DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Shibuki erdő

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

Shibuki erdő - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 12:07 am

Miközben Azure, Kevin és Steve a DO-sokkal voltak elfoglalva, én meg Pao Arkadimon-nal, aki Champion szintre de-digiváltozott. De így is erősebb volt szegény Pao-nál, így a kis Digimonnak időben el kellett ugrania a támadások elől, ha egyben akart maradni.
- Pao, a szemébe lőj! - Kiabáltam neki. Pao vette az adást, hogy miért:
- Oké! Sav Buborék! - itt a szemébe lőtt Arkadimonnak, amitől nem látott semmit, így a többi Digimon azonnal nekirontott, és leverte.
- Ez az!^^ - Ujjongtam. Aztán látva, hogy a többiek is harcolnak, csatlakoztam hozzájuk arra az estere, ha segítség kell nekik.

A hozzászólást Lilly Lake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 3:52 am

Sikerült a művelet, de Dem észrevette a megjelenő Pierrt is, aki az egyik kissrác ellen küzdött meg digimonjaikkal. Ő volt az a DO-s, akit eredetileg fogságba akartunk ejteni.
- Judy, menj előre! - szólt rám Dem, mikor jött a digivihar és már beszippantott. Harlám is ekkor jelent meg, hogy kérjen erősítést a Coredramonék ellen.
- Dem! Harlám! - kiabáltam felé.
- Megoldom! . kiáltott vissza Dem. - Lézerágyú!
A lézersugár ripityára lőtte Harlám rádióját abban reménykedve, hogy nem tudta megadni a koordinátákat és akkor a többi digimon is megmenekül. Dem hátulról, meglepetésszerűen belerúgott Pierrbe, és a rúgással a digiviharba taszította, aztán ugrott utána ő is. Még mielőtt őt is elnyelte volna, még utoljára a Coredramonok felé kiáltott.
- Siessetek! Le kell lépnetek a többi vad digimonnal együtt, mielőtt jön még több DO-s! Sipirc!
A digivihar elnyelt mindannyiunkat. Bár két embert sikerült fogságba ejtenünk, csak reménykedni tudtunk, hogy a Coredramonék hallgatnak Demre és jobbnak látják lelépni, mielőtt mindketten fogságba esnek.

//Digitális mag - Végtelen utak//
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 4:26 am

Judy a viharban eltűnt mind a 30 sárkánnyal, valamint a partnerével együtt. A robot-szerű digimon egyetlen rúgással a sodrásba lökte Pierre-t, ám a partnere hűségesen követte, akármennyire gyenge is volt és minden bizonnyal belement a DigiVice-ába, nehogy észrevegyék hátul. Akivel Geogreymon és Kevin küzdött, a BlackGreymon gazdája Hamasaki Megumi a közeli fáról utasította a partnerét, miközben Harlám helyét átvéve a Digitális Világba küldött erősítést, tehát még nem nyugodhattunk meg, ám ebben a helyzetben semmit se tehettünk. A DO felől jött a mentőakció: egy falka Gazimon-t, néhány Flymon-t és egy... Blackwargreymon-X-et küldtek Arkadimon, valamint a többi ott maradó DO-s megmentésére!
- Te jó ég ez Blackwargreymon! - kiáltott fel valaki. - Az X digimon eljött adatlopásért!
- Azure? - fordult felém Flaremon. - Mi legyen?
- Nem számít, hogy X vagy mega digimon-e, meg állítjuk ezt a szörnyűséget! - mondtam határozottan.

//Folyt. köv.: Szelídítő vs. Vad Digimon//
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Hozzászólások száma : 104

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 7:07 am

Pierret hirtelen Demi berúgta a viharba, így nem tudtunk megküzdeni. Ekkor néhány Gazimon és Flymon társaságában megjelent egy BlackWargreymon-x! Nagyon megijedtem tőle, hisz szörnyen erősnek tűnt, valamint Azure szavaiból ezt vettem ki. Muszáj volt valahogyan segítenünk Azurenak és Flaremonnak, ígyhát odasiettünk volna Turuiemonnal , csakhogy a Gazimonok elállták az utunkat.
-Turuiemon, azthiszem velük fogunk megküzdeni. Készen állsz?
-Még szép!

//Folytatás:vs.wild digimon//
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 7:59 am

Miközben BlackGreymonnal harcoltunk a Digitális vihar beszippantotta Judy-t meg még egy embert.
- Legalább mi még itt vagyunk. - mondtam GeoGreymonnak, majd láttam, hogy a DO részéről érkezik az erősítést.
- Ne már, ez nem ér! Nekünk ki fog segíteni? - csattantam fel. GeoGreymon már Steve felé indult, aki felé két Flymon közeledett.
- Egyedül nem bírnak el kettővel. - mondta nekem címezve, majd felugrottam a hátára és elindultunk, hogy segítsunk Steve-nek.

//Folyt. köv. vs. Wild Digimon//

//Folyt. köv. vs. Wild Digimon után//

- Kev, gyere ide, van itt valami amit látnod kéne. - odasiettem. Amit láttam az fura volt. sose találkoztam még ilyennel, mintha valami parazita lenne.
- Ez valami élősködő lehet? - kérdeztem partneremtől, de ő sem találkozott még ilyennel. Odanyúlt, majd letépte Flymon-ról, feldobta és elégette a parazitát.
- Vége. Mi van a többiekkel? - kérdezte GeoGreymon.

A hozzászólást Kevin Howlett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 23, 2011 8:39 am-kor.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 8:27 am

Rémülten láttam, hogy a DO-sok erősítést hoztak, de én meg nem tudok segíteni nekik, mert túl erősek Pao-nak. Ám láttam, hogy egy vörös hajú csaj, meg a a fura módon éjfekete Gazimon-ja hátulról akarták megtámadni a csapatot!
- Jaj ne! Sav Buborék! - szokásosan egy sorozatot adott a vírus Digimonnak, aki Pao-ra morgott. A vörös hajú lány meg eléggé nagyképűen szólt rám:
- Hogy merted féreg?! Most meglakolsz!

//Folyt.: Vs NJK//

//Folyt.: Vs. NJK után//

- NE, NE!! Hogy győzhetett le egy lúzer, meg a plüsse?! - kiabálta Dalphie.
- Veled ellentétben mi nem csaltunk! - mondtam neki.
- azt meglátjuk!! Ogremon, öld meg a Digimonját!! - Amekkora hangerővel mondta, nyílván más is észrevette, hogy rám szabadít egy Ogremon-t, aki a Csont Bunkójával egyből leütötte Pao-t!
-PAO!
- Mondj búcsút a plüss kutyádnak! Twisted Evil - Itt nagyképűen felnevetett, majd visszahívva 3 Digimonját inkább távozott, mert 3-ból 2 meg volt sérülve a Digimonjaiból. Rémülten vettem kezembe Pao-t, aki eszméletlen volt.
- Pao, ne halj meg, kérlek! Crying or Very sad - sírtam. Ekkor a Digivice-om egy géphanggal ezt kiabálta: "EVOLÚCIÓ!" Nem értettem, amíg Paomon át nem kezdett változni, miközben két zöld spirál forgott körülötte
- Paomon digiváltozik... - itt ahogy növekedett, lábai lettek, a farka és füle is hosszabb lett, valamint feje és nyaka is lett. - Labramon-ná! - A hangja is kicsit mélyebb volt, és a két spirált eltűnte után Paomon helyén egy szinte újjászületett Labramon nevű Digimon állt. A Digivice-om mindjárt mutatta is az Adatot róla:
- Labramon, Bestia Digimon. Paomon Rookie formája, Vakcina Beállítottságú. A Természet Szellemek és a Rémálom Katonák családban tartozik. -
- Pao, te vagy?
- Igen Lilly! Elértem azt a fokot, hogy Rookie-vá váljak, hála neked!^^ - Boldog voltam, hogy végül nem meghalt Pao, hanem Labramonná vált. Beismerem, szépnek lehetett mondani^^. Ebben a pillanatban sípolt a Digivice-om, és Labramon belekerült. Megijedtem, de aztán mondta Labramon:
- Ne ijedj meg! Ez azért van, mert szelídítő mellett csak 1 Digimon lehet. Tessék, itt az új csapattag^^.- És a kezembe egy Digimon tojása jelent meg. Azonnal megrepedt, és egy kis fehér gömböc formájú angyal-féle kelt ki belőle. Rám nézett kíváncsian, és ennyit mondott:
- Putti?

A hozzászólást Lilly Lake összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:32 am-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 8:45 am

- Hol vagyok? Mi történt velem? - vetette fel a kérdést Flaremon-nak és nekem WarGreymon. - Ember és társa?
- A Dark Organization rabolt el téged a világodból és egy parazitával irányítottak téged - mondtam és megmutattam a féreg maradványait. - Blackwargreymon-ként nem voltál magad.
- Akkor köszönttel tartozom nektek, emberlány és társa, Flaremon. Elnézést a gaz bűneimért.
- Nem te tehetsz róla - szólt Flaremon és Wargreymon vállára tette a kezét és a másikkal egy anyahajó felé bökött, ami a DO-soké lehetett. - Fizessünk meg nekik a tetteikért!
A két digimon egyszerre rugaszkodott el a talajtól és elszántan repültek a gép felé. Wargreymon a nagy tornádóval egy fúró alakját vette fel és azzal roncsolta szét az anyahajó motorját belülről. Flaremon a vörös oroszlán táncával végül hazavágta az erősítést, ami a tóba zuhanva felrobbant. Miután végeztek, visszatértek.
- Azt hiszem ezzel végeztünk is... - sóhajtottam, bár még a többiek küzdöttek.
- Még közelről sem! - mondta Wargreymon. - Ha paraziták irányítottak bennünket, Parasimon állhat a dolgok mögött. Köszönöm a segítséget, ezért...
Itt az ujjával hozzáért a DigiVice-omhoz. Az váratlan módon felragyogott és a kijelzőjén egy szürke tojást véltem felfedezni.
- Én már nem tudok róla gondoskodni - folytatta. - Legyen a te partnered, kiérdemelted.
- Te hová mész? - kérdezte Flaremon, miközben visszaváltozott Coronamon-ná.
- Megkeresem Parasimon-t. Sejtem, merre lehet. Ég veletek! - azzal felszállt és eltűnt a kék fellegekben.
Amint elment, Coronamon visszakerült a Vice-ba, helyette a kezembe fogtam a sosem látott tojást. Azt elkezdett repedezni, és helyette egy kis fekete digimon volt ott.
- Nini, egy Botamon! - mondtam.
De a kis szőrgombóc hamar továbbfejlődött Koromon-ná, az Agumon előtti alakba. Nagy szemeivel sokáig nézett, utána megnyalt.
- Mama! - kiáltott fel.
- Öhm, valami tévedésről lehet itt szó, én nem lehetek a mamád... - motyogtam zavartan.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 11:31 pm

Mikor végeztünk Flymonnal, és végre felébrdet, kérdőn ránk nézett.
- Mit keresek itt? Ti kik vagytok? - kérdezte. Láttam, hogy tényleg nem érti, hogy mi folyik itt.
- Kénytelenek voltunk ellátni a bajodat, mert ránk támadtál. Valami parazitát találtunk a tarkódra tapasva. - mondta GeoGreymon. Én csak hevesen bólogattam, mert ez így volt, bár azt, hogy mit csináltunk vele, inkább nem firtattuk. A szárnya már megszáradt, így tudott repülni is.
- Hát köszönöm, hogy legalább nem öltetek meg. - mondta, majd mintha mi sem történt volna elrepült. Ekkor a DigiVice-om villogni, pittyegni és zizegni kezdett.
- Ez meg mi? - elővettem a szerkentyűt, majd egy épp repedező tojás képét láttam rajta.
- Mi nekem is volt tojásom? Észre sem vettem! - kiáltottam fel. Kicsit bepánikoltam, hisz nem tudtam, hogy hogyan kell bánni egy bébi digimonnal. Közben GeoGreymon Agumonná változott vissza.
- Hát Kev, gratulálok. Mostmár ketten leszünk. - mondta, amitől nem lettem jobban. Agumon pihenni ment a Vice-ba helyette pedig a repedező tojás pottyant a kezembe.
- Azért nem kellett volna így hozzám vágni. - mondtam, amire Agumon csak morgott egyet. A tojás végül felrepedt és egy piros digimont fogtam a kezemben.
- Jyarimon, nyálka digimon. Ez a kis apróság a méretéhez képest nagyon erős. Később vírus tíoousú digimon lesz. - olvastam le a szerkezetről.
- Hello. Nincs valami kajád? - megráztam a fejem, Agumon pedig csak röhögött a DigiVice-ban.
- Ugyanolyan vagy, mint Agumon. Gratulálok. Isten hozott a csapatban. - mondtam, majd Jyarimon átalakul Gigimonná.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 24, 2011 4:46 am

A Gazimnok nem győztek bocsánatot kérni amiatt, hogy ránk támadtak.
-Nyugi, nincs semmi gond.-vakartam meg a tarkóm. A Gazimonok meghálálták, majd elszaladtak. Turuiemon visszaváltozott Lopmonná. Meghallottam, hogy a többiek a parazitákról beszéltek.
-Igen, én is ilyeneket láttam a Gazimonokon.-ekkor elkezdett csipogni és villogni az én Viceom is. A benne lévő tojás elkezdett repedezni, végül szétrepedt. A gépből nagy fény kíséretében egy kis lény jelent meg a karjaim között.
-Hali, zeri.^^-mondta a kis jövevény.
-Hát te meg?-kérdeztem meglepődve, de a kis digimon már ki is ugrott a kezemből, és odaszaladt Lopmonhoz.
-Hali bátyus, zeri^^.-ugrott Lopmon fejére, és onnan bámult a többiekre. Lopmon meg sem tudott szólalni a meglepetéstől. Aztán ideje sem volt, mert visszakerült a D-arkba. A kis újszülöttre irányítottam a viceot.
-Zerimon, az iszap digimon. A többi újszülött digimonnal ellentétben neki van egy szarva. Conomon ikertestvéreként is emlegetik.
-Haha, Zerimon, evolúció!^^-még most kelt ki, de máris fejlődött.-Gummymon evolúció!-sőt, nem is csak egyszer!-Terriermon!-a többieknek is kikelt a tojás, mindenkinek másféle digimon kelt ki.
-Üdv a csapatban Terriermon.-mosolyogva üdvözöltem az új társam.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 24, 2011 5:03 am

Kiderült, hogy szegény Digimonokat, akik ránk támadtak, paraziták irányítottak. Láttam, hogy a többieknek is kikelt 1-1 tojás, mind másmilyen Digimon lett a tojásaikból.
- Gratulálok^^ - mondtam nekik, majd mesélni kezdtem Dalphie-ról. - Jut eszembe, képzeljétek, egy Dalphie nevű öntelt lány aki Digimon Gyűjtőnek nevezi magát be akarta magának gyűjteni a Digimonjaitokat, pedig már volt neki 3!
- Igen! - Szólt Pao a Digivice-ból.
- Ja és képzeljétek, Pao Tovább fejlődött!^^ - Mutattam nekik a Digivice-om képernyőjét, amin integetett Pao^^. Eztán az újszülött Digmonom felé irányítottam a Digivice-t, ami mutatta is, ki ez:
- Puttimon, Kis Angyal Digimon. In-Training forma, Nincs Beállítottsága. A Vírus Űzők családban tartozik.
- Szia kis Angyal.^^ - Mondtam Puttimon-nak, akit Angyalnak becéztem^^.
- Szia.^^ - mondta vékonyka hangon a kis újszülött.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 24, 2011 5:45 am

Végül én is észrevettem, hogy a srácoknál is volt egy-egy tojás, amiből digimonok keltek ki.
- Nagyszerű hír - hunyorítottam.
Lilly elkezdett mesélni egy olyan lányról, aki digimonokat matricaként gyűjti őket. Koromon ennek hallatán nagyot mordult, vagy legalábbis úgy tűnt. Mire az összes DO-s eltűnt, a felszabadított digimon szétszóródtak, ahogy a Coredramon fivérek is. Úgy tűnt, az újszülött digimon még most se nyugodott meg.
- A mamám veszélyben van! - mondta és fehér fény lepte el. - Koromon, evolúció!
Fejlődésnek indult: két lábra állt, karok és egy farok nőtt neki és kiugrott az állkapcsa, akárcsak egy dinoszaurusznak.
- Agumon! - kiáltotta el magát, miután az evolúció befejeződött.
- Nahát! Te is X digimon vagy? - lepődtem meg.
A partnerem eltért a normális Agumon-októl: a Greymon-okhoz hasonló csíkok tarkították a testét. Mélyen meglepett, egyben örültem is neki, ahogy annak is, hogy Pao továbbfejlődött. Mintha Agumon-t fejbe ütötték egyszeriben Lilly DigiVice-ának a kijelzőjére figyelt és visszaintegetett fajtársának.
- Mama, van egy kis kajád? - kérdezte végül Agumon.
- Na, ő is olyan, mint Gigimon és Kevin Agu-ja... - ráztam meg humorosan a fejemet, majd a táskámból elővéve odaadtam egy muffint. - Tessék, de én Azure vagyok!
- Rendben, Azure-san! - kacsintott egyet a digimon és egy harapásra befalta a süteményt.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 24, 2011 5:53 am

Aura Koromonja Agumon X-é alakult. Odasiettünk Gigimonnal, mivel ekkor már ő volt mellettem, amíg Agumon a DigiVeice-ban pihent. Megérdemelte. Jól teljesített ma. Bár ezt neki nem mondtam, mert a végén még elbízza magát.
- Gratulálok. Ja, egyébként ő itt Gigimon. - mutattam be az újdonsült társamat.
- Hello mindenkinek. - mondta kicsit bátortalanul, majd felugrott a karomba, hogy vigyem tovább.
- Na és innen merre megyünk tovább? - kérdeztem a kis csapatot.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 24, 2011 6:11 am

Köszöntem Labramonnak és Gigimonnak is. Lilly gratulált nekünk a tojások miatt.
-Köszi, neked is gratu.-mosolyogtam. Terriermon odament az újonnan átalakult Agumon X-hez, és köszöntötte.
-Szia, Terriermon vagyok. Mért vannak rajtad csíkok? Minden Agumonon vannak ilyenek? Egyáltalán Agumon vagy?-sorozta szegény digimont a kérdéseivel. Felkaptam Terriermont, és csendre intettem.
-Nem illik így letámadni valakit.-mondtam neki, miközben az ujjamat ráztam.
-Nemtudom most merre.-válaszoltam Kevinnek.-Majd megmondja a vezetőnk.-néztem hunyorogva Azurera.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 24, 2011 7:02 am

Gratuláltak nekem Angyalért(Puttimon beceneve) és Pao fejlődéséért^^ Azure Koromon-ja Agumonná változott át, de másmilyen-é, mert Kevin Agumon-jával ellentétben csíkos volt.
- Miért más az Agumon-X Mint a sima Agumon? - Kérdeztem Azure-t. Miután Steve felkapta Terriermont, aki a Zerimon-ból fejlődött fel, és csendre intette egy sorozat kérdés után, Kevin megkérdezte, merre. Steve szerint Azure mondja meg.
- Digi Világ, Tojás, Kezdet Faluja! - Mondta hirtelen Angyal(hogy elloptak egy csomó tojást onnan, úgy tudom). Én nem értettem, hogy mit akar ezzel mondani.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Dec. 24, 2011 10:30 pm

A korábbi harctéren most családias jelenetek zajlottak, legalábbis nekem úgy tűnt. Steve Terriermon-ját, valamint Lilly-t is érdekelte, miért különbözik az én Agumon-om Kevin-étől.
- Én tudok egyesmást az X antitestekről - szólalt meg Grademon a DigiVice-ból. - Még réges-rég történt. Az otthonunkban, a Digitális világban túlnépesedés veszélye fenyegetett. Az urunk és istenünk, Yggdrasil egy X Vírus nevezetű "kórokozót" teremtett, ami elpusztította azokat a digimonokat, akik öregek és legyengültek vagy akik egyáltalán léteztek az adott területeken. A túlélők az új világ felé haladva egy ritka ajándékot kaptak, az X antitesteket. Ezzel a fajtársaink ereje megnőtt, a kinézetük megváltozott. Voltaképp ez az oka, bár ezt a szüleimtől hallottam.
Ezek után megkérdezték, merre tovább és rám néztek. Teljesen zavarba jöttem, mert nem akartam falkavezér szerepet játszani. Mindenesetre tudtam, mit kell tenni
- WarGreymon azt mondta, hogy Parasimon irányíthatja azokat a digimonokat, akiken ezek a férgek voltak. Valahogy segíteni kéne, hiszen ki tudja, mennyi digimonon lehetnek...
Ekkor felcsipogott a DigiVice, tudtam mit akar. A megbízóm, a Data Savers főnöke szólalt meg:
- Azure Crawler, szürke farkas vadász. Elismerésre méltó, ahogy teljesítesz, de ez még csak 10%-os. Ahogy elnézem számos szelídítőt mentettél meg a DO fogságából, és néhánya digimont a Parasimon irányítása alól, köztük a hatalmas WarGreymon X-et. De ő nem bír el egyedül vele, mert a parazita általi digimonok többszázan is lehetnek! Ez a feladatotok: menjetek a Digivilágba és pusztítsátok el Parasimon-t, még mielőtt minden fajtársát befertőzi! A fuvar hamarosan érkezik, jó szerencsét!
Amint végbeszakadt az üzenet, az égből egy ismerős Trailmon ereszkedett le, miközben láthatatlan síneket szelt, végül előttünk fékezett le.
- GranLocomon - mondta Agumon, bár meglepett, hiszen nem rég született meg és aligha ismerne még digimonokat.
- Mire vártok? - kérdezte morcosan. - Beszállás!
Mire beszálltunk, villám sebességgel vitt el bennünket, ki tudja, milyen helyre...

//Digitális világ - A pokol délibábja//
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeVas. Dec. 25, 2011 12:04 am

A harc térre családisa béke ereszkedett. Egyelőre. Közben megkaptuk a választ, hogy Azure Agumon X-e mivel másabb az én Agumonomnál. Ezt Grademon mesélte el nekünk Azure DigiVice-ából. Remek történet volt, de mind csak legenda. Senki nem tudhatja biztosra, hogy tényleg ez történt-e, vagy hogy ezért más-e Agumon X. Végtére mindegy volt. Azure üzenetet kapott, hogy ez még csak 10%-os tlejesítmény, és a háttérben mostmár biztos Parasimon áll. El kell intéznie.
- Én veled tartok. - mondtam határozottan Azure-nak. Többek között azért is, mert kíváncsi voltam, hogy mi az a Data Savers. Egy Trailmonhoz hasonló Digimon közeledett láthatatlan sínen. Amikor odaért Agumon X ismerte fel: GranLocomon. Kicsit zsémbes volt a gép digimon, de nem hibáztattam érte. Aki jött felszállt rá, ő pedig tovább indult a Digi Világba. Az utazás alatt megkérdeztem Azure-tól.
- Mi az a Data Savers?

Folyt. köv. Digitális Világ - A pokol délibábja//
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeVas. Dec. 25, 2011 12:44 am

Agumon X elmagyarázta, miért is olyan, amilyen.
-Aha, így értem.-mondta elégedetten Terriermon. Ekkor Azure kapott egy hívást, miszerint el kell mennünk a Digivilágba.
-Rendben, akkor útra fel!-lelkendeztem. Az ég sínjein megjelent egy GranLocomon, és beszállásra invitált minket. A beszállás előtt Terriermon megállt a jármű digimon előtt.
-Hú, mekkora. mért vagy ilyen nagy? Mik azok a fejeden? És mi..-már nem tudta befejezni a mondandóját, mert a fülénél fogva beráncigáltam a kabinba. Teljesen Lopmon ellentéte volt, aki mindig csendben van, míg ennek a szörnyetegnek be nem áll a szája.

//Folyt. köv. Digitális Világ - A pokol délibábja//
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitimeVas. Dec. 25, 2011 1:08 am

Kellemes családi hangulat lett a korábbi csatatéren. Azure és Grademon, főleg az utóbbi elmesélte, mitől másabb Agumon X.
- Óh, így érthető. - mondtam. ekkor Azure kapott valakitől egy hívást, és hogy amit csinált, csak 10%-os teljesítmény, meg hogy valami Parasimon áll a háttérben. És hogy el kell mennie a Digi Világba.
- megyek veletek! - mondtam nekik magabiztosan. Amint megjelent egy GranLocomon nevű vonatformájú Digimon, és zsémbesen mondta, hogy szálljunk fel, felszálltam Angyallal a kezembe. Amint felszálltunk, elindultunk a Digi Világba.

//Folyt.: Digitális Világ - A pokol délibábja//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő - Page 2 Icon_minitime

Shibuki erdő
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Tokió - Shibuya :: Nyugat Shibuya-
Ugrás: