DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs. DexDorugoramon

Go down 
SzerzőÜzenet
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Vs. DexDorugoramon Empty
TémanyitásTárgy: Vs. DexDorugoramon   Vs. DexDorugoramon Icon_minitimePént. Május 18, 2012 5:12 am

"Dai! Daisuke!" A nevemen egy ismerős hang szólongatott. Mondtam volna, hogy megyek már, ám nem éreztem magamat képesnek. Egy erőtlen kiáltás se jött ki a torkomon. Helyette csupán a zajt éreztem és az iszapos anyagot, amely körülvett. Teljesen összezavarodtam, amikor megjelent az a digimon, amelyik legyőzte a társaimat. A rubinvörös szemeit rám szegezte.
- Láttam az álmaidat és félelmeidet. - mondta rajszerű hangon. - Te más vagy, mint a bajtársaid az emberek világából. A magad útját járod, hogy megmentsd azt, akit szeretsz. De közben megfeledkezel önmagadról! Te jobbat érdemelsz, Tategami Daisuke!
- Ki... ki vagy te? - kérdezem erőtlenül, ám addigra a látomás megszűnt és ismét a homokban találom magamat. A 'Vice-ból Dracomon szólongatott. Orrnyergemet megdörzsöltem, majd talpra állva felvettem a szerkezetet és kihívtam a társamat.
- Hova lett az az izé? - tette fel a kérdést.
- Nem tudom. - füllentettem. - Valami elűzhette, miután bekómáztam.
Dracomon gyanúsan pillantott rám, majd felnézett az égboltra. Egy újabb sötét sziluett jelent meg. Egy DexDorugoramon. Rosszallóan morgott rám és habozás nélkül nekem rontott egy Doru Diin-el. Dracomon gyorsan továbbfejlődött Coredramon-ná, s elvitt onnan.
- Sötét lélek! Én, a Halálkaszák egyike nem hagyhatom, hogy démoni söpredékek kószáljanak a Sötét kontinensen! Itt elég gonosz lélek tanyázik, ám te, a többin is túlont túlteszel, Shademon! - bömbölte. Coredramon az útját állta DexDorugoramon-nak. A két sárkány farkasszemmel bámultak egymásra, majd elkezdtek hadakozni. Az élőhalott digimon megpróbálta összenyomni Coredramon-t egy szimpla taposással. A kék sárkány kitartó erővel eltartotta ellenfelének végtagját önmagától. Amint elég erőt vett magán, megragadta 'Dorugoramon lábát és a földnek vágta. Hihetetlennek tűnt a társam fizikai ereje. A 'Vice-tól megtudtam, hogy az ellenség Mega digimon, vírus beállítottsággal. Valahogy másnak tűnt, mint a többi vírus típusú digimon. Monológjából ítélve nagy igazságérzettel rendelkezett és azt a bizonyos Shademon-t kívánta eltörölni a föld színéről. A darázsrajszerű hang ismét zajt keltett bennem.
- Ne hidd el annak az agyatlan hullafejnek, mit is mond! Ő csupán téged akar elpusztítani, mert kell az erőd!
- Miért kellene neki az én erőm? - kérdeztem a fejemben a lénytől.
- Mert a segítségemmel nagy tetteket vihetnél végbe! A lányt... Victoria-t se kellene többé féltened, mert az egész DO-t eltörölhetnéd a föld színéről! - azzal ismét magamra hagyott, a legnagyobb megdöbbenésemmel. Az egész DO-t? Megvédhetném Victoria-t? Közben DexDorugoramon erős karlendítéssel felpofozta Coredramon-t, aki a földre terült. A DigiVice-ból rögtön előugrott Gaogamon, aki a spirális lehelettel találta mellkason az élőhalott digimont, így Coredramon megmenekült egy újabb taposástól. 'Dorugoramon meglepetten nézett Gaogamon-ra, utána hátborzongatóan hörögni kezdett.
- Cöh! Még a hatalmas Faolan se állhat az utamba! Shademon-t el kell pusztítani! Metál Impulzus!
- Faolan? - pislogtam. - Téged Faolan-nak hívnak?
Gaogamon, azaz Faolan nem szólt semmit se. Váratlanul a DigiVice fénye izzani kezdett és az eggyé vált vele. Fejlődött: két lábra állt és különös páncélzatot kapott. MachGaogamon-ná fejlődve Coredramon kék láng leheletét egyesítette az üvöltő ágyúval, hogy a metál impulzust ellensúlyozzák.
- Látod? - ismét megszólalt a hang a fejemben. - A társaid még a valódi neveit se mondták el. Nem bíznak benned, akkor neked miért kéne?
- Még továbbra is véditek a gonoszt?! Pusztuljatok! - üvöltötte 'Dorugoramon és felöklelte mindkét társamat. Coredramon gyorsan felszökkent és Wingdramon-ná fejlődve a lángoló szonikus lehelettel ellentámadásba lendült. Visszatartotta az ellenfelet, míg Faolan a győzelmi ököllel állba nem vágta DexDorugoramon-t.
- Miért mondod Dai-ra, hogy Shademon? - kérdezte Faolan. - Nem ismered. Nem feltételezheted róla, hogy mi is ő, ezért nem pusztíthatod el!
- Te ezt nem értheted, Faolan. - mondta most egész más hangnemben az ellenség. - Shademon már megszállta a gazdátok lelkét! Már önmaga. El kell pusztítani!
- Várj egy percet! - ugrott elő Chirinmon, mellette pedig Monodramon. - Biztos van más megoldás... hogy ne kelljen bántanunk a barátunkat...
- Már késő! Pusztulnia kell, különben az egész Digivilág bajba kerül! Shademon-nak meg kell halnia: vagy így, vagy úgy! Ha hátráltattok, nektek is meg kell halnotok, Lyze, a Chirinmon! Doru Diin!
Négy társam elém állt: Monodramon továbbfejlődött Cyberdramon-ná. Wingdramon szárnyait maga köré csavarta, Faolan vasökleivel bevédte magát, Chirinmon fejét előre szegezte. A hatalmas erejű csapást mind a négyen megsínylették. Törött fegyverekkel, páncélzattal álltak 'Dorugoramon-al szemben.
- Ostobák vagytok. Nem tudjátok, hol a határ?
- Te vagy az ostoba. - mondta Wingdramon és felállt. - Te, aki mindig is egyedül voltál, társ nélkül, nem értheted, mi az, hogy kötelék!
Cyberdramon megelégelte a helyzetet: a cyber körömmel egy vágást okozott az élőholt digimon oldalán. Chirinmon, azaz Lyze a szél vágó karddal fejezte be a huzavonát. DexDorugoramon legyőzötten térdepelt társam előtt.

Wingdramon: 3150 + 70 = 3220 DP
Cyberdramon/Fang: 2850 + 70 = 2920 DP
Chirinmon/Lyze: 2850 + 70 = 2920 DP
MachGaogamon/Faolan: 2460 + 70 = 2530 DP
Vissza az elejére Go down

Vs. DexDorugoramon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: