DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs. Parasimon

Go down 
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Vs. Parasimon Empty
TémanyitásTárgy: Vs. Parasimon   Vs. Parasimon Icon_minitimeHétf. Jan. 09, 2012 9:04 am

Mire összeszedtem magamat, RizeGreymon felvett a vállára, s Grademon mellé szegődött. Mialatt a többiek Parasimon-t támadták, az váratlanul kis parazitákra oszlott. Nem ez volt az az egyed, csupán egy hasonmás. Az igazi a kastély legmagasabb tornyának a tetején várt. Grademon és RizeGreymon-al odarepültünk. Valóban ránk várt és mire odaért, rögtön letámadott az Elektromos kötéssel, de a partnereim könnyedén odébb repültek.
- Grademon, jobb, ha pihensz egy kicsit, még nem tért vissza az erőd - mondta komolyan RizeGreymon.
Egyet kellett értenem vele, és noha visszakozva, de beleegyezett. Előhívtam helyette Coronamon-t és megfogván a mancsát ellendültünk a sárkány digimontól. Közben ismét elöntött bennünket az arany DigiLélek.
- Fellobbanó töltés! - kiáltottam, majd a DigiVice-ba töltve azt a sok erőt, Coronamon-al megosztottam azt.
- Coronamon, evolúció! - az érzések változtak, ahogy nagy valószínűséggel a kinézetünk is. - Apollomon!
A napisten digimon ragyogó fénnyel lepte el eme hitvány helyet, amitől az összes parazita elolvadt.
- Parasimon, elárultad a fajtádat a legrosszabbaknak, ezért bűnhődnöd kell! - mondtam Apollomon-al szinkron-ban, s készen álltunk a megmérettetésre.
Parasimon csak egy hörgésszerű hangot adott ki, s ránk vetette magát, majd megpróbált a tapogatóit a nyakunk köre fonni, ám RizeGreymon szerencsére meglőtte egy sorozatnyi Trident Revolver-el, amitől az egyik lába leszakadt. Biccentettünk egyet, amire az "All right" pózt vágta be. Parasimon iszonyú haragos volt és most Greymon-ra vetette magát. A Digicabolic Stereoid segítségével egy nagyot döfött a partnerem karjába, amitől elkezdett legyengülni. Leereszkedett a toronyra és mélyen vette a levegőket.
- RizeGreymon! - kiáltottam. - Apollomon, meg kell állítanunk!
A társam, akinek a testébe voltam "zárva", nem szavakkal, hanem tettekkel vázolta a helyzetet. A Sol robbanással úgy nekiküldtük Parasimon-t az alsó pillérnek, hogy nyomát se láttuk azután. Odasiettünk RizeGreymon-hoz: a szemei a végtelenségbe meredtek, de még szerencsére élt. Nagy valószínűséggel a méreg dolgozhatott a testében, máskülönben nem lenne ilyen tétlen, hallgatag.
- Muszáj tennünk valamit, kérlek...
- Nos, tehetünk valamit érte, bár nem biztos, hogy hatni fog... - mormolta Apollomon és imádságba tettük kezeinket.
Mély dallamon kezdtünk el mormogni, amitől a napkoronából áradó tűz folyamatosan erősödött és növekedett, és egy lángnyelv körbeölelte RizeGreymon testét, aminek a hatására egy lila köd távozott a testéből. Ugyan a méreg kitisztult a testéből, de úgy megsínylette, hogy visszaváltozott Agumon-ná és összeesett, de Apollomon még épp idejében a kezei közé vette. Egy ideig simogatta, majd elővettük a DigiVice-ot és becseréltük Grademon-ra, aki ez idő alatt visszanyerte teljes erejét. Alul viszont események zajlottak: egy Apocalymon (!) éppen elárulni készülte ex-urát. Parasimon még el tudott menekülni gyáva módon, de követtük Grademon oldalán, aki a Grade Slash-el egy X alakú vágást okozott a parazita digimon hátán. Erre felfigyelt.
- Itt az ideje ezt befejezni. - mormogta Apollomon.
- Igen...
Lehunytuk a szemünket és átéreztük a testünkben levő tűz erejét, amitől a napkorong lángja folyton erősödött és nőtt. Kezünkbe egy lángnyelv képződött, amivel gyomorszájon vágtuk Parasimon-t.
Ugyan nem halt bele a csapásba, de visszarepült pontosan Apocalymon karmai közé! Csendben vártunk...

Apollomon: 4.530 + 80 = 4.610
RizeGreymon: 3.000 + 70 = 3.070
Grademon: 3.670 + 70 = 3.740
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net

Vs. Parasimon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: