DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs SkullSatamon

Go down 
SzerzőÜzenet
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

Vs SkullSatamon Empty
TémanyitásTárgy: Vs SkullSatamon   Vs SkullSatamon Icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 7:14 am

Dem megtette. amit tudott, amíg Grademont tartotta. Parasimon magához tért és ránk küldte a parazitáit. Nem tehettem mást, minthogy egy lehetőséget, mivel Dem Grademonnal foglalkozott. Előhívtam Tiriont.
- Veemon digiváltozik ExVeemonná! Vee-Laser!
Tirion lőni kezdett a parazitákra.
Grademon ez idő alatt pontosan hasonlóképpen tért észhez, mint Dem, aki miután úgy látta, hogy nincs rá szüksége, elengedte, majd Rakétával beszállt segíteni Tironnak.
- Nocsak, megint kijöttél a 'Vice-ból?
- Nocsak, te meg észhez tértél, Demmy bácsi?
- tőled se tűröm el ezt a nevezést!
Közben egy feléjük ugró Orkmont félrelőtt.
- Na mindegy, foglalkozz ezekkel, addig nekem van még egy lerendezetlen számlám SkullSatamonnal.
- Mit akarsz már megint, ocsmány pók? - kérdezte SkullSatamon, aztán észrevett engem. - Te jó ég, kiszabadult a leendőm! Na téged visszaviszlek, nehogy bajod essen!
- Felejtsd el. - dörmögte Dem, miközben elé ugrott. - Judyt nem fogod még egyszer elvenni, mert ahhoz nekem egy-két szavam is van... ezt egyszer és mindenkorra rendezzük le. SENKI SE AVATKOZZON BELE!!
A sötét és a robot digimon egy kört tettek egymással szemben. Közben méregették egymást. Mindkettő a saját fegyverét szorongatta támadásra készen. Nem a külvilágra és a körülöttük zajló csatára figyeltek, hanem egymásra.
Aztán Dem egy csatakiáltással SkullSatamonnak ment, és az is neki. A hidrokalapács és a bot összekoccantak és próbálták egymást leteríteni.
- Hiába próbálkozol. - sziszegte SkullSatamon. - Amint téged elpusztítalak, a lány az enyém lesz. Remélem, hogy ellophatom a DO-soktól azokat a parazitákat, hogy átprogramozzam őket és velók módosítsam a kis partnered agyát, hogy velem maradjon! Bone Blaster!
Ez az a képesség volt, amivel Demet Judy elrablása előtt használt a lehető legnagyobb erővel. Dem ezúttal kivédte Szikrapajzzsal, aztán leütötte a hidrokalapáccsl. Jó fejbe, hogy a fekete gonoszkodó alak Biyomonokat látott a feje körül csiripelni. Hamar észhez tért egy fejrázással.
Dem kilőtte a rakétákat SkullSatamon felé, aki félreugrott, majd ismét lőtt Bone Blasterrel. Ezt pedig Dem kerülte ki, de nem figyelt oda, hogy merrefelé ugrik félre, és nekiment a falnak, amit összetört.
- Skull Hammer! - dörmögte SkullSatamon, és lecsapn készült a fegyverével.
- Hidrokalapácsvetés! - kiáltotta Dem, és eldobta bumerángként a hidrokalapácsát SkullSatamon felé. Elkerülte, de viszont a visszatérő pörgő fegyver hátulról leütötte. Addig Demnek volt ideje az Energiasugárágyú betöltésére.
- Megértem, hogy te is tudsz érezni, SkullSatamon. - mondta. - De ha neked ennyire kell valaki szerelemből, nem kényszerítheted rá, és nem is használhatsz rá semmilyen agymosó módszert, főleg, ha ő nem akarja. Most pedig ideje ezt egyszer és mindenkorra az agyadba vésned; még ha nem úgy, ahogy hiszed, de Judy digimonja én vagyok, és engem szeret. Energiasugárágyú!
A hatalmas lézersugár egy pillanat alatt képen csókolta SkullSatamont, akit a falon keresztül repített ki a kastélyból. A csontvázdigimon sikítva repült el.
- Szép volt, Dem! - dicsértem.
- Most aztán megkapta a magáét az az ocsmányság! - nevetett Tirion.
Reméltük mindhárman, hogy ez volt az utolsó találkozásunk SkullSatamonnal. Csakhogy... tévedtünk.
Amikor SkullSatamon nem messze becsapódott egy kősziklába, gondolkozni kezdett azon, hogy lehetett Dem hirtelen erősebb és méltó ellenfele a számára. Azonban ő is szemtanúja volt Azure és Grademon jelenetének, ami még érdekesebbé tette.
- Ó, igen... a szeretet, mi? Én is ezt érzem, és ezt a partnered iránt, Demolatermon... hogy milyen ostoba voltam! Ez fog nekem is segíteni, és akkor... elteszem láb alól azt az átkozott Parasimont és a többi kotnyelest és végre nem csak nagyúr lehetek, hanem maga a birodalmak leghatalmasabb császára! A lány az enyém lesz!
Egy arra járó Puppetmont magába szívott, aztán hirtelen egy sötét villanás és hamarosan egy elszánt, nagy termetű Apocalymon indult vissza a kastély felé.

Demolatron/Demolatermon. 2010 + 60 = 2070 DP
Vissza az elejére Go down

Vs SkullSatamon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: