DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs. Megumi

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

Vs. Megumi Empty
TémanyitásTárgy: Vs. Megumi   Vs. Megumi Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2012 4:13 am

Furcsa robajokat hallottunk, de mire odanéztünk, már semmi se volt. Megvontuk a vállunkat s mentünk tovább.
- Szerintem gyorsan essünk túl a vendégséggel, Dem, mert meg akarom találni Harlámot vagy valyamelik ocskos csicskását, és elintézni őket módja szerint. - mondtam kissé türelmetlenül.
- Ráér az, Judy. Épp azért akarok találkozni Cyberdramonnal, mert ő ismer mindenféle erőt és támadást. Ha minél erősebbek vagyunk, annál több esélyünk lesz.
- Igazad van, Dem. Az a fontosabb, hogy erősebbekké váljunk, mielőtt őt és a DO-s vezért elintézzük.
Haladtunk tovább a külterületek felé, amerre Cyberdramon lakott. Egyáltalán nem ejtettük, hogy Harlám újabb tervvel álltelő, és ezúttal nekik csak Dem kell, semmi más. Ezért küldte utánunk a minket kereső DO-s csapatokat. A legközelebb Megumi, a beképzelt liba tartózkodott a BlackAgumonjával. Ők is sikertelenül kutattak utánunk, amíf egyszer csak BlackAgumon megszólalt.
- Megumi, azt hiszem érzékeltem a Demilimon jelenlétét.
- Végre! Siessünk, mielőtt eltűnnek a szemünk elől! - mondta Megumi. - Harlámnak mindenképpen kell az az izomagyú izé AncientDemolishogmusmon beszerzésének érdekében.
BlckAgumon tudta mit kell tennie. Átalakult BlackWarGreymonná, és hátára véve a partnerét a királyság külterülete felé tartott azzal a tudattal, hogy nem lesz könnyű elfogni Demet, amíg Judy vele van. Egy Stingmon gyanúsan figyelte őket.
Akár figyelte is őket vagy sem, senki se törődött vele, mi pedig semmit se sejtettünk a felénk készülő orvtámadásból. Lenyűgözve néztem szét a város cybernetikus világát.
Megumi BlackWarGreymon hátán egyre közeledett. A madárlátból simán ki lehetett venni a körvonalainkat még pár kilométerről is, amilyen jó messzire el tudott a fekete dög látni. Zuhanórepülésbe kezdtek.
~ Most megvagy, Demolatron. ~ gondolta beképzelten a DO-s lány.
BlackWarGreymon is pont így gondolta. Még nem volt dolga Demmel, de már egyből az képzelte, hogy simán megeszi a Demilimon formájú áldozatát reggelire. Már vágyott rá, hogy mielőtt elviszik Harlám elé, előbb az utolsó szuszig ki akar mindent verni belőle.
Szóval ennyire lebecsülte, ami már nagy hiba volt előre, még ha ő éppen Mega szinten van.
Amikor elég közel értek hozzánk, a fekete szörny Mega Tornádót küldött ránk. Az utolsó pillanatban vettük észre, és félre ugrottunk. A Tornádó egy-két épületet el is pusztított rendesen.
- Mi a fene?! - néztem fel, és megláttam a repülő BlackwarGreymont, hátán Megumival. - Megumi! Te szemét tyúk! Nem volt elég az a súlyos vereség, amit mind elszenvedtetek nem is olyan régen?
Megumi nevetett egyet.
- Képzeld, nem. A robot digimonodért jöttünk.
- Mit akartok tőlem, férgek? - kérdezte Dem.
- Csak gyere velünk, Demolatron! - felelte BackWarGreymon. - Szeretnél olyan nagy és erős lenni, mint én, ugye, kis barátom? Hagyd el a szánalmas embertársnődet, és csatlakozz a Dark Organization-be. Ott mindent megkaphatsz, amit csak akarsz. Erőt, hatalmat, mindent! erősebb leszel, mint AncientDemolishogmusmon... sőt, akár erősebb az összes ősi digimonnál vagy Dexmonnál is. És ezzel az isteni erővel, amit tőlünk kapsz, újra felélesztheted a kihaló fajtádat.
Itt BlackWarGreymon eszelős röhögést hallatott, ami már magában egy rossz ómen volt. Azzal, hogy megpróbálkozott egy régi átcsábítgatós trükkel, amit általában gyakran bevetnek és a legtöbb ostoba beveszi, semmire se ment, ráadásul ilyenre Dem sose volt rá vevő.
- Soha! Nem kell a ti szánalmas, primitív módosító programjaitok, mikor én a magam fizikai és lelki erejével is simán szétrúgom a hátsótokat egytől egyig!
- Ha magadtól nem jössz, akkor majd addig fogom ronccsá verni a képedet, amíg meggondolod magad! Ha ez se elég, akkor magam foglak elhurcolni! Terra Destroyer!
A DO-s bestia sötét energiákat gyűjtött össze, majd azt kilőtte Dem felé fénysugárban. A társam félrelökött a sugártól, így mindketten gurultunk oldalt. BlackWarGreymon tovább tüzelt, Dem közben elkerülte a támadásokat.
- Rookieként esélyed sincs ellenem, Demolatron! Alakulj át, és küzdj férfiként ahelyett, hogy kerülgetsz! Vagy netán Demolatermonként is olyan gyenge vagy, hogy még csak meg se csikiznél?
- Igazad van... Demilimon evolúció! Demolatermon!
Dem átalakult Rookie-ból Ultra formába. Ahogy jól ismertem őt, egy szinttel nagyobb ellenfél ellen simán kiáll, még ha erősebb is nála. Remélem, van valami okos ötlete, hogy lehet simán elintézni.
Volt is, de előbb ki kellett védenie Szikrapajzzsal a felé jövő Terra Destroyert. Megumi ezalatt leugrott digimonja hátáról, és egy épület tetejéről figyelte a csatát. Most hogy ő már nem volt a hátán, BlackWarGreymon szabadon mozoghatott, hogy teljes erejével nekirohanjon Demnek, aki eközben félreugrott, így az nekiment egy épületnek, ami ráborult. Így a robot digimon Rakétákkal szétbombázta, amíg a romok alól talpra állt az ellenfele, majd visszahuppant egy időre.
Most ő támadt neki hidrokalapáccsal, de BlackWarGreymon se volt rest, Dramon Killerrel támadt. Ez a képesség és Dem hidrokalapácsa összecsaptak, de így mindketten megkapták a maguk sérülését. BlackWarGreymon csúszott egyet hátra, aztán felé nézett.
- Mit nézel így rám, te ocsmány gyíkarc?
- Ha máshogy nem bírom rávenni, hogy velünk jöjjön, majd érte biztos bármit megtesz!
Azzal felém küldött egy kisebb Great Tornádót. Dem felkiáltott ijedtében, és rohanni kezdett. A riadalmára Tirion felébredt a 'Vice-ban, és kijött ExVeemonként, hogy gyorsan elvigyen a tornádó útjából.
Mindketten hálásak voltunk neki, de BlackWarGreymon ismét felénk támadott.
- Tirion, védd meg Judyt! Én meg ellátom a baját a féregnek!
- Oké! Vee-Laser!
Egyenest BlackWarGreymonra lőtt, hogy távol tartsa. Bár a lövések csak súrolták őt, egy-két viszont beletalált a szemébe, így kis időre elvéve szeme világát. Dem elérkezettnek látta az időt egy gyors feltöltődésre Lézersugárágyú végett, majd a legerőseb lézersugárral meglőtte BlackWarGreymont. Hogy biztosítsa a váratlan hátulról lecsapást, még Rakétákkal is bombázott. Az ellenfél gyengült.
Megumi felkiáltott, amikor Dem felemelte a digitársát két kézzel, majd feléje dobta úgy, hogy leszakadt alattuk az egész épület.
Nagy nehezen tért észhez BlackWarGreymon.
- Szórakozol velem, féreg! Nem ismerem el az erődet, sőt, egyenest még mindig gyenge vagy! Csak szerencséd volt! Szétverlek!
Azonban megtorpant és meglátta a sérült partnerét. Megumi a csapódástól, zuhanástól és a ráboruló romoktól sérült meg.
BackWarGreymon még sérülten is harcolni akart Dem ellen, de a partnere állapota súlyos volt, és őhozzá nagyon ragaszkodott. Két szék közé esett. Csak nagy habozás végett döntött úgy, hogy inkább visszaviszi az emberek világába Megumit, mielőtt még rosszabbá válna a lány állapota, és a sérülésébe akár bele is halhat. Azonban távozás előtt még megígérte, hogy vissza fog térni, és akkor alaposan ellátja mindkét Dem baját.
Én, Tirion és Dem néztünk egy darabig, majd kikövetkeztettük, hogy a DO-sokban is szorulhat kevéske szeretett a másik iránt.
Az újabb, megrázkódtató esemény csak ezután következett. Váratlanul megjelent Pierre és egy tucat DO-s tag, akik megnyomtak egy gombot, és az egyik épületből egy ágyú emelkedett ki. Az ágyúból olyan elektródagömbök gömbök szivárogtak ki Dem felé, amelyek körülvették őt, és összeálltak egy gömbbé.Olyanná, amit Dem hiába ütlegelt és lőtt szét belülről, nem bírt kiszabadulni, ráadásul a szikrázások visszafejlesztették őt Demilimonná, hogy gyengébb alakban maradjon.
- Neeeeee!! Dem!! - sikoltoztam, és a gömb felé akartam rohanni, de egy tucat BlackCyberdramon állta az utamat. Olyanok, amikkel Tirion egyedül nem volt képes szembeszállni.
- Judy!! - kiabált kétségbeesve Dem, hogy halljuk a hangját. - Meneküljetek!! Engem akarnak!! Nem akarom, hogy bajotok essen! Tirion, vidd innen gyorsan Judy, mielőtt titeket fognak széttépni! Ne törődjetek velem!! MENJETEK!!
Nem akartam Demet itt hagyni a mocskos DO-sok fogságában, viszont a BlackCyberdramonok közeledtek felém, hogy megöljenek, úgyhogy tirion azonnal felkapott és elvitt innen repülve. Én folyamatosan a gömbbe zrt Demet néztem könnyező szemmel, és ő is így nézett vissza rám. Aztán dühösen a közeledő Pierre felé fordult, és vicsorgott.
- Hagyjátok őket elmenni. - monda Pierre a csapatnak. - Úgyis megvan, amiért jöttünk. Harlám boldog lesz, amikor kezére adhatunk, Demolatron. Mit szólsz hozzá, ha azt mondom, hogy részesévé váltál egy új grandiózus terveinknek?
- Nem ússzátok meg szárazon. - sziszegte Dem. - Judy vissza fog jönni értem, és ha kiszabadít a fogságból, titeket össze foglak zúzni, megígérem.
Pierre gonoszul felnevetett, majd kiadta a parancsot visszavonulásra egy általuk létrehozott dimenziókapun keresztül.
Vissza az elejére Go down
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Vs. Megumi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vs. Megumi   Vs. Megumi Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2012 4:25 am

40 DP Tirion-nak és Dem-nek!
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net

Vs. Megumi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hamasaki Megumi (Dark Organization)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. NJK-
Ugrás: