DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

vs. Togemon

Go down 
SzerzőÜzenet
Shadow Chromett
Szelídítő
Szelídítő
Shadow Chromett

Hozzászólások száma : 61

vs. Togemon Empty
TémanyitásTárgy: vs. Togemon   vs. Togemon Icon_minitimeHétf. Jan. 09, 2012 1:25 am

Gomamon-al éppen egy Digimon-okkal teli erdőben sétáltunk. Elképedve néztem mennyi Digimon él együtt az erdőben. Tanemon-ok, Budmon-ok, sőt még Woodmon-ok-ok is békésen játszottak. Ekkor azonban hangos ordítás törte meg a boldogságot. Minden egyes Digimon behúzódott a maga kis búvó helyébe.
-Mi volt ez?-fordultam partneremhez, aki a lábam mögé bújt félelmében.
-Valószínű hogy egy Digimon! Viszont úgy hiszem hogy el kéne bújnunk, mert a hangjából itélve nem hiszem hogy békés szándékkal jön!-de már késő volt a hang egyre csak közeledett, majd a fák közül egy "kaktusz" jött elő és egyenesen felénk rohant.
-Eltaposlak benneteket ti férgek! Akkor majd megérzitek Togemon haragját!-ordított mély, de női hangon.
Gyorsan fedezékbe húzódtunk nehogy tényleg eltaposson az a mutáns.
-Na, én is így gondoltam! Gyáva egy népség!-mondta lenézően, majd csemegézni kezdett az egyik fáról.
-Minket senki nem nevezhet gyávának!-kiálltott rá a társam és neki rohant.-Claw Attack!
Arcba karmolta Togemon-t. Amitől a növény csak még dühösebb lett és Lightspeed Jabbing-el óriásit ütött partnerembe.
-Gomamoooooooon!-szaladtam ki és még időben elkaptam.
-Köszönöm! Most pedig jöhet az evolúció!
-Ahogy akarod...! Evolúció!-ekkor a kezembe vettem a D-Ark-ot és megnyomtam az evolúció nevezetű gombot.
Partnerem újra megnőtt és Ikkakumon lett belőle. Togemon is felfigyelt rá és újra támadni készült, de most engem vett célba. Becsuktam a szemem hogy ne lássam ahogy óriási öklét belém mélyeszti...De a várt kemény ököl helyet finom puha szőr csiklandozta a bőröm. Kinyitottam a szemem és Ikkakumon-t láttam, megmentett engem.
-Kölyök én vissza tartom! Te addig hívd elő Pagumon-t!-mondta, majd Harpoon Torpedo-val próbálta távol tartani a kaktuszt.
Közben a Pagumon-t próbáltam előhívni, de csak egy fekete sárkány nézett vissza rám.
-Ki vagy mi vagy te? Hogy kerültél a Vice-omba? És hol van Pagumon?-kérdeztem a sárkánytól.
-Nem ismersz meg? Én vagyok az! Csak idő közben Rookie szintű lettem.-mondta Pagumon azaz mint a Vice-ból kiderült BlackAgumon.
-Segítenétek végre?-kérdezte szokásához híven morcosan.
-Megyünk már!-válaszoltam és előhívtam BlackAgumon-t.
Ekkor Ikkakumon-t vissza szippantotta a Vice.
-Ez lesz az ellenfelem?-röhögött Togemon és elindult a partnerem felé.
-Ugorj a hátára és használd a Pepper Breath-t!-súgtam a fülébe.
Togemon felénk tartott, de BlackAgumon időben felugrott a hátára.
-Hol van az a patkány?
[color=red]-Itt vagyok te ész lény! Pepper Breath!-mászott a vállára és egyenesen az arcába fújta a gázt, amitől Togemon elájult.
-Gyorsan Spitfire!-a tűz a levegőben "terjedt"és eltalálta a kaktuszt. A teste lángra kapott és ordítva szaladt ki az erdőből. Gratuláltam a fiúknak és távoztunk a helyről.

Gomamon/Ikkakumon:625+40=665 DP
BlackAgumon:463+30=493DP
Vissza az elejére Go down

vs. Togemon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: