DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Luminasiak városa

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeKedd Júl. 05, 2011 2:56 am

Az arany és a gyöngy városa: méretre kisebb Terminus City-nél, viszont gazdagabb. Itt is szent és fény típusú digimonok élnek.
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 9:35 pm

Egy napi út után arra döbbentem a társammal, hogy Kukac egy égen levő sínre hajt fel és nem is zuhanunk le arról. Azután megnyugtattam magamat: ebben a világban bármi megtörténhet. Belső témát váltva Adriennre néztem.
- Mond csak - Kezdtem. - Te vissza akarsz menni a szervezetedhez? Tudom mi a feladatod. De nem tudom azt neked teljesíteni. Ha elviszel és a társamból... - Nem akartam, hogy Monodramon meghallja, ám reménykedtem, Adrienn érti a célzást.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Hozzászólások száma : 75

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2011 2:18 am

Nem nagyon lepett meg Kyoshi kérdése.
- Őszintén szólva? Nem tudom. Nagyon jól érzem magam veletek. Salamon is mostanában egyre többször nevet, de egy valami miatt nem hagyhatnám ott őket pedig akarom! - tettem hozzá gyorsan mert Kyoshinak kezdett szűkülni a szeme. - Mert megígérte, hogy kiderít dolgokat a szüleimről - válaszoltam. Most, hogy kimondtam kicsit naívnak tünhettem, de ez van. Salamon Monodramonnal játszott a vonaton, hogy ő elbúj és Monodramon meg megkeresi.
- Olyan jól kijöttök, hogy inkább megölném magam minthogy elválasszak titeket - suttogtam halkan.
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2011 2:24 am

Érzelmek küzdöttek a szívemben.
- A döntésed se nem jó, se nem rossz. - Mondtam komoran. - Kénytelen leszel dönteni: a jót vagy a rosszat választod. Ha visszaviszel, minden bizonnyal megölnek engem. Nem rémítene el a gondolat: nem félek a haláltól, de Monodramon-t féltem. Ha ZeedMilleniummon-á változtatják, vége mindennek.
Jól esett nézni, ahogy Monodramon bújócskázik Salamon-al. Az orrára hagyatkozva sikerült megtalálnia kis barátját. Eközben Kukac gyorsított a tempóján, mintha sietős dolga lenne.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2011 2:32 am

- Tudom... de legalább egy kis emlékfoszlányom lenne róluk - mondtam halkan. Majd Monodramon és Salamon felé pillantottam.
- Legalább ők jól érzik magukat... bár Kyoshi szerinted milyen lehettem kiskoromba? - kérdeztem tőle nagy szemekkel. Majd a vonat hirtelen fékezett és azt kiabálta. "Megtámadtak minket!".
- Mi az? Mi történt? - tápázkodott fel Salamon és harci pózt vett fel. - Jajj annak aki meg mer támadni! - morgott dühösen.
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeCsüt. Szept. 08, 2011 4:12 am

Kukac vészjóslóan elbömbölte magát és az ablakon néhány Gargoylemon mászott be.
- Gargoylemon-ok? - Csodálkoztam el. - Monodramon, te szót tudsz érteni velük! Gyerünk! - Felemeltem a DigiVice-t. - Digifegyver energia!
- Monodramon, tojás-evolúció! - Ismét fejlődésnek indult, mint a múltkor: nagyobbra, erősebbre nőtt és végül úgy nézett ki, mint az ellenség. - Gargoylemon, a fény mosolya!
Az ellenséges digimonok ledöbbentek a saját Gargoylemon-om láttán és haboztak.
- Te közénk tartozol. - Mondta az egyik és megfogta a kezét.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimePént. Szept. 09, 2011 3:48 am

A sok Gargoylemon láttán megijedtem, mert így vész joslobbak voltak. Ösztönösen Kyoshi mögé húzódtam, majd láttam, hogy barátságosak. Salamon nem értett semmit sem.
- Akkor Monodramon-ból most hány van? Egy... kettő... három - számolgatta őket.
- Szerinted mit akarnak? - kérdeztem Kyoshitól. Jobban egnéztem őket. Nem találtam semmi érdekeset rajtuk, de mintha rossz aurájuk lenne... Kicsit megbillentettem a fejem, majd az egyik felkapott a kezével. Az ijedségtől meg sem bírtam szólalni.
- Hé! Őt letenni! - parancsolta Salamon és mérgesen nézett rájuk.
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeSzomb. Szept. 10, 2011 12:27 am

Az egyik Gargoylemon felkapta Adrienn-t, amire Salamon agresszívan reagált. Az én Gargoylemon-om rátette a kezét a vállára és elrántotta, amitől Adrienn-t elejtette és csak hajszál híján tudtam elkapni.
- Nem tudom, mit akartok itt, de jobb, ha nem csináljátok ezt. - Figyelmeztettem őket.
Némán néztek bennünket, amire csak nagyobb feszültség támadt.
- Miért támadtok ránk? Ártottunk nektek?
Erre a másik akkorát lekevert a Gargoylemon-omnak, hogy a hátára esett és elájult.
- Gargoylemon! - Szóltam feszengve, ám nem mertem egy lépést se tenni.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeVas. Szept. 11, 2011 5:56 am

Egy síkoltással díjaztam a zuhanást, majd Kyoshi elkapott.
- Monodra... vagy Gargoylemon! - kiáltotta Salamon és odament barátjához. Félve néztem végig a Digimonokon.
- Nekünk el kell vinnünk a lányt - mondta a az aki megverte Gargo-t. Sóhajtottam. Csak a szokásos duma. Kérdőn néztem Kyoshira, hogy akkor most mi is legyen.
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeVas. Szept. 11, 2011 6:03 am

Adrienn rám nézett, majd a Gargoylemon-okra bámultam és felkacagtam.
- Látom nem tehetünk mást, megadjuk magunkat.
A Gargoylemon-om visszaváltozott Monodramon-ná és amennyire tudott, mellém állt.
- Ez biztos jó ötlet, Kiyoshi mester?
Alig láthatóan bólintottam és letettem a lányt. Lassan közelítettem a Gargoylemon-ok felé, akik nem tettek egyebet, csak elkaptak és magukkal rántottak. Monodramon ráakaszkodott a fogva tartóm farkára.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeKedd Szept. 13, 2011 4:20 am

Csak meredtem néztem őket. Félni féltem nagyon. Gyávának lehet nevezni, de nem csak magamat féltettem hanem Salamont, Monodramon-t és... Kyoshit.
- Kyoshi engem akarnak elvinni! Nem téged engem! - próbáltam a lelkére beszélni, de akkor már Gargoylemon szórításában volt. Utána már semmit sem tehettem. Én is megadtam magamat majd megint felkapott csak most erősebben szorított. Nagy lélegzettett vettem és Salamon felugrott a vállamra. Szomorúan vette tudomásul ő is, hogy csapdába estünk.
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeKedd Szept. 13, 2011 4:29 am

Monodramon dühösen morgott, miközben próbáltam vele jelekkel beszélni, sikertelenül. A kis sárkány digimon beleharapott Gargoylemon szarvába, amire elengedett, és zuhanni kezdtem. Ám valami megállította a zuhanást: egy AeroVeedramon volt az, aki hatalmas kezébe kapott, majd egyetlen faroklendítéssel kiszabadította Adrienn-t és Salamon-t.
- AeroVeedramon, szolgálatotokra! - Szólított meg, majd elrepült velünk és letett egy legközelebbi platformra, ami csupán egy tisztás volt, egy fával tarkítva. Ott letett bennünket. - Rossz ötlet volt velük packázni: az elméjüket valami sötét spóra fertőzte meg, ezért ilyen gonoszok.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeKedd Szept. 13, 2011 4:41 am

Az egész olyan gyorsan történt hogy alig reagáltam egyszer csak egy idegen Digimon kezei között találtam magam. Majd elszállt velünk egy tisztásra.
- Nagyon köszönjük - mondtam és egy kicsit meghajoltam. Salamon is ugyan így cselekedett.
~ Ha megfertőzték őket akkor miért akartak elkapni? Ja megvan... ~ gondoltam magamban.
- Kyoshi óriási veszélybe vagyunk a DO-soknak sikerült átjutniuk valoszínüleg!- figyelmeztettem a fiút.
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeSzer. Szept. 14, 2011 2:27 am

Bólintottam egyet Adrienn aggodalmára.
- Igazad lehet - Mondtam. - Amik digimonok a DO-nak dolgoznak, az agyuk mint megvannak fertőzve valamilyen spórával.
- Jólvan, de akkor mi lesz most? - Kérdezte Monodramon.
- Én vagyok az egyetlen túlélő, akit nem fertőztek meg. - Mondta AeroVeedramon. - Távolról jöttem, a Sárkány-völgyből, ám kiűztek onnan.
Elgondolkodtam, majd néhány perc múlva rádöbbentem valamire.
- Nyilvánvaló, hogy a kicsi spórákat egy nagy spóra irányítja. A közelben kell lennie, mert ha nem, akkor ezt maguktól tennék a Gargoylemon-ok.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeSzer. Szept. 14, 2011 5:27 am

-Tegyük fel, hogy több nagy spóra van és az egyik a Sárkányok - völgyénél van. Akkor szerintem nézzünk ott körül és pár nap múlva meg kéne támadnunk azt a spórát - kezdtem bele egy tervbe.
- Ez jó ötlet, de nagyon sokan vannak - mondta hirtelen AeroVeedramon. Megfogtam az államat és úgy gondolkoztam tovább.
- De szerintem már mindegy - mondta hirtelen Salamon. - Nkünk most úgy is menekülnünk kell A DO-sok mostmár Adrit is elakarják kapni. Előbb-utobb megtalálnak - folytatta.
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeSzer. Szept. 14, 2011 6:39 am

Salamon felszólalására Monodramon csak morgolódni tudott, én megőriztem a hidegvéremet.
- Arra nem gondoltál, kedves barátom, hogy a spóra elpusztításával csökkentethetjük az üldözőink számát? - Kérdeztem.
- Elpusztítom a spórákat, csak adj erőt, Kyoshi mester!
AeroVeedramon-al egyetemben elnevettem magamat.
- Nem kell messze mennünk: a főspóra itt van, a Bukottak városában. - Mondta.
- Kapóra jött, úgyhogy cselekedjünk olyan gyorsan, ahogy csak lehet.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 2:16 am

- Jó menjünk - mondtam hirtelen és felálltam. - Nektek nem kell jönni ez szinte csak az én dolgom meg Salamoné - mondtam komolyan majd megfordultam és elindultam.
- De... minél többen vagyunk annál erősebbek vagyunk! - mondtam Salamon és leült, de makacsan tovább mentem.
~ Akkor egyedül intézem el őket ~ gondoltam nagyképűen.
Vendég
Vendég

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 2:51 am

Salamon megjegyzésére csak helyeselni tudtam. Zavart, hogy Adrienn magára akarja vonni a terhet.
- Csoda volna, ha egy ilyen izét elpusztítanál egymagad. - Mondtam közömbösen. - Csodák viszont csak a mesékben léteznek.
- Úgy gondolod, mester? - Kérdezte Monodramon egy kicsit meglepetten. - A digitális világban bármi megtörténhet. Legyél egy kicsit a földtől elragadott.
- Miért kéne a fantáziába vetnem magamat? Ha előnnyé válna, akkor nem történne meg ez a szörnyűség.
Közben AeroVeedramon normális sebesség mellett elindult velünk a Bukottak városa felé. Annak irányában a felhőzet kezdett sűrűbbé, sötétebbé válni. Baljós érzések fogtak el...

//Bukottak városa//
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 2:55 am

- De ezt nekem kell - mondtam halkan, de már nem figyeltek rám. Kicsit mérgesen kicsit aggódva indultam utánunk. Az út egyre rosszabb és baljósabb volt a köd is leereszkedett amitől nagyon nehezen tájékozotunk. Minden kis hangra felkaptam a fejem és idegesen pillantottam a forrás felé.

//EL//
Ajánlott tartalom

Luminasiak városa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luminasiak városa   Luminasiak városa Icon_minitime

Luminasiak városa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A bukottak városa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Digitális világ :: Földöntúli Égbolt-
Ugrás: