Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: 1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság) Kedd Júl. 05, 2011 1:45 am | |
| | |
|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: 1. föld: Sárkányfölde (Tűz királyság) Szomb. Márc. 17, 2012 7:48 am | |
| Hosszú és fáradalmas út során végre kilyukadtunk Sárkányfölde szépséges vidékén. A becsapódásunkat a puha moha és virágtenger tompította. - Ez aztán a kellemes földet érés! - rikkantotta Happy és lerázta magáról a ráhullott virágokat. - Bleh, legalább ne menne virág a számba! - morgott egy sort Agumon és köpködte a leveleket, mohát és a szirmokat. - De hiszen te voltál éhes, barátom! - Tudod, nem a legfinomabb eledel... - Hát akkor mi a "finom"? - kérdeztem nevetve. - Nem foglalnád egy dalba? - Remek ötlet, Azure! - tapsolt örömében Happy. - Énekeljünk egy duót a kajáról, Agumon! ♪ Oh yeah, baby! ♪ - Itt rögtön?! - tátotta el a száját a dinoszaurusz digimon, majd eltöprengett. - Hát legyen. De előre szólok, a dal eredete nem tőlem származik! - azzal elkezdett ezt a dalt dúdolni. - Úr isten, mekkora húscafat! - kúszott el éppen két Dracomon mellettünk és egy óriási húst néztek meg. - Úgy néz ki, mintha egy esti randevúra szánták volna! - De mikor fog itt egyszer is randizni, ha itt van a bősz Dorbickmon? - kérdezte a másik. - Ki fog itt vacsorázni? - Én a méretre értem! A méretre! - Tényleg! Úr Is-ten!Agumon: ♪ Nem fogok hazudni, mert szeretnem a csirkét, a spanom se fogja letagadni, hogy mikor beleharapsz a húsba, szétmállik a szádban! ♪Happy: ♪ És ott van a sertéshús, az a kerek cucc és akkor beflamózol, amit magadhoz akarod venni! ♪Agumon: ♪ Meg még ott van a ra-men, az a fogd és fald be, de az az 5 perc megőrjít, őríjt...! - Hé, kuss legyen! - kiáltott valaki a távolból és fejbe dobta Agumon-t egy jókora fémgolyóval. - Ez a kornyikálás őríjt meg engem, Dorugamon-t! - Hé, ki a fene volt ez?! Ki zavarta meg a monológomat?! - ripakodott Agumon és az orrából már eregette a füstöt. - Igazán szép, mondhatom! Azért küldtek, hogy figyelmeztesselek benneteket, erre meg felzavartok álmomból? Na mindegy - mondta és közelebb röppent. - Dorbickmon-t nem találjátok itt. Az emberek világában van a DO-nak segédkezni. - Köszönjük, de miért mondod el nekünk? - kérdezte Happy. - Én csak a gazdám kéréseit teljesítem. Ha nem így tennék, egy kóbor lélek lennék a világunkból. Dorbickmon a DO antarktiszi bázisán lelitek meg. Ha őt megölitek, több dolgot is megtudhattok. Agyő! - azzal szárnyra kapva eltűnt a felhők között. Egy pillanatig csak álltunk ott, csendben és csak a szél zúgását hallgattuk. Ugyan csak most érkeztünk meg, de máris mennünk kellett. Agumon-nak átadtam a Digilelket, amitől RizeGreymon lett és a vállán visszafelé tartottunk az emberi világba... | |
|