|
| Hachikō Tér | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Hachikō Tér Hétf. Júl. 04, 2011 9:49 pm | |
| Egy tökéletes találka hely. Egy hatalmas Akita kutya bronz szobor "őrzi" ezt a helyet. A legenda szerint annyira hűséges volt a gazdájához, hogy az örök időkig várt rá, míg meg nem halt. Ennek alkalmából itt ünneplik a Hachifesztivált, amikor a hűséget és szeretetet ünneplik. | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Csüt. Júl. 07, 2011 8:14 pm | |
| Egy hosszú, fárasztó buszút után jólesett kinyújtóztatni a végtagjaimat. Az idő kellemesen meleg volt, tehát a legalkalmasabb egy városi sétára. Sunmon, aki ez idő alatt a táskámban szunnyadt, végre kimászott a levegőre, fel a vállamra. A busz egy sikátor mellett tett le minket. - Kívánhat ennél szebb időt az ember, Sunmon? - Kérdeztem tőle jókedvűen. - Szépnek szép, de összpontosíts inkább a feladatra! - Figyelmeztetett szúrós szemekkel és jobbra-balra tekintett. - Ki tudja, mikor jön elő egy vad digimon, akit el kell fognunk... - Csigavér, lángocska! Igazad is van, de fő a beolvadás. - Mondtam higgadtan. - Amint jelez a DigiVice IC, akcióba lendülünk. - Jól van, Azure csak éhes vagyok... Elmosolyodtam és a táskából elővettem egy kis falni valót, s odaadtam az apró digimonnak. - Mi az a bigyó a válladon, te lány? - Kérdezte meg döbbenten egy arra járó öregember. - Ó semmi, csak egy plüss - Válaszoltam kissé illetődve. Amint az idegen elhaladt mellettem, kezembe vettem a DigiVice-t. - Apa, hallasz? - Kérdeztem, mivel az IC típusúak még kommunikációra is alkalmasak. - A járó-kelők gyanakodnak Dorimon-ról, mit mondjak nekik? - Találj ki valami jó indokot! - Felelte gyorsan. - Na, te is sokat tudsz segíteni... - Morogtam és tovahaladtam az utcán.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:20 am-kor. | |
| | | Nina Alberona Yggdrasil
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2011. Jul. 06. Age : 27 Tartózkodási hely : Digitális mag, Hálózati Síkság
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Csüt. Júl. 07, 2011 8:42 pm | |
| ~Végre.Hazaértem.~ Gondoltam és lerogytam az ágyamra.Egy fárasztó iskolai nap után, és egy izzasztó Karate edzés után nincs jobb módja a pihenésnek, mint lefeküdni a "húgocska biztos" ágyra és aludni.Mármint hogyha hagynák.Mayu toporzékolva kergette Moonmont fel s alá a szobában, de próbáltam nem figyelni rájuk.Félálomban relaxáltam, amikor a földszintről Anya felkiált, hogy kéne néhány dolog az ebéd számára.Nem lett volna jó ötlet ellent mondani Édesanyámnak, úgyhogy letántorogtam a lépcsőn és már majdnem elhagytam a házat.De mögöttem ott haladt a kishúgom, szorongatva a Digimont, akit időközben elkapott. -Én is mehetek?-kérdezte tőlem Mayu sóvárgó szemekkel. -Nem.-válaszoltam neki rideg hangon.Erre néhány könnycseppel az arcán odafutott édesanyámhoz és megragadta a köntöse végét. -Anyaaa!Nem engedi, hogy vele mehesseeek!-minden színészi tehetségét bevetette és sikerült is bepaliznia Anyut. -Mond meg a nővérednek, hogy Anya megengedte.Jó?-majd mosolygott egyet.Engedékenységének hála tönkre lett téve a mai napom is. Mayu peckesen és vigyorral a képén jött mellettem.Addigra már eleresztette Moonmont, aki most a vállamon pihent. Elmentünk a Hachiko térre, majd ott mindent megvettünk, ami kellett és indultunk is haza.Az egyik pillanatban Mayu kicsavarta a kezét és elszaladt mellőlem. -Várj, hová mész?-de a húgocskám már el is tűnt az emberek között.Utána szaladtam.Végül észrevettem, ahogyan egy fekete hajú lányt néz.Odamentem hozzá és a vállam a kezére tettem. -Most megvagy, hogy gondoltad, hogy csak úgy elmész?Ne hara...-nem tudtam befejezni a bocsánat kérésem, mert Mayu közbeszólt. -Nézd, nézd Nővérkém!Ugyanolyan Napocskája van, mint neked!-és tényleg.Valóban az ő vállán is egy Digimon ült.Moonmont is egy kicsit meglepte.Aztán azt hallottam, hogy körölöttünk néhány ember elkezdett sustorogni. -Mi az?Már mindenkinek olyan plüssje van?-mondta egy ember. -Ez lesz az új divat?-kérdezte egy másik.~Itt baj lesz.Le fogunk bukni.~ -Ajjaj most mit csinálunk?
A hozzászólást Nina Alberona összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 4:08 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Csüt. Júl. 07, 2011 8:53 pm | |
| Felfigyeltünk a gyanakvó emberekre és a két lányra, és egy digimonra, aki az idősebb vállán pihent. Sunmon remegett az idegességében. - Mi a baj? - Kérdeztem, de aztán a DigiVice jelzett. - Azure, jobb ha eltűnsz onnan - Mondta az apám. - Túl nagy feltűnést keltesz a lánnyal. - Vele mi legyen? Ám megszakadt a kapcsolat. Kénytelen-kelletlen, de döntenem kellett. Lassan, nyugodtan elindultam felé. - Mit csinálsz? - Kíváncsiskodott Sunmon, de nem figyeltem rá. Elsuhanva az idősebb lány mellett, belesuttogtam a fülébe: - Gyertek velem a digimonoddal együtt! Túl nagy feltűnést keltettünk az emberek számára... Aztán tovahaladtam, és bementem egy parkolóházba és vártam, hátha szót fogadva jönnek.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:21 am-kor. | |
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2011. Jul. 06. Age : 27 Tartózkodási hely : Digitális mag, Hálózati Síkság
| Tárgy: Csüt. Júl. 07, 2011 9:11 pm | |
| Az idegen lány parancsára fogtam Mayu-t és utána mentem.Elmentünk a figyelő emberek közt és bevezetett egy parkolóházba.Nekidőltem a falnak és sóhajtottam egy nagyot.~Ez közel volt.~ -Köszike, hogy segítettél.A nevem Nina és az ott egy Digimon, ha jól sejtem?-mutattam a vállán lévő "Lángocskára" hogy Mayu-t idézzem. -Aranyos Lángocska.^^-szólalt meg a kishúgom és csak az ismeretlen Digimont bámulta. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Csüt. Júl. 07, 2011 9:20 pm | |
| Reményem nem volt hiábavaló: a két lány és a digimon követett és meg is hálálták a segítséget. Barátságosan hunyorítottam. Aztán elkezdte őket érdekelni Sunmon. - Igen, egy digimon. Dorimon a neve. - Mutattam be és a kezeim közé fogtam. - Köszönj nekik, hallod? - Suttogva ösztökéltem. - Sziasztok, földlakók! - Köszöntötte őket, majd lelebegett a földre és figyelmesen nézte a másik digimont. - Sunmon, ne kezd ugyanazt, mint Agumonnal... - Mormoltam neki, de mintha meg se hallotta volna, úgy nézte továbbra is a "fajtársát". - Elnézést, de mindig ezt csinálja, ha egy másik digimonnal találkozik... Váratlanul a kapcsolat a Data Savers főbázisával visszajött. - Ne haragudjatok az illetlenségért. Azure Crawler vagyok, a Data Savers egyik ügynöke. - Mutatkoztam be.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:24 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Csüt. Júl. 07, 2011 9:56 pm | |
| Sunmon és Azure is bemutatkozott, majd rajtunk állt a sor. -Nos az én nevem tudod, de bemutatom a kishúgom, ő Mayu.-mutattam a kisegérre, aki most már a földön álló Sunmont leste.-és ő itt... -Az én nevem Moonmon, örvendek.-egy cseppet sem zavarta Sunmon viselkedése, sőt Moonmon is kíváncsi volt őrá.Leugrott Sunmon mellé.Illetve csak akart, de én nem engedtem.Nem akartam, hogy baja essen. -Szerintem fel kéne venned Sunmont még nagy baja lehet.-Azure nem tudta mire célzok, de hamarosan rájött.Szegény Sunmont felkapta Mayu és elkezdte "dédelgetni". -Lángocskaaa hehehe^^-nevetett Mayu, de csak ő élvezte a játszadozást. -Szegény pára.-mondta a digimon, aki újra a vállamra ült és rázta a fejét.Tudta milyen érzés, a húgom kezei közt morzsolódni.Végül valahogy kiszedtem Mayu karmai közül és megint égett a képem. -N-ne haragudjatok rá.Ő azóta ilyen amióta találkozott Moonmonnal.~Tényleg azóta imádja a Digimonokat, de annak előtte a babáit trancsírozta.~ Megint sóhajtottam egyet. -Kárpótolhatlak valamivel?
A hozzászólást Nina Alberona összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 4:09 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Júl. 08, 2011 3:01 pm | |
| Nina kishúga, Mayu felvette és "dédelgetni" Sunmon-t, aki noha boldog volt, hogy simogatják, de kissé zavarta, amint a fülét is húzogatják. - Csak a fülemet ne... - Dadogta halkan. - Ugyan, ne sajnáld - Nevettem - Ő ehhez hozzá van szokva, mert mindig babusgatni kell, úgyhogy... Sunmon könyörgő szemekkel nézett rám, hátha meghatódok tőle. Ám nem sikerült. Hanem a DigiVice IC megint feljelzett, de most komolyabb ügynek ígérkezett: egy vad digimont észlelt, ráadásul közvetlen közelben. - Sunmon, akció van. - Mondtam komolyan. - Ó, végre - Sóhajtott fel és kiugrott Mayu kezeiből és nehézkesen a vállamra mászott. Eközben éberen figyeltem a térképen való mozgást. Hallottuk a kocsik közti kopogást, aztán hirtelen egy fekete tűzlabda húzott el mellettünk, ami lángra gyújtotta a szemetest. A parkoló másik oldalán egy BlackAgumon tűnt fel és látszólag ránk fente a fogát. - Data Savers, itt van a célpont - Jelentettem a bázisnak. - Tudod a dolgod, nem? Kérd vagy erőszakkal tedd... - Mondta maga, a nagyfőnök.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 25, 2011 10:30 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 1:07 am | |
| -Strapabíró egy Digimon vagy Sunmon-mondta Moonmon.Ő egyáltalán nem szokta meg a húgom viselkedését..-Bár téged nem akar rózsaszín csipkébe öltöztetni.-Sóhajtott egyet és visszaemlékezett a régi "szép" időkre. -Hát akkor, rendben.-ráhagytam Azure-ra hiszen ő volt Sunmon társa. Valami jelzett neki, aztán elment.Nem sokkal később a DigiVice-m pittyegni kezdett. -Hát ez meg...?-kérdeztem értetlenül. -Egy másik Digimon van a közelünkben.-mondta Moonmon, akin látszott jobban ért hozzá, mint én.Egy kör alakú térkép jött elő a a D-Ark-ból és egy piros nyílt mutatott abba az irányba, amerre Azure ment. Én mentem arra, amerre a nyíl vezetett. Megtaláltam Azure-t és Sunmon-t, akik egy másik Digimonnal néztek farkasszemet.A kis térkép eltűnt és helyette az ismeretlen Digimon képét mutatta fel és néhány szöveget róla; -BlackAgumon, a hüllő Digimon.Vírus.Támadásai a Baby Flame és a Spitfire.-olvastam a kijelzőn látottakat, majd a kép eltűnt. -Oké Moonmon, adj neki! -Kösz de inkább ne.-vonta oldalra fejét a Digimon-Sunmon egyedül is képes lesz legyőzni, ezen kívül pedig ők találták meg előbb azt a rendbontót. Igaza volt.Megint. -Menjünk már haza!-mondta nyűgösen Mayu és pár métert előre ment.Sóhajtottam és indultam a húgom után. De ekkor a DigiVice megint pittyegni kezdett.A nyíl pedig elénk mutatott.Nem sokkal később ez Zöld Szörny ugrott fel az egyik autóra, amit a parkolóban hagytak.Fenyegetően hadonászott a bunkójával és vigyorgott. -Na nézzenek csak oda kiket látok! -OGREMON!-kiáltottam Moonmonnal kórusban. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 4:52 am | |
| - Hát ez meg... - Már kezdtem szörnyülködni, hogy Moonmon-ék magára akarnak hagyni minket. Egy lépést tettek kifelé és máris ott termett Ogremon, aki a bunkójával hadonászott. Nagy slamasztikában voltunk. - Apa, hallasz? - Kérdeztem a DigiVice-ba szólva. - Körülvettek minket az Ogremon és BlackAgumon. Kéne egy kis erősítés a Hachikö téri autógarázsba! - Rendben van, Azure - Mondta. - Tartsatok ki, ott leszek 15 perc múlva! Egy árva szó nélkül ránéztem Dorimon-ra, majd suttogtam: - 15 percig képes vagy ezeket az adatfalókat feltartani? Látszott rajta az ijedtség, hiszen még nem harcolt ilyen ellenfelekkel. De merészen szembenézett mindkettővel, akik egymás mellett álltak és összenézve gúnyosan vigyorogtak. - Mit szólsz, Ogremon? Melyik adatait akarod megenni? - Kérdezte a fekete Agumon. - Mi lenne, ha te Sunmon-t, én Moonmon-t falnám be? És szó nélkül támadásba lendültek. BlackAgumon fekete lánggömböket okádott Dorimon-ra, Ogremon a csontbumeránggal akarta letarolni Moonmon-t. - Sunmon, rajta! - Biztattam. Sunmon szót fogadóan támadott a tenyérnyi nagyságú tűzgolyókkal, az egyik fejen találta a fekete Agumon-t.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:34 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 5:46 am | |
| Ogremon leugrott a tropára ment autóról és Mayu felé lengette a csontbunkóját. -Őt hagyd békén.-ordítottam oda a zöld dögnek.Meg se hallotta tovább futott a kishúgomhoz, aki a lepődöttségtől nem tudott megmozdulni. -Dark Burst!!!-kiáltotta Moonmon és egy sötét lánggömböt küldött Ogremon felé. -Ezt még megkeserülöd! -bömbölte Ogremon, majd a további gömböket ellőve a bunkójával nekünk támadt.Közben a megszeppent Mayu fedezéket keresett egy másik autó mögött. Felém hadonászott a bunkójával, de én könnyedén félre ugrottam előle.Tekintve, hogy a sok éves Karate formában tartott. -Ne ugrálj el te kis fr...!-a dühös digimon nem tudta befejezni a mondatot, mert Moonmon egy újabb sorozattal találta el a képét. Felbátorodva kitértem egy újabb bunkó csapása elől, majd jól pofán rúgtam a Digimont a következő képen;felugrottam, telibe találtam a jobb cipőm talpával a képit, hátra szaltó és sima földet érés.XD -Szép volt Nina.-dicsért meg Moonmon és nagyon jól esett, először halllottam tőle ilyet. -Hehe^^Köszike.-közben Azure-ék is támadásba lendültek. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 7:29 am | |
| Még engem is meglepett Nina ügyes karatemozdulata. - Szép volt - Jegyeztem meg futólag, majd újra Sunmon-ra figyeltem, aki ügyesen kerülgette BlackAgumon tűzlabdáit, s a vasgolyókat folyamatosan lövellt rá. Nem hagyhattam tétlenül: továbbra is a DigiVice-t használtam, az idő megfigyelésére. Még 9 perc maradt apám és Agumon érkezéséig. - Sunmon, srácok! Már csak 9 percet kell kibírnunk az erősítésig! - Biztattam őket. - Annyit biztos nem fogtok megérni - Vágott fel BlackAgumon, majd egy sötét fény beterítette: továbbfejlődött. A helyén nem sokára egy BlackGreymon állt. Az előző formájának tűzlabdájához képest most legalább négyszer akkora tűzlabdát köpött, de Mayu felé. Szó nélkül odarohantam, a bal karom alá fogtam és elszökkentem vele. Eközben Sunmon felmászott a bestia fejére és úgy köpködte a lövedékeket. A lehető legbiztonságosabb helyen tettem le Anna kishúgát. - El ne mozdulj innen! - Óva intve figyelmeztettem, aztán ismét a csata helyszínen teremtem.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:36 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 8:33 am | |
| A gonosz BlackAgumon tovább fejlődött BlackGreymon-ná, majd egy óriási tűzgolyót küldött Mayu felé.Levoltunk foglalva Moonmon-nal, de Azure felkapta és odébb vitte. -Köszönöm szépen!-mondta a kishúgom miután Azure letette. -Köszönöm Azure, ezer hála!-sóhajtottam egyet, mert nagyon megijedtem.Most Ogremon-t vettem kezelésbe, Moonmon közreműködésének segítségével. Moonmon megsorozta Dark Burst-el, majd Ogremon minden sikertelen támadása után megízleltettem vele a cipőm alját.Végül aztán kirúgtam a kezéből a bunkóját és az szépen a fejére esett, az pedig jól kupán vágta, mint anno mikor először találkoztunk. Most volt időnk BlackGreymon-nal foglalkozni.Bár ez a Digimon nagyobb volt és keménybb, mint Ogremon, úgyhogy inkább nem alkalmaztam rajta a Karate mozdulataimat.Maradt Moonmon Dark Burst-je, amit megállás nélkül tüzelt rá a társam.Közben Sunmon is sorozta a Csillagfénnyel. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 8:45 am | |
| Nem volt időm "szívesen-t" mondani legalább, mert a BlackGreymon hatalmass karmaival lecsapott a földre, ami odébb repített mindnyájunkat. Sunmon ismét talpon volt, s szökdécselés közepette sorozta a gonosz digimont a vas cseppekkel. Ismét ránéztem a DigiVice-omra. - Még 5 perc... - Mormogtam, és ismét Sunmon-t figyeltem: megsebesült, de ennek ellenére esze-veszetten támadta a nálánál sokkal erősebb digimont. Az halványan elmosolyodott, s a karmai közé kapta és szorongatta. - Sunmon!!! - Kiáltottam, ám a Greymon-t nem érdekelve erősítette a szorítást. - Hagyd abba, te szörnyeteg!!! - Eszem ágában sincs, emberkölyök! Megeszem az adatait és továbbfejlődhetek BlackWarGreymon-ná! - Nem hagyom! - Fogtam egy kődarabot és a digimon fejéhez vágtam. - Ezért meglakolsz!!! - Üvöltötte a Greymon és engem is felkapott. - Amúgy is kíváncsi vagyok, milyen az emberek adatai...
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:38 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 8:57 am | |
| BlackGreymon taszított rajtunk az egyik támadásával és egy kicsit meg is szédültem.Azon kaptam a fejemhez, hogy a gonosz felkapta Sunmon-t, majd Azure-t is és szorongatni kezdte.Moonmon tovább lövöldözte őt, de fel sem fogta a támadást.Dorimon és Azure??? adataira fájt a foga.Én sem hagyhattam, hogy felfalják őket így kerestem valamit, amivel elintézhetnénk BlackGreymon-t vagy legalábbis azt elérni, hogy elengedje őket. Végül megpillantottam a szatyrunkat, amit ideág elvonszoltam és aminek a tartalma már hasznavehetetlen volt.Kivéve azt a citromot, ami most kigurult belőle és adta a remek ötletet nekem.Odafutottam a zacsihoz, elvettem a gyümölcsöt és szemen dobtam vele BlackGreymon-t.A Digimon elengedte Azure-t és Digimon-ját, majd fájlalni kezdte a szemét, mert a citromlé bizonyára csíphette. -Most adj neki Moonmon!-szóltam oda a Digimonom-nak, aki már kezdett fáradni és egy pillanatnyi szünetet tartott.-Oké nem kell kétszer kéned, Dark Burst!!! Moonmon tűzgömbjei repültek BlackGreymon felé.
A hozzászólást Nina Alberona összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 4:15 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 9:10 am | |
| Nina ügyes trükkjének hála a BlackGreymon végre elengedett bennünket. - Kö-köszönjük - Hunyorítottam, ám a szorítás miatt mozdulni se bírtam és a helyemen estem össze. Gyengén térdepeltem a lábaimon és megint a szerkezetre néztem. - Már... csak 1 perc... - Lihegtem, és a kezeim közé vettem Sunmon-t, aki még most is harcolni akart és rángatózni kezdett, végül kiugrott és újabb rohamot indított az átmenetileg vak Greymon felé. Eközben Ogremon magához tért és orvul megragadta Dorimon-t, aki tehetetlen volt a zöld szörnyeteggel szemben. Már emelte a botját a végső ütésre, ám azt valami porrá égette. Magam mögé tekintettem: ott állt az apám és GeoGreymon. - Apa, GeoGreymon! Végre! - Ne haragudj, hogy késtünk, Azure. Mostantól a mi hatáskörünkbe tartozik ez az Ogremon és a BlackGreymon. Gyerünk, GeoGreymon! GeoGreymon a Mega Burst nevezetű támadásával szó szerint letarolta Ogremon-t, aki elejtette Sunmon-t. Erőt véve magamon feltápászkodtam és elvittem a felégetett helyről a sebesült digimont. GeoGreymon védelmezően mindnyájunk elé állt és farkasszemet nézett BlackGreymon-al. Egy rövid pillanat után egymásnak rohantak és birkózni kezdtek. - Nina, meneküljünk innét! - Mondtam. - Ez a hely nem biztonságos!
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:40 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 9:32 am | |
| Ogremon újra magánál volt és felkapta Sunmon-t.Épp készült bemérni az utolsó csapást, amikor egy idegen férfi jelent meg egy nagyobb és erősebb Digimonnal, aki szénné égette Ogremon bunkóját, majd kiszabadította Sunmon-t.Aztán meghallottam, hogy Azure Apának szólítja. -Apa?!-mondtam félhangosan és értetlenül.-És GeoGreymon?-most pedig Moonmon szólalt meg.Őt is lenyűgözte az óriási Digimon. Mayu közben előmerészkedett és suttyomban odajött hozzám.Időben, Azure felszólított, hogy menjünk egy biztonságosabb helyre.Ellenkezés nélkül követtem őt és magammal vittem a húgomat és Moonmon-t. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 9:39 am | |
| A biztonság kedvéért bebújtam egy kocsi mögé, Sunmon-al a kezemben. Az édesapám mozdulatlanul állt a helyén és figyelte GeoGreymon harcát a riválisával. - Srácok, tudom, nagyon ijesztő ez a digimon, de ő a barátunk, GeoGreymon, aki igazából egy Agumon. Akiről korábban beszéltem. - Magyarázkodtam és aggódva néztem Sunmon-t, aki kezdett magához térni. Felfigyelt GeoGreymon és BlackGreymon párviadalára. A fekete digimon egy ügyes ütéssel behúzott apám partnerének. Annyira fel lett tüzelve a harctól, hogy ismét továbbfejlődött. Egy BlackWarGreymon állt a helyében és a Dramon gyilkolójával egy erős vágást okozott GeoGreymon-nak. - GeoGreymon, használjuk a fellobbanó váltást! - Kiáltotta az apám, majd visszaváltozott a digimon Agumon-ná. - Fellobbanó váltás! Nagy fények törtek ki az édesapám és partnere körül: semmit se lehetett látni, ám mikor alábbhagyott a ragyogás, VictoryGreymon állt a helyükben. - VictoryGreymon lettetek, megint... - Suttogtam, és rögtön nekirohant ellenségének, akivel kemény kardpárbajt vívott. - Hajrá, Apa, Agumon! Le tudjátok győzni! - Drukkoltam VictoryGreymon-nak.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:42 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 9:47 am | |
| Egy másik autó mögé bujtunk, majd ott néztünk hogyan gepálja el GeoGreymon és Azure Apja BlackGremon-t. -Nekem nem ijesztő, sőt inkább nagyon klassz*.*Hajrá GeoGreymooon!-szurkoltam nekik, elgondolkoztam azon, hogy mi lesz ha Moonmon is továbbfejlődik. Ekkor a vad Digimon átalakult BlackWarGreymon-ná, majd őt követve Azurepapa (XD) és Agumon is átalakultak. -Adj neki Papa-san!-mondta Mayu, aki csatlakozott a szurkoló táborunkhoz. ~Hee...Papa-san.Húgocskám milyen cifra beceneveket tudsz te kitalálni-.-"~ | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 9:52 am | |
| VictoryGreymon-t nem kellett bátorítani, mivel kemény támadásokat vitt be ellenfelének, ám az is dühösen támadott a Gaia Force támadásával. A digimon felemelte kardját és egy suhintással blokkolta, majd a Trident Gaia-val visszatámadott BlackWarGreymon-nak. - Ez az, apa! Hajrá! - Nem is vettem észre, hogy Sunmon a csata közepére indult és a tűzgolyókkal bombázta meg a fekete digimont. - Mit csinálsz, Sunmon?! Gyere vissza ez egy mega digimon! De nem hallgatott rám: tovább sorozta. VictoryGreymon felfigyelt erre: hátat fordítva ellenségének, felkapta, velünk együtt és kirepültünk a magasba, a szabad ég felé. - Kénytelen vagyok titeket cipelnem - Mondta VictoryGreymon és észre véve ellenfelét, újra támadott.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 25, 2011 10:38 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Júl. 09, 2011 11:59 pm | |
| VictoryGreymon erős támadásokat mért BlackWarGreymon-nak.Közben mi az autó mögül figyeltük őket.Egyszer csak Dorimon kiszaladt a pályára és megsorozta Vascseppekkel WarGreymon-t.Erre VictoryGreymon felkapta őt, és minket is, majd felrepültünk a magasba és Greymon onnan támadta ellenfelét. -Moonmon sorozd meg Dark Burst-el BlackWarGreymon fejét!-adtam ki az utasítást, hisz' egy kis segítség sosem árthat. -Oké.Dark Burst!-azzal a kis Digimon küldött egy adagot WarGreymon felé. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Vas. Júl. 10, 2011 12:12 am | |
| Moonmon a Dark Burst-el sorozta meg BlackWarGreymon-t, aki mindvégig utánunk jött. Sunmon természetesen segített és a csillagfénnyel célozta. VictoryGreymon egy gyors roham közepette a győzelmi pajszot aktiválta, ezért a fekete WarGreymon fekete tornádója elhárult, ám a két apró digimon tüzelésének köszönhetően elveszítette az irányítást a pörgés közben. Így Agumonnak és apámnak volt ideje a Dramon Breaker-re, amivel egy hatalmasat ütött ellenfelének a fejére. A sisakja megrepedt, de ettől még bőszebb lett. A Dramon gyilkolójával egy hihetetlen gyors vágást használt, ami megsértette VictoryGreymon hátán levő szárny-szerű pajzsot. Terv kellett, de gyorsan. - VictoryGreymon, blokkold a Dramon gyilkolót a győzelmi pajzzsal, aztán támadj a Dramon törővel! - Ajánlottam a tervet a mega digimonnak, aki némán biccentett, és védekező pózt vett fel
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:45 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Vas. Júl. 10, 2011 1:46 am | |
| WarGreymon fekete tormnádoja befuccsolt miután Moonmon és Sunmon támadásai legyengítették.VictoryGreymon pedig a Dragon Breaker-el megrepesztette a sisakját. BlackWarGreymon dühében egy erős támadást vitt be VictoryGreymon-nak, bár a pajzs, amit időközben aktivált megvédte őt.Ezután Azure tanácsához híven Greymon blokkolta ellenfele következő támadását, majd a Dramon törővel nagy csapást mért WarGreymon-ra, aki becsapódott a betonba. -Így kell ezt csinálni, szép volt^^!-éljeneztem az óriási Digimon-t és Azure Apját. ~Kíváncsi vagyok vajon elintéztük BlackWarGreymon-t.~ | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Vas. Júl. 10, 2011 1:59 am | |
| VictoryGreymon egy ügyes ütést vitt be BlackWarGreymon-nak, aki ezáltal bezuhant a betonba. Egy hatalmasat üvöltve jelzett Ogremon-nak, aki rögtön rávetette magát a jó digimonra és öklével bemosott neki. - VictoryGreymon! - Kiáltottam, de nem kellett félteni: egy határozott rúgással BlackWarGreymon mellé taszította. Kardját rájuk szegezte. - Adjátok meg magatokat, ti adattolvajok! - Figyelmeztette őket dörgő hangján. A fekete WarGreymon megelégelve a dolgot egy fekete Gaia Force-ot hajított rá. Még idejében hátat fordítva védett meg, de súlyos sebei miatt megbénult. A sötét mega digimon nagyot kacagott, majd a szarvainál megragadta és elhajította szegényt. - Apa, Agumon!!! Már szaladtam felé és bökdösve próbáltam felkelteni a kómából. Eközben Sunmon szúrós szemekkel nézte a nálánál nagyobb ellenfelét és megelégelve a dolgot a tűzgolyóval sorozta meg a fejét. VictoryGreymon kezdett magához térni, de gyenge hangján mondta: - Nyisd meg a kaput, hogy visszamehessen a Digitális világba! - Jó, de csak egyetlen kapun lehet átjutni oda és az a shibuyai vonatállomás. Megrázta a fejét és a DigiVice IC-t fogva, abból egy laptopot húzott elő. - Ezen a szerkezeten keresztül vissza tudjátok fogni a Digitális Világba! Tartsd felé! A laptop képernyője fehéren felragyogott, amit BlackWarGreymon felé tartottam. Az erős vonzódás magával ragadta és akárhogy is próbált ellenállni neki, nem bírta. Végül a fény elmúltával eltűnt a szemünk elől. Fellélegezve tapasztaltam, hogy visszakerült a Digitális Világba. - Rendben, már csak ezt a szemét Ogremon-t kell elintéznünk... VictoryGreymon szó nélkül felállt és egyetlen Dramon Breaker támadással megölte Ogremon-t, aki visszaváltozott tojássá.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:47 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Vas. Júl. 10, 2011 4:01 am | |
| Ogremon felébredt kómájából, majd rátámadt VictoryGreymon-ra.A támadást azonban gyorsan viszonozták és a zöld Digimon a fekete Greymon mellett kötött ki. -Szép volt^^!-mosolyogtam el magam, de aztán gyorsan lefagyott a vigyor az arcomról, mikor WarGreymon egy támadásával súlyosan megsebesítette Agumon-t és Azure Apját. -Aljas szemét!-kiáltotta mérgében Moonmon.-Hátba támadni az ellenfelet nem tisztességes dolog ! - Ki mondta, hogy mi tisztességesen játszunk!-röhögött kárörvendőn WarGreymon.Azonban nem tudott sokáig örülni, mert Azure laptopja, amit az Apja adott neki beszippantotta a DigiVilágba. -Hehe Jó utat hazáig!-integettem oda BlackWarGreymon-nak, akit lassan beszívott a fehér fény. Ogremon-t elintézte VictoryGreymon, majd a zöld Digimon tojássá változott. -Hjajj-.- ~Végre vége.~ Akkor most már nem térhetnek vissza?-néztem az elrepülő tojásra, majd a laptop-ra, aminek a képernyője most üres volt. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hachikō Tér | |
| |
| | | | Hachikō Tér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |