DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság)

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

Hozzászólások száma : 85

4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság)   4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) - Page 2 Icon_minitimeKedd Márc. 20, 2012 4:15 am

Renamon nem csak hogy jól fogadta a javaslatom, haem úgy döntött, hogy a partnerünk lesz. Mekkorát nézett már Liamon, amikor Renamon magától az X-Loader-embe ugrott!XD De én is, hiszen nem számítottam rá, hogy egy 3. társunk lesz. Mivel Renamon már az "enyém" lett, a másik vadász csalódottan elkullogott, mert már nem kellett neki. Úgy látszik vannak a vadászoknál szabályok.
- Hmm.... Mit szólnál, ha Aranyrókának neveznélek? - kérdeztem Renamontól mosolyogva, miután kihívtam a Loaderemből.
- Tetszik. Köszönöm, hogy nem hagytatok cserbe, és hogy megmutattátok, hogy jó emberek is vannak. - - és meghajolt előttünk.
- Szívesen. - hajolt vissza. Hirtelen azt láttam, hogy a lány és Dai eltűnt, és megjelent egy kapu.
- Mi a?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - gyorsan visszahívtam a loader-embe Aranyrókát és Lovagot, mert a kapu beszívott nem kicsit.

//DO Bázisok: Antarktisz - Téli bázis: Bázis bejárata//
Vissza az elejére Go down
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság)   4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 08, 2012 12:18 am

Már jó ideje vendégeskedtünk a rég elfeledett jóbarátunknál, az öreg Cyberdramonnál, aki kicsit haragudott, amiért nem jöttünk meglátogatni, de örült a viszonláthatásnak. Sofiát kényelmes helyre fektettem be, és ott borogattam a fejét, miközben az öreg sárkánydigimon jól kinézte magának régi barátját és Protost.
- Sokkal nagyobb lettél, Dem! Biztos azért, mert van egy jóravaló társad. Vigyázz rá nagyon, mert ilyen társat sehol nem találsz! És Protos Prime... ismerlek téged. Te voltál a Dorumonok falujának vezetője... sebaj, sebaj, a lényeg, hogy a néped szerencsére jól van, és az az átkozott Ítélet vagy Megasmon nem irtotta ki őket! Na halljam, mi történt Judy gyámjával?
- Kitépték belőle a Sötét Lelket. - mondta szomorúan Dem. - Megállíthattam volna, de nem volt esélyem. Képzeld, állítólag Azure is így járt, ahogy az a féreg mesélte.
- Az nem jó! Sőt, gáz! Akár így, akár úgy akarnak valamit a lelkeikkel tenni, ha nem állítódik helyre időben az egyensúly a Sötét és a Fény digilélek között, mindkét lélek elpusztul, hiába akarják a Sötétet életben tartani!
- Szerinted ez érdekli Harlámékat?
- A DO-sok idióták! Különben is miért tették ezt Azure-el és Sofia Sarnatrina kisasszonnyal?
- Azoknak nagy szeretet akarnak nyújtani Ragnamon visszatérésében. - felelte Protos Prime kicsit se túl kecsegtető hanggal.
- Jaj ne! Ragnamon visszatér? Szóval ezért a sok sötét villám! Jaj ne! Végünk van!
- Ki az a Ragnamon? - kérdeztem, mikor újra bevizeztem Sofia borogatását.
- Ragnamon maga a Ragnarok. - felelte Dem. - Egykoron majdnem elhozta a világvégét, de a két őriző, Yamaretsumon és Amaretsumon legyőzték és elzárták. Sajnos azonban a két testvér összekapott valamin, és éppen emiatt Yamaretsumon elhagyta az őrhelyét, mert az ő feladata volt őrizni Ragnamont. Nem tudom, most mi történt, mert a továbbiakat nem tudjuk. Régen volt ez már... de ha Ragnamon visszatér, lesz egy-két szavam Yamaretsumonhoz.
- Úgy van. Azért kaptak össze testvérével, mert féltékeny volt rá. Jogos, de akkor is egy idióta volt, hogy otthagyta Ragnamont! Ki tudja, hogy milyen módon szabadult ki ezután!
- Tennünk kell valamit. - mondta Protos. - Ragnamont talán fel lehet tartani, de legyőzni nem, csakis a két őriző tudja. Viszont még ott van a két eltépett Sötét Digilélek Problémája is.
- Protos, azzal is fogunk foglalkozni, végül is a Digilelkek eltépve is egy kis ideig kibírják, Ragnarok súlyosabb probléma. Sofia is velünk jön, ugyanis súlyos komplikációs mellékhatások keletkeztek nála, és lehet, hogy nem fog semmire se emlékezni.
- Mocskos alakok. - szorítottam ökölbe a kezeimet. - Meg fognak fizetni azért, amit a nevelőanyámmal tettek! Biztos tudjátok, mennyire fáj nekem, ami történt vele. El fogom tenni még egyszer Harlámot láb alól Crusader cimborájával együtt, Pusztítót is visszaküldjük adatokba Megatronusmonnak, Hádészt pedig elkapjuk... pontosan nem tudom, hogy kell egyesíteni a digilelkeket, főleg úgy, hogy Sofia a régi lehessen. De attól ő is megfizet, hogy elárulta igazi énjét, és nincs tisztában azzal, hogy ő akármit is tesz, hogy tökéletessé és normális emberré váljon, akkor is meg fog halni hiányos egyensúly miatt, és ez ugyanúgy vonatkozik Azure gonosz énjére is!
Sofia ezalatt lassan kezdett magához térni. Ahogy lassan kinyitotta a szemét, az én körvonalamat látta meg.
- Sofia! Jól vagy? - öleltem meg örömömben, de aztán Sofia kicsit eltolt magától döbbent, törékeny tekintettel.
- Sofia? - kérdezte halk hangon. - Ki az a Sofia? Én? Nahát... milyen tüneményes kislány vagy.
- Sofia... hát nem emlékszel rám? Én vagyok az, Judy. A te kedves nevelt kislányod.
- Nahát, az én kislányom vagy? Nem is tudtam, hogy van... sőt, soha nem is... vagyis... nem tudom, mi történik. Ki is vagyok? Hol vagyok? Hogy is hívnak, kicsi lány? És... VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Sofia, amikor meglátta Deméket, sikoltozott, és a barlang falát kaparta. Úgy kellett visszarángatnom és magamhoz ölelni, hogy megnyugtassam.
- Ne félj, Sofia! Ők nem bántanak!
- Szörnyetegek! Ne jöjjenek a közelembe! Segítség!
- Sofia! Nyugi... nyugi, nyugi!
Továbbra is a karjaimban tartottam, és a nő sírt is a rémülettől. Kis időbe telt, mire megnyugtattam, Deméket megkértem, hogy ha lehet, a biztonság kedvéért ne közelítsenek.
- Ne félj, Sofia, itt vagyok és vigyázok rád. Ők nem bántanak, ne félj. Ők a barátaink. Egyik egy helyi, kedves lakos. A másik kettő pedig az én kedves partnereim. Demre, vagyis Demolatronra se emlékszel, ugye? Ő volt az első Digimonom, és testvéremként vigyáz rám. Ő is részese az életünknek.
- Mi az a Digimon?
- A digimon egy fiktív, képzeletbeli lény, a Digital Monster szó rövidebb változata. Ezek a lények digitális adatokból születtek és többnyire a Digitális világban élnek, melyet a fő vezérlő Yggdrasil irányít. A digimonoknak több fajtája van, melyeket család, attribútum, típus alapján figyelhetünk meg. Leginkább az attribútum lényeges, melynek három alternatívája az adat, vírus és vakcina léteznek. És te velük kapcsolatban dolgoztál... mikor még meg voltak az emlékeid. Vannak ugyan gonoszok is köztük, de legtöbben jók vagy semlegesek. És te a jók között vagy, Sofia.
Sofia ámulva hallgatta a mondataimat, de kissé még bizonytalan volt. Ugyan, mielőtt magához tért, furcsa látomásai voltak egy alattomos férfiról, egy Demre emlékeztető gépszörnyetegről és egy fekete köpenyes, szemüveges férfiról, aki nagyon hasonlít rá.
Dem, mivel ő is kedvelte Sofiát, besegített nekem azzal, hogy a tisztességes távolságban letérdelt, és nyugtató tekintettel nézett a nőre.
- Ne félj Sofia, segítünk neked visszaszerezni régi emlékeidet és szerezni újakat is. Akármibe kerül. Tudom, hogy ez neked mennyire nehéz és megviselt időszak, de kérlek, bízz Judyban. Ő vigyáz rád. Én és a többiek, Protos Prime, Tirion és Bumper meg Judyra. Nagyobb biztonságban nem lehetsz.
Sofia nagy szemekkel pislogott feléje, majd rám nézett és elmosolygott ártatlanul.
- Kérlek, July, vagy hogy is hívnak! Vigyázzatok rám!
Nem mondtam semmit, inkább megöleltem biztatóan Sofiát.
Ekkor felcsendült egy arrogáns, ismerős hang a fejemben. Nemcsak az enyémben, de még a többiek is hallották, de még a 'Vice-ban is Tirion és Bumper. Megatronusmon volt az.
- Nocsak, itt ücsörög a díszes társaság, mikor Ragnamon hamarosan fejünkre hozza a Ragnarokot! DO-sok nagy hibát követnek el... ők akarják visszatéríteni, és ráadásul emiatt is lopnak Sötét Digilelkeket, hogy segítsék Ragnamon érdekében begyűjteni a sötét villámokat... vigyázz Judy, Harlám nem mondott le a bosszújáról veled kapcsolatban! Ha ti se akartok meghalni, akkor induljatok, és segítsetek a kis barátaitoknak! Ragnamont csakis a két testvér tudja legyőzni, akik saját birodalmukban merültek mély álomba az átok miatt. Ébresszétek fel őket! Nyitok egy portot innentől, hogy átmenjetek az első helyszínetekre. Többet nem segítek, de remélem, ha eljön az idő, végre én is felbukkanhatok, és beteljesítem a magam kis terveit, amihez ezúttal semmi közötök.
- Miért hinnénk el mindazt, amit mondasz? Honnan tudsz a DO-sok terveiről? Miért mondod el nekünk mindezt? - vallatta Dem gyanakodva.
- Ha eljön a Ragnarok, nem lesz hol uralkodnom, és nektek se lesz hol megvédeni másokat, és DO-soknak se lesz hol más ítéletnapokat hozni... márha Ragnamon apokalipszisét túléljük.
Megatronusmon hangja hirtelen elcsendesedett, és megnyílt egy digiportál a mi világunk felé. Mindannyian bizalmatlanok voltunk Megatronusszal szemben. Lehet, hogy a furcsa segítségének hátterében csapda van.
- Kockáztassunk, lehet, hogy ezúttal igazat mond. - szólt Cyberdramon. - Ahhoz képest túl komolynak és súlyosnak tűnt mind az, amit DO-sokról és Ragnamonról mondott. Tehát a két fivér el lett átkozva!
- Megköszönnénk, ha segítenél nekünk, öreg barátom. - mondta Protos.
- Menjünk, és harcoljunk azzal, ami ránk vár a másik oldalon. - szólt Dem, és felrakott engem és Sofiát a vállára.
- Előre, mentsük meg újra a világokat, Bumpert és Tiriont majd am ásik oldalon eresztem ki. - indítványoztam a menetet. A csapatom, és az öreg Cyberdramon elindultunk. Nem vettük észre, hogy egy régi ismerős, a parasztosan beszélő Ogremon követetett minket a másik világba.
- No osz't végrö Ogremon mögveri nagy Demolishormont.

//Észak Shibuya - Iskolakörnyék//
Vissza az elejére Go down

4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság)
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 8. föld: Fogolyföld
» 2. föld: Vámpírfölde (Holdkirályság)
» 1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság)
» 3. föld: Mézfölde (Erdőkirályság)
» 5. föld: Aranyföld (Aranykirályság)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Digitális világ :: Zónák-
Ugrás: