|
| Völgyes-lankás területek | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Völgyes-lankás területek Pént. Dec. 02, 2011 1:03 am | |
| Elkapható DigimonokAgumon ---> Greymon ---> MetalGreymon ---> WarGreymon Gabumon ---> Garurumon ---> WereGarurumon ---> MetalGarurumon Pycomon ---> Byomon ---> Birdramon ---> Garudamon Grizzlymon Dinotigermon Dorumon ---> Reptiledramon ---> Grademon Dobermon Seasarmon ---> Cerberusmon Dracmon ---> Sangloupmon Sunmon ---> Coronamon ---> Firamon Viximon ---> Renamon ---> Kyuubimon ---> Taomon Youkomon ---> Doumon DemiVeemon ---> Veemon ---> ExVeemon Veedramon ---> AeroVeedramon Pinamon ---> Falcomon ---> Peckmon ---> Crowmon Tanemon ---> Palmon ---> Togemon ---> Lillymon ---> Rosemon Tanemon ---> Floramon ---> Kiwimon ---> Blossomon Hippogriffomon ---> Gryphonmon Pupumon ---> Puroromon ---> FanBeemon ---> Waspmon ---> CannonBeemon ---> TigerVespamon Kapurimon ---> Kotemon ---> Dinohyumon Kyukimon Musyamon ---> Asuramon ---> Zanbamon Zurumon ---> Elecmon ---> Leomon Commandramon ---> Sealsdramon Motimon ---> Tentomon ---> Kabuterimon ---> MegaKabuterimon ---> HerculesKabuterimon Kunemon ---> Flymon ---> Okuwamon ---> GranKuwagamon Hopmon ---> Monodramon ---> Strikedramon Devidramon Airdramon Kudamon ---> Reppamon ---> Chirinmon Liollmon ---> Liamon Bebydmon ---> Dracomon ---> Coredramon (kék/zöld) Wingdramon Groundramon | |
| | | Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Völgyes-lankás területek Pént. Jan. 13, 2012 5:26 am | |
| Szóltam a srácoknak, hogy hamar visszatérünk, s végül Coredramon hátán Reppamon felé igyekeztünk. Leszálltunk a romok mellett, amire a misztikus szent állat digimon felfigyelt. Már most éreztem a különös természetét eme rejtélyes Reppamon-nak: ahelyett, hogy azonnal elfutott volna, inkább elmosolyodott és a hátát mutatva lépegetett el. - Hé, te! - kiáltott oda neki Coredramon és türelmetlenül elütött egy sziklakupacot a farkával. Reppamon visszafordult és most egy huncut mosolyt tett felénk és egy pillanat alatt mellettünk léptetett halkan és szelíden, akárcsak egy macska. Ha nem lett volna a fején az a rókamaszk, minden bizonnyal tényleg egy oroszlánhoz vagy annak rokonához hasonlíthattam volna Reppamon-t. A mitikus digimon ismét eltűnt, majd felbukkant az előttünk elhelyezkedő peremen. Most kihívó vigyorrá változott a tekintete. - Flip Blade! - mondta halkan, mégis elszántsággal teli hangon, majd felugrott és bukfenceket vetett a levegőben. A kasza-szerű farkának hála ez a támadás kimondottan veszélyesnek tűnt, már látványra is. Coredramon hencegő pillantást vetett a "forgó kaszára", majd elbízván magát kinyújtotta karjait, hogy azzal állítsa meg riválisát. Rosszul tette ugyanis, mert Reppamon jól kigondolta Coredramon harci stílusát, és mikor úgy nézett ki, hogy az ő fizikális ereje jóval erősebb, mint a sajátjáé, irányt változtatva kisiklott a sárkány digimon karmaiból és oldalról mért rá egy hatalmas vágást, amitől visszaváltozott Dracomon-ná. Elég sok energiát veszített az Apocalymon-al vívott harcban, s még Reppamon is túl nagy falat volt így egyszerre. Strikedramon is kihajszolta magát ugyan, de így is küzdeni akart. Nem engedhettem ki őt is ilyen állapotban. - Lám-lám, te nem rezonálsz igazán jól a partnereiddel - kuncogott Reppamon. - Ifjú szelídítő! A fogai megvillantak és rám vetette magát. El akarta harapni a torkomat, de Dracomon a Baby Breath-el oldalba lőtte, amitől odébb vetődött. - Oh, én azt nem hinném... - morogta idegesen Dracomon és mellém állt. - Elég. - morogtam az orrom elé. - Nem tudom, miért támadtál ránk vagy, hogy egyáltalán miért álltál le velünk "játszadozni". Tudomást akartunk szerezni, jól vagy-e, vagy nem. Reppamon most szemtől szembe nézett velem, s látszólag meglepődött. - Egy nemes lélek. - suttogta. - Csodálatosak az emberek, de egyben furcsák is. Amint ezt elmondta, hátat fordított nekünk és elillant. Értetlenül álltunk ott, majd a Vice-ba helyeztem Dracomon-t, s futottam Reppamon után. Az egy szikla csúcsán állt és a végtelenségbe figyelt. Meglepő, de mély bánatában találtam és egy-két könnycseppet hullatott a forró iszapba. Attól az egyre emelkedett és emelkedett, míg a lábáig nem emelkedett ki. Én is belesüppedtem a lápba, ám teljes erővel küszködtem az ellen, hogy elsüllyedjek benne, de Reppamon pont fordítva volt így vele. A hasát is ellepte már ez az undormány, mire fel tudtam érni hozzá. Megfogtam a sörényét és rángatni kezdtem. - Tartsd magadat, te temetőtöltelék! - biztattam. - Mi értelme élni, ha már nem lehetek azokkal, akiket szerettem? - kérdezte egészen más hangnemben. - Dracomon-hoz hasonló digimonoknak könnyű a dolga... - Ez egyáltalán nem így van! - mondta Dracomon a Vice-ból. - [color=Lime] Én is sokat szenvedtem azért, hogy rátaláljak arra az emberre, aki a legfontosabb nekem. Az árnyékát kellett játszanom, és csupán hónapokkal később mutatkozhattam meg! Daisuke-n kívül nincs más barátom![/color] - Nekem se. - értett egyet Strikedramon. - De ha van valaki, aki segíthet rajtad, az csak ő lehet! Örültem, hogy a társaim kiálltak az igazamért, ami végül észhez térítette Reppamon-t. De már túl késő volt: engem elragadott a mocsár, de a digimon utánam vetette magát és felvett a hátára, s kiszökkentünk a forróságból. Felfele szökdécseltünk a leomlott kastély romjaihoz, ahol végül letett. Nem ment el, sőt, mintha valamire várt volna. Ránéztem és bólintott egy nagyot. Ekkor a DigiVice-om kijelzőjén egy háló kis képecskéje jelent meg. A gombot megnyomva fény vette körül Reppamon testét, amíg egyszer csak... | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Völgyes-lankás területek Pént. Jan. 13, 2012 6:12 am | |
| | |
| | | Adam Greenwood Szelídítő
Hozzászólások száma : 43 Join date : 2012. Feb. 14.
| Tárgy: Re: Völgyes-lankás területek Pént. Május 25, 2012 10:40 am | |
| //Bár lehet, hogy előbb kérdeznem kellett volna, hogy lehet-e így, minden játéktól függetlenül egy külön történet keretében digimont elkapni.//
Dobermon úgy állt ott, mögötte a felkelő digitális holddal, aminek műfénye természetellenes ragyogásával körbefogta őt, mintha ő is a természethez tartozna. Szobor, aminek kidolgozása tökéletes. A bérc tetején, a messzeségbe tekintve. Kirázott a hideg a látványától. Arra gondoltam: ébren vagyok, vagy álmodom? Még soha nem jártam éjjel a digivilágban.
A DigiVice-om csipogására ébredtem. Veszélyt jelzett, pedig az ágyamban feküdtem. Nem láttam esélyét annak, hogy bármi is rám törjön. Labramon viszont éberen figyelte a monitorom képernyőjét. – Kapu nyílt – morogta. – Nem tetszik, Adam. – Felültem, az álom kiment a szememből. Eszembe jutott az esetünk a hűtővel, vagy néhány digivilágos kalandunk. Az az igazság, hogy vonzott az éjszakai kiruccanás lehetősége. – A digivilágban lassabban telik az idő, észre sem veszik az itthoniak – mondtam, és felmarkoltam a csipogó D-Arkot. Tudtam, hogy nem erről van szó. Labramonnak gyakran jelzett az ösztöne, és elég jól lehetett hinni neki. Az előérzetei gyakran beigazolódtak. – Tudod, hogy nem erre gondoltam. Nem kéne átmennünk. – Nem néztem Labramonra, de így is tisztában voltam vele, hogy a tekintete engem vizslat. És nem feltétlenül tetszik neki, amit lát. Lázasan kapkodtam magamra a ruháim. Rám telepedett a „mehetnék” kényszere. – A DigiVice jelzett, és kész! – csattantam fel hangosan. Annál jobban lehetett hallani a csöndet, ami aztán kettőnk közé állt. Nem volt szokásunk a veszekedés. Labramonból kezdetekben határozott nehéz volt ellentétes véleményt kicsikarni, volt, hogy néha már direkt próbáltam kihozni a béketűréséből. Lehetetlennek bizonyult. Amióta azonban Seasarmon szemével is megismert, másként viselkedett néha velem szemben. – Akkor én nem megyek veled. – A kezem megállt a levegőben. Nem számítottam arra, hogy ilyesmit mondd. – Persze, semmi baj – próbáltam elütni a kijelentése élét, mintha egyszerű beszélgetés volna. Nem tudom, hogy kit akartam becsapni. Nagyon fájt ez a mondata. Nem gyújtottam villanyt, a monitor és rajta a kapu épp elég fényt adott. Hamarosan végeztem a készülődéssel. Hajnali fél kettő volt. A gép elé álltam. Nem néztem hátra, hátha látom Labramon vádló tekintetét. A D-Arkomat előre szegezve belevetettem magam a digitális világ kapujába.
És most itt álltam. Nem mertem mozdulni, hátha megtörik a hangulat. Fogalmam sem volt, hogy a hidegtől, vagy az előttem magasodó Dobermontól borsódzik a hátam. Rémisztő volt, igen. Hogy el akartam-e futni? Hát hogyne. Csak az az igazság, hogy a látvány foglyul ejtett, és nem eresztett. Ez a Dobermon különbözött azoktól, amiket eddig láttam. Sovány volt, mondhatni: vézna, koplalt veszett kutya – de annál hatalmasabb. És sugárzott belőle valami sötétség, ami felülemelte a természetességen. Ha megmerevedett: szobor volt. Amint mozdult: megtestesült rémálom. Arra gondoltam, hogy a hátára ülhetnék – biztos elbírna. Labramon tűnt fel látóterem szélén. Már most messze állt tőlem. – Át akarok változni – közölte. Nem szimpla kérés volt ez a részéről. – Engedj! – nyomatékosította a szavait. – Hát mégis átjöttél utánam? – feleltem gúnyosan. Labramon jól tudott időzíteni, gondolom az utolsó pillanatban még ő is beugrott a kapuba. Mögöttünk egy tévéképernyő sistergett a homokban. Bérces vidéken álltunk. Dobermon mint a múlt egy darabja, régről itt hagyott emlékszoborként magasodott előttünk. Megmozdult, én pedig görcsösen rászorítottam a D-Arkomra. Labramon felfénylett mellettem, és hamarosan már Seasarmonként állt messze tőlem. Mindig ez a távolságtartása. Megőrjített!
Nem egészen láttam a mozdulatot, ahhoz túl gyors volt, viszont megrémültem annyira, hogy hátraessem. Dobermon termett előttem, alig három-négy lépésre tőlem. A fejét leszegte, Sesarmon ott volt szorosan mellette, szinte közénk ékelődött oldalról. Nem harapták meg egymást, de mindkettejük ínye a foga felett vonaglott. – Mit akartok itt? Mit akartok tőlem?! – Nem volt nehéz rájönni, hogy Dobermon szólt hozzánk. Eltátottam a szám. Igazából nem voltak válaszaim. Ide jöttünk, mert úgy éreztem, hogy ez a helyes. Ide kellett jönnünk, mert a DigiVice ezt mondta. Ide kellett jönnünk, mert… – Érted jöttünk! – mondtam. – Hozzád vezéreltek minket. – Remegett a hangom, de miután feltápászkodtam, igyekeztem egyenesen állni előtte. Hiába diktált menekülést szaporán verő szívem, nem mozdultam. – Miért? – A kérdése szinte elemi erővel bírt, olyan követelőzően hangzott. Nem tudom, hogy pontosan mi történt, de azt hiszem, vagy nekem, vagy Sesarmonnak volt egy rossz mozdulata. Vagy talán csak nem válaszoltam elég gyorsan. Újra összeolvadt előttem a két bestia, az éjjeli fényben alig láttam, hogy mi történik közöttük. Mire először szétváltak, én már kész voltam a válasszal, és teli torokból kiabáltam. Nagyon féltem, hogy Sesarmonnak baja esik egy ilyen hatalmas, de egyszerű lénnyel szemben. – Mi nem tudjuk, hogy miért kellett jönnünk. De neked tudnod kell! – Hangom riadt és szinte lányos sikításnak hangzott a mély morgások után, amikkel egymást figyelték. – Mondd hát meg te! Dobermon riasztó gyorsasággal ugrott neki Seasarmonnak. Nemhogy én, de szerintem ő sem számított ilyen erőre és gyorsaságra. Bár, azt hiszem, ennél nem is volt több ennek a digimonnak. Egy vonyítás, és a digimon a levegőbe emelkedett. Elé futottam. Labramonként landolt a kezemben. A súlya elsodort, csúnyán bevágtam a kezem, ahogy földre értünk. – Még egyszer! – kiáltottam, és Labramon is hasonló módon gondolkodhatott, mert már lendült is előre a kezemből, és felfénylett, ahogy a D-ark is a zsebemben. Újra abba a helyzetbe kerültünk, mint óráknak tűnő percekkel ezelőtt: Dobermon alig pár méterre tőlem, én a földön, Seasarmon közöttünk. Alig hittem a szememnek. És tényleg át tudott változni még egyszer! Úgy éreztem, soha nem fog már véget érni ez az éjszaka. Szidtam magam, hogy Seasarmonra kellett volna hallgatnom. Mégis… valahogy az az érzés kerülgetett, hogy nekem a helyem itt és most van. – Hogy csináljátok? Válaszoljatok! – mennydörgött Dobermon hangja. – Hogyan?! Nem tudtam, hogy mire gondol, majd hirtelen rájöttem. – A digiváltozásra gondolsz? – Próbáltam megkeresni Seasarmon tekintetét egy kis segítségért, de rá kellett jönnöm, hogy ezúttal egyedül vagyok. A digimonomnak nincs még arra is ereje, hogy nekem is támaszt nyújtson. Én vállaltam, hogy ide jövök, hát ki is kell állnom magamért. – Hiszen… te is Labramon voltál egyszer. Elfelejtetted már? – Fogalmam sem volt, hogy mit kéne mondanom, hát daráltam mindent, ami csak eszembe jutott. – Nem tudsz már digiváltozni? – kérdeztem döbbenten. És a múlt élő emlékképe megrázta előttünk a fejét. Seasarmon hátrébb lépett tőle. Én tudtam – és szerintem Dobermon is –, hogy alig áll a lábán. Áthelyezte a testhelyzetét, mert a terhelt lába már remegett, és nem túl jó tárgyalási pozíció összeesni a másik előtt. Nyilvánvaló volt, hogy Dobermon felkészültebb ehhez a csatához. Kezdtem érezni, milyen kevesek is vagyunk mi Seasarmonnal. Dobermon izmai megfeszültek. Most már nem csak én maradtam le a mozdulatáról, ahogy elém szökkent, hanem a digimonom sem tudott időben reagálni. A lendület, amivel utána kapott, még én is láttam, hogy milyen lassú volt. Arra gondoltam: most aztán tényleg rajtam a sor, nekem kell helyt állnom. Támadásra számítottam, a lábamat megvetettem, mert biztos voltam benne, hogy Dobermon azt fogja hinni, hogy kitérek, és meglepi majd, hogy nem így tettem. Talán meg is rémítem kicsit a bátorságommal. Tévedtem. Pontosan előttem állt meg. Magam elé rántottam a kezem, a másikkal pedig a D-Ark után kaptam. Teljesen automatikus mozdulat volt, fogalmam sincs, hogy mit akarhattam vele. Semmi nem történt, Dobermon de nem harapott. Orra hegyével viszont a DigiVice-hoz nyúlt. Seasarmon ekkor ért hozzánk, és teljes súlyával ránk vetette magát. Nem tudta csak Dobermont elsodorni, becsapódásának lendülete engem is a gombolyagukba gyúrt. Együtt hemperedtünk tovább. Felettem a két állat egymásba mart, én pedig reménykedtem, hogy nem kerülök egyikük támadása elé sem. Hogy pontosan mi történt, az előttem is rejtély, de Seasarmonnak sikerült a gurulás közben kikerülnie Dobermon támadását. Erőt gyűjtött, hogy egy utolsó csapással komolyabb sérülést tudjon szerezni a másik digimonnak, de az ahogy mindig, most is elég gyorsan mozdult. Ekkor kerültem én a képbe. Így hozta a sodrás, eszem ágában sem volt közéjük emelkedni. Összefonódott a tekintetünk Dobermonnal, és ő megdermedt egy pillanatra. Tudom, hogy lezajlott közöttünk valami, de nem egészen vagyok tisztában azzal, hogy mi lehetett az. Mindenesetre az a másodperces megállása épp elég volt Seasarmonnak, hogy előbukkanjon mögülem, és bevigye a támadását. Nekem a kezemben volt a D-Ark, magam elé emeltem védekezésképpen, hogy ne érjen Seasarmon csapásának ereje. Épp Dobermonra irányítottam. Láttam a fénycsóvát, de az, hogy beindítottam az elkapó hálót, egyáltalán nem volt tudatos. Az eredmény pedig… Legalább akkora rejtély volt számomra, mint amennyi ebben a történetben is volt. Annak a monitornak csapódtunk, amelyiken keresztül ideérkeztünk. Seasarmon remegő tagokkal állt mellettem, minden egyes másodperc, amiben még nem változott vissza, csoda volt előttem. Tiszteltem Sesarmont, ahogy eddig is, mindig is. Nyitva állt mögöttünk a kapu, csak egy mozdulat lett volna még, hogy hazajussunk, de a D-Arkom is fénylett. Mi történt? | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Völgyes-lankás területek Pént. Május 25, 2012 9:03 pm | |
| Természetesen lehet alternatív események között is elkapni digimont, ami neked sikerült! Gratulálok! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Völgyes-lankás területek | |
| |
| | | | Völgyes-lankás területek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |