DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

6. zóna: Menny zóna

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

6. zóna: Menny zóna Empty
TémanyitásTárgy: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimeKedd Júl. 05, 2011 12:35 am

A levegőben lebegő zónát fény típusú digimonok lakják, amit Lucemon uralt.
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 11:35 am

Magnus hívása nem kicsit lepett meg, de nem volt időm gondolkodni rajta, mert az ismert vihar felkapott és már át is "teleportált" minket a Menny Zónába. Nos, Magnus nem tréfált. Itt elég sok minden megváltozott, vagy legalábbis szerintem. Sosem jártam még itt, de valószínűleg - a nevéből adódóan - nem így kéne kinéznie.
- Impmon. Ez most a te feladatod lesz. Rád kevésbé hat az, ami itt van. - hívtam elő a legfrissebb társam a Vice-ból. Meg ő volt most a legfittebb is hármójuk közül, ugyanis Guilmon és Agumon rengeteget harcoltak az utóbbi időben, nem árt, ha pihennek is néha egy kicsit.
- Mit gondolsz, mi történhetett itt? - kérdezte Impmon, mire csak a fejem ráztam.
- Nem tudom, de a végére járunk, az ziher.
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 11:48 am

Amint mendegéltek a kikövezett utakon, egy csapatnyi Gatomon rohan el melletted, négy kézlábon. Tudni illik, a Gatomon-ok csak nagy veszély esetén rohannak ebben a "stílusban", szóval gyaníthatod, mekkora gonddal álltok szemben. A vice-od ismét csipogni kezd és ismét Magnus jelenik meg a képernyőn.
- Amint látod, a gond igen súlyos, amit haladéktalanul gyomlálni kell! - mondta. - A sötét magot eddig számtalan erős szívű digimon próbálta elpusztítani, akikre nem hat a negatív ereje. Kövesd a kibocsátott fénysugarat, amíg el nem éred a gonoszság centrumát - az adás végeztével egy a Digilelkedhez hasonló fénysugár egy irányba mutatott.
A furcsa iránytű egy felbolygatott szentélybe vezetett, ami igen veszélyesnek tűnt. Megkockáztatod az átvágást vagy hosszabb út során megkerülöd azt?
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 11:05 pm

Ahogy elindulok a zónában, hogy legalább valami fogalmam legyen arról, hogyan néz ki, egy csapat Gatomon rohan el mellettem. A furcsa, hogy mind a négy lábukat használják. Ez nem jellemző, kivéve, ha menekülnek.
- Szerinted mi lehet? - kérdeztem Impmon-t, de csak a fejét rázta. A DigiVice-om újra jelzett, és Magnus jelentkezett be ismét. Elhadarta, amit akart, majd ismét eltűnt a kijelzőről. Amint előre néztem, a digilélekhez hasonló fénysugár jelent meg előttem, és elindult egy irányba.
- Asszem követni kéne. - mondta Impmon, majd megindult, én pedig követtem. Valami nem tetszett nekem ebben a küldetésben.
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimePént. Márc. 16, 2012 11:28 pm

Amint haladsz a szentélyen belül, észreveszel egy-két Pipismon-t. Ők a Gatomon-okkal ellentétben nem érezték a veszélyt, így semlegesnek minősültek. Hanem tovamész, szembejön veled egy Piximon. Eléggé zihált és szárnyait úgy rezegtette, mint egy kolibri. Ez a digimon is a baj forrása elől menekült. Mire tudtál volna bármit is kérdezni, válaszolt:
- Lucemon szíve megfertőz mindnyájunkat. Az olyanokra, mint ClavisAngemon, szóval az erős szívűekre nem hat a negatív energia, de minket átváltoztat! Ha azért jöttél, hogy megküzdj eme krízishelyzettel, menj tovább egyenesen! A 'Vice mutatja az utat - azzal elröppent.
Igaza volt: amint eltűnt, néhány Tsukaimon jelent meg, akik egymással harcoltak. Ezek is Patamon-ok voltak, akiket megfertőzött a mag negatív ereje. Leállítod őket vagy mész tovább? Ki tudja, mennyire terjedhet ki a szív hatásköre...
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2012 8:08 am

Nem foglalkozunk a Gatomonok menekülésével, ezt a dolgot fel kell deríteni. Tovább megyünk és néhány Pipsimon-t látok meg, akiket úgy néz ki, nem érintett a dolog, így velük mi sem foglalkozunk, ám nem sokkal később egy Piximon jön szembe, és megtudjuk tőle, hogy Lucemon szíve áll a dolgok mögött, ami megfertőzi a digimonokat, és még azt is, hogy az erős szívűekre nem igen hat. Nos ez mondjuk, hogy jó hír, bár itt még nem illik elhamarkodni semmit. Tovább egyenesen. Megköszönöm neki, majd hagyom elmenni, nem csinált semmi rosszat, velem legalábbis nem. Ahogy eltűnt pár Tsukaimon harcolt egymással. Valaha Patamonok voltak, de most a negatív energia uralkodik rajtuk.
- Szerinted mit csináljunk velük? - kérdezte Impmon. Egy kicsit gondolkodtam ezen.
- Jobb, ha nem folyunk bele. Ha nem támadnak ránk, akkor elmegyünk mellettük, most nem ez a legnagyobb problémánk. Csak akkor támadunk mi is, ha ők kinéznek maguknak. - válaszolom a társamnak.
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 6:39 pm

Miután úgy döntesz, nem küzdesz meg a Tsukaimon-okkal, tovahaladsz. Jó néhány méter múlva egy templom oromzatán észreveszel egy furcsa, dobogó, sötétlila gömböt, ami árulkodó előjel arról, hogy ez Lucemon "szíve". Miután alaposan szemügyre veszed ezt az ismeretlen dolgot, felvillan és alakot próbál ölteni, de egyenlőre nem megy neki, úgyhogy egy a közelben lévő, menekülő Angemon-t bekeblezi és átváltoztatja Devimon-ná. Eme átváltoztatással elveszi a digimon pozitív energiáit, így a mag elkezdi a démonlord formáját felölteni. Sietned kell, hiszen akármelyik pillanatban elszabadulhatnak az indulatok!
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 9:28 pm

Ahogy ott hagyjuk a Tsukaimon-okat Impmonnal tovváb megyünk. Nem sokára egy fekete pulzáló valamit látunk meg, ami biztos, hogy nem jelent jót, és ez hamarosan be is bizonyosodik. Egy menekülő Angemon-tól elszívja a pozitív energiát, és Devimon-ná változtatja.
- Ez nem néz ki jól. - jegyzem meg Impmon-nak, mire csak bólint.
- Most mit csináljunk? El kén pusztítani nem? - ekkor látom meg, hogy Lucemon képe halványan, de megjelenik a szív körül.
- Azt hiszem. Épp most láttam szellemet, és ha ez visszatér, akkor nekünk annyi. - mondtam Impmonnak, majd vártam, hogy mit tesz.
- Pillar of Fire! - kiáltja el magát Impmon, majd támadást indít Lucemon "szíve" ellen. Remélem beválik, de az az érzésem, hogy nem lesz ilyen könnyű dolgunk.
Kudou Taiki
Mesélő
Mesélő
Kudou Taiki

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimePént. Márc. 23, 2012 9:06 pm

//Elnézést kérek a késlekedésért, eme 4 napban beteg voltam//

A kő egy lüktető szívre emlékeztetett, ami valójában az is volt, méghozzá Lucemon-é, a hét démon nagyurak egyike. Miután Impmon becélozza kék és pink tűzgolyókkal az ismeretlennek tűnő objektumot, az valahogy elkezd gyorsabban verdesni. Ebből megtudhatjátok, hogy tényleg úgy működik, mint egy igazi, normális szív: izgatottságkor gyorsabban ver. De a Pillar of Fire akármennyire is volt erős, nem ártott még annyira a szívnek, hogy elkezdjen elemésztődni. Az fenyegetve érezte magát, ezért a semmiből előidézett egy IceDevimon-t. Innen már sejtheted, hogy a kőszív kezdett "bepánikolni". Az IceDevimon pedig nem is volt más, mint egy replika, ami közel se annyira erős, mint egy eredeti digimon, de jobb ha óvatos vagy, hiszen ez a digimon bajnoki szinten van! És már elkezdi a szárnyait használni, hogy Impmon-t egyetlen csapással kiüsse az Evil Wing-el!
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitimeHétf. Május 14, 2012 5:57 am

OFF: PM-ben jelzett feladási kényszer miatt a küldetést elbukottnak minősítem!
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 6. zóna: Menny zóna   6. zóna: Menny zóna Icon_minitime

6. zóna: Menny zóna
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 2. zóna: Sziget Zóna
» 3. zóna: Magma Zóna
» 4. zóna: Tavas zóna
» 5. zóna: Homok Zóna
» 7. zóna: Erdei Zóna

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Digitális világ :: Zónák-
Ugrás: