|
| Hachikō Tér | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Vas. Júl. 10, 2011 8:19 pm | |
| Mindnyájan nagyot sóhajtottunk, majd VictoryGreymon visszaváltozott. Apám ránézett Ninára, s megrázta a fejét. - Ogremon tojássá változott, tehát visszakerül a Digitális világba, a Kezdet falujába. Ami BlackWarGreymon-t illeti... Talán visszatér... - Mondta. Vészjóslóan pillantottam rá, aztán Agumon-ra: a sérülések nagy részét ő szenvedte el. Odamentem hozzá. - Jól vagy, Agumon? - Hát... igen, de voltam már jobban is - Hunyorított. Elmosolyodtam és a pofikájára adtam egy pillepuszit. - Most már sokkal jobban - Hékás és velem mi lesz? - Kérdezte kissé féltékenyenSunmon. - És most mi legyen, apa? - Váltottam témát. - Muszáj lesz valakinek a Digitális világba mennie és lerendezni ezt a zűrt. Sajnos nekem vissza kell térnem a bázisra, hiszen Japán területe az én fennhatóságom alá tartozik. - Esetleg mehetnék én. Utánanézek ennek a káosznak. Tudom, hogy veszélyes, de ha más nem, én menni fogok! Némán bólintott, ám nem a legnyugodtabb hangulatában. - Az átjárót a shibuyai pályaudvar liftjében találhatod meg. Csak az mehet, akinek DigiVice-ja van.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:48 am-kor. | |
| | | Nina Alberona Yggdrasil
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2011. Jul. 06. Age : 27 Tartózkodási hely : Digitális mag, Hálózati Síkság
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Vas. Júl. 10, 2011 11:50 pm | |
| Azure Apja tájékoztatott Ogremon-ról és BlackAgumon-ról, hogy mi lesz velük később. -Nos, értem.Jó hír, hogy legalább egy ideig nem tűnhetnek fel.-felkaptam Moonmon-t, aki most egy kicsit kifújhatta magát, majd a szememmel megkerestem Mayu-t.Két kezébe kapta Sunmon-t és lenyomott egy cuppanós puszit neki, miután hiányolta Azure-tól. -Én is megyek.Úgy érzem ott a helyem!-néztem rá Azure-ra és az Apjára lángoló szemekkel(neem nem kell aggódni, nem gyulladtam ki XD)-Csak előtte hadd vihessem haza a kishúgom. Aztán megláttam a földön a szatyrot és néhány széjjel trancsírozott ételmaradványt.~És újra be kéne vásárolnom^^''~ | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Hétf. Júl. 11, 2011 2:36 am | |
| Örömmel hallottam, hogy Nina is szeretne jönni, ám előtte a dolgait el szeretné intézni. - Ha akarod segítek neked - Hunyorítottam és Sunmon-ra néztem, akinek Mayu adott egy nagy cuppanóst a két szeme közé. Kissé zavarba jött és nem volt féltékeny, amiért őt kihagyták. - Rendben. Agumon, nyomás haza! - Mondta vidáman az apám és azt követően a digimonja RizeGreymon-ná változott és az égen, gyorsan tűnt el. - Hát akkor, menjünk!
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:49 am-kor. | |
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2011. Jul. 06. Age : 27 Tartózkodási hely : Digitális mag, Hálózati Síkság
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Hétf. Júl. 11, 2011 3:36 am | |
| Azure és mi is elbúcsúztunk az apukájától, majd közösen utunkat vettük a Shibuya-i piac felé.Rábíztam Azure-ra Mayu terelgetését, ami igazán nagy munka lehetett tekintve, hogy egész úton a mai napi kalandunkat mesélve, a maga gyerekes módján. Lassacskán újra megvettük a dolgainkat és indultunk is haza, illetve az Alberona házhoz.Idegesen kinyitottam a kapuajtót.Féltem a szüleim lehordásától, vagy inkább csak nem volt kedvem végig hallgatni őket.Benyitottunk a kapun, majd tartottam egy rövid haditervet. -Rendben.-suttogtam.-Amint kinyitom a lakás ajtaját szépen Csendben-itt nyomtam meg a hangsúlyt és néztem a húgomra-beosontok a szobába, Mayu te felvezeted Azure-t.Én addig ledobom a szatyrokat és jövök én is. -Rendbeeen!--kiáltotta Mayu, de valahogy Moonmon betömte a száját. Na szóval kinyitom az ajtót, belépünk az előtérbe/nappaliba én megyek a konyhába letenni a cuccokat...és Mayu elkiáltja magát. -MEGJÖTTÜNK!~Istenem egyszer ő fog a sírba vinni.~ -Igen látjuk!-kapcsolta fel a lámpát Anya és Apa.-nagy bajban vagy Nina! ~Végem van.~De ekkor jön a drága kishúgom és kihúz a slamasztikából, ami ritkán szokott előfordulni. -Anya maradhat itt Azure estére?~ez az hugi ügyes vagy.~Amíg Mayu elterelte a szülők figyelmét én felráncigáltam Azure-t és Dorimon-t. -Pfhúú.Nos így nem fogunk ma meglépni-.-"-na de mind1 is addig fogtam magam és bepakoltam. -Érezzétek otthon magatok a rózsaszín csipkék világában.XD-mutattam Mayu térfele felé. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Hétf. Júl. 11, 2011 3:44 am | |
| A piacról visszatérve felugrottunk Nináékhoz, éjszakára. Illendnően viselkedtem az anyjával szemben, be is mutatkoztam. Azt követően felmentünk az emeletre, a lányok szobájához. Ott elengedtem Sunmon-t és hagytam körül nézni. - Szép szobátok van, annyi szent. - Mondtam kedvesen és kinéztem az ablakon. Ki lehetett látni a Hachikö térre, melynek közepén az arany Akita kutyaszobor állt. A nézelődés után leültem az ágy szélére és vártam, mi fog történni. Eközben szépen esteledett.
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:50 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Hétf. Júl. 11, 2011 4:02 am | |
| Gyorsan bepakoltam, aztán nem sokára feljött Mayu is Anya kíséretében. -Holnap majd beszélünk!-nézett rám édesanyám, majd bezárta az ajtót maga mögött velünk hagyva a húgomat. -Figyelj Mayu!-kezdtem el beszédemet.-Mi elmegyünk Azure-val és nem kell tudnod hova.Kössünk egy alkut;te falazol nekünk, kitalálsz majd valami és én cserébe bármit megteszek neked a 1 teljes évig!-tudtam, hogy ezt még megbánom de nem tehettem mást. -Így görbülj meg?-mutatta a kisujját felém a húgom. -Igen. -Papíron is fogadod?~Papíron?Okosabb, mint gondoltam~ -Igeeen.-álltam bele az alkuba, bár én akartam.Viszont Mayu nagyon jól értett másnak falazni, ebben az egyben biztos voltam. Megírtuk gyorsan azt az átkozott papírfecnit, amit gondosan el is dugott valahova, majd lefeküdt aludni. Hajnalban felkeltett Azure és elindultam vele a DigiVilágba. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Hétf. Júl. 11, 2011 4:11 am | |
| Hajnalban felkeltettem Nina-t és kilopózva a házból indultunk úti célunk felé, a shibuyai pályaudvarhoz. Sunmon-t biztonság kedvéért a vállamra tettem és úgy szaladtunk. Nem sokára a kapu bejáratához értünk, ami hihetetlen nagynak bizonyult. Nem tántorított el a célunktól. Még futólag megkérdeztem Nina-tól: - Készen állsz életed legnagyobb kalandjához? - Közben halványan, féloldalasan elmosolyodtam és kitárva kaput, beléptünk azon. Sunmon motoszkálni kezdett. - Nem fordulhatunk vissza. - Suttogtam. - Innen már nincsen visszaút.
//Folyt. köv: Pályaudvar//
A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2011 3:52 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Hétf. Júl. 11, 2011 9:11 pm | |
| Követtem Azure-t a pályaudvarig.Moonmon még nagyban aludt mikor kiráncigáltam Mayu karjai közül, ám a kapunál már éberen figyelt minden halk neszt.Én csak a nagy kaput néztem aztán meghallottam Azure kérdését. -Ha már idáig eljöttem nem fordulhatok vissza, meg aztán nem az én stílusom, hogy valami elől megfutamodjak^^.-befejeztük a röpke kis eszmecserét, majd Azure kinyitotta a pályaudvar kapuját és továbbra is követtem őt. //Folyt.Köv.ályaudvar | |
| | | Steve Aizawa Szelídítő
Hozzászólások száma : 104 Join date : 2011. Aug. 25. Age : 28
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Csüt. Nov. 03, 2011 4:33 am | |
| Az egyik pillanatban még a többieket néztem, a másikban pedig már a Hachiko téren találtam magam. -Hát itt meg mi a fene folyik?-kérdeztem Lopmontól. -Fogalmam sincs, de nem tetszik ez nekem.-felelt a társam. Arra gondoltam, hogy valószínűleg a hét haláltábornoknak lehet köze a dologhoz. Ahogy jobban szétnéztem, ráeszméltem, hogy abban a parkolóban álltam, ahol megismertem Lopmont. -Ugye emlékszel még, amikor megismertél?-mosolyogtam Lopmonra. -Még szép!-vigyorgott vissza Lopmon is. Kísérteties volt a csend, egy ember sem járt itt. Nagyon nem tetszett a dolog, úgyhogy inkább felkaptam Lopmont, és elindultam a járdán. | |
| | | Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Dec. 02, 2011 4:35 am | |
| A jól ismert "átjáró" egy téren tett le Agumonnal együtt. A partnerem szerencsés helyzetben volt, mert rám esett, így puhán landolt legalább, engem viszont rettentően megviselt a beton. Hát igen, nem tesz jót az ember hátának a kőkemény talaj. Lassan feltápászkodtunk és körbe néztem, hogy felismerem-e a helyet. Egy hatalmas tér volt, és ami szembetűnt még egy kutya szobra. - Te tudod, hogy mi ez a hely Kev? - kérdezte Agumon. Gyorsan letöröltem magamról a port, majd gondolkodni kezdtem. - Nem tudom pontosan, de valószínűleg a Hachiko-tér lehet. - válaszoltam, majd egy közelben álló srácot szólítottam le. - Bocsi, ne haragudj, de ez a Hachiko-tér? - kérdeztem, mert így legalább be fogom tudni tájolni, hogy kb merre lehetek az otthonomhoz képest. Agumon is lassan beért, és beállt mellém, mintha én lennék az ő pertnere és nem ő az enyém. Néha az agyam eldobom ettől a Digimontól, vannak merész húzásai. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Dec. 02, 2011 6:56 am | |
| Különleges NJK szerep Kevin Howlett számára: A nap lenyugodott a nyugati horizonton és Blacky-vel (BlackAgumon becézése) éreztük, itt az idő egy kis őrület terjesztésére. - Készen állsz az isteni zűrzavarra? - Kérdeztem fekete bőrű társamtól. - De még mennyire Éhes vagyok, Megumi-san! - Fogd be, te hülye gyík! - Toltam le. - Még meghallanak az áldozatok! Mellesleg... Ekkor az épületek tetején voltunk és egy hozzám hasonló korú fiút figyeltünk az Agumon-jával. Láttuk a visszaérkezésüket. - Erősnek tűnnek. - Mormogta Blacky. - Igen. De te hatalmasabb vagy. Megmutassuk nekik? - Itt ördögi vigyorra húztam a számat. És Blacky nagy kacagás közepette véletlenül egy hatalmás tűzcsóvát tüsszögött, ami felgyújtotta a fiú és Agumon melletti szemetest. - Ezt jól megcsináltad... - Sorry... | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Dec. 02, 2011 7:06 am | |
| Mielőtt megkaptam volna a választ a sráctól, hogy ez az a tér-e amire gondolok, a mellettem álló szemetes spontán égést hajtott végre. - Ez meg mi a rák volt? - kérdeztem Agumontól, aki szintén ugrott egyet a hirtelen jött lángoktól, pedig ő is hasonlókat képes előidézni. - Nem én voltam. Esküszöm. - tudtam, hisz Agumon előbb kotorna elő a kukából valami kaját, aztán gyújtaná csak fel. Folyamatosan éhes, és a gyomra mintha feneketlen lenne, hogy ez pontosan mitől van, azt nem tudom. Végül is mindegy. - Szerinted mi lehetett ez? - kérdeztem Agumontól, de ő is csak a fejét rázta a dologra. - Szerinted, normális, hogy a kukák öngyulladást hajtanak végre? Jó hogy nem esznek meg mellé, és kérdez meg egy másik sponánt gyulladt kukát, hogy, "figyi, nem kérsz vizet"? - Agumon nem röhögött most, pedig szokott. Valamit nagyon sasolt az égen. - Mit látsz? Egy madarat? Repülőt? - de nem válaszolt, csak felemelte a mancsát és elnéztem arra, amerre mutatott. Valami megcsillant a ház tetején. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Dec. 02, 2011 7:33 am | |
| A srác Agumon-ja látszólag észrevett bennünket. Én meglapultam a falnál, de Blacky farkasszemet nézett riválisával, majd lehuppant eléjük. ~ Ostoba gyíkocska... na mindegy, ő is elintézi a kölkét. ~ - Tudom, hogy megölted a társam emlékszobrát az Agu-veremben! - Fakadt ki. - Megbűnhődsz! És a DigiVice IC-m világítani kezdett: sötétlila digilélek szállt Blacky felé, ami körbevette. - BlackAgumon, evolúció! - Kiáltotta. Formája megváltozott: teste masszív lett, izmai kemények. Fején hosszú szarvak nőttek és egy kemény csontréteg fedte el a felső állkapcsa feletti részeket. Világosabb színt vett fel, de csíkok is megtarkították a testét. - BlackGreymon! - Bömbölte el végül az átalakulás befejeztével. - Intézd el, Greymon! - Kiáltottam le neki! - Ezer örömmel! - Morfondírozta, s fejét bika módjára előre szegezte és Agumonnak villogtatta éles-hegyes szarvait. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Dec. 02, 2011 7:47 am | |
| Egy fekete Agumon ugrott le elénk. Egy lépést léptem hátra, mert totál olyan volt, mintha Agumon egy hordó olajban fürdött volna. - Kevin, lépj hátra légyszíves. Nem szeretném, ha megsérülnél. - Agumon rettentő furcsa volt és elég komolyan vette ezt a dolgot. BlackAgumon említett valami szobor elpusztítást, ami nem sokára be is ugrott. ~ Hát persze, abban a fura templomban még Koromon korában nem is olyan rég. - így már minden tiszta volt. Agumon előrelépett és kiállt magáért és a döntéséért. - Nem fogsz legyőzni. - mondta Agumon határozottan. Ezután én csak annyit láttam, hogy valami körbe veszi BlackAgumon-t, aki BlackGreymon-ná változott. - Na jó talán mégis. - helyesbített Agumon, és megvetette a lábát a talajon. - Kell segítség? - kérdeztem, de Agumon csak a fejét rázta. Leültem egy közeli padra, és hagytam, hogy a partnerem maga intézze ezt a dolgot. Agumon elrugaszkodott és megpróbált BlackGreymon fejéről újabb lendülettel mögé kerülni, majd elkiáltotta magát. - Tüze lehellet. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Dec. 02, 2011 7:54 am | |
| Az Agumon féltette mesterét a Greymon-omtól. De a kicsike mögé került és egy lángcsóvával hátsóba pörkölte. BlackGreymon gyorsan a vízbe futott, hogy eloltsa égő hátsóját, viszont sokkal bőszebben tért vissza. ~ Hehe, most jól felhúzta ~ - Kis nyomorék! - Bömbölte és a farkával a legközelebbi fának ütötte. - Ne a hüllővel foglalkozz, hanem a fiúval! Végezz vele! BlackGreymon a Nova Csóvára készült: füst lepte el a száját, majd az lángra gyulladt, végül Kevin felé lőtte, majd gonosz vigyorra húzódott a szája. ~ Ebből pirítós lesz... ~ - Krikett emberke - Kárörvendett a böszme nagy digimon. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Dec. 02, 2011 8:04 am | |
| Figyeltem, hogy Agumon hogy boldogul és nem kellett félteni. BlackGreymon fejéről mögé került, majd egy tüzes lehellettel hátba köpte BlackGreymont, de a magasság különbség sajnos azzal járt, hogy BlackGreymon püspökfalatja gyulladt ki, amit a közeli szökőkútban sikerült eloltania. Most felbőszült, és elindult Agumon felé és farkával egy fának csapta. Ekkor felpattantam. - Agumon! - de esélyem sem volt cselekedni, mert BlackGreymon felém fordult és a szája füstölni kezdett. - Hé, miért én? Mit ártottam? - végül BlackGreymon elsütötte a támadását, ami elég gyorsan száguldott felém. Merész húzást találok ki, mégpedig, hogy futva a csóva felé indulok és az utolsó pillanatban becsúszom alatta, remélve, hogy ezzel elérem BlackGreymont. Ha sikerül, akkor felpattanok, és ugrásból próbálok meg behúzni BlackGreymonnak, teljesen mindegy, hogy hova talál be az ütés. - Agumon, merre vagy?! | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Pént. Dec. 02, 2011 11:51 pm | |
| BlackGreymon-nak leesett az állkapcsa, mivel a fiú kikerülte a lángot. Szemei izzottak a haragtól és ahelyett, hogy távolról végezne vele, felkapta és emelte a szájához, hogy bekaphassa. - Meddig tart még? - Kérdeztem és ásítottam. - Ma még megennéd, vagy azt akarod, hogy megrothadjon? Greymon bedühödött ennek hallatán: bár még a karmai között tartotta Kevint, leállt velem vitatkozni. - Hé te nem mond meg, mit csináljak! - Üvöltötte. - A Dark Organization osztott engem melléd, te liba! - Befogod, vagy véged? - Kérdeztem. - Mellesleg már hívnom kellett erősítést... És az erősítés néhány Pteramon képében be is köszöntött, amik szándékosan bombázták Greymon-t. - Te mi a fenét csinálsz?! - Bömbölte, de még erősen fogta Kevint. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Dec. 03, 2011 3:09 am | |
| BlackGreymon elkapott és a szájához emelt, majd egy laza vitát folytatott le a partnerével. - Dark Organization? - kérdeztem értetlenkedve. Az meg mi a rák lehet? Körbe fürkésztem, mert Agumont nem láttam még sehol, és a srác állítása szerint erősítést hívott. Megjelent az égen néhány fura Pteramon és BlackGreymont kezdték bombázni, miközben ő engem tartott. - Agumon! - mi a fene van már ezzel a tökkelütöttel? | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Dec. 03, 2011 4:33 am | |
| A Pteramon-ok leszálltak és az egyik a karmai között fogta a sebesült Agumon-t. Greymon meglendítette a farkát és néhány Pteramon-t porrá zúzott, s tojássá változtak. A Nova csóvával további két digimont pörkölt meg. - Végre itt van nálunk ez a nyamvadék Agumon is, de előtte végezzetek a fiúval! - Mondtam. A Pteramon-ok elindultak nyolc irányból. BlackGreymon félelmében elengedett és visszatért hozzám. A madár digimonok olyan egységben támadtak, hogy még a kitérés se menthette meg Kevint. - Itt a vége - Mondtuk Greymon-al szinkronban. A Pteramon-ok rakéta bombákat zúdítottak a fiú felé. Most mi lesz?! | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Szomb. Dec. 03, 2011 5:36 am | |
| BlackGreymon után a Pteramonok vettek kezelésbe, és ahogy BlackGreymon kiejtett a kezéből a Pteramonok bombázni kezdtek. Az egyik Digimon karmai között megpillantottam Agumont, aki sérülten feküdt - vagyis inkább csak lógott - a Pteramon karmai között. - Mi a fenét akartok tőlünk? Mit tettünk, amivel kiérdemeltük az utálatotokat? - kérdeztem a sráctól és a Digimonoktól egyaránt. - És mi a franc az a Dark Organization? - ha semmire nem kapok választ, akkor lassan követelnem kell. Aljas módon támadtak, és a földön nem sok esélyem lenne a Pteramonok ellen, akik folyamatosan rakétákat lőnek ki rám. ~ Mi van már Agumonnal. - jó lenne ha végre magához térne és beszállna, különben itt fogok megdögleni. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Vas. Dec. 04, 2011 3:14 am | |
| A fiú továbbra is a DO-ról kérdezősködött, úgyhogy már választ kellett adnom rá. - Hogy mi az? Célunk, hogy adatokat gyűjtsünk. - Feleltem. - És senki se állhat az utunkba. Pteramon végül ledobta Kevin mellé Agumon-t. - Nesze, haljatok meg együtt - Rikoltotta és elszállt. - Jólvan, csak csináljátok már meg hamar... - Morogtam türelmetlenül, majd hátat fordítottam az eseményeknek. - Greymon, menjél te is! A digimon morogva bár, de elindult Kevinék felé, hogy megbizonyosodjon a végzetük beteljesedéséről. - Gyenge vagy - Mondta Agumonnak. - Még fejlődni se tudsz... az ilyennek pusztulnia kell... | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Vas. Dec. 04, 2011 7:57 am | |
| - Adatokat lopni? Szóval ezért támadtatok meg minket? Hogy ellopjátok Agumon adatait? - kérdeztem. A Pteramonok ledobták mellém Agumont, aki már éledezni kezdett. - Jól vagy? - kérdeztem a partneremtől. Valamit ki kéne találnom, mert ez nem lesz így jó. A bal kezem fényleni kezdett, majd egy fénygöm jelent meg, ami Agumon felé indult. - Ez meg mi? - mondtam a levegőnek, majd a DigiVice-om is reagált erre a jelenségre és fényleni kezdett a zsebemben. Kivettem, majd nem tudom miért - talán ösztönből - a fénygömböt a DigiVice-ba helyeztem. - Agumon, evolúció... - a mérete megnőtt, izmai kidagadtak a könyökére és a vállára tüskék nőttek. A fejére egy fém réteg rakódott és a feje két oldalán, valamint az orrán szarvak nőttek. A testén kík csíkok húzódtak végig. - Megint átváltozol? - kérdeztem, de Agumon nem válaszolt. - GeoGreymon-ná! - GeoGreymon frissen és fitten állt harcra készen. | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Kedd Dec. 06, 2011 10:52 pm | |
| Greymon és a Pteramon-ok nem kicsit lepődtek meg az evolúción. A gép-madár digimonok gyávaságból elmenekültek, viszont a BlackGreymon harcot akart és letámadta a Mega Flame-el. Az viszont egy cseppet se hatott, hála GeoGreymon acél kemény bőrének! - Azért se hagyom megtorlás nélkül BlackAgumon halálát! - Ordította és karmait kiterjesztve akarta a kezénél fogva eltolni magától a jó digimont. ~ BlackGreymon sose fordult így ki magából: de hát jó előjel, hiszen a harag ad erőt a digimonoknak! ~ Gondoltam, miközben unottan ásítottam egy nagyot. - Elintézed ma még? - Kérdeztem végül, amire nem is válaszolt.
| |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Kedd Dec. 06, 2011 11:34 pm | |
| GeoGreymon már képes felvenni a harcot BlackGreymonnal. Az átalakulás után BlackGreymon egy Mega Flame-el meg is támadta GeoGreymont, akinek a támadás szinte meg sem kottyant. A bőre szinte acélkemény lehet, és lehet, hogy BlackGreymon gyengébb is. - Adj neki GeoGreymon! - remélem mostmár hamar megleszünk. Sikerült félholt állapotban felülnöm és a hátamat egy padnak vetettem. Már nem volt erőm, hogy fel is üljek rá. BlackGreymon kinyújtotta a karjait és úgy ragadta meg GeoGreymont, hogy majd eltolja, de GeoGreymon-nak több esze volt. - Ne hidd, hogy ez menni fog. - mondta GeoGreymonnak, majd megpróbálta kibillenteni az egyensúlyából és az oldalára dönteni. Ha sikerül, akkor GeoGreymon elkiáltja magát. - Mega tűz! - ha ez összejön, akkor az BlackGreymonnak nagyon fájhat.
Ha nem sikerül BlackGreymont az oldalára dönteni, akkor GeoGreymon a fizikai támadást veti be. - Szarv impulzus! | |
| Tárgy: Re: Hachikō Tér Kedd Dec. 13, 2011 3:10 am | |
| GeoGreymon eszesebb is volt az én digimonomnál, bár nem is csodálkoztam, hiszen a bosszú borította el az elméjét. Kibillentette az egyensúlyából és a Mega tűzzel odapörkölt BlackGreymon-nak. Noha neki is kőkemény bőre volt, gyáva módon elcsapta azt a farkával és felugrott mellém az épületre. Kinyújtotta felém a karját, amire felmásztam. - A bemutatkozásnak mára ennyi volt. - Mondtam. - Hamarosan úgy is találkozni fogunk... - És akkor meg lesz torolva BlackAgumon halála. Ne hidd, hogy utoljára láttál GeoGreymon, még leszámolok veled! Azzal nagy lábait szedve elvitt engem a helyszínről. A maradék Pteramon rajnak intettem, s ők elröppentek a harctérről nyilvánvalóan a szervezet bázisára. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hachikō Tér | |
| |
| | | | Hachikō Tér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |