DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

A kezdet faluja

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeHétf. Júl. 04, 2011 11:20 pm

Egy erősen őrzött terület és Cherrymon felügyelete alatt áll. Ide érkeznek a DigiTama-k, vagyis a tojások, amikből később újszülött digimonok lesznek. Tulajdonképpen az itteni élet itt kezdődik el.
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

Hozzászólások száma : 78

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeSzer. Szept. 21, 2011 6:02 am

A kis csapat megérkezik a Kezdet Falujába, ahol már várja őket a Királyi Lovagok egyik tagja, Gallantmon.Meg se várva a Szelidítők kérdéseit gyorsan üdvözöl titeket, majd megosztja veletek az információit.

Elértük a Kezdet Faluját, kíváncsian néztem körbe, hátha látok, akár egy Digimon Bébit is, ám a falu kihalt volt.De mégse, ahogy a szemeim körbepásztázták környezetünket, megláttam egy Digimon-t, pajzzsal és kopjával a kezében, hátán pedig piros palásttal.Sohasem láttam még Gallantmon-t, bár biztos voltam benne, hogy ő az.Kérdőre akartam vonni, a többiekkel egyetemben, ám a méltóságteljes Gallantmon megszólalt.
-Digimonok és Szelidítőik.-kezdett bele.-Mint azt már megtudtátok, nagy baj történt.Elrabolták a Digimon csöppségeket, méghozzá Leviamon, a Démon Nagyurak egyikének a megbízásából.Rátok vár a nemes feladat, hogy épségben visszahozzátok őket ide, a Kezdet Falujába.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeCsüt. Szept. 22, 2011 4:14 am

Hosszas gyaloglás után végül elértünk A Kezdet Falujába.
-Na végre itt vagyunk.
Nina már ott volt és vele együtt Gallantmon is.
-Szóval te vagy........
De ekkor Gallantmon félbeszakította a mondandómat. És elkezdte sorolni hogy mi történt.
-Értem szóval a mi feladatunk lenne visszahozni őket.
Ekkor bevillant egy látomás. Egy fura Digimon jelent.
-Te ki vagy?
- Az én nevem AncientMermaimon! Megajándékozlak téged. A barátoddal mindig őszinték voltatok egymással.Ezért kapsz tőlem valamit. Így nemsokára fény derül a Digivilág titkaira
Ekkor eltűnt és egy szerkezet valamint egy tojás volt előttem.
-Akkor ez az az ajándék.
-Micsoda?
-Próbáljuk ki!
Használtam és Gomamon-ból hirtelen egy tengeralattjáró lett.
-Szóval ez is egy olyan tojás.
Megnéztem a Vice-ba hogy milyen digi is ő.
-Submarimon. Szint Armor.
Ekkor vettem észre hogy barátom mozdulni sem tud.
-Inkább visszaváltozom!
Submarimon visszaváltozott Gomamon-ná.
-Még jól jön majd vízi csatáknál. Na de ne vacakoljunk indulás indulás a kicsi Digimon-okért!
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Hozzászólások száma : 104

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeCsüt. Szept. 22, 2011 5:25 am

Végre megérkeztünk a Kezdet Falujába. A hely csodálatos volt, bár eléggé kihaltnak tűnt a kis digimonok nélkül. Gallantmon elmondta a részleteket.
-Lopmon, készen állsz megmenteni a kis digimonokat?-fordltam apartnerem felé.
-Még szép!-válaszolt a társam.
-Kiváncsi vagyok ezekre a babákra. Biztos nagyon aranyosak. És én köztudottan szeretem az aranyos dolgokat. És nem bírom amúgy sem ha a kicsiket bántják. Tehát előre. De mégis merre legyen az az előre?-eszméltem rá, hogy az égvilágon azt sem tudom merre kell menni.
Vendég
Vendég

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeKedd Szept. 27, 2011 8:22 pm

Mivel erővel hurcoltak ide, nem tehettem mást. Greymon-t se mertem előhívni Examon ellen, hiszen ő Mega digimon és kengyelbe verné a partnereimet. Nem. Csöndben kivártam, amíg ide nem érkeztünk. Egy csapat srác és Gallantmon volt ott illetve AncientMermaimon árnyképe, akit úgy tudtam, fogva tartanak. Csupán a szelleme volt, aki az egyik srácnak adta az Őszinteség tojását. Távol maradtam a csoporttól inkább és éberen figyeltem mi fog történni. Greymon, Monodramon és Veemon előugrottak a Xros Loader-ből.
- Miért nem mész oda? - Kérdezte Greymon.
- Talán túlságosan nagyra tartod magadat, Dan! - Fakadt ki Veemon.
- Fogd be, te kis hülye. - Mondtam nyugodtan. - Nem akarok rajtatok barátokat. Csoda lenne, ha meg tudnám őket védeni...
Ebben a pillanatban megjelent előttem a Csodák tojása, ami Veemon-ra mutatott és átalakult Magnamon-ná. Ő is a Királyi Lovagok közé tartozott és nem kicsit lepődtem meg, hogy az én, lüke partnerem maga Magnamon.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeCsüt. Szept. 29, 2011 9:52 pm

A kis csapat hamarosan megérkezett a Kezdet Falujába, ahol nem csak Gallantmon várt, hanem Examon is, hiszen egy másik gyereket ő maga hozott. Három partnere volt: egy Greymon, egy Monodramon és egy... Magnamon?! Elcsodálkoztam, hogy a Királyi Lovagok egyike egy szelídítő birtokában volt.
- Jobb, ha vigyázunk azzal a gyerekkel, Coronamon. - Suttogtam a fülébe.
Gallantmon a kardjával intett, hogy maradjunk csendben.
- A továbbiakban - Folytatta. - Lehetséges, hogy nemcsak Leviamon áll ezek mögött. Vállaljátok a feladatot, vagy mégsem?
- Ha idáig eljöttünk, nem fordulhatunk vissza. - Mondta helyettem is Coronamon.

A továbbiakban Gallantmon tájékoztatott arról, hogy nemcsak Leviamon, a Démon nagyurak egyike állhat a krízis mögött. Ki tudja, lehet, hogy a többi társa is részt vesznek ebben, hogy egy sereg digimon-szörnyet gyártsanak le?!
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimePént. Szept. 30, 2011 2:53 am

Mint kiderült, lehet , hogy több gonosz Digimon is állhat a háttérben. A lelkesedésem kezdett félelembe átmenni, de tudtam, hogy nem hagyhatom cserben a babaDigiket. Egyszerűen ellent mondana az elveimmel.
-Még szép, hogy így is vállalom!-jelentettem ki végül. Lopmon csak helyeselni
tudott, én ennek jeléül bólogatott.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Hozzászólások száma : 75

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimePént. Szept. 30, 2011 4:49 am

Amikor ideérkeztem Maildramon egyenesen a földbe csapódott. Nagy nehezen visszaváltozott és a többiekhez mentünk. Éppen Gallantmon beszédébe csatlakazotam. Mindenkire ránéztem. 2 lány volt rajtam kivől és 3 fiú.
- Hali - mondtam halkan. - Én feltétlenül - mondtam amikor Gallantmon befejezte. Kínosan ácsorogtam, de Salamon egyből közbe szólt.
- Hali! Salamon vagyok! - mondta boldogan. - Ő meg itt a gazdám Adrienn! - felelte.
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimePént. Szept. 30, 2011 6:51 am

-Örvendek Salamon.-mosolyodtam el és hajoltam le a kis kutya(?) digimonhoz.-Szia.-fordultam a szelídítőjéhez-én Steve Aizawa vagyok, ő pedig itt a társam,Lopmon.-mutattam a partnerem felé.
-Hello.-köszönt ő is. Ezután odament Salamonhoz és mancsot rázott vele.
Vendég
Vendég

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeSzomb. Okt. 01, 2011 5:03 am

Az ismerkedés folytatódott, de inkább tartózkodtam a srácok társaságától. Magnamon visszaváltozott.
- Nem bírok ennyi ideig ebben a formában maradni. - Mondta Veemon fújtatva. - Ha nem baj...
- Miért lenne baj? - Kérdeztem és köpenyemet magam köré húztam.
A fának dőlve figyeltem a kis csapatot, hátha alakul a helyzet. Greymon látszólag mondani akart valamit, de inkább türtőztette a hangos megnyilvánulást, és hirtelen felbukott. Nem tudtam magamba fojtani a röhögést.
- Öreg, öreg harcos - Kacagtam a magam sötét módján.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeSzomb. Okt. 01, 2011 9:06 pm

Megérkezett Azure és egy Adrien nevű szelidítő is. Gallantmon elmondta hogy nem csak egy Digimon felelős ezért.
-Értem.
Az új szelidítő partnere köszönt én pedig meglöktem Gomamon-t.
-Menj köszönj!
Gomamon odament és óvatosan mancsot nyújtott. Én is odamentem.
-Szia! A nevem Shadow Chromett! Bocsánat a partnerem miatt!
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

Hozzászólások száma : 78

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeSzomb. Okt. 01, 2011 11:36 pm

-Ha már idáig eljöttem, akkor most nem adhatom fel, ugye Lunamon?-néztem a Digimon Társamra.
-Pontosan, ki kell szabadítanunk a kis Digimonokat.-mindketten bemutatkoztunk a újonnan érkezettekhez, majd törni kezdtem a fejem, hogyan i folytassuk tovább.
-Mi lenne ha két csapatra oszlanánk és külön-külön keresnénk a Babákat.-mondtam.

A Digimon Szelidítők csapata két félre oszlott a következő képpen; Az első csapatba Azure, Daniel és Adrienn kerültek, míg a másikba Én Alias Nina, Shadow és Steve.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeHétf. Okt. 03, 2011 2:17 am

- Jó ötlet Nina - Hunyorítottam. - Akkor az a fiú és Adrienn, szia, én Azure vagyok és ő a partnerem Coronamon.
- Szia! - Köszönt neki és persze Salamonnak is.
- Nagyon jó. - Mondta Gallantmon. - Azt ajánlom ti menjetek a Rózsa csillag alá, Kerpymon kastélyába. A másik csapat, induljon az északi buckákhoz, a Spyware barlangokba. Sok szerencsét! Bízunk bennetek!
Ezekkel a szavakkal Gallantmon elhagyta a Kezdet faluját. A két "társam" felé néztem.
- Akkor, induljunk.
- A másik csapat várja meg Kevin Howlett érkezését. - Szólt Examon.

Nina beosztván a csapatokat, Gallantmon elhagyta a falut. A parancsára az első csoport a Sötét kontinensre, a Rózsa csillag alá, míg a másik - ha megvárták Kevin válaszát - a Spyware barlangokat fedezzék fel, ami az északi buckákon tálalhatóak.

//Folyt. köv: Sötét kontinens - Rózsa csillag//

Az első csapatot kék, a másodikat vörös színnel látjuk el.
Adrienn
Tag
Tag
Adrienn

Hozzászólások száma : 75

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja    A kezdet faluja Icon_minitimePént. Okt. 07, 2011 2:09 am

Egy barna hajú lány - később kiderül, hogy Nina - kitalálta, hogy csapatokba menjünk. Én Azure nevű lányt és Daniel nevű fiúval kerültem egy csapatba. Látszott rajtuk hogy sokkal éretebbek és erősebbek nálam.
- Hali - köszönt Salamon vissza Coronamonnak.
- Jó induljunk - mondtam Azure-nak. - Menjünk. Salamon átváltozott megint Maildramonná és felszálltam rá.
//El-> Sötét kontinens -> Rózsa csillag//
Vendég
Vendég

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimePént. Okt. 07, 2011 9:14 pm

Az Azure-nak és az Adrienn-nek nevezett lány mellé "osztottak". Megvontam a vállamat, majd felpattantam Greymon karjára.
- Mehetünk. - Paskoltam meg az öreg harcost.
Greymon komolyan bólintott, majd a Xros Loader-be visszahívva Veemon-t és Monodramon-t, Maildramon után rohant, a földet megrengetve.
- Kíváncsi vagyok, hogy néz ki a Rózsa csillag alatti kastély. - Mondtam.
- Minden esetre óvatosak leszünk. - Szólt Greymon. - Nem jár bocsánat Leviamon-nak, amiért kölyköket rabolt...

//Folyt. köv: Sötét kontinens - Rózsa csillag//
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitimeSzer. Dec. 07, 2011 4:11 am

Úgy néz ki a helyzet megoldódott tehát mehettünk tovább.
-Na, hová menjünk?
Hirtelen egy fura hangot hallottam, TRailmon barátunk volt az.
-Szia Trailmon!Hová mész?
-A műhelybe. Van kedvetek velem jönni?
-Rendben! Menjünk fedezzük fel ezt a világot!
Azzal felszálltunk és elindultunk a Trailmon műhelybe.

Folyt. köv. Digitális mag-Trailmon műhely
Ajánlott tartalom

A kezdet faluja Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kezdet faluja   A kezdet faluja Icon_minitime

A kezdet faluja
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Digitális világ :: Keleti síkság-
Ugrás: