|
| Shibuki erdő | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lilly Lake Szelídítő
Hozzászólások száma : 101 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 33
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Pént. Dec. 23, 2011 12:07 am | |
| Miközben Azure, Kevin és Steve a DO-sokkal voltak elfoglalva, én meg Pao Arkadimon-nal, aki Champion szintre de-digiváltozott. De így is erősebb volt szegény Pao-nál, így a kis Digimonnak időben el kellett ugrania a támadások elől, ha egyben akart maradni. - Pao, a szemébe lőj! - Kiabáltam neki. Pao vette az adást, hogy miért: - Oké! Sav Buborék! - itt a szemébe lőtt Arkadimonnak, amitől nem látott semmit, így a többi Digimon azonnal nekirontott, és leverte. - Ez az!^^ - Ujjongtam. Aztán látva, hogy a többiek is harcolnak, csatlakoztam hozzájuk arra az estere, ha segítség kell nekik.
A hozzászólást Lilly Lake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:32 am-kor. | |
| | | Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Pént. Dec. 23, 2011 3:52 am | |
| Sikerült a művelet, de Dem észrevette a megjelenő Pierrt is, aki az egyik kissrác ellen küzdött meg digimonjaikkal. Ő volt az a DO-s, akit eredetileg fogságba akartunk ejteni. - Judy, menj előre! - szólt rám Dem, mikor jött a digivihar és már beszippantott. Harlám is ekkor jelent meg, hogy kérjen erősítést a Coredramonék ellen. - Dem! Harlám! - kiabáltam felé. - Megoldom! . kiáltott vissza Dem. - Lézerágyú! A lézersugár ripityára lőtte Harlám rádióját abban reménykedve, hogy nem tudta megadni a koordinátákat és akkor a többi digimon is megmenekül. Dem hátulról, meglepetésszerűen belerúgott Pierrbe, és a rúgással a digiviharba taszította, aztán ugrott utána ő is. Még mielőtt őt is elnyelte volna, még utoljára a Coredramonok felé kiáltott. - Siessetek! Le kell lépnetek a többi vad digimonnal együtt, mielőtt jön még több DO-s! Sipirc! A digivihar elnyelt mindannyiunkat. Bár két embert sikerült fogságba ejtenünk, csak reménykedni tudtunk, hogy a Coredramonék hallgatnak Demre és jobbnak látják lelépni, mielőtt mindketten fogságba esnek.
//Digitális mag - Végtelen utak// | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Pént. Dec. 23, 2011 4:26 am | |
| Judy a viharban eltűnt mind a 30 sárkánnyal, valamint a partnerével együtt. A robot-szerű digimon egyetlen rúgással a sodrásba lökte Pierre-t, ám a partnere hűségesen követte, akármennyire gyenge is volt és minden bizonnyal belement a DigiVice-ába, nehogy észrevegyék hátul. Akivel Geogreymon és Kevin küzdött, a BlackGreymon gazdája Hamasaki Megumi a közeli fáról utasította a partnerét, miközben Harlám helyét átvéve a Digitális Világba küldött erősítést, tehát még nem nyugodhattunk meg, ám ebben a helyzetben semmit se tehettünk. A DO felől jött a mentőakció: egy falka Gazimon-t, néhány Flymon-t és egy... Blackwargreymon-X-et küldtek Arkadimon, valamint a többi ott maradó DO-s megmentésére! - Te jó ég ez Blackwargreymon! - kiáltott fel valaki. - Az X digimon eljött adatlopásért! - Azure? - fordult felém Flaremon. - Mi legyen? - Nem számít, hogy X vagy mega digimon-e, meg állítjuk ezt a szörnyűséget! - mondtam határozottan.
//Folyt. köv.: Szelídítő vs. Vad Digimon// | |
| | | Steve Aizawa Szelídítő
Hozzászólások száma : 104 Join date : 2011. Aug. 25. Age : 28
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Pént. Dec. 23, 2011 7:07 am | |
| Pierret hirtelen Demi berúgta a viharba, így nem tudtunk megküzdeni. Ekkor néhány Gazimon és Flymon társaságában megjelent egy BlackWargreymon-x! Nagyon megijedtem tőle, hisz szörnyen erősnek tűnt, valamint Azure szavaiból ezt vettem ki. Muszáj volt valahogyan segítenünk Azurenak és Flaremonnak, ígyhát odasiettünk volna Turuiemonnal , csakhogy a Gazimonok elállták az utunkat. -Turuiemon, azthiszem velük fogunk megküzdeni. Készen állsz? -Még szép!
//Folytatás:vs.wild digimon// | |
| | | Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Pént. Dec. 23, 2011 7:59 am | |
| Miközben BlackGreymonnal harcoltunk a Digitális vihar beszippantotta Judy-t meg még egy embert. - Legalább mi még itt vagyunk. - mondtam GeoGreymonnak, majd láttam, hogy a DO részéről érkezik az erősítést. - Ne már, ez nem ér! Nekünk ki fog segíteni? - csattantam fel. GeoGreymon már Steve felé indult, aki felé két Flymon közeledett. - Egyedül nem bírnak el kettővel. - mondta nekem címezve, majd felugrottam a hátára és elindultunk, hogy segítsunk Steve-nek.
//Folyt. köv. vs. Wild Digimon//
//Folyt. köv. vs. Wild Digimon után//
- Kev, gyere ide, van itt valami amit látnod kéne. - odasiettem. Amit láttam az fura volt. sose találkoztam még ilyennel, mintha valami parazita lenne. - Ez valami élősködő lehet? - kérdeztem partneremtől, de ő sem találkozott még ilyennel. Odanyúlt, majd letépte Flymon-ról, feldobta és elégette a parazitát. - Vége. Mi van a többiekkel? - kérdezte GeoGreymon.
A hozzászólást Kevin Howlett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 23, 2011 8:39 am-kor. | |
| | | Lilly Lake Szelídítő
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Pént. Dec. 23, 2011 8:27 am | |
| Rémülten láttam, hogy a DO-sok erősítést hoztak, de én meg nem tudok segíteni nekik, mert túl erősek Pao-nak. Ám láttam, hogy egy vörös hajú csaj, meg a a fura módon éjfekete Gazimon-ja hátulról akarták megtámadni a csapatot! - Jaj ne! Sav Buborék! - szokásosan egy sorozatot adott a vírus Digimonnak, aki Pao-ra morgott. A vörös hajú lány meg eléggé nagyképűen szólt rám: - Hogy merted féreg?! Most meglakolsz! //Folyt.: Vs NJK////Folyt.: Vs. NJK után//- NE, NE!! Hogy győzhetett le egy lúzer, meg a plüsse?! - kiabálta Dalphie. - Veled ellentétben mi nem csaltunk! - mondtam neki. - azt meglátjuk!! Ogremon, öld meg a Digimonját!! - Amekkora hangerővel mondta, nyílván más is észrevette, hogy rám szabadít egy Ogremon-t, aki a Csont Bunkójával egyből leütötte Pao-t! -PAO!- Mondj búcsút a plüss kutyádnak! - Itt nagyképűen felnevetett, majd visszahívva 3 Digimonját inkább távozott, mert 3-ból 2 meg volt sérülve a Digimonjaiból. Rémülten vettem kezembe Pao-t, aki eszméletlen volt. - Pao, ne halj meg, kérlek! - sírtam. Ekkor a Digivice-om egy géphanggal ezt kiabálta: "EVOLÚCIÓ!" Nem értettem, amíg Paomon át nem kezdett változni, miközben két zöld spirál forgott körülötte - Paomon digiváltozik... - itt ahogy növekedett, lábai lettek, a farka és füle is hosszabb lett, valamint feje és nyaka is lett. - Labramon-ná! - A hangja is kicsit mélyebb volt, és a két spirált eltűnte után Paomon helyén egy szinte újjászületett Labramon nevű Digimon állt. A Digivice-om mindjárt mutatta is az Adatot róla: - Labramon, Bestia Digimon. Paomon Rookie formája, Vakcina Beállítottságú. A Természet Szellemek és a Rémálom Katonák családban tartozik. - - Pao, te vagy?- Igen Lilly! Elértem azt a fokot, hogy Rookie-vá váljak, hála neked!^^ - Boldog voltam, hogy végül nem meghalt Pao, hanem Labramonná vált. Beismerem, szépnek lehetett mondani^^. Ebben a pillanatban sípolt a Digivice-om, és Labramon belekerült. Megijedtem, de aztán mondta Labramon: - Ne ijedj meg! Ez azért van, mert szelídítő mellett csak 1 Digimon lehet. Tessék, itt az új csapattag^^.- És a kezembe egy Digimon tojása jelent meg. Azonnal megrepedt, és egy kis fehér gömböc formájú angyal-féle kelt ki belőle. Rám nézett kíváncsian, és ennyit mondott: - Putti?
A hozzászólást Lilly Lake összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:32 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Pént. Dec. 23, 2011 8:45 am | |
| - Hol vagyok? Mi történt velem? - vetette fel a kérdést Flaremon-nak és nekem WarGreymon. - Ember és társa? - A Dark Organization rabolt el téged a világodból és egy parazitával irányítottak téged - mondtam és megmutattam a féreg maradványait. - Blackwargreymon-ként nem voltál magad. - Akkor köszönttel tartozom nektek, emberlány és társa, Flaremon. Elnézést a gaz bűneimért. - Nem te tehetsz róla - szólt Flaremon és Wargreymon vállára tette a kezét és a másikkal egy anyahajó felé bökött, ami a DO-soké lehetett. - Fizessünk meg nekik a tetteikért! A két digimon egyszerre rugaszkodott el a talajtól és elszántan repültek a gép felé. Wargreymon a nagy tornádóval egy fúró alakját vette fel és azzal roncsolta szét az anyahajó motorját belülről. Flaremon a vörös oroszlán táncával végül hazavágta az erősítést, ami a tóba zuhanva felrobbant. Miután végeztek, visszatértek. - Azt hiszem ezzel végeztünk is... - sóhajtottam, bár még a többiek küzdöttek. - Még közelről sem! - mondta Wargreymon. - Ha paraziták irányítottak bennünket, Parasimon állhat a dolgok mögött. Köszönöm a segítséget, ezért... Itt az ujjával hozzáért a DigiVice-omhoz. Az váratlan módon felragyogott és a kijelzőjén egy szürke tojást véltem felfedezni. - Én már nem tudok róla gondoskodni - folytatta. - Legyen a te partnered, kiérdemelted. - Te hová mész? - kérdezte Flaremon, miközben visszaváltozott Coronamon-ná. - Megkeresem Parasimon-t. Sejtem, merre lehet. Ég veletek! - azzal felszállt és eltűnt a kék fellegekben. Amint elment, Coronamon visszakerült a Vice-ba, helyette a kezembe fogtam a sosem látott tojást. Azt elkezdett repedezni, és helyette egy kis fekete digimon volt ott. - Nini, egy Botamon! - mondtam. De a kis szőrgombóc hamar továbbfejlődött Koromon-ná, az Agumon előtti alakba. Nagy szemeivel sokáig nézett, utána megnyalt. - Mama! - kiáltott fel. - Öhm, valami tévedésről lehet itt szó, én nem lehetek a mamád... - motyogtam zavartan. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Pént. Dec. 23, 2011 11:31 pm | |
| Mikor végeztünk Flymonnal, és végre felébrdet, kérdőn ránk nézett. - Mit keresek itt? Ti kik vagytok? - kérdezte. Láttam, hogy tényleg nem érti, hogy mi folyik itt. - Kénytelenek voltunk ellátni a bajodat, mert ránk támadtál. Valami parazitát találtunk a tarkódra tapasva. - mondta GeoGreymon. Én csak hevesen bólogattam, mert ez így volt, bár azt, hogy mit csináltunk vele, inkább nem firtattuk. A szárnya már megszáradt, így tudott repülni is. - Hát köszönöm, hogy legalább nem öltetek meg. - mondta, majd mintha mi sem történt volna elrepült. Ekkor a DigiVice-om villogni, pittyegni és zizegni kezdett. - Ez meg mi? - elővettem a szerkentyűt, majd egy épp repedező tojás képét láttam rajta. - Mi nekem is volt tojásom? Észre sem vettem! - kiáltottam fel. Kicsit bepánikoltam, hisz nem tudtam, hogy hogyan kell bánni egy bébi digimonnal. Közben GeoGreymon Agumonná változott vissza. - Hát Kev, gratulálok. Mostmár ketten leszünk. - mondta, amitől nem lettem jobban. Agumon pihenni ment a Vice-ba helyette pedig a repedező tojás pottyant a kezembe. - Azért nem kellett volna így hozzám vágni. - mondtam, amire Agumon csak morgott egyet. A tojás végül felrepedt és egy piros digimont fogtam a kezemben. - Jyarimon, nyálka digimon. Ez a kis apróság a méretéhez képest nagyon erős. Később vírus tíoousú digimon lesz. - olvastam le a szerkezetről. - Hello. Nincs valami kajád? - megráztam a fejem, Agumon pedig csak röhögött a DigiVice-ban. - Ugyanolyan vagy, mint Agumon. Gratulálok. Isten hozott a csapatban. - mondtam, majd Jyarimon átalakul Gigimonná. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Szomb. Dec. 24, 2011 4:46 am | |
| A Gazimnok nem győztek bocsánatot kérni amiatt, hogy ránk támadtak. -Nyugi, nincs semmi gond.-vakartam meg a tarkóm. A Gazimonok meghálálták, majd elszaladtak. Turuiemon visszaváltozott Lopmonná. Meghallottam, hogy a többiek a parazitákról beszéltek. -Igen, én is ilyeneket láttam a Gazimonokon.-ekkor elkezdett csipogni és villogni az én Viceom is. A benne lévő tojás elkezdett repedezni, végül szétrepedt. A gépből nagy fény kíséretében egy kis lény jelent meg a karjaim között. -Hali, zeri.^^-mondta a kis jövevény. -Hát te meg?-kérdeztem meglepődve, de a kis digimon már ki is ugrott a kezemből, és odaszaladt Lopmonhoz. -Hali bátyus, zeri^^.-ugrott Lopmon fejére, és onnan bámult a többiekre. Lopmon meg sem tudott szólalni a meglepetéstől. Aztán ideje sem volt, mert visszakerült a D-arkba. A kis újszülöttre irányítottam a viceot. -Zerimon, az iszap digimon. A többi újszülött digimonnal ellentétben neki van egy szarva. Conomon ikertestvéreként is emlegetik. -Haha, Zerimon, evolúció!^^-még most kelt ki, de máris fejlődött.-Gummymon evolúció!-sőt, nem is csak egyszer!-Terriermon!-a többieknek is kikelt a tojás, mindenkinek másféle digimon kelt ki. -Üdv a csapatban Terriermon.-mosolyogva üdvözöltem az új társam. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Szomb. Dec. 24, 2011 5:03 am | |
| Kiderült, hogy szegény Digimonokat, akik ránk támadtak, paraziták irányítottak. Láttam, hogy a többieknek is kikelt 1-1 tojás, mind másmilyen Digimon lett a tojásaikból. - Gratulálok^^ - mondtam nekik, majd mesélni kezdtem Dalphie-ról. - Jut eszembe, képzeljétek, egy Dalphie nevű öntelt lány aki Digimon Gyűjtőnek nevezi magát be akarta magának gyűjteni a Digimonjaitokat, pedig már volt neki 3! - Igen! - Szólt Pao a Digivice-ból. - Ja és képzeljétek, Pao Tovább fejlődött!^^ - Mutattam nekik a Digivice-om képernyőjét, amin integetett Pao^^. Eztán az újszülött Digmonom felé irányítottam a Digivice-t, ami mutatta is, ki ez: - Puttimon, Kis Angyal Digimon. In-Training forma, Nincs Beállítottsága. A Vírus Űzők családban tartozik. - Szia kis Angyal.^^ - Mondtam Puttimon-nak, akit Angyalnak becéztem^^. - Szia.^^ - mondta vékonyka hangon a kis újszülött. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Szomb. Dec. 24, 2011 5:45 am | |
| Végül én is észrevettem, hogy a srácoknál is volt egy-egy tojás, amiből digimonok keltek ki. - Nagyszerű hír - hunyorítottam. Lilly elkezdett mesélni egy olyan lányról, aki digimonokat matricaként gyűjti őket. Koromon ennek hallatán nagyot mordult, vagy legalábbis úgy tűnt. Mire az összes DO-s eltűnt, a felszabadított digimon szétszóródtak, ahogy a Coredramon fivérek is. Úgy tűnt, az újszülött digimon még most se nyugodott meg. - A mamám veszélyben van! - mondta és fehér fény lepte el. - Koromon, evolúció! Fejlődésnek indult: két lábra állt, karok és egy farok nőtt neki és kiugrott az állkapcsa, akárcsak egy dinoszaurusznak. - Agumon! - kiáltotta el magát, miután az evolúció befejeződött. - Nahát! Te is X digimon vagy? - lepődtem meg. A partnerem eltért a normális Agumon-októl: a Greymon-okhoz hasonló csíkok tarkították a testét. Mélyen meglepett, egyben örültem is neki, ahogy annak is, hogy Pao továbbfejlődött. Mintha Agumon-t fejbe ütötték egyszeriben Lilly DigiVice-ának a kijelzőjére figyelt és visszaintegetett fajtársának. - Mama, van egy kis kajád? - kérdezte végül Agumon. - Na, ő is olyan, mint Gigimon és Kevin Agu-ja... - ráztam meg humorosan a fejemet, majd a táskámból elővéve odaadtam egy muffint. - Tessék, de én Azure vagyok! - Rendben, Azure-san! - kacsintott egyet a digimon és egy harapásra befalta a süteményt. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Szomb. Dec. 24, 2011 5:53 am | |
| Aura Koromonja Agumon X-é alakult. Odasiettünk Gigimonnal, mivel ekkor már ő volt mellettem, amíg Agumon a DigiVeice-ban pihent. Megérdemelte. Jól teljesített ma. Bár ezt neki nem mondtam, mert a végén még elbízza magát. - Gratulálok. Ja, egyébként ő itt Gigimon. - mutattam be az újdonsült társamat. - Hello mindenkinek. - mondta kicsit bátortalanul, majd felugrott a karomba, hogy vigyem tovább. - Na és innen merre megyünk tovább? - kérdeztem a kis csapatot. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Szomb. Dec. 24, 2011 6:11 am | |
| Köszöntem Labramonnak és Gigimonnak is. Lilly gratulált nekünk a tojások miatt. -Köszi, neked is gratu.-mosolyogtam. Terriermon odament az újonnan átalakult Agumon X-hez, és köszöntötte. -Szia, Terriermon vagyok. Mért vannak rajtad csíkok? Minden Agumonon vannak ilyenek? Egyáltalán Agumon vagy?-sorozta szegény digimont a kérdéseivel. Felkaptam Terriermont, és csendre intettem. -Nem illik így letámadni valakit.-mondtam neki, miközben az ujjamat ráztam. -Nemtudom most merre.-válaszoltam Kevinnek.-Majd megmondja a vezetőnk.-néztem hunyorogva Azurera. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Szomb. Dec. 24, 2011 7:02 am | |
| Gratuláltak nekem Angyalért(Puttimon beceneve) és Pao fejlődéséért^^ Azure Koromon-ja Agumonná változott át, de másmilyen-é, mert Kevin Agumon-jával ellentétben csíkos volt. - Miért más az Agumon-X Mint a sima Agumon? - Kérdeztem Azure-t. Miután Steve felkapta Terriermont, aki a Zerimon-ból fejlődött fel, és csendre intette egy sorozat kérdés után, Kevin megkérdezte, merre. Steve szerint Azure mondja meg. - Digi Világ, Tojás, Kezdet Faluja! - Mondta hirtelen Angyal(hogy elloptak egy csomó tojást onnan, úgy tudom). Én nem értettem, hogy mit akar ezzel mondani. | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Szomb. Dec. 24, 2011 10:30 pm | |
| A korábbi harctéren most családias jelenetek zajlottak, legalábbis nekem úgy tűnt. Steve Terriermon-ját, valamint Lilly-t is érdekelte, miért különbözik az én Agumon-om Kevin-étől. - Én tudok egyesmást az X antitestekről - szólalt meg Grademon a DigiVice-ból. - Még réges-rég történt. Az otthonunkban, a Digitális világban túlnépesedés veszélye fenyegetett. Az urunk és istenünk, Yggdrasil egy X Vírus nevezetű "kórokozót" teremtett, ami elpusztította azokat a digimonokat, akik öregek és legyengültek vagy akik egyáltalán léteztek az adott területeken. A túlélők az új világ felé haladva egy ritka ajándékot kaptak, az X antitesteket. Ezzel a fajtársaink ereje megnőtt, a kinézetük megváltozott. Voltaképp ez az oka, bár ezt a szüleimtől hallottam. Ezek után megkérdezték, merre tovább és rám néztek. Teljesen zavarba jöttem, mert nem akartam falkavezér szerepet játszani. Mindenesetre tudtam, mit kell tenni - WarGreymon azt mondta, hogy Parasimon irányíthatja azokat a digimonokat, akiken ezek a férgek voltak. Valahogy segíteni kéne, hiszen ki tudja, mennyi digimonon lehetnek... Ekkor felcsipogott a DigiVice, tudtam mit akar. A megbízóm, a Data Savers főnöke szólalt meg: - Azure Crawler, szürke farkas vadász. Elismerésre méltó, ahogy teljesítesz, de ez még csak 10%-os. Ahogy elnézem számos szelídítőt mentettél meg a DO fogságából, és néhánya digimont a Parasimon irányítása alól, köztük a hatalmas WarGreymon X-et. De ő nem bír el egyedül vele, mert a parazita általi digimonok többszázan is lehetnek! Ez a feladatotok: menjetek a Digivilágba és pusztítsátok el Parasimon-t, még mielőtt minden fajtársát befertőzi! A fuvar hamarosan érkezik, jó szerencsét! Amint végbeszakadt az üzenet, az égből egy ismerős Trailmon ereszkedett le, miközben láthatatlan síneket szelt, végül előttünk fékezett le. - GranLocomon - mondta Agumon, bár meglepett, hiszen nem rég született meg és aligha ismerne még digimonokat. - Mire vártok? - kérdezte morcosan. - Beszállás! Mire beszálltunk, villám sebességgel vitt el bennünket, ki tudja, milyen helyre...
//Digitális világ - A pokol délibábja// | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Vas. Dec. 25, 2011 12:04 am | |
| A harc térre családisa béke ereszkedett. Egyelőre. Közben megkaptuk a választ, hogy Azure Agumon X-e mivel másabb az én Agumonomnál. Ezt Grademon mesélte el nekünk Azure DigiVice-ából. Remek történet volt, de mind csak legenda. Senki nem tudhatja biztosra, hogy tényleg ez történt-e, vagy hogy ezért más-e Agumon X. Végtére mindegy volt. Azure üzenetet kapott, hogy ez még csak 10%-os tlejesítmény, és a háttérben mostmár biztos Parasimon áll. El kell intéznie. - Én veled tartok. - mondtam határozottan Azure-nak. Többek között azért is, mert kíváncsi voltam, hogy mi az a Data Savers. Egy Trailmonhoz hasonló Digimon közeledett láthatatlan sínen. Amikor odaért Agumon X ismerte fel: GranLocomon. Kicsit zsémbes volt a gép digimon, de nem hibáztattam érte. Aki jött felszállt rá, ő pedig tovább indult a Digi Világba. Az utazás alatt megkérdeztem Azure-tól. - Mi az a Data Savers?
Folyt. köv. Digitális Világ - A pokol délibábja// | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Vas. Dec. 25, 2011 12:44 am | |
| Agumon X elmagyarázta, miért is olyan, amilyen. -Aha, így értem.-mondta elégedetten Terriermon. Ekkor Azure kapott egy hívást, miszerint el kell mennünk a Digivilágba. -Rendben, akkor útra fel!-lelkendeztem. Az ég sínjein megjelent egy GranLocomon, és beszállásra invitált minket. A beszállás előtt Terriermon megállt a jármű digimon előtt. -Hú, mekkora. mért vagy ilyen nagy? Mik azok a fejeden? És mi..-már nem tudta befejezni a mondandóját, mert a fülénél fogva beráncigáltam a kabinba. Teljesen Lopmon ellentéte volt, aki mindig csendben van, míg ennek a szörnyetegnek be nem áll a szája.
//Folyt. köv. Digitális Világ - A pokol délibábja// | |
| Tárgy: Re: Shibuki erdő Vas. Dec. 25, 2011 1:08 am | |
| Kellemes családi hangulat lett a korábbi csatatéren. Azure és Grademon, főleg az utóbbi elmesélte, mitől másabb Agumon X. - Óh, így érthető. - mondtam. ekkor Azure kapott valakitől egy hívást, és hogy amit csinált, csak 10%-os teljesítmény, meg hogy valami Parasimon áll a háttérben. És hogy el kell mennie a Digi Világba. - megyek veletek! - mondtam nekik magabiztosan. Amint megjelent egy GranLocomon nevű vonatformájú Digimon, és zsémbesen mondta, hogy szálljunk fel, felszálltam Angyallal a kezembe. Amint felszálltunk, elindultunk a Digi Világba.
//Folyt.: Digitális Világ - A pokol délibábja// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shibuki erdő | |
| |
| | | | Shibuki erdő | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |