DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Félévi értékelés

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Félévi értékelés Empty
TémanyitásTárgy: Félévi értékelés   Félévi értékelés Icon_minitimePént. Dec. 30, 2011 9:54 pm

No, drága barátaim!

Elérkezett az idő, amire vártatok, a félévi értékelés. Mint ahogy korábban említettem, ebbe mindent belevonok: az előtörténettől kezdve az adatlapig, naplóig (ha vannak), illetve a játékosok aktivitását a szerepjátékban. Nem kell aggódni, mindenkihez írtam egy kis vélemény nyilvánítást. Very Happy Az inaktív játékosokat nem értékeltem. ABC-be sorolok:

Adrienn:
Nos, vele alig volt gondom, persze nem patyolat tiszta. Néhány gyerekkel együtt nem tette fel egy jó ideig a lábát, így az event-et törölnöm kellett. A visszatérése után szépen haladt a játékkal. Az adatlapja áttekinthető, bár lehetne szebb is, mert néhány dolog nem passzol oda (pl. a kikelés dátuma, mikor már kikelt a tojása). Ezek ellenére meg vagyok elégedve és ez sarkalljon a jobb teljesítményre! Wink
Jutalmad: 600 DP!

Alice:
Még új itt, tehát alig lehetne róla mondani valamit. Az előtörténet kapkodása bökte a szememet, de az adatlapja szépen elrendezett.
Jutalmad: 700 DP + 2 skill pont!

Daisuke Tategami:
No lássuk az admin társamat: az előtörténete szimpatikus volt, az adatlapja egyedi elrendezésű. Ugyan nem túl sokat jár fel mostanság, mégis elmondhatom róla, hogy néhányak mellett ő is példaképnek számít eme FRPG-n! Szép munka! Smile
Jutalmad: 850 DP + 3 skill pont!

Judy Sarnatrina:
Mit is mondhatnék róla? Mit is? Ja, igen! Egyszerűen lenyűgöző, mennyit fektet bele a játékának tökéletességére. Már az előtörténeténél tátott szájjal álltam. Bár ő nem régiben jött, mégis példásnak lehet mondani, s a kisebbek nyugodtan felnézhetnek rá. Very Happy
Jutalmad: 1.000 DP + 5 skill pont!

Kevin Howlett:
Elmondható róla, hogy gyönyörű munkákat adott ki a kezéből, csak szúrta a szememet az eventen való inaktivitása, szóval az sajnos ront a minőségen. Tetszik az adatlapja, bár megjegyezném: nem kéne ugyanazt a képet 3-szor beszúrni. Voltak benne kisebb hibák is, de ez is szimpatikus volt. Ő az egyik, aki még naplót is vezet, és általában napi szinten foglalkozik az oldallal.
Jutalmad: 950 DP + 4 skill pont!

Lilly Lake:
Érdekes volt az előtörténetétől: tetszett az a sok kaland és az ismerkedés a digimonokkal. Az adatlapja szintén egyedi, bár kért egy kis segítséget hozzá, de nem gond. Wink Ami a játékbeli teljesítményét illeti: szépen játszik, s lám, ő is egyedien, az alternatív küzdelmeknél fejleszti partnerét. Csak így tovább!
Jutalmad: 1.000 DP + 4 skill pont!

Shadow Chromett:
Na igen, vele voltak gondjaim már az előtörténettől kezdve. Az adatlapban a rászólásom nélkül nem is írta le, mennyi DP van nála, pedig talán az a legfontosabb! A post-beli játékához szólva: nem úgy éred el a kellő sormennyiséget, hogy minden mondat után nyomsz egy enter-t! Nem azért mondom, hogy sértselek, annál inkább segíteni szeretnék!
Jutalmad: 350 DP!

Steve Aizawa:
Tulajdonképpen meg vagyok vele elégedve. Látszik rajta, hogy próbálkozik és helyrehozni azt a baklövést az event-nél. A naplóírás is sokat javít az eredményén, de ha kérhetem az RP-vel kapcsolatban, hogy tartalmasabb hozzászólásokat is írjon, mert több mindent lehet majd a kövi naplódba írni. Wink
Jutalmad: 800 DP + 3 skill pont!

Szívből gratulálok! A következő értékelés április vége felé lesz, addig amin tudtok, javítsatok! Very Happy
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Félévi értékelés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Félévi értékelés   Félévi értékelés Icon_minitimePént. Dec. 30, 2011 10:07 pm

Azért Azure se maradjon ki: Very Happy

Tökéletesen elégedett vagyok vele, bár voltak olyan idők, amikor keveset törődött az oldallal és napokig nem jött fel. Ezek ellenére én is példaképnek emelhetem ki Judy-ék mellé. Szívből gratulálok, tesó! Very Happy
Jutalmad: 1.000 DP + 4 skill pont!
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Félévi értékelés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Félévi értékelés   Félévi értékelés Icon_minitimeCsüt. Május 17, 2012 6:12 pm

Sziasztok!

Mivel már péntek van, technikailag értékelhetőek az eddigi eredményeitek. Sajnálom, hogy nem előbb tettem meg ezt a lépést, mert hát érettségikre kellett készülnöm és azokat megírnom. De ahogy elnéztem, alig néhány ember volt ezen félévben aktív. Elmondhatom, hogy a kisebb nézeteltérések és fennakadások ellenére elégedett vagyok azzal az 5-6 emberrel, akik aktív eredményeket nyújtottak. Nos, akkor lássuk őket, ABC sorrendben:

Adam Greenwood
Szép posztokkal látott el bennünket, habár a szocializálódást hiányoltam belőle, ahol a többi játékossal ismerkedik össze, de ez nem jelent gondot: ki így, ki úgy játszik, ebbe még mi, adminok se szólhatunk bele. Amikor Lilly-vel akadtak nézeteltérései, megpróbált tiszta fejjel kimászni a bajból. Ez nálam egy jó pont! Adatlapját szépen vezeti.
Jutalmad: 1.000 DP + 4 TP + egy választható digimon tojása!

Azure Crawler
Nem volt rá panaszom. Voltak inaktív időszakok, de amikor ezeknek vége lett, igyekezett aktívan fejleszteni az oldalt. De persze érthető az inaktivitás, hisz' ilyenkor ki ne a vizsgákra készülne? A háborodó feleket igyekezett kibékíteni a bajban. A naplót mostanság nem vezeti, habár nincs akkora jelentősége. Az adatlapot szépen vezeti.
Jutalmad: 1.000 DP + 5 TP + egy választható digimon tojása!

Judy Sarnatrina
Szokásosan magvas tartalmú, hosszú posztokkal látott el bennünket. Az ő minimális inaktivitása is megérthető: vizsgaidőszak. Csak majd arra kérném egyik példás játékosunkat: ha valami nagyobba szeretnél kezdeni, mint pl. egy hely létrehozása vagy szervezeté, kérlek előbb küldj PM-et az ilyesmikről. Mellesleg az ő adatlapja is példás, gratulálok!

Lilly Lake
Szépen játszott, habár a korábbi veszekedés Adam-el rontott a minőségén. Adatlapvezetésével elégedett vagyok, s bár neki is volt hosszabb inaktivitása. Megpróbált jó játékminőséggel szórakoztatni.
Jutalmad: 950 DP + 4 TP + egy választható digimon tojása!

Randy Chrome
A mókamester az elmúlt hónapokban megmutatta, mit tud és aktívan tevékenykedett a honlapon. Kicsit bántam, hogy a káromkodást belevitte a posztokba még akkor is, amikor cenzúrázta. Én az ilyen dolgokkal kicsit sem vagyok elnéző, azt elmondom. Ennek ellenére ő is rendszeresen nézi és szerkeszti az adatlapját. Gratulálok!
Jutalmad: 950 DP + 3 TP + 3 Xros Pont + egy választható digimon tojása!

Gratulálok! A mostaniak nem csak kárpótlásul, hanem elégedettség miatt is kaptak digimon tojást. Elnézést a várakoztatásért! A következő értékelést november és december környékén rendezzük meg, addig tevékenykedjetek továbbra is! Wink
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Félévi értékelés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Félévi értékelés   Félévi értékelés Icon_minitimeCsüt. Május 17, 2012 6:23 pm

Daisuke Tategami
Az inaktivitást elnézem, mert mégis az érettségire készült. Ahogy tudott és amint, játszott és vezette az oldalt. Rendesen vezeti az adatlapot és még naplózni is elkezdett. Remélem a jövőben több ideje lesz azt az oldalnak szentelnie!
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Félévi értékelés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Félévi értékelés   Félévi értékelés Icon_minitime

Félévi értékelés
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Általános :: Hírek és Kérdések-
Ugrás: