DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs. Blackwargreymon (sima és X)

Go down 
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Vs. Blackwargreymon (sima és X) Empty
TémanyitásTárgy: Vs. Blackwargreymon (sima és X)   Vs. Blackwargreymon (sima és X) Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 8:07 am

Judy a viharban eltűnt mind a 30 sárkánnyal, valamint a partnerével együtt. A robot-szerű digimon egyetlen rúgással a sodrásba lökte Pierre-t, ám a partnere hűségesen követte, akármennyire gyenge is volt és minden bizonnyal belement a DigiVice-ába, nehogy észrevegyék hátul. Akivel Geogreymon és Kevin küzdött, a BlackGreymon gazdája Hamasaki Megumi a közeli fáról utasította a partnerét, miközben Harlám helyét átvéve a Digitális Világba küldött erősítést, tehát még nem nyugodhattunk meg, ám ebben a helyzetben semmit se tehettünk. A DO felől jött a mentőakció: egy falka Gazimon-t, néhány Flymon-t és egy... Blackwargreymon-X-et küldtek Arkadimon, valamint a többi ott
maradó DO-s megmentésére!
- Te jó ég ez Blackwargreymon! - kiáltott fel valaki. - Az X digimon eljött adatlopásért!
- Azure? - fordult felém Flaremon. - Mi legyen?
- Nem számít, hogy X vagy mega digimon-e, meg állítjuk ezt a szörnyűséget! - mondtam határozottan.
- Az már igaz, de ő olyasmi ellenfél, mint Gaiomon - szólt az oroszlán digimon. - Egy Ultimate szintű digimont simán legyőzne!
- Nem, ha együtt csináljuk! - mondta a Vice-ból Grademon.
- De te megsebesültél - mondtam aggódva. - Ebben az állapotban ki fog nyírni!
- Nem kell előhívnod, még így is megölöm! - morogta BlackWargreymon és a Démon Karjait (a fegyverei) Flaremon-ra szegezte. - Kibelezem a cicust!
Még Astamon-nál is fürgébben támadt, amit alig lehetett látni! Flaremon ugyan kitartotta bal karját. Ugyan tompította a szemből jövő rúgást, de hátrébb csúszott a száraz porban. Erős azt meg kellett hagyni, de mit is várhattunk egy a Greymon-ok "klánjába" tartozó digimontól?
- Hádész Hatalom! - és a BlackWargreymon egy a Gaia Hatalomhoz hasonló gömböt hozott létre a kezeiben és azt ráhajította Flaremon-ra.
- Krizsma Bestia Hullám! - a bestia digimon ezzel a csapással próbálta eltéríteni a fekete tűzgömböt.
Egy kicsit mintha lelassult és még az ütközés előtt becsapódott a közeli fasorba, amitől az lángra gyúlt. De még így is megpörkölte Flaremon arcát. Az ellenség egy pillanatig se habozott és folytatta a kíméletlen rohamot. Flaremon alig tudott védekezni a cikázása miatt.
- Valamit ki kéne találnunk - motyogtam.
- Aniki! - szólt indulatosan Grademon. - Vegyük át Wargreymon taktikáját és használjuk ki a helyzeti előnyeinket! Bízd csak ránk!
- Értem mire gondolsz, de a sebed? - kérdeztem a harcost.
- Heh, ennél rosszabb napokat is átéltem és akkor senki sem állt mellettem - kuncogott kihívóan Grademon. - Megmutatjuk a cicussal, mire is vagyunk képesek!
- Rendben, Flaremon! Van egy ötletünk, de együtt kell működnöd Grademon-al!
- Rám számíthatsz! - kacsintott egyet Flaremon.
- Oké! Reload, Grademon! - és a DigiVice-ból előugrott a kardoskodó digimon. - Tedd hát, amit kívánsz!
Arany Meteor egyet biccentve ugyanolyan sebességgel támadt, mint Blackwargreymon. A kereszt pengével, de azt az ellenfél könnyedén félrelökte. Grademon felugrott, ahova Greymon követte, és egy biccentéssel jelet adott.
- Reload, Flaremon! - erre Grademon egy vágás elől menekült meg.
Flaremon pontosan Blackwargreymon alatt jelent meg, így repülés közepette állon verte a vörös oroszlán táncával.
- Te kis...! - kapta fel vizet a fekete WarGreymon és a Sötét Gaia Hatalmat felé hajította.
- Reload, Grademon! - és a harcos digimon ketté hasította a tűz gömböt a Grade vágással, majd az ellenség mögé kerülvén súlyos találatot okozott neki.
Blackwargreymon haragosan zihált, ám még akart a pofonokból. Gyors vágásokba kezdett, ami elől Grademon úgy hajolt el, mintha tudná minden mozdulatát, közben ismét biccentett egyet.
- Reload, Flaremon! - Grademon helyett most Flaremon-al nézett farkasszemet.
A hatalmas oroszlán egy óriási öklös pofont adott le Blackwargreymon-nak, amitől a levegőben dobott egy hátra szaltót. Váratlanul észrevettem egy furcsa dolgot a digimon hasán: hasonlított egyben egy piócára és egy robotra, ami úgy lüktetett, mint egy szív! Visszataszítónak tartottam az idegeken keresztül irányítani a digimonok agyát és viselkedését!
- Flaremon, pusztítsd el azt a parazitát a hasán! - kiáltottam oda neki teli torokból.
Bólintott és nekilendült egy erőteljes ütésnek, amit végül bemért a kis féregnek. Az szétfolyva felrobbant, amire Blackwargreymon szédelegve leszállt a földre. Ugyan nem kiáltott, de látszott rajta, hogy fáj valamije, úgyhogy vártunk. Váratlanul sötét energiák hagyták el a testét és nem egy fekete, hanem egy átlagos WarGreymon X állt ott.
- Hol vagyok? Mi történt velem? - vetette fel a kérdést Flaremon-nak és nekem. - Ember és társa?

Flaremon: 3.460 + 70 = 3.530 DP
Grademon: 2.600 + 70 = 2.670 DP
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net

Vs. Blackwargreymon (sima és X)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Vs Allomon (Sima és X)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: