DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság)

Go down 
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság) Empty
TémanyitásTárgy: 1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság)   1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság) Icon_minitimeKedd Júl. 05, 2011 1:45 am

1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság) 830px-6-31_01
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság)   1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság) Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2012 7:48 am

Hosszú és fáradalmas út során végre kilyukadtunk Sárkányfölde szépséges vidékén. A becsapódásunkat a puha moha és virágtenger tompította.
- Ez aztán a kellemes földet érés! - rikkantotta Happy és lerázta magáról a ráhullott virágokat.
- Bleh, legalább ne menne virág a számba! - morgott egy sort Agumon és köpködte a leveleket, mohát és a szirmokat.
- De hiszen te voltál éhes, barátom!
- Tudod, nem a legfinomabb eledel...
- Hát akkor mi a "finom"? - kérdeztem nevetve. - Nem foglalnád egy dalba?
- Remek ötlet, Azure! - tapsolt örömében Happy. - Énekeljünk egy duót a kajáról, Agumon! ♪ Oh yeah, baby! ♪
- Itt rögtön?! - tátotta el a száját a dinoszaurusz digimon, majd eltöprengett. - Hát legyen. De előre szólok, a dal eredete nem tőlem származik! - azzal elkezdett ezt a dalt dúdolni.
- Úr isten, mekkora húscafat! - kúszott el éppen két Dracomon mellettünk és egy óriási húst néztek meg. - Úgy néz ki, mintha egy esti randevúra szánták volna!
- De mikor fog itt egyszer is randizni, ha itt van a bősz Dorbickmon? - kérdezte a másik. - Ki fog itt vacsorázni?
- Én a méretre értem! A méretre!
- Tényleg! Úr Is-ten!
Agumon: ♪ Nem fogok hazudni, mert szeretnem a csirkét, a spanom se fogja letagadni, hogy mikor beleharapsz a húsba, szétmállik a szádban! ♪
Happy: ♪ És ott van a sertéshús, az a kerek cucc és akkor beflamózol, amit magadhoz akarod venni! ♪
Agumon: ♪ Meg még ott van a ra-men, az a fogd és fald be, de az az 5 perc megőrjít, őríjt...!
- Hé, kuss legyen! - kiáltott valaki a távolból és fejbe dobta Agumon-t egy jókora fémgolyóval. - Ez a kornyikálás őríjt meg engem, Dorugamon-t!
- Hé, ki a fene volt ez?! Ki zavarta meg a monológomat?! - ripakodott Agumon és az orrából már eregette a füstöt.
- Igazán szép, mondhatom! Azért küldtek, hogy figyelmeztesselek benneteket, erre meg felzavartok álmomból? Na mindegy - mondta és közelebb röppent. - Dorbickmon-t nem találjátok itt. Az emberek világában van a DO-nak segédkezni.
- Köszönjük, de miért mondod el nekünk? - kérdezte Happy.
- Én csak a gazdám kéréseit teljesítem. Ha nem így tennék, egy kóbor lélek lennék a világunkból. Dorbickmon a DO antarktiszi bázisán lelitek meg. Ha őt megölitek, több dolgot is megtudhattok. Agyő! - azzal szárnyra kapva eltűnt a felhők között.
Egy pillanatig csak álltunk ott, csendben és csak a szél zúgását hallgattuk. Ugyan csak most érkeztünk meg, de máris mennünk kellett. Agumon-nak átadtam a Digilelket, amitől RizeGreymon lett és a vállán visszafelé tartottunk az emberi világba...
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net

1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság)
» 8. föld: Fogolyföld
» 2. föld: Vámpírfölde (Holdkirályság)
» 3. föld: Mézfölde (Erdőkirályság)
» 5. föld: Aranyföld (Aranykirályság)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Digitális világ :: Zónák-
Ugrás: