| Kérdések itt! | |
|
+7Lilly Lake Shadow Chromett Steve Aizawa Kevin Howlett Adrienn Nina Alberona Azure Crawler 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Szomb. Feb. 04, 2012 3:42 am | |
| Igen, alapból 0 van. Küldetésekkel meg ehhez hasonlókkal (napló pl.) tudod begyűjteni őket. | |
|
| |
Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Szer. Márc. 07, 2012 9:21 am | |
| Dai, mikor írsz? Rád várunk a Cyborg királyságban. | |
|
| |
Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Pént. Márc. 09, 2012 7:31 am | |
| Bocsánat, de pokéra is alig tudok nézni Rolf-ként az érettségire való készülődés miatt. Amint tudok, írok, de addig a húgom helyettesíthet néhanap... | |
|
| |
Randy Chrome General
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2012. Jan. 28.
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Szomb. Márc. 17, 2012 11:55 pm | |
| Elnézést, lenne kérdés sorozatom: 1.: Mikortól lehet a General-oknak Digimont szerezni? 2.: Az Armor Digimonoknál a (DP) azt jelenti, hogy a partnernél kell annyinak lennie, vagy az Armor Digimonnak lesz annyi, miután megvan? 3.: Mikor lesz kész? | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Szomb. Márc. 17, 2012 11:58 pm | |
| 1. már lehet.
2. igen, annyinak kell lenni, hogy elkaphasd és amint az megtörtént, az elkapott diginek a DP-je ugyanannyi lesz.
3. amint lesz időnk. | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
Hozzászólások száma : 43 Join date : 2012. Feb. 14.
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Hétf. Márc. 19, 2012 11:12 am | |
| Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mennyire volna lehetőség két embernek ugyan azt a digimont birtokolni? A harmadik évadban fordult elő ilyesmi. Könnyen meg lehetne különböztetni, nálam más irányba fejlődne ugyan az a digimon, és a társamnál is. Lehetne ennek valamilyen útja-módja? Csak kérdezem. | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Hétf. Márc. 19, 2012 6:55 pm | |
| Hát az attól függ. Mert ha sima emberként kezdenétek a játékban és akadna egy játékos, magányos digimon, aki partnert szeretne, ez megoldható. A fejlődés 2 irányát pedig csak Evolutor birtokában lehetséges, ami nem olyan olcsó mulatság. | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Kedd Márc. 20, 2012 4:44 am | |
| Jelezni szeretném, hogy számomra teljesen kaotikus az oldal. Kevin dél óta magyarázgat és válaszolgat nekem, és többször végigolvastam a szabályzatot is, mégse értek sok mindent. Lehet, hogy csak nekem kusza az oldal, de talán nem vagyok egyedül. :$
Nem lehetne írni egy általános összefoglalót ezekről a skill pontokról, tojás pontokról, DP-ekről, pénzről, hogy mi micsoda, hogyan gyűlik/gyűjthető és mire (és hol) felhasználható? Mert azt hiszem, minden mással már tisztában vagyok. :S | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Kedd Márc. 20, 2012 5:05 am | |
| A DP-ket a partnerednek kell gyűjtenie, hogy közelebb álljon a továbbfejlődéshez. A Skill pontokat már a Tojás pontok váltották fel, okok miatt, amibe nem mennék bele. A pénzt küldetések alatt tudsz szerezni, de természetesen bankolással is felhalmozhatsz kellő összeget. A pénz gyűjtése még nem teljesen kompatibilis, ezért még kérdéses, mivel lehetne kibővíteni a gyűjtési lehetőséget. | |
|
| |
Adam Greenwood Szelídítő
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Vas. Márc. 25, 2012 10:53 am | |
| Kérdezném, hogyan tudok magamnak digitojást szerezni? Tudom, hogy még kevés vagyok hozzá, de egy Lopmon vagy egy Terriermon érdekelne. Néha egyik, néha a másik felé húz a szívem. | |
|
| |
Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Kérdések itt! Vas. Márc. 25, 2012 5:28 pm | |
| Azt jutalmazásokkor (event, versenyek, stb.) kapd meg. Vagy ha van olyan játékos, akivel tudna költeni a digimonod, azt annak végén kapsz egyet. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kérdések itt! | |
| |
|
| |
| Kérdések itt! | |
|