DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Shibuki erdő

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeHétf. Júl. 04, 2011 10:09 pm

Egy kicsi, árnyas erdő, ami ennek a városrésznek a nyugatibb szekciójában helyezkedik el.
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 6:36 am

A limuzin megáll az erdőnél, és a kis párosunk kiszállt. Dem szemügyre vette az erdőt.
- Hmm, lehet, hogy lesz dolgunk még egy-két digimonnal. - jegyezte meg.
Ha elhangzott az úrtól a kérdés segítséggel kapcsolatban, visszafordultam és csak egy nemleges választ adtam.
- Ugyan, nincs rá szükség. Meg tudom magam védeni, Dem Rookieként is olyn, mint egyszemélyes hadsereg.
- azért ne túlozzunk. - legyintett Dem.
- Csak az árulja el, kérem, hogy kiknél is dolgozik pontosan? - kérdeztem Haslámtól. - Sajnos nem ismerem ezeket a szervezeteket, csak nevelőanyám és Dem kutatócsoportját, még ha az utóbbiakkal évekkel ezelőtt találkoztam.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 6:48 am

A sofőr néhány perc múlva megállította a járgányt, majd kiszálltunk belőle. Judy kérdezősködni kezdett a szervezetről.
- Nos, ez egy olyan szervezet, ami a vad digimonokat fékezi meg, illetve visszajuttatja azokat a saját világukba. - Magyaráztam neki.
- De sajnos kevesen vagyunk a meló elvégézésére, ezért is kértük a ti segítségeteket. - Mondta Psychemon.
~ Ha csatlakoznak, de még gyanakszanak, ez se gond: meg lehet oldani, hogy ne kapjanak szimatot a szervezetre... ~
- Hát, ha nem kell segítség, menjetek egyedül. - Mondtam és az erdőre néztem.

Mivel visszautasítottad Baranski segítségét, egyedül kell szembenézned a Coredramon-okkal. Az erdőben már hallatszanak a mennydörgés-szerű léptek zajai, melyet a fivérek okoztak. Viszont az arra vezető út veszélyes lehet. Két irány választhatsz: egy mezőre vezetőt és egy tó mellettit. Viszont ha már az egyiken elindultál, semmiképp se torpanhatsz meg!

RPG - Azure Crawler:

Nem sokára Reptiledramon hátán megérkeztünk a Shibuki erdő szélére, ahol két út nyílt. Csak azt láttuk a távolból, hogy egy lány és a digimonja, illetve a gengszter patkány társalognak. A biztonság kedvéért távol maradtunk hiszen tudtuk, hogy nagy kaliberű bűnözővel állunk szemben. Bár Reptiledramon indult volna darabokra tépni Harlámot, mégis megőrizte hidegvérét és noha morgolódva, de várt a többiek érkezésére.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 8:07 am

Azure-t beérve mi is megérkeztünk Agumonnal a Shibuki erdőbe.
- És innen merre? - nem ismertem még a várost, és ezen a részen sem jártam még. Magyarán, ha le akartak ütni, és ellopni a vesémet, hogy eladják a fekete piacon, akkor simán megtehették volna, mert totál ismeretlen volt a környék.
- Mekkora ez az erdő? Mert minnél kisebb, annál jobb, és annál hamarabb végzünk. - kérdezte Agumon, majd én is Azure-ra néztem, mert úgy nézett ki, ő elég ismeretes itt, és akárhogy is, ő lett ennek a kis csapatnak a nemhivatalos vezetője.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Hozzászólások száma : 104

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 8:32 am

Lopmonnal mi is megérkeztünk az erdőbe, ami nagyon szép, fényes erdő volt. Elég kellemes hangulata volt, de most nem volt idő ezen gondolkozni. Megláttuk azt az alattomos Baranskit, aki egy limuzinban ült egy digimonnal. Ott volt egy lány is, aki valószínűleg Judy volt, megvártuk, míg a DO-sok elhúznak, és aztán induljunk el.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 10:16 am

Harlám és digimonja elmentek, így csak mi ketten maradtunk Demmel. Elindultunk, de csak egy kis idei követük a hangokat, aztán megálltam.
- Nem sétálhatunk csak úgy oda hozzájuk. - mondtam. - Nem szeretném magamat felajánlani nekik ebéd gyanánt, úgyhogy más szempontból és helyszínről kell megközelíteni a Coredramonokat.
- Ebben egyetértek. - bólintott Dem. - Amúgy ez a Harlám fickó gyanús. Érzékeltem az arcából és a beszédéből, hogy valamit nagyon akar tőlünk, és félek, hogy az ő ki szervezete... nos, nem sokat mesélt róla, de gyanítom, hogy nem csak a vad digimonokat akarják elfogni. Én esélyes vagyok rá, mert az én alcsoportomból én vagyok a legutolsó "Demo".
- Mindenképpen vigyáznunk kell akkor. - jegyeztem meg. - Ha elkaptuk a két tesót, majd kikérdezzük Sohpiát vagy egy-két idősebb vagy kalandosabb gyerek szelídítőt, hogy mit tudnak erről pasasról.
- Igen, csak akkor tudhatunk meg mindent erről a dologról, ha megtudjuk, ki ez a Harlám Barachi... vagy Barack... tökmindegy, nem tudom a másik nevét!
Ezután azon gondolkoztunk, hogy melyik irányba menjünk. két választás volt: tópart és mező. A mező túlságosan nyílt helynek bizonyult és a legrosszabb esetben akár a tesók észrevehetnek minket, a tópartnál viszont még a víz is hasznossá válhat még céljainkra. Arrafelé mentünk, bár még így is óvatos voltam. Jóllehet meg tudom magam védeni, Dem vigyázott rám.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimePént. Dec. 16, 2011 2:26 am

Végre beértünk az erdőbe. Láttuk, hogy Judy és az a gazember beszélget, majd Harlám elhajt, Judy meg a tó felé veszi az irányt. Steve indulni akart Judy után de visszafogtam:
- Ne! Mi van, ha kimosta az agyát, és ránk támadnak egyből? - Tudom, hogy hülyeség, de ki tudja. Mivel Azure jobban ismertem Harlámot, mint én, megkértem tőle:
- Ha lehet, te légy a csapat vezetője rendben? Egyébként most mit csinálunk? - kérdeztem tőle. Reméltem tudni fogja a választ, és nem kell Judy ellen harcolni.

A hozzászólást Lilly Lake összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:34 am-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimePént. Dec. 16, 2011 3:12 am

Miután legyőzted Kamemon-t, továbbhaladsz a társaddal. Lassan megérkezel a tóvidékre, ahol már kristály tisztán hallani lehet valamelyik Coredramon bömbölését. Bár még nem tudod, melyik lehetett az, nyilvánvalóan sejtetted, hogy a vakcina beállítottságú a jobb indulatú. A vizet váratlanul egy zöld láng zavarja fel, tehát a zölddel álltok szemben. A felforrt tóból egy Gomamon ugrik ki és panaszosan mesél nektek:
- Segítsetek, a zöld Coredramon testvér tombol, mert a rokona elveszett és nem találja! Muszáj lecsillapítani a haragját, különben az erdővel valamennyi digimon is odalesz!
- Adjátok vissza a testvéremet! - Bukkant elő a levegőből Coredramon, a dühtől elvakulva. - Hol van?! Mit csináltatok vele?! Megöllek, ha baja esett!

RPG:

Nos, úgy tűnt, hogy engem akartak a csapat vezetőjének. Zavartan megvakartam a fejemet, Reptiledramon finoman megbökött az orra hegyével.
- Remélem nem lesz szükség orvosra, Aniki - Kuncogott egy jót a kiborg-sárkány digimon.
- Hát, én is remélem, Reptile. - Mondtam és Lilly felé fordultam. - Nem kell aggódnod, a DO-sok az első küldetésnél még nem módosítják az emberek tudatát, csak miután felvették őket alkalmazottnak. Ha jól járunk el, négy ártatlant is megmenthetünk. És persze két szemetet is elpáholhatunk.
Két út volt előttünk: egy tóvidéki és egy mezei. Reptiledramon-ra nézve tudta, mit kell tennie. Felröppent az égbe és a mezei úton elkezdett körbenézni.
- A mezei út megoldva, irány akkor a tóvidéki... - Motyogtam, mert nem akartam főnökösödni.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimePént. Dec. 16, 2011 7:57 pm

Reptiledramon elindult a mező irányába és a levegőből kémlelte a terepet, mi pedig a tó felé indultunk tovább.
- És mi lesz, ha megtaláljuk ezt a Harlám-ot? Biztos nem egy aranyos dédelgetni való Digimon a partnere. - mondtam a többieknek, miközben haladtunk.
- Majd én elintézem. Meglásd, pislogsz kettőt és már vége is a dolognak. - mondta Agumon, én pedig csak elröhögtem magam erre.
- Na persze. Pont te, akit majdnem megöltek a DO-sok egy szobor miatt. - ez már neki is kevésbé tetszett. Ezen felül én is vártam, hogy végre újra harcolhassunk Agumonnal. Amit leművelt a parkban, attól elállt a lélegzetem, és az még nem volt egy nagyon komoly harc. Majd most.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeSzomb. Dec. 17, 2011 2:23 am

Elindultunk a tavas rész felé a többiekkel. Mostmár leraktam Lopmont, hogy kicsit sétáljon, és ne érezze magát annyira luxusban, hogy mindig én cipelem
-Remélem, hogy Hárem, vagy ki, már messze jár.-reagáltam Kevin kérdésére. Valószínűleg valami gonosz és csúnya társa lehetett, és minden bizonnyal erős is, ha ilyen magas rangot foglal el a csapatban. Nem akartam vele összetalálkozni. Végül megérkeztünk a tóhoz, aminek a vizén visszatükröződött a nap fénye. Ám szépsége ellenére is rossz előérzetem támadt, valószínűleg nem alaptalanul. Kezembe vettem a D-Arkot, és úgy várakoztam.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeSzomb. Dec. 17, 2011 11:38 pm

Mentünk a tó mentén, közben volt egy fennakadásunk Kamemon személyében, ai a csata végén elárult nekünk sok hasznos információt Harlámról, a DO-ról és a Coreramonokról.
Ahogy közelebb értünk a bömböléshez, zöld láng lobbant, ami feforralta a tavat, amiből pillanatok alatt egy Gomamon, aki a segítségünket kérte és elmagyarázta, hogymi történt a zöld Coredramon fivérével. A keresett zöld Coredramon felbukkant a levegőből és a kék Coredramonért üvöltött.
- Azt hiszem, lehet, hogy a terveink változni fognak még. - jegyeztem meg.
- Az biztos! - bólintott Dem. - Le kell nyugtatnunk, mielőtt bárkinek és a természet szépségének baja esik!
- Szerintem is, és segítenünk is kell rajta!
Dem, mivel ő jobban szót tudott érteni még a világok legagresszívabb digimonjával nyugodt, lojális jelleme miatt, megpróbált beszélni Coredramonnal.
- Nyugalom, barátom! Én és a partnerem azért jöttünk, hogy segítsünk neked és a testvérednek! Csak kérlek, higgadj le és mesélj el mindent, mi történt, mert a tombolással sose fog előkerülni a testvéred! Biztos ő se szeretné, ha neked bajod esne ebből!
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 12:33 am

Míg Reptiledramon a mező felé ment, mi a tó felé vettük az irányt. Steve remélte, hogy Harlám már nincs itt, Kevinék meg egy újabb csatára. Én Csak amiatt aggódtam, hogy Judy-nak baja esik, meg minden. Nem is kellett sok, hogy egy Zöld Coredramon nevű Digimont lássunk tombolni.
- Mi van vele?O.O - Kérdezte Paopao. Én is csak annyit értettem, hogy a testvérét keresi a dühöngő Digimon. Te jó ég, mi lett vele?!

A hozzászólást Lilly Lake összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:34 am-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 6:25 am

Coredramon meghallgatván Dem monológját, ugyan abbahagyta a dühöngést, de egy fát még lezúzott a farkával. Nem nagyon szívlelte az embereket, bár ezt is is tapasztaltátok. Letérdelt elétek és gyanakvóan szemezgetett benneteket. Be akart titeket kapni, viszont az utolsó pillanatban meggondolta magát.
- Nincs az az ember, akiben megbíznék - morogta. - Ráadásul egy digimon a pártját fogja? Szégyen és gyalázat! Emberek és a partnereik pont olyanok, mint akik elvitték a testvéremet!
- Kérlek, Coredramon! - szólította meg a kis Gomamon. - Hagyd őket, hiszen nem akartak rosszat neked!
A hatalmas digimon egy-két pillanat erejéig morgott, utána elcsendesedett.
- Ám legyen. A testvéremet 3 órája vihették el, akkor jómagam aludtam egy barlangban. Csak azt láttam, hogy egy fekete DigiVice-ba tárolják a többi sárkány digimon közé. Köztük volt egy fiatal emberkölyök egy Wendigomon-al és egy Psychemon. Nem tudom merre mehettek, de a Pscyhemon gazda nélkül tartózkodott.
- Engem is meglepett a dolog - egészítette ki a dolgot Gomamon. - Én tanúja voltam a rablásnak: Psychemon egy pasast említett, valami Harkály Barackot? Határ menti... Harlám Baranski! Igen, ez volt az!

RPG:

Eközben a srácokkal befelé haladtunk a Shibuki erdőbe, s meghallottuk a zöld Coredramonfivér bömbölését. Rám is a frászt hozta: Megadramon-on kívül még sose találkoztam ennyire dühös digimonnal és elvileg ő nem volt ellenség.
- Hadd verjem meg, légyszi-légyszi! - mondta humorizálva Coronamon a Vice-ból.
- Ha megtámadjuk, reményét veszítjük annak, hogy megmentsük a kék Coredramon-t és a párost - intettem le. - Különben is... Harlám-al van még dolgunk, hiszen részben ő irányítja a DO-t...
Nem mutatkoztunk meg a beszélgetés közepette, de árgus szemekkel figyeltünk, mi fog történni.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 7:56 am

Távolról figyeltük a hatalmas digimont és Judyt, akik egymással néztek farkszemet. Félelmetes volt a zöld Coredramon, és egy kicsit hátrábbléptem, csak úgy reflexből. Közben azon gondolkoztam, hogy mi lenne, ha Lopmon is ilyen digimonná fejlődne, és megenne. Megráztam a fejem, és inkább néztem a fejleményeket, hogy ne maradjak le semmiről, mert nekem is segítenem kellett, ha valami nem jó történne.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeHétf. Dec. 19, 2011 7:03 am

Egyre beljebb haladtunk a Shibuki erdőbe, amíg meg nem láttuk Coredramon-t, akivel szemben egy lány - valószínűleg Judy, Lilly barátnője - állt. A többiek árgus szemmel figyelték, hogy hogyan alakul a lány sorsa. Agumonnal inkább kérdőn néztük, hogy vajon Coredramon felfalja a lányt, még mielőtt léphetne, vagy pedig valami csoda folytán megmenekül. Komoly fogadások köttetettek kettőnk között.
- Simán lenyomnám. Ugyanazon a szinten van mint én. - bökte ki Agumon kissé hangosan, és ezt lehet, hogy Steve-ék is meghallották.
- Hallgass már el te barom! - torkolltam le a partnerem.
- És most mit lépünk? Itt fogunk állni és megnézzük, ahogy Judy Coredramon eledel lesz? - kérdeztem a többiektől. Agumon eközben rácuppant a táskámra, amit előzőleg letettem, mert már húzta a vállamat a pántja. Előkapott két rament és egy pillanat alatt eltüntette a hasába ültetett fekete lyukban.
- Normális vagy? Az volt az utolsó kajánk! - lenyelte az utolsó falatokat, majd válaszolt.
- És? Majd megyünk hozzátok és megnézzük mit tároltok. - azt hittem, hogy ott mentem felképelem.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeHétf. Dec. 19, 2011 8:45 am

Azt hittem, hogy Coredramon nem hallgat Demre és fel akar zabálni mindannyiunkat, de végül meggondolta magát, de csak morgott.
- Nem minden ember és digimon páros ugyanaz, akinek hiszed. - mondta Dem.
Aztán elmesélték mindketten, hogy mi történt és mi láttak. Szóba is jött Harlám és egy DO-s srác, aki bizonyára a piszkos melót végzi főnökhelyettese helyett. Egyszerűen felháborított, hogy Harlám két Coredramon elfogására küldött, és már elraboltak egyet közülük! Akkor mitőlünk miért kért szívességet? Gondolkozni kezdtem, aztán rájöttem, hogy ez nem is igazi küldetés, csak arra kíváncsi a banda, hogy mennyire vagyunk Demmel együtt erősek é hasznavehetőek az ők kis terveikhez. A mocskos melóban lévő srác felkeltette érdeklődésemet.
~ Talán többet is tudna mesélni nekem az a kölyök. El kell rabolnunk úgy, hogy előbb digimonjától kéne megszabadulni.
- Van máris egy tervem, de mindannyiótok segítségére szükség lesz. - szóltam az egybegyűlt digimonoknak. - Kell a segítség, hogy ki tudjuk szabadítani a Zöld Coredramon fivérét és a többi sárkánydigimont. Gomamon, remélem van az erdőben egy olyan digimon, akinek van kaméleonképessége és fel tudja venni Zöld Coredramon alakját... az lenne a csali, amibe bele kell harapniuk kis bandának. Aztán, amikor jelt adok, akkor az igazi Coredramon előjön és megtámadjuk őket.
- Szerintem nm leszünk elegen így négyen-öten... kérjk meg Kamemont! - jött az ötlet Demtől, aki másik irányba fordult épp arra, ahol Kamemon tóalatti otthona található. - Kamemon! Gyere elő! Szükségünk van rád! Márha helyrepofoztad magad!
- Még mindig itt vagytok? - jött a morgás. - Megmondtam, hogy tűnés a területemről!
- Kamemon, azt akarjuk, hogy trombitál össze a környék legsegítőkészebb diimonjait, köztük az erdő legnagyobb és legerősebbikeit. - magyaráztam. - Szeretnénk megmenteni a Kék Coredramont és a többi elfogottat, meg jól elgyepálni azokat a rohadék DO-sokat.
- Hát miért nem ezzel kezdtétek egyből??? Épp itt él az erdőben az digimonok egyik legnagyobb és legkeményebb csávója egy igazi matuzsálem, keresztapa és "fat repper" egyben. Rendes monstrum és senkit se gyűlöl jobban a DO-nál, amióta kicsinálták ott a fivérét. Biztosítom, hogy ő és a bandája örömmel fog segíteni!
- Az jó lesz. - bólintottam. - Mert szeretném, ha ő és a verőemberei, akarom mondani, verődigimonjai szépen elválasztaná a Wendigomont és Psychemont Wendigomon partnerétől, legjobb esetben Harlámtól is, ha ő is idedugja a képét, akkor én és Dem letámadjuk őket, elvesszük a fkete Digivice-ot kiszabadítva a Kék Coredramonékat és foglyul ejtjük a kölyköt és... elhurcoljuk a digivilágba a viharon keresztül, ahol végképp ki lesz szolgáltatva. Coredrmon, ha, akarod, tőlem a többi DOs taggal és digimonjával azt tehetsz, amit akarsz, hiszen ők azok, akiken bosszút kell állnod.
- Mit akarsz attól a fiútól, akit el akartok rabolni? - kérdezte Kamemon.
- Információkat, páncélos barátom, információkat. - mondta magabiztosan Dem.
- Akkor hát számíthatunk a segítségetekre, és rád is, Coredramon? - nétem ráa vad digimonokra, de leginkább Coredrmonra, akiek segíteni szeretnénk.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 7:49 am

A tó fele menet megláttuk a Zöldet, aki tombolt, mert a testvérét elrabolta egy gonosz ember, amíg aludt! Bár csodálkoztam, hogy hogyan lehet egy hatalmas lényt csak úgy elrabolni észrevétlenül, de jobban féltem attól, hogy Judy-t és Demilimont megeszi. Láttuk, hogy Judy és Demilimon mintha beszélne Coredramon-nal, talán azért, hogy meg ne egye őket. Közben Kevin Agumonja szemtelenkedett a gazdájával.
- Enyje Agumon! Nem szép dolog, ahogy viselkedsz! - Mondtam neki. Ekkor hallottam, hogy a Digivice-om pittyeg. Megnéztem, és egy tojás ikont láttam a monitorán. Mivel nem tudtam, mi ez, megkérdeztem a Többieket:
- Ez mit jelent? - Közben Paopao észrevett egy hátunk mögött álló gonosznak kinéző fiút egy fura Digimonnal(Arkadimon, Ultimate), és morogni kezdett rá, amit észrevettünk.
- Ki vagy, és mit akarsz? - Kérdezte pao.

A hozzászólást Lilly Lake összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:33 am-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 9:20 pm

Kamemon összehívta az erdő összes digimonját. Összesen 10-en maradtak a begyűjtés miatt: 3 Gabumon, 1 Garurumon, 4 Biyomon és 2 Chamelemon. Tudván, hogy a DO tette ezt a fajtársaikkal, segítenek nektek. Ám eközben egy távoli bokorból Saiba és igen furcsa partnere, az Ultimate szintű Arkadimon les rátok. Megbeszélitek, hogy a Chamelemon-ok összeállva felveszik a zöld Coredramon alakját, ám a Dark Organization egyik tagja már tud a tervetekről és megmutatja magát nektek.
- Nem hinném, hogy ez be fog válni - mondta. - A többi kacat is be lesz gyűjtve itt, akárcsak a zöld testvére és a gyík fajtársai! Ugye, Arkadimon?
A hatalmas digimon fitogtatván az erejét darabokra szaggatja az egyik korhadt fát. Saiba jelt ad a támadásra, ám Reptiledramon visszatérvén a mezőről egy manőver keretében megvágta Arkadimon bal karját, amitől elejtette a fatörzset. Coredramon dühösen felmordul.
- Nem kíméllek, mert elfogtad a testvéremet! - bömbölte és megtámadta a digimonját a zöld lánggal. És igaza is volt: Saiba kezében ott díszelgett az a fekete DigiVice, amiben nagyjából 30 sárkány digimont tároltak.

Mialatt ment a tockos Agumon-nak, számos esemény történt: a távolban megjelent a DO egyik tagja egy Arkadimon-al. Furcsálltam a jelenséget, hiszen ebből az alfajból nagyon kevesen vannak. Viszont ez nem jelenti azt, hogy fizetni fognak a 30 - köztük a kék Coredramon is - sárkány digimonért. Amint fenyegetőztek, Reptiledramon visszatérvén a felderítésből, egy légi trükk közepette megvágta a nálánal jóval erősebb Arkadimon karját, majd leszállt Judy-ék mellé.
- Ez mit csinál? - kérdezte Coronamon.
- Amit kell: megvédi a társait - feleltem egyszerűen. - De várjunk, mi fog ebből kisülni.
Láttam, hogy egyáltalán semmi sincs rendben, mert Paomon mellett még Coronamon hangján is hallatszott a feszültség, amely az ellenségből áradt. Talán így tervezték? Hogy összeterelik az összes erdei digimont és Arkadimon segítségével begyűjtik azokat, mint holmi játékot? Felháborított a dolog, ám nem tudtam pontosan, mit kell tenni, úgyhogy vártam.
- Valakinél egy használható ötlet? Harcra fel? - kérdeztem a srácoktól, hátha előálltak valamivel.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeSzer. Dec. 21, 2011 7:58 am

-Természetesen segítsünk Judyéknak!-válaszoltam Azure kérdésére. Elővettem a Vice-ot, hogy Lopmont átalakítsam ,de én is észrevettem egy tojás emblémát.
-Nekem is van egy tojásvalami. De most ez mellékes. Digifegyver, energia!-kiáltottam el magam, és Lopmon felé tartottam a D-arkot, amiből a barátság tojása repült a társam felé.
-Lopmon, evolúció!-Lopmon egyesült a tojással, és nemsokára át is változott.-Rabbitmon, a fénylő barátság!
-Akkor mire várunk? Támadás!
-Répa Ágyú!-Rabbitmon is hasonlóan gondolkodott, mint én.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeSzer. Dec. 21, 2011 11:51 am

Rengeteg minden történt, míg Agumonba próbáltam egy kis jó modort beleverni.
- Látod, már mások is rád szólnak. - mondtam, de mielőtt válaszolhatott volna, megláttuk Reptiledramon-t lendolni Judyék mellett.
- Nem számít, segítenünk kell neki, különben vacsi lesz belőle. Kevin, indulás! - adta ki Agumon a vezényszót. Steve nem teketóriázott, Lopmont rögtön Rabbitmonná változtatta.
- Odamegyünk, leverjük a mocskokat, és haza megyünk kajálni. - erre a kijelentésre Agumon szeme felcsillant.
- Ne késlekedjünk. Rabbitmon nem fogja bírni egyedül. - ez volt az első alkalom, hogy Agumon aggódott valakiért. Bólintottam és közelebb sétáltam Judyékhoz. Segítenem kell, meg kell vernünk a DO-t, különben baj lesz. A kezem ismét fényleni kezdett, majd egy apró fénygömb szállt Agumon felé, végül egyesült vele.
- A DigiLélek. - A DigiVice-om felizzott, majd Agumon változni kezdett.
- Agumon, evolúció! - végbement az átváltozás. A fejére rákerült az a vas réteg, nőtt egy szarva, valamint tüskék a könyökén, és lett egy hosszú farka.
- GeoGreymonná! Mega tűz! - bődült el GeoGreymon és megcélozta az egyik DO-s digimont.
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeSzer. Dec. 21, 2011 9:19 pm

Kamemon összetrombitálta a többieket, akik nem voltak túlzottan sokan, főleg, hogy az erdő legnagyobbika és a bandája bizonyára késtek. Mielőtt elkezdtük volna az akciót, minden tervet elrontva idetolta a képét egy DO-s srác és még két cimborája és az Arkadimon. Az akciót azért nem akartuk lefújni, hiszn megláttam ott a Saiba nevű nagyon bunkó srácnál a szóban forgó DigiVice-t, amiben a 'dramonok raboskodtak. Támadásba lendültünk és nem is volt kérdéses, hogy egyelőre mi álltunk nyerésre, hiszen Arkadimonnal és a másik két idióta DO-s gyenge partnereivel Dem, Coredramon és még jó pár erős digimon szállt szembe. Bár Dem Rookie formában volt az Ultimat formájú Arkadimon ellen, keményen állta a sarat, főleg, hogy hátulról támadta lézerágyúval és acélököllel. Eközben újabb digimonok bukkantak fel, akik más szelídítőkkel avatkoztak bele az akciónkba. Paopaot fel is ismertem rögtön.
~ Remek, a szomszéd lány beleüti az orrát küldetésembe, mikor nem akartuk, hogy jöjjön... na mindegy, Saiba szerencsére védtelen!
- Dem, hagyd az ellenséges digiket a többieknek! Most támadjuk meg Saibát!
- Rendben, Judy! - bólintott Dem, és a lézerágyúját Saiba felé irányította és tüzelt. a lézersugár után meg én teremtem ott előtte, hogy beadjak neki jobb és bal horgot, majd lefogtam, hogy kicsavarjam a kezéből a fekete és a saját DigiVice-át.
- Reméltem, hogy nektek semmi se tanítottak önvédelemből a DO-nál, kölyök. - mondtam egy mosollyal Saibának. - Ezeket most elveszem.
Elvettem a két DigiVice-t és Dem kezébe dobtam őket, hogy a társam a Kék Coredramonékat kiszabadítsa. a "kalitka" szerencsére jó kezeket került, visznt Saiba DigiVice-a egy kőhöz csapódott és összetört. Nem is sejtettem, hgy illgális Vice-ot készített, amivel csak felfejleszti korlátlanul a digimonját, és látszik is, hogy nem godolt arra hogy erősebb emiatt nem is lehet Arkadimon, tőlemakár még mega formában is lehet.
- Hopsz, úgy tűnik, váratlan veszteség. - nevettem, és olyan erősen tartottam Saibát, hogy ne tudjon kiszabadulni a karajaim közül. Aztán megkérdeztem az egyik vad digimont. - hé, nem tudod, hogy a következő digivihar hol és mikor lesz?
- Pont most fog itt enni egy!
- Helyes! Egy utolsó kérés! Dem és én elhurcoljuk Saibát a Digivilágba. Senkit se engedjetek utánunk.Értettétek? SENKIT, de még őket se! - mutattam Lillyék felé. - arkadimont meg tartsátok fel, nehogy megmentse a kis barátját!
- Megoldjuk!
Aztán már csak a digiviharra várunk, ha Saiba megpróbálna kiszabadulni, Dem lézerágyúval fenyegeti.
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeSzer. Dec. 21, 2011 11:53 pm

//Judy, nem bántásból, de ha picit jobban olvasnád Saiba leírásád, látnád, hogy nem a digivice-a illegális, még ha saját tervezés is, hanem a benne lévő program, és hogy mi a gyengéjeX)/

Megjelent 3 DO-s, egy Saiba nevű fiúnál volt az a Digivce, amiben tárolták az sárkány Digimonokat, plusz egy bizarr külsejű Arkadimon nevű Digimon is. Felháborító volt, ahogy Saiba beszélt a Digimonokról! Mikor a többiek támadtak, én és Pao sem hagytuk magunkat.
- Sav Buborék! - Paopao megsorozta egy adaggal Arkadimon-t, aki begurult rá.
- EZÉRT MEGFIZETSZ! - és rohamozta meg a gonosz Digimon, viszont amint eltört Saiba Digivice-a, Champion-ná fejlődött vissza, mert volt valami Saiba Digivice-jába, amitől Ultimate volt.
- Tsumo! - itt Pao magas frekvenciájú hullámot szabadított fel, amitől az egyik DO-s Digimonja szenvedte a legjobban.

Aztán Hallottam, hogy Judy kéri a Digimonokat, hogy ne engedjenek minket utána. Mivel láttam, hogy tud vigyázni, nem is terveztem utána menni. Csak Arkadimon-al és a másik 2 DO-sal foglalkoztam, hogy ne tudjanak Judy után eredni.

A hozzászólást Lilly Lake összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 5:33 am-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 1:13 am

Miután elvetted a fekete DigiVice-t és összetörted, mind a 30 'dramon kiszabadult, köztük a kék Coredramon is. Annak kivételével az összes sárkány felrepült az égbe, mert észrevették a vihart. Egyesével áthaladtak rajta és hazatértek a világukba. Miután az Arkadimon-hoz tartozó DigiVice is tönkrement, visszaváltozott Champion-ná. A srácokat visszatartottátok a vihartól, úgyhogy csak ti ketten és a túszotok haladhatott át a Digitális Világba. Azonban azt nem láthattátok, hogy Baranski megjelenik a domboldalon és erősítő csapatokat kér az ott maradt Coredramon fivérek és a szelídítő csapat ellen. //A küldetés folytatása: Digitális mag - Végtelen utak//

Judy nem túl kíméletes módon vette el a Saiba-nak nevezett DO-stól mindkét Vice-t, amelyeket ripityára tört. Az egyik hatására 30 sárkány digimon tört elő, míg a másik visszaváltoztatta Arkadimon-t Champion alakba. A sárkány digimonok a lánnyal és furcsa társával mentek a Digitális Világba.
- Nagyszerű... - morogtam. - Megint időt veszítettem és ki tudja, hol lehetnek az ősi harcosok...
Reptiledramon váratlanul felmordult, ahogy a többi ott maradó digimon is. A dombon egy alak mellett Astamon-t véltük felfedezni. Harlám Baranski volt az és ahogy mindig, most is szivarozott. Tudtam, hogy a megjelenése nem véletlenül történt: vissza akarta szerezni az elvesztett adatokat.
- Reptiledramon? - fordultam oda.
Nagyon ingerült állapotban találtam, persze meg is lehetett érteni, hiszen az otthonának lerombolásért felelős ez az ember. Nem hagyhattam, hogy most ismét sikerrel járjon és az erős érzelmek kiváltották azt, hogy újabb Digi lélek jelenjen meg a kezemen. Beletöltöttem a DigiVice-omba, amit a partnerem felé mutattam.
- Reptiledramon, evolúció! - és változásnak indult: arany páncélt "húzott fel", két lábra egyenesedett, két szamuráj kardot rántott elő a hüvelyéből. - Grademon!
A harcos digimon kardjait Astamon felé mutatta. Az gonoszul kuncogott.
- Harcolunk? Harcolunk? - mondta és továbbra is gúnyolódott. - Nem hinném, hogy ez menni fog!
- Mi lenne ha a lényegre térnél? - kérdezte Baranski és még egyet pöfékelt a szivarból és eldobta.
Abban a pillanatban Astamon és Grademon egymásnak rohantak. A démon ember digimon a Maverick-el rohamozott, míg a harcos a Grade vágással felelt rá. Idegesség töltött el, amikor Baranski csak mosolygott és mosolygott.
- Tetszik a Grademon-od - kacagott. - Biztos jó helye lesz a többi büszkeségem mellett!

//Folyt. köv.: vs NJK//

A hozzászólást Azure Crawler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2011 10:08 pm-kor.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 2:07 am

Judy erőszakosan lefogta a DO-s fiút, majd kiszabadította a 'dramonokat. Euztán egy digitális vihar keletkezett és mind a sárkányok, mind Judy átment a digivilágba. Reptiledramon arra lett figyelmes, hogy megjelent az egyik keresett gonosz személy.
-Hárem Baracklé...vagy ki...-mondtam, persze gondoltam, hogy nem ez a neve, de nem tudtam megjegyezni az igazit. Alig pár pillanat múlva Grademon és Astamon egymásnak estek, Hárem pedig Grademonra pályázott.
-Na azt már nem! Rabbitmon, támadj!
-Fül Csapás!-ám a támadást valami eltérítette. Egy furcsa digimon jelent meg a fák közül a társával együtt. Előkaptam a Vice-omat, és a digimon felé írányítottam.
-Wendigomon, az állat digimon. Lopmon sötét fejlődése során változik ezzé a brutális digimonná.-olvastam le a gépről.
-Höh, milyen lányos digimonod van.-szólt hozzám a fiú. Ezen felkaptam a vizet.
-A tiéd meg csúnya!-vágtam vissza a fiúnak.
-Lehet, hogy csúnya, de legalább erős! Támadj, Wendigomon!
-Koko Törő!-a gonosz digimon a kezével egy hatalmasat csapott volna Rabbitmonra, ha az nem ugrik el előle.
-Fül csapás!-támadott az én társam is, de Wendigomon visszavágott a Koko Törővel, így a támadások egymást érték. Hirtelen a Digitojás visszavándorolt a D-arkba.
-Jajj ne!-kiáltottam, de észrevettem, hogy Wendigomon is visszaváltozott Lopmonná, bár kicsit sötétebb volt, mint az én Lopmonom.
-Te kis idióta! Most nézd meg mit csináltál! Nembaj, még Rookie formában is simán legyőzünk! Lopmon, Lángoló Jég!
-Azthiszed? Lopmon, Égető Tűz!-a két támadás elérte egymást, de a tűz erősebbnek bizonyult, mint a jég, így a kis lángocska eltalálta az ellenfelet. Ám az neki meg sem kottyant.
-Haha. Gondoltam. Gyenge vagy. Akár csak a szelídítőd! -a fiú tovább idegesítette Lopmont.
-Engem sértegethetsz, de Steve-et nem! Tini Tornádó!
-Lopmon, evolúció!-Pierre átalakította a társát.-Wendigomon! Nesze, te kis nyomi. Koko Törő.-Lopmon túl közel volt, ezért Wendigomon könnyedén leütötte.
-Jajj ne, Lopmon!-a társam élettelenül feküdt a földön. Odaszaladtam, és felkaptam.-Lopmon, kérlek kelj fel! Lopmon! LOPMON! Szeretlek...-suttogtam. Egy könnycsepp gördült végig az arcomon, ami Lopmonra hullott.
-EVOLUTION!-hallatszódott újra a viceból.
-Lopmon, evolúció!-Lopmon teste megnyúlt, és egy ruha jelent meg rajta. Kezein két guillotin szerű fegyver képződött.-Turuiemon!-Pierre és Wendigomon ugyanolyan meglepődött arccal nézett, mint én. Elővettem a D-arkot, és Turuiemon felé irányítottam:
-Turuiemon, az állat digimon. Támadásai a Páncélkesztyű Karom és a Ninja Ököl.
-Mostmár egynelő félként küzdhetünk!-fordultam Pierrehez.

A hozzászólást Steve Aizawa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 23, 2011 6:58 am-kor.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 11:09 am

GeoGreymon tűzlabdája elszáguldott mindenki mellett, majd mielőtt eltalálta volna bármelyik Digimont is, valami eltérítette a pályájáról. Ahogy jobban fókuszáltam, láttam, hogy ami elütötte a tűz labdát, az nem más, mint az előzőleg a parkból elmenekült szelidítő és BlackGreymon.
- Na végre, rátok vártunk. - mondta GeoGreymon, majd meg is indult BlackGreymon felé, én pedig követtem, ahogy tudtam.
- Szarv impulzus! - BlackGreymon elkapta GeoGreymon szarvát, amitől egy kicsit megsüllyedt a talajban.
- Ne hagyd magad, GeoGreymon!
- Csak ennyit tudsz? - BlackGreymon megpróbálta átfordítani, ahogy nemrég GeoGreymon tette vele a parkban, de ez nem sikerült. GeoGreymon megragadta BlackGreymon karját és szétfeszítette, hogy kiszabadítsa a szarvát, majd a farkával csapott BlackGreymon-ra lendületből, amire a gonosz Digimon elterült a földön.

//Folyt. köv. vs. NJK//

//Folyt. köv. vs. NJK után//

GeoGreymon ekkor támadt rá még egy mega tűzzel, amitől BlackGreymon teste a becsapódáskor még ugrott egyet, majd megpróbált felkelni, de nem sikerült neki, és végleg kidőlt. BlackAgumon alakba változott vissza.
- Innen már értelmetlen. Legyőztünk titeket, de nem látom értelmét, hogy megöljem a partnered. Akkor lesüllyednék arra a szintre, mint ti. - mondtam a DO-s szelidítőnek, majd remélve, hogy kis csapatunk rendben visszaért, csatlakozom hozzájuk.
Ajánlott tartalom

Shibuki erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shibuki erdő   Shibuki erdő Icon_minitime

Shibuki erdő
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Tokió - Shibuya :: Nyugat Shibuya-
Ugrás: