DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Pusztás területek

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Pusztás területek Empty
TémanyitásTárgy: Pusztás területek   Pusztás területek Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 2:27 am

Pusztás területek Digital_world_night2

Elkapható Digimonok

Guilmon ---> Growlmon ---> WarGrowlmon ---> Gallantmon
Taomon ---> Sakuyamon
Terriermon ---> Gargomon ---> Rapidmon ---> MegaGargomon
Cyberdramon ---> Justimon
Cerberusmon ---> Anubismon
Coronamon ---> Firamon ---> Flaremon ---> Apollomon
Meramon ---> SkullMeramon ---> Boltmon
Groundramon ---> Brakedramon
Wingdramon ---> Slayerdramon
Parrotmon ---> Eaglemon
Patamon ---> Angemon ---> MagnaAgnemon
Gatomon ---> Angewomon ---> Magnadramon
SaberLeomon
Lampmon
Dorumon ---> Reptiledramon ---> Grademon
Dorugoramon
DexDorumon ---> DexDorugamon ---> DexDorugreymon ---> Dexdorugoramon
Vademon ---> Ebemon
Marsmon
Garudamon ---> Phoenixmon
Aquilamon ---> Silphymon ---> Valkyrimon
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Pusztás területek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pusztás területek   Pusztás területek Icon_minitimeCsüt. Dec. 08, 2011 7:48 am

Egy alig hallható puffanást hallottunk meg Firamon-al. Összenézvén bólintottunk, végül felmásztam a hátára, s mentünk oda, ahová kellett. A hangok egy csata zajára erősödtek és végül a tavon túl két digimon közötti harcot pillantottunk meg. Az egyik egy Grademon volt: mindig is látni akartam az Arany Meteornak titulált digimont, aki az igazságért és becsületért küzdött, még most is talán. Hiszen a másik egy DexDorugreymon volt! Veszedelmes lénynek számított még a maga világában is: tudtommal ebből a fajtából a rettegett Dexmon, a halálisten is megszülethet és ezt nem hagyhatjuk és azt se, hogy Grademon-t felfalja. Elég rosszul állt a szénája amúgy is: nem elég, a DexDorugreymon általi Bloody Cave támadás, amivel átszúrta a vállát, még a Metál Meteor is betalált. Páncélja súlyosan megrepedt, ennek ellenére felkelt és harcolt a maga jogáért.
- Mi a véleményed Azure? - Kérdezte Firamon repkedés közben.
- Természetesen segítünk. - Válaszoltam. - Ez is a mi hatáskörünkbe vonatkozik.
- Sejtettem, hogy ezt mondod. - Mormogta és zuhanórepülés közepette meglepte DexDorugreymon-t egy egyszerű tűzlabdával.
Dorugreymon megcsillogtatta fogait a felkelő napfényben, s dühösen megfordult és nekünk támadt. Úgy tervezte, hogy a szarvával átdöfi Firamon-t, de ő megelőzte: a levegőben való bukfenccel a háta mögé került. A vírus digimon nem kicsit lepődött meg ezen és végül megfizetett bűnéért a Fira Karom miatt. Dexdorugreymon sikoltozását hallottuk utoljára, utána minden nyom nélkül eltűnt.
- Mi történhetett? - Kíváncsiskodott meglepődötten Firamon és közben ellenfele után szaglászott.
- Valószínűleg elpusztult és a tojása visszatért a Kezdet Falujába.
- Ezt te se mondhatod komolyan...
Ezek után egy ideig nem szóltunk egymáshoz. Leszálltunk a sérült Grademon-hoz. Az amint közelebb mentünk, védekező pozíciót vett fel két kardjával. Elsőre úgy hittem, a DexDorugreymon-t vette észre, de Firamon-al megbizonyosodtunk: tőlünk "félt". Felállt és a Kereszt Pengével lerohanta az oroszlán digimont. Az összeszedte magát és csupán lefogta hatalmas mancsaival Grademon-t. Azt hitte ennyi elég, de tévedett.
- Nem elég a "halál fia", de még ti is be akarjátok piszkítani a rendet! - Kiáltotta, miközben lerángatta a hátáról Firamon-t és a vízbe hajította.
- Mi nem akartunk rosszat, csak segíteni rajtad. - Szóltam halkan, nyugtatóan és közelebb léptem.
- Hazudsz, földi! - És kardját az arcom mellé tartotta, ezzel apró vágást okozott rajta.
Nem mozdultam egy milliméternyit se és mélyen a vörös szempárba néztem. Az mintha kezdett volna bizakodva az enyémbe nézni, de végül csúfondárosat vett fel, ám leemelte a kardját. Addigra Firamon, azaz Coronamon kimászott a vízből, megrázta rövidke sörényét és rosszallóan nézett rám.
- Erre mire volt jó?! - Ripakodott.
- Fogd be! - Intettem le és visszaküldtem az IC Vice-ba. - Ha lehet, ne szólalj meg. Grademon senkiben se bízik meg igazán...
Coronamon egy hümmögéssel a tudtomra adta megértését és meg se nyikkant. Eközben Grademon távozni akart. Utána eredtem és megragadtam sötétkék köpenyét. Arany Meteor nem tetszését kifejezvén odébb húzta azt, s arccal nekem fordult. Halványan elmosolyodtam, s leültem. Grademon nem igazán értette mit akarok ezzel elérni, de mivel még nem nagyon bízott meg bennem vagy akárkiben, éberen figyelve, de ő is leült. Kardjait visszatette az oldalain található hüvelyekbe, de egyik kezét az egyiken hagyta.
- Miért nem bízol meg másokban? - Tettem fel a "nagy" kérdést" és lehunytam a szememet. - Én vagy bárki megláthatja azt, kiben lehet megbízni avagy sem.
- A világ - Kezdte Grademon és itt levette kezét a hüvelyről. - A világ tele van olyanokkal, akikben nem lehet megbízni. Te vagy DexDorugreymon, oly mindegy... ugyanolyanok vagytok.
- Nem igaz! - Kiáltotta Coronamon a DigiVice-ból.
- Csendet, Coro! - Szóltam le és magam mellé letettem a szerkezetet.
- Én már évek óta Azure mellett vagyok, de sose akart rosszat a digimonoknak. - Jelentette ki. - Segített ott, ahol tudott és még soha se kísértette meg a rossz oldal.
Grademon feszülten morgolódott egy darabig, utána eltekintett a tó felé. Néhány perc múlva felálltam és elindultam a parkban levő sűrű erdőségbe egy rövidke sétára. Nem is figyeltem és néhány árnyék követett, melyek megmutatkoztak Kunemon-ok képében. Én buta otthagytam a parton a DigiVice-t, így nem tudtam Coronamon-t segítségül hívni. Tehetetlenségemben fogtam egy követ és azzal dobtam meg az egyik Kunemon-t. A bogár digimonok egyre többen voltak és senki se sietett a segítségemre, legalábbis úgy hittem. Váratlanul egy dupla kard sújtott le a bandára, amitől tojássá változtak. Grademon volt!
- Köszönöm szépen! - Háláltam meg a segítséget.
Grademon bólintott egyet, s a kezét felém nyújtva a vállára ültetve felszálltunk a magasba. Út közben átadta a DigiVice-omat, amiből a másik vállára kiszökkent Coronamon. Sokat papolt arról, hogy mennyire felelőtlen cselekedet, ha ott hagyom egyedül barátok nélkül. Nevetve nyugtáztam a "vételt".
- Ha befejeztétek... - Szólt Grademon és kardjával a tó mélye felé mutatott.
DexDorugreymon bukkant ki belőle és repülés közepette továbbfejlődött... DexDorugoramon-ná! Tombolásba kezdett, s a víz zavarossá, végül szökőárrá alakult. Nem hagyhattuk annyiban: miután a DigiLélekkel feltöltöttem Coronamon-t, ami Flaremon-ná fejlesztette, az oroszlán digimon hátára vetettem magamat. A Krizsma Bestia Hullámmal csapott le a mega digimonra, aki ugyan megérezte, de csak röhögcsélt a "gyengeségén". A Doru Diin-el felelt vissza, ami súlyosan megsebesítette Flaremon-t és a lökéshullám következtében leestem róla. Ám Grademon elkapott!
- Megint megmentettél? - Csodálkoztam. - Azt hittem, nem bízol meg senkiben sem.
- Tévedtem. Sajnálom.
Grademon Flaremon mellé repült és bátorítóan nézett vele farkasszemet. Bólintottak egyet és támadásba lendültek. Flaremon a vörös oroszlámn táncával, míg Grademon a grade vágással rohanta le Dorugoramon-t, aki gyáva módon szárnyra kapott és lyukat ütve a két világ között, átmenekült a Digitálisba. Leszállva Flaremon visszaváltozott, Grademon letett a földre, majd meghajolt előttünk.
- Kérem, segítsetek ezt a démont megállítani, egyedül képtelen vagyok rá.
Megdöbbenten néztünk össze a partneremmel, utána rátettem a vállára a kezemet.
- Még szép, hiszen ez a Data Savers dolga, de előbb... - Elővettem a DigiVice-t.
Abban éppen akadt egy elfogó háló, és azt a funkciót alkalmaztam. Sötétkék fénycsíkok köröztek Grademon körül, amik végül...
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Pusztás területek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pusztás területek   Pusztás területek Icon_minitimePént. Dec. 09, 2011 4:15 am

Az IC elfogó-háló funkciója beindult: Grademon körül sárga fény jelent meg, mely spirál alakban világította meg. Mire körbenézett a digimon, már kék fény kíséretében a DigiVice-odba került. Gratulálok, ELKAPTAD! Viszont a vadász-szabály szerint csak egy digimont használhatsz harcban vagy Vice-on kívül. Te döntöd el, hogy Coronamon-e vagy Grademon!
Ajánlott tartalom

Pusztás területek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pusztás területek   Pusztás területek Icon_minitime

Pusztás területek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Óceános területek
» Erdős-tisztás területek
» Völgyes-lankás területek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Vad digimonok elkapása-
Ugrás: