No, drága barátaim!
Elérkezett az idő, amire vártatok, a félévi értékelés. Mint ahogy korábban említettem, ebbe mindent belevonok: az előtörténettől kezdve az adatlapig, naplóig (ha vannak), illetve a játékosok aktivitását a szerepjátékban. Nem kell aggódni, mindenkihez írtam egy kis vélemény nyilvánítást.
Az inaktív játékosokat nem értékeltem. ABC-be sorolok:
Adrienn:
Nos, vele alig volt gondom, persze nem patyolat tiszta. Néhány gyerekkel együtt nem tette fel egy jó ideig a lábát, így az event-et törölnöm kellett. A visszatérése után szépen haladt a játékkal. Az adatlapja áttekinthető, bár lehetne szebb is, mert néhány dolog nem passzol oda (pl. a kikelés dátuma, mikor már kikelt a tojása). Ezek ellenére meg vagyok elégedve és ez sarkalljon a jobb teljesítményre!
Jutalmad: 600 DP!
Alice:Még új itt, tehát alig lehetne róla mondani valamit. Az előtörténet kapkodása bökte a szememet, de az adatlapja szépen elrendezett.
Jutalmad: 700 DP + 2 skill pont!
Daisuke Tategami:No lássuk az admin társamat: az előtörténete szimpatikus volt, az adatlapja egyedi elrendezésű. Ugyan nem túl sokat jár fel mostanság, mégis elmondhatom róla, hogy néhányak mellett ő is példaképnek számít eme FRPG-n! Szép munka!
Jutalmad: 850 DP + 3 skill pont!
Judy Sarnatrina:Mit is mondhatnék róla? Mit is? Ja, igen! Egyszerűen lenyűgöző, mennyit fektet bele a játékának tökéletességére. Már az előtörténeténél tátott szájjal álltam. Bár ő nem régiben jött, mégis példásnak lehet mondani, s a kisebbek nyugodtan felnézhetnek rá.
Jutalmad: 1.000 DP + 5 skill pont!
Kevin Howlett:Elmondható róla, hogy gyönyörű munkákat adott ki a kezéből, csak szúrta a szememet az eventen való inaktivitása, szóval az sajnos ront a minőségen. Tetszik az adatlapja, bár megjegyezném: nem kéne ugyanazt a képet 3-szor beszúrni. Voltak benne kisebb hibák is, de ez is szimpatikus volt. Ő az egyik, aki még naplót is vezet, és általában napi szinten foglalkozik az oldallal.
Jutalmad: 950 DP + 4 skill pont!
Lilly Lake:Érdekes volt az előtörténetétől: tetszett az a sok kaland és az ismerkedés a digimonokkal. Az adatlapja szintén egyedi, bár kért egy kis segítséget hozzá, de nem gond.
Ami a játékbeli teljesítményét illeti: szépen játszik, s lám, ő is egyedien, az alternatív küzdelmeknél fejleszti partnerét. Csak így tovább!
Jutalmad: 1.000 DP + 4 skill pont!
Shadow Chromett:Na igen, vele voltak gondjaim már az előtörténettől kezdve. Az adatlapban a rászólásom nélkül nem is írta le, mennyi DP van nála, pedig talán az a legfontosabb! A post-beli játékához szólva: nem úgy éred el a kellő sormennyiséget, hogy minden mondat után nyomsz egy enter-t! Nem azért mondom, hogy sértselek, annál inkább segíteni szeretnék!
Jutalmad: 350 DP!
Steve Aizawa:Tulajdonképpen meg vagyok vele elégedve. Látszik rajta, hogy próbálkozik és helyrehozni azt a baklövést az event-nél. A naplóírás is sokat javít az eredményén, de ha kérhetem az RP-vel kapcsolatban, hogy tartalmasabb hozzászólásokat is írjon, mert több mindent lehet majd a kövi naplódba írni.
Jutalmad: 800 DP + 3 skill pont!
Szívből gratulálok! A következő értékelés április vége felé lesz, addig amin tudtok, javítsatok!