| Whitewater City | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Whitewater City Hétf. Júl. 04, 2011 11:45 pm | |
| Apró, a Macro Tenger mellett húzódó kikötőváros. Gyönyörű korallzátonyok találhatóak a nyílt vízen, akármerre is nézel. Ha nem hiszed, ugorj fel egy Whamon-ra és járj utána! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 1:59 am | |
| A felkelő nap vakító fénye betelítette azt a vagont, amiben én és Hopmon utaztunk. Kukac, a Trailmon elbődült egy nagyot. - Déli trópusi vidék, Whitewater City! - Jelentette ki. Hopmon a hír hallatán felpattant az ablakhoz és csodálattal nézte a vízzel körülvevő városkát. - Remélem itt nem találnak ránk a Dark Organization kutyafattyai. - Biztattam magamat és megsimogattam a partnerem feje búbját. ~ Jobb is, ha nem tud, hogy belőle akarták létrehozni az új ZeedMillenniummon-t. Talán el is szökne előlem szégyenében. Nem tudtam megvédeni... ~ A Trailmon lassan fékezett és a kocsik ajtajai kitáródtak, ahonnan kimásztunk. A peronon egy árva lélek se járt. Csendes, akár egy temető. - Na induljunk, Hopmon. - Igenis, Kyoshi mester! - Mondta és utánam pattogott. |
|
| |
Adrienn Tag
Hozzászólások száma : 75 Join date : 2011. Jul. 10. Tartózkodási hely : Sötét Kontinens (Azon belül no public)
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 2:10 am | |
| 2011. augusztus 30 15:10 Már lassan két napja vagyok ebben a városban és még mindig nem tudtam megszokni ezt a forró hőséget. Nyaro pajtásom utánam baktat szomorúan. - Olyan meleg van - mondtam és párat létem majd észrevettem, hogy Chappy nem jön utánam. - Mi az? - kérdeztem tőle. - Mi? Nem te vagy fekete! - siránkozott keservesen. Odanyúltam és felvettem a karjaimba. - Itt már jobb - mondta vigyorogva. Bólintottam és tovább mentünk. Mostanában egy lélek sem járt kint mert sziesztát tartottak. A peron felé vettem az iányt ahol egy ember állt. Csöndesen álltam egy helyben ás felé néztem. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 2:15 am | |
| Semmi kétség: egy lány bámult minket a kezében egy fekete Nyaromon-al. Először nem vettem róla tudomást, ám amikor közelebb baktattam, felismertem: az a lány volt az, akit megmentettem a "sötét helyen". Nem ismertem még igazán, de akkor hálásnak tűnt nekem. Hopmon az amnéziája aligha emlékszik erre ez esetre. - Mit nézed őket, mester? - Kérdezte. - Ismerős nekem az a lány. - Feleltem nyíltan. - De ne kérdezősködj, gyere csak! Felvettem a karjaimba és magamhoz szorítottam, majd morcosan bandukoltam felé, és reménykedtem, nem ismer fel, különben végünk van, ráadásul el is kaphatnak, végtére a Dark Organization tagjai közé tartozik ez a lány. |
|
| |
Adrienn Tag
Hozzászólások száma : 75 Join date : 2011. Jul. 10. Tartózkodási hely : Sötét Kontinens (Azon belül no public)
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 2:24 am | |
| A fiú úgy tett mintha ott se lennénk. Ez szomorított. Nagyon. Amikor mellém ért megszólaltam. - Köszi - mondtam halkan. A fejemben sokszor lejátszódott ez a pillanat de nem így. - Adrienn ő ki? - kérdezte Nyaro. Én meg hallgattam. Lehajtottam a fejemet és csak még jobban szorítottam Chappy-t. Ő tűrte, hisz eszébe jutott a fiú. - De msot miért nem szóltok egymáshoz? Hisz megmenteted! Miattad nem kísérleteztek rajtam! - fakadt ki belőle minden. - Chappy... - húztam el a számat. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 2:30 am | |
| A kis fekete Nyaromon kifakadt, amin meglepődtem. Az ösztönös udvariasságom miatt megfordultam, belenéztem a szemébe. - Nem akarom, hogy elvigyék Hopmon-t. - Mormoltam. - Ő a barátom és nem csinálhatnak belőle egy szörnyeteget. - Kyoshi mester... Egy könnycsepp szökött a szemembe, amit gyorsan letöröltem és morgolódtam. - A drága nevelőapád egy új ZeedMillenniummon-t akart Hopmon-ból csinálni. - Morogtam. - Ha azért jöttél, hogy visszavidd, megvédem az életem árán is! Magamhoz szorítottam a társamat. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 2:36 am | |
| Meglepődtem Hyoshi szavain. - Én egyáltalán nem azért jöttem hogy visszavigyelek. Expedíció miatt. Én voltam a legkisebb és ezért velem könnyebb.. elvileg. És még nem nagyon jeleztem vissza nekik szóval lehet hogy azt hiszik, hogy meghaltam - mondtam halkan és szomorúan majd Nyaro kiugrott a kezemből. - Szia! - ment oda Hopmon-hoz. - Nyaromon vagyok, de hívhatsz Nyaro-nak vagy Chappy-nek! - mondta boldogan és életvidáman. - Bocsi, hogyha valamit tettem ellened - folytattam halkan. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 2:41 am | |
| Elkeseredtem, hogy a lány saját magát hibáztatja, de maradtam kemény legény és egy faszállat vettem a számba. - Nem te tehetsz róla. - Mondtam komolyan. - Ami a megmentésedet illeti, örömmel tettem. Sose kedveltem Főnököt, hehe... Hopmon kiugrott a kezeim közül és odapattogott Nyaromon-hoz. - Hopmon vagyok, keto! - Viszonozta a köszöntést. Elmosolyodtam a kis bájcsevejen, ám visszatértem a komolyabb témába. - Gondoltam már tudod mi a nevem. - Találgattam. - De te ki vagy? Sajnos igyekeznem kellett a szökéssel. - Ezen elkuncogtam magamat. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 2:49 am | |
| Boldogan vettem tudomásul, hogy kedvesebb. - Adrienn - mondtam vidámabban. - Mióta vagy itt? - kérdeztem a fiútól. - Értettem Keto-kun! - válaszolta Chappy. - Én sem nagyon kedvelem, de muszáj, ha tudni akarok valamit a szüleimről - mondtam halkan. A nap egyre jobban perzselte a földet. A tenger vize egyre hívogatóbb lett. Lassan egy Digimont lehetett felfedezni a horizonton. - Egy Whamon - mondtam halkan. - Utazunk rajta!!! - kiáltotta el magát Chappy. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 2:55 am | |
| A leányt Adrienn-nek hívták. Halványan elmosolyodtam. - Kukac nem rég tett le minket. Ez az első állomás számunkra a Digitális Világban. Én is észrevettem a Whamon-t, ami egyre közelebb és közelebb jött a parthoz. Hopmon-t kirázta a hideg. - Mi a baj, pajtás? - Kérdeztem. - Félek a víztől, mester. - Hebegte. Elkacagtam magamat és a faszállat harapdálni kezdtem. A Whamon hirtelen felordított és egy vízágyút lőtt felénk. Elkaptam Adrienn kezét és odébbrántottam. Hopmon is ugyanezt tette Nyaromon-al. - Ennek mi baja lehet... - Morogtam. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:08 am | |
| - Értem - mondtam halkan majd elhúzott, mert Whamon egy orbitálist lőtt felénk. - Az ott Dark Organization-osok! A Büdösz kölykit! - ordibálta egy Ikkakumon. Mögötte egy egész tömeg haladott. Volt ott Otamamon, Divermon, Gomamon, Betamon, Seadramon, Dephtmon, Bukamon és Gekomon. Mindenki azt kiabálta: "Tűnjetek innen! Takarodjatok!" és ehhez hasonlókat. - Ötlet! Tűnjünk innen! - mondta Nyaro. - Szerintem ezt egyhangúan megszavaztuk! - mondtam nagy szemekkel. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:14 am | |
| Az ottani digimonok elakartak üldözni minket a városból. Kukac, a Trailmon szembefordulva eléjük lőtt egy lángcsóvát. - És ha nem azok? - Kérdőjelezte meg az állításukat. - Ostobák, hiszen még kölykök! Adjatok nekik egy esélyt! A vízi digimonok összenéztek egymással, majd egy Gomamon jött felénk a legnagyobb barátsággal. Hunyorítottam és megsimogattam a fejét. A nagyobb digimonok lenyugodtak és mentek a maguk dolgára. - Köszönjük, Trailmon! - Háláltam meg. - Semmiség! - Mondta. - Látszólag semmi bajom nincs veletek. De vigyázzatok, milyen kígyót melengettek a kebleteken! - Semmi gond! Én számkivetett vagyok, már nem dolgozom többet nekik. - Ha te mondod, fiam... |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:20 am | |
| Kukac névre hallgató Trailmon kihúzott a pácból, de azért lehetett hallani pár rosszalló megjegyzést. Amikor Kiyoshi és Kukac elkezdtek beszélgetni én a cipőmet tanulmányoztam ami érdekesnek bizonyult. Egy apró bogár digimon szállt az orrára lehajoltam/leguggoltam hozzá azon nyomban elszállt. - Nyaaa gazdikám ne szomorkodj - mondta nagy szemekkel Chappy. - Nem nincs semmi bajom - mondtam halkan. - Szerintem inkább húzzunk meg magunkat, mert van néhány rosszakarónk és este biztos ránk támadnának - javasoltam majd Nyaro azonnal bólogatott. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:26 am | |
| Adrienn sejtése jogos volt: valóban ránk támadhatnak. Hopmon felugrott a kezeimbe. - Keto! Trailmon befogadna éjszakára? - Kérdezte a partnerem. - Az a baj, hogy van még egy fontos feladatom. - Mondta Kukac. - Holnap reggel visszajövök értetek. Addig éljétek túl a társaságot! Sok szerencsét! Azzal elhajtott a peronról a messzeségbe. - Találnunk kéne egy olyan helyet, ahol biztonságban lehetünk estére. - Hümmögtem. - Nekem az is mindegy, ha a földön alszunk. Végtére is utcagyerek vagyok. - Kacsintottam. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:31 am | |
| Figyeltem mit mond Kiyoshi aztán megszólaltam. - Én nem alszok veled egy szobába! - szögeztem le parancsoló hangnemben. Ezt a Főnöktől tanultam és az ott dolgozok mind féltek ettől. - Ehhh - nyögte Nyaromon. - Ilyenkor nem szeretem, hogy finnyás gazdám van - mondtam halkan. - NEM VAGYOK FINNYÁS! - ordítottam úgy, hogy akik ettek azok félre nyeltek a madarak felszálltak a halak elúsztak és minden ilyen dolog. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:38 am | |
| - Eh, ki mondta, hogy puszipajtások vagyunk azok után is, hogy megmentettelek...? - Sóhajtottam Hopmon-al szinkronban. - Sajnállak, Nyaromon... - Én is, keto... - Mondta a partnerem és majdnem elaludt. - Mi a baj, Hopmon? A digimon észbe kapott, de keserves arcot vágott. - Nem emlékszek semmire, keto. Kyoshi mester, történt valami gond? - N-nem, dehogy. - Füllentettem. - A barátod vagyok, mester! Nekem bármit elmondhatsz! - Ebben nem is kételkedtem. Ne haragudj, ha megcáfoltalak... Hopmon elmosolyodott és hozzám dörgölődött. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:43 am | |
| - Tudod Keto velem is így volt! Egészen addig ameddig le nem győztem a félelmemet! - mondtam nagy mosollyal, de persze, hogy füllentettem. - Igen, igen! Emlékszek! Akkor eszébe jutott, hogy hová is tette a tornadresszét! - ugrált örömében Nyaromon. Majd odaugrált Keto-hoz. - Tudod én már hozzá szoktam! - suttogta, de éppen meghallottam. - MI AZ HOGY HOZZÁ SZOKTÁL?! - kiabáltam már megint. - Én nem szoktam ilyen lenni! - folytattam a kiabálást. - Tudom, de valamivel csak le kellet nyugtatni őket! - mondta Nyaro olyan hangsúllyal, hogy mindenkinek megesik rajta a szíve. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:49 am | |
| Hopmon-nak tetszett a Keto név annak ellenére, hogy már rég volt Ketomon. Valahogy ez a név állandóan kijött a száján. - Örülök, hogy legalább megpróbáltad, Adrienn. Köszönöm. - Köszi, Chappy, keto! - Hunyorított. A nap kezdett lebukni a távoli horizonton és az aggodalmam kezdett fokozódni, mikor egy-két DemiMeramon gyanúsan bámultak bennünket. - Nagyszerű... - Mondtam. - Gyorsan kéne egy alvóhelyet találnunk, vagy nekünk annyi. Hopmon szaglászni kezdett és egy ház pincéje elé pattogott. Jelzett, hogy menjek oda. Kitárva az ajtót egy barlang-szerű helyre érkeztünk, ami tökéletes óvóhelynek tűnt. - Megtaláltam, keto! Megtaláltam! |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:54 am | |
| - Ez komoly tényleg elfelejtettem hol volt . mondtam komoly hanggal majd Keto kiszagolta, hogy hol is aludjunk. Úgy tettem mintha felbotlottam volna és egyenesen Kiyoshi-ra estem. - Figyelnek este jöjjünk vissza, mert itt könnyen csapdába csalnak! - suttogtam a fülébe majd feltápázkodtma. - Szerintem ne ez legyen az alvó helyünk! Dohos meg minden egyszóval undorító! - mondtam kicsit hangosabban az átlagnál. - Jó - mondta Nyaro szomorúan. - Majd máskor! - mondtam mosolyogva. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 3:59 am | |
| - Ha utcagyerek lennél, mint én, könnyebb dolgunk lenne - Mondtam komolyan. - A túlélésért muszáj itt aludnunk, ám igazad van abban, hogy este jöjjünk vissza. Keto nem akart elmenni igazán, de ragaszkodott a jelenlétemhez és a vállamra ugrott. - Nincs választás, keto. Itt kell aludnunk, Kyoshi mester! Eközben a DemiMeramon-ok elröppentek a sötétedő égbolton, aminek csak örülhettünk. Nem akartam feltűnést kelteni, ráadásul éjszaka. - Tegyük félre a kisebb bajokat és jöjjünk vissza este. - Határoztam el szilárd elszántsággal. Hopmon elégedetten bólintott. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 4:05 am | |
| - Jó - bólintottam komolyan. - Menjünk Nyaro - azzal elindultunk fölfedezni a várost. Végül egy öreg rozoga házikóra esett a döntésünk hogy "ott töltőjük az éjszakát". - De jó! - futkározott Chappy. - Egy kicsit maradjunk utána amikor teljes sötétség lesz mehetünk tovább - mondtam el újra a tervet. A falhoz dőltem ami hamarosan be is szakadt. A fejemhez kaptam, hogy itt nem lesz jó. Intettem, hogy mindenki ki a házból. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 4:11 am | |
| A ház, amit Adrienn talált, nem volt teljesen stabil és összedőlt. Féltem, hogy bajt okozunk ezzel, és a házigazda, a Gekkomon dühödten dudált a trombitájával. Kénytelen-kelletlen, de el kellett hallgattatnunk. Hopmon buboréka altató hatással volt a hüllő digimonra, aki a roncsokon azonnal elaludt. - Jó éccakát, keto! - Mondta Keto és a kezembe fészkelte magát. A nap teljesen lement a horizonton, az ég besötétedett. - Ideje lesz visszamenni... Elfáradtam az úton. - Szóltam, azzal irányt váltva visszamentem a kuckóba. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 4:17 am | |
| Nyaromon a hajkoronámat választotta fekhelyül. - Csakis ezért tartolak mg - és jobban odadörgölözött. - Haha - mondtam és elővettem a táskámat majd beleraktam. - Hajlékony vagy? - kérdeztem Yoshitól ( XD ). Majd leülve vártam a válaszát. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 4:22 am | |
| - Hát elférek én itt, ha arra gondolsz. - Kacsintottam. - És te? Eközben Hopmon kényelmesen elhelyezkedett a két karom között és úgy feküdt, mint egy játékmackó. - Aluszok, keto... - És már szundizott is. Én is elhelyezkedtem, majd lassan elnyomott az álom. - Jóéjt. - Mondtam még előtte. |
|
| |
Adrienn Tag
| Tárgy: Re: Whitewater City Kedd Aug. 30, 2011 4:30 am | |
| Csípőre tett kézzel álltam előtte. ~ Én így nem fogok tudni elaludni! ~ hisztiztem magamban. Majd egy hirtelen ötlet vezérelte leültem mellé a vállára hajtóttam a fejem majd elaludtam. Másnap reggel előbb ébredtem fel, ezért kimentem és hoztam gyümölcsöket. Addigra Chappy is kiküzdte magát a táskából. - Jó reggelt hoztam gyümölcsöket! - mondtam és eléjük raktam. - Akinek nem tetszik hozzon magának! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Whitewater City | |
| |
|
| |
| Whitewater City | |
|