|
| Vadpuszta (Nature Spirits) | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Daisuke Tategami Yggdrasil
Hozzászólások száma : 119 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Vadpuszta (Nature Spirits) Pént. Márc. 09, 2012 8:58 pm | |
| Elkapható digimonok:
Airdramon Apemon ---> Gokuwmon Upamon ---> Armadillomon ---> Ankylomon Aruraumon ---> Woodmon ---> Cherrymon Zurumon ---> Bearmon ---> Grizzlymon ---> Grapleomon ---> DinoTigermon Betamon ---> Seadramon ---> MegaSeadramon Centarumon ChibiMeramon ---> Candlemon ---> Meramon ---> SkullMeramon ---> Boltmon Crabmon ---> Coelamon Dobermon ---> Cerberumon Doggymon Dokunemon ---> Dokugumon Drimogemon Ebidramon Elecmon ---> Leomon ---> IceLeomon ---> SaberLeomon Etemon ---> MetalEtemon Flarerizamon Floramon ---> Ninjamon Poyomon ---> Frigimon Tsunomon ---> Gabumon ---> Garurumon ---> WereGarurumon Wanyamon ---> Gaomon ---> Gaogamon ---> MachGaogamon ---> MirageGaogamon Gekomon ---> ShogunGekomon Gorillamon Pagumon ---> Gotsumon ---> Icemon ---> Meteormon Grademon Jagamon JungleMojyamon KoKabuterimon Kunemon ---> Flymon ---> Okuwamon ---> GranKuwagamon Kyukimon ---> Kuzuhamon Paomon ---> Labramon ---> Seasarmon Liollmon ---> Liamon Kokomon ---> Lopmon ---> Wendigomon Turuiemon Mammothmon ---> SkullMammothmon Marsmon Merukimon MetallifeKuwagamon Mikemon Mojyamon Monmon Monochromon ---> Vermilimon Nyaromon ---> Salamon ---> Gatomon Orochimon Otamamon Tanemon ---> Palmon ---> Togemon ---> Lillymon ---> Rosemon Gummymon ---> Terriermon ---> Gargomon Piximon Viximon ---> Renamon ---> Kyubimon ---> Taomon Tokomon ---> Patamon
Armor digimonok (DP-vel ellátva, így meg lehet tudni, hány megszerzett ponttal lehet elkapni) Allomon: 300 Aurumon: 200 Bucchiemon (pink/zöld): 300 Bullmon: 400 Butterflymon: 350 Chamelemon: 250 Digmon: 300 Flybeemon: 400 Frogmon: 300 Halsemon: 300 Prairiemon: 200
| |
| | | Randy Chrome General
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2012. Jan. 28.
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) Vas. Márc. 18, 2012 2:05 am | |
| - Lehet, hogy olyan helyen, amire nem számítanánk. Ahol alig vagy nincsenek emberek, akik megtalálnák... Vagy sivatag, vagy erdőség, vagy egy jégmező... - De nem tudott tovább gondolkodni, mert egy Renamon ugrott el előttünk. Le voltam nyűgözve, mert arany színű volt a többivel elletétben. - Wooow!- El az útból! Aranyróka az enyém! - itt egy bőrdzsekis csávó lökött fel minket, közben elektromos hálókat lőtt a Renamon felé, hogy elkapja, de nem sikerült. - Randy, nem hagyhatjuk, hogy elkapja! Ez egy Digimonvadász, akik rabszolgaként bánnak a Digimonjaikkal!- MI?! Azt nem hagyjuk! Gyere Lovag! - és rohantunk elkapni a fickót, mielőtt az kapja el "Aranyrókát". Majdnem utolértük, mikor láttuk, hogy a Renamon sarokba lett szorítva és meg volt sérülve, a férfi meg már arra készült, hogy elkapja. - Hé, hagyd békén! - kiabáltam rá. A fickó rám nézett és röhögött: - Különben mi lesz, a plüssöddel versz meg?! Na tűnés!- Nem! Nem hagyjuk, hogy egy ártatlan Digimont bántsál, hogy a rabszolgád legyen!- Akkor küzdjünk meg érte! Growlmon, Reload! - ekkor egy X-es Growlmon-t küldött ránk. - Exhaust Flame!- Randy, te nézd meg Renamont, hogy jól van-e, én feltartom Growlmon-t! Vágtázó Fém! - Lovag azonnal visszatámadott Growlmon-ra, aki a meglepetéstől gazdájára esett.XD Míg a fickó eszméletlenül feküdt a földön X szemekkel, odamentem Renamon-hoz. - Jól vagy? - kérdeztem tőle, miközben kerestem az elsősegélyt. | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) Hétf. Márc. 19, 2012 3:00 am | |
| Renamon megrázta magát és kérdően rád nézett. Egy pillanatig habozott, majd felszökkent és bundáját rosszallóan felborzolta, hiszen a digimonvadász éppenséggel őt akarta levadászni. Rád nézett, majd tekintete ismét arra a férfira szegeződött. - Egyik vadász se jobb a DO-nál. - sziszegte. - Próbálj meghatni, fiú egy harccal! Diamond Storm! Itt felugrott a magasba és kristályesőt idézett elő, amit egyenesen Growlmon-ra és Lovagra irányított. A bajnok digimont - a korábbi sérülése miatt is - kiütötte, de Lovagot csak súrolta a kristályszilánkok hada, mivel elég gyors volt. - Hmmm, nem rossz, kifejezetten jó! - halványan elmosolyodott.
A barátság pont 4-el növekedett. Már csak 11-re van szükséged az elfogáshoz! | |
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) Hétf. Márc. 19, 2012 5:44 am | |
| A Renamon rám nézett kérdően, majd egy kis habozás után felszökkent, és megborzolta a bundáját. Valami DO-ról beszélt. És Harcolni akart VELÜNK, akik segíteni akartunk neki! De minden esetre a Diamond Storm-al kiütötte a Growlmon-t(mivel korábban sérült), Lovagot csak súrolta, mert az elég gyors volt. - Lovag, harcolni akar! Most mi lesz? - A támadása kihívásnak számít, így el kell fogadni. Állj félre Randy! Metál Ágyú! - mialatt én odébb ugortam, hogy ne legyen útban, Lovag Egy Metál ágyúval lőtt Renamonnal. Ha sikerült eltalálni, egy Vágtázó Fémmel rontott neki. Ha nem sikerült, újból próbálkozott a Metál Ágyúval. Közben a fickó felébredt Growlmon alatt. - Szedjetek ki!!X_X - Ott maradsz! - mondtam neki, mire csak egy "aaargh!"-ot adott ki magából a fickó. Közben Lovag egy Hiper Vágtázó Fémmel próbálkozott. | |
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) Hétf. Márc. 19, 2012 7:26 am | |
| Renamon elmosolyodott Lovag ügyességén. A Metál Ágyú sorozatot elkerülte, hála emberfeletti atlétikai ügyességének. A vágtázó fém támadást elkerülte, de a metál ágyút fejen kapta, ami kissé megzavarta a tájékozódási képességét, így a következő hiper vágtázó fém levette a lábáról. Amint összeszedte magát, nem a Dorumon-ra, hanem a Growlmon-ra támadt. Az X digimon hátulról akarta felrúgni Lovagot, de Renamon bevédte egy Power Paw-el, így csak az igazi ellenség sebesült meg. - Ne merj zavarni! - sziszegte és visszatért a harchoz. - A kihívást szóval elfogadod? Rendben van, de innentől fogva ne várd, hogy kesztyűs kézzel bánjak veled, barátom! Diamond Storm! - és egy újabb katarzist zúdított Lovagra, ami most jóval veszélyesebbnek tűnt.
A barátság pont 1-el növekedett. Már csak 10-re van szükséged az elfogáshoz! | |
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) Hétf. Márc. 19, 2012 9:17 am | |
| Renamon nagyon ügyes volt, mert az első támadást kikerülte. Viszont a Metál Ágyút fejen kapta, így a Hiper vágtázó fémet bekapta. Growlmon aljasul hátul támadott volna Lovagra, de Renamon bevédte egy Power Paw-al, így Growlmon sérült csak meg. - Köszönöm Renamon. - Köszönte gyorsan Lovag ezt a szívességet, majd megpróbálta kikerülni a Diamond Storm-ot. Ha sikerült, egy Újabb Metál ágyúval próbálkozott, majd egy Vágtázó Fémmel. Ha nem sikerült, felugrott és egy Vágtázó Fém-Metál Ágyú kombinációval próbálkozott. - Hajrá! - közben ültem a férfin, hogy az fel ne tudjon kelni.XD - Azonnal engedj el!- Még csak az kéne! Aztán megint szegény Renamon után erednél! - Közben Lovag megpróbálta kikerülni Renamon következő támadását, majd egy rohammal felöklelni, és egy Metál Ágyúval odacsapni rá. Amikor Growlmon támadt volna, azonnal Renamon védésére koncetrált és Growlmon-ra lőtt néhány Metál Ágyút. - És mi lesz, ha legyőzitek, he?! Befogjátok?- Nem! Hanem szabadon elmehet, mert ő egy szabad lény ahogy az összes többi! - mondta neki gyorsan Lovag. - Pff, Ostobák!- Aki mondja! Mi legalább nem vadászunk más Digimonokra! - mondtam a csávónak, miközben fejbe vágtam | |
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) Hétf. Márc. 19, 2012 6:52 pm | |
| Renamon felfigyelt a kis párbeszédetekre. Kezdte azt hinni, hogy csak a rossz vadászoktól kell tartania, mint ez a tag itt a Growlmon-jával. A szíve mélyén elkezdett bízni menned és a társadban. A bevédésen is nagyot nézett és innentől kezdve nem Lovagra, hanem az X verziós digimonra koncentrált. - Megígéritek, ha veletek tartok, nem fognak többet rám vadászni? - tette föl a kérdést Renamon neked és Lovagnak egyetemben. A Diamond Storm-ot mot Growlmon-ra koncentrálta és fel is döntötte, miután megint támadni akart. Valamitől megrémült és hátrálni kezdett tőletek, bár ki tudja, mitől?
A barátság pont most nem növekedett. Ne add fel, mert még 10 pont megszerzésével elkaphatod! | |
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) Hétf. Márc. 19, 2012 11:08 pm | |
| Renamon váratlanul nem Lovagra, hanem az X-es Growlmon-ra koncetrált, és kérdezte, hogy ha velünk tart, nem vadásznak-e többet rá. - Igen Renamon, nem fognak rád vadászni. Nem is hagynánk, hogy rád vadásszanak. - mondta Lovag. Renamon, miután egy Diamond Storm-al feldöntötte a támadó Growlmon-t, valamitől megrémült és hátrált tőlünk. - Mi a baj?O.O - kérdeztem. Ekkor egy hatalmas üvöltés majdnem levitte a fejem. Ahogy fordultam meg, mit láttak szemeim? Egy kétfarkú oroszlánt! Aztán láttam, hogy a férfi elő tudta kaparni a fekete-lila 'Vice-ját, és előhívta a dögöt, majd a Growlmon-t hívta vissza. - Egy szó: Nab@zdmeg!- Hehehe, most végetek! Liamon, támadás!- A VILLÁM KIRÁLYA! - itt rám célzott volna, de elugrottam, így a férfi kapta meg a magáét.XD - GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ne engem, hanem őket! - mordult Digimonjára fekete képpel és füstölgő hajjal. - Bocsi Főnök... - mondta Liamon, majd felénk nézett harci állásban. Ekkor fény gyúlt az agyamba. - Lovag, Renamon, össze kell fognotok!- Helyes elgondolás. Renamon, számíthatok rád? - kérdezte Renamon-tól, miközben nyugtatóan nézett rá.
A hozzászólást Randy Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 20, 2012 7:51 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) Kedd Márc. 20, 2012 2:40 am | |
| Renamon nem fogadta rosszul az összefogás lehetőségét. Elégedetten összefonta karjait és nyugodtan állt Liamon előtt. - Elégedett vagyok az új partneremmel - jelentette ki. - Randy és Lovag, veletek szeretnék tartani. Liamon-nak leesett az álla, amikor Renamon egyenesen Randy Xros Loader-jébe "ugrott". Az elkapó háló aktiválódott és mivel a digimon hagyta magát elkapni, ez be is vállt. Mivel innentől kezdve az arany róka már egy vadász tulajdona volt, a másiknak már nem kellett és csalódottan kullogott el.
Digimon elkapása, elvégezve! Egy Renamon-al lettél gazdagabb, gratulálok!
DP-je: 150 | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits) | |
| |
| | | | Vadpuszta (Nature Spirits) | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |