DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lilly Lake

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

Lilly Lake Empty
TémanyitásTárgy: Lilly Lake   Lilly Lake Icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 7:40 am

Név: Lilly Lake
Kor: 17
Születési dátum, hely: Március 18., Dublin, Írország
Lakhely: Japán, Akita
Kinézet: 169 cm magas, vékony testalkatú, gesztenyebarna haj, zöld szemek, Barnás felső, és hozzá illő farmernadrág. Ja meg női utcacipő sötétkék
Jellem: Kedves, és odaadó, nem lehet könnyen felhúzni, ha mégis, hamar lenyugszik, nagyon szereti a természetet.
Felszerelés: 1 db DigiVice IC (fűzöld), hátizsák: élelem és gyógyszerek, tiszta váltásruhák, 1 db összecsukható bicikli, notebook
Beállítottság:
Egyéb: Indián horoszkóp: Medve

Előtörténet:
A gyönyörű Írország Fővárosában, Dublinban születtem. Édesanyám kertész, és neki köszönhetem természet iránti szeretetemet. Apám egy nagyszerű Informatikus és Számítógép zseni. Egy ikerbátyám van, Hector, aki néha olyan buta, hogy csak röhögni lehet rajta. Szüleim mindent megtettek, hogy nekem és Hector-nak jó legyen, ezért válaszottak nekünk olyan iskolát, ahol csak olyanok járhatnak, akiknek nem volt dolga a törvénnyel, nem rúgták ki őket, stb. Így nagyszerű barátaim voltak az osztályban, akikre lehetett számítani. Az osztályban volt egy számítógép, amin testvériesen megosztoztunk. Úgy kell elképzelni, hogy ha az egyik osztálytársunk valamivel játszott, 2-en segítettek neki az előrehaladásban, a többi meg szurkolt. De ezt csak lyukasórán tettük meg, mert azért nem voltunk pimaszok:P

Egyik nap azonban valami fura dolog történt a géppel:
Éppen lyukasóra volt, és most én jöttem a géppel. Mivel vagy untuk a gépen lévő játékokat, vagy nem tudtam játszani vele, kerestünk egy újat. Rá is találtunk egy szimpatikusra Digimon néven. De mikor feltelepítettük és elindítottuk, a gép megzajdult! Azt láttuk, hogy Emberek fura lényei harcolnak egymással, valamikor meg csak azok a lények sétálgattak békésen. Mikor az egyik ilyen fekete lény rám nézett és úgy tűnt, hogy rám támad, a gép monitorán váratlanul adatszerűségek jöttek. Az egész osztály méltatlanul nézett. Sőt, még az osztály zsenije, Phillip is, pedig megállapította, hogy amik vannak a monitoron, azok valamilyen adatok. Apámat azonnal hívtam, hogy jöjjön, mert van valami a géppel. Apa meg is vizsgálta, és arra jutott, hogy vírusos lehetett a program, úgyhogy el vitte a cégéhez, hogy megtisztítsák.

És jött aztán az a pont, ami megváltoztatta az életem...
Egyik reggel, mikor csak én meg Hector voltunk, arra ébredtünk, hogy valami robbant ott kint. Kirohantunk, és az a fekete lény volt az! Mikor az meglátott engem és Hector-t, aljasul elvigyorodott.
- Nocsak, itt vannak Lake kicsi gyerekei...! Lássuk, hogy mennyire könnyű elpusztítani őket! - Úristen! Ez minket akart elpusztítani! Hector azonnal elém állt, hogy védjen.
- Felejsd el te ördög vagy valami! - Ezúttal nem mondott hülyeséget, mert tényleg úgy nézett ki, mint az ördög... az csak röhögött:
- Nem állítasz meg ember! Halál kéz! - itt valami gonosz támadást indított felénk. Hector és én nagyon féltünk, és azt hittük, hogy végünk, mikor Apa hangját hallottam:
Angemon, rajta! - Itt valami angyalszerű lény állt elénk, majd valami Sors kezével visszaverte a támadást. Akkor láttuk, hogy az apa, akié az Angemon nevű lény!
- APA?! - kérdeztem Hectorral egyszerre.
- Nocsak, Lake is itt van! Így két legyek ütök egy csapásra! - nevetett fel a fekete lény, és Apáéknak rontott. Azonban Angemon valami Angyal Bottal legyőzte a fekete lényt. Éljeneztünk az elején, majd kérdezgettük, hogy mi volt az az izé, és mi Angemon. Apa elmesélte, hogy Angemon és a fekete, akiről kiderült, hogy Devimon volt, Digimonok, amolyan virtuális lények egy másik világból, és neki az a dolga, hogy védje az embereket és a jó Digimonokat, mint Szelídítő. Hec-el nagyon néztünk, mert nem akartuk ezt elhinni. apa aztán ezt mondta:
- azért akart Devimon elpusztítani titeket, mert ti lesztek most a következő szelídítők.- Nem hittem a fülemnek! Nekünk is lesz Digimonunk! Apa megbeszélte anyával, hogy én meg Hector Japánba megyünk egy ismerőséhez. Először anya ellenezte, hogy mi is szelídítők legyünk, de aztán beleegyezett.

Felszálltunk egy gépre, ami elvitt minket Japánba. A reptérről meg Akitába mentünk. Ott Az volt a dolgunk, hogy ott védelmezzük azokat az embereket és Digimonokat, akiket kell. Hector kezében megjelent egy kék szerkezetet, így megjelent neki egy Gaomon nevű Digimon. Nekem meg ekkor villogott fel a kezembe egy fűzöld szerkezet. Apa azt mondta, hogy ezek Digivice-ok. Vagyis mindjárt jön az én Digimonom is...

Partner neve: -
Típusa: -
Forma: -
Család: -
Átalakult formái: ---> ---> --->

//KÉSZ! Admint kérném meg, hogy adjon egy nekem való digimont, mert én nem tudok dönteni! Nem haragszom meg, ha nem lesz elsőre jó^^/
Vissza az elejére Go down
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Lilly Lake Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lilly Lake   Lilly Lake Icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 8:40 pm

Szia Smile

Elolvastam az előtörténetedet és a kérvényeidet: nem találtam semmi hibát, így ELFOGADOM! Smile

A Partnered: Paomon, viszont csak akkor lesz Labramon, ha eléri a 100 DP-t! Kezdésnek 5 skill pontot jutalmazok, készíts adatlapot, s jó játékot! Smile
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net

Lilly Lake
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lilly Lake Adatlapja
» Lilly Naplója

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Szelidítők útja :: Előtörténetek-
Ugrás: