DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Hachikō Tér

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

Hachikō Tér - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 13, 2011 3:35 am

BlackGreymon bőre ugyanolyan kemény, mint GeoGreymoné. Még mindig a padnak támasztott háttal ültem. Megviselt a támadás, de ahogy láttam, GeoGreymon elemében volt. Kibillentette BlackGreymont az egyensúlyából, majd jól odapörkölt neki. BlackGreymon a farkával elcsapta magáról GeoGreymont és felugrott a partneréhez, aki felmászott a hátára, majd eltűntek. Azt még azért meghagyta nekem, hogy még találkozunk, és nem ez volt az utolsó csatánk.
~ Remek, máris szereztem egy riválist. - GeoGreymon elindult felém, de közben egy fénylő sziluett kíséretében Agumonná változott vissza.
- Jól vagy? - kérdezte. Bólintottam, majd feltápászkodtam.
Vissza az elejére Go down
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Hozzászólások száma : 104

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 13, 2011 6:06 am

Annyira belemerültem a nyíl követésébe, hogy észre sem vettem, hogy a Hachiko térre vezetett. Mikor odaértem, harc nyomait véltem felfedezni. Néhány kuka füstölgött, és a közeli fákon is égésnyomok voltak.
-Steve, nézd!-mutatott Lopmon az egyik épület fala felé, ahol egy fiú ült fáradtan, és egy dinoszauruszhoz hasonló digimon állt előtte.
-Minden rendben?-szaladtam oda a fiúhoz, és az állapota felől érdeklődtem. Valószínűleg ő is szelídítő volt, mint én, így érdekelt, hogy mi történt vele. Mert lehet, hogy ez velem is megtörténhet, és persze aggódtam is.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 13, 2011 6:50 am

Nem tartott sokáig a levegőben utazni. Döbbenten néztünk felülről, milyen kárt okoztak a városnak ezen területén. Nagy harc zajlott itt, két titán között. Amint leszálltunk, a DigiVice "visítozni" kezdett. Grademon kutatott, mi lehetett itt, de szerintem még ő se tudta. Aztán megláttuk Steve-t és egy másik fiút egy Agumonnal.
- Ti nem tudjátok mi történhetett itt? - Kérdeztem.
Grademon elvonult, szokásához híven még nem bízott annyira másokban. Hát nem tudtam mit csinálni...
- Elnézést, még nem tud másokban megbízni...
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 13, 2011 9:53 am

Először egy fiú jelent meg egy másik Digimonnal, majd egy lány egy Grademon társaságában. A Digimon visszahúzódott és a lány elnézést kért a viselkedéséért.
- Semmi gond. Agumon vagyok, ő pedig a partnerem, Kevin. - mondta Agumon, én addig összeszedtem magam. Amint sikerült feltápászkodni, előkaptam egy nagy darab rántott tarját a táskámban lévő műanyag dobozból, és Agumonnak adtam.
- Fogd be a lepény lesődet! - vettem át a szót Digimon partneremtől.
- Nos az történt, hogy valami DO-s meglátogatott minket és a BlackGreymonjával esett nekünk. Aztán jöttek a Pteramonok. Ha Agumon nem változik át GeoGreymonná, akkor nem beszélgetnénk most itt. - foglaltam össze gyorsan, de minden lényeges info benne volt.
- Szivefen. - köpte Agumon két falat között.
- Nem megmondtam már neked, hogy zabálás közben nem dumál? - torkolltam le Agumont, majd egy kokit is kapott a fejére, amit a végén még jól meg is csavartam.
- Bofi, bofi. - mondta, mire megráztam a fejem.
- Javíthatatlan vagy. Bocsánat. - kértem elnézést a két jövevénytől.
- Valaki tud valamit erről a DO-ről? - kérdeztem tőlük.
- Falami Fark Organifason, fagy mi a ménfü. - Agumon megint nem bírt a nagy pofájával. Még le sem nyelte a falatot, a fele már a földön volt.
- Ne pazarold a kaját, mások meg éheznek Afrikában meg Afganisztánban, meg ilyen helyeken. - Agumon szájában még a kaja is megállt, pedig az ritka pillanat. Piros betűs ünnep, juhé!
- Év így nem éhevnek majd? - mostmár valamennyire emberi nyelven beszélt, de ezért a beszólásáért kapott egy sallert, amolyan tanító jelleggel, és ennek hatására a feje előre lendült és majdnem a kezével együtt tűnt el a hús a torkában. Szúrós szemmel nézett vissza rám, és attól féltem, hogy rögtön nekem esik.
- Szóval, ha jól értettem a sráctól, valami Dark Organization a nevük. Mond ez valamit?
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 5:55 am

Megérkezett Azure is, Agumon pedig bemutatta Kevint.
-Örvenedek, Steve Aizawa vagyok.
-Én pedig Lopmon.-mutatkoztunk be mindketten. Kevin a Dark Organizationról kérdezett.
-Sajnálom, én nemtudok róluk semmit. Mégcsak nem is hallottam ezt a nevet.-vontam vállat. Még új voltam a Digimon témában, így még nemtudtam belemerülni a dolgokba. Ekkor vettem észre, hogy Azure mellett nem Coronamon volt.
-Hát a "kiscicát" hol hagytad?-kérdeztem mosolyogva.

Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 6:29 am

A fiú mesélni kezdett, mi történt itt valójában és megemlítette a DO nevét is! Grademon felpillantott, én meg vészjóslóan tekintettem össze-vissza.
- Természetes ellenségünk. - Mondtam a fiúnak. - Jó, hogy elintézted őket!
Azután Steve érdeklődött Coronamon-ról, ezen elvigyorogtam.
- A vadászati szabály szerint csak egy partnerem lehet a "kezemben", ő most a DigiVice-ban van.
- Úgy bizony! - Helyeselt onnan.
- A lényeg, hogy az a szervezet nagyon gonosz és épp az a célunk, hogy megakadályozzuk a terjeszkedését.
- Aniki, veszélyt érzek... - Mondta halkan Grademon és kihúzta mindkét kardját a hüvelyből.
- Jobb, ha nem maradunk itt sokáig, lehet, hogy Pteramon-ok... - Mondtam. - Keressünk biztos helyet és utána beszélünk.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 6:39 am

Steve és Lopmon - tudtam meg a nevüket - nem tudtak semmit erről, viszont a lány, aki Grademonnal érkezett elmondta nagy vonalakban, hogy mit akartak itt azok.
- Hát igazából nem intéztük el. BlackGreymon és a társa csak elmenekültek, de hogy miért, arról halvány lila fogalmam sincs. - az feltűnt, hogy gonoszak, és mostmár nekem is az volt a célom, hogy felszámoljuk. Vagy nem gondolkodnak, vagy szimplán bolondok.
- Csak azért támadtak meg, mert nem is olyan rég a Digivilágban választás elé állítottak, és elpusztítottam egy BlackAgumon szobrot. Értitek, egy nyomorult szobor miatt. - mondjuk ezt a részét én sem értettem.
- BlackGreymon azt mondta, hogy megbosszulja BlackAgumon halálát, akinek a szobrát elpusztítottuk. - egészítettem ki Agumont, majd kérdőn néztem a lányra, hátha erről is tud valamit.
- Ha tudsz ilyen helyet, menjünk.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 6:50 am

Megtudtam egy infót, hogy egyszerre csak egy Digimon lehet nálam, és így választ is kaptam a kérdésemre.
-Értem.-közben integettem Coronamonnak, aki a Viceban volt.
-Szóval a DO egy gonosz szervezet. Hát nem szeretnék velük találkozni.-jegyeztem meg. Grademon veszélyt érzett, így Azure jobbnak látta, ha elmegyünk innen.
-Rendben induljunk.-felvettem Lopmont, és vártam a többieket.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 7:06 am

Grademon nem habozott: felkapott bennünket és elrepült velünk egy sikátorba, ahol nem találhattak ránk.
- El is felejtettem bemutatkozni: Azure Crawler vagyok és ő a jelenlegi partnerem, Grademon. - Mutatkoztam be.
Grademon sejtése beigazolódott: az égen Pteramon-ok röppentek el, amik szerencsére nem vettek észre és mit sem sejtve tovahaladtak.
- Na ezek elmentek, de vajon meddig kell itt csöveznünk?
Grademon alig hallhatólag kuncogott az előbbi szóviccemért, de amint ránéztem, elfordult. Közben a Pteramon-ok lassan elfogytak, úgyhogy sejtésem szerint akár ki is mozdulhattunk a sikátorból.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 7:23 am

Grademon elvitt minket egy sikátoros területre, ahol a lány pótolta az elmaradt bemutatkozását. Azure volt a neve. Ahogy nemrégiben Grademon jelezte, a téren megjelent egy csapa Pteramon, de minket nem találtak meg. Rövid keresgélés után felhagytak a céltalan bolyongással és elmentek.
- Hozzánk átmehetünk. Ott nyugodtan meg tudjuk vitatni, hogy mi legyen, és nehezen találnak csak meg. - ehhez még Agumon sem tudott hozzászólni, mert ő sem járt még nálunk. Nem tudom, hogy anya mit szól majd Agumonhoz, mivel elég nagy eséllyel ki fogja pusztítani a kajánk kilencvenöt százalékát, de a barátokat biztos nem fogja ellenezni.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 8:01 am

A sikátorban nem vettek észre a Pteramonok, így nyugodtak lehettünk. Kevin felajánlotta, hogy menjünk el hozzájuk.
-Rendben, mutasd az utat.-Lopmon még mindig az ölemben volt, és mint mindig, most is nyugodt volt. Elgondolkoztam rajta, hogy milyen lesz, mikor átfejlődik. Hisz hármunk közül én voltam az egyetlen, akinek még nem érte el a társa a bajnoki szintet.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 6:41 pm

Az újdonsült barátunk, Kevin felajánlotta, hogy míg nem csendesedik le ez az ügy, menjünk át hozzájuk. Ám akkor egy dologra gondoltam: hogy fog oda Grademon beférni? Ez járt a fejembe és ezt még maga a digimon is észrevette, értette a célzást és ragyogás közepette visszatért Rookie formájába, Dorumon-ba.
- A nagy harcos végre megmutatja valódi alakját? - Tettem fel a kérdést humorizálva.
- Hát, ha már emberek házába megyünk, nem rombolhatom le. - Mosolyodott el Dorumon.
Azzal Kevinék felé fordultunk és jeleztük, hogy készen állunk az indulásra, csak mutassa az utat.
- Úgy időzzünk, hogy még ma vissza kell mennünk a Digivilágba. - Tettem hozzá.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 10:21 pm

végül a Hachikō Teret választottam. Ezt a helyet egy olyan Akita kutya szobra védelmezi, ami a legenda szerint haláláig várta halott gazdáját. Ezért itt szokták megtartani a Hachifesztivált, amikor a hűséget és szeretetet ünneplik. Amint ideértünk, Paopao megszólalt:
- Digiszagot érzek! - ekkor kiugrott a kezemből, és elugrált!
- Pao, ne! - rémültem meg, és szaladtam utána. Paopao meg sem állt egy csapat gyerekig, akiknél Digimonok voltak. Paopao nyüszítve könyörgött nekik:
- Kérlek segítsetek! Lilly barátját és annak Demilimonját magával vitte egy Harlám Baranski nevű gonosz ember!Crying or Very sad - Kifulladva értem oda.
- Hali, Lilly vagyok, ő a partnerem, Paomon. - lihegtem.

A hozzászólást Lilly Lake összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:35 am-kor.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 1:31 am

Mielőtt bármit mondhattam volna, hogy merre induljunk egy másik digimon jelent meg és rögtön segítséget kért tőlünk.
- Várj, várj lassabban. - kértem tőle, de addigra az ő partnere is oda ért. Az újabb lehetőség előtt, hogy belekezdjünk a magyarázatokba megjelent a digimon partnere is, aki Lilly-ként mutatkozott be.
- Kevin vagyok, ő pedig Azure és Steve. - mondtam a lánynak, majd vártam, hogy mondjon valamit a Paomon által leadott infókra.
~ Valami nagyon nem tetszik itt nekem. Először engem támadtak meg, majd elraboltak egy szelídítőt a partnerével együtt. Mi folyhat a háttérben. - Vártam, hátha Azure tud valamit erről a Harlam nevű emberről, hisz a DO-ról is tudott mondani egy keveset.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 2:04 am

Amint indultunk volna, egy újabb szelídítő érkezett meg a Paomon-jával. Az aprócska digimon említést Harlám Baranski-ról, amire Dorumon mérgesen morogni kezdett: meg lehetett az alapos indoka rá.
- Harlám... - Morogtam. - Szóval a Dark Organization már a dirihelyettest is kiküldte...
- Aniki, a kutyafattyaknak meg kell fizetnünk! Lerombolták az otthonomat.
Sose hallottam még így a másik partneremet ilyen lekezelően beszélni valakiről vagy valamiről, de természetesen egyetértettem vele.
- A Data Savers dolga, hogy rendet teremtsen, mind a Digitális, mind a Valós világban. - Folytattam. - Ez a harc a két szervezet között több évtizede zajlik, úgyhogy ennek véget kell vetni. AncientGreymon és az ősi harcosok is ezt akarnák...
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 3:59 am

Amint elindultunk volna, egy kis kutyaszerű digimon jelent meg, és nyugtalan elkezdte mondani a mondandóját.
-Semmi baj, pici.-simogattam meg a fejét. Nemsokkal később a partnere is megérkezett.
-Szia, a nevem Steve Aizawa.-mutatkoztam be a lánynak. Mindketten nagyon nyugtalannak tűntek, és okuk is volt rá. Már megint előkerült a Dark Organization neve.
-Mi a jó ebben nekik?-vetettem fel a kérdést. Nem voltak egyáltalán szimpatikusak ezek az emberek, aki képesek lennének ártatlan digimonokat és embereket bántani.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 4:09 am

Paopao picit megnyugodott Steve fejsimogatásától, majd én meg felvettem a Digimonomat, miközben infót kértek tőlem.
- Először Pteramonok támadtak ránk, aztán megjelent az a Harlám nevű férfi, akinek a Digimonja elpusztította őket. "Segítséget" kért tőlünk két Coredramon ellen a Shibuki erdőbe. Én nem mentem vele, de a barátom és annak Demilimonja igen! És ki tudja, mit akar Judy-tól!Crying or Very sad - mondtam nekik aggódva.
- Segítetek?:'( - kérdezte szipogva Paopao. Megértem, hogy aggódik, hiszen ő sem szereti, ha valakit bántanak.

A hozzászólást Lilly Lake összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:35 am-kor.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 4:23 am

Lilly röviden elmesélte, hogy mi történt. Pteramonok. Már nekem is meggyűlt a bajom velük.
- Azure, úgylátszik, te ismered a DO-t. Lehet valami köze a két támadáshoz? - kérdeztem a lány felé fordulva.
- Akkor nem megyünk Kevinékhez. Fenébe, éhes vagyok. - Szúrós szemmel néztem Agumonra, majd ismét kapott egy tanító jellegű sallert.
- Hogy tudsz ilyenkor is a kajára gondolni? Egyébként is, most ettél meg egy akkora rántott tarját, ami tíz GeoGreymonnak is elég lenne. - kérdeztem Agumont, de csak a tarkóját vakargatta.
- Az nem baj, kell az energia, és mellesleg, ha továbbra is így bánsz velem esküszöm, hogy megverlek. - fenyegetőzött Agumon, de látszott rajta, hogy poénkodik.
- Sose tanulsz? - néha kissé frusztráló Agumon jelleme, de hát ez ő.
- Akkor irány a Shibuki erdő. - legalábbis azt hiszem, hogy ez lesz a megfelelő ötlet.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 5:30 am

Végül az újonnan felbukkant szelídítő, Lilly elmesélte, hogy a barátnőjét és annak a digimonját Harlám vitte a Coredramon testvérek után.
- De ők csak éhesek, mint Agumon! - Kiáltott fel Coronamon a DigiVice-ból. - Ismerem őket!
- Tényleg, Coronamon? - Csodálkoztam el.
- Igen: nagyon hűségesek az otthonukhoz, de mióta elpusztították a DO-sok az élőhelyüket, elfogyott az élelem és ezért is jöttek át az emberekhez.
Fontolóra vettem, végül be kellett látnom: Coronamon nem tréfál. A srácok felé fordultam és bólintottam egyet.
- Úgy hallottam, Psychemon a vezetőhelyettesek egyike, Harlám mellett szolgál - Mondta Dorumon. - Na majd ő is megkapja arcba!
Azzal maga, szelídítő nélkül Reptiledramon-ná változott és a hátára felvéve elvitt a Shibuki erdőbe.

Folyt. köv: Shibuki erdő

A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 15, 2011 7:42 am-kor.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 6:25 am

-Akkor hát irány a Shibuki erdő. Mentsük meg Judy-t és a Coredramon tesókat!-kiáltottam fel. Lopmon a kezeim között csak megvakarta a tarkóját. Mikor ott álltam Lily mellet, Lopmon Paopao fülébe súgott.
-Tudom, hogy kicsit lökött, de azért szerethető.-persze én mindent hallottam, de nem tettem semmit. Lopmonnak teljesen igaza volt.

Folytatás: Shibuki Erdő

A hozzászólást Steve Aizawa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 16, 2011 6:55 am-kor.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 7:50 am

Szerencsére a 2 fiú, Kevin és Steve, meg a lány, Azure jönnek nekem segíteni. Sőt, kiderült, hogy ez a Harlám fickó a Dark Organization nevű szervezetnek dolgozik. Nem tudtam mi az, de mikor Azure digimonja említette, hogy lerombolták az otthonát, elborzadtam. Miközben Kevin tanítóan tockos adott az Agumonnak, amiért csak az evésre gondolt, Steve hősies kiáltása felvidította Paopaot, és én is kuncogtam, mert azért vicces volt. Eztán elindultunk az erdő felé.

/Nyugat Shibuya - Shibuki Erdő/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hachikō Tér   Hachikō Tér - Page 3 Icon_minitime

Hachikō Tér
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Tokió - Shibuya :: Közép Shibuya-
Ugrás: