Kudou Taiki Mesélő
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Jan. 08.
| Tárgy: Januári event - Dark Organization vs. Data Savers! Hétf. Jan. 09, 2012 1:44 am | |
| Helló!
Még nem volt szerencsém bemutatkozni a társulatnak: Kudou Taiki vagyok, a Xros Heart csapat tábornoka és a DigiQuartz egyik vadásza. Azure megbízott egy nagyon különleges feladattal, miszerint vezessem le a januári eventet. Hogy mi is a lényege? Azt most rögtön megtudjátok! Nem régiben a Dark Organization komolyabb összetűzésbe került a Data Savers-el (megjegyzés: na igen, voltak már kisebb-nagyobb viták, ám ez ennél sokkalta komolyabb) a shibuyai fennhatóság érdekében. Ennek jeléül a DO háborút hirdetett a DS ellen, melynek a győztese megnyeri magának a Shubuya-béli bázisok vezetési jogát. Ám a sötét szervezet titkos fegyvert készített, amely nem csak az emberi, de még a digitális világra nézve is borzasztóan veszélyes! A DS kémeinek legutolsó jelentése szerint ez a titkos fegyver maga a Démon nagyurak egyik legerősebbike, Lucemon, valamint a Halál istene, Dexmon. Ez a két istencsapás talán a végét jelenthetik a ma ismert két világnak, és persze a Data Savers-nek is!
Az eventet jómagam fogom levezetni nektek, játékosoknak, melynek során szívós jutalmakat érdemelhettek ki! A jelentkezést PM-ben küldjétek nekem legkésőbb január 13-áig, mert 14-én, pontosan reggel 8:00-kor a kaland kezdetét veszi! Sok szerencsét!
Jelentkezők: - Judy Sarnatrina - Shadow Chromett - Azure Crawler - Lilly Lake - Steve Aizawa - Kevin Howlett - Daisuke Tategami
A jelentkezés lezárva! | |
|