyon nehéz kérdés.
Adam időben jelzett, hogy a vizsgák meg egyéb ügyintézkedések kapcsán nem tud lenni és ki is szállt. A posztban pedig jelölte - ámbátor halványan - hogy a partnere továbbfejlődött, de ne ez legyen a legnagyobb probléma. Ha gondotok van, privát keretek között megoldjuk úgy, hogy kettőtöknek jó legyen és nem kell senkinek se elmennie.
Adam Greenwood
Szelídítő
Szelídítő
Adam Greenwood

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 11, 2012 10:50 pm

Smile Szeretnék, de tényleg nem tudok egyértelműbb reagokat írni - és így a maradást sem érzem reálisnak. De akkor ez legyen jel, hogy ha jön utánam még újabb játékos, vele már beszéljetek másként. Bennem nincs harag, Judy, veled még határozott terveim is vannak ettől függetlenül Smile, Lilly-Randy reakciójából bármennyire is nem úgy tűnik, nekem mégis az derül ki, hogy mennyire fontos neki ez az oldal; én pedig tudom máshol is tartani veletek a kapcsolatot, vagy éppenséggel játszani.
Minden rendben van, örülök, hogy megbeszéltük, a kaland menjen tovább, meg ne akadjon. Smile
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 11, 2012 11:08 pm

Játszunk akkor tovább!

Azure, azt hiszem, a kövinél (vagy azutáni) reagomnál Dem már felveszi a mega szintet. Very Happy Csak szólok előre, hogy történjék közbe valami, ami megfelelő időt kínálna rá. Very Happy
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 11, 2012 11:20 pm

Rendben van, már ki is találtam egy jót: mi lenne, ha Apollomon-nal megküzdene Megasmon, de ahhoz kéne beleegyezés, hogy egyidejűleg átvegyem a fő gonosz karakter irányítását. Smile
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Május 12, 2012 12:35 am

Peeeersze, nyugodtan, hiszen úgyis NJK. Azt gondoltam, hogy az első regodnál kicsit átveszed.Very Happy
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 18, 2012 2:12 am

Bocsánat, hogy káromkodtam(azt hittem cenzúrázva oké^^"), legközelebb nem fordul elő!
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimePént. Május 18, 2012 2:14 am

Semmi komoly, csak gondoltam idejében szólok erről, mielőtt problémásabb lett volna a dolog. Smile
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jún. 27, 2012 8:54 am

Úgy döntöttem, inkább maradok a fórumon, majd az event után meglátom, mi lesz. Ha én lelépek, más is le fog lépni, tudom. Az event meg akkor dugára megy. Ha már jelentkeztem rá, le is játsszuk... de a saját NJK-val kapcsolatban legyen lehetőségünk őket játszani, ahogy akarjuk (persze úgy, hogy nem folyásolja be az event főbb menetét). Semmi különcködés!
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jún. 27, 2012 10:38 pm

Ám legyen. De amiket elmondtam a közleményekben, ugyanúgy vonatkozik rád: ez volt az utolsó figyelmeztetésem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kötltlen társalgás   Kötltlen társalgás - Page 4 Icon_minitime

Kötltlen társalgás
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Általános :: Csevegő-
Ugrás: