DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Trailmon műhely

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Trailmon műhely Empty
TémanyitásTárgy: Trailmon műhely   Trailmon műhely Icon_minitimeHétf. Júl. 04, 2011 10:16 pm

Ide érkeznek az emberi világból érkező Trailmonok leszállításra és javításra.
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Alice
Szelídítő
Szelídítő
Alice

Hozzászólások száma : 5

Trailmon műhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Trailmon műhely    Trailmon műhely Icon_minitimeSzomb. Dec. 03, 2011 9:29 am

Ha valaki azt kéri, hogy menjek le azzal a rozsdás lifttel sosem teljesítettem volna, de Budmonnak teljesítettem. A szememet végig csukva tartottam és vártam, hogy leérjünk. Budmon megint rajtam kacarászott, de nem érdekelt. Amikor leértünk kiválasztottunk egy szimpatikus vonatot, Haloványt. A Trailmon végig beszélgetős kedvébe volt, ezért be nem állt a szája. Az eredeti útvonal helyett letértünk egy rövidebbre, mert valami meghibásodott benne. Amikor a műhelybe beértünk leszálltunk és megköszöntük az utat. Körbenéztünk és Budmon elhúzta a száját. Nekem tetszett az egész. Hiába volt rendetlenség és olajfoltok anélkül nem lehetne rendes és jó műhely. Szerintem. Szerinte egy műhelynek tisztának és rendesnek kell lennie.
- Nézzetek körül nyugodtan - mondta Halovány. Elindultunk körül nézni, de én nyújtom a formámat az első olajfolton elcsúsztam. Budmon felsegített és leültünk egy padra, mert nem akartunk útban lenni.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

Trailmon műhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Trailmon műhely   Trailmon műhely Icon_minitimePént. Dec. 09, 2011 12:41 am

Trailmon segítségével megérkeztünk a műhelybe. Megláttam egy szép lányt ahogy ül egy padon.
-Hűha!
-Mi történt?-kérdezte Gomamon.
-Gyere utánam!-mondtam és elindultam a lány felé.
Óvatosan közelítettem, majd megszólítottam.
-Szia! A nevem Shadow Chromett! Hogy...- ekkor azonban Gomamon közbeszólt.
-Nagyon vörös az arcod. Nem vagy beteg?
Nagyon felidegesített, de higgadt maradtam.
-Nem! Nem vagyok beteg. Menj mutatkozz be a Digimon-jának. Gomamon odament és bemutatkozott a kis palánta digimon-nak és úgy tűnt jól el vannak, így végre a lányra figyelhettem.
-Na szóval hogy hívnak?
Alice
Szelídítő
Szelídítő
Alice

Hozzászólások száma : 5

Trailmon műhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Trailmon műhely   Trailmon műhely Icon_minitimeSzomb. Dec. 10, 2011 5:36 am

Egy másik Trailmon futott be és leszállt egy fiú meg a Digimonja. Felénk kezdett el jönni, de közbe elvörösödött. Elkezdett bemutatkozin, hogy őt Shadow Chromett-nek hívják, de a Digije közbeszólt.
- Igaz tényleg vörös vagy - mondtam mosolyogva. A Digimonja odament Budmon-hoz beszélgetni.
- Üdv Budmon vagyok! - mutatkozott be az izgága Digimon.
- Én Alice vagyok - mutatkoztam én is be. - Úgy látom, te régóta vagy itt a Digitális Világba nem? - kérdeztem tőle.
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Trailmon műhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Trailmon műhely   Trailmon műhely Icon_minitimeHétf. Dec. 12, 2011 1:36 am

A lány észrevette hogy elpirultam, ami miatt kissé furán éreztem magam, majd bemutatkozott. Alice-nek hívták.
-Nagyon szép neved van!
Közben Trailmon futott be az egyik sínpárra.
-Van egy kis zűr a romoknál, elvitték a kőtáblát. El tudjátok intézni?
-Igen el!-mondta Gomamon.
-Micsoda?
-Majd megtudod. Gyere már!
Nehezemre esett otthagyni Alice-t ezért hozzá fordultam.
-Nem jöttök segíteni?
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Trailmon műhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Trailmon műhely   Trailmon műhely Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 4:23 am

OFF-téma: Alice távolmaradása miatt kénytelen visszavonulnia a küldetésből, úgyhogy legközelebb tudja végrehajtani!

Egy Mosómedve (Raccoon Dog) típusú Trailmon futott be Shadow mellett a műhelybe, ami tájékoztatta a szelídítőt, hogy az ősi digitális romokat védelmező szent írást ismét ellopták.
- Egyetlen digimon lophatta el a követ. - Mondta Trailmon és kinyitotta vagonjainak ajtajait. - Nem késlekedhetsz, indulnod kell rögtön!
Mire beszállsz, az ajtók becsukódnak és a vonat digimon elvisz téged a romokhoz.
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Trailmon műhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Trailmon műhely   Trailmon műhely Icon_minitimeSzer. Dec. 14, 2011 4:27 am

Befutott egy másik Trailmon aki elmondta a történteket.
-Jól van menünk!
Felkaptam Gomamon-t és beszálltunk.
-Sietnünk kell! Indulj gyorsan!
Az ajtó bezárult és elindultunk a romok felé.

Nyugati Erdővidék-Ősi digitális romok
Ajánlott tartalom

Trailmon műhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Trailmon műhely   Trailmon műhely Icon_minitime

Trailmon műhely
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Digitális világ :: Digitális mag-
Ugrás: