DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs Allomon (Sima és X)

Go down 
SzerzőÜzenet
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

Hozzászólások száma : 85

Vs Allomon (Sima és X) Empty
TémanyitásTárgy: Vs Allomon (Sima és X)   Vs Allomon (Sima és X) Icon_minitimePént. Márc. 09, 2012 10:01 am

- Hagyd abba, nem mi vagyunk az ellenség! - kérlelte Lovag az Allomon-t, aki csak röhögött:
- Ne röhögtess! Azért jöttem, hogy megöljelek titeket, főleg azt a lúzer lányt meg a korcs Digimonjait Harlám parancsára!
- MI?! Miért?! - kérdeztem döbbenten, mire a hüllő ennyit mondott:
- Mert már elkésett az a nyomorult, a drága robotbabája most a mi gyilkoló gépünk, aki nem várja azt a hülye lányt, mert az odaadta önszántából! Sőt, DarkDemolishormon még meg is öli Judy-t, ha az megpróbálja megmenteni!Twisted Evil - Miért van olyan érzésem, hogy hazudik?:S
- HAZUDSZ! Metál Ágyú!
- Dino Burst! - Sajnos Allomon támadása egyszerűen elsöpörte szegény Lovag vasszféráját és Lovagot is, és majdnem engemet is!
- Lovag, jól vagy?! - kérdeztem ijedten, mikor felálltam. Egy bólintással jelezte, hogy igen, jól van. Visszafordult az ellenségére, aki egy Dino Flash-el akarta elsöpörni, de Lovag elugrott, és az állába rúgott, mikor felugrott, majd Vágtázó Fémmel meg is lődözte.
- Dino Rush!
- Hiper Vágtázó Fém! - megrohamozták egymást, majd a két csapástól egy kisebb robbanás lett, ami miatt eltávolódtak egymástól. Eztán szintén egymásnak rontottak. Allomon elkapta Lovag-ot és a falhoz vágta, aki válaszul Metál Ágyúval sorozta meg, mire Allomon Dino Flash-el sebezte meg.
- Allomon, rossz oldalon harcolsz! Neked a Digimonokat kéne megvédened attól, hogy Harlám és a bandája megölje őket!
- Aki gyenge, haljon meg! Ez a törvény évezredek óta! És ti szánalmasan gyengék vagytok! - ezzel a válasszal egy Dino Rush-al a falhoz lökte Lovagot, aki felugrott, és fejbe rúgta, és egy fal elé ért földet. Allomon úgy látszik felkapta az agyvizet, mert idegesen vágta ezt partneremhez:
- Azt hiszed, erős vagy, hogy legyőzz ENGEM?! - röhögte Allomon. - egy SENKI VAGY, SEMMI TÖBB! DINAMIT FEJ! - Itt Lovagot meg akarta fejelni.
- LOVAG, VIGYÁZZ! - tojtam be ijedtembe. Lovag azonban meg sem moccant. - Mire vársz, tapsra?! - ijedtem jobban meg. Allomon közben egyre jobban közelített társam felé. Lovag meg csak állt-állt-állt. Mikor már terveztem fejembe Lovag sírkövét, az utolsó pillanatba lovag elugrott, így Allomon az acélbeton falat öklelte fel de akkorra erővel, hogy kishíján belesett abba a magmaszerű izébe. Bár így is nagyot zuhant a betonba.XD Allomon kék-zöld foltokkal, meg egy letörött szarvval feállt, és dühösen kiáltott ránk:
- Nem fogjátok megúszni ennyivel! Demolatron MÁR A DARK ORGANIZATION TULAJA! - majd sántikálva elmenekült ki tudja hová.

Lovag: 150+30=180DP

A hozzászólást Randy Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 07, 2012 12:01 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Vs Allomon (Sima és X)   Vs Allomon (Sima és X) Icon_minitimeKedd Márc. 20, 2012 9:10 am

- Nem megy a nyomorult sehova, csak a túlvilágra, akárcsak az a hülye Judy meg a adathalmazai, mikor Harlám nem figyel oda!Twisted Evil - Áhhá! Ez az aljas a saját malmára hajtja csak a vizet!
- Nem hagyjuk! Gyémánt Vihar! - Allomon a farkával odébb vágta a leveleket, pontosabban Belzeemon püspökfalatjába.
- Látom lett új társad te kis taknyos! Lássuk, milyen gyenge!Twisted Evil DINO BURST! - és már támadt is ránk nem kicsit, de szerencsére Aranyróka elugrott onnan.
- Power Paw! - Aranyróka ezzel a támadással be is húzott neki egyet. Allomon elhátrált egy kicsit ettől, mivel szédelgett, így Aranyróka Gyémánt Vihara még jobban ártott neki.
- Ez az, adjál neki! - szurkoltam Aranyrókának, aki elmosolyodott ezt hallva.
Na megállj te bundakabát! Dinamit Fej! és rohamozott egyenesen Aranyróka felé. Az csak elugrott, így Allomon megint a bázis falát találta el, ami már repedezett. De úgy tűnik le se tolja, csak újból Aranyróka felé vette az irányt a Dinamit Fejjel, Amit Aranyróka megint kikerült, és lesújtott rá egy Gyémánt viharral. Allomon már marhára idegesnek látszott, hisz el sem találta Aranyrókát. De ekkor aljasul havat dobott Aranyróka szemébe, így az nem is tudta kikerülni a következő Dinamit Fejet!
- ARANYRÓKA! - ijedtem meg. Ekkor Allomon felém fordult!
- Most te jössz taknyos! - itt egy Dino Burst-al célzott rám, de Aranyróka ekkor egy Powerpaw-al megint behúzott neki egyet, mire csúszott... egészen a vízig, ahová beesett, és jégtömbbé fagyott!XD
- HA, nesze! - mondtam neki, miközben nyújtottam ki a nyelvemet. De ekkor nem kirobbantotta magát Allomon?!
- TI! Most megfizettek! DINO FLASH! - és egy nagyot lőtt felénk.
- GYÉMÁNT VIHAR! - és egy újabb katarzist lőtt Allomon-ra, közben engem megfogott és kikerültük a Dino Flash-t. Allomon viszont bekapta a támadást, és már alig bírt lábra állni. De az csak azért sem adta fel, hanem majdnem beleharapott Aranyrókába, aki felugrott, és fejbe rúgta nem gyengén. Allomon megrázta a fejét, majd egy dühös üvöltést kiadva a Dinamit fejjel próbálkozott. Aranyróka elugrott az útból, így Belzeemon kapta meg a magáét.
- Menj már el az útból te! - ripakodott Belzeemon-ra, és belelökte a vízbe, hogy ott fagyjon.
- Ez minek is lett DO-s?:S
- Semmi közötök hozzá! - itt felöklelésre készült, de Aranyróka azonnal elugrott, így a bázis falát találta el megint. A falon meg nagyobb lett a repedés, mint a Grand Canyon, és látszott rajta, hogy még egy fejelést nem fog kibírni. Aranyróka egy Gyémánt Vihar-Power Paw Konbinációval leütötte Allomon-t, aki így vesztett!
- Ez az! Na haver, tűnés most innen! - mondtam a legyőzöttre. Allomon azonban észrevette a falon a repedést. Aljasul elmosolyodott, majd felöklelte a falat, amitől a bázis kezdett összeomolni!
- Remélem élvezni fogjátok Judy temetését!Twisted Evil - és röhögve elmenekült az aljas!

Renamon/Aranyróka: 150+30=180DP
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Vs Allomon (Sima és X)   Vs Allomon (Sima és X) Icon_minitimeKedd Május 08, 2012 3:44 am

- Nem mész sehová korcs ember, hanem felfallak!Twisted Evil - Nem is volt Azure-nak ideje védekezni, mert Allomon egy Dinamit Fejjel egy fához vágta, miközben Dino Flash-el Azure Digimojait vakította meg, hogy ne segítsenek.
- Már megint te?!
- Igen taknyos! És ezúttal nem fogjátok megakadályozni a terveimbe!
- Azt nem hagyjuk! Gyémánt Vihar!
- Metál Ágyú! -
egyszerre támadtak Digimonjaim a Dínó Digimonra, aki hátrarepült a csapásoktól, majd Dinamit Fejjel felöklelte Aranyrókát, és Lovag-ot meg megpróbálta megharapni, de szerencsére az kikerülte.
- Mi a terved?!
- Semmi közöd hozzá! Dino Flash!
- Ezzel megvakította Lovag-ékat.
- Nem látok! - kiáltotta Aranyróka, majd azon vette észre magát, hogy Allomon a Földhöz vágja.
- Aranyróka! - ment volna Lovag oda segíteni neki, de Allomon beléharapott, majd egy fához vágta. Lovag sérülésekkel felállt, majd egy Metálágyúval megsorozta Allomon-t, ezzel lehetőséget adva arra, hogy Renamon egy Power Paw-ot adjon neki.
- Megállj te nyomorult! DINO BURST! - Ebben a pillanatban a szájából egy hatalmas tűzcsóvát lőtt Aranyrókára. Renamon súlyosabban meg volt sérülve, így nem tudta időben kikerülni. Ekkor Lovag eléje ugrott, és ő szenvedte el a támadást, amitől kidőlt, és már kezdett adatokra bomlani!
- LOVAG!
- Ha, most megtanulod, hogy ne áldozd fel magad másért! - itt eszelősen röhögött. Sokkot kaptam, hogy az, aki még engemet is megmentett, meg fog halni most.
- Ne... LOVAG!!! - kiabáltam el magam, mire villogni kezdett a X-Loader-em,majd ezt a szót írta ki:
- Evolúció! - Majd egy világoslila gömb cikázott végig az égen, egyenesen Lovagba, míg Aranyrókát sárga fény özönlötte el.
- Dorumon, Evolúció!
- Renamon, Evolúció! - Elkezdek megnőni. Lovag szárnyai és karmai a mellső és hátsó lábán megnőttek, farkának márcsak a vége volt kicsit lompos, Aranyróka közben négykézlábra ereszkedett, több farka nőtt, miközben sál lett a nyakában. Tudtam, hogy Aranyróka Youkomon-hoz lesz hasonló, de Lovagnál nem tudtam mi lesz. Közben Allomon hiába próbálta megölni őket mielőtt befejeződik a Digivolúció, a támadások nem hatottak most rájuk. A végén Lovag egy nagyobb sárkány féle lett.
- Dorugamon!
- Kyubimon! - Aranyrókából Youkomon jó verziója, Kyubimon lett.
- HOGYAN LEHET EZ?! DINO BURST!! - Allomon megint felkapta az agyvizet, szokása szerint. Lovag és Aranyróka simán kikerülte, majd támadtak.
- ÁGYÚGOLYÓ!
- SÁRKÁNY KERÉK! - Amíg Lovag egy adag nagy vasszférával meglőtte Allomont, Aranyróka lángkerékként gurult, majd beleütközött Allomonba, aki a legközelebbi hegységig repült. Miután kimászott onnan, bosszút fogadott megint, majd elmenekült.

Lovag/Dorumon: 480+30=510 DP(Champion szintre léphet mostantól!)
Aranyróka/Renamon: 480+30=510 DP(Champion Szintre léphet mostantól!)
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Vs Allomon (Sima és X)   Vs Allomon (Sima és X) Icon_minitime

Vs Allomon (Sima és X)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Vs. Blackwargreymon (sima és X)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: