DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Alice Története

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Alice
Szelídítő
Szelídítő
Alice

Hozzászólások száma : 5

Alice Története Empty
TémanyitásTárgy: Alice Története   Alice Története Icon_minitimeSzomb. Dec. 03, 2011 3:52 am

Név: Alice Wood
Kor: 14
Nemed: Nő
Beállítottság: Jó / Jókislány

Születési dátum, hely: 1994, november 17, Port Angels
Lakhely: Nincs állandó lakhelye
Kinézet: Nagy kék szemek és lilás-bordós haj. Elegáns mozgás és hang. Kedvességet sugárzó arc és mosoly. Magas és karcsú alakja van.
Jellem: Imád mosolyogni és nevetni. A komolytalan dolgoknál is elszokta magát röhögni. Hamar vág az esze és a számítógépeket úgy ismeri, mint a kezét. Szereti a reneszánsz és barokk stílusát. Mintha nála egyesülne a modern és a középkori stílusok és egyéb dolgok. Imádja az aranyos dolgokat és igazi túlélő. A sima könnyű dolgokban analfabéta (Pl.: Sétálás, lépcsőmászás)
Felszerelés: Hátiszák: Élelem, gyógyszer mindenkinek, és váltásruha, Laptop
DigiVice típusa:00B: D-Ark Digivice Lila-Fekete
Egyéb:Szeret és tud zongorázni

Előtörténet:
Amerikában születtem Washington államban. Viszonylag jó idő volt, de ősz végén, télen és tavasz elején mindig esett a hó vagy eső. Nos engem ez egyáltalán nem zavart. Életvidám voltam akit sosem lehet lenyugtatni. Anyám egy hegedű virtuóz volt apám meg egy informatikai cég vezetője. Én sosem értettem miért is szeretik egymást. Teljesen mások voltak. Port Angels-ben 4 évet éltem, de apámnak jobb munkát talált Washington-ban. Bár munkája szinte ugyanaz volt hamar előléptették. 1 év alatt ő lett a cég vezetője. Elég jól kereset és mindent megkaptam. A számítógépet hamar kiismertem és informatikai versenyeken indultam amiből szinte első lettem. Akkoriban kezdtem el zongorázni. Nagyon ügyes lettem, de attól még a valóéletben analfabéta voltam. Barátaim nagyon nem voltak. Sokszor közösítettek ki, ezért magániskolába kezdtem el járni. Egy nap amikor mentem haza a suliból odamentem egy gesztenyefához, mert az avar alatt valami mozgott. Odamentem és közel hajoltam, hogy jobban lássam mi az. Hirtelen kiugrott belőle egy nem tudom mi csoda! El síkitottam magam, mert nagyon megijedtem. A gesztenyeféleség elkezdett nevetni majd odajött hozzám.
- Szia! Budmon vagyok - mutatkozott be. Sokat beszélgettünk és megkedveltük egymást. Gyorsan beraktam a hátizsákomba. Amint hazavittem elfelejtettem őt, hogy ott lapul a táskámban. Ledobtam az ágyamra a hátizsákomat és rohantam a géphez fejleszteni egy programot. Már egy órája belemerültem sikoltást halottam. Egyből a fejemhez kaptam. Ez Budmon és az anyám lehetett és igen ők voltak. Persze kaptam egy kioktatást, hogy semmilyen állatot engedélyeztek ám Budmon megszólalt.
- Én nem vagyok állat - mondta halkan. Kértük, hogy ismételje meg. Megismételte.
- Akkor mi vagy? - kérdeztem.
- Digimon - válaszolta röviden. Anyám értelmetlenül nézett rám, hogy akkor ez most mit is jelent. Vállat vontam. Felkaptam és már rohantam a szobámba, hogy rágooglizzak. Budmon nagyon nem érdekelte, hogy én most nem figyelek rá egyből elkezdett magáról beszélni. Szinte két napon át kerestem a neten és a második nap végén találtam valamit. Ám nem tudtam feltörni Ez volt életem első olyan helye amit nem tudtam volna feltörni. Összepakoltam a táskámba, de találtam valamit benne. Kezembe vettem.
- Ez a DigiVice-d! - mondta Budmon. Szép volt pont az én stílusom. Lila alapszíne volt és középen fekete. Zsebre sülyesztettem és folytattam a pakolást. Apának szóltam, hogy nem leszek itt egy ideig. Pont gépezett. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jut el az agyába teljesen. Egy teljes napon át mentem Washington-ban. Szinte éhesen szomjasan mentem (Na jó ez nem igaz csak jól hangzik). Budmon szinte mindig kiröhögött. Amikor elestem a lépcsőn. Vagy a 2 centiméteres akadályban. Amikor rendőrök megkérdezték, hogy hol vannak a szüleim azt mondtam, hogy boltba indultam. Budmon akkor mindig elrejtőzött az avarban. Ám rám találtak. Nem, nem én találtak rájuk. Ők találtak meg engem. Hamarosan befogadtak és én boldogan vállaltam el minden egyes feladatott. Szeretném, ha egyszer Budmon-ból egy gyönyörű szép Digimon fejlődne.

Budmon -> Lalamon -> Sunflowmon -> Lilamon -> Rosemon -> Rosemon Brust Mode

A hozzászólást Alice összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 03, 2011 4:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Alice Története Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alice Története   Alice Története Icon_minitimeSzomb. Dec. 03, 2011 3:55 am

Szia!

Örülök, hogy játszani akarsz, viszont rövidke lett és az események túlságosan gyorsan pörögnek le. Hosszabbíts rajta 5-10 sort, utána szólj nekem!

További kellemes napot!
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Alice Története Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alice Története   Alice Története Icon_minitimeSzomb. Dec. 03, 2011 4:05 am

Rendben, így elfogadom. Skill pont kezdés: 2.

Készíts adatlapot, s jó játékot!
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Alice Története Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alice Története   Alice Története Icon_minitime

Alice Története
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alice Adatlapja
» Daisuke Tategami Története

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Szelidítők útja :: Előtörténetek-
Ugrás: