DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs. Karatenmon

Go down 
SzerzőÜzenet
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Vs. Karatenmon Empty
TémanyitásTárgy: Vs. Karatenmon   Vs. Karatenmon Icon_minitimeSzomb. Feb. 04, 2012 4:16 am

Hosszú út során haladtunk a digitális világba, hogy megkeressük a Harlám-nak nevezett embert, aki elvitte Victoria-t. Dracomon-al - aki még mindig zenét hallgatott - jól tudtuk, hogy nem lesz ez a menet sétagalopp és fittnek kell lennünk. Mire vége lett az útnak, egy kihalt huszonegyedik századi kibernetikus városban értünk földet. Dracomon a szám végére levette a fejhallgatómat, s érdeklődve nézelődött hol jobbra, hol balra.
- Vitathatatlan, hogy Cyber földön vagyunk - jelentette ki a partnerem.
- Mit tudsz róla? - kérdeztem, miközben visszavettem tőle a fejhallgatót és a nyakamba akasztottam.
- Régen a háborúzás alatt Splashmon, a vízi tigris Halál tábornok uralkodott itt. Most, hogy a süllyesztőbe került, csak az emléke maradt róla. No meg néhány Drippin...
- Mi az a Drippin?
- Splashmon testét alkotó kis cseppfolyós adatlények. Ugyan nem digimonok, de nagyon veszélyesek
Amint befejeztük a csevegést, felbukkant előttünk egy Karatenmon, amit a 'Vice kiírása alapján ismertünk be. Nagyon úgy éreztem, hogy ebből baj származhat, s úgy is lett: a Feather Flare-el támadt meg bennünket. Dracomon felrepült és még idejében el tudott lebegtetni, így csak néhány centin múlott, hogy sérülést kapjunk. A kis sárkánnyal összenéztem. A 'Vice fénye beterítette és pillanatok alatt továbbfejlődött Coredramon-ná. Kihívóan morgott a Karatenmon-ra, ami többé-kevésbé furcsán mutatott. A pillantásai üresek voltak, pedig egy harcos már a szemétől fogva ijesztőbbnek számít. Olyan, mintha valaki vagy valami által befolyásolták volna. Ám ebben a helyzetben ráértünk még filozofálni: Karatenmon előrántotta Irataka kardjait és támadt. Hihetetlenül gyorsan Coredramon előtt termett, majd a háta mögé kerülve átdöfte az egyik szárnyát, s egy rúgással a földnek küldte.
- Coredramon! - már indultam volna segíteni.
- Maradj ott! - üvöltötte, majd felállt és kihúzta az Irataka kardot a szárnyából. - Ha az életembe is kerül, én fogok itt nyerni! Blue Flare Breath!
A kékes lánggal csupán Karatenmon kihullott tollait tudta megperzselni. Ismét a Feather Flare-el sújtott le, ami most fizikálisan sértette a sárkány digimon testét, amitől tiszta sebes lett. Az igazat megvallva még sose kapott így ki, még Reppamon-tól se, aki elég nagy harcosként viselkedett a pokoli mocsárban.
- Dai-kun - szólalt meg a mitikus digimon a 'Vice-omból és megjelent mellettem. - Bízd őt rám!
- Rám is számíthatsz! - mondta Monodramon. - Majd elkenjük a száját!
Tétovázva pillantást vetettem az eszméletlen Coredramon-ra, majd beleegyeztem. Őt "lecserélvén" Monodramon-t küldtem ellene, aki fejlődés nélkül Reppamon hátra pattant és intett neki az indulásra. Karatenmon zombi pillantást vetett a két digimonra, majd felszedvén a másik kardot ismét egy gyors csapásra készült. Reppamon felkészítette kis társát az indulásra: mire Karatenmon megjelent, ők már magasban a feje fölött jártak.
- Wind Scythe!
- Beat Knuckle!
Megindultak Karatenmon felé, amivel többé-kevésbé megsebesítették. Viszont Ultimate szint lévén nem igazán hatott rá, s hamar összeszedvén magát elillant ugyanazzal a sebességgel. Egy kardlendítéssel fejbe vágta Reppamon-t, aki az aszfaltba csapódott. Ahogy Coredramon, most ő feküdt eszméletét vesztve. Karatenmon hidegvérrel egy zuhanórepülés kerete között kitartotta kardját, hogy oldalba döfhesse a partneremet. A röpke pillanat mintha egy percig tartott volna. Reppamon és Monodramon - aki visszakerült a 'Vice-ba - megúszták a döfést, ám Coredramon mellkasából állt ki a dupla kard! A tiszta sárkány nem üvöltött fel, hanem elsötétült a tekintete. Karatenmon egy rúgás segítségével kitépte a mellkasából a pengéket.
- Coredramon! - kiáltottam és odasiettem a sárkányhoz.
A partnerem felnyitotta a szemét és halványan elmosolyodott. A mellkasától kezdve az adatok foszlani kezdtek
- Örültem... hogy a társad lehettem... örültem, hogy... megvédhettem veled a világot... - azzal lehunyta a szemét.
- Coredramon? Coredramon!!! - szemeimbe könnyek szöktek, s egy-két csepp a 'Vice-omra csordult.
A szerkezet felvillant és beterítette a haldokló Coredramon-t. Begyógyúlt a ronda seb a szíve közelében és kicsattant az egészségtől. Csakhogy változott.
- Coredramon, evolúció! - nagyobbra nőtt a teste, ahogy a végtagjai, valamint a lapockájából kicsattant egy hosszú lándzsavég. Fejformája megváltozott, s a kezeibe két aranysárga gömb pattant. - Wingdramon!
Az újonnan továbbfejlődött digimon partnerem nem tétovázott: elképesztően gyors lett, akárcsak a Mach 20-as vadászgép. A Blaze Sonic Breath támadásával beterítette az eget, ezáltal Karatenmon égési sérüléseket kapott be. Ismét a Feather Flare-el támadt, de most ránk. Wingdramon ijedten felkapott bennem és Reppamon-t a hátára és vele együtt küzdöttünk tovább.
- Végezzük be, Wingdramon.
- Igen. Wing Blast! - azzal elordítván magát a teste körül egy sokkhullám keletkezett és Karatenmon-t gyomorszájon fejelte.
A harcos még védekezve is megsínylette, hála a sokkhullámnak. Leszálltunk a földre és onnan néztük, mi történik Karatenmon-al. Ahelyett, hogy tojássá változna, elfojt és helyette egy kis azúr színű cseppecske volt ott és eltűnt a szemünk elől.
- Drippin... - mormoltam.

Wingdramon: 1750 + 50 = 1800 DP
Monodramon: 1430 + 50 = 1480 DP
Reppamon: 1450 + 50 = 1500 DP (Ultimate szintre léphet!)
Vissza az elejére Go down

Vs. Karatenmon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: