Hát ennek is eljött végre az ideje, miszerint az eventen elért teljesítményeket értékeljük. Megmondom az őszintét: életemben először kell ilyesféle dolgot megcsinálnom, úgyhogy kértem egy-két tanácsot néhány ismerős kollégámtól/kolleginámtól. Mivel ez volt az első értékelésem, remélem elnézhető, ha netán igazságtalanul tettem különbséget az egyes játékosok között. Nos, lássuk, miként alakultak a dolgok az iménti event során:
Kevin Chase: Egy kis nézeteltérések voltak az esemény vége felé, ám megadta az indokot a húgomnak, úgyhogy azt már meg lehetett érteni. Néha keverte a szezont a fazonnal, ám ő egy olyan játékos, aki szinte minden körben benne volt és végig szerepelt az eventen.
Jutalma: 600 DP, 5 skill pont + választható digimon tojás;
Lilly Lake: Nem volt vele különösebb gond. Megérthető volt az aggodalma, miszerint egyes játékosok lépéseit a mesélőnk kihagyta. Néhol hosszabb hozzászólásokkal nyújtott élvezetet a kedves résztvevőknek és általában betartotta a szabályokat.
Jutalma: 650 DP, 6 skill pont + választható digimon vagy 2db Armor tojás (a döntésétől függően);
Judy Sarnatrina: Kezdjük is. Ahogy Lilly, úgy a pokémonhun kedves főadminja hosszú posztokkal tette élvezhetővé a játékot. Bár rá kellett szólnom a kalandot változtató elemekkel kapcsolatban, mégis őróla is elmondható, ahogy Kevin-ről és Lilly-ről: szép, élvezhető, tiszta játék jellemzi.
Jutalma: 650 DP, 6 skill pont + választható digimon vagy 2db Armor tojás (a döntésétől függően);
Steve Aizawa: Lássuk a kedvesség és szeretet hírvivőjét. Néhol voltak kisebb-nagyobb kihagyásai, ám azokat behozta és hosszabb játékbeli posztokkal lepte meg a résztvevőket. Igazából csak az inaktivitás ront a minőségen.
Jutalma: 500 DP, 4 skill pont + 1db Armor tojás;
Shadow Chromett: Hát őróla is azt tudom elmondani, mint Steve-ről: inaktivitás, csak nagyobb mennyiségben. A védekezés sajnos nem megoldás, ám nagyobb hozzászólásokkal is meglepett. Ez vigasztaljon sarkaljon, hogy jobb játékminőséget nyújtson mind itt, mind a pokémonon.
Jutalma: 400 DP, 4 skill pont + 1db Armor tojás;
Azure Crawler: Csupán a Lilly-vel vitatott tárgy miatt lenne kifogásom a tiszta játékminőség kimondásához. Viszont azt megjegyezném: jól kezelte le az event dolgait, azon kívül, hogy én is besegítettem. Minden körben jelen volt és ahogy Judy, úgy ő is hosszabb terjedelmű posztokkal látott el bennünket.
Jutalma: 650 DP, 6 skill pont + választható digimon vagy 2db Armor tojás (döntésétől függően);
Gratulálok a résztvevőknek! A jövőben is szervezünk eventet, de akkor remélhetőleg már többen leszünk, a staff-gárdától és a multi karakterektől függetlenül.