DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs Saiba

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

Vs Saiba             Empty
TémanyitásTárgy: Vs Saiba    Vs Saiba             Icon_minitimeHétf. Dec. 26, 2011 5:59 am

Megálltunk kis út után pihenni, és találkoztunk egy kedves fiúval és a DemiMeramonjával, akik elmondták, hogy miféle lehetőségek vannak a visszaútra az emberek világába. Megköszöntem a segítséget, és a fiú továbbállt.
Demmel sokáig pihentünk, aztán folytattuk az utunkat egyenesen errefelé, ahol már balhé zajlott le.
- Mi van itt? - kérdezte Dem.
- Nem tudom, de a srác hangja ismerős. Azt hiszem bajba került.
- Menjünk, Judy. Biztos meg kell mentenünk őket.
Bementünk a barlangba. Ahogy beljebb értünk, megláttuk a srácot, amint összetűzésbe került egy ordítozó idegbeteg lánnyal, aki már kimutatta, hogy mennyire ostoba is.
- Nocsak, egy DO-s! - csillant fel a szemem. - Olyan ostoba, hogy elszólta magát, hogy ő ki. Ha kém, biztos a lebukásért kicsinálják... ha megéri. És nézd már, milyen ronda a cipője! De annyi baj legyen, akármilyen rondák is a DO-sok, amelyik az utamba áll, azt szó nélkül megtámadom. Mit szólsz hozzá, Dem? Eljátszunk egy kicsit a kis idegbeteg hercegnővel.
- Ha úgy áll a helyzet, muszáj lesz. - bólintott Dem. - A fiú és a digimonja bajban van.
- Csak a holttestemen át! - bukkant fel a semmiből Saiba.
- Nocsak, a másik vadbarom is felbukkant. - néztem rá unottan. - Ti ketten ezzel a lánnyal olyan jól kijönnétek! Szóval hogy sikerült megmenekülnöd?
- Az ne érdekeljen téged, de legalább a digimontársam, Arkadimon utánam jött egy másik digiviharon kerezstül, úgyhogy most megfizettek azért, amiért tönkretettetek mindent!
- Nem. - mondtam határozottan. - Te meg ez a kis csitri fogtok megfizetni. Ha nem lenne annyi emberség bennem, megölnélek mindkettőtöket, koszos DO-sok.
- De előbb én foglak titeket megölni. - bukkant elő Arkadimon, aki jelenleg bajnoki formában volt. Saiba szerzett egy ideiglenes DigiVice-ot, de mivel abban nem volt meg az illegális program, az Arkadimon maximum ezt az alakot bírta felvenni. De ennek ellenére még így is mind a kettő túlbizakodóak voltak.
- Nyírd ki a nyomorékszemű kukásroncsot, Arkadimon! - kiáltotta Saiba.
- Ahhoz nekem is lesz egy-két szavam! Menj Dem, tudom, hogy ennyi megpróbáltatás után simán lerendezed!
- Nem kell többször szólnod!
A két digimon egymásnak ment, mint két birkozó. Tolták egymást, tenyereik egymásba kapaszkodtak, és közben farkasszemet néztek egymással.
- Ismerlek, Demilimon! - jegyezte meg Arkadimon.
- Ismernénk egymást? - sziszegte Dem.
- Ki más ne ismerné a digivilág egyetlen utolsó élő Demolishormonját, aki most Demilimonként tengeti napjait szánalmas férgek között! Főleg én, aki akkor ott volt, mikor megsemmisült az otthona! Igen, még egyedül dolgoztam, és öröm volt gyilkolni mindenkit, köztük a te öreg jóbarátodat, Hókotrót, a Snowfurgomont!
- Tehát te voltál az, aki elpusztította az otthonomat és megölte a barátomat! És ezért fogsz megfizetni, féreg!
Eltaszították egymást, és hátrafelé csúsztak talpukkal a barlang faláig, közben Dem lőni kezdett rá Lézerágyúval. A lövések eltalálták, de még Saiba digimonja harcképes volt. Amint Arkadimon előrepattant Snatch Whip-el megskalpolta. Persze nemhogy nagyobb volt, de még gyorsabb is, úgyhogy elég keményen és gyorsan támadta meg Demet, aki csak védekezni tudott a karjával. Minden csapás erősen érte.
- Ennyire se futja tőled, Demolatron! Nem kell Saiba illegális evo-programja ahhoz, hogy végezni tudjak egy olyan gyenge féreggel, mint te! Az erdőben csak szerencséd volt, de ezúttal nincsenek itt a cimboráid, hogy megmentsenek!
- Nem... adom... fel! - nyögte ki Dem.
- Milyen szánalmas! - nevetett a gonosz vírus digimon. - Múltkor is csak védekezni tudtál, és nézd, mivé lettél! Elpusztult az otthonod és a régi cimboráid, és arra kényszerültél, hogy Judy Sarnatrina pártjára állj! És tudod, Harlám élve akar benneteket, de én inkább megöllek! Minek egy olyan Digimon, akiből már csak egy van!
A következő csapásnál Judy elé csapta Demet. Saiba kárörvendően röhögött, mint egy ló. Arkadimon közeledett, hogy Demmel egy csapásra végezzen. Használta a Prison Fist-et is Demen, hogy mozdulni se bírjon onnan egy helyből.
- Dem! - kiáltottam. - Kérlek, kelj fel! Nem akarlak elveszíteni!
- Demmy bácsi! - pityeregte Tirion a DigiVice-ból.
- Ne aggódj, Judy. - szólt Dem. - Mindjárt visszanyerem az erőmet... neked és az újoncnak szüksége van rám, ez ad nekem erőt...
- Mit beszélsz, roncsdarab? - röhögte Arkadimon. - Hogy tudnál erőd nyerni a gazdádból és a másik kis féregből?
- Úgy, hogy bíznak bennem. - magyarázta Dem. - Judy úgy szeret engem, mint a fivérét, a kis DemiVeemonnak meg szüksége van egy idősebb és tapasztalt digimonra, aki segít neki fejlődni és harcolni, valamit, hogy fogjon össze más digimonnal és az emberekkel.
Miközben magyarázott, felállt, és szembenézett Arkadimonnal. Harcállásba állt.
- Én elég sok mindent megértem már ahhoz, hogy azzal tisztában legyek, hogy nekünk van miért harcolnunk... és te és az összes többi DO-s féreg el fog bukni, mert majd én fogok erről gondoskodni!!!
Amint kikiáltotta, abban a pillanatban visszanyerve minden erejét kitört ellenfele Prison Fist-jéből nekirontott Arkadimonnak egy erős Acélököllel, és sikerült is elég erős sérülést okoznia ellenfelének.
- Lehetetlen! - hebegte Saiba. - Hogy lehet az, hogy ez a kis rozsdának való dög még a legvesztesebb helyzetből is kihúzza magát??
- Úgy, hogy minket összeköt az összetartás és a kitartás! - oktattam ki. - Nem hallottad, Dem mit mondott? Belé fektetett bizalmunk és szeretetünk ad neki erőt! Dem, adok neked képességlapot! Képességlap, Miniládzsa! Kezdetleges fegyver, de viszont ezzel a fegyverrel Dem ereje megnő 40%-al és simán nekironthat így egy bajnoki szintű Digimonnak is.
Amint aktiváltam a kártyát, Dem kezébe egy lándzsa került, amit megforgatott és Arkadimon felé tartott.
- Na gyere, mocsok, rendezzük le. - hívta Dem.
- Aaaaaaaaaarrrgh!!! - üvöltött Arkadimon, és támadott. - Snatch Whip!!!
Dem elugrott a csapás elől és felülről ugrott neki. A lándzsával erősebbé vált a támadása, így komolyabb sebeket tudott ejteni Arkadimonon, majd Acélököllel a fal felé vágta, és ezt követően hátra ugrott pár métert, hogy energiát gyűjtsön a legerősebb lövéshez.
- Hé, Saiba, szerintem többet is segíthetnél Arkadimonnak ahelyett, hogy csak állsz ott, röhögsz és parancsolgatsz! Épp a lustaságod az, ami miatt itt és most fogtok veszíteni! LÉZERÁGYÚ!!!
Az erős lézersugár úgy érte Arkadimont, hogy védekezni se tudott ellene, valamit még Saibát is ez a lézer magával sodorta kifelé a barlangból.
Kint a Goblimon, aki az otthonáért felelős lézersugarak tulajdonosát kereste, annyira lett figyelmes, hogy Saiba és a Rookie szintre visszaesett Arkadimon az erős lézersugár és robbantás által elszálltak.
- Goblimon úgy hiszi, az illető lenni ebben a kis lukban. - makogta. - Goblimon mögy, Goblimon mögveri illetőt!
Azzal a Szomorúság Barlangja felé vette az irányt.
- Éljen Demmy bácsi! - ugrált DemiVeemon, hogy még a 'Vice háttere is vele együtt szaltózott.
- Jó voltál, Dem! - ismertem el én is.
- Ugyan, nélküled és a Minilándzsa nélkül nem ment volna. - mondta Dem, aki sajnálta, hogy a lándzsa csak egyszer volt használatos.
- De még nincs vége a játszmának. - mondtam. - Egy bajbajutott párost meg kell mentenünk attól a nyavalyás kis csitritől.
- Van még elég erőm, intézzük el. - csapott a tenyerébe ököllel Dem.
Ezután már a következő csatára készültünk fel, csak nem vettük észre közbe, hogy Goblimon személyében jön egy újabb kis baj.
Vissza az elejére Go down
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Vs Saiba             Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vs Saiba    Vs Saiba             Icon_minitimeHétf. Dec. 26, 2011 6:49 am

40 DP!
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net

Vs Saiba
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Saiba (Dark Organization)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. NJK-
Ugrás: