| Whitewater City | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Adrienn Tag
Hozzászólások száma : 75 Join date : 2011. Jul. 10. Tartózkodási hely : Sötét Kontinens (Azon belül no public)
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 3:54 am | |
| - Gargo ez nem olyan téma amit félvállról lehet venni! Aki küldte annak igen nyomos oka volt. Ráadásul nem könnyű volt legyőzni - mondtam komoran. - Jajj mááár - nyafogott Salamon. - Akkor nézzünk el arra amerre menni akart! - folytatta. És már indult is megfordult és ment volna a tenger felé aztán leeset neki, hogy ott valahogy át kell jutnunk. - Kyoshi szerinted egy Whamon elvinne minket? - kérdeztem a fiútól. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 3:57 am | |
| - Minek ide Whamon, ha itt van Gargo. - Elmosolyodtam. - Ő elég nagy, hogy átvigyen minket a vízen. Ugye? - Igen, mester. Számíthattok rám! Megpróbáltam felállni, de nem sikerült. Észrevettem a Dark-ok címerét a földben, amit Thunderbirdmon viselt, mielőtt visszaváltozott tojássá. - Tudtam. - Morogtam. - Ők küldték ránk a bajt.
|
|
| |
Adrienn Tag
Hozzászólások száma : 75 Join date : 2011. Jul. 10. Tartózkodási hely : Sötét Kontinens (Azon belül no public)
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 4:01 am | |
| - Hát akkor szia - mondtam amikor Kyoshi megtalálta a címert. Salamon felugrott a vállamra megfordultam és már sétáltam is el. - Most pontosan miért is megyünk el? - kérdezte Sala. - Mi Darkosok vagyunk. Ha itt vannak és megtudják, hogy Kyoshival voltam elevenen megnyúznak téged és engem is - suttogtam úgy, hogy csak ő hallja. Vettem egy utazó köpenyt felvettem a vállamra és a fejemre húztam a süsüjét. A város másik végén megálltam, hogy egy kisebb pihenőt tartsak. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 4:07 am | |
| Elváltunk egymástól. Gargo szomorúan nézett, amint Salamon-tól el kell köszönnie. Nem voltam se boldog, se szomorú. Megpróbáltam ismét felkelni, de csak a hasamra estem és újra vér jött ki a torkomon. - Miért vagyok ennyire tehetetlen? - Suttogtam. Gargo aggódva felemelt a karjaiba. - Jól vagy, mester? - Kérdezte. - Persze. Hirtelen beborult az égbolt és villámlani kezdett. Nem örültünk ennek. - Elég volt egy villámcsapás erre a napra, de még egy... |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 4:16 am | |
| Lassan kezdedt besötétedni. Pár villámlás jelezte, hogy nem sokára vihar üt ki. Salamon nagyon szomorú volt, hogy Gargoéktól elválltunk, de ezt én vállaltam fel nem ő. - Salamon, ha akarod menj vissza Gargoékhoz egy kicsit csak este gyere vissza jó? - kérdeztem tőle majd vadul bólogatni kezdet leugrott rólam és már szaladt is. Pár perc múlva csörgést hallottam. A zsebemhez kaptam amiben a telefon volt. Remegő kézzel kivettem felnyitottam, de felvenni már nem tudtam leejtettem majd ráugrottam. ~ Ezért aztán kapni fogok majd azt kondom harcban sérült meg. ~ terveltem magamban a tervet.
*Salamon*
Boldogan futottam vissza Gargoékhoz nem nagyon mentek el onnan. - Sziasztok - köszöntem nekik boldogan | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 4:20 am | |
| Kerestünk egy biztonságos zugot az eső ellen. Gargo letérdelve szorított magához. Kicsit megilletődtem éreztem magamat, amiért a múltkor én védtem meg, most meg ő gondoskodik rólam. - Te Gargo. Nyugodtan elmehetsz, ha gondolod. Jól vagyok. - Mester, ilyet ne is mondj. Egymás nélkül tehetetlenek vagyunk, lásd be. Ekkor Salamon köszöntött be hozzánk. Gargo örvendett, viszont továbbra is vigyázott rám. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 4:30 am | |
| * Salamon* - Jujj de jó hogy Adrienn elengedett!! - kiáltoztam boldogan. - Remélem nem lesz semmi baja - folytattam. - Hogy vagytok? - kérdeztem tőlük.
*Adrienn* Egyedül ücsörögtem egy lépcsőn. Az eső zuhogodt, de nagyon. Két alak tűnt fel nem messze utazó köpenyet viseltek ami fekete volt. Hamarosan kiszúrtak engem. - Hát megvagyunk? - kérdezte mély hangon Boris névre hallgató ember. Csodálkoztam, hogy átküldték hisz ő az egyik legnaggyobb darab Darkos. - A jelzésre miért nem válaszoltál? - folytatta. - Eltört a telefon - nyögtem ki a választ. Éreztem hogy lesápadtam hisz elszoktam tőlük. - Hmmmm mit deritettél ki eddig? - kérdezte. - Semmi érdekeset csak azt, hogy itt nincs annyira erős Digimonok - hazudtam. - És emberekkel sem találkoztam - tettem hozzá gyorsan. Nem akartam hogy Kyoshinak baja legyen. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 4:39 am | |
| Salamon kimondottan örült, hogy a gazdája elengedett. Kezdtem lassacskán elaludni, amikor Gargo bajra lett figyelmes. - Mi a gond, cimbi? - Itt vannak... a Dark Organization. - Mit tegyünk? Salamon? Mindketten Salamon-ra tekintettünk és vártuk a döntését, mivel ő volt Adrienn partnere. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 4:47 am | |
| *Salamon* - Hmmm ha Adrienn okos falazz és tuti ezt teszi szóval ki kell szabadítanunk őt! - mondtam és felvázoltam a tervet. - Első lépés megnézem hogy pontosan kik vannak itt. Gargoka te alakulj vissza! Monodramonná vagy kivé mert így feltűnő vagy! - figyelmeztettem. - Miután jeleztem, hogy támadás jön megint egy kis bunyó! - mondtam végig mosolyogva.
*Adrienn* - Szóval mi legyen? - kérdeztem. - Úgy van, hogy vissza kell cipelnünk téged a Földre, mert a Főnök akar veled beszélni meg megakarnak vizsgálni téged, hogy hogy bírtad az itt létett! - felelte Boris. Azt hittem menten elájulok. Én NEM akarok elmenni innen. Szeretek itt lenni, - És okoskám, hogy megyünk vissza? - kérdeztem tőle. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 4:52 am | |
| Én is kezdtem érezni a bajt és ki akartam mászni Gargo kezei közül, de nem hagyta. - Értem. Akkor oda kell repülnünk. - Mondta. Felkapta Salamon-t és a vállára tette. Kimászott az üregből és a magasba emelkedtünk. - Remélem nem esett baja... - Mormoltam. - Kárba veszne a feláldozásom... - Na de mester! - Ha megölik, egyszerűen kinyírom! |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 5:00 am | |
| Boris gondolkozott és a másik melák is, de ő közbe nézte is a levegőt... pechemre. - Hé mi repül ott fent? - kérdezte. Mindketten odafordoltunk Gargo volt és Salamon már ugrott is. Egyenesen az ismeretlen fickó képébe. - Szedjék rólam le ezt a dögöt! - kiabálta folyamatosan. Leszedtem róla Salamont, de az mindig vicsorgott rá. - Ő nem dög! - sziszegtem. Majd jól megtapostam. Fordultam is el, hogy innen is lelépjek,de Boris megfogta a csúklom, de nem olyan könnyen és gyengén hanem erősen és csonttöröen. - Eressz el! - sziszegtem megint és elengedtem Salát. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 5:04 am | |
| - Gargo! - Szóltam rá, aki értette a célzást. A jeges szárnnyal lefagyasztotta a tagokat, aki Adriennt szekálta. Csupán a fejeiknek hagyott mozgást. - Szép munka! Gargo elégedetten szállt le Adrienn mellé. - Jól vagy? - Kérdezte tőle. - Egy percre se hagyhatlak el...? |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 5:09 am | |
| - Köszönöm és igen - feleltem boldogan. - De most hogy már mindent láttak... - néztem a Darkosok felé. - Most mind a négyen még nagyobb veszélybe vagyunk - jelentettem ki azt amit mindenki tud. - Akkor menjünk el máshova - ajánlotta Salamon. - Felőlem - válaszoltam. Az ég kezdett sötétedni és a csillagok is egyre jobban látszódtak.- Kukac még itt van? - kérdeztem és párat léptem az állomás felé. Éppen láttam, hogy barátunk behajt az állomásra. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Szomb. Szept. 03, 2011 5:13 am | |
| - Menjünk innét. - Mondtam. - Kukac, gyors fuvar kéne innen. Bajban vagyunk. - Bízzátok rám! Szálljatok befelé! Követtük az utasítást és miután felszálltunk, ránk zárta az ajtókat, nehogy elkapjanak. És egy pillanat alatt már a vasúton száguldoztunk. Gargo visszaváltozott Monodramon-ná. - Remélem nem követnek minket. - Mondta és kinézett az ablakon: az eső egyre szaporábban esett és az ég is dörgött. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Vas. Szept. 04, 2011 4:13 am | |
| - Értettem a legközelebbi hely ami szerintem biztonságos az a Luminasiak városa! - mondta Kukac és elindult. Salamon boldogan ugrándozott, hogy most olyan mintha a filmekben lennénk és üldőzni kezdtek a rossz fiúk. Ekkor felnevettem. - Sala elvileg mi is rosszak vagyunk - feleltem a Kis Digimonnak. Utána besértödött mondván én elrontottam az örömét. Az út további része azzal telt, hogy ők beszéltek én meg hallgattam néha felnevettem.
FOLYT.: LUMINASIAK VÁROSA | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Whitewater City | |
| |
|
| |
| Whitewater City | |
|