| Ősi digitális romok | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Csüt. Nov. 10, 2011 8:11 am | |
| A medált elvettem, és természetesen az ajtó, ami az egyetlen kijárat volt, elkezdett bezáródni. - Siess! - kiáltottam, majd Koromonnal átbukfenceztünk a következő terembe. A szoba kb. akkora volt, mint ez előző, de itt két Agumon szobor állt egymás mellett, és látszatra semmi különbség nem volt közöttük. Ahogy elhaladtam előttük, szörnyű zajra lettem figyelmes, mire a plafon elkezdett beszakadozni, és az egyik kő mögé fedezékbe vonultam. A két Agumon szobor életre kelt és lelépett a talapzatról. A különbséget most lehetett csak rendesen. Az egyik Agumon fekete volt, míg a másik egy normál Agumon. -Halandó, és te alsóbb rendű digimon! Mivel elloptátok a szent medaliont, ezért kénytelenek vagyunk végrehajtani a szabályt! A kis Koromonnak digiváltozást kell végrehajtania, de ,hogy mivé fog változni az attól függ, hogy kit hagysz életben! Ha BlackAgumont ölöd meg, akkor eltűnik a kis Koromonból a gonosz, és egy normális Agumonná fog átváltozni. Ha pedig a normális Agumont fogod elpusztítani, akkor BlackAgumonná fog változni, s a jellemét örökké a sötétség fogja bekebelezni. A válasszal siess, hiszen minnél tovább halogatod, annál jobban be fog szakadni az épület! - mondta a szobor Agumon. Koromon előlépett és gondolkodni kezdett. - Siess, mert itt maradunk meghalni! - mondtam Koromonnak, mire cselekedni kezdett. - Robbanó buborék! - kiáltotta el magát Koromon, és a BlackAgumon szobor darabokra hullott. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szer. Nov. 30, 2011 5:58 am | |
| A földrengés hirtelen megállt és egy kis szakadék nyílt ki melletted, ami elvileg a kijárat lenne, és az is. A BlackAgumon szobor ketté tört, míg a másik Agumon szobor kis fénycsóvává változott, és Koromonnal eggyesült. Egy-két percig nem történt semmi, de aztán hirtelen a DigiVice-od világítani kezdett, és a kis Koromon Agumonná digiváltozott. Végleg megtörtént a digiváltozás. Gratulálok! Most természetesen ki kell menned a felszínre, és mennél tovább az utadra, de a sors mást szánt neked, úgyanis amikor kilépsz a felszínre egy forgószél kerekedik, és felkap téged. A nagy kavarodás miatt elájulsz, és amikor legközelebb kinyitod a szemed, az emberi világban találod magad. (a pontos helyszínt rádbízom). Vége a küldetésednek. Jutalom: Koromon --> Agumonná változott +200 DP pont//Sajnálom a késésért ^^"// |
|
| |
Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szer. Nov. 30, 2011 6:33 am | |
| Az épület, vagy templom, vagy mi volt az, omlása abba maradt és a fekete Agumon szobor darabokra hullott. A másik szobor, ami a sima Agumont ábrázolta egy apró fénygömbbé alakult át, majd egyesült Koromonnal. Egy darabig semmi sem történt, majd a DigiVice-om villogni kezdett. - Ez meg mi? - vettem elő a szerkezetet. Hamarosan Koromon helyett Agumon állt előttem. - Te ki vagy? - kérdeztem meglepetten, mire a dinoszaurusz kinézetű lény felém fordult. - Agumon vagyok, Kev. Koromonból változom át ebbe a formába. - mondta, mire leesett. Hallottam, hogy képesek magasabb szintre lépni és így nagyobb erőre szert tenni. - Hát akkor gratulálok, Agumon. - mosolyodtam el, majd egy apró résen át kimásztunk a felszínre. Mielőtt kettőt léphetnék egy tornádó felkap és elájulok. //Semmi baj, és köszönöm // | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szer. Dec. 14, 2011 4:36 am | |
| Mosómedve, a Trailmon nem sokat késlekedett és néhány perc alatt elszállította Shadow-t a digitális romokhoz. Kinyitotta az ajtókat és kiszállította a szelídítőt Gomamon-al együtt. - Jijimon ott lesz nem messze. És igaza is volt: a domboldalról meglátott benneteket és sietett hozzátok. - Végre itt vagy Shadow! Elvitték a szent követ, ami a falumat védelmezte! Kérlek, hozd vissza, mielőtt nagy baj lesz. Azt hiszem egy Airdramon vitte el északi irányba! - Botjával a helyes út felé mutatott. - Sok szerencsét, szelídítő és partnere, szükségetek lesz rá!
| |
|
| |
Shadow Chromett Szelídítő
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Aug. 28.
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Csüt. Dec. 15, 2011 7:25 am | |
| Új barátunk nem vacakolt sokat hamar a helyszínre vitt ahol egy furcsa Digimon várt minket és elmondta hogy mi történt. -Értem! Gyere Gomamon induljunk! Gomamon kicsit megijedt ezért hozzám fordult. -Biztos ezt akarod? -Igen! Segítenünk kell!...Na, utánam! Elköszöntünk a két Digimon-tól és elindultunk arra felé amerre Jijimon mutatott a botjával... | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szomb. Dec. 17, 2011 11:31 pm | |
| Nyilván rájöhettél, hogy az Airdramon-ok csak nagyon ritkán szállnak le a földre, mert a levegőben élnek. Viszont ez az egyed néhány kilométerrel később a földön siklott, látható volt a fűben hagyott, a kígyó testéhez hasonló nyomoktól. Ám nem messze a vízben folytatta útját. Nem kicsit meglepő, hiszen az Airdramon-ok rühellik a vizet. Alapos oka lehetett ennek: vagy megsérült vagy egy tengeri barlangba vihette a köveket! A víz elég mély, tehát jól meg kell fontolnotok, mit cselekedtek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Kedd Dec. 20, 2011 3:04 am | |
| Követtük az Airdramon-t a fűben hagyott nyoma után. -Jó gyors ez a Digimon. -Valóban! Én, mint vízben élő ezt el sem tudom képzelni. A rövid szóváltás után szaladtunk tovább egészen egy tóig ahol Airdramon a víz alá merült. -Ez nem lehet Airdramon irtózik a víztől. -Ez most mindegy követnünk kell! -Majd én utána megyek! -Rendben, de nagyon vigyázz! Gomamon lemerült a víz alá megkeresni Airdramon-t. | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szer. Dec. 21, 2011 4:01 am | |
| Gomamon a víz alá merült. Nem lehetett túl sokat látni, ugyanis a víz zavaros volt és rengeteg digimon élt ott a Deep Savers családból. De elég feltűnő egy Airdramon-nak: meglátja a barlang felé úszva, de megtámadja a szárny vágóval, amitől a kis vízi emlős digimon kirepül a vízből. Az Airdramon eközben gúnyosan kuncogott és visszatért a víz alatti barlangjába. Más ötlet kell, ahhoz, hogy Gomamon képes legyen visszaszerezni a kőtáblákat és biztosítani a falu biztonságát. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szer. Dec. 21, 2011 4:07 am | |
| Gomamon támadása nem sikerült és Airdramon kivetette a vízből. Gyorsan odaszaladtam és elkaptam. -Jól vagy? -Igen! De most mit teszünk? -Nos talán megkérhetnéd a vízi Digimon-okat hogy segítsenek! -Rendben! Gomamon visszaugrott a vízbe és egy Seadramon-hoz sietett. -Szia! Nem tudnál segíteni nekünk visszaszerezni a kőtáblát Airdramon-tól? | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Csüt. Dec. 22, 2011 10:00 pm | |
| Ám a Seadramon mordul egyet és hátat fordít neked. Senkitől se kérhetsz segítséget, mert itt nem bíznak meg az idegen digimonokban és az annál furcsább emberekben. Ám odaúszik Gomamon mellé egy Ikkakumon és megszólítja: - A szelídítődet hol hagytad? Hiszen látom rajtad, hogy tudsz Armor tojással fejlődni, vagy tán tévedek? Ennyit szólva ment vissza a dolgára, közben mit sem sejtvén az Airdramon azon van, hogy elpusztítsa a táblákat, de mivel azok varázserőt rejtenek, még nem sikerült neki, ám idők kérdése!
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Hétf. Dec. 26, 2011 1:34 am | |
| Gomamon felúszott a felszínem. -Nem segítenek. -Az baj. A nagy elmélkedés közepette megpillantottam egy tojást. Gyorsan felvettem. A tojás megmozdult és egy lila lény ugrott ki belőle. -Egy másík Digimon? [b]-Igen! A nevem Pagumon! Mostantól a társad vagyok! -Ez nagyon jó! Gomamon csalogasd a felszínre Airdramon-t, majd te Pagumon gond magadra a figyelmét! Utána Goma ugorj vissza és teljes el a kőtáblákat és gyere fel segítenni. Gomamon és Pagumon kötelesség tudóan bólintott és Goma a víz alá merül t... | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Pént. Dec. 30, 2011 12:24 am | |
| Miután megszületett a kis digimonod, az rögtön visszakerült a DigiVice-ba (vadászati szabály!). Eközben Gomamon leúszott a víz aljára és egy ügyes trükkel kicsalogatta Airdramon-t. Az a szájában a kőtáblákkal kiröppent a vízből a dühtől elvakultan. Lecsapott a farkával a kis vízi digimonra. - A kőtáblákat nekem kell őriznem, különben Leviamon-nagyúr megöl! - mondta. De mivel Leviamon hatásköre még nem elég nagy, Airdramon még meggyőzhető, hogy meggondolja magát! Megér egy próbát!
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Pént. Dec. 30, 2011 4:00 am | |
| Pagumon sajnos a Vice-ba került, de a terv másik része sikerült. A tábla viszont még mindig Airdramon-nál volt, egy másik Digimon-ról beszélt. [b]-Te Leviamon-nak dolgozol? Nem vagy rendes, ha engem kérdezel! -Hallottad. Kérlek álj át hozzánk! Így jobban jársz! Így próbáltam meg győzni Airdramon-t...
| |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szomb. Dec. 31, 2011 10:26 pm | |
| Airdramon szemei szelíddé váltak a kérlelés hallatán, viszont azt se akarta, hogy a feljebbvalója, Leviamon megölje. Letette elétek a kőtáblát. - Visszaadom, mert csak ilyen szépen kértétek - mondta. - Majd kitalálok valamit, nehogy bajba kerüljünk. Adjátok vissza Jijimon-nak és üzenem, hogy sajnálom! Azzal szárnyait széttárva a magasba emelkedve eltűnt az égbolton. Rendben, nálatok van a kőtábla, most vigyétek vissza Jijimon-nak!
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szomb. Dec. 31, 2011 11:25 pm | |
| Airdramon visszaadta a kőtáblákat és elrepült. -Köszönjük! Sok szerencsét!...Na gyere Gomamon adjuk vissza a táblákat! Elindultunk a faluba és mikor megérkeztünk visszaadtuk a kőtáblát... | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Hétf. Jan. 02, 2012 6:23 am | |
| Probléma nélkül visszavitted Jijimon-nak a kőtáblát, aminek annyira örült, hogy szteppelni kezdett. XD Megköszöni a segítségedet, majd visszaugrándozik a falujába.
Teljesítetted a küldetést, jutalmad: 125 DP Gomamon-nak + 1.500$!
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok Szer. Jan. 04, 2012 5:27 am | |
| Sikerült elvinni a táblát. Jijimon nagyon örült és illendő köszönés után távozott. -További szép napot!..Na ez szép volt!-gratuláltam partneremnek, majd Mosómedvéhez fordultam.-Van még valami? -Ami azt illeti igen, de a Söt...-ám a szavába vágtam. -Menjünk! Gomamon-al beszálltunk és a Trailmon elindult. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ősi digitális romok | |
| |
|
| |
| Ősi digitális romok | |
|