DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vadpuszta (Nature Spirits)

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Vadpuszta (Nature Spirits) Empty
TémanyitásTárgy: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimePént. Márc. 09, 2012 8:58 pm

Elkapható digimonok:

Airdramon
Apemon ---> Gokuwmon
Upamon ---> Armadillomon ---> Ankylomon
Aruraumon ---> Woodmon ---> Cherrymon
Zurumon ---> Bearmon ---> Grizzlymon ---> Grapleomon ---> DinoTigermon
Betamon ---> Seadramon ---> MegaSeadramon
Centarumon
ChibiMeramon ---> Candlemon ---> Meramon ---> SkullMeramon ---> Boltmon
Crabmon ---> Coelamon
Dobermon ---> Cerberumon
Doggymon
Dokunemon ---> Dokugumon
Drimogemon
Ebidramon
Elecmon ---> Leomon ---> IceLeomon ---> SaberLeomon
Etemon ---> MetalEtemon
Flarerizamon
Floramon ---> Ninjamon
Poyomon ---> Frigimon
Tsunomon ---> Gabumon ---> Garurumon ---> WereGarurumon
Wanyamon ---> Gaomon ---> Gaogamon ---> MachGaogamon ---> MirageGaogamon
Gekomon ---> ShogunGekomon
Gorillamon
Pagumon ---> Gotsumon ---> Icemon ---> Meteormon
Grademon
Jagamon
JungleMojyamon
KoKabuterimon
Kunemon ---> Flymon ---> Okuwamon ---> GranKuwagamon
Kyukimon ---> Kuzuhamon
Paomon ---> Labramon ---> Seasarmon
Liollmon ---> Liamon
Kokomon ---> Lopmon ---> Wendigomon
Turuiemon
Mammothmon ---> SkullMammothmon
Marsmon
Merukimon
MetallifeKuwagamon
Mikemon
Mojyamon
Monmon
Monochromon ---> Vermilimon
Nyaromon ---> Salamon ---> Gatomon
Orochimon
Otamamon
Tanemon ---> Palmon ---> Togemon ---> Lillymon ---> Rosemon
Gummymon ---> Terriermon ---> Gargomon
Piximon
Viximon ---> Renamon ---> Kyubimon ---> Taomon
Tokomon ---> Patamon

Armor digimonok (DP-vel ellátva, így meg lehet tudni, hány megszerzett ponttal lehet elkapni)
Allomon: 300
Aurumon: 200
Bucchiemon (pink/zöld): 300
Bullmon: 400
Butterflymon: 350
Chamelemon: 250
Digmon: 300
Flybeemon: 400
Frogmon: 300
Halsemon: 300
Prairiemon: 200
Vissza az elejére Go down
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

Hozzászólások száma : 85

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimeVas. Márc. 18, 2012 2:05 am

- Lehet, hogy olyan helyen, amire nem számítanánk. Ahol alig vagy nincsenek emberek, akik megtalálnák... Vagy sivatag, vagy erdőség, vagy egy jégmező... - De nem tudott tovább gondolkodni, mert egy Renamon ugrott el előttünk. Le voltam nyűgözve, mert arany színű volt a többivel elletétben.
- Wooow!
- El az útból! Aranyróka az enyém! - itt egy bőrdzsekis csávó lökött fel minket, közben elektromos hálókat lőtt a Renamon felé, hogy elkapja, de nem sikerült.
- Randy, nem hagyhatjuk, hogy elkapja! Ez egy Digimonvadász, akik rabszolgaként bánnak a Digimonjaikkal!
- MI?! Azt nem hagyjuk! Gyere Lovag! - és rohantunk elkapni a fickót, mielőtt az kapja el "Aranyrókát". Majdnem utolértük, mikor láttuk, hogy a Renamon sarokba lett szorítva és meg volt sérülve, a férfi meg már arra készült, hogy elkapja.
- Hé, hagyd békén! - kiabáltam rá. A fickó rám nézett és röhögött:
- Különben mi lesz, a plüssöddel versz meg?! Na tűnés!
- Nem! Nem hagyjuk, hogy egy ártatlan Digimont bántsál, hogy a rabszolgád legyen!
- Akkor küzdjünk meg érte!Twisted Evil Growlmon, Reload! - ekkor egy X-es Growlmon-t küldött ránk.
- Exhaust Flame!
- Randy, te nézd meg Renamont, hogy jól van-e, én feltartom Growlmon-t! Vágtázó Fém! - Lovag azonnal visszatámadott Growlmon-ra, aki a meglepetéstől gazdájára esett.XD Míg a fickó eszméletlenül feküdt a földön X szemekkel, odamentem Renamon-hoz.
- Jól vagy? - kérdeztem tőle, miközben kerestem az elsősegélyt.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 3:00 am

Renamon megrázta magát és kérdően rád nézett. Egy pillanatig habozott, majd felszökkent és bundáját rosszallóan felborzolta, hiszen a digimonvadász éppenséggel őt akarta levadászni. Rád nézett, majd tekintete ismét arra a férfira szegeződött.
- Egyik vadász se jobb a DO-nál. - sziszegte. - Próbálj meghatni, fiú egy harccal! Diamond Storm!
Itt felugrott a magasba és kristályesőt idézett elő, amit egyenesen Growlmon-ra és Lovagra irányított. A bajnok digimont - a korábbi sérülése miatt is - kiütötte, de Lovagot csak súrolta a kristályszilánkok hada, mivel elég gyors volt.
- Hmmm, nem rossz, kifejezetten jó! - halványan elmosolyodott.

A barátság pont 4-el növekedett. Már csak 11-re van szükséged az elfogáshoz!
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 5:44 am

A Renamon rám nézett kérdően, majd egy kis habozás után felszökkent, és megborzolta a bundáját. Valami DO-ról beszélt. És Harcolni akart VELÜNK, akik segíteni akartunk neki! De minden esetre a Diamond Storm-al kiütötte a Growlmon-t(mivel korábban sérült), Lovagot csak súrolta, mert az elég gyors volt.
- Lovag, harcolni akar! Most mi lesz?
- A támadása kihívásnak számít, így el kell fogadni. Állj félre Randy! Metál Ágyú! - mialatt én odébb ugortam, hogy ne legyen útban, Lovag Egy Metál ágyúval lőtt Renamonnal. Ha sikerült eltalálni, egy Vágtázó Fémmel rontott neki. Ha nem sikerült, újból próbálkozott a Metál Ágyúval. Közben a fickó felébredt Growlmon alatt.
- Szedjetek ki!!X_X
- Ott maradsz! - mondtam neki, mire csak egy "aaargh!"-ot adott ki magából a fickó. Közben Lovag egy Hiper Vágtázó Fémmel próbálkozott.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 7:26 am

Renamon elmosolyodott Lovag ügyességén. A Metál Ágyú sorozatot elkerülte, hála emberfeletti atlétikai ügyességének. A vágtázó fém támadást elkerülte, de a metál ágyút fejen kapta, ami kissé megzavarta a tájékozódási képességét, így a következő hiper vágtázó fém levette a lábáról. Amint összeszedte magát, nem a Dorumon-ra, hanem a Growlmon-ra támadt. Az X digimon hátulról akarta felrúgni Lovagot, de Renamon bevédte egy Power Paw-el, így csak az igazi ellenség sebesült meg.
- Ne merj zavarni! - sziszegte és visszatért a harchoz. - A kihívást szóval elfogadod? Rendben van, de innentől fogva ne várd, hogy kesztyűs kézzel bánjak veled, barátom! Diamond Storm! - és egy újabb katarzist zúdított Lovagra, ami most jóval veszélyesebbnek tűnt.

A barátság pont 1-el növekedett. Már csak 10-re van szükséged az elfogáshoz!
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 9:17 am

Renamon nagyon ügyes volt, mert az első támadást kikerülte. Viszont a Metál Ágyút fejen kapta, így a Hiper vágtázó fémet bekapta. Growlmon aljasul hátul támadott volna Lovagra, de Renamon bevédte egy Power Paw-al, így Growlmon sérült csak meg.
- Köszönöm Renamon. - Köszönte gyorsan Lovag ezt a szívességet, majd megpróbálta kikerülni a Diamond Storm-ot. Ha sikerült, egy Újabb Metál ágyúval próbálkozott, majd egy Vágtázó Fémmel. Ha nem sikerült, felugrott és egy Vágtázó Fém-Metál Ágyú kombinációval próbálkozott.
- Hajrá! - közben ültem a férfin, hogy az fel ne tudjon kelni.XD
- Azonnal engedj el!
- Még csak az kéne! Aztán megint szegény Renamon után erednél! - Közben Lovag megpróbálta kikerülni Renamon következő támadását, majd egy rohammal felöklelni, és egy Metál Ágyúval odacsapni rá. Amikor Growlmon támadt volna, azonnal Renamon védésére koncetrált és Growlmon-ra lőtt néhány Metál Ágyút.
- És mi lesz, ha legyőzitek, he?! Befogjátok?Twisted Evil
- Nem! Hanem szabadon elmehet, mert ő egy szabad lény ahogy az összes többi! - mondta neki gyorsan Lovag.
- Pff, Ostobák!
- Aki mondja! Mi legalább nem vadászunk más Digimonokra! - mondtam a csávónak, miközben fejbe vágtam
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 6:52 pm

Renamon felfigyelt a kis párbeszédetekre. Kezdte azt hinni, hogy csak a rossz vadászoktól kell tartania, mint ez a tag itt a Growlmon-jával. A szíve mélyén elkezdett bízni menned és a társadban. A bevédésen is nagyot nézett és innentől kezdve nem Lovagra, hanem az X verziós digimonra koncentrált.
- Megígéritek, ha veletek tartok, nem fognak többet rám vadászni? - tette föl a kérdést Renamon neked és Lovagnak egyetemben.
A Diamond Storm-ot mot Growlmon-ra koncentrálta és fel is döntötte, miután megint támadni akart. Valamitől megrémült és hátrálni kezdett tőletek, bár ki tudja, mitől?

A barátság pont most nem növekedett. Ne add fel, mert még 10 pont megszerzésével elkaphatod!
Randy Chrome
General
General
Randy Chrome

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 11:08 pm

Renamon váratlanul nem Lovagra, hanem az X-es Growlmon-ra koncetrált, és kérdezte, hogy ha velünk tart, nem vadásznak-e többet rá.
- Igen Renamon, nem fognak rád vadászni. Nem is hagynánk, hogy rád vadásszanak. - mondta Lovag. Renamon, miután egy Diamond Storm-al feldöntötte a támadó Growlmon-t, valamitől megrémült és hátrált tőlünk.
- Mi a baj?O.O - kérdeztem. Ekkor egy hatalmas üvöltés majdnem levitte a fejem. Ahogy fordultam meg, mit láttak szemeim? Egy kétfarkú oroszlánt! Aztán láttam, hogy a férfi elő tudta kaparni a fekete-lila 'Vice-ját, és előhívta a dögöt, majd a Growlmon-t hívta vissza.
- Egy szó: Nab@zdmeg!
- Hehehe, most végetek!Twisted Evil Liamon, támadás!
- A VILLÁM KIRÁLYA! - itt rám célzott volna, de elugrottam, így a férfi kapta meg a magáét.XD
- GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!affraid Ne engem, hanem őket! Mad - mordult Digimonjára fekete képpel és füstölgő hajjal.
- Bocsi Főnök... - mondta Liamon, majd felénk nézett harci állásban. Ekkor fény gyúlt az agyamba.
- Lovag, Renamon, össze kell fognotok!
- Helyes elgondolás. Renamon, számíthatok rád? - kérdezte Renamon-tól, miközben nyugtatóan nézett rá.

A hozzászólást Randy Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 20, 2012 7:51 am-kor.
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitimeKedd Márc. 20, 2012 2:40 am

Renamon nem fogadta rosszul az összefogás lehetőségét. Elégedetten összefonta karjait és nyugodtan állt Liamon előtt.
- Elégedett vagyok az új partneremmel - jelentette ki. - Randy és Lovag, veletek szeretnék tartani.
Liamon-nak leesett az álla, amikor Renamon egyenesen Randy Xros Loader-jébe "ugrott". Az elkapó háló aktiválódott és mivel a digimon hagyta magát elkapni, ez be is vállt. Mivel innentől kezdve az arany róka már egy vadász tulajdona volt, a másiknak már nem kellett és csalódottan kullogott el.

Digimon elkapása, elvégezve! Egy Renamon-al lettél gazdagabb, gratulálok!

DP-je: 150
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Vadpuszta (Nature Spirits)   Vadpuszta (Nature Spirits) Icon_minitime

Vadpuszta (Nature Spirits)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: DigiQuartz-
Ugrás: