|
| 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Kedd Júl. 05, 2011 1:57 am | |
|
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 03, 2012 11:31 pm-kor. | |
| | | Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Pént. Feb. 03, 2012 10:43 pm | |
| Hosszú út során haladtunk a digitális világba, hogy megkeressük a Harlám-nak nevezett embert, aki elvitte Victoria-t. Dracomon-al - aki még mindig zenét hallgatott - jól tudtuk, hogy nem lesz ez a menet sétagalopp és fittnek kell lennünk. Mire vége lett az útnak, egy kihalt huszonegyedik századi kibernetikus városban értünk földet. Dracomon a szám végére levette a fejhallgatómat, s érdeklődve nézelődött hol jobbra, hol balra. - Vitathatatlan, hogy Cyber földön vagyunk - jelentette ki a partnerem. - Mit tudsz róla? - kérdeztem, miközben visszavettem tőle a fejhallgatót és a nyakamba akasztottam. - Régen a háborúzás alatt Splashmon, a vízi tigris Halál tábornok uralkodott itt. Most, hogy a süllyesztőbe került, csak az emléke maradt róla. No meg néhány Drippin... - Mi az a Drippin? - Splashmon testét alkotó kis cseppfolyós adatlények. Ugyan nem digimonok, de nagyon veszélyesek. Amint befejeztük a csevegést, felbukkant előttünk egy Karatenmon, amit a 'Vice kiírása alapján ismertünk be. Nagyon úgy éreztem, hogy ebből baj származhat, s úgy is lett: a Feather Flare-el támadt meg bennünket. Dracomon felrepült és még idejében el tudott lebegtetni, így csak néhány centin múlott, hogy sérülést kapjunk. A kis sárkánnyal összenéztem. A 'Vice fénye beterítette és pillanatok alatt továbbfejlődött Coredramon-ná. Kihívóan morgott a Karatenmon-ra, ami többé-kevésbé furcsán mutatott. A pillantásai üresek voltak, pedig egy harcos már a szemétől fogva ijesztőbbnek számít. Olyan, mintha valaki vagy valami által befolyásolták volna.
//vs. Wild digimon// | |
| | | Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Szomb. Feb. 04, 2012 3:31 am | |
| Végre megérkeztünk ebbe a világba, ahová Dem kérte, hogy jöjjünk ide. Elmesélte ennek a királyságnak történetét, majd mentünk a városban. Volt egy olyan érzésem, hogy ez a helyet legtöbbször a Metal Emperior népei lakják. - Hova is megyünk pontosan, Dem? - kérdeztem. - Meg akarom látogatni egy régi jó barátomat, aki itt él. - mondta Dem. - Másfelől szeretnék tőle kérdezni valamit. - És kicsoda az illető? - Cyberdramon, még alattunk dolgozott a kutatásokban. Sétáltunk tovább. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Szomb. Feb. 04, 2012 10:15 am | |
| Miután legyőztük a Drippin-Karatenmon-t, úgy hittük, felsóhajthatunk. A folyadék lényecske csupán erősítést kért, így durván ötvenen lehettek. Mindegyik egyszerre támadt. - El tudsz velük bánni? - kérdeztem Wingdramon-tól. - Ez most kérdés akart lenni Daisuke? - felelt vissza a sárkány. - Még szép! Blaze Sonic Breath! Száját hatalmasra nyitotta, és a Dripping-ekre tüzelt a hatalmas mennyiségű lángokkal. Nagyon gyorsan tette meg ezt a lépést, ám a kis lényecskék osztódni kezdtek, úgyhogy durván százan lettek. Az azúr színűek hihetetlen nagy számban lebegtek felénk. - Vigyázz! - kiáltott Reppamon. - Ezek ha megszállnak, úgy irányítanak, ahogy kedvük szottyan! - Akkor menekülnünk kell! - tanácsolta Monodramon. - Menekülés? Az nem az én sportom! Különben is, ha a Drippin-ek Splashmon testét alkották, akkor még ő maga is élhet...! - Wingdramon, szükségünk van egy tervre. - mondtam. - Ha Splashmon-al, a vízi tigrissel állunk szemben, mindenképpen gondolkodnunk kell, hogyan földelhetjük el, méghozzá végleg! - Te tudod, viszont... - a mondatát nem tudta befejezni, mert Reppamon elrugaszkodott a hátáról, hogy elterelje a Drippin-eket. - Reppamon, mi a fenét csinálsz?! - Nem hagyhatom, hogy Daisuke bajba essen! Én is a partnere vagyok! Menjetek előre, addig nyerek egy kis időt! Viszlát! Flip Blade! - Reppamon messze kerülvén tőlünk egy szaltózó pengévé változva magára vonta a lényecskék figyelmét. A Drippin-ek egy vízsugárrá változtak, ami lila színt öltött. Mire az állat digimon végzett a támadással, elkapta az a sugár és a lábainál fogva ragadta meg. A folyadék a feje búbjáig igyekezett terjedni. Mi visszapillantva néztük, mi történik vele. Nem akartam, hogy ő is arra a sorsra jusson, mint majdnem Wingdramon. Magam igyekeztem oda, méghozzá ellendültem a sárkány digimontól egyenesen a Drippin áradatba. Mint korábban, a 'Vice-om most is felragyogott, ami betöltötte Reppamon testét. Egészen megváltozott: teste masszívabb lett és egy legendás lény alakját vette fel. Az evolúció után elkiáltotta a nevét: - Chirinmon! A gyönyörűséges sárkány kitört a vízburokból és a hátára vett. Kecsesen repült, akár egy sas. Büszkén felemelte a fejét, majd az annak végén levő pengével áthasította a Drippin-áradatot. Miután végzett, odarepültünk Wingdramon-hoz. - Ez már valami! Chirinmon, harcoljunk együtt! - Nem. Most muszáj elmenekülnünk! Készüljetek! - a szárnyait magasabbra tartotta, ami végül felragyogott. - Kaishin no Hadou! Aztán a táj megváltozott: ugyan még a városban voltunk, csupán más területen voltunk. Távolban Judy-t és Dem-et vettük észre. Jobb, ha erről nem szólok neki, mert Harlám-al is el kell elbánnunk. Wingdramon-t egy kicsit pihentettem, úgyhogy ott vártam Chirinmon hátán. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Vas. Feb. 05, 2012 8:42 pm | |
| Furcsa robajokat hallottunk, de mire odanéztünk, már semmi se volt. Megvontuk a vállunkat s mentünk tovább. - Szerintem gyorsan essünk túl a vendégséggel, Dem, mert meg akarom találni Harlámot vagy valyamelik ocskos csicskását, és elintézni őket módja szerint. - mondtam kissé türelmetlenül. - Ráér az, Judy. Épp azért akarok találkozni Cyberdramonnal, mert ő ismer mindenféle erőt és támadást. Ha minél erősebbek vagyunk, annál több esélyünk lesz. - Igazad van, Dem. Az a fontosabb, hogy erősebbekké váljunk, mielőtt őt és a DO-s vezért elintézzük. Haladtunk tovább a külterületek felé, amerre Cyberdrmon lakott. Egyáltalán nem ejtettük, hogy Harlám újabb tervvel álltelő, és ezúttal nekik csak Dem kell, semmi más. Ezért küldte utánunk a minket kereső DO-s csapatokat. A legközelebb Megumi, a beképzelt liba tartózkodott a BlackAgumonjával. Ők is sikertelenül kutattak utánunk, amíf egyszer csak BlackAgumon megszólalt. - Megumi, azt hiszem érzékeltem a Demilimon jelenlétét. - Végre! Siessünk, mielőtt eltűnnek a szemünk elől! - mondta Megumi. - Harlámnak mindenképpen kell az az izomagyú izé AncientDemolishogmusmon beszerzésének érdekében. BlckAgumon tudta mit kell tennie. Átalakult BlackWarGreymonná, és hátára véve a partnerét a királyság külterülete felé tartott azzal a tudattal, hogy nem lesz könnyű elfogni Demet, amíg Judy vele van. Egy Stingmon gyanúsan figyelte őket.
(Itt Vs Megumi zajlott le)
Tirion a város széléig meg se állt, és csak akkor engedett el, amikor teljesen földet értünk. Tirion visszaalakult Veemonná. Ahogy talajt fogtam, úgy rogytam térdre, és a földbe csaptam az öklömet. Üvöltöttem és sírtam. - Rohadt szemétládák!! Megölöm őket!! Egyenként!! Deeeeeeeeem!! Én tehetek róla, az én hibám!! Miattam fogták el!! - Judy, csillapodj! - próbált megnyugtatni Tirion. - Hisztirohammal semmire se megyünk! Nem az erősségem, de inkább gondolkodjunk, hogy szabadíthatnánk ki Demet. - Azonnal megkeressük őt, és kiszabadítjuk! Aztán megbosszulom a rohadékokat! - Nem lehetne csendesebben! - szólt ki a barlangjából egy öreg Cyberdramon. - Éppen aludni szeretnék! - Bocs öreg, csak a partnerem kiborult, mert Demolatront elrabolták. - Demolatront?? Hiszen az én régi cimborám! Te jó magasságos istenek! Hogy történhetett?! Ő kemény és erős, tud magára vigyázni! Na gyerünk befelé a barlangomba, és mindent meséljetek el! Mivel nem voltam abban az állapotban, Tirion mesélte el Cyberdramonnak, mi történt. Az öreg cybersárkány bosszankodott DO-sok szemét leleményességén, majd kihúzta magát. - Tenni kell valamit! Meg kell mentenünk a régi cimborámat... és én el is megyek veletek, mert tartozom neki. Én nekem van egy egyedi képességem, amivel kiválasztott digimonokat be tudok azonosítani egy DNS mint után. Esetleg van valamelyikőtöknél valami olyan, ami tőle származik? Szomorúan elővettem egy vasdarabot, ami múltkor hullott le Demről, de azt egy akarta tartani, úgyhogy kénytelen voltam félrerakni. Cyberdramon azonosította, majd bemérte helyzetét. Nemvolt könnyű, hiszen Dem már nem volt ebben a világban. - Érzékelek valamit, de hogy pontosabb legyenek az információk, ki kel mennünk az emberek világába. Csak sajnos errefelé ritkák a digiviharok. - Az mennyi idő? - kérdeztem. - Két nap sajnos. Addig szívesen vendégül látlak titeket! Addig is nem ártana edzésbe vonni Veemont, mert első ránézésre olyan, mint egy virágszál! - Hé! Nem is vagyok olyan! Éppen szunyóklhattál, mikor éppen megmentettük a két világot egy majdnem bekövetkezett sötétségtől | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 01, 2012 5:58 am | |
| Chirinmon bosszúsan összehúzta szemeit. Balra fordította fejét, később jobbra és patáját a földön kopogtatta. - Mi az? - kérdezte a 'Vice-ból Monodramon. - Mit láttál? - Gonosz erő közelít... nem. Elment. De egy halvány jóságot éreztem mellette - jelentette ki Chirinmon. - A Dark Organization lecsapott, és most sikerrel járt... Ekkor a 'Vice-omból egy repedés hallatszott, s mindent elborított egy pillanatra a fény és a kezemben egy furcsa szőrgolyó ült. Egy Wanyamon, legalábbis akkor tudtam meg, hogy az, amikor a DigiVice-al bemértem. - Nos, üdvözöllek... - köszöntöttem új partneremet a csapatomban. Nem voltunk túlságosan sokáig biztonságban a Dripping-ek elől. MetalTyrannomon-ok hada bukkant fel és támadni készültek. A gyors támadásra Wanyamon leugrott a földre és hirtelenjében továbbfejlődött Gaomon-ná. Ez egy ideig blokkolta az egyesített rohamot. Gaomon visszapillantott ránk és bólintott. Előhívtam Wingdramon-t, így Chirinmon visszakerült a 'Vice-ba. A hátára mászva elindultunk, s közben fedeztük Gaomon-t, aki a Double Backhand-el pofozta a MetalTyrannomon-okat. Wingdramon a Blaze Sonic Breath-el leszedett valamennyit, amitől felrobbantak és a Drippin-ek egy toronyba gyűltek és eggyé váltak. Gaomon-nak füttyentettem, amire nindzsa-módjára felpattant mellém. Feszülten láttuk, hogy a torony Drippin Splashmon-ná alakul. - Végre! Szabad! - kiáltotta fel végül. Rosszat sejtettünk, úgyhogy hátrálva visszavonulásra buzdítottam Wingdramon-t. Splasmon támadni készült, tehát Wingdramon olyan gyorsan menekült, ahogy csak bírt. Közben egy öreg Cyberdramon-ra, egy Exveemon-ra és régi ismerősünkre, Judy-ra lettünk figyelmesek. Sajnos Splashmon éppenséggel feléjük is igyekezett, szóval meg kellett állnunk és szembefordulnunk vele. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 01, 2012 6:26 am | |
| Cyberdramon legyintett Tirion felháborodására és kivonszolta a barlangjából, hogy neki essen az edzésidőnek. Én egyedül maradtam a barlangban. Előkészítettem a hálózsákomat, hogy legyen mire leheverni. Közben a kezemben tartottam Dem egyetlen kis darabját, amit szorosan tartottam a markomban, mintha nm akarnám, hogy elvegyék tőlem. ~ Dem... bocsáss meg... én tehetek róla... nem tettem semmit, és éppen emiatt raboltak el téged. Félek, hogy belőled egy mutáns szörnyeteget fognak csinálni... óh, Dem, miért történt meg ez miattam? Gondolatokba merengve könny csúszott ismét a szememből. Cyberdramon és Tirion - aki ezalatt ExVeemonná változott át - éppen kint edzettek, amikor felfigyeltek valamire. A valami egyre közeledett, és amikor a körvonala kirajzolódott, Cyberdramon elképedt. - Jaj ne... ez Splashmon! Pedig őt már elintézték! Hogy lehet, hogy visszatért?! - Nem tudom, de attól tartok, ez minket spécizett ki magának! - bámult Tirion.- De abból mi nem eszünk! Vee-Laser! Lövöldözni kezdett, azonban felmerült benne a gondolat, hogy a legerősebb, Dem sajnos már nincs itt, hogy szembe tudjon szállni vele, ő pedig sajnos egyedül tehetetlen. - Bár itt lenne Demmy bácsi! Az ő okoskodása és hősködése nélkül semmire se megyek! Segíts már, Cyberdra-tata! - Jól van, jól van, nem kell a pánik, ostoba kölyök! Egyesítsd az én Cyber Nail-emel a Vee-Lasert! Így képesek leszünk valamennyire, amíg elég erőt nem szedek a következő formámhoz. Úgy aztán simán összeverjük. Tirion bólintott, aztán együttes erővel tartotta fel Splashmnt. Ezalatt a Stingmon, aki korábban már Judyék környékén ólálkodott, lassan úgy érezte, hogy rosszul kezd állni a széna, és bele kell avatkoznia. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 01, 2012 7:02 am | |
| Mire bármit is tehettünk volna, másik megtették: Tirion és Cyberdramon egy kombinált támadással megtámadták Splashmon-t. Megdöbbentünk, amikor azok csupán áthaladtak rajta, mivel maga a halál tábornok vízből volt! - Daisuke - kezdte Chirinmon. - Splashmon-t nem lehet fizikálisan megütni - folytatta Monodramon. - Csak ha... Itt nem folytatta tovább. Intettem Wingdramon-nak, hogy tegyen le a földre, úgyhogy így is tett. Védelmezően kinyújtotta hatalmas szárnyait, majd újra a magasban volt. A Wing Blast-al tervezett sokkhullámmal belső sérülést okozni Splashmon-nak. Az gyorsabban támadott: a Hydro Pressure-al a közeli emeletes háznak nyomta és fizikálisan akart nagy fájdalmat okozni a sárkánynak. Váratlanul előugrott a 'Vice-ból Monodramon - Gaomon helyét átvéve - és a Cracking Bite-al ráakaszkodott Splashmon használt kezére. Ott kezdett adatokká foszlani a halál tábornok keze, amire haragosan elpofozta a kis sárkányt. - Nem fogsz legyőzni! - kiáltotta Monodramon. - Én leszek itt a jobb! - Próbáld csak meg! - sziszegte Splashmon. - Még nem is tudjátok, milyen az igazi alakom... Nem tudtam pontosan, itt mire gondol. Minden esetre Wingdramon elgyengült és leesett a földre és fáradtan ült ott. Monodramon kicselezte Splashmon további bombáit, de a következőt nem tudta. Bennragadt az egyikben. - Monodramoooon! - kiáltottam és akkor a DigiVice ismét felragyogott. - Desolation Claw! - kiáltott egy ismerős hang és széthasította a vízgömböt. Monodramon helyett most egy hasonló Cyberdramon állt ott. Rám nézett egy pillanatra, majd a fajtársához és Tirion-hoz felröppent. Összenézett velük és ahogy ők tesznek, úgy ő is azt fogja. Még nemigen ébredtem fel az álomnak tűnő jelenetből, de Wingdramon ébredésére végre felkaptam a fejemet. - Judy - szóltam a szelídítőtársamhoz - Splashmon legyőzése a belsejében rejlik. Belülről kéne sérülést okozni és akkor talán végleg meghal. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 01, 2012 7:37 am | |
| Tirion és Cyberdramon segítségére egyszer csak Dai és a digimon társai érkeztek segítségre. Splashmont nem lehetett egyszerű kiütni, mert a teste vízből van. Belülről kell lerohanni valahogy. De hogyan? Aztán Tirion rájött a nyitjára. Forrósítani kell Splashmont ahhoz, hogy végleg meg lehessen ölni. - Forróság kell neki! Az! Támadom tovább Vee-Laserrel! - Na látod, tökfej ifjú, mégis van valami gondolat a fejnek nevezett adatvödör agyhelyén. - közben ő is a legerősebb é legforróbb támadását vetette be. Felfigyeltem a zajokra a barlang belsejéből, de nem álltam fel, hogy kimenjek. Úgy éreztem, ezzel megmenthetem legalább Tiriont, ha nem jelenek meg a csatán. Ekkor ismerős hang ütötte meg a fülemet. Dai bejött a barlangba, hogy szóljon splashmon gyengéjéről. - Először is felesleges volt hozzám rohannod. - oktattam ki. - Tirion már rájött magától is. Másodszor pedig én most nem akarok részt venni a csatában... elég csatám volt mára! Ezekkel a szavakkal küldtem ki a barlangból Dai-t. Ekkor a Stingmon feledte kilétét, és ott termett a sárkánydigimonok közt, és Splashmon alá dobott egy kis szerkezetet, amiből radioaktív-szerű vörös fény szóródott az ellensges digimonra, aki iszonyú hőséget okozott. - Te meg ki a franc vagy, apukám? - Bumper vagyok, a Stingmon, a digimonok fajvédelmi csoportjának az egyik ügynöke vagyok, és azért jöttem, hogy megfigyeljem Demolatront, aki kulcsa a saját fajtájának felvirágzására... de most hogy elrabolták, muszáj lesz cselekednem... és munkmba meg nem fog ez a nyomorék vízibolha belepofázni! | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 01, 2012 8:33 am | |
| Nem éppen az a barátságos énjét hozta régi ismerősünk, de hát nem tudtam mi történhetett. Wingdramon-t visszahívtam felépülni, de helyébe odaugrott Gaomon. - A társadnak szüksége van rád - mondta. - Tudom, most neked nehéz, mert nincs melletted a partnered, de gondolj azokra, akik már nem láthatják az övéiket. Nem szóltam egy szót se. Hümmögtem egy sort, majd megigazítottam a fejhallgatómat a nyakamban. Gaomon váratlanul gyanakvóan összehúzta szemeit és öklét a barlang egy sötét sarkába emelte. Már támadt volna, de egy fekete Monitamon megjelent. - Üzenetet hozok a gazdámtól - mondta és az arcán megjelent Harlám Baranski képe. - Yo! Köszönöm, drága Judy-m, hogy önszántadból átadtad Dem-et, sose fogom elfelejteni ezt a szívességet! Hogy mit csinálunk vele? Hmmm, hadd gondoljam át... - itt egy gúnyos mosolyt engedett meg magának. - Mondjuk létrehozzuk belőle a fekete AncientDemolishogusmon-t, hogy csakis a Dark Organization-t szolgálja! Kielégítő válasz? Akarod látni eme csodát? Akkor csatlakozz hozzánk! Agyő! - azzal kikapcsolt az adás és a Monitormon egy pislantás ideje alatt eltűnt. Az öklömbe csaptam: ezt sose fogja megbocsátani az a disznó, amilyen fájdalmakat tapasztaltat az emberekkel és partnereikkel. - Hmmm. Ez egy remek alkalom, hogy megmentse a társát - szólalt meg Chirinmon. - Remek, inkább segítsetek idekint! - ripakodott Cyberdramon és újra a vágásokkal próbálkozott, hogy addig időt nyerjen a többi társának és persze nekünk. | |
| | | Randy Chrome General
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2012. Jan. 28.
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 01, 2012 9:21 am | |
| Végre ideértünk. De nem épp marha jó helyzetben: Egy lány Digimonját elrabolták, és valami öreg tata egy TV képű TV-jébe meg aljas módon kijelentette, hogy a lány "önszántából adta át Digmonját", akiből valami fekete agymosott rabszolgát akar csináltatni! - ANYÁD TE...! - és rohantam volna le a TV képűt, de Lovag megharapta az ingemet, és húzta, hogy ne próbáljam. - Randy, maradj veszteg, nem Digimon vagy! - végül le tudott fogni, így a fura TV fej eltűnt. Nekem még füstölgött a fejem, mintha csilit nyeltem volna le, de láttuk, hogy közben valami vízből készült bájgúnárral bunyóznak. Ránéztem Lovagra, aki tudta a teendőt. Előrébb lépett, majd összegyűjtötte az Energiáját, és ezt kiáltotta: - METÁL ÁGYÚ! - És egy sorozatnyi Vasszférát lőtt az ellenségre. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 01, 2012 9:46 am | |
| Egy Monitormon bukkant fel a semmiből csak azért, hogy üzenetet adjon át nekem Harlámtól, aki közölte velem, hogy Demből egy szörnyeteget akarnak csinálni, és jobban teszem, ha csatlakozom hozzájuk. Ez most zsarolás vagy szimpla fenyeget volt? Akármi is volt, az üzenetet hallva csak jobba kiborultam. - Nem adtam át neki önszántamból! Dem kérte, hogy menjünk el onnét, hogy minket megmentsen... Chirinmon szerint megnyít eg remek alkalom Dem megmentésére. - Mégis hogyan? Mit tegyek? - kérdeztem. - Nem engedhetem meg, hogy abból a digimonból, akinél senki mást nem tudnék jobban saját fivéremként szeretek, egy retardált agy nélküli gyilkológépet csináljanak! Ráadásul én is kellek nekik, mi, Abból nem esznek! Elindultam kifelé a barlangból, ahol zajlott a csata a Tirionék és Splashmon között. Körülnéztem, és láttam a távolban egy olvasztóüzemet. Aztán visszafordultam, és beszóltam Splashmonnak. Minél hamarabb meg akartam szabadulni tőle, hogy mehessünk megmenteni Demet. - Hé, vízagyú! Amint az felém fordult, kelletően, kecsesen megriszáltam neki a fenekem, és rohanni kezdtem az olvasztóüzem felé, ahol iszonyú nagy hőség van. - Judy, mit csinálsz? - kiáltott utánam ijedten Tirion. - Megöl, ha utolér! - Kivéve, ha van vele egy olyan gyors repülő digimon mint én. - mondta szerényen a frissen érkezett Stingmon, Bumper, és splashmont megelőzően felém repült, és azalatt kapott fel a hátára. Úti cél továbbra is az olvasztóüzem. - Kapaszkodj, erősen. - Te ki vagy? Bumper, fajvédelmi ügynök, de erre nincs idő! | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 01, 2012 6:51 pm | |
| Judy jobban kiborult az üzeneten, mint én, mi tagadás. Bár még nem tudta pontosan, hogyan és miként tegye, de Chirinmon ezek szerint tudta rá a választ, hiszen elégedetten hümmögött a 'Vice-ból. - Hallgass mindig a szívedre! - végül így felelt. - Én legalább 15 évet voltam lent a Pokol délibábjának legmélyebb bugyrában csak azért, hogy találjak magamnak valakit, és ez Dai-kun képében beköszöntött... Kissé örültem, hogy ezt mondta rólam, ám nem tudtunk tovább filozofálni. Egy másik szelídítő fiú is becsatlakozott hozzánk, akit nem éppen az állhatatosság jellemzett. Judy már el is indult a barlang szája felé és magára vonta Splashmon figyelmét egy farpofa-riszálással. Az volt a terve, hogy az olvasztóüzem felé tereli a halál tábornokot. Gaomon kihívóan az öklébe csapott. - Nagyszerű terv! - mondta. - Splashmon-t csak akkor győzhetjük le, ha elpárologtatjuk! - És ezt hogy akarod elérni, hernyószemöldök? - vetette fel Cyberdramon. - Megfuttatod? Hiszen csak egy bébi vagy! - Mit mondtál?! - ripakodott a kutya digimon és váratlanul a DigiVice ellepte az ismerős fénnyel. - Gaomon, evolúció! - és itt változásnak indult: négy lábra egyenesedett, a mellén és hátán lévő szőr megbozontosodott, valamint éles karmai nőttek. - Gaogamon! Egy hatalmas, kék akita kutya állt előttem, aki fejével Judy-ék felé intett. Tudtam, mit akar ezzel elérni, tehát felmásztam a hátára. Splashmon-t felbosszantotta a kisebbek buzgósága. - Azt hiszitek, megállíthattok? Csak most jön még a java! - mondta és a testén lévő cipzárokat széthúzta. Itt egy olyan ocsmány, groteszk valami lett, amitől akár le is tehetem a hajamat. Az a micsoda egy igen undorító tigris alakját vette fel, amit sose képzeltem volna digimonnak! Splashmon monoton hangon röhögött és elindult felénk. Felöklelte Tirion-ékat. Cyberdramon a fejét vakarta, úgyhogy visszahívtam. - Szóval ezért nevezik Vízi tigrisnek Splashmon-t? - vetettem fel a kérdést. - Igen, bár korábban erősebb volt - válaszolt Chirinmon. - Nem érhet utol titeket, különben megfulladhattok, mert akire lesújt, azt rögtön bebörtönözi a testébe! Erre Gaogamon már meg is indult. Fürgén szökkent előre egyet kettőt és már Judy-ék háta mögött volt. Nemigen néztem hátra, mert akkor az ocsmány tigris fogaival kellett farkasszemet néznem. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Pént. Márc. 02, 2012 1:53 am | |
| A lány megrázta kecsesen a fenekét, majd futott egy olvasztóüzem felé. - Mit csinál ez?! - kérdeztem döbbenten, de valami bogár elkapta. Gondolkodtam: Kell nekem egyszer egy ilyen! De most nem ez volt a lényeg, hanem hogy el ne érje a bájgúnár, aki közben ocsmány tigris féle lett. - FÚJ!DX - Ezért hívják Vízi Tigrisnek. - mondta, majd rohantunk a többiek után. Mi a tigris mögött voltunk, mert nem tudtunk gyorsan eléje vágni. Azonban Lovag és én találtunk egy levágást, amivel gyorsan az Olvasztóüzem elé kerültük, és láttuk, hogy jönnek felénk. Amint a ocsmányság támadta volna valamelyiküket, Lovag magára terelte a figyelmét egy Metál Ágyú sorozattal. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Pént. Márc. 02, 2012 9:38 am | |
| Bumper, a Stingmon repült, én meg rajta kapaszkodtam, ezalatt Splashmon átvette humanoid alakját ronda tigris formává, és folytatta üldözésünket. Tirion és az öreg Cyberdramon a határozott rohamát követően fel lettek borítva, mindeközben Egy nem rég felbukkant szőke fiú és a Dorumonja az olvasztóüzem előtt álltak. Amint Splashmon vízbombákat lőtt Bumperre, hogy leszedje, és elragadjon engem, támadtak. - Ostoba! - rohant Lovag elé az öreg Cyberdramon, aki nem hagyta, hogy beleszóljon. Szerencsére a ronda tigris figyelmét nem terete el, viszont az ő támadásait elkerülte Bumper, és már be is csaltuk az olvasztóüzembe. - Lökött kölkök! - tolta le a szőke fiú és Lovag fejét. - Judy direkt magára csalta a figyelmét, hogy bevezesse ide, akárhogy is betámad, a Stingmont meg nem kell félteni, ti meg erre közbeszóltok! Örüljetek, hogy oda se bagózott felétek, mert ha igen, otthagyta volna Judyt, és titeket támadott volna meg! - És még én vagyok a lökött. - jegyezte meg Tirion. - Igen, és még te vagy a lökött. - Áh, nincs kedvem most vitatkozni, bemegyek utánuk az üzembe, mert segítenem kell Judynak és annak a nagyképű bogrfajzatnak. Splashmon becsaltuk az olvasztóüzembe, és elrejtőztünk. Valóban iszonyú meleg volt, de még nem annyira, hogy teljesen szétolvadjon. Bumperrel körülnéztünk, van-e hőmérséklet-fokozó eszköz, amit egy vezérlőnél kiszúrtunk. Azonban a probléma ott volt, hogy köztünk és a vezérlő között settenkedett Splashmon. - Gyere elő, kislány. Nem terveztem, hogy bántanálak. Tudom, hogy Demolatronnal együtt vagytok, és mekkora haszon lehetnél cserébe azért, hogy a DO-soktól megfelelő eszközöket és fejlesztést kapjak arra, hogy ellenségeimet térdre borítsam! - Te ugye fel tudod tartani, amíg beosonok a vezérlőbe, és maximumra kapcsolom be az összes forrasztót és a légkondicionálót? - kérdeztem Bumpertől. - Természetesen, kisbogaram. - felelte amaz kissé megdöbbentő szóval. Nem is várt, azonnal egy gyors mozdulattal Splashmon előtt termett, és máris lőni kezdte Moon Shooterrel. Bár nem sokat használt, de magára terelte a figyelmét, és ezalatt Tirion is megjelent mellette. Összenéztek, majd keményen bólintottak, és egyszerre lőttek. Bumper tovább lőtt Moon Shooterrel, amit egyestett Tirion Vee-Laserrel, ami kettő együtt már hatásosabb és forró volt. Eközben én észrevétlenül beosontam a vezérlőbe, hogy átállítsam a hőmérsékletet. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Pént. Márc. 09, 2012 7:55 am | |
| Miközben menekültünk Splashmon elől, a Cyberdramon-papa lekorholta az ott tartózkodó Dorumon-t, Lovagot és társát. Nemigen törődhettünk vele, nem is volt rá módunk. Gaogamon beszökkent az olvasztóüzem nyitott ablakán. Megcsapott a hőség, ami jónak számított Splashmon-al szemben. A hatalmas akita kutya digimon itt sétára fogta tempóját, miközben éles szaglását használva keresett valamit. - Mi az? - kérdeztem. - Mit érzel? - Olvasztott Chrome Digizoid. - felelte egyszerűen. - Maga az olvadéka elég forró ahhoz, hogy bármilyen digimont elpusztítson, ezért is vigyáznak a beolvasztásával. - Ezzel azt akarod mondani, hogy másokra is veszélyes lehet eme terv? - Igen. Viszont... - itt visszatekintett. - Splashmon megállítása most mindennél fontosabb. Az olvadékok maguk strapabíró fémkonténerekben helyezkedtek el, amik nagyjából három-négy méter magasra nyúltak. Ezeket kellett széttörnünk, hogy az olvadékot kijuttassuk Splashmon útjába. - Most kapaszkodj, mert rázós lesz! Dash Double Claw! - s két erős karomvágással nagy sebzést okozott az első konténeren. Az a forró olvadék, valamint a gyengülés folytán tönkrement, és a Chrome Digizoid elkezdett kiáramlani. Gaogamon odébbfutott és a többit is szétverte ugyanazzal a támadással, majd egy feljebb lévő emeletre szökkent, akár egy szilaj szarvas és onnan figyeltük a következendő eseményeket. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Pént. Márc. 09, 2012 9:28 am | |
| Egy öreg Cyberdramon elrángatott engem és Lovagot, és lekorholt, amiért rátámadtunk a rondaságra. - Hé, mi csak segíteni próbáltunk! - mondtam neki. Miközben minket korholtak le, a lány a vezérelőhöz ment átállítani a hőmérsékletet, a fiú meg kilyukasztotta a konténereket! - B@sszus, ebből baj lesz! - rikkantottam el magam. Ekkor rám, Lovagra és a Cyberdramon-ra rontott egy Allomon X-es kiadása, és kishíján kicsinált minket. - Hagyd abba, nem mi vagyunk az ellenség! - kérlelte Lovag a Allomon-t, aki csak röhögött: - Ne röhögtess! Azért jöttem, hogy megöljelek titeket, főleg azt a lúzer lányt meg a korcs Digimonjait Harlám parancsára! Vs Vad Digimon után:Allomon kék-zöld foltokkal, és egy hiányzó szarvval menekült el. Lovag viszont nagyon meg volt sérülve, hiszen harc közben a Cyberdramon-ra mért támadásokat is ő fogta fel, hogy az öreget megvédje, ahogy nevéhez illően szokta tenni. - Szerintem hazudott arról a Demolatrin vagy kiről. Ilyen gyorsan nem tehették gonosszá.- Szerintem is. - értett egyet velem Lovag, majd Cyberdramonhoz fordult. - Jól van bölcs Cyberdramon?
A hozzászólást Randy Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 11, 2012 2:13 am-kor. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Pént. Márc. 09, 2012 11:14 pm | |
| - Jól vagyok, meg se karolt. Bumperhez pillanat múlva csatlakozott Tirion és az öregebbik Cyberdramon, így már hárman voltak Splashmon ellen, hogy feltartsák, amíg a hőség és az olvasztóvegyszer elintézi a legfőbb munkát. - Arra vigyázzatok, hogy a kotyvalék ne érintsen még cseppben se titeket! - figyelmeztette Tiriont és Bumpert Cyberdramon. - Nem csak neki, még nekünk is árt. - Azzal én is tisztában vagyok, öreg. - mondta Bumper. - Úgy tűnik, a Daisuke nevű fiú és a csapata már nekiestek a konténerek felhasításának. Remélem, Judy is meg tudja oldani a felmelegítést! - Nem kell félteni, belevaló csaj, ha úgy alakul. - mondta Tirion. - Te neked meg van félnivalód, Splashmon! Vee-Laser. - Moon Shooter! Splashmon már kezdett megtántorodni, de még így se akarta feladni a harcot. Kezdett a teste párologni, és ezt érezte is. A hőség egyre nagyobb volt. Ez annak volt hála, hogy nekem sikerült a maximális szintre felhúznom a hőmérsékletet a vezérlőben. Ennek csak egy kára volt: Én nem bírom annyira a hőséget, és ha nem kapok valami szellőt vagy bármi hűsítőt, hőgutát kapok. - Megérte, hogy láthatok egy szemét alak pusztulását. - vigyorogtam arról ábrándozva, hogy Harlámot is ide bedobnám az egyik konténerbe, hadd főjön a saját és az üzem levébe. Chrome Digizoid kiözönlött. Addigra Bumper felkapott engem, Tiriont és azokat, akik nem tudnak repülni. Splashmont pedig a kotyvalék már magával sodorta a halál felé. - Ki kll innen jutnunk, mert a szintje emelkedik, és minket is elönt. - szólt Bumper, és repül ki velünk, ahogy bírt. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Szomb. Márc. 10, 2012 9:18 pm | |
| A terv sikeresnek tűnt: Splashmon elkezdett elpárologni, Judy és Gaogamon tettének jóvoltából. A vízi tigris nem tudott mit tenni a Chrome Digizoid-folyam ellen, s hamarosan el is nyelte az áradat. Legszívesebben kiröhögtem volna, ám menekülnünk kellett, mert a forróság akár ennek az olvasztóüzemnek a robbanását is kiválthatja. Gaogamon egyre feljebb szökdécselt, de időközben elfogyott az ereje és visszaváltozott Gaomon-ná. Ekkor előállt Chirinmon, aki a hátára vett bennünket és egy szárnysuhintással Judy-ék mellé felzárkózott. - Készüljetek! - mondta és szárnyai fényleni kezdtek. - Kaishin no Hadou! Ezzel - ahogy már korábban tapasztaltam - egy láthatatlan térgátat nyitott meg számunkra, amit mint nekünk, mint Bumper-nek szánt, az erőt nem vesztő menekülési módszer gyanánt. Mi teleportáltunk el a legelőször és ismét kint, a Cyber Föld utcáin találtuk magunkat. - Szép volt, fiúk - ismertem el Gaomon-t és Chirinmon-t. - A DO megízlelheti a bosszút, amit először Splashmon-t élvezett ki. - Dai, az a lány korábbról a világodban, és a másik hülye liba mellette - hadarta el Wingdramon. - Minden bizonnyal ők is közéjük tartozhattak! Teszel kivételt vagy sem? - Miért tennék? Engem is megérintett a gonoszságuk és ezt nem tűrhetem se itt, se otthon. És Harlám-nak köze van Victoria eltűnéséhez, érzem! - Victoria nevére a szívem kalimpálni kezdett. Őt nevezhettem első, és legjobb barátomnak, persze digimon társaim és a szelídítők mellett. Sose fogok megbocsátani a DO férgeinek, amiért elrabolták őt! | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Vas. Márc. 11, 2012 2:13 am | |
| Hirtelen folyni kezdett az a fura magma, amire a többiek menekültek, így én is meg Lovag is szaladtunk. Lovagnak könnyebb dolga volt, mert tudott repülni, de közben segített nekem is, hogy minél feljebb másszunk. Mi voltunk a leglassabbak, mert Lovag nem bírt volna el. Ekkor valami elkapott engem és Lovagot, így ki menekültünk mi is. Mikor letett, néztem körbe, ki volt. - Randy, nézz oda! - mutatott az erdőségek felé Lovag. Akkor láttam, hogy Allomon mentett meg minket. De észrevettük rögtön, hogy egy sima verziós volt, tehát ez egy másik Allomon. Sajnos nem tudtam már megköszönni neki, hogy megmentett, mert addigra már eltűnt. Amint elmúlt a vész, a fiúhoz meg a lányhoz fordultam: - Ja igen, be sem mutatkoztam! Randy Chrome vagyok, a partnerem meg Lovag! - Üdvözlet.
A hozzászólást Randy Chrome összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 07, 2012 12:05 am-kor. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Vas. Márc. 11, 2012 3:40 am | |
| Dai egyk társa, Chirinmon egy teleportkaput nyitott meg, amin keresztül kijuthattunk a Digizoid-áztatta gyárból a Cyber Föld utcáinak egyikébe. Tirion kifáradva dőlt hátra a falnak. Amint Bumper ledobta (szó szerint) a öreg Cyberdramont, hagyta, hogy leszálljak róla, majd leült törökülésbe földre. - Azért nekem is kijárt volna némi kedvezmény a kényelemre, ahogy a lánynak, nem?! - morogta Cyberdramon. - Legalább le tudtuk a mocsadék alakot. - jegyeztem meg béketűrően. - De két nap múlva jön csak a következő digivihar, amivel a mi világukba tudunk menni, de az idő szorít minket... nem akarom elveszíteni Demet. - Ígé... - kezdte Tirion. - Ígérem, meg fogjuk menteni. - vágta rá egyből Bumper, aminek igazán nem örült az Exveemon. - Mégis ki a fene vagy, hogy beleszólhatsz? Ez a mi ügyünk, és nem a tied! - Nemrég mutatkoztam már be... névjegyet is osszak, ba'zzeg?! Bumper vagyok, digimon fajvédelmiek egyik tagja... és ha valaki még egyszer megkérdez ki vagyok, nyakon csípem! Mai nap folyamán többször mutatkoztam be hozzátok hasonló balfácánoknak! Te nem vagy balfácán, Judy, te okos vagy és tudod, mit kell tenned. Az olvasztóüzembe elcsalogatós szitu nagyszerű terv volt. - Köszönöm, kedves nagy Stingmon... - Kérlek, hívj csak Bumpernek. - Akkor Bumper. Ha már a bemutatkozásnál tartunk, én Judy Sarnatrina vagyok, ő pedig az egyik digitársam, Tirion. Az öreg Cyberdramont szerintem nem kell bemutatnom. Nekünk segít Dem megmentésében. - Itt Randynek mutatkoztam be, miután ő is. Ezalatt végig azon járt az eszem, hogy vajon mennyi remény maradt rá, hogy Demet megmentsem. Ha vele valami rossz történik, életemnek már semmi értelme nem maradt. Egyedül már csak az újonnan jött segtőmben, Bumperben és Cyberdramonban bíztam.
Ezalatt a DO-sok antarktiszi bázisán folyt a munka... illetve folyna, ám ne volt könnyű dolguk. Még csak el se kezdték az átalakítást, mert Dem többször is elszabadult, addigra több gépezetet összetört, pár DO-s és digimonjuk is megsérült rendesen. Astamonéknak se volt ötletük, hogyan ártalmatlanítsák úgy, ahogy kéne. akárhányszor kábították, vagy megsértették, Dem a kábításól egyből kijózanodott és sérülései ellenére csak agresszívebb lett. Harlám se tudta, hogy mit tegyen. Demet egyelőre sikerült egy törésbiztos energiamezőbe zárni, csak nem mertek bemenni hozzá, mert akkor egyből kitör, és újabb áldozatokkal bővülne a gyengélkedő. - Ez így nem fog menni! - vezette le Harlám a mérgét a tudósokon. - Már rég el kellett volna kezdeni a munkálatot, de Demolatron az istenért se hagyja magát! Komolyan mondom, hogy nála kitartóbbal volt dolgom, de ők mégis ártatlan báránykák voltak hozzá képest! - Hát tudja, uram, a Demolatron fajtája agresszív jellem, amikor megküzd azért, amiért harcol, és azt addig teszi, amíg el nem éri célját. - magyarázta a tudós. - Látja a saját szemével is, hogy nem csoda, hogy ez történik! Megmondtam, hogy elég lett volna DNS mintát már akkor kiszedni belőle, mikor még Demilimonként idekerült, hogy megpróbáljuk klónozni... de még azt se tudunk most belőle kiszedni! - Nekem nem kell belőle klón, maga ostoba! csakis Demolatront akarom felhasználni, hogy befogjuk azt a vén óriás metálkonzervet, AncientDemolishogmusmont és a gazdáját is megszerezzük magunknak! Találjanak ki azonnal valami megoldást, vagy különben bedobom magát Demolatron elé, hogy összeverje, vagy megetetem a Pteradramonokkal! - Ostobák! - nevetett Dem a börtönében. - Megmondtam, hogy belőlem semmit se fogtok csinálni, amíg reménnyel és lélekkel harcolok ellenetek! Judy megtalál és megment, aztán mire kiszabadulok rendesen, olyan szépen rugdoslak szét mindannyitokat egyenként! Harlám bosszúsan vicsorgott a rá kárörvendően vigyorgó Demre, aztán digimonja oldalán elviharzott. A tudós pedig egyet nyelve csóválta a fejét arra gondolva, hogy ez lesz élete legrosszabb munkanapja és azt is meg fogja még bánni, hogy leszerződtetett a DO-soknál ahelyett. - Ha én ezt tudtam volna, inkább a NASA-nál kellett volna beállnom dolgozni tisztességes munkába! Harlám egy basáskodó bunkó alak... milyen jó lenne, ha inkább békén hagynánk a szelídítők digimonjait, de neeeeeeeeem! - morgott magába, amit Dem értett nagyon ól. - Legalább vannak itt együtt érzőek! Nem igazán együttműködőek ezek a tudósok és a biztonságiak. Ha így folytatódik, még lázadás is kitörhet... adják az istenek, mert akár egyedül is kiszabadulok innét a porfészekből. Judy, érzem, hogy mennyire le agy törve, de kérlek, tarts ki. Viszont fogjuk még egymást látni, akár te mentesz meg, vagy én szabadulok ki innét. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Csüt. Márc. 15, 2012 8:50 pm | |
| Lemásztam Chirinmon hátáról. Gaomon a másik oldalán huppant le és egy átlagos kutyához hasonló ülőpózt vett fel, miközben pihentette szemét. Nyugodtnak tűnt általánosságában, de harcban teljesen más digimonnal nézhetek farkas, azaz Garurumon-szemet. Az új fiú végül bemutatkozott, Randy Chrome tiszteletében, valamint partnere is, Lovag, a Dorumon. Mire tudtam volna válaszolni, Chirinmon elcsípte tőlem a bemutatkozást: - Az emberpartnerem Tategami Daisuke, mellesleg ő a leghűségesebb, akivel valaha találkoztam. Chirinmon vagyok, ez az eb itt mellettem Gaomon. - Hékás és velem mi lesz?! - ripakodott a 'Vice-ból Wingdramon. - Engem nem akarsz fényezni?! Tudjuk, hogy Daisuke akár a Yakuza vezére is lehetne, de én vagyok a főpartnere! - Szádat evésre használd... - morogta Gaomon. - Mit mondtál, bolhazsák?! Odamegyek és leégetem a hátadról a szőrt! Mit szólsz hozzá? - Hogy ti milyen hülyék vagytok! Vesztegetitek az időt a civakodásra, miközben Dem és Victoria is sínylődhet a főpatkány, Harlám karmai között! - fakadt ki a partnerem, Cyberdramon. - Fogjátok be és hallgassatok a főnökre és Chirinmon-ra! - Köszi, Cyber, de ment volna egyedül is. És nem kell a fényezés, tudjuk, ki vagyok valójában - köszörültem meg a torkomat, majd felvettem a normális modoromat. - Nos, ők már elmondták kik vagyunk.
És végre Victoria is megmutathatta magát, a DO antarktiszi bázisán. Ő és partnere, UlforceVeedramon figyelték a Dem-en végzett próbálkozásokat, mely alatt a ritka digimon súlyosan megsebesült. - Szegény digimon... - mondta búsan Victoria. - Victoria, nem gondolod, hogy már egy ideje ki kellett volna innen törnünk? - kérdezte a királyi lovag, aki az árnyékban lapult meg. - Nagyon jól tudod, nem tehetjük meg, míg Harlám terve meg nem valósul. Új harcos kell neki, aki elhozhatja neki a 10 harcost. - sóhajtott. - Nemigen szeretném támogatni, de ha nem engedelmeskedek, megölnek téged és a szüleimet. - Értem. - mondta és előlépett: itt lehetett észrevenni, hogy fél szemére vak volt. - Ezek szerint hagyjuk, hogy valaki dirigáljon, hatalmas úrnőm, Yggdrasil helyett? Ő a világunk egyensúlyát tartja fent, míg Harlám azt akarja szétrombolni. Victoria odalépett UlforceVeedramon-hoz és kezét rátette a kezét a térdére. Erre a sárkányharcos felemelte a kezeibe és a vállára tette. - És tudod - itt elmosolyodott. - Már úton van a segítség. Ugye... Daisuke? | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Vas. Márc. 18, 2012 12:06 am | |
| A Fiú, pontosabban annak Chirinmonja bemutatkozott. A Fiú neve Daisuke, Digimonjai pedig Chirinmon, Wingdramon, Gaomon és egy másik Cyberdramon. Wingdramon és Gaomon veszekedett, amit Cyberdramon állított meg. - Úgy látom Wingdramon és Gaomon nem bratyók^^" - mondtam nekik. - Tudjátok, hol van az a Demola vagy micsoda és az a Victoria nevű lány? és mit akarnak attól a Judy nevű lánytól? - kérdeztem. Miközben a lány és Digimonjai is bemutatkoztak, Lovag gondolkozott. - Lehet, hogy olyan helyen, amire nem számítanánk. Ahol alig vagy nincsenek emberek, akik megtalálnák... Vagy sivatag, vagy erdőség, vagy egy jégmező... - De nem tudott tovább gondolkodni, mert egy Renamon ugrott el előttünk. Le voltam nyűgözve, mert arany színű volt a többivel elletétben. - Wooow! - El az útból! Aranyróka az enyém! - itt egy bőrdzsekis csávó lökött fel minket, közben elektromos hálókat lőtt a Renamon felé, hogy elkapja, de nem sikerült. - Randy, nem hagyhatjuk, hogy elkapja! Ez egy Digimonvadász, akik rabszolgaként bánnak a Digimonjaikkal! - MI?! Azt nem hagyjuk! Gyere Lovag!
//Folyt. köv: DigiQuartz// | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Vas. Márc. 18, 2012 11:14 pm | |
| Hirtelen egy Renamon bukkant fel, akit egy vadász üldözött. Hagytam, hadd menjen megmenteni, legalább egy mentőakció sikerre hagyatkozik. Fogalmam se volt, mit tegyek. Bumper szerintem tudja, és éppen ezen morfondírozott. Ekkor egy ismerős hang ütötte meg a fülemet, amire azt hittem, hogy valaki a hátam mögül szólít, de senki más idegen nem volt ott. ~ Judy, ne ijedj meg, AncientDemolishogmusmon vagyok. Jelenleg szellemi alakomban vagyok, de telepatikus úton tudok neked segíteni megmenteni Demolatront. ~ AncientDemolishogmusmon! kérlek, segíts! Te lennél az utolsó reményünk, hiszen biztos, hogy miattad rabolták el Demet! ~ Figyelj rám, Judy. Tudom, hol van Demolatron. Jelenleg az antarktiszi bzisukon tartják fogva. Sérült, de ne féltsd őt. Jelenleg is ellenáll, a mi fajtánk módján. Amíg ellenáll, Harlám nem tud mit tenni. Egy módon juthatsz hozzá közelebb. ~ Hogy? ~ Szivárogj be a DO-sok közé. Tudom, nem lenne ínyedre, de ha úgy tesztek mindketten, mintha megalázkodtok, Harlám nem fogja okát látni Demolatron módosításainak, és akkor visszakaphatod őt. Mellette egy másik ártatlan, megzsarolt párost is talán megmenthettek. Tedd be Tiriont a 'Vice-ba, Bumpert is vidd magaddal. Őt én küldtem fizikai segítségetekre, tudja, mit kell tenni. Nyitok két dimenziókaput nektek és a msik kis csapat számára. Ti kettőtöket máris a DO-sok bázisára visz, őket eddig nem messze a bázistól. Nem kell sokáig DO-sok közt sínylődni. Nagyon forrosódik a levegő a csapaton belül. ~ Hogy-hogy? Valami baj van bent náluk? ~ Még nem, de majd lesz. Sok szerencsét. Ekkor megnyílt két port. Az egyik engem, Tiriont és Bumpert szívta be, a másik Randy-t és Daisuke-t. Még éppen volt időm Tiriont DigiVice-ba küldeni. - Hééé! Judy! Engedj ki! - Bocsáss meg, de nem szeretném, ha útban állnál. Van egy ötletem, és csak Bumperrel szeretném ezt megosztani.
//Antarktisz - Tél bázis: Bázis bejárata//
Eközben a tudósok megelégelték Demet, és otthagyták az energiapajzsos börtönében. Ők és jó pár tucat DO-s és digimonjaik összeült egy asztal köré. Folyni kezdett a beszéd, amit Dem is és Victoriáék is hallgatni kezdtek. - Harlám azt hiszi, hogy azt tehet, amit akar, pedig ő csak a főnök bábja! Csak mert pozícióban csak helyettes, azt hiszi, ő a világ ura! Üres szavakkal és hazugságokkal fenyeget másokat, és sok a hülye, aki ezt beveszi... nem csoda, hogy sok a hülye a DO-sok közt! - Torkig vagyok azzal, hogy Harlám ugráltat minket, és agyondolgoztat! Hálát és fizetést nem kapunk, és ha valami kudarcba fullad, akkor bezzeg mi tudósok vagyunk a hibásak! - Mintha saját maga nem merne egyedül vagy a digimonjával együtt kiállni egy csapat kölyök vagy DO-ellenes ellen kiállni... - Mert ő egy BeSzarlám Baranshki! Az asztal körül páran egy jót mulatott rajta. - Tényleg! BeSzarlám lesz mostantól a neve! A digimnja is azt hiszi, hogy ő a legkeményebb. Egyedül talán nem, de mi mind együtt ha összefogunk, mindkettőjüket és a szánalmas vakarcs csatlósaikat is elintézzük simán. Végül is a mi munkáink gyümölcse minden, és nélkülünk semmire se menne a főnök... ha Sarnatrina kisasszony és Demolatron, aki jelenpillanatban a mi felelősségünk, simán elbánnak a legjobb embereivel egyedül is, akkor mi miért is ne? - Ez az! - csapott le az asztalra a kutatócsoport vezetője. - BeSzarlámnak mennie kell! Mi többen vagyunk ő és a talpnyalói ellen! Le kell csapnunk rá és meg kell fosztanunk őt a hatalmától! Ha a főnök is bepróbálkozik, őt is kénytelenek leszünk elintézni... legalább olyan vezetőségre van szükség, akik legalább tudósok, tudnak logikusan gondolkozni, sose bántanák embereket egy digimon vagy egy használható ember miatt, és ráadásul rendes fizetést és megbecsülést is biztosítana nekünk! - Igen! - üvöltötték egyszerre a DO-s banda és a digimonjaik serege. - Hé, van egy tervem! - hozakodott elő egy ötlettel egy kis termetű DO-s szelídítő. - Mi lenne, ha ezt a dühöngő Demolatermont ráuszítanánk? Biztos ezer örömmel zúzná szét őket! - Hmm... jó ötlet. Szarlám tervét ellene fordíthatnánk! De amíg ellenáll, nem tudnánk mit tenni. - És ha altatógázt füstölnénk be neki? - De a robot fajtájú digimonok nem is lélegeznek! - Akkor beszéljünk vele. Közös nevezőt csak találunk vele. - Megpróbálhatjuk. Dem már biztos volt benne: lázadás készül, és azt akarják, hogy ő is segítsen nekik. Agymosott nem akar lenni, és ahhoz végleg ki kell készíteniük őt, ami mostanáig se ment nekik. Bár az ő vele kapcsolatos lázadási terveiket is undorítónak találta, ez egy elég ok és jó pillanat arra, hogy kitörhessen innét. - Hé, férgek! - szólította meg őket. Mindenki felé fordult. - Mit akarsz, Demolatron? - kérdezte a kutatócsoport vezetője. - Nem hinném, hogy bármi beleszólásod lenne a dologban, mert fogoly vagy. De kíváncsi vagyok, miféle kifogással állsz elő... - Kifogás? Ellenkezőleg! Önszántamból segítek nektek elpusztítani Harlámot és a talpnyalóit. De cserébe a DO-sok felé vetett alázatomért egy valamit kérek. - Mit kérsz érte cserébe? - A partneremet. A DO-sok oldalára. | |
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) Hétf. Márc. 19, 2012 7:52 am | |
| Az ismerkedés után egy arany róka digimon, név szerint egy Renamon jelent meg, akit egy digimonvadász üldözött. A Randy nevezetű, újdonsült társunk már rohant is a megmentéséért. Közben látszólag Judy elvolt a gondolataival, míg egyszer csak valaki megszólalt a fejemben: - Eddig remekeltél, barátság hírvivője. - Te vagy az AncientGarurumon? - kérdeztem gondolataimban. - Ki más lenne, de nem ez most a fő. Én és AncientDemolishogmusmon segítettünk nektek idáig, és kísérni is fogunk benneteket, csak nem úgy, ahogy gondolnád. - És mi van Victoria-val? Nem sebesült meg? - Eddig nem. UlforceVeedramon mellette van és gondoskodik róla, de sietnetek kell! A társatoknak, Judy-nak be kell szivárognia a Dark Organization bázisába. Egy tervvel visszaszerezheti Demolatront, aki még mindig hősiesen tartja magát a gonoszság ellen. Csak a legerősebb társadat tarts magadnál, a többieket csak vész esetén realizáld a DigiVice-ból! Csak súlyos vész esetén, érted? Demolishogmusmon kicsit távolabbra tesz ki téged és Randy-t a bázistól. Ne kapkodjátok el a dolgot, mert akkor Wingdramon-t és a többi partneredet is felhasználhatják gonosz, szennyes céljaik érdekében. A szervezeten belüli katarzist használjátok ki a magatok előnyére! Számítunk rátok! Egy pillanatig csak haboztam, de akkor megjelent egy átjáró, amiről Garurumon beszélt. Wingdramon visszaváltozott Dracomon-ná, hogy addig erőt spóroljon a mentőakcióra. A port beszippantott, de előtte Dracomon kivételével mindenkit visszahívtam a 'Vice-ba. - Nagyon remélem, tudod, mit csinálsz - mondta Gaomon. - Hát azt én is nagyon remélem... - feleltem rá.
//Antarktisz - Téli bázis: Bázis bejárata// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) | |
| |
| | | | 4. föld: Cyber Föld (Kiborgkirályság) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |