Név: Randy Chrome
Kor: 18
Születési dátum, hely: Február 28., Mayville
Lakhely: Japán, Tokyo
Kinézet: 159 cm magas, vékony testalkatú, kék szemek és szőke haj, fekete póló, barna dzseki, kék zsebes farmergatya és edzőcipő zöld színben
Jellem: általában olyan komolytalan, hogy nem igaz. Barátságos, vicceskető, de szükség esetén komoly, bár olyankor néha bepánikol.
Felszerelés: Digivice, zsebszámítógép, Fila fiús válltáska, elsősegély, kaja, telefon
DigiVice típusa: X-Loader(Kék színű zöld kijelzővel, Engedélyre várva)
Beállítottság: Jó/Jófiú
Egyéb: hobbija a csúzlizás
Előtörténet:A 90-es éveknél születtem Isten tudja mi a neve kórházban. Anyám szabó volt, messze a legjobb, apám meg ilyen informatikus. Normális családi körülmények között nevelkedtem, az iskolában sem volt semmilyen gond. Vagyis csak majdnem, mert bele voltam esve egy lányba, de az bunkón elutasított engem, közben meg a fél osztály már járt vele. De a fiúi sem jártak jobban, higgyétek el! Az iskolában én voltam a mókamester, mindig kitaláltam valami heccet, amin jót kacagtam. Bár a tanárok nem értékelték ezt.:S Na szóval, az iskola jól ment, mindenből 5-ös voltam. De volt az iskolában egy igen csúnya botrány, amit máig nem tudtak lemosni. Év végén kiosztották a bizonyítványokat az osztályomban, és képzeljétek: Az egész osztályt megbuktatta az osztályfőnök! Csak azok a beképzelt bunkók mentek át, akiknek még a füléből is pénz folyt! Az egész osztály csodálkozott, miközben a bunkó gazdagok gúnyolódtak rajtunk. Az Igazgatónak is fura volt, hogy hogy bukhatott meg az egész osztály, mikor 5-ös volt mindenki ott, akik meg átmentek, csupa 1-es. Rövid nyomozás után kiderült, hogy a bunkók lefizették az osztályfőnököt, aki meg boldogan fogadta el a pénzt! Azt a szemetet kirúgták, a bunkók meg bekerültek a rendőrségi bűnügyi listára közmunkát végző személy megvesztegetéséért. Szóval ezt elnézve jól ment az Iskola, és jelenleg apámnál dolgozok, mint segéd programozó. Akkor még nem tudtam, hogy mi az a Digimon. Azt sem tudtam, hogy azt eszik vagy isszák-e.XD Van két jó barátom munkahelyről. A komolykodó Phil és a "mindent megtudok verni" Fred, aki bokszoló lett volna, ha az anyja nem csapta volna ki a hisztit az első bokszmeccsén.:S Egyik nap én, meg a 2 haverom éppen sétáltunk, mikor váratlanul robbant mellettünk valami. Megijedtünk, hogy mi a fene, aztán a következő dolog jelent meg a szemünk előtt: egy hollóember harcolt egy nagy buta Ogre-val! Néztünk, hogy mi a franc, és láttuk, hogy a Hollóemberrel volt egy csaj valami kütyüvel.
- DigiXros! - kiáltotta a lány, majd a hollóember valami dinóval egyesült, és úgy győzte le az ogrét, aki tojássá vált, és pápá, elrepült. Én meg a haverok futottunk, nehogy ránk rontson vagy valami. Egy ideig nem tudtuk, hogy mi a fene volt.
Másnap apámat, engemet, Phil-t és Fred-et elhívtak valahova. először azt hittem valami jó buliba, vagy valami ilyesmiben. Egy fekete limuzin várt minket.
- Na, itt a maffia! - mondtam viccesen. Bár Phil ettől megijedt. Na szóval beszálltunk a limuzinban, majd elindultunk. Nem láttam semmit az ablakon, mert sötétítve volt. Nem értettük, minek ez. aztán megérkeztünk valami bázisra, ahol valami Hárem Barack üdvözölt minket. Elmondta, hogy szüksége van a segítségünkre, hogy megalkossanak egy olyan gépet, amivel bizonyos Digimonoknak nevezett lényeket befogjanak, és csak a programozás hiányzott. Én, Phil meg Fred nem értettük, de apám igen.
- Soha! A Digimonok szabad lények, nem holmi rabszolgák! - Itt már én meg a két haverom is kezdtük érteni, hogy mi van.
- Ha már így állunk... ELKAPNI ŐKET! - itt kis híján elkaptak minket, de mi gyorsan leléptünk. Vagyis majdnem, mert apát elkapták!
- Fuss fiam, fuss! - kiáltotta apa. Még hallottam, ahogy Hárem mondja neki, hogy egy agymosás majd megváltoztatja a Digimonokról való hozzállását! Jaj ne! De nem tudtuk megmenteni, mert jöttek Harlám katonái, és valami Dobermon-nak nevezett csapatnyi kutyaféleség. Rohantunk ahogy bírtunk, még véletlenül sem álltunk meg. Hogy mi történt apával közben, azt nem tudom, de láttam, hogy apa vészjelzést ad le valakinek...
Szóval, én, Phil meg Fred rohantunk, rohantunk, egyszer csak láttuk, hogy valami tornádó jön!
- Futás! - kiáltotta Fred és csinált volna egy hátraarcot, de mögöttünk meg a katonák voltak. Magyarul be volt8unk kerítve. Tornádó előttünk, katonák utánunk.
-
B@zmeg, végünk! - mondtam ijedtemben. Vagy a tornádó, vagy a Dobermannok ölnek meg. Ekkor felkapott minket a tornádó, amitől menekültek a katonák meg a "kutyáik". Phil sipákolt forgás közben, mint az őrült, Fred kezdett zöldülni, én meg behunytam a szemem félelmemben. mikor nehezen kinyitottam, mindhárman egy hófehér szobában voltunk, isten tudja miért. a szoba közepén pedig 3 fura szerkeszet.
- Mi a nevetek? - kérdezte hirtelen valaki. Ijedtünkben nem tudtunk megszólalni, de aztán elmondtuk a nevünket. ekkor a 3 eddig fehér kütyü színt kapott, és a kezünkbe szállt. Az enyémé kék volt zöld kijelzővel, Phil-é Lila kék kijelzővel, Fred-é meg barna ilyen kijelző színű kijelzővel.XP Aztán a következő percben valami bázis szerűségen voltunk. Egy férfi köszöntött minket.
- Üdvözöllek a Labroban, a nevem John. - mi is visszaköszöntöttünk nekik. Elmondta, hogy ők okozták a tornádót, hogy megmentsenek minket, miután apám le adta nekik a vészjelzést. De jó, apám tudott erről! Majd mikor látta a kütyüt a kezünkben, gratulált, hogy Digimon Szelídítők lettünk, pontosabban generálok. Kérdeztem, hogy Digimon?? A férfi elmondta, hogy "virtuális" lények, akiket számítógéppel lehet elérni, a Digi világban élnek, satöbbi. John aztán elmondta, hogy a Digi Világban kell mennünk, hogy segítsünk a többi Szelídítőnek rendet rakni, ugyanis valami Dark Organization nevű gonosz banda át akart venni a Digimonok felett az uralmat! Jaj, szegény fater! De John megnyugtatott, hogy már apám megmentésén vannak. Megkértek minket, hogy menjünk át három teleporton keresztül a Digi világ-ba. Elsőnek Phil ment. Valami víz zónába került, és ott meg is lett a partnere, egy Penguinmon, vagy mi. Aztán Fred ment, ő valami erdőbe került, és valami Gaomon lett a partnere. Illet is hozzá, mert bokszos volt az isXP. Na szóval én mentem. De ezek valamit elszámíthattak az én teleportomnál, mert egy erdő felett az égbe kerültem! Zuhanni kezdtem, közben visítottam, mint az állat. MOST KI MENT MEG?!
Partner neve: -
Típusa: -
Forma: -
Család: -
Átalakult formái: ---> ---> --->
//mivel Szabályzat szerint Admin jelöli ki a Generalok partnerét, így őt kérném meg, hogy adjon egyet!
//