DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs. Chrysalimon

Go down 
SzerzőÜzenet
Steve Aizawa
Szelídítő
Szelídítő
Steve Aizawa

Hozzászólások száma : 104

Vs. Chrysalimon Empty
TémanyitásTárgy: Vs. Chrysalimon   Vs. Chrysalimon Icon_minitimeHétf. Jan. 02, 2012 5:35 am

Lilly is beszállt mellénk GranLocomonba az időközben Seasarmon
visszafejlődött Labramonná. A kastély már nem volt messze a kis
csapatunktól, ám ekkor GranLocomont beterítették a Chrysalimon-ok. A
vonat digimon próbálta lerázni magáról a hosszú nyúlványokkal rendelkező
digimonokat, ám azok jól belekapaszkodtak a szállítónkba, majd egyre
beljebb jöttek az ablakokon Lilly és én felém. GranLocomon rázkódásától
ide-oda estem az utasfülkében. A D-ark kiesett a kezemből és becsúszott
az egyik ülés alá. Gyorsan letérdeltem a piros kárpittal bevont szék elé
és próbáltam a kinyújtott kezemmel kitapogatni a DigiVice helyét. Ám
ekkor a mellettünk lévő ablakon elkezdtek beáramlani a Chrysalimon-ok.
Próbáltam jobban benyújtózkodni, de sajnos nem értem el. A szemem
sarkából észrevettem, ahogyan Azure zuhan lefelé, majd mögötte Firamon
parazitákkal a hátán. Odafordítottam a fejem, és még beljebb nyújtottam a
kezem. Az utolsó pillanatban megtaláltam a D-arkot, majd Lopmonhoz
fordultam.
-Lopmon, készen vagy?-a társam bólintott.-Akkor hajrá! Evolúció!
-Lopmon, evolúció! Turuiemon!
-Rúgjuk szét az elektronikus hátsójukat, aztán segítsünk Azure-nak! Turuiemon elmosolyodott, majd a kezein lévő zárt állapotban lévő pengéket kicsapta, így azok harcra készen álltak. Az ellenfeleink az Adat Törővel támadtak a társamra. Turuiemon nem győzte elkerülni a felé jövő nyúlványok hadát, amelyek nem akartak befejeződni. Néhány találat is érte Turuiemon-t. A sebeiből elkezdett áramlani az adathalmaz, ami nagyon nem tetszett nekem.
-Próbáld elkerülni a támadásokat, mert baj lesz! És próbálj kiütni néhányat a Páncélkesztyű Karommal!-mondtam el az ötleteimet a parteremnek.
-Próbálom.-hangzott a válasz, bár nem volt valami kecsegtető. Turuiemon ahogyan csak tudta, kerülte a beérkező nyúlványokat, majd leszedett néhány Chrysalimont a Páncélkesztyű Karommal, amik adataikra estek szét. A társam kezdett fáradni, a Chrysalimonok pedig csak özönlöttek befelé az ablakon.
-Kapaszkodjatok!-kiáltotta GranLocomon, majd iszonyatos erővel elkezdett ide-oda rázkódni, amitől a fel nem készült Chrysalimonok seregestől kezdtek el lezuhanni a mélybe GranLocomonról. Viszont néhány digimon még tartotta magát, és egyre csak közeledtek felém és Turuiemon felé.
-Turuiemon, van egy ötletem, de nagyon résen kell lenned. Menj közel a Chrysalimonokhoz, amilyen közel csak tudsz, majd próbáld őket leszedni a Ninja Ököllel! Aztán csak várakozz!-Turuiemon kételkedett ugyan, de bízott bennem. Mikor támadásba lendült, GranLocomon megállt, mert már csak az a néhány ellenséges digimon volt a kabinban. A társam sikeresen közel került a maradék digimonhoz, és kettőt le is szedett közülük.
-Terriermon, reload!-elkiabáltam magam, majd Turuiemon visszakerült a Vice-ba, a helyét pedig Terriermon vette át.-Evolúció!-tartottam Terriemon felé a D-arkot, majd Terriermon helyén Gargomon állt.-Sorozd meg őket a Gargo Lézerrel!
-Okidoki.-fejezte ki az egyetértését Gargomon, majd szétlőtte a maradék Chrysalimont, amik a kabinban voltak. Mikor a tojások elszálltak a kezdet falujába, Gargomon visszaváltozott.
-Huh, ez meleg helyzet volt.-töröltem meg a homlokom.-Köszi Terriermon, ügyes voltál.
-Ugyan, rá se ránts.-legyintett az állatka, majd visszahívtam a Vice-ba és újra kihívtam Lopmont.
-Te is szépen harcoltál.-vakartam meg a fülét, amit láthatóan élvezett. Ekkor megérkeztünk a fekete kastély elé, ahol már ott volt Kevin.

Lopmon: 1470 DP+ 40 DP=1510 DP (Ultimate szintre léphet!)
Terriermon: 1300 DP+ 40 DP=1340 DP
Vissza az elejére Go down

Vs. Chrysalimon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: