DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

1. zóna: Zöld Zóna

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

1. zóna: Zöld Zóna Empty
TémanyitásTárgy: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimeKedd Júl. 05, 2011 12:17 am

Az egészet fák és mezők tarkítják. Itt található Jijimon apró faluja. A zónát MadLeomon uralja.
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimeCsüt. Feb. 02, 2012 7:26 am

Trailmon elvitt minket abba a bizonyos Zöld Zónába. Ahogy leszálltunk a vonatról gyönyörű látvány fogadott. Mindenhol rák és mezők. Felfoghatatlan hogy hogy történhet egy ilyen szép helyen olyan dolog ami kivívja AncientGreymon figyelmét. Észre se vettem hogy Trailmon elment. Így már csak én voltam ott és két társam. BAgumon-t visszahívtam. Hagy pihenjen. A fák között járkáltunk, míg nem előbukkant egy ismerős alak, Jijimon.
-Szia Jijimon! Tudod hogy mi történt itt?-fordultam a Digimon-hoz.
[color=silver]-Sziasztok! Hát annyit hallottam hogy elrabolták Calumon-t, de tudok valakit aki jelen volt.-mondta és intett hogy kövessük...
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimeCsüt. Feb. 02, 2012 7:54 am

Miután Jijimon elmesélte, hogy elvitték Calumon-t, a faluba vezetett. Híres-nevezetes helységnek számított, ugyanis itt élt a Digimonok királya, Shoutmon. Amint beléptetek a határára, néhány Palmon és Lalamon üdvözölt, majd hellyel kínáltak. Ha elfogadod, vagy nem, akkor is Jijimon leül veled szemben.
- Néhány nappal ezelőtt Calumon éppen a falu felett repkedett - mesélte. - Egy Saberdramon vitte el, a legjobb szemű Hawkmon-ok vették észre.
- És gyávák voltak utána menni... - jelent meg a színen három Gaossmon. - Mi, a Blue Flare ex-tagjai szíves örömest visszaszerezzük Calmon-t.
- Ti, Gaossmon-ok rosszindulatúak vagytok - jegyezte meg Jijimon, miközben öregesen köhögött. - Ám mi lenne, ha versenybe szállnátok Shadow barátunkkal? Aki hamarabb menti meg Calumon-t Saberdramon-tól, az méltó a "hős" névre. Mit szóltok?
- Mi benne vagyunk. És a hűn szeretett pártfogoltad mit gondol? - itt minden szempár rád szegeződött, várván a reakciódat.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 2:16 am

Jijimon a falujába vezetett ahol egy pár Palmon és Lalamon üdvözölt és hellyel kínáltak engem és partnerem.
-Köszönjük szépen!-hálálkodtam és közben észre sem vettem hogy Jijimon leült elém.
Mesélni kezdett. Elmondta hogy Saberdramon vitte el Calumon-t és hogy a Hawkmon-ok vették észre. Ekkor betoppant három Gaossmon és Jijimon szavába vágtak. Szidták a Hawkmon-okat.
-Hogy mered te félbeszakítani a nagy Jijimon beszédét? Majd én megmutatom!-morgott társam és támadniakart, de leállítottam.
Jijimon versenyt ajánlott. Amibe a Gaossmon-ok is belegyeztek és az én válaszomra vártak, de én felálltam és sétálgatni kezdtem gúnyos mosollyal az arcomon hogy kicsit felidegesítsem őket, majd megálltam a középső előtt.
-Áll az alku!-mondtam és az öreg Digimon-hoz fordultam.-Légyszives vigyél minket a szemtanúkhoz!
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimePént. Feb. 03, 2012 10:50 pm

Mire beleegyeztél a kihívásba, a Gaossmon-ok már futottak is arra, amerre Jijimon mutatott a botjával. Hogy miért fontos számukra eme viadal győzelme? Egyszerű és logikus válasz: sárkánybüszkeség. Bizony, a tömzsi méretűtől kezdve az égig érőkig rendelkeznek ezzel a "génnel", így nem fogadhatják el azt a tényt, hogy veszíthetnek. Ezért a Head Strike-al a talajnak ütköztek, ezáltal egy úttorlaszt állítottak eléd. Ezek a Gaossmon-ok mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne okozzanak maguknak és a régi csapatuknak, a Blue Flare-nek csalódást. Egymás hátára ugrálván átlendültek a falon és az erdőbe érkeztek. Ott a Kilo Flame-el kék színű lángokkal felgyújtották a rengeteg bejáratát. Szerencsére nem éppen azok a tájékozódott digimonok voltak, így jó szaglás híján három irányba szétválva keresték Saberdramon-t. Sietned kell, ha te szeretnél lenni Jijimon falujának a hőse lenni!
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimeSzomb. Feb. 04, 2012 12:34 am

A Gaossmon-ok rögtön elindultak és mindenben akadályozni próbáltak. Óriási barikádot, valamint tűzfalat állítottak elénk.
-Höh, ettől jobbat is tudunk. Evolúció hajrá!-adtam ki az utasítást társamnak.
-Értettem! Gomamon evolúció! Ikkakumon!-változott át, majd torpedóval szétzúzta a falat.
Ahogy a tűz felé indultam hirtelen a Vice-ból előtört BlackAgumon.
-Engem ki ne hagyjatok! BlackAgumon tojás evolúció!-ordította és fény borította el. Magasabb lett, páncél nőtt a végtagjaira és a fejére, amiből egy kés állt ki.[color=red]-Flamedramon! Na látjátok erre való a tojás!
-Ez jó! Köszönjük AGreymon! Most induljuk Flamedramon! Ikkakumon te maradj itt és jelezz ha Gaossmon visszajött!-mondtam és partnerem átugrotta a tüzet, majd elindultunk arra amerre Jijimon mutatott. Úgy döntöttünk hogy a sötét erdei részen kezdjük a keresést...
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimeSzomb. Feb. 04, 2012 3:37 am

A Gaossmon-ok meghallották, hogy Shadow-éknak sikerült átlépniük a támfalat. Ezeken a jeleneteken csak kuncogni tudtak.
- Halljátok, miként ugráltatja a partnereit? - kérdezte az egyik a sötét erdei irányból.
- Azt hiszi, hogy olyanok, mint a házi állatok? - mondta a második.
- Pedig nagyon téved! Gyerünk, bajtársak! Kilo Flame! - a harmadikkal egyetemben olyan lángokat eresztettek Shadow-ék felé, ami követték őket.
Ezalatt a Saberdramon meghallotta a közeli szirtjéről, mi folyik az erdőben. Nemigen kedvelte a betolakodókat. Calumon-ból még mindig az evolúciót akarta kinyerni, hogy már kegyesebb módon ugyan, de kínozta szegénykét. Mire megelégelte a lenti harc zajait, szárnyra kapott, hogy elkapjon benneteket és a Gaossmon-okat.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimeSzomb. Feb. 04, 2012 6:48 am

A Gaossmon-ok meghallották hogy közeledünk és támadni próbáltak, de Flamdramon elugrott. Utána észrevettem a levegőben Saberdramon-t. Flamedramon Flame Fist-el támadt mind a sárkányokra, mind a fekete madárra.
-Fire Rocket-öt!kiálltottam, majd suttogni kezdtem.-A levegőbe!
És lám a tervem bevállt Ikkakumon ide jött segíteni.
-Ikkakumon te csak támadd őket! A többi a mi dolgunk!-adtam ki a parancsot és újra suttogni kezdtem.-Flamedramon lopakodjunk fel a szirtre mikor Ikkakumon-rá figyelnek!
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimeSzomb. Feb. 18, 2012 9:53 pm

//Shadow, Saberdramon-t még nem szúrhattad ki, hiszen csak most indult el a fészkéből//

Saberdramon hamarosan meg is érkezett és minden támadást semlegesített, ami a Gaossmon-októl származtak. Dühösen felmérte a helyzetet és nagyot rikkantva lesújtott mind rátok, mind a Gaossmon-okra Black Saber-el, ami lángra gyújtotta az erdőt. Ezután a Nitro Arrow-al leterítette Flamedramon-t, amitől visszaváltozott BlackAgumon-ná.
- Egy tojás digimon akarna legyőzni?! - rikoltott Saberdramon. - Szánalmas!
A Gaossmon-ok felálltak és most a fekete sárkánymadarat támadták a Kilo Flame-el. Az kitartotta szárnyait és egyetlen csapással elfújta a lángokat. Ásítást szimulálva tudtukra adta, hogy a legyőzéséhez több kell.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 6:35 pm

OFF: A küldetés sikertelennek minősítem. Az ok: túlságosan sokáig kellett várni a játékos válaszára! Büntetésből 3 hétig nem vehet fel küldetést!
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 1. zóna: Zöld Zóna   1. zóna: Zöld Zóna Icon_minitime

1. zóna: Zöld Zóna
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 2. zóna: Sziget Zóna
» 3. zóna: Magma Zóna
» 4. zóna: Tavas zóna
» 5. zóna: Homok Zóna
» 6. zóna: Menny zóna

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Digitális világ :: Zónák-
Ugrás: