|
| Iskolakörnyékek | |
|
+3Lilly Lake Judy Sarnatrina Azure Crawler 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Iskolakörnyékek Hétf. Júl. 04, 2011 9:33 pm | |
| Shibuya északi része az iskolákról híresek. Itt a diákok találkozhatnak a társaikkal és függetlenül beszélgethetnek egymással. | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Pént. Jún. 08, 2012 7:24 pm | |
| Event: Amint a csapat megérkezik, döbbenten tapasztalhatják, hogy a fekete villámok aktivitása már az emberi világban is feltűnt! Noha egyesek még azt se tudhatják, mik is ezek a negatív energiák megtestesülései, mégis rosszat lehet ezekből levonatkoztatni. A kertvárosban élő lakosok már megtették a kellő óvintézkedéseket és bezárkóztak, így a lebukás esélye nem áll fenn, ha a csapat digimonjai nyilvánosan mutatkoznak. Ám nem is ez a legrosszabb, ami jöhet: egy osztagnyi Dark Organization-öst küldtek ki a megérkező csapathoz, akik a környéken kívánták begyűjteni a negatív energiák polaritásait, mire érzékelték a digiviharok aktivitásait: néhányan ugyebár egyenesen a digimonok világából érkeztek meg. Ezt észrevéve így nem ültek tovább a villámok összeszerzésénél. Ugyan még nem lendültek igazi támadásba a Dark Organization által kiengedett sötét digimonok, mégis készenlétben álltak, ha a csapat meg akarnák akadályozni a munkájukat. Addig rejtve folytatták az előkészületeket Ragnamon kiszabadításához.
Nem tellett sok időbe, hogy megérkezzünk az emberek világába. Amint ez megtörtént, Coronamon és a többiek elővonszolták hátsófelüket a 'Vice-ból. Rosszallóan morogtak: valami borzasztó van készülőben, s ezt jómagam is éreztem, ámbátor elvileg semmiről se tudtam. Fekete villámok sújtottak le az iskolakörnyékekre, így tanácsos volt az ártatlan lakosoknak visszavonulniuk. Meg is tették ezeket az apró óvintézkedéseket. Jól is jött, hisz' ki jár ilyen lényekkel, mint én vagy azok a számomra idegen alakok, akikkel az emléksorokban figyelhettem meg. - Szerintetek azok a hozzám hasonló idegenek is válaszolni fognak erre a bajra? - tettem fel a kérdést. - Nagy valószínűséggel igen. - felelte Coronamon. - Itt van a DO is. De a Data Savers remélhetőleg segítőkezet fog nyújtani. - Data Savers? - pislogtam meglepettségemben, mivel halvány lila gőzöm se volt arról, mi fán terem az. - A krízishelyzet előtt ezt a szervezetet szolgáltuk annak érdekében, hogy megvédjük ezt és a mi világunkat. - magyarázta Grademon. - Úgy bizony! Még mindig DS-esek vagyunk! - helyeselt Agumon. Kedveltem a bandát, ámbátor még mindig nem tudtam, miért is ragaszkodnak ennyire hozzám? Grademon azt mondta a digimonok világában, hogy első számú kötelessége a digipartnernek nem más, mint megvédeni azt az embert, akit szeretnek és ragaszkodnak hozzá. Álmomba se gondoltam volna, hogy ilyesmi lehetséges. De miért gondoltam ezt egészen idáig? Néhány napja "ismertem" a kompániát, mégis ennyire megkedveltek volna? Miközben gondolkodtam, Coryn, a Ryudamon rosszallóan forgatta szemeit. - Nem kéne elindulnunk? - kérdezte türelmetlenül. - Rossz emberek bűze keveredik a fekete villámokéval. Biztos azt akarják, hogy megszerezzék azoknak az erejét... - Várj még egy kicsit. - intette le Grademon. - Arresterdramon nagyúr azt mondta, gyűjtsük össze haderőinket és legyünk együtt a világ végének megállításánál. - De miért is hallgatsz egy vén hüllőre? - Ugyanabból az okból, amiért te azzal a Protos Prime-al voltál egészen idáig. - Befejeznétek most a vitatkozást? - szóltam közbe monoton hangon. - Kérlek, inkább koncentráljatok a feladatunkra. Arresterdramon és Protos Prime is úgy akarná, hogy tegyétek félre a nézeteltéréseiteket és együtt harcolnátok. - Igaza van. - értett egyet Coronamon. - Előbb koncentráljunk a világ megmentésére, utána kedvetekre szétszedhetitek egymást. Utána meg Azure-ról is gondoskodnunk kell: valahogyan emlékeznie kell. Köztünk szólva elég rossz színben van, és még a szeme is... - Hé, azért nem lettem teljesen gyökér... - morogtam, mire a digimonjaim elkezdtek ezen nevetni. De miért? | |
| | | Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Pént. Jún. 08, 2012 9:00 pm | |
| Amint megérkeztünk, kiengedtem Tiriont és Bumpert, akik JewelBeemonná és ExVeemonná digiváltoztak. Dem is felvette másik alapformáját, a Demolatermon külsejét. Már láttuk is, hogy a környéken sötét villámok itt is felbukkantak és a DO-sok azokat kezdték gyűjteni. - Úgy tűnik, már nagyon benne vannak a munkában. - jegyeztem meg. - Most mit csináljunk szerintetek? - Verjük meg őket! - ajánlotta Tirion. - Fel kellene inkább tartóztatni őket. - mondta Dem. - Ha elhúzzuk az idejüket, lassabban szabadítják mindannyiunkra és a saját nyakukra is Ragnamont. - Szerintem figyelmeztetni kell őket a tettük súlyos következményeire. - szólt Protos. - Protos! Nem könyöröghetek térden csúszva Harlámnak és Black Crusadernek, hogy nőjenek fel, és nyissák ki a szemüket, miközben az én Sötét Digilelkemre is vadásznak! Már elvették Sofiáét, de nem kockáztathatjuk meg, hogy enyémet is elvegyék! - Ráadásul tőlem megint adatokat loptak, és félek, hogy még több BlackDemilimon, BlackDemolishormon és DexDemolatermon is fog még felbukkanni. - jegyezte meg Dem. - Protosnak azért igaza van. - jegyezte meg Cyberdramon. - Rá kell őket ébreszteni. Ahhoz el kéne valamelyikünknek fogatnia magát. Judy nem teheti meg, mert akkor elveszik az ő Sötét Digilelkét is, mint Azure-nak és Sofiának. Dem se teheti, mert ha muszáj, Mega szinten kell megvédenie mindannyiunkat, de a többieknek is mellette kell lennie. Úgy tűnik... akkor inkább engem. - Cyberdramon! Nem teheted meg! - könyörögtem. - Nem engedhetjük, hiszen a barátunk vagy, és szükségünk van rád! Akkor inkább én! - Nem Judy! Rajtatok és mindegyik más szelídítőn áll, hogy megmentsétek a világot, és felébresszétek és kibékítsétek a két ellenségeskedő fivért közös érdekben, és ebben Megatronusmonnak is ezúttal igaza volt! Neked szükséged van az összes társadra, főleg Demre, hiszen ti ketten együtt erősebbek vagytok. Én öreg vagyok és magányos digimon, értem nem lenne kár. De ne féljetek, vigyázok magamra, és igyekszek a lelkükre beszélni, még ha az életembe is kerülne. - Bátor vagy, Cyberdra'. - adta le őszinte megbecsülését Dem. - Örülök, hogy a régi öreg barátom vagy. Cyberdramon büszkén nézett a csapatomra. Mielőtt elindult volna, felbukkant Ogremon. - No, itt vagytok, ni! Ogremon most mögvöri végre Demolatermon! - Már megint te? - nézett Dem. - Hé, nem ez az a szerencsétlen nyomi, aki múltkor titeket követett Goblinmonként, és meséltél róla? - kérdezte Bumper. - De ő az, és úgy tűnik, megint rájött az öt perc... Goblimon, hogy teheted most, mikor nagy baj van! Neked fontosabb Dem megverése, mint az, hogy Ragnamon el akar mindent pusztítani, köztük minket és téged is? - Öhm... - gondolkozott amaz, aztán 5 perces csend után... - Mi folyik ittön? Elmondtam lassan és érthetően Goblimonnak a szitut. Mire az végre megértette, majdnem sikítani kezdett, de aztán Sofia felvet ta földről egy ágat és lecsapta vele. - Te rossz csúnya fajzat, nem szabad sikoltozni az utca kellős közepén, főleg Judával, vagy kivel! - Judy a nevem, Sofia. - sóhajtottam. - Odanézzetek! - mutatott Azure-ék felé Tirion. Megláttuk Azure-t és a kis csapatát. Odamentünk hozzá, viszont tudtuk nagyon jól, hogy Azure hasonló helyzetbe került a lélektépés miatt, mint Sofia, aki ámulattal nézett körül, majd Azure-ra mosolygott. - Milyen kedves kislány! Ő a húgocskád, Juvia? - Judy. - Jufus. - Sziasztok, srácok, látom, már itt vagytok ti is. - köszönt Dem Happyéknek, majd kicsit együtt érzően Azure-re nézett. - Hallottuk Azure hírét, mi történt. Hát Judyt is el akarták kapni így, de helyette a nevelőanyját... az hosszú történet, hogy került oda. Nektek van már valami tervetek? - Nekem majd akkor jön el az időm, amikor Harlámék is felbukkannak. - szólt közbe Cyberdramon. - Tudjuk, de jobb, ha addig maradnál. - Coryn! - mosolygott Corynnak Protos. - Örülök, hogy látlak és benne vagy egy jó csapatban! Remélem, nem aggódtál miattam. | |
| | | Lilly Lake Szelídítő
Hozzászólások száma : 101 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 33
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Pént. Jún. 08, 2012 10:20 pm | |
| A kapu egyenesen ide dobott ki, ahol már Azure és Judy, valamint Sophie állt. - Azure! Judy! Sophie!^^ - odarohantam hozzájuk, és akkor vettem észre, hogy Azure-val és Sophie-val valami nem stimmelt. Úgy néztek ki, mint akiket megszállt valami. - Mi történt veletek? - Eközben Pao és Holdfény kiugrott a 'vice-ból, majd az utóbbi odafordult Azure Coronamon-jához. - Jó látni téged. Még mindig olyan aranyos vagy Coronamon-ként, mint akkor. - kicsit meglepett, hogy ezt mondta, de ez arra utalt, hogy Azure legrégebbi partnerét is ismeri. Aztán láttam a fekete villámokat és a DO-sokat. - Mi folyik itt? És mit keresnek itt a DO-sok? - kérdezte Pao. | |
| | | Randy Chrome General
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2012. Jan. 28.
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Pént. Jún. 08, 2012 10:55 pm | |
| A kapu kidobott ide, ahol már Judy, Azure és egy nő volt ott. Azure viszont úgy nézett ki, mint aki betépett volna, meg kifestette a haját! - Öhm mi folyik itt? - kérdeztem, majd felugrottam ijedtembe, mikor majdnem telibe kapott egy fekete villám. - VÁÁÁ, mi volt ez?! és mit keresnek itt a DO-sok?! - közben észrevettem azokat is. közben Lovag kijött a Loader-ből, majd ő is észrevette, hogy mi történt Azure-val és a Judy-val lévő nővel. - Jaj ne... Kitépték belőlük a Sötét Digileket! Hogy tehetté ezt?! - úgy tűnik Lovag tudta, mi van Azure-ékkal. - Öhm... Sötét Digilélek? - Minden emberbe benne van az egyensúly érdekében, ha kitépik egy emberből a Sötét digilelket, és idő előtt nem egyesítik, akkor a Sötét Digilélek és a Fény Digilélek is elpusztul. - Vagyis...?! - Pontosan. Azure is meg szűnik létezni, ha a Sötét Digilelke megszűnik... - észre sem vettük, hogy az az átkozott Allomon X megint itt van, de rejtekhelyen, hogy lesből támadjon ránk a megfelelő pillanatban. | |
| | | Steve Aizawa Szelídítő
Hozzászólások száma : 104 Join date : 2011. Aug. 25. Age : 28
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Pént. Jún. 08, 2012 11:05 pm | |
| Ahogy megérkeztem az iskolákhoz, az utcák teljesen kihaltak voltak, az emberek bezárkóztak, valószínűleg a vihar elől, így a két társam nyugodtan sétálhatott mellettem az úton. Menet közben észrevettem régi ismerősömet, Azure-t és Judy-t, akit csak látásból ismertem. Volt ott még egy nő is, valamint egy fiú és Lilly is feltűnt. Odasiettem hozzájuk Lopmonnal és Terriermonnal. -Jónapot, sziasztok.-köszöntöttem mindenkit. Ekkor viszont észrevettem a távolban néhány embert, akik a villámok energiáját próbálták felfogni, vagyis én úgy láttam.-Mi a fene folyik itt?-kérdeztem a többieket, hátha ők többet tudnak az eseményekről. Közben Lopmon és Terriermon csatlakozott a többi digimonhoz. Volt köztük néhány új digimon is a számukra, akiknek bemutatkoztak. -Üdv, Lopmon vagyok.-nyújtott fület illedelmesen Lopmon mindenkinek. -Hali, Terriermon vagyok, szeretem a gigaburgert, szeretek beszélgetni másokkal, a társam Steve...-és csak beszélt, beszélt, miközben mindenkivel kezet fogott. Komolyan, a két társam olyan, mint két tojás. Egy strucc és egy fürj tojás... | |
| | | Shadow Chromett Szelídítő
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Aug. 28.
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Pént. Jún. 08, 2012 11:56 pm | |
| Sikertelen küldetésem után azt a döntést hoztam hogy megkeresem Dave-et és elbeszélgetek vele. Megkérdezem tõlle hogy pontosan miért és mit csinál. Shibuya iskolakörzetébe indultam elõször mert itt volt a legkisebb esély arra hogy megtaláljam. Azonban hirtelen fekete villámok csaptak le elém és BlackAgumon furcsa mély hangon ordítani kezdett: -Féljetek Ragnamon haragjától!-és DarkTyrannomon-á fejlõdve döntötte a fákat, majd engem és Ikkakumon-t meglátva rohanni kezdett. Egyszer csak zsákutcába került. Végre "elbeszélgethettem" vele: -Kérlek ne...-kezdtem, de egy fekete villám eltalálta a megvadult társam, aki rookie formába visszaalakulva összesett.-Nee!-ordibáltam. Egy csapat szelidítõt láttam meg a kihalt utcán.-Kérlek segítsetek! | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Szomb. Jún. 09, 2012 7:42 am | |
| A DO-s tudósok hamar észrevették a maroknyi szelídítőt és digimonjaikat. Hamar belátták, hogy ha meg akarják magukat védeni, más gonosz, vadon élő digimonok segítségére is szükségük lesz. Így hát egy ügyes trükkel az uralmuk alá vonták az X típusú Allomon-t is. Mire felocsúdhatott volna, készséggel elindult elpusztítani a csapatot. A tudósok fekete és fehér KnightChessmon-okat küldtek a csapat ellen. Céljuk egyszerű volt: elpusztítani a szelídítőket és digimonjaikat, miközben folytatták az energiapolaritások összegyűjtését, melyet egy szerkezettel végeztek el, valamint néhány agymosás alá vetett Elecmon segítségét vették igénybe. A gép, amivel a fekete villámokat hasznosította Fekete digilélekké, százalékban adta meg, mennyit gyűjtött be. Eddig 36%-nál tartott, s percről percre több lett a "tárolóban". Ha összegyűlik, meglesz a feleannyi adatmennyiségnek, mellyel Ragnamon-t kiszabadíthatják fogságából. Ezalatt Allomon X a 'Chessmon-sereg élén támadt a Dino fellobbanással, míg a báb digimonok hordája a Lovag lancerel mérték be ellenfelüket, akik pont a keresztűzben voltak! Vajon mi lesz? Az egyik KnigthChessmon egyenesen Shadow-ék felé rohant, hogy végezzen a legyengült BlackAgumon-al és utána a fiúékkal is!
Azok, akiket emlékképekben láthattam, hamarosan meg is jelentek. Először egy idősebb lány bukkant fel egy gép organizmus digimonnal, amit egy másik Grademon, egy kék sárkány és végül egy zöld kitinpáncélos rovar követett. A mellettük lévő öreg sárkány nagy valószínűséggel nem a lányhoz tartozott, mégis közeli barátságba lehetett a csapatukkal. A lány egy nővel volt együtt, aki furcsa módon azt hitte, a testvére vagyok! Happy szintúgy köszöntötte a robot digimont. Üresen kinézve pillantottam fel a barátságosnak tűnő digitális életformára. - Őszintén sajnálom, ami Judy nevelőanyjával történt, Dem. - mondta Happy, majd a gyülekező DO-sosok digimonjaira vetett egy pillantást. - A szokásos terv: szétverjük őket, de persze meggondoltan. Coryn szeme csillagokat vert, mikor a Grademon üdvözölte. Ezek szerint ő volt Protos Prime, akit a kis szamurájsárkány többször megemlített. - Ahogy elnézem te is megtaláltad azokat a társakat, akikkel harcolni fogsz a világunkért. - mosolygott Coryn. - Látom megfiatalodtál. A többi megjelenő gyerek közt az egyik lánynál egy pengés emlősdigimon volt, aki odalépett Coronamon-hoz. A beszédstílusa szerint ismerte az oroszlán digimont. Amint aranyosnak nevezte, puffogva elpirult. - Eh, Holdfény látom nem változtál. - pislogott zavartan. - Ha ezt megtudják, hogy... - Ohohó, ezek szerint te lettél Crescemon szemében az örök kedvenc? - gúnyolódott viccesen Agumon, amire Coronamon inkább nem is válaszolt. Két fiú is csatlakozott a társaságunkhoz. Az egyiknek egy Dorumon volt a birtokában, amit már láthattam, mikor Grademon alap formájában tartózkodott. Értetlenül néztem magam el, mikor két nyúl a másik fiúval is bemutatkozott. Egy harmadik srác is felbukkant, aki ájult digimonjába próbált életet lehelni. Ám ekkor egy hordányi KnigthChessmon jelent meg, élükön egy X típusú Allomon-al. Milyen jó is, ha van DigiVice-a az embernek. - Oh, úgy néz ki, nem haboznak. - mondta Grademon és kardjait készenléti állapotba, a kezeibe vette. - Akkor zúzzunk egy nagyot! - ropogtatta ujjait Agumon és felém fordult. - Ők kik...? - kérdeztem monoton hangon a "szövetséges gyerekek" felé fordulva. - A barátaink, akik azért vannak itt, amiért mi is. - felelte Coryn és orrával megbökött. - Segíts nekünk. Meglepett, hogy ezt pont olyantól hallom, amilyen Coryn. Ámbátor kevés ideje ismertem, most egy egész más digimont ismertem meg benne. Beleegyezvén elő tudtam hívni a Digilelket, ami nem a sötét alternatívája volt. Az enyém aranyszínű, s nem olyan, mint Crimson-é. Amint beletöltöttem a DigiVice-ba, a társaim felé nyújtottam. Coronamon Flaremon-ná, Coryn Hisyarumon-ná, Happy AeroVeedramon-ná és Agumon RizeGreymon-ná fejlődtek. Az öt tökéletes szinten lévő digimon farkasszemet néztek az Allomon X vezette KnightChessmon haddal. Az egyik a segítségért esedező fiú és az alélt digimonja felé vetette magát. - Fiú, védd magad, különben meg fog ölni! - figyelmeztette Flaremon, miközben ő és a többiek is támadásba lendültek. Az oroszlán digimon a vörös oroszlán táncával, Coryn a minden irányú kerékkel, Happy a magnum zúzóval, RizeGreymon a szigony revolverel, és Grademon a kereszt pengével rohamoztak. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Szomb. Jún. 09, 2012 9:53 am | |
| - Egyelőre nem kell vele sietnünk. - mondtam Randynek. - Egy ideig Azure és Sofia kibírják énjeik nélkül, de egy hónapnál később mindenképpen el kell kapni Hádészt és Crimsont. A legfontosabb, hogy megakadályozzuk őket a terveikben és a Ragnarok eljövetelét. - Igen, fiatalabb lettem, de semmit se változtam. - mosolygott Protos Coryn megjegyzésére. Észrevettek minket. A DO-s csapat elég gyengének tűnt ellenünk egymagukban, aztán irányításuk alá vették Allomon X-et és néhány gonosz vad digimont. Fura módon Ogremont nem tudták, viszont az nagy "előszeretettel" sikoltozni kezdett, és körbefutkározni. - Úgy tűnik, Demnél több fickó ellen nincs mersze ennek a nyominak. - csóválta a fejét Bumper. - De mi elbánunk velük. - mondta Dem, és egyből lőni kezdett a közeledő csapat felé Energiasugárágyúval és Rakétákkal. Cyberdramon a kérésemre biztonságba helyezte Sofiát, és őt védte a támadókkal szemben. Én és a csapatom tettük a dolgunkat. - Dem, mi ketten előre megyünk, és megakadályozzuk a sötét villámok begyűjtését. Bumper, te fedezz hátulról. Protos Prime, te sorozd a 'Chessmonokat. Tirion, te segíts Cyberdramonnak megvédeni Sofiát! Felugrottam Dem vállára, aki már előre ment a sötét villámokat gyűjtő csapat felé, és az útban álló digimonokat Dem jól lecsapta a hidrokalapácsával. Bumper mögöttünk volt, aki az összes támadását bevetve védte a hátunkat a hátulról támadókkal szemben. Protos elővette a két kardját, és a többiekkel együtt támadta a 'Chressmonokat és Allomon X-et. Először Cross Blade-el, majd Grade Slash-el csapott le. Tirion csatlakozott Cyberdramonhoz, és elszántan védte a reszkető Sofiát az ellenségtől Vee Lasereket tucatjaival zúdítva. Bár lehet, hogy a csata kellős közepén voltak egy páran, akik kicsit meglepődve nézték Ogremont, aki visítva rohangált a csata kellős közepén. - Ne bántsatok! Ne bántsatok! Ogremon nagy Demolatermont akart csapni, nöm titeket! | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Szomb. Jún. 09, 2012 10:24 am | |
| A csoport észrevett minket, majd irányításuk alá vettek egy elbujdosó Allomon X-et, aki vezérelve egy csapat fekete-fehér 'Chessmont támadt ránk. Pao és Hldfény gyorsan Ultimate alakba fejlődtek, és ellentámadást indítottak. Mialatt Pao Cerberumonként Poko tüzet nyitott rájuk, Holdfény hol Éjnyilakat, hol Jégnyilakat zúdított az ellenségre. Közben az egyik 'Chessmon Shadow-ot és az ájult Digimonját támadta. - SHADOW, VIGYÁZZ! - hívtam volna ki Angyalt vagy Valentinát, de egy másik 'Chessmon kiverte a kezemből a 'vice-t, ami a sűrűbe csúszott, így ahogy tudtam gyorsan odaszaladtam megkeresni, miközben Pao és Holdfény azon volt, hogy elérjék a DO-s tudósokat és szétrobbantsák a gépet vigyázva a Fekete Villámokkal.
A hozzászólást Lilly Lake összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 09, 2012 10:48 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Szomb. Jún. 09, 2012 10:40 am | |
| a csoport nem észrevett és támadt ránk?! Ráadásul az a nyomorult X-es Allomon is előjött, csak agy mosottan! Itt keresztül tettem olyan dolgot, amit nem kéne ennyi idősen, úgy megijedtem.^^" Aranyróka kiugorva a Loader-ből azonnal harcolni kezdtek a ellenféllel, de mikor látták, hogy egy csóka, aki bajban volt ájult Digimonjával együtt, azonnal rohantak volna, de a Fekete Villámok nem hagyták. Ekkor beszkennelte a kütyüm Lovagot és Aranyrókát, majd visított: "DigiXros Forma aktiválva!" - Mi?O.O - Néztem értetlenül, ekkor Lovag és Aranyróka egyszerre kiáltotta, hogy "DigiXros!", majf egyesülni kezdett. A Digimon, ami lett belőle, négy lábú volt(Dorumon volt a mellső, Renamon a hátsó), két rókafarka lett, hosszabb volt a mellkason a bunda, a szárnyai Aranyróka vállkinövéseiből lettek, Aranyróka és Lovag szimbóluma pedig egyesült a Dorumon-Renamon fejen. Végül, mikor kész lett, a Digimon megadta a nevét: - Dorenamon! - mintha mindkettőjük hangját hallottam. De leesett a szám, mikor Dorenamon hihetetlen sebességgel a csókát támadó 'Chessmon elé ugrott, majd egy Power Metal Claw-al adatokká szabdalta. - Jól vagy? - kérdezte a Dorumon-Renamon Hibrid a csávótól. - Azonnal engedj ki vagy kiverem a fogsorod! Kunemon, Digivolúció! - Ugrott ki a Loader-emből Kuwanago, majd továbbfejlődött egy nagy darázsszerűséggé - Flymon! Méreg Por! - Majd a magasra repülve valami lila port szór az ellenfelekre, köztük a Tudósokra és az Elecmonokra is. Közben egy szerencsétlen Ogremon rohangált körbe-körbe, mint valami majom.XD | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Vas. Jún. 10, 2012 3:17 am | |
| Még mielőtt választ kaphattam volna a kérdésemre, a távolban szorgoskodó DO-sok észrevettek minket, és ránk küldték a csapatnyi White és BlackChessmonjaikat, élükön egy Allomonx-el. Viszont észrevettem, hogy mögöttünk egy fiú próbál segíteni sebesült digimonjának, de néhány digimon felé tart! -Lopmon, evolúció!-tartottam fel a D-Arkot, hogy Lopmon továbbfejlődjön Antylamonná. Inenntől tudta a társam, hogy mi a dolga. Odasietett a fiúhoz, felkapta a fekete Agumonját, és az ölében a digimonnal végrehajtotta a Meditáció Gyógyítás technikát, ami őt és a kis Agumont is gyógyította. De attól még a seregnyi digimon közeledett, és már csak Terriermon maradt a harcra. -Terriermon, evolúció! Fedezd Antylamont és segíts a többieknek!-Terriermon Rapidmonként sorozta Nyomkövető Robbanással a 'Chessmonokat. Mostmár csak remélhettem, hogy minden oké lesz a társaimmal és a többiek társaival. | |
| | | Shadow Chromett Szelídítő
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Aug. 28.
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Vas. Jún. 10, 2012 3:47 am | |
| Ott feküdtem BlackAgumon felett miközben egy gonosz szervezet -azaz a régebbrõl ismert DO- támadásba lendítette Chessmon-okból és Elecmon-okból álló csapatát. Ráadásnak megbolondított egy Allomon X-et, ami ennek hatására a támadó Digimon sereg élére állt. A sakkbábuszerû lények egyenesen felénk tartottak és már éreztem: itt a vég. Azonban olyan ritka eseményt éltem át amit életemben nem gondoltam volna. Egy Flaremon állt elém hogy megmentsen. Arra utasított hogy védjem magam. De valamiért nem mozdultak a tagjaim. Abban a pillanatban egy másik digitális lény próbált megmenteni. Megkérdezte jól vagyok-e. -Neee tuoooo!-próbáltam közölni vele hogy nem tudom, több-kevesebb sikerrel. Közben még egy "állatka" jelent meg és elvette tõlem bomladozó társam. Erre hirtelen mindenem helyrejött és a hátam mögé csúszó Ikkakumon-t utasítottam támadásra-Sharpoon Torpedo a szörnyetegre!-de késõn vettem észre hogy az ellenségnek hitt "nyúl" csak meg akarja gyógyítani a kicsi sárkányt.... | |
| | | Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Vas. Jún. 17, 2012 7:29 pm | |
| //Megbeszélés alapon rögtön ideírok, ha nem akadály//
Miután magatehetetlenül feküdtem a homokba, egy női hang szólongatott. Ismerős volt. Miután tett valami érdekeset, többé nem hallottam zajokat. Ám megkért arra, hogy ezért cserébe térjek vissza a világomba, az embertársaim közé. A DexDorugoramon eltűnt, s helyette csak egy tojást láttam, melyből rögtön kikelt egy Dodomon, ami Dorimon-ná, végül Dorumon-ná fejlődött. Azt állította, hogy ő az előző életének a reinkarnációja és igazán sajnálja a korábbi támadást. Azt a Shademon nevezetű egyedet többet nem érezte bennem és kárpótlásul csatlakozni kívánt. Dorumon, akit Elyan-nak hívtak, hamar összebarátkozott a csapattal, úgyhogy nem láttam akadályát, hogy társuljon velünk. Ám meghallgattam a hölgy hangjának kérését és egy vihar rögtön átvitt az emberek világába. Észak Shibuyában találtuk magunkat, az Iskolakörnyékeken, ahol háború zajlott, vagyis hasonló tevékenység. Megpillantottam Azurék csapatát, akik úgy tűnt, megint a DO-val csatároznak. Nem tudtam, mi folyik itt, de nem az volt a fontos. Dracomon, Elyan és Faolan előugrottak a DigiVice-omból és Ultimate szinte fejlődtek. Elyan ezt a formáját csak sok száz társával láttam, mikor megakadályoztuk Lucemon-t és visszaváltoztattunk egy csomó DexDoru'-t a normális alakjukká. DoruGreymon-nak hívták. Dracomon rögtön a robbanó szonikus dárdával készült felnyársalni valamennyi KnigthChessmon-t, akit Faolan, MachGaogamon-ként támogatta a Gaoga tornádóval. Elyan elhagyatkozott az egységben az erő elmélettől: leszállt mellém és a fejével a hátára intett. Gyorsan fel is másztam rá, majd felemelkedtünk a magasba. Judy-ékhoz csatlakozva a lenti ellenségeket a DoruGreymon egy Fém meteorzáporral sorozta meg. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Vas. Jún. 17, 2012 11:33 pm | |
| A Judy csapata mellé csatlakozó Daisuke és Elyan, a DoruGreymon egyenesen a kutatócsapat felé indultak, akik valamilyen módon észrevették őket. A begyűjtés 55%-nál tartott, azaz több, mint a felénél. A maroknyi szelídítő digimonjai simán szétverték a 'Chessmon-ok hadát, de azzal nem számoltak, hogy három közülük (két fehér és egy fekete) továbbfejlődnek RookChessmon-okká, amelyekről köztudott: erősebb az átlagos Ultimate szintű digimonoknál. Rögtön bevédték a tudósokat hatalmas testükkel. A három egyszerre lendítette karját Judy és Daisuke csapata felé és a földnek csapta őket! Vajon mi lesz?! Pao és Holdfény hamarosan elérték őket. A többi, elesett KnigthChessmon és az Allomon X most meggyengült, így a szelídítő banda valamennyi tagja nyílt utat kapott, hogy tovahaladjanak és segítsenek Judy-éknak. Kuwango valahogy át tudott jutni a RookChessmon barikádon és a tudósok felé szórta a mérget, de az Elecmon-okat is megmérgezte vele, akik igazából nem is ellenfelek, csupán az agymosás áldozatai.
Judy és kis csapata megindult, hogy meghiusítsák a gonosz tudósok tervét, a fekete villámok begyűjtését, mellyel azt a Ragnamon nevezetű istencsapást feléleszthetik. A haladásuk közepette az emléksorból látott fiú is megjelent egy vörös sárkány hátán és a lányt támogatták. A Shadow nevű fiút társaink megpróbálták megvédeni. Mikor az óriási nyúl digimon, Antylamon megpróbálta meggyógyítani a kis fekete dinoszauruszt, a srác ráuszította a segítőkezet nyújtó digimonra másik társát. Mielőtt a csapás elérhette volna Antylamon-t, Grademon villámként odavetette magát és kardjait keresztbe téve bevédte a hatalmas nyulat. - Gondolkozz már el egy kicsit, melyik oldalon állsz! - korholta le hideg hangon a harcos digimon az összezavarodott fiút. - Nem is emlékszel arra, kik vagyunk?! - Grademon, elég. - mondtam, miközben magam elé néztem. - Most nem ez a legfontosabb. Inkább segítsünk nekik, mert szabad utat kaptunk. Tényleg segítségre volt szükségük: három KnigthChessmon továbbfejlődött RookChessmon-ná, akik lecsapták Judy-ékat, mint vak a poharat és a földre zuhantak. Négy társam rögtön a feladatra koncentráltak. Coryn udvariasan felkínálta annak lehetőségét, hogy a hátán utazzak. Bele is egyeztem, majd repülve elindultunk Judy-ék felé. Flaremon a vörös oroszlán táncával rontott neki a középen álló fekete RookChessmon-nak. Grademon és Happy besegített neki egy-egy támadással, hogy az ellenség hátrébb álljon és szabad utat kaphassunk a tudósokhoz. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Hétf. Jún. 18, 2012 12:07 am | |
| Ahogy közeledtünk, három különböző színű 'Chessmon továbbfejlődött RookChessmonokká, és jól odacsaptak nekünk. Váratlanul ért minket a hirtelen lecsapás, és a földön találtuk magunkat. Bumper egyből összeszedte magát, hogy a felénk támadó ellenfeleket visszatántorítsa Shot Claw-el. - Jól vagy Dem? - kérdeztem. - Miért kell minden ellenfél Ultimate szintűnek erősebbnek lennie... - morgott Dem. - Nem hiszem, hogy Azure készen állna ilyen állapotban, úgyhogy nekünk kell lefoglalnunk ezt a három férget... de nem is akárhogy. - Azt hiszem, értem a célzást, Dem. Mutassuk meg Harláméknak, hogy mi is milyen szépen fejlődtünk az utóbbi időben... hacsak Hádész és Pusztító nem tolták fel magukat Mega szintre, és jól ismerve a DO-sok csalásait felturbózták őket. - Ők meg az az Azure-klón most nincs itt egyelőre, úgyhogy őket is majd ráér egyesíteni a másik felükkel. Kész vagy? - Igen, menjen a tökéletes evolúció! - Demolatermon, tökéletes evolúció! Demolishogmusmom A már egyszer átérzett egyesülés újból kezdetét vette, és majd a galavis effekt és ősi szimbólumok jelezték a gondtalan átalakulást. Dem felágaskodott a magasba, majd a RookChessmonok elé lépett egy dörrenéssel. Bár még ha nem tudtuk, hogy ezek eleve gonoszak-e vagy agymosottak, akkor is megtámadjuk őket, mert ahogy mondani szokás, egy megtébolyult barátot nem mindig elég szeretettel és emlékekkel, hanem néhány pofonnal is helyre kell állítani. Ha nem is így van, akkor is ez a három mocsok le lesz csapva. A majdnem vele egy magas paladinkalapács szikrázott a kezében. - Készüljetek a rátok szabott sorsotokra! Szikrakalapács! Azzal így támadott a három RookChessmon felé, és hogy jobb munkát is végezzen, Lézernovát is kilőtt nemcsak feléjük, hanem a sötét villámokat begyűjtő DO-sok gyűjtőszerkezetei felé is. Protos is azonnal ott termett, és Dem és ellenfelei közt átsurranva suhintott a két kardjával a DO-sok felé, Bumper is, aki minket fedezett továbbra is, ő meg az Arany Meteor segítségére sietett Spike Busterrel. Tirion továbbra is védte Sofiát Cyberdramonnal, és úgy tűnt, egyelőre nekik még nem kell túlzottan aggódniuk. De nem annyira, mint Ogremonnak, aki továbbra is sikítva rohangált, amíg neki nem ment egy oszlopnak és kómásan kidőlt. Tirion bármennyire is utálta ezt a nyavalyás alakot, azért kezdett aggódni, hogy az Ogremon az ellenség útjába áll... | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Hétf. Jún. 18, 2012 12:18 am | |
| hirtelen 2 fehér és egy fekete 'Chessmon továbbfejlődött RookChessmon-ná, így odacsaptak Judy-éknak. Pao Pokol tűzzel segített Judy-éknak, Holdfény meg egy nagyot ugrott, majd a tidósok közé ért földet, és ha jól hallottam, szét is tört a gép. Eközben sikerült megtalálnom a 'Vice-t, és kihívtam Angyalt és Valentinát, akik azonnal ugortak segíteni Judy-éknak. Angyal Égi nyíllal lőtt a RookChessmonok-ra, akiket előtte Valentina bájolt el a Egy-Két Pollen-nek köszönhetően. Közben Kuwanago megmérgezte szerencsétlen Elecmonokat is. - Kuwanago, ha végeztél, az Elecmonokat gyógyítsd meg valahogy! - szóltam neki. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Hétf. Jún. 18, 2012 12:24 am | |
| egy fekete és két fehér RookChessmon továbbfejlődött, és lecsapták Judy-ékat, mint én a legyeket! - Áú, ez biztos fájhatott! - szisszentem fel, miközben az a marha srác a másik srác segítő Digimonjának uszította a másikat! Noooomális?! Na mindegy, vissza a történethez: Allomon és a csapat meggyengült, így Dorenamon azonnal lecsapta a legtöbbet, és rohant ő is segíteni Judy-éknak, miközben Kuwanago-nak sikerült átjutva a Rookchessmon barikádon megmérgezni a tudósokat, de szegény Elecmonokat is. Azonnal ráförmedt a Lilly nevű lányra, amikor szólt neki: - Nem te vagy a főnököm! Különben is, nem tudok, nincsen nekem antimérgem! - közben felkapkodta egyesével a tudósokat és egy konténerbe dobálgatta őket, hogy ott is maradjanak amíg el nem viszik őket. Az egyikük rá is szólt, hogy óvatosabban, de azt keményebben dobta a konténerbe. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Hétf. Jún. 18, 2012 12:44 am | |
| Az események csak úgy peregtek.Judy és egy újonnan érkezett fiú nekitámadtak volna a DO-knak, ám egy Black- és egy WhiteChessmon továbbfelődött, és lecsapta a támadni készülőket. Próbáltam volna odaszaladni és segíteni nekik, ám ekkor észrevettem, hogy Antylamont megtámadja a BlackAgumonos fiú másik digimonja! Gyorsan irányt változtattam és a társam felé futottam, mellettem Rapidmonnal, aki szintén észrevette a dolgot. De nem értünk oda időben, a támadás majdnem elérte a transzban ülő Antylamont, de ekkor Azure társa, Grademon a kardjaival megvédte a társam. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel. -Köszönöm szépen.-hálálkodtam Azurenak és Grademonnak. Nemtudom, hogy ki ez a fiú, de rátámadni a segítséget nyújtóra?! Antylamon ekkor felébredt a transzból, és semmit sem vett észre a dologból. Gyengéden letette BlackAgumont, és odasietett hozzánk. Hátat fordítottam a fiúnak, de azért hallgatóztam, hogy mit tesz. -Srácok, segítsetek a többieknek legyőzni a RookChessmonokat. Antylamon, ha valaki megsérülne, segíts neki a Meditation Cure-al. Rapidmon, te pedig fedezd, mikor gyógyít. Sok szerencsét.-osztottam meg a tervem a társaimmal. Ők bólintottam, majd siettek segíteni a többieknek. Ha már rendelkezünk gyógyító képességgel, akkor ki kell használnunk. Ezután visszafordultam a fiúhoz, hogy jól van-e BlackAgumon. Közben rosszalló pillantást vetettem a srácra. Nem,tudtam, hogy velünk van-e, vagy ellenünk. De pár pillanat múlva megtudom, remélhetőleg. | |
| | | Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Hétf. Jún. 18, 2012 8:28 pm | |
| Elszámítottuk volna magunkat? Három KnigthChessmon összeszedte magát és továbbfejlődtek RookChessmon-okká, melyek egy-egy karlendítéssel a földbe passzíroztak bennünket. Elyan megrázta a fejét, hogy hamarabb felocsúdjon a fejfájásból, amit az előbbi akció nyújtott. - Rendben vagy, Daisuke? - kérdezte felém fordulva. - Soha jobban. - feleltem gyorsan. Judy-ék is hamar összeszedték magukat és olyan dolog történt, amire még én se számítottam: Dem-el egyesülve elérték a végső formájukat. Szó se jött ki a torkomon, mikor az akárhány kilométer magas fémkolosszus megtámadta a RookChessmon-okat. A többiektől néhányan már a becsapódásunk után érkeztek megfékezni a báb digimonokat, így mi sem ülhettünk a babérjainkon. Elyan a véres toronnyal próbálta megemelni a középső RookChessmon-t, hogy Dem minden akadály nélkül lecsaphassa. Ha ez sikerül, a csapás bevégzése előtt elillan, nehogy ő maga is megkapja a szikrakalapács által nyújtott kellemetlen érzéseket. Wingdramon és Faolan ezalatt igyekezett a fennálló 'Chessmon-okat eltakarítani az útból, majd lassan ők is elindultak felénk, hogy megakadályozzuk azt, amiért a többi szelídítő idejött. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Hétf. Jún. 18, 2012 9:45 pm | |
| Akik hátrább maradtak harcolni, mint pl. Wingdramon, azok a KnigthChessmon-okat végleg kiütötték, ám az idegesítő Allomon X még mindig talpon volt és dühösebb, mint valaha! Hamar átvágott a Dem és a többiek által félig kiütött RookChessmon-okon és egy Dinó fellobbanással távol tartotta Flymon-t és a számára ellenséges digimonokat. Felkapta a szemeteskonténert, amiben a tudósok voltak és elszökkent velük. - Még nincs vége! - bömbölte, azzal elment, a gépet otthagyván. Az Elecmon-ok kiestek belőlük, eszméletlenül. A gép kezdett kritikusan veszélyessé válni, amely egy-két fájdalmas élményt nyújtott az ott tartózkodóknak, ám Antylamon gyógyításának köszönhetően azok jobban lettek. Kezdett minden jól alakulni, ám a csapat minden bizonnyal nem számított arra, hogy megjelenik Crimson és Hádész is, oldalukon Dem "hasonmásával". A fiú valamiért titkolta "igazi" társát, akit Suttogónak nevezett. Nem tudni, milyen módszerrel, de magukba gyűjtötték az összes fekete villámot. Lehet, hogy pont a sötét felek képesek erre? A negatív energiák elnyelésére? Minden esetre Crimson és Hádész megtették amit kell, így most azt tervezik, hogy megleckéztetik a bandát! Crimson előhívott egy BlackImperialdramon-t a sárkány formájában, amely Pozitron lézerrel támadt a bandára. Most mit fognak kezdeni a többiek?
Grademon némán biccentett egyet Steve-nek, majd egy pillantást ő is vetett a fiúra, s folytattuk tovább a dolgot. A RookChessmon-okkal egykettőre sikerült elbánnunk, ám az Allomon X előretört és felkapta azt a konténert, amiben a tudósok voltak. A gép szinte totálkáros lett, mely az Elecmon-okat kiütötte. Flaremon már sietett is, felkapta őket a karjába és biztonságos helyen letette a néhány kis ártatlan digimont. Ami problémásabb volt, az Crimson Crawler megjelenése egy férfival az oldalán, akik simán kinyerték a fekete villámok erejét! A fiú lenéző pillantást vetett rám. - Még mindig a gyengébbekkel vagy? - kérdezte. - Milyen szánalmas... - Ne a szád járjon, kisfiam, hanem a kezed! - torkolta le a sötét kinézetű férfi. - Te csak ne utasítgass, mit csináljak! - felelt vissza agresszíven Crimson. - Remek, ha már itt vagy, mond el, mi a fene folyik velem?! Mi közöm van a te születésedhez? - "bombáztam" le a kérdéseimmel Crimson-t. - Szerintem elég egyértelmű, idióta, hogy a ... vagyok! Világos? - azt a szót nem hallottam valamiért. - Elég legyen a bájcsevejből, harcra fel! - azzal elővette sötét DigiVice-át és egy fekete Imperialdramon-t hívott elő, sárkány alakjában. A Pozitron lézer nevezetű támadásához kezdett folyamodni. Coryn szó nélkül a magasba emelkedett, hogy kitérjünk a csapás útjából. A többi digimon társam is így tett: felrepültek az égbe, amennyire csak tudtak. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Kedd Jún. 19, 2012 12:55 am | |
| Nem törődtünk a hátul történő eseményekkel, de most, hogy Mega szintre váltottunk Demmel, könnyebben fel tudtuk venni a harcot a RookChessmonokkal. Ugyanúgy támadtuk őket Szikrakalapáccsal és Lézernovával, hadd kapjanak belőlük egy keveset, mielőtt kifektetjük őket. Ogremon, aki kómásan hevert, majdnem egy KnightChessmon prédája lett, ha Tirion nem jelent volna meg ott, és szétlőtte adatokká Vee-Laserrel. Majd a magához térő Ogremonnak behúzott. - Legalább köszönd meg, hogy ennyi áldozatot meghoztam érted! - torkolta le, majd visszament Cyberdramonékhoz. Protos és Bumper a harccal megvoltak, amikor egyszer csak felbukkant Hádész és Crimson. Még Dem is, miután végzett, meglátta őket. Ahogy sejtettük már születésénél, Hádész még rosszabb is lehet Crimson stílusánál. Bár az Azure-klón inkább rejtegeti igazi digimonját, Hádész inkább úgy volt vele, hogy neki nem kell más digimon, mikor neki ott van Pusztító, akinél jobbat nem akarna. - Pusztító! - sziszegte Dem. - Demolatron! - vigyorgott Pusztító, aki nem szeretett körbeírni a dolgokat. - Gondoltuk, én, Hádész és Azure Crawler gonosz digilélekből vágott másolata teszünk ide egy kitérőt. Hádész először úgy tekintett le Crimsonra, mint egy söpredékre, majd vigyorogva nézett fel Demre. - Nahát, milyen szép nagyfiú! Tetszik a Demolishogmusmonod, ifjú Sarnatrina, Fény Digilelkű énem és én gyámlánya! Tudod mit? Mi lenne, ha összemérjük a Demolatron és Pusztító erejét? Kíváncsi vagyok, vajon az én DexDemolatermonom tökéletes szintben hogy fogja összezúzni Demolatront. - Ne is álmodj róla, hogy legyőztök! - szólaltam meg. - Egyszer-kétszer már elbántam Pusztítóval, még ha szerencsével is, de ezúttal is le fogunk győzni! - Nem hiszem. - csillant fel mohón Hádész szeme. - Pusztító, kapsz egy kis erősítőt, rendben? Még nem jött el az ideje annak, hogy mega szinten küzdjünk meg velük. Bár anélkül is már simán elintézzük őket, és akkro elvehetjük végre Judy Sötét Digilelkét is. Elővett egy kártyát, és áthúzta a saját éjfekete 'Vice-án, és Pusztítót szokatlan sötét villámalapú aura vette körül. Úgy látszik, mintha fájna neki ez a megerőltetés, de utána egyet csapott a hidrokalapácsával, egy nagyobb, mély repedés húzott végig közöttünk. Rossz jel. Tudtam, hogy ezúttal is csalással akarnak minket legyőzni. - Le kell győznünk őket, Dem! Ha nem is most, de a lelküket össze kell egyesíteni, és ez ugyanúgy vonatkozik Azuréra is. Dem átrepült a szakadék felett, és Pusztító előtt ért földet. Nem akarta egyből rázúdítani képességeit, szikrázó kalapácsával suhintott felé. Talán az átugrással sikerült elkerülnie a Pozitront. az öreg Cyberdramon felkapta Sofiát és felrepült vele. Tirion, Protos és Bumper is így tettek, hogy fentről támadják a Cromson által megidézett Imperialdramont. Protos megmondta a két társának, hogy egyelőre hagyjanak minket Pusztítóval és Hádésszal, de egyelőre nem tudták, mit tegyenek, mert a dolgok kezdtek kissé rossz irányba haladni. Féltek, hogy velem megint meg fogják ugyanezt tenni, mint Sofiával és Azure-al, ha kidőlünk Demmel.
A hozzászólást Judy Sarnatrina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 19, 2012 5:06 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Kedd Jún. 19, 2012 1:39 am | |
| Kuwanago nem volt valami túl rendes, az egy egyszer biztos. De sikerült a 'Chessmonokat kiütni és leállítani, hogy tovább töltődjön a gép, ami tönkrement, de Allomon X lelépett a tudósokkal együtt. Amire tényleg nem sázmítottunk, az az volt, hogy megjelent egy Azure-hoz hasonló fiú, meg egy Sophie-hoz hasonló férfi, akik ránk támadtak. Míg a fiú egy sárkányformájú BlackImperialdramon-t küldött ki, a férfi és a sötét Demolatronja Judy-ékra rontottak. Féltem, hogy valami rossz dolog fog történni, de tudtam, hogy Judy erős. Eközben Pao és Valentina a Rook Chessmonokkal, Angyal és Holdfény a BImerialdramon-al foglalkozott egy Égi Nyíllal, valamint egy Jég íjászattal. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Kedd Jún. 19, 2012 1:56 am | |
| - Kuwanago! - mordultam rá, mikor visszaszólt a lánynak. Az a szemét Allomon X a 'Chessmon banda kidőlése után lelépett a tudósokkal. az Elecmonokat szerencsére az Antylomon meggyógyította, akárcsak azokat, akik kaptak a géptől, mikor az felrobbant. - Rohanj csak te gyáva, úgyis kivertem volna a pici agyad! - szólt utána Kuwa. És ekkor nem két aljas klónszerűség jelent meg?! - Jéééé, klónok, csak elrontották őket! - mondtam. De nem lehetett abbahagyni a harcot, mert a Rook-ok nem lettek kiütve, és ráadásnak egy fekete Imperialdramon is megjelent! - Méregpor! - Metál vihar! - Míg Kuwanago Méregporral mérgezte a rook-okat, Dorenamon a Black Imperaldramont támadta. | |
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek Kedd Jún. 19, 2012 4:16 am | |
| A fiú nem tett semmit, ígyhát odafigyelhettem a küzdelemre. A semmiből hirtelen egy férfi ész egy fiú jelent meg, aki kísértetiesen hasonlított Azure-ra. Közben Antylamon meggyógyította sebesülteket. Úgy tűnt, hogy Judy elvan foglalva, így az tűnt a legjobb ötletnek, ha besegítünk a RookChessmonok elleni harcba. -Antylamon, Rapidmon!-kiáltottam a társaimnak, akik máris ott termettek. Felugrottam a zöld páncélos hátára.-Segítsünk a RookChessmonok elleni harcban. De Antylamon, a sebesülteken ha tudsz, akkor továbbra is segíts.-a társam bólintott. Felszálltunk Rapidmonnal, míg Antylamon alattunk futott szélsebesen. Míg őt figyeltem, nem vettem észre, hogy az egyik fehér RookChessmon éppen minket támad. Sajnos Rapidmon is későn vette észre, így az ellenséges digimonnak sikerült minket leütnie. Nekirepültünk az egyik épület falának. Háttal estem be az épületbe, amitől a hátam szörnyen elkezdett fájni. Rapidmon visszafejlődött Terriermonná, és eszméletlenül feküdt mellettem. Próbáltam elérni, de a fájdalomtól mozdulni sem tudtam. És ekkor én is elájultam.
Közben Antylamon észrevette, hogy már nem követjük, majd látta a balesetünket is. Odasietett, hogy segítsen rajtunk a Meditation Cure-al, de miközben Terriermont a kezében tartva a transzban meditált, nem vette észre, hogy az előbbi RookChessmont épp felé tart és megpróbálja kiütni. Most van csak aztán igazán szükség a többiek segítségére. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Iskolakörnyékek | |
| |
| | | | Iskolakörnyékek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |